מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות וגרודיורם15/06/2008
מזה כחודש יש לי תופעה של נפיחות(כמו שלוש בלוטות) וגרוד חזק מתחת לחלק העליון של הפין(באזור הערלה)שמופעות ונעלמות לאחר יום וחוזרות שוב לאחר כשבוע.האם זו תופעה אלרגית?(אני בן חמישים בריא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
יורם15/06/2008אבקש להוסף כי אין לי תופעת לוואי נוספות וכי הנפיחות לעיתים היא בודדת גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בפין
ד``ר שרגא וקסלר16/06/2008נראה לי שללא בדיקה לא נדע את האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםלירון15/06/2008
בדיוק איפה שפתח הנרתיק, יש לי פצעונים וגבשושיות כאלו,
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בנרתיק
ד``ר שרגא וקסלר15/06/2008קונדילומה, מולוסקום קונטגיוזום ועוד.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד נדבקים בזיבה ברקטום?דני14/06/2008
שלום ד"ר
האם ניתן להדבק בזיבה ברקטום בדרכים נוספות מלבד סקס, כגון מגע ידני או בגדים וכו,
מאחר ויש לי בן זוג בקשר סגור וכעת הוא אומר לי שגם לו יש את התופעות שהיו לי (מעין קרום על הצואה, לרוב הגלל הראשון). אצלו זה כבר 3 חודשים ואני הבחנתי בזה רק לפני חודש וחצי.
כמו כן זה שקיבלתי זריקה ראשונה וקיימנו יחסי מין היום לפני שידעתי שגם לו יש, האם זה מבטל את הזריקה הראשונה ועליי להתחיל הטיפול מחדש? יום שני זו הזריקה השנייה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בבקשה
דני15/06/2008האם המינון של 2 גרם נכון?
קראתי במקום אחר שהמליצו על זריקה אחת של 250 מ"ג.
האם אין טיפול אחיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה ברקטום
ד''ר סרג' גרדשטיין16/06/2008שלום רב,
זיבה ברקטום מקבלים רק ממגע מיני אך כמובן זה כולל מגע אוראלי...
אני לא הבנתי מתיאורך שבאמת יש אבחנה ודאית שמדובר בזיבה. אם לא עשו אבחנה מיקרוביולוגית הרי שיכול להיות שנדבקתם שניכם בזיהום אחר שאינו בהכרח מחלת מין...
במידה וכן יש אבחנה , מגע לאחר קבלת אנטיביוטיקה עלולה לגרור להדבקה חוזרת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתר14/06/2008
שלום,
האם כיום קיים סיפיליס טרופי ? האם בדיקות העגבת שמבצעים בארץ מגלים רק סיפיליס שמועבר מינית, ומה הבדיקות לסיפילס האחר ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Non Venereal Treponematosis
ד''ר סרג' גרדשטיין14/06/2008שלום רב,
מה שאתה מכנה סיפיליס טרופי הוא זיהום עורי אשר נגרם מזן שונה של אותו חיידק הטרפונמה שגורם לסיפיליס שהיא מחלת מין (VENEREAL DISEASE). המחלה נושאת שמות שונים כגון PINTA או YAWS .
הבדיקה הסרולוגית אינה יכולה להבדיל בין הזיהומים השונים ולכן יש להסתמך על הסבירות הקלינית.
מנסיוני, לאנשים ממוצא אפריקאי יש שכיחות גבוהה מאוד של סרולוגיה חיובית ל טרפונמה וברטרוספקטיבה ברור שאין להם סיפיליס אלא לקו בעבר בזיהום עורי "סיפיליס טרופי".
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלירון13/06/2008
אתמול הייתי אמורה להתחיל חפיסת גלולות חדשה ושכחתי
מה הסיכוי שאני אוכל להתחיל אותה היום?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד``ר שרגא וקסלר15/06/2008את יכולה להתחיל היום ותהיי מוגנת רק בעוד שבועיים ואילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיני ערוהדני13/06/2008
ד"ר נכבד
אתמול ראיתי כיני ערוה באזור הישבן קרוב לפי הטבעת, לאחר שקיימתי יחסי מין שלשום.
לדעתי נדבקתי שלשום, משום שכל יום אני שוטף את האזור ואתמול שניקיתי הרגשתי מעין 2 בלוטות, אחרי שמשכתי בכח את 2 הבלוטות מצאתי 2 דברים לבנים גמו גי'לי בגודל פתיתים. אחרי שמשכתי המקום קצת דימם, מה שחיזק את דעתי שמדובר בכיני ערוה.
מרחתי אתמול והיום למשך 12 שעות רצופות סקאביאקס. היום ראיתי נקודה לבנה ממש קרוב לפי הטבעת, חשוב לציין שיש לפתוח את הישבן על מנת לראות כי זה ממש קרוב לחור. האם יש סכנה שהם חדרו לי פנימה? האם צריך לגשת לרופא? המשחה הייתה לי מפעם קודמת שנידבקתי אבל אז זה היה באזור הפין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה
ממש לא השתכנעתי מהתיאור שלך שמדובר בכינים . כינים אינם בולטים אלא שטוחים על פני העור וכאשר מנתקים אותם הם זזים וניתן להבחין בבירור בכך שמדוב בכינה עם גוף ורגליים.
יתכן והנגעים הם מולוסקום אך איני יכול בשום אופן לתת חוות דעת מושכלת מבלי שבדקתי אותך.
רצוי מאוד לפנות לרופא בתחום על מנת שיבדוק אותך.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין מרפאת STD למחלות מין[a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link'][/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לזיבה ברקטוםדני13/06/2008
שלום,
אשמח לקבל את חוות דעתך לטיפול נגד זיבה ברקטום שרופא המשפחה בחר.
הוא המליץ על 2 זריקות בשריר בישבן של 1 גרם צפטריאקסון כל אחת, כאשר זריקה אחת ניתנה ביום חמישי והזריקה השניה תנתן ביום שני. לפי קריאה שלי בכל מיני פורומים ברשת יש לתת את הזריקה במכה אחת, דהיינו 2 גרם ולא לחלק לפעמיים ואפילו כדורים בנוסף.
האם לדעתך הרופא שגה? או שזה בסדר? כמו כן האם לקבל גם כדורים במקביל?
כמו כן, לקח לרופא חודשיים להפנות אותי לתרבית GO, האם יכולים להגרם לי נזקים מכך שהיתה לי זיבה במשך חודשיים? ואם כן אילו בדיקות היית ממליץ לבצע?
מצ"ב תוצאות המעבדה:
נמצא Neisseria gonorrhoeae
1 VitekAntibiotics
Aztreonam
S Cefixime
S Ceftriaxone
R Ciprofloxacin
I Penicillin-G
S Spectinomycin
Legend: R=Resistence, I=Intermediate, S=Sensitive, N=Negative, P=Positive, A=Syn-S, B=Syn-R
Quinolines are not to be used by Pregnant Woman.
If the physician is interested in the results of the Antibiotics, please call the labratory.
Cephalexine is represented by Cephalotin.
Cefonicid is interchangeable with Cefuroxime.
Norfloxocin is interchangeable with Ofloxacin for urine only
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
הטיפול בצפטריאקסון מתאים גם אם הוא ניתן בשתי זריקות. הסיבה שנהוג לתת מנה אחת נובע מכך שבאופן מסורתי במרפאות למחלות מין העמוסות מנצלים את הביקור הראשון כדי לתת את כל הטיפול מכיוון שלעתים קרובות קהל אינו קהל שנוטה לחזור לביקורת וההיענות לטיפול בקהל כזה ירודה. אם אתה במעקב מסודר אצל רופא משפחה אין בעיה לתת שתי זריקות. רצוי להוסיף לטיפול גם טיפול נגד כלמידיה מפאת השכיחות הגבוהה של זיהום משולב גונוקוק + כלמידיה. הטיפול הוא ע"י ZETO גרם אחד חד פעמי.
לגבי הנזק - אם לא היה סימן לזיהום מפושט כגון חום , פריחה או דלקת פרקים אין חשש לסיבוך משמעותי .
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת דםר13/06/2008
שלום,
האם אדם שחלה בעבר בעגבת ויש לו TPHA חיובי, יכול מתישהו לתרום דם ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת דם
ד''ר סרג' גרדשטיין13/06/2008שלום רב,
בבנק הדם נוקטים יתר זהירות ומשמידים מנות דם בהם מוצאים סמנים של מחלות זיהומיות גם אם אלו סמני עבר. כמו כן משמידים מנות שבהם יש עדות להפרעה בתפקודי כבד.
יש גם שאלון מקדים הפוסל אנשים בסיכון ללקוט במחלו זיהומיות כולל מחלות מין.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות המועברות בנשיקה ("צרפתית")עוזי11/06/2008
שלום, רציתי לדעת אילו מחלות יכולות לעבור בנשיקה "צרפתית", כזו שרוק יכול לעבור מפה לפה.
וגם - בהנחה שיש בת זוג חדשה - אילו בדיקות דם (או משהו אחר) מומלץ לעבור כדי להרגיש בטוחים ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר11/06/2008כל מחלות המין "יודעות" לעבור גם ביחסים אוראליים. באתר שלי יש פרוט של כל הבדיקות הניתנות לביצוע לגלותן. הקליקו בדיקות למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
עוזי12/06/2008א. תודה על המידע
ב. רציתי לחדד את השאלה ולהדגיש שהשאלה שלי נוגעת רק לנשיקה ולא ליחסים אוראליים אחרים. האם גם אז יש סכנה להידבק במחלות? ואם כן עד כמה הסיכון גדול (הידבקות בטוחה או 1 ל..) ?
ג. ראיתי את רשימת מחלות המין שניתן לבדוק אותם - והתעוררה לי השאלה האם יש באמת צורך לבדוק את כל המחלות בהנחה שלא החלפתי בת זוג בחודש האחרון ואין שום תסמינים לבעיה כלשהי (כלומר האם יש מחלה כלשהי שיכולה "לדגור" חודש ללא תסמינים..) ?
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר13/06/2008ב. רציתי לחדד את השאלה ולהדגיש שהשאלה שלי נוגעת רק לנשיקה ולא ליחסים אוראליים אחרים.
האם גם אז יש סכנה להידבק במחלות? ואם כן עד כמה הסיכון גדול (הידבקות בטוחה או 1 ל..) ?
גם התשובה שלי מדברת על נשיקה צרפתית ולא רק על יחסים אוראליים.
ג. ראיתי את רשימת מחלות המין שניתן לבדוק אותם - והתעוררה לי השאלה האם יש באמת צורך לבדוק את כל המחלות בהנחה שלא החלפתי בת זוג בחודש האחרון ואין שום תסמינים לבעיה כלשהי (כלומר האם יש מחלה כלשהי שיכולה "לדגור" חודש ללא תסמינים..) ?
השאלה היא כמה רמת ביטחון וודאות אתה מחפש בחיים. אם - 100% אזי כדאי לעשות את כל הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרודים ופצעים מוזריםלירון10/06/2008
היי,
מאתמול בערב היו לי גרודים קלים באזור הפות,
היום הגרודים קצת המשיכו וצרב לי ממש קצת בשתן,
יש לציין שיצאו לי בלוטות\פצעונים בשפתיים הפנימיות
אפילו פצעונים כמו מן טלולות כאלה..ממש שהם תלויות על הקצה..
שמתי טלק וקרם גוף להרגיע את האזור בנתיים..
מה זה יכול להיות? אולי פריחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
לירון10/06/2008הפצעים הם גם בשפתיים החיצוניות, ובנוסףאותו יום שקיבלתי מחזור כל זה קרה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שפה פנימית נפוכה ואדומה יש על
ליאורית11/06/2008השפה יש פצע עגול נפוח ואדום ויש לי כאבים אפילו בישיבה . מה הטיפול הנכון? וכתצואה ממה זה נגרם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע בפות
ד``ר שרגא וקסלר11/06/2008אולי הרפס??
שווה בדיקה
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים באבר המין
ד``ר שרגא וקסלר11/06/2008אולי קונדילומה? אולי מולוסקום? תוכלי לקרוא על כל אלו באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות ב-HIV כתוצאה ממין אורליאורן10/06/2008
שלום,
מה רמת הסיכון לגבר להידבקות ב-HIV במין אורלי?
האם יש הבדל ברמת הסיכון כאשר אשה נשאית מבצעת את המין האורלי לגבר, לבין המקרה שהגבר מבצע מין אורלי באישה נשאית?
כיצד מתרחשת הדבקה כאשר הגבר מבצע מין אורלי באישה נשאית, והאם יש דרך לגבר להתגונן מהדבקה זו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר10/06/2008מה רמת הסיכון לגבר להידבקות ב-HIV במין אורלי?
**1:1000
האם יש הבדל ברמת הסיכון כאשר אשה נשאית מבצעת את המין האורלי לגבר, לבין המקרה שהגבר מבצע מין אורלי באישה נשאית?
**רמת הסיכון לקבל/ת גדולה יותר.
כיצד מתרחשת הדבקה כאשר הגבר מבצע מין אורלי באישה נשאית, והאם יש דרך לגבר להתגונן מהדבקה זו?
הצעות להתגוננות - אם נזהרים ולא נושכים ומוודאים שאין סדקים ברירית הן אצל הנותן והן אצל המקבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהללא שם08/06/2008
בזמן האחרון קורה שאני מאונן ולא יוצא לי זרע!! ואז אחרי כמה דקות החשק יורד (אני בן 18) וזה כבר נמשך 5 ימים .. הייתי רוצה לדעת אם זה משהו רציני תודה. אגב לפעמים מופיע כאב באשכים וחוסר חשק מיני.. האם יש סיבה לדאגה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ד``ר שרגא וקסלר09/06/2008כל מה שתארת אלו הן תופעות בגדר הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר גרשטייןQQQ08/06/2008
1.האם בדיקה לעגבת שנעשית 3 חודשים מהמגע המיני נחשבת כבדיקה אמינה?האם ניתן לסמוך על התוצאה השלילית?
2.האם נגע העגבת יכול להופיע לאחר שנה וחצי מההדבקה הראשונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
ד''ר סרג' גרדשטיין12/06/2008שלום רב,
ניתן לאבחן עגבת בבדיקת דם כבר 3 שבועות לאחר ההדבקה . הנגע הראשוני מופיע כשבועים לאחר החשיפה והפריחה השניונית כ 3- 4 שבועות לאחר ההדבקה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן07/06/2008
ידוע לי כי יש לי הרפס. אני מעוניינת לקיים יחסי מין עם מישהו שלא נשא הנגיף, אך אני פוחדת להדביקו. האם שימוש בקונדום מספיק כדי לוודא שהוא לא ידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר07/06/2008המאמץ אינו יעיל משום שלרוב האוכלוסיה יש הרפס בפה או באברי המין. תוכלי לקרוא על כך בכתבות באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור חפפתי עם הקרםאלמוני06/06/2008
פרידיום ועדיין מגרד לי הראש אז אני כבר לא יודע עם זה כינים או תופעת לוואי של הכדורים רוקאטן עזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינים בראש
ד``ר שרגא וקסלר07/06/2008שים לב שגם בדף ההוראות רשום שבמקרים כגון אלו שאתה מתאר עליך לפנות לרופא. זוהי המלצתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)