מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור עזרתה לי מלא מקווה שגם הפעםאלמוני21/06/2008
תענה במהרה עשיתי בדיקת שתן וגילו חלבונים גבוה בשתן זה קשור למחלת מין? למה זה קשור????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון בשתן
ד''ר סרג' גרדשטיין23/06/2008אם מדובר בממצא מבודד ללא לויקוציטים (תאים לבנים) וללא דם וללא ניטריטים וגם ללא תלונות כגון צריבה או הפרשה - הרי שנוכחות חלבון בשתן קשורה לבעיה כלייתית ולא למחלת מין. לרוב מדובר באירוע חולף ואם בבדיקות עוקבות אין ממצא כזה הרי שלא נדרש בירור.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום על חצי פיןלחוץ!!!21/06/2008
שלום!! קימתי יחסי מין וקונדום היה רק על חצי מהפין שלי והוא היה מאוד לוחץ האם יש אפשרות להדבק במחלת מין בדרך זו ואם כן באלו?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
ד''ר סרג' גרדשטיין23/06/2008שלום רב,
מחלות מין כגון איידס לא עוברות אם הקונדום כיסה את מוצא השופכה.
יש כמובן מחלות מין שעוברות ללא קשר עם נוכחות הקונדום כגון הרפס או קונדילומה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה באופן כללישי21/06/2008
ד"ר שלום
האם החדרה של ויברטור על בסיס סבון נוזלי דרך פי הטבעת יכול לגרום לנזק בערמונית או לדלקת שם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בערמונית
ד''ר סרג' גרדשטיין23/06/2008שלום רב,
לא - דלקת בערמונית נובעת מחדירה של חיידקים דרך השופכה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתר20/06/2008
שלום,
האם יתכן שדלקת בנרתיק עוברת בעצמה ללא טיפול ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק
ד``ר שרגא וקסלר21/06/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לשקט נפשידני19/06/2008
לפני כשבוע סיימתי טיפול בזיבה ברקטום
מאז אני לא רגוע, אני ממש בטראומה וחרד מלעשות סקס (הכוונה לסקס מוגן).
היתי רוצה לבצע את כל הבדיקות האפשריות על מנת לשלול כל מחלות מין
האם מעבר לבדיקת תרבית GO נוספת ובדיקת HIV יש לך המלצות נוספות?
אני רוצה לשלול כל מחלת מין נוספת שיכולה להיות לי ושלא אובחנה.
יש לציין שהזיבה ברקטום שהתה אצלי חודשיים עד שהרופא עלה על זה ותודה לכם זה לאחר שאתם המלצתם לי לבקש תרבית GO, אחרת היתי ממשיך לתת תרבית צואה ללא כל ממצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר20/06/2008תוכל לקרוא על כל הבדיקות למחלות מין הניתנות לביצוע באתר שלי הרשום כאן למטה. אני שולח אותך לשם כי הרשימה ארוכה.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובשאלמונית18/06/2008
כבר תקופה ארוכה מאוד שיש לי יובש באיבר המין, יובש זה יוצר גירודים בלתי פוסקים ותחושת צריבה. אין בכלל הפרשות מאיבר המין מה שמאוד מדאיג אותי כי כן יש לי חבר ולא מאפשר לנו לקיים יחסי מין( גם עם חומרי סיכה יש יותר מדיי יובש).
אחת לתקופה (2-3 שבועות)יש הפרשות כמו ג'לי. בצבע צהוב בהיר.
מה זה יכול להיות?
תודה!!!
מזל שיש את מי לשאול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד``ר שרגא וקסלר19/06/2008בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה23
אלמונית19/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך ד"ר שרגא וקסלר אני בת 23
אלמונית20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש
ד``ר שרגא וקסלר20/06/2008לפי תאורך נראה לי שמדובר בדלקת - משהו כמו דלקת נרתיחק או דלקת צואר.
נראה שהדלקת מייצרת הפרשה וזו גורמת לתופעות שתארת.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתר18/06/2008
שלום,
יש לי כאב בנרתיק (תחושה של פצע), על-פי בדיקות מעבדה אין שום דלקת.
איזו בדיקה יכולה לאתר מקור לכאב ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בנרתיק
ד``ר שרגא וקסלר18/06/2008לרשותך עומדות הבדיקות הבאות: קולפוסקופיה, בדיקת PCR של ההפרשה ו/או של השתן.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה באיבר המיןאלמונית18/06/2008
שלום!
יש לי חבר מזה שנתיים וחצי, בערך בעשרה חודשים האחרונים איננו מקיימים יחסי מין בגלל כאבים עזים שהיו לי בפעמים האחרונות שניסינו לקיים, הלכתי לבדיקות והתגלתה אצלי דלקת שתן עם חיידק הקלבסיאלה. דלקת זו טופלה אומנם מאז אני לא מסוגלת לחזור ולעשות זאת, אני כן רוצה ונמשכת אליו .
מעבר לכך, מדיי חודש בתקופת ולאחר מחזור אני חשה צריבה עמוקה מאיבר המין, שכוללת גם גירודים חזקים בנרתיק, הרופאת נשים איבחנה את זה כפטריה אבל וטופלתי עם אגיסטן וכדור נוסף לבליעה שקיבלתי ולא עזר לאחר שני סטים של אותן תרופות.
אגב יש לציין שהיא לא ראתה את הפטריה אלא רק לפי התיאורים שלי.
אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי
אני יודעת שעש צורך ללכת לרופא נשים ואני אעשה זאת בזמני הפנוי, כרגע זו באמת הזנחה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ביחסי מין
ד``ר שרגא וקסלר18/06/2008אכן גניקולוג יכול לעזור לך. להערכתי מדובר בדלקת צואר או בדלקת נרתיק.
אשמח לעזור לך.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך להבדקחרד18/06/2008
לפני 8 שנים בערך, בעת ארוחה במפעל דקר אותי בטעות עובד שישב לידי בקיסם שבו ניקה את שיניו.בזמנו דאגתי מכך אך פסיכולוגית הרגיעה אותי. מאז קיימתי יחסים עם אישתי כרגיל.לפני מספר שבועות אישתי נבדקהבלי שום קשר לכך ונמצא שאין לה איידס או צהבת. אך אני נזכרתי באותה דקירה ושוב אני מודאג. האם אחרי כל השנים האלה אני עדיין צריך להיבדק, או שמתוצאות הבדיקה של אישתי (נאמן לה לחלוטין) אני יכול להרגע?
אנא עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס וצהבת
ד``ר שרגא וקסלר18/06/2008למה לא תעשה בעצמך בדיקות ל HIV ולהפטיטיס ותוכל להרגע ולהימנע מהשערות?
הסכוי שאתה נשא של HIV בנתונים שמסרת - קלוש.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןרני17/06/2008
אני הומוסקסואל והיום קיימתי סוג של יחסי מין עם גבר מזדמן שאינני מכיר.
הבחור נישק אותי נשיקות צרפתיות ואונן לי עם הרוק שלו, כמו כן כשהוא גמר עפה לי כמות מסויימת של זרע על היד.
לא היו חדירות ולא היו מציצות ממש.
האם יש סיכוי להידבק במחלות מין מהמגע עם הזרע על עור היד, ממגע הרוק של הבחור על איבר המין או מהנשיקה הצרפתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר18/06/2008הסכוי להדבק ממחלת מין קיים מנשיקות צרפתיות אם היו נשיכות.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסר17/06/2008
שלום,
אני בהריון שבוע 11 בעבר היה לי HSV2 ועכשיו יש גם הרפס סימפלקס, זה חוזר כל כמה זמן.
האם צריך לעשות פעולת מנע כלשהי בנושא, והאם הרפס על השפתיים יכול לגרום נזק גם ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בהריון
ד``ר שרגא וקסלר17/06/2008יש לודא שלא יהיה התקף באברי המין סביב מועד הלידה.
אם יהיה אזי יש ללדת בניתוח קיסרי.
ניתן לקרוא על הרפס באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת...יעל16/06/2008
יש לי מעין גבשושיות על השפתיים הפנימיות של הפות (משני הצדדים) והן בצבע העור של הפות (רק כשמותחים טיפה את השפתיים- רואים אותן כלבנבנות). זה לא מציק ולא כואב,.
הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה לי שככה זה צריך להיות באופן נורמלי, ושזה חלק ממבנה העור.. והכל בסדר...
האם יש מצב שהיא טועה??
האם זה באמת יכול להיות נורמלי ותקין אצל חלק מהנשים?
או שמא זו מחלת מין?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פות
ד``ר שרגא וקסלר16/06/2008כל התשובות נכונות.
ללא בדיקה איך אוכל לומר לך אם זהו מצב תקין או מחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובה מאדאורלי16/06/2008
אושפזתי בבית חולים עם חום גבוה ועשו לי בדיקות דם שם חשדו שיש מחלת הנשיקה יצא שלילי עשו לי ספירת כדוריות דם לבנות ועוד בבדיקות כדי לראות מה יש לי רציתי לדעת אם יש איזהשהו מצב שבדקו את האופציה שלHIV
כי לא מצאו מה בדיוק היה לי שם בסופו של דבר
מה עם הספירת כדוריות הלבנות שעשו לי זה לא יכול להגיד על הHIV
או שבכלל לא בודקים אופציה כזאת בבית חולים?. אה גם עשו לי מונו טאסט יצא בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר16/06/2008עליך לברר אם בדקו לך HIV.
הספירה הלבנה אינה מיועדת לאבחנת זיהום ב HIV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HSV2נטלי16/06/2008
שלום
האם HSV2 יכול לגרום להפלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בהריון
ד``ר שרגא וקסלר16/06/2008בהחלט. בהריונות עם הרפס הסיכון להפלה הוא פי 3. ניתן לקרוא על כך במפורט באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1. חיסון 2. המלצהvalidate15/06/2008
מתנצל מראש אם השאלות לא רלוונטיות לפורום, אנא מחקו אם לא רלוונטי.
1. האם חיסון נגד סרטן צוואר הרחם מומלץ לכל הנשים ?
האם גם לאישה המקיימת יחסים רק עם פרטנר אחד במשך שנים, יש טעם לקבל את החיסון ?
(למשל, אם יש אפשרות שהמחלה תהיה רדומה אצל הגבר, ועלולה לעבור אליה בעתיד,
או שהמחלה רדומה אצלה, ועשוייה להתעורר בעתיד)
שאלה נוספת בנושא אחר לגמרי :
2. אשמח לקבל המלצה לרופא אורתופד טוב באיזור המרכז,
דרך קופת חולים כללית (ביטוח מושלם) - בעיות גב לאדם צעיר (25 - 30).
(כאבי גב תחתון בעת עמידה ממושכת, כאבים שונים במקומות שונים לעיתים וכו')
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר16/06/2008האם חיסון נגד סרטן צוואר הרחם מומלץ לכל הנשים ?
##החיסון מתאים לכל הנשים והגברים בכל הגילאים.
האם גם לאישה המקיימת יחסים רק עם פרטנר אחד במשך שנים, יש טעם לקבל את החיסון ?
##כ"א צריכה לעשות את החשבון האישי שלה אם יש בהתנהולתה סיכון במצדיק את לקיחת החיסון.
למשל, אם יש אפשרות שהמחלה תהיה רדומה אצל הגבר, ועלולה לעבור אליה בעתיד,
או שהמחלה רדומה אצלה, ועשוייה להתעורר בעתיד
למצב זה של חשש ממחלה רדומה ישנה בדיקת PCR המאפשרת לדעת אם נותרו נגיפי HPV בגוף.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)