מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בפותמור29/09/2007
כיצד אטפל בצריבה מקומית בשפתיים הפנימיות ובתחילת הכניסה לאיבר מיני
הצריבה נגרמה לאחר מעט יובש שקיים במהלך קיום יחסי מין
הגרד אדמומי מעקצץ ולא נעים רק בלקים הפנימיים חיצוניים לא פנימי ווגינלי
באיזה משחות עליי להשתמש והאם יש משחות או טיפול ללא מירשם רופא
זה קרה לי בעבר לאחר מקלחות מספר פעמים נעלם כלא היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפות
ד''ר סרג' גרדשטיין30/09/2007שלום רב,
למרות שאת מציינת שאת מכירה את הבעיה, הייתי ממליץ לפנות לגינקולוג על מנת שיבדוק אותך וכן ישלול זיהומים כגון זיהומים פטרייתיים או חיידקיים או בטריכומנס...ורק אחר כך לפנות למשחות "סימפטומאטיות"
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשירה28/09/2007
לאחרונה קימתי יחסי מין עם בחור ושמתי לב שיש לו בליטות מוזרות באיבר המין. הבליטות הן מקבץ של בליטות (יבלות) שנמצאות בתחילת האיבר, בין האיבר לבטן. אבל לא על האיבר עצמו. קימנו יחסי מין כאמור מספר פעמים, לא תמיד עם אמצעי מניעה, ופתאום גיליתי שיש מחלה כזו שנקראת קונדילומה. נבהלתי מאוד ורציתי לדעת האם יש סיכוי שנדברקתי ממנו. האם יתכן שזה לא קונדילומה וזה סתם יבלת משום המיקום שלה שהוא לא שיגרתי. היבלות שלו ממוקמות ממש בחיבור של האיבר עם הבטן. האם כדאי לי לרוץ ולבדק והאם מגע מיני של מספר פעמים מועט יכול להדביק אותי במחלה. אני בהיסטריה, פניקה וגם לא יודעת איך להתיחס לכל זה. שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
איני יכול להתחייב לגבי האבחנה המדוייקת אך התיאור בהחלט יכול להתאים לקונדילומה. גם הפיזור מתאים. המחלה מדבקת אך היא לא חייבת להתבטא אצלך בצורת יבלות - רק כ 20% ממי שנדבק בוירוס ה HPV מפתח יבלות. את בודאי גם מודעת לבעיות היכולות להתפתח בצוואר הרחם כתוצאה מזיהום ב HPV אך הזנים הפוגעים בצוואר הרחם בד"כ שונים מהזנים היוצרים יבלות חיצוניות. בעיית היבלות היא בעיקר בעייה קוסמטית ו/או פסיכולוגית. יש גם לציין שברוב המקרים היבלות (אם בכלל מתפתחות) נסוגות באופן עצמוני גם אם זה לוקח שבועות ואף חודשים. מי שבכל זאת רוצה להפטר מן היבלות יכול לעשות זאת באמצעות כירורגיה , לייזר, חנקן נוזלי או משחות מקומיות.
את לא צריכה להכנס ללחץ אלא לגשת לגינקולוג שלך פעם ב חצי שנה ולעשות בדיקת צוואר הרחם ללא כל קשר לסיפור היבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל28/09/2007
אם שכבתי עם חבר שלי ושנינו היינו בתולים.
אין שום סיכוי להידבק באיידס, גם אם המגע המיני לא מוגן, נכון או שאני טועה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני ראשון
את צודקת, אין סיכוי להדבק בתנאי שלא הייתה הדבקה מסיבה אחרת - של א בחיסי מין - כגון שימוש בסמים דרך הוריד או חשיפה מקצועית (עובדי מערכת הבריאות - עובדי מד"א) .
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPVtal26/09/2007
האם לאחר מספר שנים רב ואחרי טיפול בלייזר להורדת הוירוס שלא חזר להופיע אפילו אחרי בדיקות PAP או בדיקות שיגרתיות אצל רופא נשים עדיין אפשר להדביק?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד''ר סרג' גרדשטיין28/09/2007שלום רב,
קשה להגיד בודאות שאין אפשרות להדביק אך סביר להניח שעם הזמן , בההעדר נגעים חדשים הסיכוי להדביק פוחת.
בברכה. ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהטל25/09/2007
שלום דר'
אני בן 31, האם חיסון פפילומה היא לנשים בלבד? ההידבקות הינה רק מיחסי מין?
איזה סוגי סרטן / זיהומים יכולים להיווצר אצל גברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה
גברים בד"כ סובלים רק מיבלות חיצוניות ורק לעתים נדירות ובעיקר בקרב הומוסקסואלים מנגעים ברקטום. בהיות הנגעים הרקטאליים סמויים מהעין , הם יכולים לעבור עם הזמן השתנות ממאירה . הנדירות של מצב כזה אינו מצדיק בעיני הממסד הרפואי חיסון של כל הגברים . יחד עם זאת אין התוית נגד לחיסון גם של גברים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמתמירי25/09/2007
שלום!
אני בשבוע 25 ולפני 18 יום טיילתי עם חברה ובת שלה, שהתברב שחלתה לפני שבוע באדמת.
מס שאלות:
1. מה זמן דגירה של אדמת?
2. כמה זמן לפני הופעת הסימפטומים אדם יכול להדביק?
3. האם מחלה יכולה לעבור בצורה אסימפטומטית?
4. האם זה שטיילנו בחוץ אני יכולה להידבק ממנה?
5. האם זה מסוכן בשבוע זה עבור עובר אם קיימת הדבקה? אינני מחוסנת לאדמת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
יש לי כמה הסתייגויות לגבי האפשרות של אדמת:
1) אדמת היא היום מחלה נדירה בזכות החיסון הניתן לכל הילדים החל מגיל שנה.
2) קשה מאוד לאבחן אדמת קלינית ואי אפשר להעלות את האבחנה הזו ללא בסיס מעבדתי איתן.
3) מבלי לזלזל בקביעתך שאינך מחוסנת, כדאי לבדוק זאת היטב היות וכבר שנים רבות (עוד לפני מתן MMR לכל התינוקות) חיסנו במדינות המערב - כולל ישראל את כל הבנות נגד אדמת ואף הגדילו לעשות על מנת שאף אחת לא "תיפול בין הכסאות" וחיסנו פעמיים בגיל שלפני גיל ההתבגרות.
אם בכל זאת באדמת עסקינן, אומר כך:
1) הזיהו פוגע בעובר בעיקר בתחילת ההריון - עד שבוע 14 עת מתפתחים האיברים השונים בגוף. לאחר מכן לא צפויה פגיעה קשה.
2) ההדבקה היא במגע או מחשיפה קרובה (שיחה פנים אל מול פנים למשל) שהרי הוירוס אינו עובר כך סתם באויר אלא נישא על גבי טיפות רוק שלא מסוגים לעבור מרחק גדול. שהיה באותו חדר אינה מספיקה לצורך הדבקה.
3) חולה באדמת מדבק החל מיומיים טרם הופעת הפריחה ולתקופה יחסית ארוכה בהמשך . הדגירה של המחלה היא של כ 10 ימים.
4)אישה בוגרת אשר נדבקת בוירוס האדמת מפתחת לרוב תלונות די סוערות של פריחה וחום וכן דלקת בפרקים הקטנים של כפות הידיים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מאיידסאבי25/09/2007
שלום!
התחילה לי אדמומיות במצח והייתי אצל רופאת עור שאמרה שזה פשוט סבוראיק דרמטיטיס ואני צריך לשים קרם בשם ניזורל.
פתאום באינטרנט במנועי חיפוש ראיתי שיש קשר בין זה לבין איידס! האם זה אומר שאני צריך ללכת להבדק? זה באמת מאוד הלחיץ אותי! (לא זכור לי מגע מיני בלתי מוגן עם קונדום...) האם זה סימפטום ???
אשמח לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראיק דרמטיטיס
אמנם מחלת האיידס יכולה להיות מלווה בפריחות מפריחות שונות, אין להסיק שאתה חולה על סמך הופעת סבוראיק דרמטיטיס. סביר להניח שלא.
בכל מקרה , וללא קשר לפריחה, אם אתה מעריך שהיית מעורב בפעילות מינית לא מוגנת בעבר , הרי כדאי שתבדק.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בנרתיקאלמוני24/09/2007
שלום
בת הזוג שלי סובלת מזה 5 חודשים מצריבה נוראית בנרתיק , ניסינו כל מיני טיפולים שום דבר לא ממש עזר לפני כשבועים בת הזוג שלי קיגלה נרות אגיסטן אחד לשבוע לאחר שאותרו שמרים בתרבית
הטיפול עוזר ל5 ימים ביום השישי הכאבים ממש מחמירים
הגענו לשבוע האחרון של הטיפול ונראה שלאחר שנסיים את הטיפול שוב יחזרו הכאבים
בחמשת החודשים האחרונים הכאבים הם בלתי נסבלים לילות שלמים ללא שינה , קופת חולים לא ממש עוזרים (לא שזה ממש המקום אבל הטיפול בקופות הוא ממש זוועתי)
האם יכול להיות בעיה אחרת שגם מגיבה לנרות אגיסטן ?? האם גם אני(בן הזוג) צריך לקבל גם טיפול כלשהו??
אודה לך על תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק
בני זוג יכולים להדביק אחד את השני במחוללים השונים הגורמים לדלקתות בנרתיק או בשופכה. אפשר כך להגנס ל "LOOP" של דבקה הדדית. בנוגע לפטרת כדאי שגם אתה תמרח משחת אגיסטן או למיסיל כאשר בת הזוג שלך מקבלת טיפול. בכל מקרה כדאי גם לשלול זיהומים אחרים לא פטרייתיים ולטפל בהם במידת הצורך.
בברכה.
ד"ר גרדרשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיב בפהDANI23/09/2007
שלום לא ריימתי יחסי מין שנתיים אבל אני מודאג שמא בפעם האחרונה שבה קיימתי יחסי מין נדבקתי במחלות בצעתי בדיקות איידס כ3 פעמים בשנתיים האחרונות כמו כן לעגבת לאחר 3 חודשים...
שאלתי היא...האם בדיקת לזיבה נותנת תוצאה שאפשר לסמוך עליה כשבועיים לאחר המגע?
כמו כן הופיע לי בפה בתוך הפה כיב...האם אני צריך להיות מודאג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב בפה
דומני שנהגת בדאגת יתר וביצעת את הבדיקות החשובות. בנוגע לזיבה ושאר דלקות של השופכה , ניתן לאבחן כבר כמה ימים לאחר ההדבקה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עורDANI22/09/2007
שלום האם קילופי עור על האשכים יכול להעיד על מחלת מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופי עור
ד''ר סרג' גרדשטיין25/09/2007שלום רב,
לא , סביר שמדובר בפטרת פשוטה...
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיניב20/09/2007
לפני מספר חודשים היו כמה ימים שלא הקפדתי על הגיינה בכל מקום היה איזה בלואת חלב בולטת אצלי על שק האשכים התחלתי ללחוץ עליה והתחיל לצאת משם מוגלה ונראה לי שפוצצתי את בלוטת החלב הזו לאחר כמה שעות הופיעה שלפוחית לא כואבת שהפכה לכי במשך הזמן וכעת נותרה שם צלקת מאז הדבר לא חזר.....זה אמור להדאיג אותי מצב שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בסק האשכים
ד''ר סרג' גרדשטיין21/09/2007שלום רב
אמנם לא בדקתי אותך ולא ראיתי את הנגע שאתה מתאר אך נראה לי שאכן לחצת החוצה תוכן של בלוטת חלב (הנראה לבנבן כמו מוגלה) בהמשך בשל הלחץ נוצר נגע דלקתי שחלף.
איני חושב שיש סיבה לדאגה עקב כך.
יחד עם זאת אם אתה חושב שהיית מעורב בפעילות מינית לא מוגנת ובסיכון , תמיד טוב לעשות בדיקו סקירה למחות השונות.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהערן19/09/2007
שלום
הייתי בקופ"ח לנתינת דם...
שמתי לב שעל משטח היה דם שלפי דעתי יבש מאחר ובמשך 5 דקות לא היו אנשים לפני...
האחות שמה את הצמר גפן על המשטח שהיה בו הדם ואח"כ על אזור הדקירה של המחט...
האם איידס יכול לעבור כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקות
ד''ר סרג' גרדשטיין21/09/2007שלום
אין סיכוי להדבק כך גם משום שהדם יבש וגם משום שיש צוך בכמות משמעותית של וירוס על מנת שתתרחש ההדבקה.
כאמור מעשית אין סיכוי להדבק כך.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא.תודה
שאלה תאורטית23/09/2007תודה רבה ד"ר
לפי מה שהבנתי גם אם הדם היה עדיין טרי יש צורך בכמות גדולה של דם.אכן?
האם יש צורך להבדק למקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הדבקות
ד''ר סרג' גרדשטיין25/09/2007שלום שוב,
באופן עקרוני אני אף פעם לא אומר לאנשים לא לבדוק איידס , היות ואיני מכיר את הרקע שלהם ואת כל הסיפור כולו... לעניין המגע הספציפי שאתה מתאר, איני רואה סיבה להבדק.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי אותך
ליאור02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהערן19/09/2007
האם איידס יכול לעבור כאשר ישנו דם יבש על משטח ואתה נוגע בו באזור שיש לך פצע פתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקות
ד''ר סרג' גרדשטיין21/09/2007שלום רב,
וירוס ה HIV אינו שורד זמן רב מחוץ לגוף . דם יבש אינו מדבק.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בבקשה לגבי כלמידיהאשר17/09/2007
1.איך נדבקים בחיידק קלמידיה? יותר נכון איך להתגונן מפניו, יתכן שנדבקתי בדרך שאיננה יחסי מין והסיפטום היה הפרשה מוגלתית מאיבר המין?
2.האם רופא עור ומין יכול להבחין ללא תוצאות מעבדה בין זיהום של השופכה או הערמונית ע"י חיידק המעיים? האם החיידק המעיים יכול לעבור בקיום יחסי מין אנאלים לא מוגנים ולא סטרילים?
חשוב לציין: אינני מעשן, אינני משתמש בסמים, ושימוש בתדירות מאוד נמוכה באלכוהול.
ביצעתי בדיקות דם ושתן
נשללו עגבת זיבה צהבת B-C איידס וכד'.
משום מה לא רשום תוצאות של כלמידיה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד''ר סרג' גרדשטיין19/09/2007שלום רב,
כלמידיה (Chlamydia Trachomatis ) הוא חיידק המועבר במגע מיני בלבד. אי אפשר לעשות אבחנה ודאית מבלי לקחת בדיקה ספציפית לכלמידיה. מדובר בזיהום שכיח למדי ומדבק למדי. קונדום מגן חלקית מכיוון שמגע שטחי ללא קונדום לפני או אחרי האקט המלא יכול להספיק על מנת להדבק (זאת בניגוד לאיידס למשל).
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה
אשר21/09/20072.האם רופא עור ומין יכול להבחין ללא תוצאות מעבדה בין זיהום של השופכה או הערמונית ע"י חיידק המעיים? האם החיידק המעיים יכול לעבור בקיום יחסי מין אנאלים לא מוגנים ולא סטרילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה מדוייקת
ד''ר סרג' גרדשטיין21/09/2007שלום רב,
אין אפשרות להבדיל בין זיהום בכלמידיה או בחיידרקים אחרים באופן ודאי מבלי לבדוק ספציפית למחוללים השונים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע הגיוני
ליאור02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- looks like herpes but not suredan17/09/2007
what can be the symptom of line on the penis with 3 to 4 bumps on it looks like herpes but i suspect its not cuse i never got herpes in that earea .now after week and a half its over the line staid with some scares. its happened after oral sex .2 till3 days after
what kind of checking should i do can it be scrab or new deases. i got herpes that in the last 4 years i get just on the leg .very far from my pines
can it be i got new herpes like type 1 and this is the reaction
of someone that has already type 2
also i have to mention that before i usealy get herpes i can feel pain in the lympa.this time no. a little scracsing and after the bumps
answer in hebrew please.toda
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
ד''ר סרג' גרדשטיין21/09/2007שלום שוב
אין מנוס מלגשת לרופא ולהבדק. אי אפשר לעשות אבחנה רק על פי תאורך.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)