מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קומבו 19 יום מהמקרהרועי15/05/2018
עשיתי באיכילוב בדיקת קומבו 19 יום מהמקרה החשוד. שלילי. האם אפשר להיות רגוע כעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר שרגא וקסלר21/05/2018נא לפנות לאתר מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות על הפין בהרבה מקומותליאור12/05/2018
כמה כמה זמן שיש לי יבלות קטנות על הפין ובבסיס הפין
האם זה קונדילומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות?
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018קשה לאבחן ללא קולפוסקופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בפה ואז באיבר המיןנעם10/05/2018
הייתי עם בחור עם הרפס בשפתיים, לא התנשקנו ולא היה מגע ישיר של השפתיים עם איבר המין, אבל הוא כן נגע עם היד בפה ואז באיבר שלי, האם אפשר להידבק ככה בהרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום לשימוש במין אוראליY708/05/2018
מבחינה רפואית מדוע על אריזות הקונדומים מציינים בגב האריזה : לשימוש ביחסי מין וגאינאלים ואנגליים ולא רשום לגבי מין אוראלי ? האם מין אוראלי ללא קונדום הוא ברמת סיכון כמו יחסי מין וגאינאלים ואנאלים ללא קונדם ? אשמח להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018לשימוש ביחסי מין וגאינאלים ואנגליים ולא רשום לגבי מין אוראלי ? = איני יודע
האם מין אוראלי ללא קונדום הוא ברמת סיכון כמו יחסי מין וגאינאלים ואנאלים ללא קונדם ? = כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לדלקת באשכים לאחר מגע מינירונן07/05/2018
שלום דוקטור
יומיים לאחר מגע מיני החלה לי צריבה ושריפה בפין. כשבוע מאז המגע המיני החלו לכאוב האשכים (בעיקר ימין).
האם יש סיכוי שדלקת באשכים תתפתח במהירות כזו, תוך מספר ימים, עקב הדבקה בכלמידיה / זיבה וכו'?
כמה זמן בד"כ לוקח לדבר כזה להתפתח במידה והמקור הוא מחלת מין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אשכים
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018האם יש סיכוי שדלקת באשכים תתפתח במהירות כזו, תוך מספר ימים, עקב הדבקה בכלמידיה / זיבה וכו'? = לא סביר
כמה זמן בד"כ לוקח לדבר כזה להתפתח במידה והמקור הוא מחלת מין? = בד"כ מספר חודשים
מדובר על דלקת יתרת האשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בקונדילומה עם קונדוםקרין07/05/2018
חבר שלי אובחן וטופל בנגע של קונדילומה בפין ממש לפני שהכרנו. אנחנו מקיימים יחסי מין מוגנים עם קונדום בחדירה ואגינלית, אך מקיימים מין אוראלי לא מוגן. מספר שבועות אחרי שהתחלנו לקיים יחסי מין נבדקתי ע"י גינקולוגית ליתר ביטחון והיא אמרה שאני בריאה.
לאחרונה הופיע לי פצע בחלק הפנימי של הלחי שלא עובר. חשבתי שזה פצע נשיכה אך פתאום עלה החשש שמא זה נגע של קונדילומה. קבעתי תור לרופא עור, אך עד הבדיקה אני תוהה כיצד לנהוג. האם מותר להתנשק? לקיים מין אוראלי? חדירה? כל עצה או המלצה תעזור לנו מאוד.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018האם מותר להתנשק? = אם הוא נושא כרגע את הנגיפים אזי הוא מדבק.
לקיים מין אוראלי? חדירה? = כנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה וכלמידיה בעיסוי אירוטיאלי06/05/2018
יומיים לאחר עיסוי אירוטי ללא חדירה הרגשתי צריבה וקושי במתן השתן וצורך להתרוקן תכוף ויציאה של טיפות בודדות כל פעם. מכיוון והייתי צריך לסוע לחו"ל למחרת הרופא רשם לי ציפרדקס 500 מ"ג ובדיקת תרבית לשתן והתחלתי בטיפול האנטיביוטי מיד והתופעה חלפה. לאחר 3 ימים התקבלה התוצאה של תרבית השתן שאין צמיחה והכל תקין. ראיתי באינטרנט שבדיקה כזו אינה מאבחנת זיבה וכלמידיה אלא בדיקת pcr האם ייתכן שבכל זאת נדבקתי בזיבה או כלמידיה למרות תרבית השתן השלילית והאם עלי לבצע בדיקות לאיתור מחלות מין נוספות. בעיסוי לא הייתה חדירה ולמיטב ידיעתי גם לא חיכוך של אברי המין אחד בשני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה וכלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018האם ייתכן שבכל זאת נדבקתי בזיבה או כלמידיה למרות תרבית השתן השלילית= כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלו תסמינים של עגבת או כל מחלה אחרתסטיבן04/05/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
סטיבן04/05/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018קשה לאבחן כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות האם קונדילומה בפהירון04/05/2018
הופיעו לי הנקודות הלבנות הללו בחלק הפנימי של השפה התחתונה בצד שמאל של הפה.
האם זה קונדילומה ? מה הטיפול למצב כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים בפה
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018קשה לי לאבחן ללא קולפוסקופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Urea.urealyticum- pcr ppsitivבועז03/05/2018
קיבלתי תוצאה כזו, מבדיקות ששלח אותי רופא עור לעשות. הגעתי אליו בעיקבות כתמים שהופיעו בידיים, בחזה ועל איבר המין. קראתי קצת ברשת, אבל לא הבנתי מה סה אומר, מה ההשלכות,הטיפול, הסיכוי לפתור את זה ואיך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018אין קשר בין החיידקים שיש לך לבין התופעות על הידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה במחלת מין עם קונדוםיוסי03/05/2018
האם ניתן להדבק במחלת מין אם זונה ביצעה בי אוננות עם קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018סיכון קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון להעברת מחלת מין בנשיקהזאב02/05/2018
הייתי בעיסוי אירוטי והמעסה במהלך העיסוי נישקה אותי על הגוף מספר פעמים. האם יש סיכון להדבקה במחלת מין עגבת או הרפס עקב כך במידה והיה לה נגע בשפתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018יש סכון כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי שלא עובר כבר שנתייםארז02/05/2018
שלום דר . אני כבר שנתיים סובל מגירוי בקצה הפין שלפעמיים גם כואב וממש מציק לי כול היום לאחר אין ספור אורולוגים ורופאי עור ובדיקות למחלות מין ממש אין תשובה בשבילי לקחתי את כול סוגי המשחות וגם אלטרולט ופרמיקסון ושום דבר לא עוזר יש ימים שקטים שזה גירוי קל ויש ימים שזה מטריף אותי לגמרי שאני לא יכול ללכת .
לאחרונה הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שננסה טיפול בהרפס בכדורים בשם אציקלו וי 3 פעמיים ביום
שאלתי היא יכול להיות שיש לי הרפס ואין שום סימן על הפין שזה משהו פנימי? ועם כן תוך כמה זמן זה צריך להשפיע ?
תודה רבה עם תוכל לענות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2018איני יכול להשיב ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד שלא עובר כבר שנתיים
ארז03/05/2018שלום דר הגיע היום הבדיקת דם להרפס ויצא Herpes IgG Type 1
POSITIVE והשני יצא שלילי
יש קשר למה שאני מרגיש . תודה ואני יקבע תור אליך.לשבוענהבא תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018יש קשר למה שאני מרגיש ?= לרוב לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hpv type האם מבוצע?א30/04/2018
האם בדיקות hpv type ניתנות במסגרת קופות החולים בבדיקות רגילות, או שמבוצעת רק בדיקת pap (פאפ רגיל או דק?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV PCR
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2018איני יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PCR - שתן ראשוןמשה30/04/2018
שלום
האם בדיקת pcr מחויבת להתבצע בשתן ראשון? או אפשר גם שני?
האם המהימנות שלה הינה 100% ביחס לאיתור המחלות הנבדקות במסגרתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2018אפשר שתן של כל שעה והמהימנות היא 96.4%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)