מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר תן עצות למין בטוחבריאות אישית28/06/2008
גרוש מחליף בת זוג בתדירות גבוהה יחסית איך אפשר לדעת מי חולה ומי לא..הרי לא נבקש תיק רפואי מכל אחת. משתמש רק בקונדום, נשיקות צרפתיות כן, לא מלקק לה , אבל את שלי אני נותן ללקק בלי קונדום גם חוות דעת רפואית רלוונטית למועד הבדיקה. מה היית מציע לי לשנות בהרגליי המיניים ???האם לא לתת לה ללקק , לרדת מנשיקות צרפתיות איזה סיכונים יש לי במצב הנוכחי ? איזה בדיקות אני צריך לעשות כדי לדעת שאני בסדר ? בדרך כלל בורר את הנשים רק איכותיות , אבלבעידן הזה זה לא מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין בטוח
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008בחנות של החיים לכל דבר יש מחיר.
מין בטוח אתה רוצה?
שלב ראשון זה לעשות בדיקות לגלוימחלות מין.
תוכל לקרוא על כך באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון או בלוטה מתחת לאשך ימניבריאות אישית27/06/2008
אחרי ששכבתי עם משהי לפני שבוע אחרי יומיים יצאו 2 פצעונים אחד בירך ואחד באזור הבטן שמתי משחה והם נעלמו. עכשיו אחרי שבוע מקיום היחסים במקלחת אני שם לב שיש לי בליטה מתחת לאשך הימני בגודל של פצעון חצי ס"מ, העור באותו אשך מעל האשך הימני אדמדם האם זה קשור אליה ??? האם זה קשור להליכה בחום וזיעה בעת הכושר היומי ההליכה גורמת לשפשפת...לא יודע למה לייחס את זה והאם זה סימן להדבקה במחלת מין כל שהיא ואיזה ..תוך כמה זמן נדבקים, מה איזה , ומה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בשק אשכים
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008מה עושים?
מגיעים לבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרא דחוףשבת שלום27/06/2008
לפני חודשיים שהייתי עם בעלי דיממתי ולפני שבועיים גם אותו הדבר פתאום ראיתי שיש לי דם בתחתון וגם דיממתי עד הבוקר וזה עבר כמעט איזה חצי שנה בערך אני מרגישה לפעמים תחושה מוזרה מהנרתיק כאילו שמושכים לי משם משהו יכול להיות שזה סרטן צוואר הרחם אמרו לי שאם המחלה מתקדמת אז יוצא פריחה לבנה בלשון בצדדים עד לסוף הלשון תסביר לי בבקשה מה יש לי ואם אני עומדת למות וכמה זמן נשאר לי לחיות יש לי שתי בנות שיהיו בריאות אני בת 35 ואני בדיכאון פחד לא יכולה לעשות כלום לא מתפקדת בכלל מה אני צריכה לעשות הלכתי לרופאת משפחה והיא שלחה אותי לבדיקה אצל רופא נשים ובלשון היא אמרה שאני מצחצחת אותה עם השניים ואני ממש לא אז מה יש לי בבקשה תעזרו לייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008אשמח לעזור לך.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה די דחופה - מה זה יכול להיות?בת 1727/06/2008
לפני יומיים בערך הבחנתי במין כיב שנמצא בנרתיק - קצת אחרי הפתח. לא מצאתי עוד כיבים כאלה ואין לי מושג מה זה יכול להיות אבל היה לי גם מין גירוי מוזר בפתח עצמו לפני כמה ימים. הכיב הוא קשה וקטן וטיפה מציק. יכול להיות שיש גם מוגלה בפנים..קבעתי תור לגניקולוגית אבל אני לא יודעת אם זו מחלת מין כלשהי או זיהום ממשהו אחר (אני בספק). אז...מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב בנרתיק
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008אם שאלת מה זה יכול להיות אזי זה יכול להיות: הרפס, קונדילומה, עגבת ועוד ועוד.
מה זה באמת - אין תחליף לבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בשק האשכיםא27/06/2008
שלום לפני מספר ימים התחיל לי כאב במפשעה במישוש גליתי כי יש לי שם מן גולה שממש כואב כאשר נוגעים בה זו מפריעה לי בהליכה וכו' בשיחת טלפון אמרו לי שמדובר בזיהום עקב פצע ברגל יום למחרת גיליתי כי יש לי מאין תחילה של פצע בגרות בשק האשכים זה לא כאב אך ככל שהזמן עובר הדבר גדל והפך לגולה בולטת וכואבת בנגיעה הדבר הופיע באזור האשך הימני די קרוב לבליטה במפשעה ואני פוחד מהפתחות הבעיה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לנו אותה בעיה בו זמנית מעניין ??
בריאות אישית27/06/2008המייל שלי [email protected] תשאיר טלפון או כתוב אלי אולי פגשנו את אותה בחורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה בשק אשכים
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008הכי בטוח זה להגיע לבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקהפלונית27/06/2008
האם ביצוע בדיקת איידס מהירה 8 שבועות לאחר המגע החשוד היא אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008אמינה באחוזים גבוהים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי הכי דחוף שישסתם מישהי25/06/2008
אני כותבת ורועדת מתה מפחד יש לי כבר שבוע כמו פריחה בפה לא כואב לא שורף כאילו אין כלום כתמים לבנים זה מחלת מין או סרטן צוואר הרחם תעזרו לי פליזזזזזזזז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בפה
ד``ר שרגא וקסלר25/06/2008איך בדיוק את רוצה שנעזור לך?
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בקונדילומה ו-hpvעדי25/06/2008
שלום.
לבעלי יש קונדילומה, לי התגלה HPV, לפני כשנתיים, נאמר לי שהוירוס שקיים אצלי הוא מאותה משפחה, אך לא זהה לוירוס של בעלי. כיום אני אחרי לידה , כרגע בדיקת PAPS חזרה תקינה אך עוד לא עשיתי קולפוסקופיה.
א. האם ההדבקה הינה רק דרך הנגעים הנראים לעין או שגם אם מעלימים את הנגעים במשחה או לייזר עדיין אפשר להידבק?
ב. במידה וכרגע הוירוס עבר (אצלי), האם יש טעם לקבל חיסון ל - HPV?
ג. מה הטיפול המומלץ לבעלי?
ד. אם הוירוסים שלנו שונים - האם זה אומר שאני עדיין יכולה להידבק ממנו? אלו אמצעי זהירות עלינו לנקוט בעניין הדבקה?
ה.למי עלינו לפנות לטיפול - גניקולוג? רופא עור? מומחה למחלות זיהומיות?
תודה רבה, עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר25/06/2008הנה התשובות:
א. האם ההדבקה הינה רק דרך הנגעים הנראים לעין או שגם אם מעלימים את הנגעים במשחה או לייזר עדיין אפשר להידבק?
ניתן להבדק כל זמן שיש נגיפים בגו.
ב. במידה וכרגע הוירוס עבר (אצלי), האם יש טעם לקבל חיסון ל - HPV?
אם בדיקת PCR שלך מכל האברים שלילית- יש טעם בחיסון.
ג. מה הטיפול המומלץ לבעלי?
קולפוסקופיה מקפת לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם והפה ואם תקינה - PCR
ד. אם הוירוסים שלנו שונים - האם זה אומר שאני עדיין יכולה להידבק ממנו? אלו אמצעי זהירות עלינו לנקוט בעניין הדבקה?
אם אצל שניכם בסופו של דבר ה PCR יהיה שלילי[תקין] אזי אין בעיה ביחסי המין ביניכם.
ה.למי עלינו לפנות לטיפול - גניקולוג? רופא עור? מומחה למחלות זיהומיות?
מומלץ לפנות תמיד לרופא מיומן בתחום.
אשמח לעזור
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאני25/06/2008
שלום דר
יש לי בעייה בכאבים באיבר המין ובאשכים מידיי פעם
מה שמוזר הוא שכאשר אני שוכב עם חברה שלי ללא קונדום הכאבים חריפים וכאשר אנו שוכבים עם קונדום אין כאבים.
זה נשמע נורמלי?
הבעייה אצלי? אצלה?
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר שרגא וקסלר25/06/2008נראה לי שעדיף שתגיע לבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא מכם ענו לי רק עוד הפעם הזאתחרד24/06/2008
לפני מספר ימים שאלתי לגבי אפשרות לצהבת ו - HIV כתוצאה מדקירת קיסם לפני 8 שנים.
אני מאוד מפחד מהבדיקה ובכלל מתרחק ממחטים בגלל OCD ,האם אין בעובדה שאישתי נבדקה לפני כחודש ואין לה כלום לאחר שקיימנו יחסים מאז הדקירה האמורה ואף נולד לנו בן מספיק כדי לשלול גם את הסכנה אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס
ד``ר שרגא וקסלר25/06/2008די סביר מה שאתה חושב אבל...
על מנת לדעת בוודאות - עליך לעשות בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםלילך23/06/2008
שמתי לב שאיפה הכניסה לנרתיק..
יש לי פצעים מוזרים, כמו טלולות כאלה בגוון העור...
אני ממש ממש מודאגת...
לא כואב לי או מגרד לי...
מה נסגר איתי :( ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים בכניסה לנרתיק
ד''ר סרג' גרדשטיין23/06/2008שלום רב,
קשה לתת חוות דעת לל א בדיקה של אותם נגעים , יתכן ומדובר ביבלות אך אין מנוס מפניה לרופא - רופא נשים לצורך בדיקה והערכה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה...
לילך23/06/2008שאני בצבא, ורופא נשים זה לקבוע לעוד חודש משהו כזה..
זה לא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה והדבקהשמואל23/06/2008
כיצד בדיוק נדבקים מקונדילומה
האם שהות באמבט משותף ללא מגע מיני שהוא יכול להעביר את הנגיף?
האם שהות בגקוזי שוב ללא מגע מיני ישיר יכול להעביר?
או שמא ההעברה הינה רק במגע מיני ולא בהכרח חדירה?
האם הנגיף יכול לעבור דרך מגע אצבעות או אוראלית?
אודה לתשובתכם
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בוירוס ה HPV
ד''ר סרג' גרדשטיין23/06/2008ההדבקה הי א דרך מגע אינטימי אך אין צורך בחדירה על מנת להדבק.
הדבקה בג'קוזי או אמבטיה אינה סבירה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין דרך אמבטיה?אלי22/06/2008
מספר שאלות מקווה שאינו טיפשיות:
1. האם דרך טבילה ושהייה משותפת באמבטיה עם בחורה ללא שום אמצעי מניעה יש אפשרות לקבל מחלת מין ממנה ואם כן איזו?
2.שאלה שתמיד הציקה לי מסקרנות: בקיום יחסי מין רגילים של גבר אם אישה האם למשל הדבקות באיידס נוצרת רק דרך מעבר הנגיף\ווירוס דרך החור בפין שממנו יוצא הזרע? אם נגיד נסתום או נחסה את החור שבפין האם לא תתכן הדבקות (נגיד ע"י קונדום שמולבש רק על כיפת\עטרת הפין)
3.בקיום יחסי מין אורליים (איזה מעניקה לגבר) האם ניתן לגבר לקבל מחלת מין?
תודה מראש
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות במחלות מין
הדבקות באמבטיה או ג'קוזי היא אינה סבירה וצריך לקיים יחסי מין על מנת להדבק במחלות מין.
ההדבקה בנגיף האיידס בעת קיום יחסי מין של גבר עם אישה אכן מתרחשת כאשר הנגיף חודר דרך מוצא השופכה. חסימת מוצא השופכה הוא בדיוק המנגנון בו הקונדום מונע הדבקה.
אפשר להידבק במגע אוראלי כאשר הוא מעונק לגבר במחלות כגון זיבה כלמידיה וגם עגבת. אי אפשר להידבק ב HIV.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה פנימית יותר גדולה מהשנייהרוית22/06/2008
אחת מהשפתיים הפנימיות באיבר המין שלי הרבה יותר גדולה מהשנייה וזה נראה ממש רע
היא כאילו כל הזמן יוצאת מהאיבר עצמו ואני צריכה.. להכניס אותה פנימה
גם הקצה של השפה הזאת ממש מגעיל והצבע שלה כהה..
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה פנימית
אנוימית04/03/2012אין לך מה לדאוג זה נורמלי לחלוטין אצלי זה בדיוק ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפה פנימית יותר גדולה מהשנייה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/03/2012ברוב רובם של המקרים שמגיעות אלי נשים לצורך ניתוח קיצור שפה אני מוצא שפתיים תקינות ולעתים א-סימטריה קלה שהיא נורמלית. הצדקה לניתוח יש כאשר האישה סובלת בזמן יחסי מין או בתפקוד היוםיומי. הבעיה שלא תמיד אני יכול לשכנע את האישה שאין לה באמת בעיה. לרוב היא סגורה על כך שהיא חייבת ניתוח. לרוב מצב זה נובע מהשוואה לתמונות בקטלוגים מסויימים, שאינם משקפים את המציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב טבעי
ד''ר סרג' גרדשטיין23/06/2008זהו מצב טבעי ההבדלים בין השפתיים וכך גם גודלן הן תכונות אישיות ולא מדובר במצב חולני.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפה ארוכה
ד``ר שרגא וקסלר25/06/2008אכן זהו מצב די שכיח, כמו הרבה חוסר סימטריה בגופנו. אם את מסתדרת איתו הרי שאין צורך לעשות כלום.
אבל אם המצב מציק לך ניתן לקצר את השפה הארוכה.
הניתוח פשוט וואני נוהג לעשותו בהרדמה מקומית.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מין באופן כלליא'21/06/2008
שלום,
אני בן 17,לא היו לי נשים מזדמנות ואני לא רואה ממש שום דרך שבה יכולתי להידבק במחלות מין.
יש לי חברה (ראשונה) כבר די הרבה זמן,ולאט לאט גם המין הגיע,חשוב לציין שהמין בטוח בעזרת קונדום.
אני לא רואה דרך שבה יכולתי להידבק,אבל בכל זאת הייתי רוצה לעשות בדיקה כללית שתבדוק האם יש לי מחלת מין כל שהיא בשביל שקט נפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מחלות מין
בנסיבות שאתה מתאר ואם אתה בוטח בחברתך, באמת איני רואה סיבה לדאגה ולבדיקות.
אמנם חשוב להיות מודע לעניין וצריך להפיד לנהל חיי מין הגייניים - בחירה של פרטנרית מתאימה והמנעות ממין מזדמן ופרטנריות מרובות וכמובן שימוש בקונדום כל עוד הקשר אינו מבוסס. מצד שני חשוב לא להיכנס לחרדות מיותרות הקשורות במחלות מין ולשבש כך את חיי המין ואת החיים בכלל. הכל בפרופורציה.
בכל אופן מה שחשוב לבדוק : HIV (איידס) עגבת (סיפיליס) צהבת B וצהבת C וכן כלמידיה וזיבה. וכדאי כמובן לערוך בדיקה גופנית על ידי רופא.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)