מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות בבקשהמישהו23/07/2015
1. קיימתי יחסים עם מישהי שנדף ממנה לא נעים מהאיבר מין,
האקט היה עם קונדום(מהסוגים שמוגדרים דקים לתחושה מרבית של R3)
תוך כדי חשבתי שאולי היא סתם לא התקלחה לפני אבל לאחר יום חשבתי שאולי מדובר במחלת מין..
כמו כן לפני האקט היא ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום למשל כמה שניות בלבד..
השאלה שלי היא - האם הריח הזה יכול להעיד על מחלת מין?
והאם כדאי שאלך להיבדק אצל רופא? ואם כן איך עושים זאת ולמי לפנות?
(לא הלכתי מעולם לרופאים בנושא הזה)
2. שמעתי שאפשר לקבל אישור רופא לשלילת מחלות מין שאפשר להראות לפרטנר/ית
היכן אפשר לקבל זאת ומה עליי לעשות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות בבקשה - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/07/2015ריח עלול להעיד על סוגים מסוימים של זיהום, אך דווקא לא על זיהומים שעוברים ביחסי מין.
הזיהומים הנפוצים (קלמידיה, זיבה) אינם מלווים כלל בריח.
אפשר לבצע בדיקות לשלילית מחלות מין (בדם ובשתן) דרך רופא המשפחה, מרפאות פרטיות שמתמחות בנושא או מרפאת לוינסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המגע היה שלשום
מישהו23/07/2015כדאי ללכת בקרוב או לחכות כדי שיעבור זמן מסויים שאם יש בעיה היא תתעורר כי אולי עכשיו היא רדומה חלילה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המגע היה שלשום - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/07/2015אם אין תסמינים, אפשר להמתין שלושה שבועות ואז הבדיקות יהיו אמינות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחיל להדאיג אותישמשון יצחקי22/07/2015
מזה כמה שנים כבר שיש לי את הדבר הזה על שק האשכים,
בתקופה האחרונה הכרתי מישהי ואנחנו גרים יחד ׳והיא ממש לוחצת עלי ללכת להיבדק החלטתי להתייעץ קודם כאן ולבדוק מה הסיפור הזה ?
1. האם יש הסיבה לדאגה ?
2. במידה ולא היכן אפשר להסיר את הדבר הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
שמשון יצחקי22/07/2015תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/07/2015שלום,
קרוב לוודאי שמדובר ב sebaceous cyst - בלוטת חלב המפרישה תחת העור.
האבחנה הסופית היא ע"י בדיקת רופא.
הטיפול הוא צריבת הנגעים עם מחט חשמלית או ניקוז במקרה של נגעים גדולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחיל להדאיג אותי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/07/2015שלום,
לקבלת אבחנה יש לפנות לבדיקת רופא, אין אפשרות לתת אבחנה במסגרת פורום באינטרנט.
בכל מקרה לא נראה שמדובר במחלת מין.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך מוזר בקצה הפיןשלומי20/07/2015
שלום, כפי שניתן לראות בתמונה,
גילית חתך קרוב ליציאת השופכה, הוא לא כואב ולא מדמם.
אורכו כ-4 מ"מ. ועומקו כשני מ"מ.
אולי משימוש אגרסיבי מדי.
כמו כן, יש לי תחושת עקצוץ ממש בקצה הפין בעיקר אחרי שפיכה או שתן.
מה עושים עם זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך מוזר בקצה הפין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/07/2015שלומי שלום,
אין אפשרות לתת אבחנה בפורום אינטרנט, גם עם תמונה - עליך לפנות לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא עלי לגשת ?
שלומי20/07/2015אורולוג או עור ומין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לא כואבים על איבר המיןד``ר רונן הולנד20/07/2015
שלום ד"ר
לאחרונה הופיעו פצעים על איבר המין
הפצעים לא כואבים אך אני מאוד מודאג.
אפשר לאבחן בבקשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה.
leonid20/07/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/07/2015שלום,
לצערי אין אפשרות לתת אבחנה בפורום גם בעזרת תמונה. אין תחליף לבדיקה ממשית, עליך לפנות לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה. - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/07/2015שלום,
לא ניתן לתת אבחנה סופית בתמונה, אבל הנגעים מתאימים מאוד למולוסקום קונגיאוזום - וירוס שגורם לפצעים כאלה וחולף מעצמו.
אם לא יהיה שיפור תוך מספר ימים, יש לגשת לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלומיטל15/07/2015
יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלו גם כשהוא עם ג'ינס ואנחנו יושבים ומתנשקים ויותר גרוע כמובן כשאנחנו במצב אינטימי .
אנחנו יוצאים סך הכל חודש ,אנחנו עושים סקס על יבש ,ז"א ללא חדירה , רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שלו ? איך לאמר לו זאת בלי לפגוע ומה הפתרון לכך ?
חשוב לציין כי יש לו שיער ערווה והוא לא מוריד .
בנוסף, יש לו איבר מין עבה אך קצר, לדעתי 12-14 ס"מ בזיקפה, אילו תנוחות יכולות להתאים יותר לבעלי איבר מין קצר ככה ששנינו נהנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלו - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/07/2015מיטל שלום,
בנושא ריח של שתן - זה יכול הליות סתם ענין של היגיינה או בעיה רפואית כגון דליפת שתן. אין אפשרות לדעת ממה זה נובע בלי שיפנה באופן מסודר לרופא לבדיקה.
מבחינת אורך איבר המין - אצל האישה, האיזורים שאחראים על ההנאה המינית לא נמצאים בעומק הנרתיק, אלא חיצוניים יחסית כך שנכון הוא שהאורך לא קובע....והאישה יכולה להגיע לאורגזמה גם עם פרטנר בעל איבר מין קצר יחסית. עם זאת ברור שלכל אישה ההעדפות המיניות שלה. אתם תמצאו את הדרך האינטימית הייחודית לכם להגיע לסיפוק מלא.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, לאיזה רופא עליו לפנות ? והאם
מיטל19/07/2015והאם יש סבון מיוחד לרחיצת האיבר מין הגברי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום קרוע - הצד המקבליוני15/07/2015
ד"ר שלום
קיימתי יחסי מין אנאליים (הצד הנחדר) ובמהלך החדירה הראשונית נקרע הקונדום. הפרטנר מיד הוציא את האיבר, זמן החדירה לא עלה על שניות בודדות. הוא לא גמר בפנים ולא נראה היה שיש פרה קאם בעניין. אין מחלות מין נלוות ידועות למי מאיתנו, והרגלי המין - ככל הידוע - מגוונים - אך בטוחים, ככל שמין אוראלי נחשב לבטוח ללא הגנה.
מחר (פחות מ24 שעות מהחשיפה) ייבדק הפרטנר לHIV, (קומבו). תשובה תהיה במקום.
שאלתי היא האם אתם הייתם ממליצים לגשת ולקבל טיפול מונע גם אם בדיקת הקומבו תמצא שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום קרוע - הצד המקבל - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר15/07/2015יוני שלום,
לפי תיאורך הסיכון להדבקה מאד מאד נמוך, אם הוא שלילי אין כל צורך בטיפול מונע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוני15/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים שלי שאני חולה במחלת מיןרותם14/07/2015
אני הולך לרופא לבדוק מחלות מין כי היתי בבודי מסג והיא היא השתפשפה אם האיבר שלה אם האיבר שלי במשך שתי דקות הבנתי שאני יכול להידבק יש לי כמה שאלות
1.מה הסיכוי של הבחורה להידבק במחלת מיין שהיא משתפשת באיבר של הגבר אם האיבר שלה?
2.מה הסיכוים שלי שנידבקתי במחלת מין?
אני עושה את הבדיקות אבל הבנתי שאני צריך לחכות חודשים עד שללכת לרופא לעשות את הבדיקה נכון?בבקשה תנסו להרגיעה אותי באיזשהו צורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים שלי שאני חולה במחלת מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/07/2015יש מסר מחלות מין שעוברות במגע של עור בעור כפי שתיארת. הסיכון להדבקה לא גבוה במגע קצר וחד פעמי, אבל ביחסים עם מישהי שיש לה פרטנרים מרובים הסיכן כמובן גבוה יותר.
כדאי ללכת לבדיקת רופא, לא צריך לחכות חודשים. אפשר לעשות בדיקות כעת ולחזור עליה בעוד כמה שבועות ליתר בטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
רותם14/07/2015לא הבנתי אמרתה שזה סיכוי קטן כי זה היה קצר וחד פעמי ומצד שני אתה אומר שזה סיכוי גדול שנידבקתי בגלל שקימתי את זה אם בחורה שיש לה פרטנרים רבים לא ממש הבנתי אם הבחורה היא חולה מה הסיכוי שלי בחיכוך איברי המין ל 2 דקות וזה היה חד פעמי ומה אני יכולה לעשות עכשיו את הבדיקות של זיבה עגבת וכלמידיה??המקרה היה לפני שבוע ומה אני יגיד לרופא שאני יבוא שוב לעשות בדיקות שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר15/07/2015אדם שמקיים יחסים עם פרטנרים מרובים יש לו סיכון גבוה יותר להדבק במחלת מין בשלב כלשהו, וקיום יחסים עם אותו אדם מעלה את הסיכון לפרטנר/ית. גם במין מוגן, וגם במגע קצר, הסיכון קיים אם כי אינו גבוה. אם בצעת בדיקות לפני שבוע (אחרי אותו מגע מיני) אין צורך לחזור עליהן. אם לא בצעת בדיקות, או שהן בוצעו לפני המגע הלא מוגן, ניתן לחזור עליהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהטליה14/07/2015
בת 46, יש לי 4 יבלות קונדילומה. יש לי הפנייה למרפאת צ.רחם אבל עדיין אין תור. האם לחכות או שעדיף ללכת לר.עור להסיר אותם בחנקן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/07/2015זה תלוי כמה זה מפריע לך כרגע ביום יום. לא משנה באיזו דרך שמסירים אותן, עלולות להופיע עוד ולהצריך טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד למנוע הידבקות בסיפיליסדני12/07/2015
שלום
לאחרונה שמעתי שלהידבק בסיפיליס ניתן גם כאשר משתמשים בקונדום. אם אכן כך, אז אך ניתן להימנע מהדבקות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד למנוע הידבקות בסיפיליס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/07/2015ההדבקה בסיליפיס היא במגע ישיר עם כיב שנגרם מהמחלה. לרוב שימוש בקונדום ימנע את המגע, אבל אם הכיב נמצא במקום שאינו מכוסה ע"י הקונדום עשויה להיות הדבקה. הדרך להמנע היא להמנע ממגע כאשר יש לבן/בת הזוג נגעים עוריים שהסיבה להם טרם נבדקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותליטל07/07/2015
שלום שמי ליטל בת 25 הכרתי בחור מדהים בן 34 ואנחנו יוצאים כבר כמעט שנה אך לא קיימנו יחסי מין עדיין מכיוון שהוא מתגורר כרגע בחו"ל ונמצא בארץ פעם בשלושה חודשים. בזמן הזה הוא טוען שלא שכב עם אף אחת וגם אני לא .
החודש הוא אמור להגיע שוב והיינו רוצים הפעם כן לקיים יחסי מין (ללא אמצעי מניעה מכיוון שההרגשה היא טיפה אחרת). שנינו החלטנו להבדק לפני שהולכים על הצד הזה.
נבדקתי לפני כמה חודשים וכל הבדיקות שלי יצאו תקינות,אך אין באפשרותו להבדק איפה שהוא נמצא כרגע ובארץ הבדיקות לוקחות די הרבה זמן, ועד אז הוא כבר יצטרך לחזור לחו"ל.
אציין שהוא נורא אסטטי ואין לו שום יבלות או פצעים על איבר המין, חוץ מהעובדה שבפעם האחרונה שנפגשנו (לפני 3 חודשים) עשינו מה שנקרא סקס יבש ויצאו לו טיפות דם בזרע עם צריבה קטנה(הוא נבדק ואמרו לו שזו דלקת והיא תעבור מעצמה וכך אכן קרה היא באמת עברה ).
שנינו לא קיימנו יחסי מין עם פרטנרים אחרים כמעט שנה, אין סימנים חיצוניים למחלות כלשהן באיברי המין, האם בטוח לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה(אני עם גלולות לכן הריון פחות מדאיג אותי) ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2015ליטל שלום,
כמו שאת בוודאי יודעת, אין אפשרות לומר על מישהו "אין סיכוי שיש לו מחלת מין". אם אכן בן זוגך לא קיים יחסים עם אף אחת בשנה האחרונה ואין לו סימפטומים חיצוניים, הסיכוי למחלת מין כמו כלמידיה או גונוראה הוא קטן. ישנן מחלות אחרת שלא בהכרח יתבטאו בממצאים באיזור איברי המין, ושכן יכולות לבוא לידי ביטוי אחרי תקופה ארוכה (הפטיטיס או איידס למשל).
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה...
ליטל07/07/2015איך ניתן להבדק לאיידס?
אני יודעת שניתן לבצע בדיקת דם בה]פניית רופא אך לא זוכרת כמה זמן לוקח עד שהתוצאות מגיעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/07/2015לכל מעבדה יש קצב משלה, אין משהו אחיד. זה לא מגיע תוך יום, לרוב תוך שבוע-שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שתן חיוביותאנונימי06/07/2015
שלום
בבדיקת שתן שעברתי התקבלו תוצאות חיוביות עבור 3 חיידקים:
Mycoplasma genitalium
Mycoplasma hominid
Urea plasma urealyticum
קיבלתי מרופאת הנשים מרשם ל10 ימים אנטיביוטיקה דוקסילין 100 גם עבור בן זוגי.
האם האנטיביוטיקה אמורה לטפל בחיידקים האלו?
הרופאה אמרה שאחרי 10 ימים זה יעבור ולא צריך שוב בדיקת שתן, האם זה נכון?
האם זה חיידקים שבוודאות קיבלתי מקיום יחסי מין או שתמיד קיימים בנרתיק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת שתן חיוביות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2015שלום,
חלק מהחיידקים כנראה נמצאים באופן שכיח בנרתיק ואינם מהווים מחלת מין. אחד מהם עשוי לגרום לדלקת בנרתיק ובצוואר הרחם, אולם גם לגביו לא בטוח שיש קשר לקיום יחסים.
הטיפול שקיבלת מתאים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרד מאודחרד מאוד06/07/2015
בוקר טוב,
הייתי בחול באחד מבתי הספא סקס היותר נחשבים בארופה - מדגיש מכיוון שע"פ הפרסום שלהם הבחורות עוברות בדיקות תקופתיות ל HIV ומחלות מין.
אני מאוד בחרדות עם תחושת מועקה כבדה, ביצאתי סקס עם שתי בחורות - כאשר אם כל אחת מהן התחלנו במין אורלי כאשר אני עם קונדום שהולבש בצורה נכונה על ידם.
לאחר המין האורלי עדיין עם הקונדום ביצענו סקס עם חדירה, לא נראה שהקונדום נקרע.
לא היו נשיקות או כל מגע אחר מעבר.
השאלה שלי היא מה סיכויי ההדבקות שלי ב HIV ובמחלות מין אחרות?
קשה לי לתפקד אני בחרדות.
האם ישנם בדיקות אנונימיות למחלות מין?
מעריך את תשובתכם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרד מאוד - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2015שלום,
לפי התיאור שלך הסיכון להדבקות ב-HIV או מחלת מין אחרת - מאד נמוך היות ונקטת בשימוש בקונדום.
הוועד למלחמה באיידס מפעיל מרכזים בהם יש בדיקות אנונימיות, כדאי לבדוק באינטרנט היכן המרכז הקרוב למקום מגוריך. באופן כללי, אין בושה בלבקש מרופא המשפחה הפניה לבדיקות למחלות מין, זו לא תהיה הפעם הראשונה שהוא נתקל בבקשה כזו.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אחרי חודשייםמשה06/07/2015
שלום, אני עובד במזרח הרחוק.
קיימתי מספר פעמיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה
לפני שלושה שבועות התחילו להופיע לי תסמינים של נפיחות וכאבים במתן שתן וגם שתן עכור.
לפני יומיים שמתי לב שיש הפרשה לבנה.
בדקתי מעט באינטרנט ונראה שמדובר בתסמינים של כלמדיה או זיבה.
אני אמור לחזור לישראל בעוד 5 שבועות. האם אני יכול לחכות עד אז לקבל את הטיפול באנטיביוטיקה או שיש צורך לטפל בזה כבר עכשיו?
אני כמובן לא אקיים יחסי מין בחודש הקרוב. רק חשוב לי לדעת האם לחכות חודש יכול לסכן אותי באופן בריאותי בצורה שמחייבת אותי לקבל טיפול בהקדם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אחרי חודשיים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2015לדעתי - עדיף לטפל ולא לחכות. כדאי לפנות לרופא לקבלת המלצה על טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאופן בריאותי?
משה08/07/2015נניח ואני מחליט לחכות את החודש הקרוב.. האם אני מסכן את עצמי באופן בריאותי במצב של כלמדיה או זיבה או שחודש אחד לא יהיה בעל השפעה גדולה? הבנתי שיש אנשים שחיים עם המחלה גם שנים..
חשוב לי לדעת האם אני יכול לעשות נזק בלתי הפיך במידה ואחכה.
אני כמובן מעדיף לעבור את הטיפול בארץ שם אני חבר קופת חולים ולא להתחיל לערב את ביטוח הנסיעות לבצע החזר על הטיפולים פה.
במידה ויש לך מספר של מישהו שאוכל להתייעץ איתו אודה לך מאוד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאופן בריאותי? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/07/2015כלמידיה או גונוראה, בהנחה שזו אכן האבחנה (ד"ר גוגל גם טועה), עשויות לגרום לדלקת באשכים או במבנים סמוכים אם לא מטפלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות באיבר המיןערן05/07/2015
שלום!
האם ניתן להדבק בנגיף באמצעות מגע של היד באיבר המין? לא ראיתי שהיא נגעה קודם ביבלות וגם לא קיימנו יחסי מין כלל. אבל היו לה יבלות באיבר המין.
האם אפשרי שהיא נגעה מוקדם יותר ביום ושהיד עדיין תיהיה מדבקת? המגע היה פחות מדקה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות באיבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2015הסבירות להדבקה באופן שתיארת נמוכה, בדרך כלל ההדבקה היא במגע ישיר של עור בעור, והסבירות שתהיה העברה דרך גורם שלישי (היד שלה) ועוד במגע רגעי - קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתקרן03/07/2015
אתמול בלי לשים לב שתיתי מכוס משותפת אחרי מישהו. הוא שתה ואז שתיתי שנייה אחריו. זה קרה שלוש פעמים מכיוון שהייתה לנו אותה כוס. האם אפשר להידבק באיידס הפטטיס בי או סי וזאת במידה ויש לו דימום מהחניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2015לא ניתן להדבק בצורה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)