מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח להתרפא מעגבתאור13/06/2018
קבלתי לפני חצי שנה חיסון עדיין יש לי את הפצעים של העגבת בבית חולים אומרים שאני צריך לעשות בדיקה VDRL לראות אם עדיין יש עגבת בקופת חולים לא יודעים איך לעשות לי את הבדיקה הזו מה עושים?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא המטפל
ד``ר שרגא וקסלר15/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת שתי אנטיביוטיקה ביחד לשתי חיידקים ?קטרין13/06/2018
שלום
תוצאות המעבדה הראו . שנדבקתי בחיידק כלמידיה . שעבורו קבלתי דוקסלין 100MG לעשרה ימים .אני בכדור השישי . וקבלתי היום תוצאת מעבדה נוספת . שיש גם חיידק טריכומנוס סוואב ..עבורו קבלתי מטרוינדזול (פרוטוציד )4 כדורים לבליעה בבת אחת ..
שאלתי היא :
האם לקחת את מטרוינדזול עכשיו עם הדוקסלין .....או לחכות לאחר שאגמור את הדוקסלין ..
הרבה תודה .
קט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אםשר ביחד
ד``ר שרגא וקסלר15/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה ללא ראש בשפתיים הפנימיותחגית טל13/06/2018
בת 46. כבר כמה ימים יש לי גולה ללא ראש או פצע כואבת בשפתיים הפנימיות בפות.
אין גרד
רק כאב ואי נוחות.
כיצד לטפל? האם מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להגיע לבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר15/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפס לא תקינהרחלי13/06/2018
ביצעתי בדיקת פאפס ואתמול חזרו אלי אמרו שנמצא וירוס HPV חיובי לזנים 42 ו-53 מה זה אומר? עד כמה זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר15/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אחרי 20 יוםטל11/06/2018
נבדקתי בוועד אחרי 20 יום טעות ביום לפי החישוב יצא שלילי עד כמה קריטי היום הזה או החצי יום ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מפסוריאזיס באיבר המיןשלומי11/06/2018
דר' שלום,
אני סובל מפסוריאזיס באיבר המין שלי, לאחרונה הלכתי למסאג ברוסיה שבסופו בוצאה הרפייה כלומר היא רק נגעה בי ביד שלה אבל גמרתי. יש סכנת הדבקה באיידס? אני מאוד מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיכוך באיבר המין בפתח הנרתיקעינת11/06/2018
שלום ד"ר,
הייתי עם בחור והוא חיכך את איבר המין שלו על הנרתיק שלי כולל על פתח הנרתיק. לאחר מכן ראיתי שיש לו חתך בפין עם מעט דם כך שייתכן שהדם השתפשף על פתח הנרתיק שלי בזמן האקט. בכל מקרה לא הייתה חדירה אלא שפשוף על פתח הנרתיק.
האם ישנו סיכוי להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה במה?
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה אוראלית במחלת מין?גל11/06/2018
היי, לפני כחודש לאחר שלא קיימתי יחסים תקופה ארוכה, ביצעתי בדיקה שגרתית למחלות מין - דם ו-pcr בשתן ויצא UREA.PARVUM חיובי. למרות שהרופאה לא ראתה צורך לטפל, התעקשתי וקיבלתי טיפול בדוקסילין.
מאוחר יותר באותו החודש שכבתי עם בן זוג חדש עם קונדום - לא היה שום מגע מיני לא מוגן בין האיברים (!!) אך היה מין אוראלי.
שבוע לאחר מכן, בעקבות הפרשות לא ברורות החליטה רופאת הנשים לבצע בדיקת pcr מהרירית. בבדיקה יצא - שה-UREA.PARVUM שלילי (טופל) אבל - UREA.UREALYTICUM חיובי....
האם יכול להיות שנדבקתי מהבחור הזה מיחסי מין מוגנים וחד פעמיים? האם יתכן שזה בגלל מין אוראלי לא מוגן?
אשמח לתשובה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
גל11/06/2018שכחתי לשאול, תוך כמה זמן מרגע קבלת הטיפול באזניל (1 גרם חד פעמי) החיידק מחוסל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מסתמינים למרות סיכון נמוךניצן09/06/2018
כדאי להיבדק שוב בבדיקת hiv גם אם נבדקתי אחרי 23 ימים מהחשיפה והתשובה שלילית ???? כי ממשיכים תסמינים כמו כאבי ראש חריגים מאד בעוצמתם, אפטות רבות בפה, פריחה קלה בידיים, כאבי שרירים וכאבי בטן. בנוסף יש אנמיה נורמציטית.
האם לאור העובדה שהבדיקה הייתה שלילית סביר שמדובר בתסמינים בעקבות חרדה? יש טעם להיבדק שוב? יש מקום לחרדה? או שאפשר להיות רגוע שזה לא hiv ?.
אגב ה"חשיפה" הייתה שהייתי נערת ליווי הייתה חדירה לכחצי דקה אחרי שהיא ירדה לי עם קונדום עם אותו קונדום, אחרי שגמרתי בקונדום וחשבתי שהוא שלם, ברגע שהיא הורידה לי אותו הוא טיפטף קצת לא יודע מאיפה ולכן נכנסתי לסרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש מסתמינים למרות סיכון נמוך
ניצן09/06/2018בנוסף היו לי כאבי גרון והיה מקרה מוזר של הזעת לילה לאחר לקיחת אקמול לילה (לא היה לי חום לקחתי בגלל כאב ראש). שוב...הכל היה עם קונדום ועשיתי בדיקכ שלילית אחרי 23 ימים. יכול להיות שהבדיקה מוטעית?!?!? הרי בטווח הזה צריך למצוא לפחות את האנטיגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושש מסתמינים למרות סיכון נמוך
ניצן09/06/2018בנוסף חוסר תאבון וירידה של 5 קילו במשקל תוך חודש. אשמח לדעתכם בהתאם לתסמינים, המקרה והסיכון בו, והבדיקת קומבו השלילית אחרי 23 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו חצ'קון על השפתייםגל07/06/2018
יצא לי כמו חצ'קון על השפתיים הפנימיות, לא קיימתי יחסים בזמן האחרון. מה עושים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ע"י רופא
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך בבדיקת קונדילומה נוספתדרור05/06/2018
אצל זוגתי נמצאה דלקת בנרתיק (יש דימום). הרופאה אמרה לה שהיא חושדת שזה מחלת מין. שלחה אותה לבדיקות STD הכל יצא תקין. אני הלכתי לרופא עור הוא מצא 2 יבלות סביב איבר המין וטיפל בהן בחנקן נוזלי. בצעתי בדיקות דם ו-STD-PCR הכל יצא תקין. יש לי שתי שאלות:
1. האם צריך לבצע עוד בדיקות ליתר בטחון?
2. יכול להיות שהיבלות לא קשורות למחלת מין אם כל הבדיקת יצאו תקינות .כמה זמן לוקח לפצע להחלים מטיפול בחנקן נוזלי?
תודה רבה,
דרור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר שרגא וקסלר12/06/20181. האם צריך לבצע עוד בדיקות ליתר בטחון? = לא
2. יכול להיות שהיבלות לא קשורות למחלת מין = לא .
כמה זמן לוקח לפצע להחלים מטיפול בחנקן נוזלי?= לפעמים יותר מחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בזיבה במין אנאלישאלה03/06/2018
שלום,
האם תיתכן הדבקה במין אנאלי במידה ויש זיהום קלמידיה רק בגרון/השופכה?
האם קלמידיה/זיבה יכולה לעבור מהגרון לשופכה או להפך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן כן וכן
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים כמו אקנה בפניםאלונה03/06/2018
שלום במידה ויש לי כמה פצעונים כמו אקנה בפנים חלקם די טריים ופתוחים נשיקה על אותו מקום בלחי ולצד השני יש טיפולי שיינים יכול להעמיד אותי בסכנה לאיידס??
2.אם בחורה נגעה באיבר מין שלה ואז בישבן שלי למרות שהייתי עם תחתון . וזה היה ממש למס שניות קרוב לאיזור איבר מיני.
וכן אם גבר נגע באיבר מינו ואז באיבר מין שלי למס שניות
3.לפני שמלבישים קונדום הגבר נוגע בעצמו ואז יומא מצב שעל הקונדום יש טיפות מקדימות אז זה לא כזה בטוח מבחינת איידס??? מבולבלת וטרודה אשמח למענה על השאלות תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות להדבקה בבית חולים ילדיםיסמין02/06/2018
שלום
בתי בת שנה אושפזה בבית החולים במחלקה לילדים בשל הקאות ושלשולים. באחת הפעמים שבדקו לה חום עם המכשיר של בית החולים בפתח של הצואה בדקו לה בטעות ללא חתיכת הפלסטיק החד פעמית. אני כמובן נבהלתי וחוששת שיכולה להידבק באיזו מחלה חס שלום ללא מרפא, כמו אידס או משהו אחר נורא. האם זה אפשרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים כמו אקנה בפניםסתיו01/06/2018
שלום במידה ויש לי כמה פצעונים כמו אקנה בפנים חלקם די טריים ופתוחים נשיקה על אותו מקום בלחי ולצד השני יש טיפולי שיינים יכול להעמיד אותי בסכנה לאיידס??
2.אם בחורה נגעה באיבר מין שלה ואז בישבן שלי למרות שהייתי עם תחתון . וזה היה ממש למס שניות קרוב לאיזור איבר מיני.
וכן אם גבר נגע באיבר מינו ואז באיבר מין שלי למס שניות
ממש חרדה יש צורך לעשות בדיקת איידס? מאד חרדה בנושא
תודה רבה למענה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)