מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומר מקצועי על המחלהעמית09/02/2019
הי משה,
אבי חלה במחלה ואשמח לקבל חומר מקצועי על המחלה והטיפול בה, לרבות התרופות שאסור להשתמש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה אינפורמטיבית לחולה
משה פיק10/02/2019שלום עמית,
שלח לי מיל (הכתובת באתר) ואשלח לך חמר אינפורמטיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על צניחת עפעףעדנה09/02/2019
היי .. אובחנתי לאחרונה במחלה למרות שעדיין לא ביצעתי את הבדיקת דם המיוחדת .. שאלה לגבי צניחת העפעף..האם במידה והעין לא חוזרת למצב התקין, אפשר לנתח מניסיונכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע לחולת מיאסטניה
משה פיק10/02/2019שלום עדנה,
טיפול בנפילת עפעף אצל חולה מיאסניה נעשה בעזרת תרופות לטיפול מחלה ולא בעזרת ניתוח של קיצור שרירים שלא יפתור את הבעיה בהמשך הדרך
אם את רוצה עזרה בהבנת המחלה שילחי לי דוא"ל אשלח לך דפי אינפורמציה (הכתובת באתר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערך שקיבלתי על בעיהיהודית יובל18/01/2019
עשיתי בדיקות angioension conv.enz
הערכים הם 12 עד 68 ואני קיבלתי 7
האם הערך הוא חמור !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור
משה פיק18/01/2019אין לי מושג על מה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לרופא הבקיא במחלהמשה מברך18/01/2019
אני גר בירושלים וחבר בקופת חולים כללית-מושלם. מבקש המלצה על רופא הבקיא במחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירולוג בירושלים
משה פיק18/01/2019פרופ. נטע לוין הדסה עין כרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירולוג בירושלים
משה פיק20/01/2019פרופ. נטע לוין הדסה עין כם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תימוס בבדיקת CT ואין מנסטיהלאה15/01/2019
בCT נמצא לי תימוס הייתי אצל נורולוג ואין מנסטיה
איזה רופא יכול לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טימקטומי
משה פיק16/01/2019שלום לאה,
הניתוח נקרא טימקטומי
פרופ. בן נון אלון מנהל מח. ניתוחי חזה תל-השומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה mg עזרה עם טיפוליםניבין09/01/2019
שלום , לפני חוגשיים התחלנו המסע עם מחלה מיסטניה גרביס ,.אני רוצה לברר אם יש טיפולים בחו"ל מחוץ הטיפולים המציעים בארץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאסטניה גרביס
משה פיק09/01/2019לא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שיניים כדורים שמותר לחולהHagit Eilon07/01/2019
כדורים נגד כאבי שיניים לחולה במיאסטניה גראביס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בניהול המחלה
משה פיק08/01/2019שלום חגית,
קיימת רשימה של "תרופות אסורות למיאסטניה" שזה אומר "תרופות שעלולות להחמיר מיאסטניה"
אם את מעוניינת ברשימה . . . . .שלחי לי כתובת מייל ואשלח לך את הרשימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לרופא מומחה במחלהאורלי25/12/2018
אודה לקבלת המלצה לרופא מומחה בארץ למחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירולוג למחלה
משה פיק26/12/2018שלום אורלי
איפה את גרה ובאיזו קופ"ח את חברה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת יעוץ וחומר על המחלהאדלר רחל07/12/2018
מבקשת חומר על מינסטיה גרביס תודה דרכים לטיפול אנשים שאפשר להתייעץ איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה חדשה מבקשת עזרה
משה פיק07/12/2018שלום רחל,
הגעת למקום הנכון
שלחי לי דוא"ל עם פרטייך (כתובת, קופ"ח טלפון מקום מגורים . . . ) וסיפור המיאסטניה ואשלח לך דפי אינפורמציה או צרי איתי קשר טלפוני (הפרטים שלי באתר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה גורם להתפרצות המחלהבקרמן נחמה24/11/2018
ביום חמישי האחרון אושפזתי אם אבחנה של המחלה. התחונה שלי היייתה ראיה כפולה. מפחיד לקרוא לאן אני עשויה להתדרדר. מעניין אותי לדעת מה גורן להתפרצות המחלה. האם יכולתי למנוע את התפרצותה. מה אני יכולה לעשות על מנת שלא תדרדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה היא מיאסטניה
משה פיק25/11/2018שלום נחמה,
" מה גורם להתפרצות המחלה ?"
אף אחד בעולם לא יודע ולא נערכו אף פעם מחקרים נושא.
"מה אני יכולה לעשות על מנת שלא תדרדר ?" להתקשר לנוירולוג עם ניסיון בטיפול בחולי מיאסטניה שיטפל בך.
אם את מעוניינת בעזרתי, שלחי לי מייל או צרי איתי קשר טלפוני. הפרטים באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיאסטניה לילדה בת 14אורלי26/10/2018
בתי בת 14, בתהליכי אבחון למחלה. מאופיינת כרגע עם כובד רב בעפעפיים, עד כדי חוסר יכולת לפתוח אותם לפעמים. בשבוע האחרון עברה גם קוצר נשימה קשה. האם אתה יכול להמליץ על נוירולוג ילדים מומחה בתחום (צפון) ובקיא בטיפול בילדים במחלה וכן איזה ספורט מחזק ומומלץ לחולים במחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בניהול המחלה
משה פיק26/10/2018
שלום אולי,
לצערי איני מכיר נוירולוגים לילדים בנושא מיאסטניה בצפון.
אני יכול להמליץ לך במרכז על פרופ. יורם נבו מנהל מחלקה נוירולוגית לילדים בבי"ח שניידר (פתח-תקוה)
עב בעיות נשימה אני מציע גם לבצע בדיקות נשימה אצל פולמונולוג (רופא ריאות) שמכיר מיאסטניה.
שילחי לי דוא"ל (הכתובת נמצאת באתר) עם פרטים על הבת ואשלח לך דפי אינפורמציה על מיאסטניה כולל ילדים.
בעיקרון ספורט אינו מחזק חולשת שרירים במיאסטניה . . . . מתן מנוחה לשרירים כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לקבוע פגישה אישיתאביחי26/10/2018
כהורה לנערה שכנראה אובחנה במחלה מעוניין לקבוע פגישה ללמוד על המחלה. צרפתי מאיל וטלפון אודה לך מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בנהול המחלה
משה פיק26/10/2018שלום אביחי
האתר אינו מפסם את פרטייך.
שלח לי מייל או צור איתי שיחה טלפונית (הפרטים באתר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שמבשרות על מיאסטניה גראביסגל13/10/2018
שלום!
סובלת כשנה מעייפות,חולשת שרירים ולאחרונה מנפילות. התבקשתי לבצע בדיקת דם לאצטילכולין התוצאה הינה 1.1 ברצוני חדעת אם תוצאה זו מבשרת על המחלה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בנהול המחלה
משה פיק26/10/2018כן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם שעשיתי בבית החולים בילינסוןיעקב11/10/2018
עשיתי בדיקת דם ACETYLCHOL RECEPT AB התוצאה 0.1
מב זה אומר האם יש את המחלה
עשיתי בדיקת EMG וגם RNS התוצאה נירופתיה סוכרתית
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאסטניה גרביס
משה פיק11/10/2018שלום יעקב,
תוצאת בדיקת הדם מראה שבדמך אין נוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין
תוצאה חיובית הייתה מזכה אותך באבחנה למיאסטניה
תוצאה שלילית אינה מציינת שאין לך מיאססטניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה והמפורטת
יעקב12/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בניהול המחלה
משה פיק13/10/2018שלום יעקב
אם וכאשר תקבל אבחנה למיאסטניה ותרצה את עזרתי, שלח לי דוא"ל (הכתובת נמצאת באתר) ואשלח לך דפי אינפורמציה בנושא בדוא"ל חוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשימה של תרופות אסורותצבי גרייבר07/10/2018
שלום,
לצערי אני בחברה לא כל כך ייחודית - חולי המיאסטניה גראביס, מזה כבר כמה שנים.
ראיתי שניתן לקבל אצלכם רשימת תרופות אסורות אך איני מוצא את כתובת הדואל אליה עלי לשלוח את בקשתי. היכן היא מתחבאת?
תודה
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאסטניה גרביס
משה פיק07/10/2018שלום צבי,
"אצלכם" זה אני משה פיק חולה מיאסטניה שעוזר לחולי מיאסטניה בארץ וברחבי העולם כבר למעלה מ 20 שנה.
שלח לי דוא"ל (הכתובת באתר) ואשלח לך דפי אינפורמציה על המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)