מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבתנטלי26/05/2008
שלום,
קיבלתי תוצאות הבאות:
HCV NEGATIVE 0.220
HBsAg NEGATIVE 0.880
ולפני שנה זה היה רק NEGATIVE ללא ערכים.
מדוע הערכים עלו ומה המשמעות של זה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת
ד``ר שרגא וקסלר01/06/2008עדיין התוצאות תקינות והפעם עם ערכים המעידים על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור רשום בקרם נגד כיניםאלמוני26/05/2008
פריודרם שאסור לשתמש למי שיש דלקת בעינים אבל זה בכלל לראש אז מה הקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינים
ד``ר שרגא וקסלר26/05/2008הוא עלול להגיע לעינים במהלך הטיפול בכינים של ראש. בטיפול בכינים בשער הערווה הסכנה לא קיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסדוד25/05/2008
לפני כשנתיים הופיע פצע על איבר המין הפצע לא היה כואב ,לא היתה שלפוחית או נוזל כלשהו הפצע הגליד ועבר מאז אני סובל מקילופים באיבר המין כל שבועיים שלושה זה לא כואב ולא מגרד ולא מפריש (אחרי מקלחת זה נעלם לגמרי)או כל דבר אחר וניתן להרגיש את החיספוס רק במגע, קשה לראות את הקילופים בעין ,לפעמים רואים קצת אודם.
עשיתי בדיקה לקילופים במרפאת STD - זאת ששולחים לתל השומר והיא יצאה שלילית להרפס.
עשיתי בדיקה לסיפליס והיא יצאה שלילית ושמתי משחה אנטי פטריתית במשך שבועיים בהוראת רופא עור ולמרות זאת הקילופים חוזרים
מה זה יכול להיות ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע על אבר המין
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008לא אוכל לצערי לעזור לך ללא בדיקה, כולל בקולפוסקופ.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה יעזור??זה בדיקה לנשים
דוד25/05/2008אני גבר , איך בדיקה לסרטן צואר הרחם תעזור לי
אולי כדאי שתקרא את השאלות יותר בעיון לפני שאתה עונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008קראתי בעיון גם את האי מייל האחרון שלך.
לא כתבתי על בדיקה שלך לסרטן צואר רחם.
כתבתי על בדיקה במכשיר הנקרא קולפוסקופ איתו ניתן לבדוק בהגדלה פי 20 פי 40 ויותר כל איבר כולל אברי מין של גברים ושל נשים.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות מתחת לעורלירון24/05/2008
לפני מספר ימים הופיעו לי 3 בליטות מתחת לעור. הבליטות כואבות ומגרדות.
הייתי אצל רופא נשים שאמר שיש לי כנראה זיהום ונתן לי אנטיביוטיקה אוגמנטין( עדיין לא סיימתי לקחת את האנטיביוטיקה.).
את אותה אנטיביוטיקה נתן לי רופא שיניים לפני כשבוע וחצי על כך שהיתה לי דלקת בפה עקב צמיחת שן בינה.
את האנטיביוטיקה שנתן לי הרופא שיניים סיימתי כיומיים לפני שהופיעו לי הבליטות באיבר המין.
בנוסף אני אכן מקיימת יחסי מין. אך בשבועות האחרונים לא קיימתי יחסי מין.
הייתי רוצה לדעת זאיזה זיהום מדובר ואם האנטיביוטיקה יכולה לעזור למרות שלקחתי שבוע שלם עבור מקרה אחר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008הבליטות מחייבות בדיקה על מנת שניתן יהיה לקבוע אבחנה.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על איבר המיןמתן198723/05/2008
דוקטור שלום,
הופיעו על איבר המין שלי מס' פצעים או יותר נכון להגדיר כיבלות שלא ברור לי מהן.
זה לא כואב כשנוגעים בהם אך זה מאוד כואב במהלך אוננות ואם אני מאונן אז הן גדלות מהגירוי?
שמתי לב לזה לראשונה כאשר אוננתי והרגשתי צריבה ... האם מדובר סתם בפצע עקב השפשוף או שאולי מדובר במחלת מין?
אשמח לתגובתך תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על הפין
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008ראוי שתיבדק.
ד"ר שרגא וקסלר
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפילומהלירן23/05/2008
שלום רב..3
אני מאוד מודאגת כיון שהיה לי קונדלימה טיפלתי בה ואחרכך הייתי במעקב והפאפ יצא לי תקין
אתמול גילו לחברה שלי פאפילומה..וכשחיכנו לתשובת הבדיקה ישנתי אצלה עם גופיה ותחתון אבל במיטה שלה וגם נכנסתי לשירותצים שלה אומנם התפנתי באויר וגם היא לבשה ממני שמלה שאחרכך לבשתי אני מאוד חוששת מהידבקות למרות שהתחסנתי נגד סרטן צוואר הרחם אבל עשיתי עד כה רק2נמשאר לי עוד זריקה אחת אז אני לא יודעת אם אני מוגנת אשמח אם תענה לי בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008איני רואה מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על איבר המיןמ.ע23/05/2008
על איבר המין של בן זוגי הופיעו מספר פצעים, כמו כן נודף ממנו ריח של דגים נורא. אני חוששת לקיים עם בן זוגי יחסי מין. מה פשר הפצעים על איבר המין, וכן הריח המאוד לא נעים? כמו כן, אחרי כל פעם שאנו מקיימים יחסים, מופיעה אצלי פטריה בנרתיק, ולפעמים גם הריח הלא נעים שמקורו באיבר המין של בן זוגי. אודה על מענה מפורט ומדויק עד כמה שניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על הפין
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008מענה מפורט ומדויק יכול להינתן אחרי בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים באיבר מיןרועי21/05/2008
שלום ד"ר
לפני שבועיים התחיל אצלי פצעים ואדמומיות באיבר מין. יש לציין שזה מלווה בכאבים ,במיוחד באוננות. האם תוכל לומר לי מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפין
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008להגיע לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס בפיןהנרי21/05/2008
שלום ד"ר
שאלה קטנה- האם לשימוש ממושך במשחת אלוקון על הפין יכולה להיות תופעת לואי של אבדן הרגישות המיוחדת לאיזור זה?
תודות
הנרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרוגן במשחות
עוזי25/01/2009באיזו משחה קיים יותר אסטרוגן דייבובט או אלוקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה ד"רהייי דחוף19/05/2008
דוקטור אינני יודע מזה אבל יש לי מין נקודות לבנות קטנות על איבר המין וגם על שק האשכים...
הם לא כואבותאבל זה מטריד אותי מה זה?
אם תוכל להסביר לי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשהה
אנונימי88820/05/2008סליחה דוקטור אבל תוכלי לענות על השאלתיי עם הכותרת בבקשה דוקטור דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר המין
ד``ר שרגא וקסלר20/05/2008אם אראה אוכל להסביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהנאוה19/05/2008
שלום
אודה לך באם תסביר לי מה התופעות של מחלת הזיבה - איזה תסמינים יש?
ומה הבדיקה שצריך לעשות כדי לדעת אם יש את המחלה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר20/05/2008אנא ממך הכנסי לאתר שלי ושם תמצאי את מבוקשך. הקלידי "זיבה" במנוע החיפוש.
www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח של דגים בשתןנטשה18/05/2008
מזה מספר חודשים יש לי ריח של דגים בשתן
עשיתי בדיקות שתן ובדיקה של הפרשה וגינאלית בכדי לבדוק האם יש לי קנדידה בנרתיק .
הבדיקה יצאה תקינה . אין לי תופעות של גירוד או כאבים רק ריח של דגים בשתן
הייתי מאוד רוצה לדעת מה זה יכול להיות?תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח דגים
ד``ר שרגא וקסלר19/05/2008התופעה מוכרת לי ויש צורך בבדיקת ההפרשה והשתן לשם ביצוע האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאסיס על איבר המיןשמעון17/05/2008
שלום,
לפני כמה חודשים אובחנתי כחולה פסוריאסיס. היום אני מקבל טיפול בצורת משחה.
לאחרונה גיליתי כמה פצעים אדומים על איבר המין. הם אינם מגרדים או מציקים אך קיימים,
האם לדאוג כי הם חלק מהפסוריאסיס?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
ד``ר שרגא וקסלר18/05/2008אכן יש מצב שיש פסוריאזיס על הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון כרוני כתוצאה ממחלת מין?מאיר16/05/2008
שלום,
לפני כשנה עשיתי סקס לא בטוח, נדבקתי מהבחור בסטרפטוקוק בגרון אבל מאז במשך שנה
כבר, למרות שמשטח גרון חוזר ובדיקת דם מצאו שהסטרפטוקוק נעלם, אני סובל עדיין מאותו
כאב גרון (זה לא בא והולך זה פשוט שם כבר שנה!),
רופא אאג טען שיש לי איזו צלקת אבל הוא לא בטוח מה הסיבה,
מכיוון שהבעיה התחילה אחרי הסקס המדובר (הסטרפטוקוק תקף מיד אבל הבעיה עצמה
נמשכה אחריו, קשה לי להגיד כמה זמן אבל בהחלט יכול להיות שכשבועיים שזה אולי זמן
דגירה של איזו מחלת מין),
לא היו לי איזה תופעות מיוחדות של מוגלה, פצע או משהו כזה באיבר המין,
1. יכול להיות שהבעיה אכן נובעת ממחלת מין כלשהיא?
2. האם בדיקת דם אחת יכולה להגיד בדיוק באיזו מחלה מדובר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר18/05/2008בדיקת דם ובדיקת רוק ושתן למחלות מין יכולות לסייע להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPVAnonimus15/05/2008
רציתי לדעת איזה בדיקות קיימות היכולות לגלות את הויוס, גם במצב שאין משהו מיוחד הנראה לעין על העור.
באיזה מצבים הוירוס מדבק, האם ניתן להירפא ממנו לגמרי?
אם לא האם אפשר להביא אותו למצב לא מדבק ?
בתודה מראש
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד``ר שרגא וקסלר18/05/2008ניתן לעשות בדיקת PCR לגלות אם יש נגיף HPV/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)