מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על תרופהנועה05/05/2008
בימים האחרונים (לאחר קיום של יחסי מין) הופיעו לי פצעים קטנים על השפתיים בפות (לא מגרד אבל תחושה קצת לא נעימה ויובש חזק). אין הפרשות או ריח לא נעים
הייתי היום ברופא שהביא לי קרם "טבעדרם" ו2 נרות. השאלה שלי:
1. במשחה הזו השתמשתי פעם בבעיה שהייתה לי בעור מתחת לחזה ובהוראות שימוש כתוב להשתמש רק באיזור חיצוני ולא במקרה של הרפס. אז אולי הפצעים האלה זה הרפס? וזה גם נחשב איזור פנימי לא?
2. למרוח את המשחה ואז לשים את הנר או הפוך?
תודה רבה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס?
ד``ר שרגא וקסלר06/05/2008אם זה הרפס אזי טבעדרם לא מומלץ.
לא משנה סדר הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף בבקשהחסוי05/05/2008
לפני בערך שבוע התחילו לי צריבות בשתן והבנתי שזה כנירא דלקת אבל
לפני כמה ימים בערך שלושה ימים התחילו לי גם הפרשות של נוזל לבן כזה ממש טיפות קטנות ואני מרגיש מין גירוי כזה בין האשכים בצינור או שריר מה שזה לא היה
בבבבקשההה עם תוכלו לבגיד לי מזה ומימה זה בא לי ואיך מטאפלים דחוףף בבקשההה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2008מומלץ להגיע בהקדם לבדיקה.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד לחוץלחוץ05/05/2008
שלום!
אני חייב לציין שאני מאוד לחוץ!
כבר יומיים אני מרגיש מן צריבה בפין שלי בעיקר בחל הקידמי.
מדי פעם זה מלווה בתחושת גירוד באיזור האשכים.
אני קיימתי מין עם נערת ליווי עם הגנה לפני שבוע, כשהיא הכניסה את הפין שלי לפה שלה פעם אחת.
וליקקה לי את איבר המין בלי קונדום. כל השאר היה עם קונדום.
אין לי הפרשות והייתי אצל רופא עור ומין שאמר לי שהוא לא רואה שום דבר למרות שאני חושב שאני רואה, מן פס יותר בהיר על קצה הפין.(בכיפה.
ראיתי גם רופה משפחה מרב לחץ והוא בדק אותי ולא מצא שום דבר.
בבדחקת שתן שהוא עשה לי לא נמצא קצת דם.
אני נורא מפחד, ואני לא יודע לאן לפנות אני בחור דתי שמרב תיסכול ותקופה קשה מעד פעם אחת,
ואני מפחד שהתוצאות יהיו נוראיות, וגם אין לי עם מי לדבר על זה.
אז בבקשה תגידו לי מה דעתכם. יש סיב ה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לחוץ05/05/2008שכחתי לציין שבאקט השני מתוך 2 כשסיימתי הקונדום היה פתטח הרבה יותר מגודל הפין שלי.
אני חושב שהוא היה שלם והבסיס שלו היה במקום.
מה שגורם ל לחשוש יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2008במקרים כאלו מומלץ לעשות קולפוסקופיה שזוהי בדיקה באמצעות מיקרוסקופ. באמצעות מכשיר זה ניתן לראות ממצאים שלא נראים בעין רגילה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מרב לחץ
לחוץ05/05/2008זה נשמע כמו מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך?
לחוץ05/05/2008האם יש לי סיבה להיות בלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לחוץ05/05/2008סליחה על השיגוע ! אני נורא לחוץ! שכחתי לציין שיש לי גם צריבה בשתן.
והדגימת שתן שלי הלכה לתרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר06/05/2008מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקות בקונדילומהליאת05/05/2008
האם אפשר להידבק מיחסי מין אוראלים?
המגע המיני התרחש עם קונדום
האוראלי לא
וראיתי אחר כך נגע קטן כמו יבלת על האיבר של בן זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים אוראליים
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה תתבטא ההידבקות?
ליאת06/05/2008קונדילומה בפה?
איך אפשר לבדוק את זה?
אמורים לראות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה בפה
ד``ר שרגא וקסלר06/05/2008ניתן לבדוק באמצעות קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהשופכהאנונימי04/05/2008
שלום.
היום בצהריים בזמן שהייתי בשירותים גיליתי שיש לי כתמים קטנים ולבנים על התחתונים.
כמו כן שמתי לב להפרשה שקופה/לבנה מאיבר המין.
הכמות של ההפרשה היא מינורית.
ואין שום כאב או עיקצוץ במתן שתן, או במצב רגיל.
יש לי חברה כ 3 חודשים.
אני די לחוץ... מה עושים?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף...
אנונימי04/05/2008ההפרשות התחילו רק היום בבוקר... לפני זה לא שמתי לב לשום דבר חריג.
עד היום בערב זה ממשיך.
שוטטתי ברחבי האינטרנט וראיתי שלרוב הפרשות אלו מעידות על משהו (דלקת, או מחלת מין...)
השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה כלום? שזה סתם משהו שיעבור...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2008כדאי להגיע לבדיקה ויפה שעה אחת קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אנונימי06/05/2008הייתי היום אצל אורולוג שרשם לי את התרופה Ciprofloxacin.
במקביל עשיתי בדיקות שתן, ותרבית, ובנוסף בדיקת דגימה מהשופכה.
מה זה אומר?
יש לציין שההפרשה היא עדין מינימלית, רק בבוקר מופיעה לי הפרשה צהובה כזאת. אך במשך היום ההפרשה יותר שקופה/לבנה כזאת.
ואין שום צריבה או כאב.
רציתי לקבל את חוות הדעת שלך.
מה גם שהרופא נורא הלחיץ אותי ואמר שבמקרה שזאת זיבה, זאת חתונה קתולית.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות שתן
אנונימי06/05/2008קיבלתי תוצאות של בדיקות שתן:
GLUCOSE - U STRIP - mg/dl NORMAL
BILIRUBIN- U STRIP - mg/dl NEG
KETONES- U STRIP - mg/dl NEG
SPECIFIC GRAV-U STRI 1.030- 1.001 1.026
PH- U STRIP 7.4- 4.8 5.5
PROTEIN- U STRIP 30- 0 mg/dl 20
UROBILINOGEN-U STRIP - mg/dl NORMAL
ERYTHROCYTES-U STRIP - /µl NEG
NITRITE- U STRIP - NEG
LEUCOCYTES - U STRIP - /µl 500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אנונימי06/05/2008מצטער שאני מציף בשאלות. פשוט אני קצת לחוץ ואני מברר באינטרנט על כל מיני דברים...
בכל מקרה, הבנתי בכנראה יש לי דלקת בגלל התוצאה הזאת:
LEUCOCYTES - U STRIP - /µl 500
שמעידה שיש כדוריות דם לבנות בשתן.
השאלה היא: האם זה מבטל את קיומם של שאר המחלות כמו כלמידיה וזיבה, או שלהפך, זה מה שמעיד שיכולה להיות אחת מהמחלות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית שלילית
אנונימי07/05/2008קיבלתי תשובה נוספת של תרבית השתן, והיא יצאה שלילית.
שם הבדיקה: Urine dipslide cult
שוב רציתי לדעת מה זה אומר?
האם זה מעיד שזה לא מחלת מין מסוימת?
אשמח לתשובה מהירה... קצת לחוץ לדעת!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה מהשופכה
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008על פי בדיקת שתן שעשית לא ניתן להגיע לאבחנה. יש צורך בבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מן פלולה קטנה על איבר המין
סשה11/05/2008בפעם האחרונה הייתי אצל רופא והוא טיפל עם קרח יבש זה חוזר שוב מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלולה
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008צריך לאבחן את הפלולה ורק אז להציע טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר טופלתי עם קרח יבש צרבו את זה
סשה12/05/2008ד"ר טופלתי עם קרח יבש צרבו את זה חזר מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלולה
ד``ר שרגא וקסלר13/05/2008מחכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרה בדחיפות
לילך07/05/2008אני סובלת מזה כמה שנים מדלקת שמסרבת להרפא. אולי איני מקבלת טיפול נכון. יש לי הפרשה מיימית, דביקה, בריח חריף מאוד שמזכיר דגים ואקונומיקה....): מאוד מאוד צורבת ומייסרת אותי. פלג'יל לא עזר לי, והרופא אמר שאין לי פטריה. הוא לא עושה לי משטח משום שהוא אינו יודע מה עליו לחפש, לדבריו.
איני יודעת מה לעשות.
אנא, אני זקוקה לעזרה........אני סובלת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008לדעתי הפעולות שנדרשות על מנת להגיע לאבחנה הן שיחה, בדיקה, קולפוסקופיה ומספר בדיקות מעבדה לברור ההפרשה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
לילך07/05/2008במקרה של טריכומנאס שלא מגיב ללפלג'יל, להיפך, רק מחמיר.
הגניקולוג שלל אפשרות של פטריה. אני סובלת נורא מגרד וצריבה נוראיים ומהפרשה שקופה ומיימית בעלת ריח חריף של אמוניה. לפעמים זה ריח של דגים. ):
בבקשה עזור לי, אני מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונס
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008ישנם עוד טיפולים לטריכומונס ויתכן שמדובר לא רק בטריכומונס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה בגרוןסיוון04/05/2008
איזה בדיקה נדרשת לאבחון זיבה בגרון? ולאיזה רופא עליי לפנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2008נדרשת שיחה ובדיקה גופנית וכן בדיקה בקולפוסקופ וכן בדיקת מעבדה. אוכל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אוננות הדדית גורמת לאיידסרן03/05/2008
שלום רב,
יש לי שתי שאלות:
1) האם אוננות שעושה הבחורה לגבר יכולה לגרום לאיידס, (השתמשנו בשמן, אבל האוננות הייתה קצת אגרסיבית)?
2)במידה והתשובה לשאלה 1 הינה לא, הייתי רוצה להבין, למה חיכוך של איבר מין הגבר עם יד האישה, פחות מסוכן מחיכוך איבר מין הגבר עם נרתיק האישה מבחינת איידס, (בשניהם יכולים להיווצר פצעים באיבר מין של הגבר עקב החיכוך)?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2008אם יש ביד חתכים יש סיכון לההדבקות גם באיידס. הסכוי לחתכים גדול יותר בנרתיק מאשר בכף היד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסחסוי03/05/2008
שאלתי היא האם יתכן מצב שבו עשיתי בדיקה להרפס 2 בבדיקת דם והתוצאה יצאה שלילית ולאחר תקופה עשיתי בדיקה באמצעות משטח וגינאלי והבדיקה יצאה חיובית להרפס 2 מה הסיבה שבדיקת הדם לא הראתה את הימצעות הנוגדנים ובמשטח אכן כן הראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2008איזה סוג בדיקה עשו במשטח שיצא חיובי להרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג בדיקה להרפס
חסוי04/05/2008סוג הבדיקה שנעשתה להרפס 2 היא באמצעות שיטת הPCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2008בדיקת ה PCR רגישה ביותר ויתכן שהיא זיהתה נגיפים בודדים שהגוף טרם יצר נוגדנים כנגדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
חסוי04/05/2008כמה זמן יכול לקחת לגוף ליצר נוגדנים בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
חסוי05/05/2008אני קצת מבולבלת מיכוון שהעניין הוא שלאחר שהופיעו אצלי בעבר נגעים על איבר המין הרופא אמר שזה הרפס ונתן לי טיפול שעזר והנגעים אכן נעלמו. לאחר שנה (שהייתי בהריון) נשלחתי לבצע בדיקת דם להרפס התוצאות היו: הרפס 1+2 igm
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
חסוי05/05/2008הבדיקות יצאו הרפס 1+2 igm שלילי הרפס 2 igG שלילי והרפס 1 igG חיובי לאחר שלוש שנים ביצעתי בדיקת PCR שיצאה חיובי להרפס 1+2 . אני יציין כי מאז ההתקף הראשון לא היה לי בכלל הרפס שוב באיבר המין הסיבה שאני מוטרדת היא איך זה שלאחר שנה מהופעת הנגעים לא הופיע בדם חיובי ורק לאחר שלוש שנים הופיע חיובי במשטח ה-PCR ? (את המשטח עשיתי רק לידע לא בגלל שהופיע אצלי משהו) האם יכול להיות שבדם לא תמיד רואים תוצאות לאחר שנה?
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2008יתכן שרמת הנוגדנים בדם היתה נמוכה מלכתחילה וירדה בהמשך מתחת לרמה שבה הנוגדנים ניתנים לגלוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי05/05/2008תודה רבה על ההתייחסות המהירה. . לפי תשובתך באם הבנתי נכון זה משהו שקיים? קיימים מיקרים שבדם זה לא מופיע? זה נורמלי?
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש תגובה .לבדיקת זרע.נטע01/05/2008
נפח-1מיל
רמת ph 79
ריכוז-11x106
תנועה 50%
סוג תנועה 2.7
לויקוציטים +
אגלוטינציה-n
צמיגות +
מורפולוגיה
תאים תקינים 3%
פתולוגים ראש 82%
פתולוגים זנב 15%
אודה לך על תגובתך
אני בן 39 לפני 6 שנים גרושתי הרתה לי ללא כל בעיות
ורציתי לדעת מה לדעתך לאור המימצאים כדי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2008התשובה אינה תקינה.
יש צורך להגיע לבדיקה לפני נקיטת הצעד הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת לא תקינה
נטע04/05/2008בדיקת הזרע אינה תקינה נתנו לי איקקלומין חצי כדור כל יומיים האם במצבי אין טיפול אגרסיבי יותר ומהיר יותר? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2008אכן יש מה לומר אך יש צורך להגיע לבדיקה לפני נקיטת הצעד הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים באזור השפתיים הפנימיות בפותאיילת01/05/2008
שלום רב,
יש לי מעין נגעים לבנבנים מאוד מאוד קטנים באזור השפתיים הפנימיות בפות. זה נראה כמו מושבה, מעין עיגולים קטנטנים אחד ליד השני. זה לא כואב לי ולא מגרד באופן מיוחד, וגם לא מציק.
הרופא משפחה נתן לי אגיסטן ל 4 ימים, אך הנגעים לא עברו.
מה זה יכול להיות??
אודה לתשובתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים לבנים
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2008מולוסקום, קונדילומה ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביצוע בדיקת איידסיעל01/05/2008
ביצעתי בדיקת איידס (אלייזה) לאחר 8 שבועות מרגע המגע (התשובה שלילית) שאלתי היא האם 8 שבועות מספיקות כי לפי ספירת הימים זה לא בדיוק 60 יום. התאריכים הם: המגע האחרון ב-21/1 וביצוע הבדיקה ב-18/3 האם אני יכולה להיות רגועה או שצריך לבצע את הבדיקה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2008אם אלייזה רגיל- יש להמתין 3 חודשים.
בדיקת קומבו נותנת תשובה לאחר שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מצב שזו מחלת מין?סיוון01/05/2008
התגלה אצלי מין פטריה על הלשון , אני לא יודעת מה זה בדיוק יש לי בסוף הלשון קרוב ללוע מין עיגולים בולטים החוצה ובאזור הזה יש קצת ציפוי לבן. האם מדובר במחלת מין? האם זה יכול להיות זיבה בגרון?
בתודה סיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת וקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2008לא סביר שמדובר במחלת מין.
כן, יש זיבה בגרון גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
סיוון01/05/2008האם ממשטח גרון רגיל אפשר לאבחן זאת?
ואיזה טיפול זה מצריך ?
בתודה רבה על העזרה סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2008משטח רגיל לא יתן את האבחנה.
לגבי טיפול - קודם כל יש לאבחן את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסוי30/04/2008
האם ניתן להידבק בזיבה דרך נשיקה?
אגב יש מחלות אחרות שניתן להידבק בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2008בנשיקה סתמית קשה להדבק. בנשיקה "רצינית" אפשר להדבק בכל מחלות המין [כמעט].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור אם יש מחלת מיןאלמוני30/04/2008
מרגישים כאבים או צריבה ממש חזקים כי אני אחריי שבוע ואין לי צריבות ברוך השם אבל יש לי תמיד חששות שיוצא שפיך צהוב אחריי השתן יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2008השאלה לא ברורה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואל איך אפשר לדעת שיש מחלת מין
אלמוני02/05/2008כי אני לפעמים מגרד לי ולפעמיים לא לפעמיים אני חושב שיש הפרשות ולפעמיים אין זה צריך להיות כול הזמן אם יש מחלת מין או רק לפעמיים התופעות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד והפרשות
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2008גרד והפרשות יכולים להיות סימן גם למחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה או מהאיריס29/04/2008
שלום
לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש גירוד חזק ושרוף בפות. לאחר מכן התחילו לי הפרשות כמו גושים לבנים. הרופא נשים אמר לי שכנראה זו פטריה. ונתן לי אגיסטן ובהתחלה זה עזר. יש לציין שאני מקיימת יחסי מין אם אותו פרטנר מזה כמה שנים. וכבר היו לי תופעות כאלה שעברו בעזרת אגיסטן. אך גם האגיסטן הפסיק להשפיע. ונתנו לי נרות אחרות שגם לא עזרו. לאחר למכן הרופא ערך לי תרבית ואמר שהתגלתה אצלי פטריה בשם קנדידה ונתן לי טיפול של 3 חודשים בכדורים בשם פלוקונל. במשך החודשים האלה קיימת יחסי מין עם קונדום ובחודש השלישי לא והתחילו לי אותם תסמינים רק בצורה יותר אגרסיבית. יש לציין שבן הזוג שלי היה אצל אורולוג והוא אמר שהוא לא רואה סימנים כי לבן זוג שלי אין תסמינים או הפרשות.
מה זה יכול להיות ?אני מיואשת ורוצה לפתור את הבעיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה חוזרת
ד``ר שרגא וקסלר29/04/2008קנדידה שחוזרת למרות טיפול מחייבת ברור. איזה סוג קנדידה? ואולי יש דבר נוסף? ואולי יש מצבים המעודדים חזרה של קנדידה כמו סוכרת וקונדילומה.
אשמח לעזור. מה שנדרש כרגע זה בדיקת דם, קולפוסקופיה, בדיקת ההפרשה במשטח תחת מיקרוסקופ ועוד.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
איריס30/04/2008תודה על תשובתך
לגבי קנידילומה אני לא רואה שום יבלת אלא בכניסה לפות יש נפיחות קטנה אני לא יודעת מה זה?
מה לגבי ההפרשות הגושיות הלבנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה חוזרת
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2008ההפרשות הלבנות הגושיות הן כנראה, ואני מדגיש - כנראה - תוצאה של קנדידה. לגבי קונדילומה- אין חובה שתראי את הנגעים, שחלקם הוא מיקרוסקופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זה אתר מצויין
איריס01/05/2008שלום ד"ר
אני רוצה לציין שהאתר מתנהל בצורה יוצאת דופן מקבלים תשובות בצורה מהירה והתייחסות מכובדת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)