מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסיצחק17/11/2015
בן 52. בריא בד"כ
חברתי בת 41. שנינו סובלים
מאותם סימפטומים: שתן מוגבר, כאב באגן בטן תחתונה
שמקרין לרגליים ואצלה גם כאב באבר המין.
אובחנה בארהב כחיובית להרפס 1+2.מטופלת בואלטרקס
מה הסיכוי שגם לי יש את זה . איזה בדיקה צריך לעשות כדי לבדוק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/11/2015עליך לפנות לבדיקת רופא. הסימפטומים שאתה מתאר לא אופייניים להרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונוראהיואב17/11/2015
האם קיים חיסון נגד המחלה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונוראה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/11/2015לצערנו לא, אולם החיידק מגיב לטיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך...
יואב18/11/2015האם הדבקה בחיידק היא נעלמת לאחר טיפול או כמו הרפס שמרגע הדבקות הוא בגוף לכל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/11/2015החיידק נעלם אחרי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששמוטי17/11/2015
קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי.
היה רק אקט אוראלי והיא שמה את הקונדום עליי תוך שימוש בשפתיים שלה כדי להלביש אותו על איבר מיני.
כל האקט היה מוגן.
השאלה האם הרוק שלה ,במידה ותוך כדי הלבשת הקונדום נגע באיבר מיני עלול להעביר מחלת מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/11/2015הסבירות במחלת מין באופן שתיארת אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- STDdanit14/11/2015
שלום עברתי תקיפה ואלימות מינית אכזרית מאוד!
לא ידעתי שיש דבר כזה מחלות מין!
לפני התקיפה הייתי בחורה בריאה לחלוטין!
נדבקתי במחלות STD ,חלק מהטיפול רק לאחר חודשיים
וחלק אחר גילו בבדיקות אחרות לאחר תקופה ארוכה
מאז התקיפה יש לי שיבוש בווסת ופרופיל הורמונלי לא תקין
האם מחלות STD תקיפה כזו אכזרית יכולים לעשות בלגן כזה בגוף וגם יכולים לגרום לבעיות פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חשד למחלת מיןיוסי14/11/2015
שלום!
ביום רביעי קיימתי יחסי מין שבמהלם האיבר מין שלי התחכך בשלה, אך השתמשתי בקונדום לאחר מכן.
יום לאחר מכן הרגשתי שהבלוטת לימפה שלי בצד שמאל במפשעה נפוחה יחסית,
בנוסף גיליתי כל מיני גושים קטנים(כ-6-7) על שק האשכים בצד שמאל, שכאשר אני נוגע בהם זה קצת כואכ.
האם מחלת מין יכולה לעבור אליי תוך יום ?
בנוסף, אין תור פנוי לרופא עור ומין במהלך שבוע הבא, יש רק עוד שבועיים.
מה אני יכול לעשות בינתיים?
תודה רבה,
תום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד למחלת מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/11/2015התיאור שלך לא מתאים למחלת מין.
כדאי להיבדק בכל מקרה על ידי אורולוג בגלל הממצאים על שק האשכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת***10/11/2015
שלום,
הפרטנר המיני שלי הובחן עם עגבת (לאחר שהופיעה לו פריחה). עבר שבוע מאז המפגש המיני האחרון בינינו.
כמה זמן עלי לחכות לביצוע הבדיקה בעצמי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/11/2015שלום רב,
אם קיימת יחסים עם אדם שאובחן לאחרונה כחולה בעגבת, עליך לפנות לרופא ולקבל טיפול מניעתי גם אם הבדיקות שלך שליליות.
פנה לרופא המשפחה שלך או לזיהומולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה06/11/2015
אם בטעות שתיתי מכוס של מישהו אחר, זה יכול להיות מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/11/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןיובל04/11/2015
היי,ככל הנראה נדבקתי במחלת מין מחבר שלי ויש לי לעשות בדיקת שתן STD מחר. בכל מקרה הצו ראשון שלי עוד מעט ויש לעשות בדיקת שתן. האם היא לא תצא תקינה עקב מחלת המין?? בלחץ שלא אספיק להבריא עד אז ותצא לי בדיקת שתן לא תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/11/2015בדיקת שתן כללית לא מופרעת מקיום מחלת מין (אם אכן יש לך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור05/11/2015כלומר היא תצא תקינה בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/11/2015כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירותים ציבורייםשאלה03/11/2015
אני ממש מודאגת, היום הייתי בשירותים של בית הספר, ואני במחזור טיטף לי בטעות קצת דם על הרצפה ולקחתי נייר זרקתי אותו על הרצםה וניקיתי את הדם ואז עם עוד נייר הרמתי את הנייר הזה,
אני ממש מודאגת עכשיו כי אולי היה שתן על הרצפה או דם של מישהו אחר ונחשפתי למחלות ככה
יש איזה שהם מחלות שאני אמורה לחשוש שאולי נחשפתי אליהם
אשמח לתגובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירותים ציבוריים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/11/2015אין כל סיבה לדאגה, לא ניתן להדבק במחלות בדרך שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסיון רפואי STDיובל02/11/2015
היי קיבלתי הפנייה מרופא נשים לבדיקת שתן STD. אני לקוחת כללית ויש להם את האתר כללית אונליין שניתן לגשת לתיק הרפואי האישי דרך האינטרנט. יש לי שם משתמש וסיסמא משלי לכללית אונליין שקיבלתי ממזכירת קופת החולים הקרובה לביתי והיא אמרה לי שכעיקרון היא נותנת לי שם משתמש וסיסמא אבל גם ההורים יכולים להיכנס,כלומר תיהיה לי גישה לראןת מה ההורים רואים. היום במרפאת נשים ביקשתי שההפנייה לא תופיע באתר תחת התיק הרפואי שלי והם אמרו לי שמעל גיל 16 המידע חסוי ורק אני אוכל לראות את ההפנייה והתוצאות דרך המשתמש שלי. התקשרתי למוקד הלקוחות של כללית ואמרו לי שזה לא חסוי ושההורים יכולים לראות את זה. אני ממש ממש מודאגת כי זאת בדיקה שמעידה על קיום יחסי מין ואני מרגישה שממש הסתבכתי ואני כל הזמן בדאגה וחושבת על זה שאם ההורים יראו..ממש לא יודעת מה לעשות.. האם אתם יודעים משהו על חיסיון רפואי בבדיקות STD ? חלק אומרים שזה חסוי וחלק לא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסיון רפואי STD - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/11/2015אני מצטעת אולם מדובר בהליכים בירוקרטים של קופת חולים ואין לי מידע על כך.
ישנן מרפאות שמבצעות בדיקות באופן אנונימי, אולם זה כרוך בתשלום ומן הסתם יהיה רחוק יותר ממקום מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת עזרה דחופההה!!!!נוגה01/11/2015
שלום רב,
אני בחורה בת 27, בן זוג קבוע ומשתמשת תמיד באמצעי מניעה (קונדומים).
כבר חודשיים סובלת מכאבי בטן תחתונה ואגן שאינם חולפים (המקרינים לרגליים ולגב התחתון). תחילה, התגלה אצלי חיידק E-COLI בשתן (הופיע שתן דמי), טופלתי בציפרודקס והחיידק והדם נעלמו. חזרתי שוב על תרביות השתן לאחר הטיפול והן יצאו שליליות.
ביצעתי עד כה בדיקות מקיפות שכללו: אולטראסאונד כליות ודרכי שתן (תקין), אולטראסאונד וגינלי (תקין) וגם כזה המיוחד לגילוי אנדומטריוזיס (תקין, ללא נגעים ברחם, מבנה הרחם תקין, ללא ציסטות). ביצעתי בדיקות שתן למחלות מין ואף הן יצאו שליליות.
בדיקת צואה לתרבית ולתולעים- שלילית. בדיקות דם כלליות כולל תפקודי כליה- תקין.
ללא צריבה או תכיפות במתן שתן. נשללה אף דלקת של האגן לאחר ביקור במיון נשים ובדיקת רופא נשים.
לאחרונה, גרד בלתי פוסק בנרתיק והפרשות מימיות רבות. לאחר משטח מנרתיק נמצא כי יש לי קנדידה קרוזי ואלביקנס. טופלתי בפלוקנול, דוקסילין, ובנרות אגיסטן. כל זאת ללא שיפור!! השבוע קיבלתי תוצאה חיובית ממשטח למחלות מין שנלקח מהנרתיק:
מה שיצא חיובי היה: Mycoplasma Igm . מה המשמעות של זה?
האם אותו חיידק מיקופלזמה שנמצא אצלי חיובי בנרתיק הוא זה שגורם לי לכאלה כאבים באגן ובבטן התחתונה כבר חודשים??? אני מתוסכלת כבר ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות!
אנא עזרתכם!
נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת עזרה דחופההה!!!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/11/2015נוגה שלום,
אכן נשמע שאת עוברת תקופה קשה. לדעתי, לפטרת שנמצאה בנרתיק אין קשר לכאבי הבטן אלא לגרד ולהפרשה בלבד. גם לגבי המיקופלזמה - תלוי על איזה חיידק מדובר, שכן למיקופלזמה יש סוגים אחדים, חלקם ככל הנראה לא גורמים לסימפטומים ואחרים עשויים לגרום לכך.
אני חושבת שהסבירות שמדובר במחלת מין לפי התיאור שלך קטנה, מה גם שהבדיקה שבצעת היתה שלילית.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמה ואמינות בדיקותאלונה31/10/2015
שלום,
קראתי באינטרנט שהימצאות של חיידקי מיקופלסמה בתרבית יכול לשבש את התרבית.
עשיתי מס' פעמים בדיקות כלליות של מחלות מין ופאפ והכל תקין (בלי עין הרע) למעט מיקופלסמה ואוראופלסמה,
החשש שלי הוא האם יש סיכוי שזה השפיע על תוצאות של בדיקות אחרות? האם יש חשש שזה פוגע באמינות של תוצאות negative בבדיקות הhiv?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה ואמינות בדיקות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/11/2015לא, הבדיקות הן ספציפיות וקיום חיידקים אחרים לא אמור לפגוע באמינות התוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיותיעקב30/10/2015
אני בן 50 ויש לי סימנים אדומים מוזרים על הפין אתמול גם היה לי גרד.
יש לציין שאני מקיים יחסי מים רק עם אשתי והיא רק איתי
אני מודאג
אודה לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/10/2015לצערי לא ניתן לתת אבחנה בפורום, גם לא לפי תמונה. עליך לפנות לבדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליקוקי אוזניים - ניתן להידבק במשהו?אלמוני30/10/2015
אם קיבלתי ליקוק קצר מאוד באוזן ל3 שניות (אבל ממש כל הלשון נכנסה לאוזן). האם ניתן להידבק במחלת מין כלשהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוקי אוזניים - ניתן להידבק במשהו? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/10/2015לא, אין הדבקה במחלות מין באופן כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה30/10/2015
רציתי לדעת אם דם שנמצא על רצפה ועברתי במקרה לידו (לא נגעתי בו) יכול להיות מדבק? הייתי בבית חולים והייתה שם פשוט שלולית של דם בכניסה לבית החולים ועברתי לידה- האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/10/2015לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)