מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה, אודה לכם על עזרתכם.מיכל705/06/2008
שכבתי עם בחור עם קונדום, וביקשתי ממנו לפני שהתחלנו לשכב שילך לעשות בדיקה.
הוא הלך, למעבדה שעושה בדיקות אנונימיות, בשיטת אליזה, והבדיקה יצאה שלילית.
שאלתי היא כזאת (עד כמה שהינה מוזרה):
האם ישנם איזה שהם חוקים כלל עולמיים לגבי בדיקות דם במעבדה?
כלומר, מה שאני מתכוונת זה שהאם ייתכן שבנאדם שילך לעשות בדיקת איידס במעבדה אנונימית יכול להביא דגימת דם ולבקש שיבדקו אותה?
(הבנאדם עוסק במחקר שמצריך לקחית דם מאנשים).
פשוט נעשיתי חשדנית ובגלל זה הגעתי לפורום על מנת לשאול.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2008אין מצב - להביא למעבדה דם. במעבדה לוקחים את דגימת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קונדילומה עוברת?חסוי05/06/2008
בת 28 לפניי4 שנים הופיעו מספר נגעים בפי הטבעת שאובחנו כקונדילומה. טופלתי בלייזר הפאפ שלי כול השנים היה תקין .האם יתכן שהוירוס לא נמצא אצלי בגוף יותר . האם יש דרך לבדוק זאת? בחלק מהמקורות כתוב שהמערכת החיסונית מתגברת עליו ובמקומות אחרים שאת נשארת נשאית שלו לעולמים. תודה על התשובות והיחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2008מחלת הקונדילומה עוברת. ניתן לדעת זאת באמצעות בדיקת PCR לאיתור DNA של נגיפי המחלה - נגיפי ה HPV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכונומס שלא נעלם!!לימור05/06/2008
שלום,
אני סובלת כבר למעלה מחודש מגרד והפרשות שנגרמות מחיידק הטריכונומס. טופלתי בכל הטיפולים האפשריים (אנטיביוטיקה ודאלצין וכל משחה שאפשר להעלות על הדעת) והחיידק אינו נעלם. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס
ד''ר סרג' גרדשטיין05/06/2008שלום רב,
הייתי שמח לשמוע איזו אנטיביוטיקה את נטלת כי למשל דלצין לא מכסה טריכומונס....
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונס
לימור06/06/2008האנטיביוטיקה שלקחתי היא Azenil 250mg.
לקחתי 4 כדורים בפעם אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון קונדילומהחסוי04/06/2008
שלום רב!!!
קראתי שרק זנים מסוימים של קונדילומה גורמים להתפתחות סרטן צוואר הרחם .
ואילו השאר אינם מסוכנים. האם יש בדיקה שיכולה לבדוק זאת.זאת אומרת האם אני נשאית של זנים מסוכנים או שפיריים. האם ניתן לבדוק זאת גם לאחר שאין נגעים בעור.אציין שלאחר שטופלו בנגעים שהופיעו אצלי בפי הטבעת ערכו לי גם בדיקה קולסקפיה והיא יצאה תקינה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
נגעים דמויי יבלת על פני העור ברוב המכריע אינם נגרמים מאותם זנים אשר גורמים לשינויים בצוואר הרחם. אם מתפתח נגע בצוואר הרחם אפשר לעשות ביופסיה ולבדוק את החומר ב PCR ל HPV והזנים השונים.
באופן עקרוני כדאי להגיע לבדיקת רופא הנשים אחת לחצי שנה בין השאר כדי לבדוק את מצב צוואר הרחם .
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה שקופה מהפיןעמית04/06/2008
שלום רב
בחודש וחצי האחרונים קורה הרבה שיש לי מן הפרשה שקופה עם ריח דיי רע(דומה לשום) מהפין בעיקר אחרי מתן שתן,זוהי הפרשה דביקה כזאת ויוצא ממש קצת .
רקע:
אני מקיים יחסים ללא עם חברה שלי ללא קונדום ולפני כשלושה שבועות היא איבחנה פטריה "לבנה" וטיפלה באגיסטן וגם בכדורים שהרופאה רשמה לה וזה עבר .
חוץ מההפרשה אין עוד תסמינים ,לא שורף בשתן לא מגרד אין פצעים .
מה זה יכול להיות ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה שקופה מהפין
יתכן ולא מדובר במצב דלקתי או זיהומי אלא בשינוי פונקציונאלי של דרכי המין. בכל מיקרה כדאי לשלוח בדיקת שתן לכלמידיה וזיבה .
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשחלהשירן04/06/2008
היי,
כבר שבועיים שאני סובלת מלחץ מאסיבי בבטן התחתונה. גם בעת קיום יחסי מין. רופא הנשים שלי ביצע אולטראסאונד ואגינאלי ושיער שמדובר בדלקת בשחלות. אני לא ממש בטוחה בזה. רציתי לדעת מהם הסימפטומים לדלקת בשחלות...ומה זה עוד יכול להיות? קיבלתי "דוקסילין" ועדיין לא נטלתי, כי לאחר בדיקת דם, גיליתי שאין לי בכלל דלקת בגוף. השאלה היא אם בבדיקת דם כזו יכולה להתפספס דלקת השחלות? יש לציין שדלקת בשתן זה לא מאחר ועברתי בדיקת שתן ותרבית.
אודה לכם על תשובתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PID
דלקת ברחם ובשחלות הי א מחלה סוערת למדי ובד"כ מלווה בחום וסממני דלקת בבדיקות דם. אך ברפואה כמו ברפואה אין אף פעם "אף פעם" ואין אף פעם "תמיד".
כדאי בנוסף לבדיקות שציינת גם לקחת משטח וגינאלי לתרבית ולבדיקת כלמידיה וזיבה.
בנוגע לטיפול אני דווקא בעד טיפול כזה למרות שאינו מבוסס על אבחנה מדוייקת.
אם את לא מרגישה בוטחת כדאי לקבל חוות דעת נוספת מרופא נשים אחר.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים לאחר מחלת הנשיקהמימי02/06/2008
האם ייתכן כי 10 שנים לאחר מחלת הנשיקה, מדי פעם יחזרו סימפטומים מוחלשים של המחלה (עייפות, חום נמוך לאורך זמן ...)
האם לעיתים נדרש לקחת תרופות קבועות לאחר מחלת הנשיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "מחלת נשיקה כרונית"
אין תמימות דעים בספרות לגבי האבחנה של מחלת נשיקה כרונית. באופן עקרוני מדובר בזיהום על ידי וירוס ממשפחת ההרפס (EBV או CMV לרוב) . וירוסים ממשפחה זו מתאפייני בכך שהם שוכנים בגוף כל החיים ומדי פעם עוברים התערוררות מחדש. זה נכון למשל לגבי הרפס של השפתיים או "שלבקת חוגרת" אחרי אבעבועות ויתכן שזה גם קורה עם זיהומים על ידי EBV ו CMV . אין טיפול תרופתי - ל א למחלה החריפה ולא למחלה הכרונית או להתעוררויות של המחלה חוץ מטיפול תומך. חלק מהמומחים משוכנעים שאין אבחנה בזאת ומדובר בתסמונת פסיכיאטרית - דכאונית.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךחסוי02/06/2008
האם אני מדבקת למרות שלא היו לי יבלות כבר 4 שנים ואשתמש בקונדום ובדיקות הפאפ שלי תקינות. האם יבלות שהופיעו על פי הטבעת לפניי 4 שנים יכולות להעיד על התפתחות סרטן צוואר הרחם או על הדבקה שתוביל להתפתחות סרטן צוואר הרחם אצל אישה שתהיה עם פרטנר ששכבתי עימו. אני מבוהלת וחרדה מאוד . אנא עיזרו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2008תוכלי לקבל תשובה לשאלתך אחרי שתעשי בדיקת PCR לאיתור נגיפי HPV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מאוד מhpvחסוי02/06/2008
שלום רב אני בת 28. לפניי 4 שנים היו לי יבלות באיזור פי הטבעת הן הוסרו בלייזר ומאז לא הופיעו שוב בדיקות הפאפ שלי יצאו תקינות. בעקבות הפירסומים על סרטן צוואר הרחם אני בפניקה ומפחדת מאוד לקיים יחסי מין שמה אדביק מישהו. מה הסיכוי שאני מדבקת אם לא היו לי יבלות זמן רב כל כך? השימוש בקונדום לפי מה שקראתי אינו מוריד את הסיכוי להדבקה? האם יש דרך לדעת האם אני מדבקת ? מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד כמה פרטים חשובים לשאלתי
חסוי02/06/2008שכחתי לציין שהיבלות בפי הטבעת זוהו כקונדילומה . וגם שהיה לי חבר במשך שנתיים לאחר שטיפלתי ביבלות ולא הופיעו אצלו יבלות למרות ששכבנו ללא קונדום. סליחה על הנידנוד אבל אני בהיסטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2008ניתן לבדוק אם את נשאית של נגיפי HPV באמצעות בדיקת PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן השימוש בקונדילוקסאבי01/06/2008
שלום רב
אני סובל מקונדילומה בחודשיים האחרונים עברתי 4 פעמים הקפאה עם חנקן ללא הצלחה
כעת ניתנה לי התרופה קונדילוקס , יש לי 3 פצעים בגדלים שונים באזור הפין
האם עליי להשתמש ב3 מקלות שונים למריחת התרופה בכל יבלת
או שעליי להשתמש במקל אחד ולמרוח על כל שלושת הפצעים בפעם אחת
בפעם הראשונה שהשתמשתי בתרופה השתמשתי ב3 מקלות שונים והרגשתי טעם מר בפה אחריי השימוש .
תודה
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2008היעילות של קונדילוקס נמוכה. הטיפול בלייזר הוא היעיל ביותר. תוכל לקרוא על באתר www.genicolog.net
הקלק שם במנוע החיפוש "קונדילומה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה- נפיחות בשפתיים הפנמיותנוגה31/05/2008
שלום,
אני בת 17 ומזה 3 שנים התחילה אצלי נפיחות באחת מהשפתיים הפנימיות של הפות.
כשזה התחיל היה שינוי קל, אבל זה הולך ומחמיר וכיום יש לי שפה פנימית אחת הרבה יותר גדולה מהשניה ובנוסף היא סגולה והקצה שלה משונן.. אני מקווה שהייתי ברורה.
במה מדובר?זו מחלה?
והאם אני צריכה ללכת לגניקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה נפוחה
ד``ר שרגא וקסלר01/06/2008כן, ראוי שתגיעי לבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
נוגה02/06/2008לפני שאני הולכת לבדיקה, אתה יודע במה מדובר?זה מסוכן? כי אני ממש מפחדת, וגם קשה לי לדבר עם אמא שלי על נושאים כאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2008איני יודע במה מדובר אבל לרוב זה ענין פשוט יחסית כמו פטרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות..תעזרו לירוברט31/05/2008
לפני כחודשיים שכבתי עם מישהי ללא קונדום. ואחרי כמה ימים שמתי לב להפרשה מהפין שנראת לבנה אך שהיא מתיבשת על התחתון היא נראית צהובה.
הייתי אצל אורולוג שעשה בדיקה לכלמדיה וגאנריה והכול חזר שלילי.
נתן לי אנטביוטיקה לטיפול בזיבה שהעלימה את ההפרשות אבל זה חזר שוב לאחר שבוע אז חזרתי אליו שוב והוא נתן לי תרופה אחרת בשם smz tmp ds
וזה גם גרם להפרשה להפסק לשבוע ואז היא חזרה.הייתי אצלו היום אז הוא נתן לי סיפרופלוקסין 500 לקחת 2 ביום במשך חודש. אני מאוד מתוסכל אני בארה"ב ואני צריך להפגש עם חברה שלי שבוע הבא.הרופא הזה אומר שאין לי כלום אבל אני יודע שיש לי ואני דואג האם עלי להשתמש בקונדום?
חשוב לציין שביקשתי מהבחורה ששכבתי איתה להבדק ל std והיא חזרה שלילית וההפרשה עדיין שם כל בוקר ואני לא מרגיש כאב מה אני עושה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה צהובה מהפין
ד``ר שרגא וקסלר01/06/2008יש לעבור בדיקה פיזית וכן בדיקת שתן ל PCR לזיבה, גלמידיה, מיקופלסמה ואוראופלסמה. כ"כ בדיקה ומסג' רקטלית ושליחת ההפרשה לבדיקות אלו.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין(בן 14)חסוי30/05/2008
יש לי שני כתמים על ראש הפין(כתמים לבנים)
כבר הרבה זמן ולא קורה לי כלום והכל תקין לדעתי, אך זה בכל זאת מדאיג אותי
ואני זוכר שראיתי שיש מחלת מין שקשורה באצבע והאצבע שלי די נפוחה(קצת לצד ויש בליטה )
עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים
ד``ר שרגא וקסלר01/06/2008יכול להיות פטרת, קונדילומה ועוד.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכמונסשושי27/05/2008
האם אישה יכולה להידבק מגבר בחיידק הטריכמונס, כתוצאה מבליעת הזרע שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס
ד``ר שרגא וקסלר01/06/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלודקסרפי27/05/2008
רציתי לדעת האם אופלודקס במינון של 200 מיליגרם
יכול להעלות את תפיקודי הכליה בבדיקת דם (קראטנין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלודקס
ד``ר שרגא וקסלר01/06/2008איני יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)