מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכם מומחים מכובדיםמיכה09/07/2018
שלום לכם מומחים מכובדים
ברצוני לברר האם המרחק בין השפתיים הקטנות לפתח הנרתיק שונה מאישה לאישה ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ומסקרנת מאוד
מיכה09/07/2018מה המרחק בין השפתיים הקטנות לפתח הנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר11/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סכנה להדבקה?ירדן09/07/2018
קיימתי מגע מיני בקונדום ושהבחור הגיע לשפיכה והסיר את הקונדום ראיתי בתוך הקונדום זרע עם דם הוא טוען חיכוך אבל לא ניראה שהיה מופתע בדקתי שהקונדום לא נקרע אבל לפני המגע מיני ניסה להתחכך בי ומזל שהייתי בתחתונים ולא נתתי לו לחדור אליי ללא קונדום אבל הרגשתי טיפות כאלה ואני חוששת שעם הזרע עם השפיכה היה עם דם אולי גם טיפות שלפני היו גם? האם יש סכנה להדבקה????עם הקונדום שלם ולא נקרע ועם במפשעות האיבר שלו נגע לי בעור לפני החדירה יש חשש למגע של דם אל תוך הנרתיק כי עם בשפיכה היה דמם אולי גם בטיפות של הגירוי לפני החדירה יכול להיות דמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה של קונדילומות בלייזרמירב09/07/2018
אני לאחר צריבת קונדילומות בלייזר חשמלית בהרדמה מלאה
יש סיכוי שיש נגעים שפיספסו? ואם כן מה זה אומר?
לא נתנו לי שום טיפול מעבר לזה רק לבוא לביקורת עוד חודש
כך אמור להיות?
מה הסיכויי חזרה ואיך ניתן למנוע זאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להשיב אחרי קולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
מירב09/07/2018לא אמרו לי לעשות קולסקופיה
סליחה שוב שואלת, קיים סיכוי שמפספסים נגעים?
ולאחר צריבה אין הוראות טיפול? משחה או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה
ד``ר שרגא וקסלר11/07/2018אחרי בדיקה ניתן להשיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה
מירב13/07/2018ראיתי במראה שישנם נגעים שלא נצרבו זו הסיבה לשאלתי
מתי אמורה לעשות קולסקופיה? הרי לא הפנו אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולפוסקופיה בהקדם
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד שואלים פרטנר מיני אם נבדק?אנונימית09/07/2018
שלום,
לפני כחודש התחלתי לצאת עם מישהו. הדברים התלהטו והגענו לחדר המיטות שבוע שעבר. השתמשנו באמצעי מניעה אך כבחורה בת 23 עם מעט ניסיון מיני ונטייה קטנה להיפוכונדריות נכנסתי לאינטרנט ובדקתי את היצע המחלות המקסימות שניתן לקבל ממגע בלבד או דרך הפה ונלחצתי.
אני יודעת שלבחור לעומתי, היו פרטנריות רבות בעבר.
האם זה לגיטימי לשאול אותו אם נבדק? אם כן, כיצד עושים זאת? מתי מעלים זאת? (כנראה שלפני הפעם הראשונה ששוכבים אך עדיף מאוחר מלעולם לא?)
הנושא כל כך מטריד אותי שאני נמנעת מלהיפגש איתו בימים האחרונים :( אשמח להכוונתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאיר זאת לשיקולך
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה עוברת גם במין אוראליאיציק08/07/2018
האם זיבה עוברת גם במין אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר שרגא וקסלר08/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת STD-PCR שלילית לכלמידיהאנונימי שואל04/07/2018
האם היא שוללת את כל זני החיידק, לרבות את הזנים שגורמים למחלת הLVG (הטרופיקל בובו)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילת נשאות LGV (טרופיקל בובו) --כיצד?
אנונימי שואל15/07/2018תודה על התשובה - אם לא STD-PCR איזו בדיקה דרושה כדי לשלול נשאות של פרטנר שהיה במגע מיני עם פרטנרים ממדינות טרופיות (דרום אמריקה, אסיה)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLGV
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018יש לברר בבי"ח. מדובר במחלה נדירה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להרפס קליני של בן הזוגרחל04/07/2018
זו התוצאה של בן הזוג לאחר בדיקת דם- מה הכוונה?? האם יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה התוצאה?
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 מחלות הדבקה ללא יחסי מיןדובדבן04/07/2018
לום
האם יש דרך להדבק בשתי מחלות אלו שלא ע"י יחסי מין?
CHLAMYDIAE
CONDYLOMA ACUMINATUM
?
ממה עלי להזהר אם לפרטנר שלי גילו אותן?
איך עלי לנהוג כדי להגן על עצמי ועל ילדים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה-לא. קונדילומה -כן
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מוטרד דוקטור אשמח לכיוןשי03/07/2018
שלום יש לי תור ביום חמישי לרופאת עור יש לי נגע עורי שמציק לי באזור גוף הפין עם החיבור לאשכים קשה לתפוס את
זה בתמונה זה כבר שלושה ימים איתי ביום ראשון לחצתי עליו ויצא הרבה לבן ומעט דם היום ואתמול פוצצת שוב הבעיה שהעור שם נראה מאוד צפוף או מכוצץ ובנוסף החור הקטן שממנו יוצא המוגלה כאילו לא נסגר ויש לי תחושה של קוץ שם תמיד שאני מפוצץ אני מפחד שזה לא סרטן חלילה האם יש לך דעה דוקטור אני בן 27
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור יקר אודה לתשובותייךשי02/07/2018
אני גבר בן 26 בשנה האחרונה לא שכבתי עם אף אח ולפני זה עם מישהי ששכבה עם הרבה גברים ...אתמול הרגשתי כמו בליטה קטנה ומציקה באיבר המין מעיין נפיחות או גולה קשה לי להגדיר בדיוק זה פצעון כז בחיבור בין הפין לאשכים.
הפצעון לא אדום עם לבן כמו שמופיע על העור ולמרות זאת!
פוצצתי אותו ויצא הרבה מוגלה לבנה ואז דם היום בבוקר שוב פוצצתי יצא מעט מאוד מוגלה ואז דם.
ניגשתי למרפאת מין שם לקחולי דם לאיידס עגבת ושתן לזיבה וכלמידה..אם זה יחזור תקין אפשר להיות רגוע ולכת לרופא עור או שזה חלילה יכול להיות מחלת מין אחרת או סרטן חלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא פנה לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר03/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה באמצע איבר המיןדניאל02/07/2018
לאחרונה חשתי במין גולה קטנה מתחת לעור באמצע איבר במין, חוויתי כמה כאבים בכיפה עצמה ובאשכים. ניתן לראות בליטה באיזור בצבע בהיר קצת חושש אשמח לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא לבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר08/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה מהדבקות בהומוניסחני01/07/2018
התגלה חיידק הומיניס וכרגע בטיפול עם אנטיביוטיקה, רציתי לשאול האם החיידק חי מחוץ לגוף? הכוונה האם לחדוק מלהשתמש באביזרי מין שהיו בשימוש לפני הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ולא
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה מהדבקות חוזרת מהומיניס
חני02/07/2018רק לוודא שהבנתי נכון, החידק לא מתקיים מחוץ לגוף או על חפצים ואי אפשר להידבק שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומיניס
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018רציתי לשאול האם החיידק חי מחוץ לגוף? = לא
הכוונה האם לחדוק מלהשתמש באביזרי מין שהיו בשימוש לפני הטיפול?= לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי בזמן המחזוררועי29/06/2018
ביצעתי מין אוראלי בבחורה במחזור ואחר כך ראיתי שהיא עדיין מדממת ושיצא דם. האם יש סכנה במגע דם המחזור עם חלל הפה והאם יש חשש להידבקות במחלה מסוימת?
חשוב לציין שלא עשינו מין לא מוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן מחזור
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018במספר מחקרים נמצא שיש שכיחות מוגברת קלות למחלות מין בזמן יחסי מין בזמן מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת חלון לבדיקת עגבתרועי27/06/2018
שלום
קראתי במס תשובות שלך שתקופת החלון לעגבת יכולה להיות גם לאחר שלושה שבועות כאשר מדובר בבדיקת vdrl .
למרות זאת, מתעקשים במרפאת לוינסקי שתקופת החלון היא שלושה חודשים לבדיקה זו.
אם כן, אשמח לדעת שוב האם תקופת החלון היא באמת שלושה שבועות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס לא פעיל עדיין מדבק?גידי26/06/2018
יש לי הרפס לא פעיל, האם מדבק גם בתקופה זו?
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)