מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיבהירון14/07/2008
שלום לפני שלושה חודשים שכבתי עם בחור ולאחר שבוע גיליתי שנדבקתי בזיבה, טיפלתי בזיבה והיא עברה, לא הייתי בטוח שהזיבה הגיע מהבחור המסויים ולכן לא סיפרתי לו ולאחר חודשיים שוב שכבנו ושוב לאחר שבוע גיליתי שנדבקתי שוב בזיבה, עכשיו ידעתי שהזיבה הגיעה 100% ממנו ודיברתי איתו ואמרתי לו שיש לו זיבה והוא צריך לטפל בזה והוא בתגובה אמר לי שאין לו כלום והוא בריא ובחיים לא היה לו זיבה, הוא אפילו לא ידע מה זה. השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהוא לא מודע לכך שיש לו זיבה? או שהוא משקר לי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר14/07/2008אצל בחור זה נדיר [10%] שהוא לא מרגיש בזיבה.
90%מרגישים בה.
בכל מקרה ראוי שיקח טיפול גם אם אינו מרגיש בה.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקונדוםמישהי13/07/2008
שלום רציתי להתייעץ, אני בתחילת קשר עם מישהו, קיימנו יחסים עד עכשיו רק עם קונדום אבל הוא "לוחץ" שאני אעבור לגלולות. אני מכירה מעט את העבר המיני שלו - והוא די עשיר. אני יודעת שהוא שכב עם עשרות של בנות ואני ממש לא סומכת עליו שהוא השתמש בקונדום. אני חוששת שבשל ריבוי הפרטנריות שלו אז הוא נושא כל מיני מחלות (שאולי הוא אפילו לא יודע על קיומן). רצית לדעת אם יש אפשרות לעשות בדיקות לגילוי מחלות מין אצל גברים, בנוסף לאיידס. ואם אין, אז מה האלטרנטיבה - פשוט להמשיך לשכב עם קונדום לעד..? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר14/07/2008בבדיקת שתן פשוטה ניתן לגלות 10 מחלות מין. בבדיקת דם פשוטה ניתן לגלות עוד 3 ובבדיקת קולפוסקופיה+PCR ניתן לגלות קונדילומה.
ניתן לקרוא על כל אלו באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LOW GRADE SILאלמונית13/07/2008
שלום, לפני שנה אובחן אצלי, LOW GRADE SIL. אני בת 28,נשואה טריה וללא ילדים. הרופא שלי אמר שבשלב זה הוירוס אמור לעבור לבד, אך כיום שנה אחרי,זה לא עבר מעצמו וברוך ה' גם לא החמיר. הרופא אמר לי לחכות 4-5 חודשים נוספים ואם זה לא יעבור עד אז הוא יצטרך להתייעץ מה לעשות בהמשך. בעלי ואני רוצים להיכנס להיריון, הרופא אמר לי שלא כדאי בשלב זה, אך אני פוחדת שחס וחלילה המצב יחמיר ואהייה בבעיה גדולה יותר להיכנס להיריון. מה ניתן לעשות? איך אפשר למנוע החמרה של המצב בהתחשב בגילי הצעיר? האם לנסות להיכנס להיריון בכל זאת? לא נראה לי הגיוני שצריך פשוט לשבת ולחכות.... קשה לי לשאול את הרופא שלי את השאלות האלה, כי פנים מול פנים אני לא מצליחה לדבר על הנושא. אשמח לעזרה מהירה. אני מוטרדת מאוד מהנושא וזה משפיע על מצב רוחי היומיומי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר14/07/2008ממליץ לעבור קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם והפה ובדיקת PCR.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנותרון12/07/2008
אני בן 16 וכבר כמה שנים יש לי נקודות לבנות באזור איבר המין ובשק האשכים. האם זו מחלה וגם אם לא, איך אפשר להעלים אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר12/07/2008ברוב המיקרים אלו הן בלוטות חלב חסרות כול משמעות
במיקרים שכיחים פחות אלו יכולים ליהיות מצבים המחייבים התערבות רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לבנות
רון13/07/2008והאם יש דרך כל שהיא להעלים אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר14/07/2008אם אלו נקודות שומן - לא.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקולוגבת 1512/07/2008
רציתי לדעת האם יש אפשרות לקטינה ללכת לגניקולוג מבלי ידיעת ההורים, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקולוג
ד``ר שרגא וקסלר12/07/2008בוודאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסדני11/07/2008
לפני חודש וחצי היה לי סקס לא מוגן מרוב שהיתי בחלץ ניגשתי לאיכילוב ולמזלי קיבלתי תשובה שלילית שאלית היא האם יש לחזור על הבדיקה בתום 3 חודשים מהארוע או שניתן להניח שאם אחרי חודש וחצי זה גם מספיק? באילו אחוזים זה בטוח גם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס מסוג ELISA
ד''ר סרג' גרדשטיין11/07/2008שלום רב,
העובדה שהבדיקה שלילית אחרי חודש וחצי בהחלט מרגיעה. יחד עם זאת ההמלצה של משרד הבריאות הישראלי היא לבצע את הבדיקה לפחות חודשיים לאחר החשיפה. זהו טווח ביטחון אך טוב שכך.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דני12/07/2008האם הבדיקה שעושים באיכילוב היא מסוג אליסה? האם לדעתך אני צריל לגשת עכשיו שוב שזה חודשיים אחרי או להסתפק בבדיקה שעשיתי אחרי חודש וחצי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותר10/07/2008
שלום, רציתי לדעת במידה ויש TPHA/VDRL חיובי, האם גם בדיקת ANA תצא חיובית או שאין קשר ? ומה המשמעות של TPHA חיובי, VDRL חיובי וגם בדיקת ANA חיובית ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין ANA ל VDRL
ד''ר סרג' גרדשטיין11/07/2008שלום רב,
בדיקת ANA חיובית יכולה לרמוז על מחלה אוטו אימונית בה יש יצירה של נוגדנים באופן בלתי מבוקר כולל נוגדנים עצמיים . במסגרת זו יכולים להיווצר נוגדנים מסוג אנטי קרדיוליפין שהם למעשה ה נוגדנים הנבדקים בבדיקת ה VDRL.
לעומת זאת פחות סביר שבמסגרת מחלה אוטו אימונית ייווצרו נוגדנים מסוג TPHA שהם כבר ספציפים לחיידק הטרפונמה המחולל של העגבת.
בכל מיקרה יש להתיחס "לחומרה" לשילוב של VDRL + TPHA חיוביים פילו אם קיימת אפשרות שהכל בגלל מחלה אוטואימונית ולא בגלל עגבת.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אידסאביבית09/07/2008
שלום בעקבות הגדלת בלוטת לימפה בבית שחי נדרשתי לעבור בדיקת אידס,ומאז אני בסרטים היות ועברתי שקיעת דם אחרונה 40 ויצאה גבוהה ובעקבות שלשולים שאני סובלת לעיתים לא כרוניים,רציתי לדעת מהם הסימנים למחלת האידס האם יש לי ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2008יש הרבה סיבות למצבך ואיידס היא הנדירה מכולן. למה לא תעשה בדיקת HIV ותצא מהסרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסו09/07/2008
אמממ לחבר שלי התגלה החידק אורופלזמה ומאחר ואני עשיתי בדיקות לפני כמה חדושים ולא התגלה אצלי שום דבר האם הוא יכל לקבל את זה לא כתוצאה מיחסי מין ואם לא אז יכול להיות שגם לי יש את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראפלסמה
ד''ר סרג' גרדשטיין09/07/2008שלום רב,
השאלה אם אכן בדקו אצלך נוכחות של אוראפלסמה באופן ספציפי? בכל מיקרה ניתן לשער שגם את נשאית של אותו חיידק כעת והייתי ממליץ לכם לקבל שניכם טיפול בו זמנית על מנת לא להכנס למעגל קסמים של הדבקה הדדית.
אגב מדובר בזיהום שהשלכותו הבריאותיות מעטות שלא כמו זיבה או כלמידיה...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדולימהמשה09/07/2008
שלום דוקטור לפני כמה ימים אובחן אצלי קונדולימה ואני שואל את עצמי איך ייתכן שכבתי רק אם משהי אחת שזאת החברה הקבועה שלי ואני הראשון שלה והיחיד שלה איך זה ייתכן שהיא הדביקה אותי? אם אני היחיד שלה ולפני זה לא קיימתי אם אף אחת יחסי מין תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
בהתחשב שזיהום ב וירוס ה HPV נפוץ מאוד - (עד 70% מהאוכלוסיה הבוגרת נמצאה נשאית במחקרים מסויימים) ובהתחשב שאפשר להיות נשא של הוירוס מבלי לפתח יבלות תקופות ארוכות. סביר להניח שנדבקת בעבר מבלי לדעת. זהו זיהום טריוויאלי למעשה ופרט להפרעה הקוסמטית אין כאן סיכון בריאותי משמעותי. הזנים שגורמים ליבלות חיצוניות אינם גורמים לנגעים בצוואר הרחם של האישה ולהשתנות ממאירה שם. רוב הסיכויים שהיבלות יסוגו מעצמן במשך הזמן.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מניעתיברק09/07/2008
שלום, לפני כארבעה חודשים הייתי אצל ד"ר סרג גרדשטיין לבדיקת Combo (שנימצאה תקינה). בנוסף לבדיקה, הרופא נתן לי ארבעה כדורי אנטיביוטיקה למניעה לגבי מחלות אחרות. ברצוני לישאול, אילו מחלות כדורים אילו מונעים? האם אחרי הזמן שחלף ללא סימנים מיוחדים אני יכול להיות שקט (בהיתחשב שאני מחוסן להפטיטיס a + b וביצעתי בדיקת HIV של משרד הבריאות אחרי יותר משלושה חודשים מרגע החשיפה). רציתי רק לציין עוד שהחשיפה היתה אוראלית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מניעתי
בדיקת הELISA ל HIV תקפה ב 100% אם עברו חודשיים מרגע המגע על כן אתה יכול להיות רגוע .
הטיפול האנטיביוטי המונע מכוון לזיהומים חיידקיים בשופכה ובעיקר זיבה וכלמידיה , אך מדובר בטיפול רחב טווח שגם מונע זיהום בחיידקים לא ספציפיים אחרים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הטיפול מונע דם סיפיליס?
ברק10/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות על שק האשכיםד``ר שרגא וקסלר07/07/2008
שלום אני בן 16 ויש לי נקודות לבנות על שק האשכים ומתפשט קצת על הפין רציתי לדעת מה זה .. זה ממש מטריד אותי הדבר הזה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר07/07/2008ללא בדיקה לא אוכל לדעת.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש לרופא עור ומין
דני08/07/2008גש לשלול קנדילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים קטנים באיזור הירכייםרועי07/07/2008
שלום דוקטור לפני כשבוע וחצי קיימתי יחסי מין לא מוגנים והיום הבחנתי שיש לי מספר של פצעים על הירכיים עד הברכיים. משהו כמו 15 פצעים מפוזרים. פצעים ורודים כמו חצקונים אבל לא ניתנים לפיצוץ. שמעתי בעבר שזה תסמין לאיזה מחלת מין כלשהי... היתכן ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר שרגא וקסלר07/07/2008לא סביר שמדובר במחלת מין. דווחי בהמשך.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "קונדילומה"עינת07/07/2008
שלום רב, נלקחה ממני ביופסיה,שתוצאותיה היו:hgsil flat condyloma מה זה אומר? בעקבות כך,עברתי loop cone . ה-paps האחרון היה תקין. מרוב לחץ לא הצלחתי להבין את הסבר הרופא,אודה לכם אם תעשו זאת,מאחר וכרגע אני רגועה יותר. בנוסף,מה הקשר לסרטן צוואר הרחם,במקרה שלי. אם יידרשו יותר פרטים-אשמח לנדב. שאו ברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרום סרטן צואר רחם
ד``ר שרגא וקסלר07/07/2008הפרוש הוא - מצב טרום סרטני בחומרה בינונית שנגרם בשל נגיף ה HPV.
ניתן לקרוא על כל אלו בהרחבה באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך - כמה זמן אחרי להיבדקתודה07/07/2008
בהמשך להודעה הקודמת בקשר לכמה זמן אחרי המגע אני צריך להיבדק: רציתי גם לשאול אם בכל קופת חולים אני יכול להיבדק גם לגילוי מחלות מין אחרות ולא רק HIV. ואם כן, אז בבקשה תכתבו לי את כל שמות מחלות המין שאני צריך לבקש בדיקה לגביהן. כלומר, איזה מחלות מין אפשריות? אם לא אז אנא כתבו לי איפה אני יכול להיבדק? פשוט גיליתי רק אחר כך שהפרנטר היה מאוד מאוד פעיל (זונה - אבל לא ידעתי) עם המון אנשים והסיכוי שיש לו מחלות הוא מאוד גבוה. הייתי עם קונדום, אבל היה לי חתכים קטנים בידיים ונגענו המון אחד בשני ואני די בטוח שהיה לו מגע עם מישהו אחר לפני שהייתי איתו והוא לא התקלח ולא שטף ידיים. ואני נגעתי בו גם בישבן והוא מצץ לי את הביצים ונגע לי בביצים שכמובן לא מכוסים בקונדום. ואני ליקקתי לו גם מקומות אינטימיים (לא מצצתי לו). בקיצור, הוא יכול להיות עם המון מחלות ואני בסרטים שלמים. אני רוצה לדעת בוודאות שאני נקי ולמדתי את הלקח בענק. אני רק לא רוצה להדביק את הבת זוג שלי בכלום. לא הייתי עם אף אחת מאז. חשוב לי לדעת את שמות כל המחלות מין הקיימות, איפה אני יכול להיבדק ותוך כמה זמן אני צריך להיבדק. שוב תודה, זה חשוב לי מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2008מפאת אורך התשובה אני ממליץ להכנס לאתר שלי ושם לקרוא על כל מחלות המין ועל הבדיקות שלהן.
אשמח לעזור.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)