מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו בלוטת חלב?משה01/06/2018
הי אני בן 23 לפני כמה ימים שמתי לב שהופיע לי הנקודה הזאת על בפין אשמח לתשובה מוקדמת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני רואה כל נקודה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמישה חודשים לאחר טיפול בחנקן נוזלי לקנדילומהמתן01/06/2018
לפני חמישה חודשים עשיתי טיפול בחנקן נוזלי לנגעים של קנדילומה, היו לא מעט נגעים. אחרי חודש הלכתי לביקורת והרופאה אמרה שהכול תקין.
עברו חמישה חודשים ונשארו המון גוונים שונים בעור כמו פיגמנטציה, הדבר היותר מטריד זה שהעור שלי מחוספס מאוד ויש המון המון בליטות קטנות - כמו צברים של בליטות קטנות שבוהקות תחת האור, אני לא יודע אם אלו צלקות, ממש לא אסטטי. האם זה מצב נורמלי? מה אפשר לעשות?
כדאי לקבוע תור למרפאה?
הוספתי תמונות.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה אשמח לתשובה לגבי מצב שהיה לילירון31/05/2018
הי , שמתי לב כאשר אני מלבישה את הקונדום לחבר שלי אחרי שנגעתי לו באיבר מין ייתכן מצב שבו על הקונדום יש טיפות מקדימות.. כתוצאה מהמגע ביד. ואחרי מין אוראלי על הקונדום או חדירה לאיבר המין אני בעצם נמצאת בסיכון? למחלות מין או איידס חלילה מיכון שלא עשה בדיקה עדיין אשמח לתשובה שתסביר לי יש לציין שיש לי דלקת בחניכיים ויורד לי דם לפעמים מהם. תודה רבה מראש למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להידבקות בזיבהמישהו31/05/2018
היי!
בחור שהייתי איתו לפני חמישה ימים אמר לי עכשיו שמישהו שהוא היה איתו לפני חודש עדכן אותו שגילו לו זיבה.
1. מה הסיכוי שיש לו זיבה אם הוא היה איתו לפני חןדש ואין לו צריבה או הפרשות?
2. אם יש סיכוי כזה, תוך כמה זמן רואים את הסימפטומים של זיבה?
חשוב להדגיש כי בשני המקרים היה סקס ללא חדירות.
צודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018סיכוי קטן מאד כי אצל גברים אצל רובם יש סימנים תוך יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי לא מוגןגיא31/05/2018
היי דוקטור
ירדתי למישהי שאני לא מכיר ללא קונדום וקיימנו יחסי מין עם קונדום
למחרת הופיעה לי פריחה בכל החזה ואיזור הבטן פריחה רצינית מאוד...
אבל יש לציין שיום לפני גילחתי את את כל האיזור של הבטן והחזה
האם יתכן שנדבקתי ב hiv במין אורלי לא מוגן? והאם התסמין של הפריחה מופיע כזה מהר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה על האיבר מיןירין30/05/2018
שלום רב
יש לי בליטה מוזרה על האיבר מין שיש עליה נקודה שחורה
אני זוכר שהבליטה הזאת הייתה קיימת מגיל קטן עוד לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין אך לא זכור לי שהייתה נקודה,החשש העיקרי זה האם מדובר ביבלה/משהו שיכול להדביק את חברה שלי, אנחנו מעוניינים להתחיל לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה, מצורפות תמונות,אשמח ויעזור לי לראות את חוות דעתך בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא פנה לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש שם של בדיקה הכולל את הכל?גלית30/05/2018
שלום,
מחלות מין, זיהומיות. בדיקה חוזרת.
האם יש שם של בדיקה הכולל את הכל, או ע"פ אחד אחד?
איזו בדיקות שתן יש לבקש מהרופא ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STD PCR
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל וגינה + שימוש בקונדום , HIVשימי30/05/2018
סקס עם נשאית פוטנציאלית, שימוש נכון בקונדום עם שפיכה בקונדום. אולם במהלך הסקס נוזל מהוגינה מתחכך בגוף הגבר/ איזור תחתון של הפין... מאחר והוירוס נמצא בנוזל הוגינה, אשמח אם תסביר מה הסבירות להידבקות הגבר במגע מיני מסוג וזה ומה ההסבר לתשובה?
תודה רבהå\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום מתאים
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה על בדיקה מקיפה לשלילת מחלות המועברות במיןא29/05/2018
תודה על המענה. בתשובתך התייחסת לתקופת חלון למחלות איידס, הפטיטיס, עגבת, זיבה, כלמידיה, טריכומונס, טוראופלסמה, ומיקופלסמה. ברצוני לשאול:
1.) נגיף הקונדילומה (HPV) - האם לא ניתן לשלול נשאות למניעת הדבקה?
אם כן - כמה זמן אחרי ההיחשפות ובאיזו אמינות?
2.) כנ"ל לגבי הרפס?
3.) מה עם אוראופלסמה? (אולי לכך הכוונה בטוראופלסמה?)
4.) האם בבדיקת כלמידה שוללים גם LGV (טרופיקל בובו)?
4.) אלו בדיקות יש לבצע (דם, שתן?) והיכן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לקרוא כתבות באינטרנט
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מתער חד פעמיאסף27/05/2018
שלום
הסתפרתי במספרה והחשש שלי הוא כזה:
הספר השתמש אומנם בסכין חד פעמית אבל היא הייתה מונחת לידו ,ואני יודע שבדכ בתער חד פעמי יש צורך לבצע מעין שבירה של איזשהוא פלסטיק בסכין. ובסכין שהוא השתמש לא ביצע את השבירה של הפלסטיק הכונה שלי שנראה לי שבסכין הוא כבר השתמש.
אני אדם נשוי עם ילדים והשאלה שלי האם יש צורך להבדק האם עליי לעדכן את אישתי על מה שקרה?
חשוב לי להדגיש שלא הרגשתי איזשהוא חתך מסויים על העור אבל אולי נוצרו חתכים קטנים בעור שלא הרגשתי.
האם ניתן כך להדבק?
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תער
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018אולי תברר עם הספר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן ובזמן שופכהמאיר27/05/2018
שלום
קיימתי יחסי מין לא מוגנים ומזה שבועיים שיש לי צריבה בשתן.
ולאחרונה גם יש לי צריבה בזמן השופכה שגם השתנתה לצבע צהוב שקוף עם חתיכות צהובות.
האם אתה יכול לתת לי אבחון או חשד לפי הסימנים האלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2018זה לא לאינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
א30/05/2018אני לא רופא אבל מקצת ניסיון בתחום, ממליץ לך ללכת לרופאת המשפחה או רופא עור ומין ולבקש בדיקת PCR STD בשתן, בדיקת שתן כללי לראות אם יש ליקוציטים, ותרבית שתן. כל בדיקות השתן נלקחות משתן ראשון של בוקר. כמו כן, במידה וכל זה תקין, תבקש לבצע תרבית זרע לשלול חיידקים כלשהם בערמונית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה משן של בורגאלי26/05/2018
נשרטתי משן של בורג זמן קצר כ15 שניות לאחר שנשרט ממנה מישהו אחר. האם יש סכנה. לא ראיתי שאריות של דם אבל ייתכן שאולי הייתה כמות קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטה
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2018לא נראה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטה
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2018אולי צריך טטנוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה של PEP אחרי מין אוראלימאיר25/05/2018
אחרי שהענקתי מין אוראלי לגבר ללא גמירה בפה ניגשתי למיון לקבל pep בהתחלה שקלו אם להביא או לא אך האחות במיון בסוף נתנה .הביאו לי כדורים למספר ימים עד לפגישה עם זיהומולוג. לאחר 5 ימים הרופא החליט להפסיק לי את הטיפול בטענה שאין סכנת הדבקה . השאלה שלי היא
1. האם היה נכון להקשיב לו?
2. מדוע מהתחלה נתנו לי אם בסוף הרופא החליט להפסיק ?
3. על סמך מה אין סכנת הדבקה באוראלי ולמה באנאלי נותנים ?
. קצת לחוץ ומבולבל .
נ.ב זו הפעם הראשונה שאני מקיים יחסי מין כן גבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לאתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בקצה הפין כמה חודשיםגם אני25/05/2018
היי ,
אני בן 20 וגם לי יש צריבה בקצה הפין במשך כמה חודשים .. תחושה מציקה לא הייתי אומר שזה כואב זה יותר מציק .. עשיתי בדיקות שתן ובדיקות למחלות מין והכול יצא תקין .. הכאב מחמיר יותר כשאני משתין או כשאני שופך וזה ממשיך בערך 8 דקות לאחר ואז מפסיק .. לפעמים הצריבה באה מעצמה לכמה דקות ומפסיקה .. זה רק בקצה הפין .. אין תופעות אחרות .. אני מתפקד כרגיל כלום לא השתנה רק הצריבה הזאת .. משתמש בתחתונים מכותנה .. קראתי על אותן סימפטומים בפורום אמריקאי והרופא אמר שזאת דלקת כלשהי בצינור הפין (משהו כזה) לא יודע איך זה נקרא בעברית ... אשמח אם למישהו היה את אותו הסימפטום ומצא פיתרון .. ממש קשה להמשיך עם זה זה נורא מציק לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2018זה לא לברור באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
א30/05/2018קודם כל האם עבר לפחות חודש וחצי מאותו מגע מיני? האם היה כזה? בכל מקרה אתה יכול לבקש גם תרבית זרע לשלול הימצאות חיידקים בערמונית. כמו כן, תבקש אולטרסאונד של דרכי השתן והערמונית לשלול אבנים בכליות ו/או דלקת בערמונית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון על שיער הערווהרונן24/05/2018
היי
לפני כשבועיים קיבלתי מין אוראלי ממקצוענית והכל היה מוגן וכרגע יש לי ממש כמו חצקונים על שיער הערווה(אחד מהם כואב יש לומר)יש לציין שאני מגלח מדי פעם
1.האם זה יכול קשור לגילוח
2.האם יש סיכוי לקבל מחלת מי בדרך זו ואם כן איזה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצקון
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2018התמונה אינה ברורה דיה ויש צורך בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)