מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקות ממין אוראלי לאישהדנה26/07/2018
אפשר להידבק גם במין אוראלי לאישה? אין לזה אמצעי הגנה אז מה כן אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להדבק במין אוראלי לאישה
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוזר באיבר המיןיוסי25/07/2018
יש לי שני פצעים מוזרים על הפין רציתי לדעת מזה אני קצת היפוכונדר ובלחץ?
לא קיימתי יחסי מין כבר 4 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלת מין מנשיקהרבקה24/07/2018
האם אפשר להידבק במחלות מין מנשיקה בלבד? אם כן אז איזה אמצעי הגנה יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן בנשיקה צרפתית חודרנית
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי כמה זמן יודעים שנדבקים?אליס22/07/2018
אחרי כמה זמן יודעים שנדבקים במחלת מין? מתי אפשר לעשות בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בסוג המחלה ולרוב אחרי 24 שעות
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Atypical squamous cells of undetermined significanceרוית19/07/2018
שלום עשיתי בדיקת פאפ
Atypical squamous cells of undetermined significance
AsC us
בדיקת hpv
זן 68מתוך 36 זנים נמצא אחד או יותר
High risk
האם יש חיסונים טיפול לכל תרופות האם אוכל ליקוט היריון ממהר זה. בא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה ארוכה ורצוי פגישה עם רופא
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש להדבקה באמצעות נשיקה בפהאורי19/07/2018
שלום
אם התנשקתי (כולל מגע של הלשון) לזמן קצר עם מישהי, ואני לא בטוח לגבי הבריאות שלה.
אלו מחלות יכולות לעבור באמצעות התנשקות בפה?
האם יש סיבה לחשוש? לגלות ערנות, להיבדק במשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מחלות המין עלולות לעבור בנשיקה עם הלשון
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת פאפ לא תקינהחסוי17/07/2018
שלום,
אני בת 32 לאחר קוניזציה (שנת 2015 בשל CIN 2,3) רווקה ללא ילדים וללא הריון. מאז הקוניזציה כל ממצאי הפאפ והקולופוסקפיה היו תקינים.
ביוני 18 ביצעתי פאפ נוסף וזו התוצאה:
Cytology report: severe inflammatory, reactive cell changes, atypical Sq. Cells of undetermined significance (ASCUS)
Recommendation:
נא לפנות לרופא נשים מטפל.
Remarks:
BATHESDA SYSTEM 2001 ולפעול על פי BETHESDA 2001/ASC-US. לאור תוצאת הפאפ נעשתה בדיקת HPV
תוצאתה:
Report: GENOTYPES DETECTIVE High risk:68
ובפרוטוקול נכתב : high risk genotypes: 16, 18,26,31,33,35,39,45,51,52,53,56,58,59,66,68,73, 82
Low risk genotypes: 6,11,40,42,4344/55,54,61,62/81, 67,69,70,71,72,84,89 (CP6108)
אשמח לדעת מה זה אומר. תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה ארוכה ורצוי פגישה עם רופא
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מגיעים תסמינים של דלקת?מנירה17/07/2018
שאלה מוזרה: אני עושה לייזר במפשעות ופי טבעת. המטפל. מורחת ג'ל בכל האזור לפני. ואחכ מנגבת. אתמול בערב ביצעתי טיפול והיא נגבה את האזור ולמרות שלא הייתה צואה בפי הטבעת כי התקלחתי לפני חשתי שהיא לא מנקה ככ בצורה נכונה. יכול להיות שכבר היום חס וחלילה תהיה דלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני עוסק בתחום זה
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Urealyticum ureaplasma לא ביחסיםרון16/07/2018
האם יתכן שאשה תדבק בחיידק הנל שלא דרך יחסי מין? האם גבר יכול להדבק לא יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא.
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות על איבר המיןאריה16/07/2018
שלום רופאים נכבדים
יש לי את הנקודות האלו מעל לחמישה חודשים,
אם תוכלו להגיד לי מה אוכל לעשות שאני אבוא לרופא אם ישע כרגע אני לא נמצא בארץ זה הבעיה ואם כן לדעת רקע ומה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות על הפין
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018יתכן קונדילומה אבל יתכן גם מולוסקום. בבדיקה הרופא ידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה לאחר מתן שתןחיים16/07/2018
שלום
אני סובל קרוב לשנה וחצי בשריפה לאחר מתן שתן בלבד לאחר שבצעתי את כל הבדיקות עם תרביץ שתן.אולטרסאונד.בדיקה פולשנית באיבר מין.ctאבנים בכליות.בדיקת מחלות מין הכל יתא תקין יש לציין שהכל התחיל מכאבי בטן חזקים וחשש לאבנים בכליות .עוד יש לציין שלפני חצי שנה נפלטה לי אבן באופן עצמאי אבל יד היום אני עם שריפה לאחר מתן שתן מה עליי לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לאורולוג
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ואדמומיות על איבר המיןשירן15/07/2018
מה זה יכול להיות? יש משחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הטיפול אם נדבקתי ביותר ממחלה אחת במקבילשאלה13/07/2018
אני חושב שנדבקתי בזיבה (יש לי צריבה ואי נוחות במהלך היום וכאשר נותן שתן) ועוד משו (יש לי פצע אדום עגול על איבר המין ותחושת גרד חזקה.. אין כינים..)
1- מה הטיפול במידה ויש יותר ממחלה אחת במקביל? האם טיפול משולב יכול להיות לא יעיל/להוביל לסיבוכים?
2- מה יכולה להיות המחלה השנייה שגורמת לי לפצע ותחושת הגירוד והאי נוחות)? אם יש צורך אוכל לצלם ולעלות תמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה ובשיחה עם רופא
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להידבק ממין אוראליבנצי12/07/2018
האם אפשר להידבק ממין אוראלי שנשא נתן למישהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה! הפרשה מהפין וצריבה במאמץדוד09/07/2018
שלום ד"ר,
אני בן 24, בריא. לעיתים, בזמן שאני בשירותים ומתאמץ לתת צואה, אני מרגיש מעין לחץ על השלפוחית ולפעמים כתוצאה מהלחץ הזה יוצאת לי מעין הפרשה לבנה שדומה לזרע אבל מעט שונה ובנוסף נהיית לי צריבה נוראית בפין. אין לי הפרשות או צריבות בשום מצב או סיטואציה אחרים, רק במצב של מאמץ כזה בשירותים. ממה הדבר המוזר הזה נובע? האם יש סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)