מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיבהערן3024/09/2015
שלום, בפעם הראשונה והיחידה יצאה לי הפרשה צהובה במקביל לצריבה בעת מתן השתן. כבר עברו 10 ימים ולא היו עוד הפרשות, רק לפעמים צריבה קלה בראש הפין בעת מתן השתן. האם זה סימן למחלת מין כמו זיבה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/09/2015אם ההפרשה היתה חד פעמית סביר להניח שלא מדובר במחלת מין. אם הצריבה ממשיכה מומלץ לפנות לבדיקת רופא - יתכן שיש לך זיהום בדרכי השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה דחוף!!!!!מור23/09/2015
היי,שכבתי עם חבר שלי בחמישי בלי קונדום(אני לוקחת גלולות) ויומיים אחרי התחילו לו הפרשות צהובות אך לא דביקות.אין צריבה במתן שתן, יש טיפה גירוי בקצה הפין,אין נפיחות. הוא טוען שזה זיבה ויש לציין שלא היה לי שום עניין מיני עם אף גבר אחר ולו היה אבל רק מלפני שנתיים בפעם האחרונה וחוץ מזה אנחנו נקיים. האם ייתכן שזאת אכן זיבה?ממה זה נגרם? האם זיבה יכולה להיגרם גם רק מקיום יחסי מין לא מוגנים כשהוא גומר בפנים בלי ששכבנו עם אנשים אחרים? אני בת 16 וחצי והוא 19. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה דחוף!!!!! - תגובה
ד``ר רונן הולנד24/09/2015הפרשות צהובות מהפין אצל גבר בריא בהחלט מתאימות לזיהום בזיבה (גונוריאה) או חידק אחר של השופכה. גם במין אוראלי ללא חדירות אפשר להידבק.
שניכם צריכים לקבל טיפול אנטיביוטי מתאים - צפטריאקסון ואזיטרומיצין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור24/09/2015שני דברים נוספים בבקשה:
1) גניקולוגית יכולה לאבחן זאת? כלומר להגיד אם אני נקייה או לא? אם כן איך היא בודקת זאת?
2) האם יכולתי להדביק אותו במחלה למרות שלא שכבתי עם אף אחד מלבדו?
הוא טוען שהדבקתי אותו לאחר שקיימנו יחסי מין בלי קונדום והוא גמר בפנים אבל לא עשיתי משהו מיני עם מישהו אחר מלבדו. האם יש לכך הסבר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ureaplasma parvum חיובי. צריבה. בטןמורן21/09/2015
אני שנים סובלת מכאביםמסוג צריבה שורפת בזמן ו לאחר קיום יחסים אינטימיים עם בן זוגי. (הן זוג אחד 14 שנים) כל השנים נתנו לי אנטיביטיקה בטענה זה דלקת בשתן ואחכ בדיקות לרוב יצאו שליליות לפעמים טענו שזאת קנדידה ורשמו אגיסטן ויצא שלילי. ב4 חודשים האחרונים אני לא עומדת בסבל. סימפטומים של דלקת בשתן וקנדידה אך בדיקות תקינו. אנטיביויקה מיבירה את הכאב ואחרי שבועיים חוזר הכאב. לפני שבוע לאחר מחקר בגוגל התעקשתי על בדיקות מסוימות למרות שהרופאה אמרה שאין צורך והכל תקין אבל לא ייתכן שיש כאבי תופת אם הכל תקין לכן התעקשתי. ויצא uearoplasma parvum. חיובי. עליתי ב4 חודשים 7 קילו מה שבחיים לא קרה לי. הבטן שלי נפוחה כמו בלון. ולא עוזרים לי. אני לוקחת אנטיביוטיקה דוקסילין כבר 4 ימים וגם בן זוגי. שמתי אגיסטן פנימי וחיצןני. לוקחת פרוביוטיק. שותה המון מיים וחמוציות. אני סובלתתתתת. מה לעשות. האם זה שהחיידק לא אותר ואני סובלת שנים מעיד על כך שהוא שוכן אצלי שנים? סכנה לשיליה? שחלות? עקרות? בחלק מהפורומים רשום שזה כלום ובחלק אחר עקרות וכד... מה נכון? מה לעשות? איזה עוד בדיקות לדרוש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ureaplasma parvum חיובי. צריבה. בטן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/09/2015מורן שלום,
צר לי לומר שאני בדעה שהחיידק הזה אינו הגורם לתלונותייך, לא קשור לעליה במשקל או לנפיחות הבטן ואינו דורש טיפול. מצד שני הוא גם לא מעלה סיכון לבעיות פריון.
ישנן מספר מרפאות שעוסקות בנושא של כאבים בקיום יחסים , אם כי לא הבנתי מדברייך האם הכאבים הם רק בקיום יחסים או לא והאם הם בבטן או במיקום אחר. אם יש תלונות שדומות לדלקות בשתן כדאי לפנות לאורולוג לבדיקה מסודרת של דרכי השתן.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהureapplasma parvum
מורן21/09/2015קודם תודה. הכאבים הם גם ללא קיום יחסים. צורב ושורף בשפתיים ונרתיק פנימה. אין דלקת בשתן. אין קנדידה. אבל תחושה זהה לדלקת בשתן. דחיפות למתן שתן. אי התרוקנות מלאה ואז עוד כמה טיפות צורבות. רק ישיבה במים קרים מרגיעה לכמה דקות ואז יוצאת מהאמבטיה ושוב סבל. אני כבר 3 חודשים עם כאבים. אבל כרגע 3 שבועות ללא הפוגה.
האם החיידק הזה מביא לדלקות שתן כרוניות?
האם ייתכן שיש לי פצע פנימי שלא הגליד כבר כמעט חודש?
האם פצע יכול לגרום לכאב בכל האזור גם בחוץ וגם בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהureapplasma parvum - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/09/2015מורן שלום,
קשה לי להאמין שמדובר בפצע, כי פצע הוא לרוב מאד ממוקם.
כאמור לעניות דעתי החיידק הזה לא גורם לדלקת כרונית בשתן - במידה וכן הייתי מצפה שהיא תעבור עם טיפול אנטיביוטי. מה גם שאת מציינת שהתרביות היו שליליות.
מציעה שתפני לייעוץ אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה למחלות מיןמיכל20/09/2015
היי,
האם לפני מגע מיני עם בן זוג חדש מומלץ ששני הצדדים יעשו קודם בדיקות למחלות מין? זאת בהנחה שהקונדום לא מגן ב 100%?
אילו מחלות מין עוברות במין אוראלי ללא קונדום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה למחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/09/2015מיכל שלום,
קונדום נותן הגנה טובה למדי מפני מחלות מין, לפני וויתור על הקונדום מומלץ לבצע בדיקות.
מחלות מין כמו זיבה, כלמידיה, הרפס - עוברות גם במין אוראלי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- std pcrדביר18/09/2015
מהו זמן המינימום מרגע המגע המיני לעשות בדיקת שתן std pcr לקבלת תוצאה אמינה?
ועוד שאלה
מהו זמן המינימום לעשות בדיקת דם לעגבת מרגע המגע המיני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר std pcr - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/09/2015הייתי ממליצה לבצע בדיקה ראשונית אחרי כשבועיים מהמגע, ובמידה והיא שלילית ויש לך חשד סביר שקיימת יחסים עם נשא - לחזור על הבדיקה אחרי עוד 2-4 שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפה לאחר נשיקות צרפתיותרמון17/09/2015
היי
קיימתי סטוץ עם אישה שלדבריה עברה גברים בחייה.
התנשקנו נשיקות צרפתיות לפני האקט ומכאן שאלותי:
1) יום אחרי הופיעו לי מין עיקצוצים בתוך הפה ומעין פצעים או הרגשת פצעים מה עושים? האם זה כתוצאה מהנשיקות ומה זה יכול להיות?
2) באלו מחלות מלבד הרפס ניתן להידבק כתוצאה מנשיקות צרפתיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפה לאחר נשיקות צרפתיות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/09/2015רוב הסיכויים שלא מדובר במחלת מין - למחלות אלו יש תקופת דגירה ולא סביר שיתבטאו תוך יום אחד.
אם הפצעים לא עוברים, או שהם מתרבים ומציקים - פנה לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהשוקו17/09/2015
יצאה לי בין הפות לישבן פצע , קצת מגרד
שמתי אגיסטן..
יש לי חששות שזה הפרס
לא מתפשט כבר יומיים.
בבקשה מה זה נשמע ?
ניתן למרף תמונה למרות שמביך. חייבת ענה מהער והרופא שלי לא נמצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/09/2015שלום,
גם עם תמונה אין אפשרות לתת אבחנה בפורום, כך שאם זה לא עובר עלייך לפנות לבדיקת רופא - ואם יש צורך, רופא מוקד או מיון אם את מרגישה שזה לא סובל דיחוי.
בהרפס לרוב יש כמה נגעים ולא אחד בודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התנזרות יכולה לגרום לזיהומים?אייל16/09/2015
שלום רב,
האם גבר שלא עוסק בפעילות מינית כולל אוננות זמן רב יכול לגרום לדלקות באשך וכדומה?.
קראתי במספר מקומות שהדבר ייתכן, בגלל חוסר בהתרוקנות ושטיפה פנימית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם התנזרות יכולה לגרום לזיהומים? - תגובה
ד``ר רונן הולנד16/09/2015שאלה טובה. יש חוקרים שחושבים שהתנזרות משפיכה עלולה לגרום לדלקת בצינורות הזרע או באשכים.
לא מדובר על זיהום, אלא על דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בצוואר הרחםשרה16/09/2015
לפני כמה חודשים עברתי ניתוח קוניזציה בצוואר הרחם. וכנראה שאין לי את הוירוס. האם יתכן שבכל זאת יהיו שוב שינויים טרום סרטניים בתאי צוואר הרחם בעתיד? אם אני לא נידבקת ממישהו שוב כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בצוואר הרחם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/09/2015אם התוצאה הסופית של הקוניזציה היתה תקינה ואין שם שינויים טרום סרטניים, הסיכון להישנות קטן ביותר. אם כן היו סשינויים כאלו - יש סיכון שזה יחזור ועלייך להיות במעקב מסודר במסגרת מרפאת צוואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מיןדביר15/09/2015
ברגע שיש נגיד זיבה או מחלת מין בלוע ממין אוראלי..כאשר עושים בדיקת שתן std pcr התוצאות יהיו חיוביות? או שצריך בדיקה ספציפית מהלוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד16/09/2015בדיקת שתן בודקת דלקת / חיידקים בשתן.
אם יש חשד לזיהום בגרון, יש לבצע PCR STD על משטח גרון.
חשוב לא לבצע סתם משטח גרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דביר17/09/2015אבל אם הגרון נגוע במחלת מין הרוק הנגוע נבלע בגוף ויוצא בשתן אז..בשתן יגלו עקבות חיידקים אם אני עושה std pcr בשתן לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם על הקונדום בעת קיום יחסיםרמון13/09/2015
שלום
קיימתי יחסי מין עם אישה שאני לא מכיר והשתמשתי בקונדום. במהלך האקט יצאתי ממנה וראיתי שהקונדום מלא בדם ממנה.
שאלתי היא ממה יכל הדם להגיע היות ולא הרגישה כאב פציעה ולא מדובר במחזור ושאלה חשובה עוד יותר היא האם ניתן להידבק במחלות מין אפילו שהייתי עם קונדום בשל הדם שהיה עליו? (מילאתי את הקונדום במים בכדי לראות שאין בו נזילה והוא לא נקרע)
אני ממש בפחדים אז אנא תנו לי תשובה מהימנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם על הקונדום בעת קיום יחסים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/09/2015החששות צריכים להיות של בת הזוג שלך, ועליה לפנות לרופא נשים לבדיקה כדי להבין ממה נגרם הדימום.
אם הקונדום לא קרוע ואין לך שריטות או פציעה בעור הפין אין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם עור הפים היה יבש?
רמון17/09/2015ואם אני לא בחנתי את הפים? יתכן ועורו היה יבש למיטב זכרוני אך הקונדום ככל הנראה היה שלם ולא קרוע. (על אף שזה נשמע מצחיק מילאתי בו מים לראות שאין חור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פפילומהזהר11/09/2015
אני בחור בן 29
לפני כחודש נהיו לי 2 בליטות באיבר המין
אחרי קצת קריאה מעמיקה הבנתי שמדובר בוירוס הפפילומה
קבעתי תור לרופא עור ומין והוא שרף לי את זה שם בעזרת איזה מכשיר ונתן לי משחה במשך כחודש למרוח על זה
עכשיו הכל נעלם ואין שום דבר חיצוני
השאלה שלי היא כזאת
האם החברה שלי בזמן הפעילות המינית יכלה להידבק ממני גם אם היא מחוסנת נגד סרטן צוואר הרחם?
האם זה שאין לי עכשיו כלום אחרי הטיפול אצל הרופא והמשחה אומר שאני כבר לא נשא הוירוס?
איך אני מוודא שאין לי יותר את הוירוס הזה כי החברה שלי קצת חוששת כרגע לשכב איתי
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תהייה קטנה
זהר15/09/2015ברפרוף עם עצמי קראית שאין באמת בדיקות HPV לגברים אלא רק לנשים האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי פפילומה - תגובה
ד``ר רונן הולנד16/09/2015אין מקום להתנזרות מיחסי מין בגלל קונדילומה, בעיקר אחרי שטיפלו ביבלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין 100 כדור 1 ביום נגד כלמידיהד``ר רונן הולנד10/09/2015
קיבלתי דוקסילין 100 כדור 1 ביום למשך עשרה ימים לכלמידיה, האם זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין 100 - תגובה
ד``ר רונן הולנד16/09/2015המינון הנכון של דוקסילין הוא 100 מ"ג פעמיים ביום למשך עשרה ימים או מנה חד פעמית של אזיטרומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמבוט לנרתיקשיראל09/09/2015
צריבות חזקות בשפתיים הפנימיות של הנרתיק ובאזור הוסיטבל שהופיעו ללא כל סיבה ונמשכות כחודש וחצי בדיקת שתן תרבית וסטיק תקינות משטח וגינלי לאיתור פטריות ומחלות מין PCR תקינים, בדיקה וגינאלית תקינה-טופלתי בטבעקוטן כדור טריקן קלוטרי קומיגאס קרם דלאצין ואגיסטן ללא שיפור לא נמצאה סיבה כלשהי לצריבה, היום נתן לי הרופא משחת דרמובט לשימוש פעמיים ביום למשך שלושה ימים לא אובחן אצלי לייכן מסוג כלשהו- קראתי דברים גרועים מאוד על המשחה הזו באינטרנט כולל החמרה של הצריבה, וגרימה לנזק בלתי הפיך לעור הנרתיק וואני מפחדת להשתמש בה. האם זה נכון? במידה והחלטתי להשתמש האם ניתן למרוח גם באזור הוסטיבל או רק על השפתיים החיצוניות והפנימיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמבוט לנרתיק - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/09/2015שלום רב,
אני ממליצה על דרמובט לעתים קרובות למטופלות שלי, מסיבות שונות (לא רק ליכן). קשה לי להעריך מה הבעיה אצלך והאם זה אכן הטיפול המתאים. בכל מקרה, בשימוש נכון היא לא צפויה לגרום נזק, בוודאי ובוודאי לא נזק בלתי הפיך.
לשאלה לגבי אופן השימוש - עלייך לפנות לרופא המטפל שבדק אותך ויודע היכן הממצאים המצריכים טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
ליאור16/09/2015כמובן שאתייעץ עם הרופא המטפל אך האם טיפול של שלושה ימים הוא מספיק מנסיונך? טיפלתי במשך שלושה ימים היה שיפור קל אך לא היה מצב שהתחושה נעלמה ולאחר סיום הטיפול התחושה של השריפה חזרה לאותו מצב. האם זה אומר שהטיפול לא יעיל למקרה שלי או שאם הייתי ממשיכה זמן נוסף אז יכול להיות שזה היה עובר לי לחלוטין?
אשמח לתשובתך אף על פי שאשוב לרופא שלי ואתייעץ גם איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/09/2015במצבים בהם אני נותנת דרמובט אני לרוב ממליצה על טיפול ממושך יותר, תלוי בסיבה. כאמור איני יודעת מה הסיבה שבגללה קיבלת את הטיפול כך שלא אוכל להמליץ לך להמשיך טיפול מעבר למה שהמליץ הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמיראל08/09/2015
לפני שלוש שנים חברה טובה שלי הכירה לי את ידיד שלה שיהא מכירה כבר שנים וסיפרה לי כמה שהוא בחור טוב, אני שבדרך כלל מאוד שומרת על עצמי ונזהרת שכבתי איתו מהר מידי ללא קונדום, הרגשתי כי הוא בחור טוב וראיתי כי הוא תמיד מוקף בחברים מה עוד ששאלתי אותו והוא אמר שעשה בדיקות והכל בסדר,וגם היום אני רואה כי הוא בסדר גמור ומבלה עם המשפחה והחברים והכל כרגיל היום פתאום עלו לי המחשבות האלו שאולי משהו לא בסדר וכדאי שאעשה בדיקה אך אני מאוד מפחדת וחוששת, אני יודעת שכנראה זו רק איזו טראומה רגשית אך קשה לי פשוט לשחרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/09/2015הנושא של מחלות מין באמת עלול להלחיץ לעיתים, אבל בדר"כ מגלים שבסוף שהכל בסדר.
הדרך היחידה להפסיק לדאוג היא לפנות למרפאה למחלות מין או לרופא המשפחה ולבצע בדיקות. יש סיכויים מצויינים שתגלי שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)