מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמן אחרי להיבדק לגילוי כל המחלתודה07/07/2008
כמה זמן צריך לחלוף מאז קיום יחסי המין המדאיגים, כדי לגלות את כל מחלות המין האפשריות. הבנתי ש- HIV צריך לעבור 3 חודשים עד שאפשר לדעת בודאות, זה נכון? חלק מהאנשים אומרים חודשיים? מה לגבי מחלות מין אחרות, זה מאוד חשוב גם. הרפס, עגבת, ועוד שאר מחלות המין האפשריות - האם צריך לחכות גם כל כך הרבה זמן או אפשר לפני? היה לי מפגש מיני עם פרטנר שיש סיכוי גבוה שיש לו מחלת מין כלשהי. אני פשוט רוצה להיות שקט, כי אני סטרייט (זה היה חד פעמי לראות מה זה), ואני לא רוצה להדביק את בת הזוג שלי בשום דבר, גם מחלות מין שאנחנו לא מודעים אליהן כמו שאנו מודעים לאיידס. בבקשה תענו לי מהר, המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר07/07/2008תוכל לקרוא באתר שלי כתבה מפורטת על כל מחלות המין וזמנים שלהם. התשובה ארוכה ולכן סלח לי שאני מפנה אותך לאתר.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל לא כתוב אחרי כמה זמן להיב
תודה07/07/2008קראתי באתר, אבל לא מצאתי שכתוב כמה זמן אחרי המגע צריך להיבדק. אם תוכל לכתוב לי כאן אודה לך. האם כדי לבדוק HIV צריך לחכות 3 חודשים או פחות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHIV
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2008לבדיקה מהימנה של HIV יש להמתין 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן לגבי המחלות האחרות?
תודה10/07/2008תודה רבה, תוכל בבקשה לכתוב לי כמה זמן צריך לחכות עד שנבדקים למחלות האחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2008התשובה לשאלתך ארוכה מאד והויא מפורטת כולה בכתבה באתר שלי הרשום כאן למטה. הקלק באתר בדיקות למחלות מין.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטהרון06/07/2008
שלום, בזמן האחרון כאשר אני מאונן והפין עומד, יש בלוטה מתחת לעור בצד, הבלוטה דיי גדולה, לא כואבת או שורפת, והיא גם לא מקובעת, אפשר להזיז אותה מתחת לעור. מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה
ד``ר שרגא וקסלר06/07/2008אולי וריד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה בהריוןנועה06/07/2008
שלום רב, אני בהריון בשבוע 9, בהריון הקודם סבלתי מקונדילומה ועברתי טיפול בלייזר בהרדמה מלאה. במשך 4 השנים שעברו מאז הגידולים לא חזרו אך כנראה שההריון מעודד אותם ובמהלך השבוע הבחנתי בצער בחזרתם. יומיים או 3 סבלתי לא מעט מהגרד ומתחושה לא נעימה הן בנרתיק והן בפי הטבעת אך לאחר מס' ימים התופעה פחתה וכמעט נעלמה לחלוטין. שאלתי היא מה מעודד את הגידול לצאת ופתאום להיעלם, זה קצת מוזר, ולמה אני יכולה לצפות בהמשך, הרי במידה ואין גידול לא ניתן לטפל בו...לא? אשמח לתשובה, נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר06/07/2008יתכן שלא נבדקת אז בכל המקומות והנגיפים ו/או הנגעים נותרו ולא סולקו. בהריון רמת החיסון יורדת ולכן הם מופיעים שוב.
ממלחיץ בדיקה מקיפה וסילוק בלייזר בהקדם.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
נועה06/07/2008האם סביר ונורמלי שהנגעים באים ונעלמים תוך מספר ימים (אם הם נעלמו - איך מטפלים בהם?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר06/07/2008סביר שנעלמים אבל יש לבדוק בכל האברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בהרפסחן06/07/2008
בשישי שעבר הייתה לי ההתפרצות הראשונה, הרופא אמר שלא לקיים יחסי מין במשך שבוע. שבוע לאחר ההתפרצות הראשונה נשאר בין השופכה לחור התחת (לא מצאתי מילה מעודנת יותר) נגע (פצע) אחד. קיימתי יחסי מין עם קונדום, האם הסיכויים שהפרטנר ידבק גדולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר06/07/200815-25% בכל מגע גם כשאין נגעים נראים לעין.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה הרפס
חן06/07/2008האם זה אומר שגם אחרי ההתפרצות קונדום אינו מונע הדבקה במאה אחוז? ומה לגביי מין אוראלי? (כשהוא יורד לי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר06/07/2008תשובתי תקפה לכל המצבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור אני בן 22אלמוני05/07/2008
מגרד לי בראש פעם פעמיים ביום ויש נשירה קלה מזה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרד בראש
ד``ר שרגא וקסלר06/07/2008מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי בראש
אלמוני08/07/2008בדקתי זה לא כינים יכול להיות זה תופעת לוואי של קיורטאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
אלמוני09/07/2008הקרקפת גם אדומה מה התסימינים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגרד בראש
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2008אין מנוס מלהגיע לבדיקה. ניחושים לא יועילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיוהירון05/07/2008
שלום לפני כמה חודשים נדבקתי בזיוה וטיפלתי בזה באמצעות דוקסילין, המחלה עברה ועכשיו חזר לי שוב. נשארו לי עוד 4 כדורים האם זה מספיק בשביל להשתמש לטיפול בזיוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר06/07/2008הטיפול אינו מספיק. עליך להגיע בהקדם לקבלת טיפול מתאים ולבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהדני04/07/2008
שלום אני בן 22 במשך תקופה של בערך חודשיים הזיקפה שלי חלשה לוקח לי זמן עד שהיא מגיעה וגם כשהיא מגיעה זה בתחושה קצת מאולצת ובלי התחושה הטובה שהייתה לי בד"כ מה גם שלדעתי איבר המין שלי קצת עקום יותר מתמיד במיוחד בזמן הזיקפה גם ביום יום יש לי תחושה של מין חולשה באיבר כאילו הוא שוקע פנימה.אומנם אין לי ניסיון עם נשים כרגע ולא בדקתי את הדבר בזמן אמת זואת בגלל שאני מפחד מה יקרה בזמן המעשה כיוון שאני יודע שהזיקפה לא באה בקלות כלל.הייתה לי בעיה של טחורים לא מזמן האם זה השפיע בצורה כל שהיא?מה סתם ככה יכולה להיות הבעיה ומה צורת הטיפול בה?אודה לך אם תשיב לי בהקדם כיוון שזה מלחיץ אותי נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2008שלום דני, אשמח מאד לעזור לך אבל זה מחייב פגישה. יש לשוחח ויש לראות ורק אחר כך להסביר.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כלמידיה יכולה לעבור לעין?דן01/07/2008
לפני מספר שנים נדבקתי בכלמידיה ממגע מיני וקיבלתי טיפול באנטיביוטיקה. מאז אני סובל מדלקות עיניים בלתי פוסקות. האם יתכן שיש לי חיידק כלמידיה בעיניים? איך בודקים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008כן, יש זנים של כלמידיה שפוגעים בעין.
בדיקה ע"י רופא מיומן תועיל לך.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מקונדילומהמיטל01/07/2008
לדר" וקסלר שלום רב, אובחנה אצלי קונדילומה ולאחר שנוסה טיפול בקירור (ללא הצלחה משמעותית ) הרופאה רשמה לי משחת אלדרה. לאחר 3 ימים ששמתי את המשחה להפתעתי נעלמו היבלות כמעט כולן אך נותרו כמה עקשניות קטנטנות. שבוע לאחר מכן שמתי את המשחה פעם נוספת(ע"פ המלצת הרופאה-שלושה ימים ברציפות ולאחר מכן להפסיק לשבוע) ולתדהמתי כל היבלות שנעלמו הופיעו שוב ! בדיוק באותן מקומות שהיו קודם לכן ובנוסף התפתחה דלקת במקום(הכל אדמדם ומגרד נורא ויש הפרשה לבנה). שאלתי היא האם שימוש נוסף במשחה יכול לגרום לחזרת היבלות שוב??? זה לא אמור לעשות את הפעולה ההפוכה? ומה לעשות עכשיו? להמשיך להשתמש? לפנות לטיפול אחר?האם לייזר טוב במקרה שהיבלות ממש קטנטנות?אני כבר 3 חודשים סובלת מהיבלות האלה... מה אפקטיבי,זה בלתי נסבל המצב הזה.... והתור לרופאה הוא עוד חודש! האם אתה מקבל לקוחות של כללית? בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול יעיל
מוטי01/07/2008היי אני ביצעתי היום לייזר, נמצאו אצלי גם יבלות קטנות הבנתי שזה הטיפול הכי טוב אני ממליץ לך לבצע את זה גם תבקשי מרופא העור שלך הפניה לטיפול בלייזר זה אומנם צורב קצת אחרי הטיפול אבל אחרי שבועיים לפי דברי הרופא זה יעבור שווה נסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008אשמח לעזור לך באמצעות טיפול יעיל עד החלמה מהמחלה. איני עובד עם קופ"ח.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חיסון לHPVרויטל30/06/2008
התגלה הוירוס בגופי ע"י בדיקת PCR אך מזן אינו מזוהה ושאינו כלול בין הארבעה נגדם החיסון פעיל. האם ניתן לעשות את החיסון גם אם עדיין נמצא בגופי הוירוס על-מנת להימנע מן ארבעת הזנים האחרים והמסוכנים יותר? והאם יעילותו פוחתת בשל הוירוס שקיים כבר בגופי? תודה רבה, רויטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון HPV
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008החיסון ל 4 הזנים מחסן גם נגד זנים אחרים. יש לדון בשאלתך לאחר עיון בתוצאות הבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה זיבה?ג'ון30/06/2008
שלום, לפני כ-6 שנים הבחנתי בצריבה בשתן מלווה בהפרשה,יצויין שבכמות מאוד קטנה, על סמך קריאה באינטרנט חששתי כי אכן נדבקתי בזיבה. ניגשתי לאיבחון : לקחו דגימה של ההפרשה. הרופא לא איבחן זיבה,אולם נתן לי בזמנו כדורים (לא זכור לי השם). ההפרשה נעלמה וככה גם הצריבה,אולם אחת לתקופה (לעיתים אחרי שתיית אלכוהול) או אחרי קיום יחסי מין,אני חש בצריבה קלה באזור קצה הפין/בקצה הצינורית, ך לא נראית הפרשה בולטת צהובה כמו אז. עד היום לא ברור לי אם בזמנו נדבקתי במחלה,ואם כן,האם המחלה לעולם לא חולפת וחוזרת לעיתים דחופות. האם אחרי שתיית אלכוהול או קיום יחסי מין טבעי שתהיה צריבה קלה. אציין כי הצריבה שאני חש כיום היא לא ברמה שמציקה לי בהטלת שתן או בשפיכה, ך האם זה תופעה שכיחה צריבה קלה רנדומלית. אשמח לכל תגובה בנושא. ג'ון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008ניתן לבדוק בבדיקה פשוטה ביותר של השתן אם אתה נושא חיידקי זיבה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהמוטי29/06/2008
שלום, היום היתי אצל רופא העור ואובחן אצלי כלמידיה באזור פי הטבעת, חשוב לציין שהיתה לי זיבה ברקטום וטופלתי ע"י הרופא משפחה(לפני שבוע) ושאמרתי לו שיש לי יבלת קטנה באזור פי הטבעת הוא לא ייחס לזה חשיבות. רופא העור והמין הפנה אותי להסרת היבלת בלייזר. שאלותי הן: 1.האם לא צריך לקבל גם ZETO 1 גרם? האם זה מיותר לאחר שכבר יצאה יבלת? 2., האם לקחת את הZETO לאחר ההסרה בלייזר או לפני אם בכלל יש חשיבות? 3. האם רק מי שחודר אליי יכול להדבק או שגם בדרכי אחרות? תוד תוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא כלמידיה, התכוונתי לקונדילומה
מוטי29/06/2008סליחה על הטעות אבל רשמתי בטעות כלמידיה במקום קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008לשם מה זטו?
לפני טיפול בלייזר לקונדילומה בפעי הטבעת ראוי לעשות קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין והפה ורק אז לטפל בנגעים בלייזר תחת קולפוסקופ. אני עושה זאת בהרדמה מקומית באמצעות ספריי ללא זריקות.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
מוטי02/07/2008שלום ד"ר, כבר ביצעתי אתמול את הלייזר להורדת הקנדילומות מאזור פי הטבעת. הרופא עור ומין ששלח אותי להסרה לא דיבר על בדיקות באזורים אחרים או כל דבר אחר. הרופא שהסיר אמר לי שהיו לי 12 נגעים מאוד קטנים ושהוא הוריד הכל כמו כן אמר לשטוף פעמיים ביום עם סבון ומים ולשים טלק בשם דרמטול במשך שבוע ולהמנע מקיום יחסי מין באזור עד 3 שבועות. שאלתי היא: האם כעת אלחרי שכבר ביצעתי את הלייזר אתה חושב שיש בדיקות נוספות שצריך לעשות? אני לא מרגיש או רואה שום דבר בפה או באזור הפין. והאם נכון מה שנאמר לי כי הוירוס עובר רק כשיש נגעים במגע וכעת אני כבר לא מדביק כי הם הוסרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומות בפה?
מוטי02/07/2008סליחה ד"ר אבל אני לא יודע אם נהייתי פרנואיד או שעכשיו בנוסף יש לי בפה אני לא יודע אם זה חספוס מזה שאני נושך לפעמים את הבשר הפנימי או קנדילומות האם אתה ממליץ ללכת לרופא שוב? האם בפה כגם מורידים בלייזר או שמשחה? האם אתה עובד עם מכבי? כיצד נפטרים מהדבר הנורא הזה?אני כבר ממש מיואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה בפה
ד``ר שרגא וקסלר03/07/2008אבל אני לא יודע אם נהייתי פרנואיד או שעכשיו בנוסף יש לי בפה
אני לא יודע אם זה חספוס מזה שאני נושך לפעמים את הבשר הפנימי או קנדילומות
האם אתה ממליץ ללכת לרופא שוב?
#יש לעשות קולפוסקופיה גם בפה וכמובן אם אני רואה שם קודנלךומה אני מסיר אותה בלייזר בהרדמה ע"י ספריי ללא כאב.
האם אתה עובד עם מכבי?
#לא
כיצד נפטרים מהדבר הנורא הזה?
#קודם כל בבדיקת אבחון נכונה ויעילה ואח"כ באמצעות טיפול לייזר שהוא היעיל ביותר.
אפשר להיפטר מהמחלה וזה מה שאני מבטיח.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/07/2008האם כעת אלחרי שכבר ביצעתי את הלייזר אתה חושב שיש בדיקות נוספות שצריך לעשות?
בודאי- כל מה שכתבתי בתשובה הקודמת בפרט שהלייזר נעשה ביד ואל באמצעות קולפוסקופ ולא באמצעות לייזר דיגיטלי.
אני לא מרגיש או רואה שום דבר בפה או באזור הפין. והאם נכון מה שנאמר לי כי הוירוס עובר רק כשיש נגעים במגע וכעת אני כבר לא מדביק כי הם הוסרו?
הוירוס עובר כמו הרבה מחלות וירוסים גם כשאין נגעים.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשמואל29/06/2008
שלום רב, חברתי אובחנה כבעלת קונדילומה מספר שאלות, היא קבלה טיפול - קונדילוקס והבנו שזה למטרה של רק הורדת הנגעים ולא מטפל בנגיף עצמו. האם לאחר הורדת הנגעים במידה ונקים יחסים יש מצב שאדבק ממנה ואז היא ממני וחוזר חלילה? האם זה לא מסוכן? כמו כן... האם ההדבקה הינה רק במגע מיני ישיר? או שמא גם אוראלית? ידיים? וכו? אודה לתשובתך... שמואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008קונדילוקס והבנו שזה למטרה של רק הורדת הנגעים ולא מטפל בנגיף עצמו.
*טיפול בלייזר מדוייק יותר, מזיק פחות והיעיל ביותר.
האם לאחר הורדת הנגעים במידה ונקים יחסים יש מצב שאדבק ממנה ואז היא ממני וחוזר חלילה?
*ניתן לדעת באמצעות בדיקת PCR הבודק אם נותרו נגיפי HPV בגוף.
האם זה לא מסוכן? כמו כן... האם ההדבקה הינה רק במגע מיני ישיר? או שמא גם אוראלית? ידיים?
*ההדבקה היא בכל צורה של מגע מיני.
*ניתן להרחיב את הידע ע"י קריאת מאמרים בנושא הנמצאים באתר שלי הרשום מטה
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס לאחר מין אוראלירונן29/06/2008
שלום רב למנהלי הפורום ותודה מראש על זמנכם. אני בחור בן 25 הנמצא בקשר רציני כמה חודשים (עם בחורה אגב),שנינו עשינו בדיקות מקיפות לגילוי מחלות מין ושנינו נקיים למרות שעדיין סקס רגיל עושים עם קונקום,אבל לאחר שאני יורד לחברה שלי,יום למחרת יוצאים אפטות ממש צורבות ודי גדולות בפה,ליתק דיוק לא על השפתיים אלא בתוך הפה. ,אני מאוד נהנה לבצע לה מין אוראלי אבל זה מבאס כי אני יודע שלמחרת ממש אסבול מזה עם האפטות,יש איזה תכשיר שתוכל להמליץ לי יעיל שאוכל להשתמש אחרי מין אוראלי לחיטוי מוחלט של הפה?האם יש דרך אחרת להפחית את הסיכוים שיופיעו אפטות? שבוע נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008כדאי לחברה להגיע לבדיקה לראות מה יש לה שם שגורם לך אפטות.
ואולי זה רק אצלך שמתפרץ מדי ]עם.
צריך לבדוק.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באברי המיןבלהה28/06/2008
בת 52 מזה מספר חודשים הפרשות צהובות כהות מלוות בריח חריף.בבדיקה גניקולוגית ללא ממצא מיוחד. לפני שבועיים הופיע כאב חד בבטן התחתונה במקביל עם כאבים בגב באזור הכליות.בטיפול סיני כאבי הגב פחתו והופיע דימום וורדרד וקל.יומיים אחר כך החלו כאבים נוראיים באזור המפשעה ופתח הנרתיק במיוחד בצד ימין והדגדגן עם נפיחות, אודם גירוי קל והפרשה מוזרה. קשה לי לשבת ללכת ומרב כאב הנשימה כבדה. גניקולוג איבחן הרפס. לאחר שלב ההתפרצות- האמנם? היתכן שבן זוגי העביר לי את "המתנה" מבלי שהוא עצמו יחלה בה? כיצד? וכמה זמן לאחר שהוא נחשף אליה היא עדיין פעילה אצלו או לחילופין כמה זמן לאחר שהועברה אלי היא עלולה להתפרץ? האם יש טיפול אפקטיבי מהיר ויעיל יותר ממשחה מקומית? מה בעניין טיפול אנטיביוטי? היות והמחלה איננה ניתנת לריפוי ותמיד תהיה אצלי מה ניתן לעשות בכדי לא ליצור מצב של "פינג פונג" יחזור אליו והוא ידביק אותי. וכן אם יש מצב שגם אצלו תהיה התפרצות? אנא תשובתך המהירה - חייבת עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2008גניקולוג איבחן הרפס. לאחר שלב ההתפרצות- האמנם?
*אולי מדובר בדלקת צואר ואולי בבקטריאל וגינוזיס? ללא בדיקה לא ניתן לאבחן.
היתכן שבן זוגי העביר לי את ...מבלי שהוא עצמו יחלה בה? כיצד?
*כן, זה יתכן
וכמה זמן לאחר שהוא נחשף אליה היא עדיין פעילה אצלו או לחילופין כמה זמן לאחר שהועברה אלי היא עלולה להתפרץ?
*אין לדעת.
האם יש טיפול אפקטיבי מהיר ויעיל יותר ממשחה מקומית? מה בעניין טיפול אנטיביוטי?
*על טיפול קרוני להרפס ניתן לקרוא באתר שלי. על טיפול במחלתך- יש לאבחן תחילה.
היות והמחלה איננה ניתנת לריפוי ותמיד תהיה אצלי מה ניתן לעשות בכדי לא ליצור מצב של "פינג פונג" יחזור אליו והוא ידביק אותי. וכן אם יש מצב שגם אצלו תהיה התפרצות?
*אנא קראי באתר שלי על הרפס
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)