מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה להיזהר בטיפולי עיסויג'קי29/10/2015
שלום, אני מטפלת מקצועית בעיסוי לסוגיו ללא מין.
האם קיימת סיבה כלשהי להיזהר ממחלות מין בטיפולים אלו. על מה יש לשים לב? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה להיזהר בטיפולי עיסוי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/10/2015שלום,
אם אין מגע של נוזלי גוף, ואין מגע באיברי המין, אלא עיסוי על עור בלבד - אין חשיפה למחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ureaplasma urealyticum - האם עדיין גורם להדבקה?ד``ר רונן הולנד27/10/2015
בבדיקת שתן יצא לי אוראופלסמה חיובי. הרופאת משפחה אמרה לי לפנות לגניקולוגית שתחליט אם לתת לי אנטיביוטיקה או לא(במידה ותראה משהו בבדיקה גופנית) האם לא צריך טיפול בכל מקרה? גם אם אין ממצאים? זה עלול לגרום להדבקה עדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ureaplasma urealyticum - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר27/10/2015שלום,
אני לא ממליצה לטפל, החיידק הזה שכיח אצל הרבה נשים ואינו גורם לסימפטומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קלמידיהטלי24/10/2015
לחבר שלי נמצאה קלמידיה חיובית בדם
הערכים שהיו רשומים- IgA- חיובי
IgG- 80 U
מה זה אומר ?
שהוא חולה עכשיו או שהיה לו בעבר ?האם הוא מדבק בשלב הזה ?
מה עליי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על קלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/10/2015לדעתי העתקת את הבדיקה לא נכוון. בדר"כ בדיקה לכלמידיה מתבטאת בחיובי או שלילי ולא רמות נוגדנים. הנוגדנים הנבדקים במרבית המחלות האחרות הם IGM IGG ולא IGA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול ב ZETOאלדד23/10/2015
שלום
אובחנתי בכלמידיה, נטלתי תרופה -ZETO, למשך שלושה ימים.
כיצד יכול לדעת שאני נקי?
האם יכול לקיים יחסים ללא חשש להדביק אחרים?
תודה
אלדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיול ב ZETO - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/10/2015לרוב אין צורך בבדיקה חוזרת אולם אם אתה מעונין אתה יכול לחזור על הבדיקה לוודא הזיהום חלף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לכלמידיה
שגיא23/02/2016שלום ותודה מראש על תשומת הלב. אובחנה אצלי כלמידיה, ורופא האור נתן לי גם 4 כדורי זטו וגם דוקסילין לשבועיים. האם זה לא יותר מדיי? מדוע לא מספיק רק 4 כדורי זטו?
שוב תודה, אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לכלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/02/2016ההמלצה לטיפול בכלמידיה היא או זיטו 1 גר' חד פעמי, או דוקסילין 100 מ"ג פעמיים ביום לשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שגיא25/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות שקשורות במין אוראלישירוש16/10/2015
אני בחורה שמאוד אוהבת שיורדים לה ויכולה לתת כמעט לכל גבר לרדת לי
השאלה שלי היא כזאת אם הם רק יורדים לי נטו במידה ויש להם מחלות מין או ריח מהפה אני צריכה לחשוש מאיזשהי מחלה?
איזה אמצעים יכולה לנקוט בירידה.?
אגב אתמול ירד לי מישהו והתחיל לי כאבים בצד ימין מעל המפשעה יכול להיות קשר?
תודה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק רוצה לציין שעשיתי את החיסון
שירוש17/10/2015עשיתי את החיסון של צוואר הרחם הפפילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות שקשורות במין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/10/2015שלום,
ישנן מחלות מין שעוברות גם במין אוראלי, לא את כולן אפשר לגלות בהסתכלות על האדם או לפי ריח הפה שלו. במין אוראלי קשה לנקוט באמצעי הגנה, מלבד לוודא שאת והפרטנר שלך אינם חולים במחלת מין.
אם את מקיימת יחסים (גם אוראלים) עם פרטנרים רבים כדאי לעשות בדיקות למחלות מין באופן תקופתי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכול להגיד לי איזה מחלות מין
שירוש19/10/2015את יכולה להגיד לי איזה מחלות מין יכולות לעבור מזה שרק יורדים לי?
הבנתי שאיידס לא.. אז מה כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכול להגיד לי איזה מחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/10/2015הרפס, כלמידיה, גונוראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה זה בקטנה תודה!
שירוש21/10/2015אפשר לטפל בהם לא קריטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח עד בדיקהיובל12/10/2015
יש חשש שנדבקתי במחלת מין(ככל הנראה בכלמדיה למרות שאין לי צריבה אך יש לי הפרשות צהובות). יש לי תור לגניקולוגית בעוד כיומיים ובעייתי לי להגיע אלייה והתורים הבאים קצת רחוקים(עוד שבוע וחצי שבועיים מהיום).. עוד שבוע יעבור כחודש מאז קיום היחסים. אם אדחה את התור הנוכחי שאמור להיות בעוד יומיים לתור בעוד שבועיים בערך,האם טווח ההמתנה הזה יכול לגרום לסיכוים בלתי הפיכיים? כלומר עבר עוד מעט חודש מאז החשש להידבקות.זה בסדר שאדחה את התור? כמובן שלא אזניח. בת 16 וחצי תודה! אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח עד בדיקה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/10/2015באופן כללי, בשביל שייגרם "נזק בלתי הפיך" כתוצאה מכלמידיה צריך לעבור הרבה מאד זמן של זיהום שלא מטופל, כך שהזיהום מתפשט גם לרחם ולחצוצרות, מצב שלרוב מתבטא בצורה יותר חריפה. רוב הסיכויים שזה לא המצב אצלך לפי תיאורך - אבל כמובן שעדיף להבדק ולקבל טיפול כמה שיותר מהר (יתכן גם כממובן שלא מדובר בכלימידיה בכלל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יובל13/10/2015תודה רבה! האם רופאת נשים אכן תוכל לעזור לי בביצוע האבחנה? תוצאות האבחנה חסויות מתחת לגיל 18? קצת חוששת מהבדיקה.. האם היא כרוכה בכאב?מורגשת?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/10/2015חשוב שתבוצע בדיקת מעבדה לכלמידיה, לרוב מבוצעת בבדיקת שתן, היות והבדיקה הגינקולוגית כשלעצמה לא יכולה לאבחן זאת בוודאות. הבדיקה אצל הרופאה כוללת הסתכלות לתוך הנרתיק ובדיקה ידנית - אינה כואבת ואינה ממושכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר הרחםשרה08/10/2015
שלום לכם. אבקש לדעת: 1. האם יש גורמים נוספים היכולים לגרום לשינויים טרום ממאירים בצוואר הרחם מלבד וירוס hpv ?
2. איזה מחלות מין או תסמינים אצל גבר יגרמו למצב טרום סרטני של צוואר הרחם באשה ? (חוץ מקונדילומה). אשמח לתשובה מפורטת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר הרחם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/10/2015שלום,
נכון להיום לא ידועות סיבות נוספות למצב טרום סרטני (מוכח בביופסיה , לא בפאפ) למעט וירוס הפפילומה.
לוירוס זה אין לרוב סימפטומים אצל הגבר. קונדילומה נגרמת מזנים של הוירוס שאינם קשורים למצב טרם סרטני או סרטן של צוואר הרחם כך שהמצאות קונדילומות לא מהווה כשלעצמה סיכון לסרטן צוואר הרחם אלא להדבקות בקונדילומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר הרחם 2
שרה10/10/2015תודה על התשובה. מבקשת לשאול שוב: איזה מחלות מין או תסמינים אצל הגבר יגרמו למצב טרום סרטני אצל האשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר הרחם 2 - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/10/2015כפי שציינתי, להדבקה בוירוס הפפילומה לרוב אין תסמינים אצל הגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיב על איבר המיןדניאל06/10/2015
היי. לפני כחודש לערך יצא לי כיב על איבר המין לאחר שבוע בערך זה יחסית נעלם ואז שוב השבוע זה חזר.
יש לציין כי הכיב לא שורף ועושה רושם שהוא יבש.מצורפת תמונה.
אשמח לקבל במידת האפשר אבחון ראשוני במה נראה לכם שמדובר.אני מאוד לחוץ. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב על איבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/10/2015צר לי אולם אין אפשרות לתת אבחנה בלי בדיקה מסודרת. עליך לפנות לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונע לאידס. חוששדודי06/10/2015
אני נמצא כעת בתאילנד אתמול עשיתי מאסז ארוטי שכולל חיכוך של איבר המין שלי בשלה ללא קודם. בעקרון לא היתה חדירה אבל אני חושש שאיבר המין שלי החליק לתוך שלה לכמה שניות
ברור שזאת בחורה בסיכון גבוהה האם עלי לקבל טיפול מונע ? כמה זמן אחרי האקו ניתן לקבל את הטיפול ? אני חוזר לארץ רק בעוד שלושה ימים וחושש מאוד
מה עלי לעשות כעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מונע לאידס. חושש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/10/2015לפי תיאורך הסיכון להדבקה קטן ביותר. אני מציעה שתפנה למרפאה העוסקת בנושא של מחלות מין ואיידס עם שובך לארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןמור05/10/2015
היי, הלכתי לרופא המשפחה שלי ואמרתי לו שאני מעוניינת לבצע בדיקת שתן STD,והוא שאל אותי מה זה STD אז אמרתי לו לזיהוי מחלות מין והוא שאל אם יש לי תסמינים אז אמרתי שלא אז הוא שאל למה באתי להיבדק אז.. בכל מקרה בסוף הוא אמר שבדיקת שתן STD זאת בדיקת שתן רגילה.. האם זאת אכן בדיקת שתן רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2015זו בדיקת שתן, אשר במעבדה במקום לבצע בדיקת שתן כללית ותרבית שתן מבצעים בדיקה לחיידקים שעוברים בקיום יחסים, שלא יצמחו בתרבית רגילה.
מבחינתך הבדיקה מבוצעת באותו אופן, אולם ההפניה למעבדה צרכה להיות הפניה לבדיקת STD ולא לשתן כללית ותרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור05/10/2015אז עליי לבטל את ההפנייה?הם אמרו לי שבדיקת שתן STD זאת בעצם בדיקת שתן רגילה.. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/10/2015תבדקי האם מדובר בהפניה ל-STD או ל-urine culture. אם זה לא STD אין טעם לבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונסמור04/10/2015
מאילו סיבות טריכומונאס בנרתיק יכול להיגרם? כלומר אם יש לי אותה, איך ייתכן שקיבלתי אותה? בעקבות מה? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2015טריכומונס הוא חיידק שעובר בקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שתן STDמור04/10/2015
היי.אני מעוניינת לבצע בידקת שתן STD. אני בת 16 וחצי כלומר מתחת לגיל 18 והבנתי שהוריי יוכלו לראות את התוצאות באתר הקופח. אני ממש לא מעוניינת בכך ורציתי לשאול האם יש דרך שזה לא יגיע דיגיטלית,כלומר לא יופיע במחשב או בדרך שהוריי יוכלו לראות אותן.המזכירה עזרה לי עם ההפנייה על מנת שתיהיה באופן דיסקרטי ולא תיהיה דיגיטלית. האם יש אפשרות שגם התוצאות לא יהיו דיגיטליות אלא אגיע לקחת אותן בעצמי?או שהתוצאות בכל מקרה חסויות ואפילו הוריי לא יוכלו לראות?
אשמח אם תוכלו במקרה לעזור תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת שתן STD - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2015לדעתי אין אפשרות כזו, אולם בנושא זה עלייך לפנות לגורם מקופ"ח לשאול זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושאאור04/10/2015
היי, האם מחלת מין יכולה להגיע כשאני בתולה וחבר שלי הוא הראשון שלי, ולחבר שלי יש עבר מיני אך נבדק לפני כשנתיים ויצא נקי ומאז לא שכב או שכב עם אחת אבל עם קונדום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2015אם לבן זוגך אין מחלת מין ואת לא קיימת יחסים עם אף אחד חוץ ממנו, את לא צפיה להדבק במחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם באיבר המין?גיל03/10/2015
שלום
צמח לי פתאום איזה כתם אפור על איבר המין (מצב תמונה)
מישהו יודע במה מדובר? האם זה שטף דם?
במידה וכן, האם ניתן לקיים יחסי מין כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם באיבר המין? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/10/2015לא ניתן לתת אבחנה בפורום, שטף דם צפוי לעבור (או לשנות צבע לחוםצהבהב) תוך מספר ימים. אם זה לא עובר, מומלץ לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאור03/10/2015
הבנתי שיש הרבה מחלות מין. האם כולן מועברות במגע מיני או רק חלקן? באתר משרד הבריאות רשום רק כמה המועברות במגע מיני,האם זה נכון שלא כולן? (יודעת על זיבה,כלמדיה,הרפס,איידס,עגבת,דלקת כבד) כלומר האם כל השאר אינן(אם יש) מועברות במגע מיני? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/10/2015מחלת מין בהגדרתה מועברת במגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)