מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכבתי עם מישהי בפליפינים ואחרי יומיים הרגשתי צריבה בקצה הפיןא29/04/2018
שכבתי עם מישהי בפליפינים והקונדום נפל לה בפנים לא המשכתי ואז ביצעה מין אוראלי ללא קונדום לאחר שפיכה שנוצרה על ידי הבאת ביד ללא קונדום האם יש ממה לחשוש
הובחן בקופת חולים מקומית זיבה ובדיקת שתן יצאה נקיה לקחתי אנטיביוטיקה ולפני יומים סיימתי אותה והצריבה עדיין ממשיכה
אשמח לתשובה בהקדם אני ממש מוטרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018יש לחזור על בדיקת STD PCR שבועיים אחרי גמר טיפול. תיתכן צריבה לזמן מה אפילו שהחיידקים כבר חוסלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלת מין במגע בקונדוםזיו29/04/2018
אפשר להידבק במחלת מין אם נגעתי בקונדום של מישהו חולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגיעה בקונדום
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018אם אין סדק ביד אזי הסכוי להדבק במגע ביד שואף לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך טיפול מונע (pep)?בן27/04/2018
שלום. אם אני מטופל בפרפ(אמטריביר טבע) כבר חמישה ימים, כל יום לקחתי כדור אחרי ארוחת הערב.. ואתמול קיימתי מגע מיני שבו אני הייתי הצד הנחדר והקונדום נקרע... האם עליי לגשת למיון כדי לקבל טיפול מונע (pep) או שאני כבר מוגן מ-hiv עצם זה שאני לוקח את האמטריביר(prep)?
לציין שמבחינת צהבת אני מחוסן להפטיטיס a ו-b* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי עוד שאלה, בהנחה שלא צריך טיפול לאחר חשיפה(pep)
אופיר27/04/2018ועוד שאלה: רציתי גם לדעת האם זה בסדר שאני לוקח את האמטריביר(prep) כל יום בשעה שתיים עשרה בלילה כבר חמישה ימים, שעתיים לאחר לקיחת הכדור החמישי קרה המקרה שבו נקרע הקונדום בתוכי... אז השאלה שלי האם הייתי צריך מיד אחרי המקרה לקחת עוד כדור מיידי או להמשיך פשוט לקחת אותו בשעה הקבועה שלי (00 בלילה) ? ז״א האם עצם המקרה מאלץ לקחת ממש בסמוך למקרה עוד כדור? או פשוט להמתין יממה נוספת ולקחת בשעה הקבועה שלי וזה עדיין יהיה יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בעגבת במגע עם רוקמני26/04/2018
האם ניתן להידבק בעגבת רק ממגע של רוק, בלי חדירה או נוזלי גוף אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018סכוי אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם כיני ערווהדן22/04/2018
כבר חודשיים שאני מנסה להיפטר מהן,
הבעיה היא שאני לא מצליח לזהות כינים חיות ולא יודע לזהות ביצים.
הסתובבתי איתן עליי לפחות חודש והבנתי שאני נגוע רק כאשר פרטנר מיני מצא אותן על עצמו (אפילו אחת בראש).
כבר גילחתי את כל הגוף וטיפלתי ברילזאטס וגם בהדרין וואנס.
רופא העור התייחס אליי בזלזול ולא הסכים לרשום לי משהו חזק יותר.
רק רופא המשפחה רשם לי לייקליר וכעת אני אחרי טיפול אחד.
השיער שלי חזר לצמוח שם למטה, אך למרבה הצער אני חושב שעדיין יש לי ביצים דבוקות לשיערות גם ברגליים.
צירפתי תמונה שצולמה במיקרוסקופ אור בבקשה תגיד לי האם זאת ביצה של כינה, חשוב לציין כי מסרק כינים לא מצליח לסנן אותן מהשיערות. ואני לא מצליח לראות אותן שם אלא רק אחרי תלישת השערה כאילו הו מתחת לעור.
בבקשה בבקשה תעזור לי, כבר אובד עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה באיכות טובה יותר
דן22/04/2018תמונה באיכות טובה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה זה ממש חשוב 😢
דן30/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכינים
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2018לא מצליח לזהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי ומחלות מיןרועי22/04/2018
קיימתי מין אוראלי מוגן שבו הייתי המוצץ. לפרטנר היה קונדום על הפין. שלושה ימים לאחר מכן דלקת גרון עם חום. לאחר 48 שעות טיפול אנטיביוטי של מוקסיפן ללא חום עם שיפור משמעותי. מה הסיכוי שמדובר בזיבה של הלוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה של הלוע
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018סכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפות שלא עובראינה22/04/2018
שלום
הופיע לי פצע בפות לפני שבועיים הפצע לא כואב או מגרד וריח לא טוב בתוך הפות
רציתי לדעת מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפות
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018מציע לפנות לגניקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות קונדילומה האם מסוכנתמיכל22/04/2018
שלום רב
התגלו לי יבלות שחורות שאובחנו כקונדילומה ויצרו שינויים בצוואר הרחם c1n
האם קונדילומה יכולה לגרום לסרטן צוואר הרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה וסרטן
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018האם קונדילומה יכולה לגרום לסרטן צוואר הרחם?= סכוי קטן מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים- מין אוראלי עם פצעון הרפסניר21/04/2018
לרופאי הפורום שלום רב.
לפני יומיים הייתי עם חברה שלי והיא ירדה לי בלי קונדום, היא הלכה רגע להתפנות ושמה לב מול המראה שמתחיל אצלה פצעון הרפס בשפתיים ואז הפסקנו את האקט האוראלי, ומבלי לשטוף ידיים מאז אמרה לי את זה המשכתי לאונן לבד עד שגמרתי.
עניין ההרפס שלה היה חדש עבורי וזו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי על זה ממנה.
הנושא מאוד מטריד אותי. אני אפשרתי לה לרדת לי כי קראתי טוב טוב באתר הוועד למלחמה באיידס שלא קיים סיכון לצד המקבל (הנמצץ) כל עוד אין פצעים פתוחים בפה של הצד המבצע. עכשיו כשאני יודע שיש לה הרפס בשפתיים, אני לא יודע אם יש סיבה לדאגה. בזמן שהיא ירדה לי אומנם לא ראיתי דם מהפה שלה או מהשפתיים שלה ואני לא יודע אם אפשר להגדיר פצעון הרפס כ"פצע פתוח". מה גם, שאולי איידס יכול לעבור אליי "ביחד" עם נגיף ההרפס (גם אם אין דם גלוי לעין)?
אשמח לתשובה מהירה כי הנושא מלחיץ אותי ומעורר לא מעט דאגה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול משולב לדיבה וכלימדיה מחסל גם עגבת?ירון21/04/2018
בשל מגע אוראלי וסימפטומים קיבלתי רוצופין 1 גרם זריקה ו דוקסילין 100 כפול 2 ביום לשבוע.
האם באותו מעמד חוסלה גם עגבת אם יש בגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018אין ודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Urea parvum חיובי פעם שנייה ברציפות אחרי טיפול אנטיביוטיליטל19/04/2018
היי, לפני כחודשיים עשיתי בדיקת שתן ויצא urea parvum חיובי, הרופא נתן לי דוקיסלין למשך 10 ימים ואמר לי לעשות בדיקה בסיום הטיפול. בבדיקה לאחר מכן יצא שוב חיובי, לדבריו אין צורך להמשיך לטפל כי החיידק חסר חשיבות ולא עושה כלום.. אני סובלת מהפרשות צהבהבות כבר הרבה הרבה זמן ושום טיפול לא עוזר, דאלצין, אגיסטן ועוד.. עכשיו הרופא נתן לי טיפול 10 ימים בנרות פולידין.. אין לי בן זוג קבוע ולכן אין טעם לטפל בבן זוג וגם הבנתי שחיידק זה יכול לעבור ביחסים מוגנים. יש דרך לטפל בו בכל זאת? או שבאמת אין לו שום חשיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופסלמה פרבום
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2018ראשית - הבדיקה הנכונה היא מהנרתיק וצואר הרחם וגם מהשתן. שנית- את בדיקת הבקורת יש לעשות שבועיים אחרי גמר האנטיביוטיקה
שלישית- פולידין אינו הטפול המתאים.
רביעית- לעתים יש לקחת מספר מחזורי אנטיביוטיקה עד רפוי.
חמישית - גם בני הזוג צריכים לבדוק את 7 מחלות המין בבדיקת שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצוות המומחים שלום. שאלה בקשר לרוקלירון19/04/2018
רוק שיש על מיקרופון למשל שאותו העבירו לי ואני הצמדתי את הפה למיקרופון ממש יכול לדבק באיידס או במחלה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לירון19/04/2018אם למישהו יש דימום בחניכים ולא ידעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CIN2-3 בצואר הרחם וכריתהדלית18/04/2018
גילו לי CIN 2-3 ואמרו לי שאנ י צריכה לעבור ניתוח כריתה של הרחם. אני בת 35 ויש לי 3 ילדים ואני רוצה עוד להכינס להריון. האם אפשרי פתרון רך יותר ולא כריתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CIN2-3
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2018במרבית המקרים ניתן לפתור את הבעיה בטיפול מקומי מבלי להזדקק לכריתת רחם. הטיפול המקומי יעיל ברוב המקרים וניתן לעקוב ולדעת שהוא הצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי קונדילומה כבר 5 שנים ועברתי הרבה טיפוליםאורנית18/04/2018
בחנקן ובקינדלוקס ובמחט חשמלית וכלום לא עוזרץ . אולעי יש לך תפרון טוב בשבילי. גם עשו לי הרבה נזקים וצלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה 5 שנים
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2018מנסיון של 40 שנה הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר בהכוונת קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Gbs וציסטא תוך צוואר הרחםיסמין16/04/2018
שלום. לאחרונה הובחנתי בgbs. לפני שבועהרגשתי כאילו יש לי פיטרייה ושמתי נרות. אמנם התחושה של הצריבה והגרד ירד אבל האי נוחות בתוך צוואר הרחם נשאר.
מה ניתן לעשות? הגניקולוג שלי מאד אדיש ואני מאד סובלת.
הסתכלתי בנרתיק וראיתי מעין ציסטא. אני יודעת שדלקת צוואר הרחם יכולה להחמיר אם לא מטפלים ומצד שני אומרים שלא מטפלים בזה
מה לעשות?
אני מתוסכלת כבר תקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר gbs
ד``ר שרגא וקסלר16/04/2018שלא בהריון לא מטפלים בחיידק זה. האם שאר תוצאות התרבית מהנרתיק/ צוואר הרחם ובדיקת STD PCR מהנרתיק ומצוואר הרחם תקינות? בדלקת צוואר מטפלים עפ"י תוצאות בדיקות המעבדה הנ"ל. חשוב מה אומר הגניקולוג לגבי הציסטה שמצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)