מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמיניםזהבה07/02/2015
שלום .
האם חוסר שיווי משקל
בעיות קורדינאצייה בהליכה
)בצורה התקפית כבר מגילאים צעירים (
ותחושת לחץ של בטון על הראש והעיניים במיוחד עיין אחת
ועינים מכווצות מאד בעקבות הכובד
הינם תופעות של המחלה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים - תגובה
משה פיק07/02/2015שלום זהבה,
הסימפטומים הסטנדרטים שמייצגים מיאסטניה גרביס הם "חולשת שרירים".
הסימפטומים שאת מציגה יכולים להיות הסבר על תוצאות שנובעות מחולשת שרירים.
אני מציע לפנות לנוירולוג שמכיר ומבין במיאסטניה .
אם תספקי לי אינפורמציה כגון:
האם מדובר בילד או במבוגר ?
באיזה אזור בארץ גר החולה
איזה קופת חולים הוא מטופל ?
אוכל להמליץ לך על נוירולוג מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים - תגובה
ערן משה07/02/2015בעיות ההליכה והקחאורדינציה ייתכנו, תחושת הבטון על הראש בספקרב. את צריכה בדיוקות מעמיקות נוירולוגיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים
זהבה07/02/2015אני נמצאת במעקב נוירולוגי מזה 3 שנים,
נעשו בדיקוןת של אם אר איי מוח ,איאיגי
כולל בדיקה נוירולוגית על ידי כמה נוירולוגים באופן פרטי
בתחילה חשדתי שזה ט.נ כי כבר מגילאי העשרים באופן התקפי סובלת כל חמש עשר שנים מחוסר שיווי משקל וטשטושי ראייה קצרים מאד.
בשנתיים האחרונות התסמין העיקרי הוא תחושת בטון על האף והעייניים ועיין ימין מכווצת לגמרי ותחושה שקשה לי לפתוח אותן ולמקד מבט כמו פעם..כמו סוג של פזילה קלה וזה משתנה לאורך שעות היממה , כאילו מסך כבד עליהן ובהליכה תחושה של חצי פנים לא שוות לחצי הפנים האחר וזה מקשה על הליכתי. יש לציין שבחוסר שיווי המשקל יש הטבה.
כמובן שנשלחתי לפסיכיאטר ק ולכדורים פסיכיאטרים שלא הועילו והפסקתי אותם .
לדעתם זה קונברסיה כי סבלתי גם מדכאון וחרדה כתוצאה מטראומה שחלפו כבר. כעת אני אדם שמח ומתפקד עד שהמדקר הסיני שלי זרק את שם המחלה הזאת , המאד מתעתעת וחמקנית ובמקביל ובאורח פלא שלח אותי הנוירולוג ל אי אם גי ואז הבנתי את הקשר.
מה דעתכם?
האי אם גי יהיה בעוד שבוע.
האם התסמינים שאני מתארת במיוחד בעיניים אופייניים?
אני מפוחדת אחרי שנים של ברורים.
האם הכיוון הוא מיאסטנייה?
אני גרה בגליל. בת 50.
ותודה על תשובותיכם המהירות
על ההענות האדיבה
ועל קיומו המבורך של הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תסמינים
זהבה07/02/2015דבר נוסף יש לציין שיש הטבה מאז התקופה בה ייחסו הכל לדכאון שבה לא יכולתי לעמוד במטבח , אחרי כל פעולה נזקקתי למנוחה, עמידה ממושכת קשה לי ואיני שוחה כמו שנהגתי פעם לעשות. חיי השתנו, כל הליכה קצרה יותר וכו...והבטון על הראש והעיניים מכביד.
הלוואי והכל היה פסיכוסומאטי אבל לא נראה לי .
האם מחלה זו מאופיינת בהתקפים ארוכים ובהטבות? האם פרוגרסיבית?
מה הפרוגנוזה מול כל מה שתארתי
מה הבדיקות הספציפיות שהן חד משמעיות מאבחנים את המחלה?
אני מבינה שיש שני סוגים של אי אם גי? אולי כדאי שאלך מראש לסוג שמאבחן בוודאות? אם כן מהו?
תודות מה לב !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זהבה07/02/2015תודה, עייפתי מרופאים בורים ועם הארץ
אני מבינה שאין לך תשובות לשאלותיי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
משה פיק07/02/2015לגבי האפשרות למיאסטניה ,
אם לא נפגשת עם נוירולוג שמבין במחלה ומטפל בחולי מיאסטניה והנוירולוגים שאותם ראית אינם כאלה לא תהיה לך תשובה.
כפי שכתבתי לך - אם תצייני היכן את גרה אוכל להציע לך נוירולוג קרוב למגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זהבה07/02/2015ציינתי היכן אני גרה. בגליל העליון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ערן משה07/02/2015ההבהרה של התסמינים שהוספת אכן יכולים לכוון למחלה, לפני פנייתך לדר גרוס, עשי רשימה מבודרת של כל התסמינים לעומקם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פוסט פוליורוחמה24/01/2015
ספטומים של פוסט פוליו ומיאסטניה גרביס דומים האם אחד משפיע על השני מאחר שאני מאובחנת גם בפוסט פוליו היתי חולה בילדות בפוליו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דוקסילין למיאסטנית בספקפיסטוק11/12/2014
כבר 3 שנים תחת חשש ועננה של של מיאסטניה. ללא נוגדנים. ללא טיפול (מסטינון בארון) סך הכל מרגישה טוב. נזהרת מאנטיביוטיקה, מהרדמה אצל רופא שיניים וכדומה. כעת עם ברונכיט של כמה שבועות. הרופאה לא שולטת במשפחה ידידותית של אנטיביוטיקה לעניין זה (מוקסיפן לא מתאים לכאן). נתנה עכשיו דוקסילין 10 כדורים. אני יודעת שזה ברשימת התרופות המחמירות ואיני רוצה להרגיז את השדים. מה דעתכם? בלי אחריות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין למיאסטנית בספק - תגובה
ערן משה11/12/2014למה לא אוגמנטין?
בדכ מוקסיפן היא תרופת הבחירה לדלקות במערכת הנשימה, אלא אם יש אלרגיה או ניסיון שכשל מס פעמים בטיפול זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- andi achrשמעון לוי19/11/2014
היי
עשיתי בדיקת נוגדנים לרצפטור של אצטיל כולין
התוצאה יצאה 0.5 pmole/ml
האם בנורמה והבדיקה שלילית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר andi achr - תגובה
משה פיק19/11/2014שלום שמעון,
תוצאה של 0.5 היא תוצאה שלילית תוצאה חיובית היא מעל .1:00
עכשיו עליך להמשיך עם בדיקת נוגדנים ל- MuSK.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לרופא בחיפהמיכל18/10/2014
שלום. אבי חולה מיאסטניה גרביס, גר בחיפה. אני מחפשת עבורו רופא שיבוא לראותו ולבדוק אותו משום שלא ניתן לנייד אותו כרגע. קיבל טיפול בשני בתי חולים וכרגע אין למעשה אף רופא שעוקב אחריו. אנחנו שייכים לכללית ואשמח מאוד להמלצה על רופא מומחה בחיפה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא בחיפה
מיכל18/10/2014האם ידוע לך אם אחד מהם מגיע עד לחולה משום שלא ניתן להביא את אבי אליהם.
כמו כן ידוע לי שד"ר בלה גרוס עובדת עם מכבי וצבי באום עם מאוחדת, מה אנחנו עושים, כי אנחנו שייכים לכללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא בחיפה - תגובה
משה פיק18/10/2014אין לי מושג מי מהרופאים כן מגיע לבית החולה ומי לא.
אם המצב הוא רציני ודחוף , אני מציע את בלה גרוס שהיא מומחית למיאסטניה .
איני מכיר את החולה ולכן איני יכול להתייחס לדחיפות טיפולו ולכן, אין לי עצה נוספת בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תחושת חולשה כלליתניב21/09/2014
שלום
אני בן 27 ואין לי את המחלה שמצויינת כאן, אך ביומיים האחרונים אני מרגיש תחושה של חולשה (אך בלי חום ובלי שום כאב) שהשרירים טיפה יותר רפויים. זה מזכיר לי את החולשה שיש בשפעת אבל אני מרגיש בריא לגמרי - כאילו רק מבודדים את החולשה מהמשוואה.
התחושה קצת מוזרה לי ואשמח אם תוכל לתת לי חוות דעת לגביה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תחושת חולשה כללית - תגובה
משה פיק21/09/2014ניב,
הפורום הזה משמש עבור חולי מיאסטניה ואיננו מחלקים חוות דעת רפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ולידה עם מיאסטניהרעות17/09/2014
שלום, שמי רעות בת 32. חולת מיאסטניה ב5 שנים האחרונות. נכנסתי להריון והייתי שמחה לקבל מידע בנוגע להריון ולידה והנקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ולידה עם מיאסטניה - תגובה
משה פיק17/09/2014שלום רעות,
שלחתי לך מייל בנושא ולא ענית לי. האם קיבלת את המייל שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רעות17/09/2014היי משה. לא קיבלתי את המייל ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
משה פיק17/09/2014אשלח לך שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפותרועי19/08/2014
שלום רב,
רציתי לדעת אם לחלק מהסובלים במחלה יש סימפטומים של קפיצות שרירים בכל הגוף במשך היום (בעיקר בבוקר אחרי שינה ובערב) ואם סובלים מתשישות כל כך חזקה שזה פוגע להם בזיכרון לטווח קצר.
תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות - תגובה
ערן משה19/08/2014בעיקרון אין פגיעה בקוגניציה במחלה כולל זיכרון לטווח קצר או ארוך. אך אנשין הסובלים מתשישות בעקבות כך יש גם פגיעה בזיכרון ובתפקוד המוחי.
בעיקרון אחרי שינה יש פחות חולשה, הדבר המצוין בספרות הוא שיש חולשה מתגברת במשך היום, כלומר בערב יותר מהבוקר, אך לפי הכרתי מס רב של חולחם זה לא תמיד תופס. יש "קפיצות שרירים" מה שנקרא פסיקולציות.
הייתי מציע שתיגש לנוירולוג להיבדק... יש לציין שהתסמינים יכולים להיות דומים גם לתסמונת העייפות הכרונית או מה שמכונה מחלת היאפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות נוספות
רועי19/08/2014קודם כל תודה על התשובה המהירה.
שנית שכחתי לציין גם תופעות של דברים שנופלים מהיידיים וחוסר ריכוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות נוספות - תגובה
ערן משה19/08/2014הכל יכול לקרות עקב תשישות, באם יש בעיות נשימה עקב צבירת דו תחמוצת הפחמן. צריך ללכת לנוירולוג, אם יש קשיי נשימה אז גם למומחה ריאות לביצוע תפקודי נשימה ובאם אינך ישן טוב בלילות אז לספר לרופא ריאות ולבקש מעבדת שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיתוקיםציפי12/08/2014
האם מישהו חווה מידי פעם שיתוקים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוקים - תגובה
משה פיק12/08/2014שלום ציפי,
החולים נמצאים בפייסבוק
אם את מעוניינת לפגשם שילחי לי מייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני11/06/2014
שלום,
האם הסובלים מ MG יכולים להשתמש במשלשל פיקו סלקס להכנה לקולונוסקופיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ערן משה11/06/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה מיאסטניה ? - תגובה
משה פיק11/06/2014שלום ל.
אם אתה חולה מיאסטניה ואינך חבר ב"קבוצת התמיכה MG באינטרנט" דרכה מקבלים החברים אינפורמציה עדכנית על המחלה, צור איתי קשר ואשלח לך חומר אינפורמטיבי מעודכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסטניה גרביס
מיקה06/08/2014אובחנתי כחולה mg מזה שלושה שבועות אני מעוניינת לקבל מידע גל בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסטניה גרביס - תגובה
ערן משה11/08/2014היי מיקה
את החומר הכתוב שולח משה פיק, כרגע במחלה כשיחלים יעבור על המסרים כאן וישלח לך ולחולה נוספת.
בינתיים את יכולה לנסות להיכנס לקבוצה של מיאסטניה גראביס בפייסבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחוןיוני05/06/2014
איזה סוג רופא מוסמך לתת אבחנה של מסטיה גראביס ??
ראמטולוג ?
אורטופד ?
נוירולוג ??
תודנ\ה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון - תגובה
ערן משה05/06/2014מיאסטניה
נוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסמכים לוועדה2neders02/06/2014
יש לי צלום של פרוטוקול רפואי איך ומי יכול לציין עליו "נאמן למקור"
אני צריך לשלוח לוועדה רפואית והם דורשים חותמת של "נאמן למקור"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסמכים לוועדה - תגובה
ערן משה02/06/2014איזה פרוטוקול ולאיזו הוועדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסמכים לוועדה - תגובה
משה פיק02/06/2014ע"ד נוטריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמי מורלי01/06/2014
שלום
כמישהי שיש לה תסמיני מיניסטאניה בעין אך לא אובחנה סופית עי רופא קראתי בפורום המלצה על רמי מור מטפל בצמחי מרפא הייתי רוצה לשאול אם משיהו היה וניסה אצלו טיפול כדי שאוכל להתייעץ (הבנתי שטיפול אצלו שלא מובטחת הצלחה הוא כמה אלפי שח בחודש) אנסה כל דבר שיוכל להקל עלי ולא במעט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי מור - תגובה
משה פיק01/06/2014טיפול למיאסטניה בעזרת צמחי מרפה . . . . עוזר למטפל בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומיםגלית07/05/2014
האם קושי בבליעת רוק בלבד - ללא קשר לנוזל או מוצק ותחושה של משהו תקוע בגרון וגורם לתחושת רצון לבלוע היא סימפטום אפשרי למחלה?
אין סימפטומים אחרים - כמו צניחת עפעף או ראיה כפולה.
כמו כן, האם רעד בגוף וכאבי שרירים הם חלק מהמחלה?
אודה לדעתכם מניסיונכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד קושי בבליעה מתבטא במחלה?
גלית07/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד קושי בבליעה מתבטא במחלה? - תגובה
ערן משה07/05/2014בדיוק כמו שתיארתי.. תחושת משהו תקוע בגרון או לחלופין דלקת גרון תחושה של.
הקושי הוא בתחילה בבליעת רוק כי החלקיקים קטנים יותר מנוזלים אחרים, יש חולים שבשל בעיה זו מקדימים קנה לוודא.. השתנקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומים - תגובה
ערן משה07/05/2014התחושה בגרון אכן יכולה להיות תסמין המחלה, כאבי שרירים כשזה אחרי מאמץ לא רב ( לא במאמץ אליו הגוף היה רגיל קודם) יכולים להיות כמו כן רעד של השרירים עקב חולשה, אבל תסמינים אלו יכולים להיות של מחלות נוספות. הייתי הולך להתחיל בירור- בדיקות דם לנוגדנים, בדיקת נוירולוג המתמחה במחלות אוטואימוניות ובהמשך e.m.g של סיב בודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש חוששת
גלית07/05/2014בהנחה ויש לי את המחלה, האם ניתן לתת טיפול שישנה את התחושה הזו בבליעה?
האם המחלה יכולה להשתפר? האם ינתן טיפול לבעיית הבליעה?
עשיתי את בדיקת הנוגדנים ואני מאז לא ישנה.
איך אדע אם הבדיקה תקינה או לא? מה הם הערכים שאני צריכה לראות בבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת נוגדנים למיאסטניה - תגובה
משה פיק07/05/2014שלום לי,
אם וכאשר תקבלי אבחנה למיאסטניה (בתקווה שלא) תקבלי טיפול שמטרתו להעלים את הסימפטומים של המחלה ואם זה אכן סימפטום שמופיע עקב המחלה . . . . הוא אמור להעלם.
תוצאת בדיקת דם לנוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין היא שלילית באם התוצאה שמתקבלת היא מתחת ל- 1.00.
תוצאה חיובית היא כול מספר שהוא מעל 1:00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאדורית16/04/2014
שלום רב, רציתי לדעת האם דר ארנון קרני מוכר כרופא המתמחה במיאסטניה לצורך מתן אבחנה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא - תגובה
משה פיק17/04/2014בהחלט !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)