מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה המחלה הזאת?גלית20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה זה המחלה הזאת?
משה פיק21/08/2007גלית,
מהי הסיבה שאת מתעניינת במחלה ?
האם את מחפשת קשר למשהו הקשור לחולשת שרירים ?
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיאסטניה גרביס
משה פיק23/08/2007מיאסטניה גרביס (חולשת שרירים קשה) היא מחלה אוטואימונית שגורמת לחולשת שרירים רצוניים כגון הרמת עפעפיים, ריכוז ראיה, שרירי הפנים, דיבור, לעיסה, בליעה, נשימה, וגפיים
זו מחלה שאינה תורשתית, אינה מחמירה עם הזמן וניתנת היום לטיפול שמאפשר לחולים לחיות את חייהם עם מגבלות מסוימות.
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הכבוד -גטה שמעון20/08/2007
אני מאחל הצלחה בהמשך הדרך ואם הרבה תקווה שיהיה חומר קריאה מועיל ומקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון -
משה פיק21/08/2007תודה שמעון,
הצלחת הפורום תלויה באנשים עצמם ונקווה שכולם ישתפו פעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב מאודיעל20/08/2007
משה היקר
פעילותך המבורכת לתמיכה בחולי מיאסטניה התעצמה היום
תבורך
ותהיה בריא
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
משה פיק21/08/2007תודה יעל
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הגולשים שלוםמשה פיק20/08/2007
ברוך בואכם לקהילת מיאסטניה גרביס (MG)
שמי משה פיק , טכנאי מחשבים במקצועי שחלה במיאסטניה גרביס בשנת 1996. כאשר פרצה אצלי המחלה, הבנתי מהר מאוד שבמחלה זו שהנסתר בה רב מהנגלה והדבר הבטוח היחיד הוא ששום דבר לא בטוח, יש ללמוד את כל האופציות בכדי להתמודד.
למדתי ויישמתי עם הרבה נחישות, שיתוף פעולה פורה עם רופא נהדר (פרופ. רכס) והרבה מזל ... וניצחתי.... אני בהפוגה מהמחלה כבר למעלה משמונה שנים.
מיאסטניה היא מחלה אוטואימונית מתעתעת שמכוסה בערפל כבד של אי וודאות ואני נמצא כאן עבורכם לפזר במקצת מהערפל, להסביר, להנחות ובעיקר לתמוך באותם שקשה להם להבין ולקבל את מה שנפל על כולנו מבלי שמישהו מסוגל להסביר..... למה ?
חשוב לציין : איני רופא במקצועי, ולכן האינפורמציה שתקבלו ממני אינה אינפורמציה רפואית אלא אינפורמטיבית בלבד שאיתה תוכלו לגשת לרופא המטפל לקבלת טיפול רפואי.
יחדיו נפתח את מסך העשן.
בהצלחה,
משה פיק
קבוצת תמיכה מיאסטניה גרביס MG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך צלחה
avi halali20/08/2007משה היי
ברצוני להדות לך על תרומתך המשמעותית ובעלת ההשפעה , בכל הקשור למיידע במאסטניה,לפני שהכרתי אותך הרגשתי ממש בודד במערכה והיום זה נראה אחרת,בהצלחה מכולם. אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
משה פיק21/08/2007ההצלחה תקבע יותר ע"י המשתתפים מאשר ממני. אם תהיה מודעות של שיתוף מידע וכל אחד יספר כל מה שעובר עליו כולם יוכלו ללמוד ממנו ולשפר את מצבם.
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
מאסקית21/08/2007אשמח לשמוע מה הדברים שאתה עשית, ששיפרו את מצבך, והביאו להפוגה מהמחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוגה
משה פיק23/08/2007בתשבע
"הדברים הנכונים" הם כל אותן העצות הקטנות שאני מעביר לכם כל הזמן, אם בעדכונים שאני שולח, אם בשיחות פרטיות או במפגשים. זה אומר לנוח בכל הזדמנות, לא לצאת מהבית בימים חמים במיוחד, לא להרחץ במים חמים, לא לבצע פעילות מעל מה שאתה מסוגל בקיצור ... להרגיש את הגוף שלך ולהתנהג בהתאם. להעביר את מה שקורה אתך לרופא שיתאים את הטיפולים לפי הצורך ואם הרופא שלך לא מקשיב לך (אין לו זמן) מצא רופא אחר ש "יהיה אתך" וכו' וכו'.
אני יודע שלא כל אחד יגיע ל "הפוגה" גם אם הוא יעשה את כל הדברים הנכונים. המחלה הזו אינה צפויה (מחלה מתעתעת) ולכן צריכים גם מזל ..... וזה מה שקרה לי.
עצה חדשה יש לי לאתם שמבצעים פעילות גופנית (צעדה) , עצה שבאה מרופא ריאות שהוא גם רופא ספורט והיא: "אם אתה מתחיל להרגיש קושי ללכת ולדבר בעת ובעונה אחת, זה גבול הסיבולת שלך". עלייך לעצור למנוחה למספר דקות ואז להמשיך בצעדה.
בהצלחה
משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משה שלום. בהצלחה בניהול הפורום!שמעון20/08/2007
ויישר כוח. אני חושב שהפורמט של פורום באינטרנט עדיף מבחינות מסוימות על דואל, היות וכך אתה לא תלוי בתוכנת דואל, וזה נגיש מכל מקום.
כמו כן, אחרים יכולים להשתמש במנועי חיפוש להגיע לתכנים הללו.
אז שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום או דוא"ל
משה פיק23/08/2007היי שמעון.
יש יתרונות לדוא"ל ויש יתרונות לפורום כך שאני משאיר את שתי האופציות פתוחותץ
עדכונים ארוכים אני אמשיך לשלוח בדוא"ל ל "קבוצת התמיכה MG באינטרנט".
העיקר שהקשר ישאר וכולנו נרויח מכך.
ככרכה משה פיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)