מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורן09/07/2014
שלום איפה אפשר למצוא רשימה של רופאים בעלי רשיון לטפל בסבוטקס באופן פרטי כלומר לא דרל המסגרות הציבוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` פנחס דנון10/07/2014שלום,
יש רשימת רופאים מורשים ברשות למלחמה בסמים או במשרד הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורן08/07/2014
שלום,עשיתי שימוש כבמויות מטורפות של תרופות אופיאטיות חזקות פי מאה ממורפין משך קופה ארוכה.אני רוצה להפסיק.למה סבוטקס מיועד,האם זה ימנע את הבעיות שיצוצו אחרי
הפסקת התרופות אזי אני חייב ליטול את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` פנחס דנון08/07/2014סובוטקס יכול לעזור לבצע גמילה ואפשר להפסיק אותו בהדרגה
גמילה יבשה ללא תרופות מסוכנת וקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ דנוןאורן02/07/2014
פרופ דנון שלום,רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור עמך קשר דרך כתובת מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ דנון - תגובה
פרופ` פנחס דנון03/07/2014שלום לך,
אם אני לא מכיר אותך באופן אישי לא יכול לענות לשאלות דרך המייל
אפשר להגיע לאבחון וטיפול במיינד קליניק
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמי מכורה לכדורי שינה ולתרופותכמי29/06/2014
שלום
אמי בת 84 סובלת מכאבים ממקור לא ידוע. היא מחוברת לפג ולקטטר וצלולה. היא מכורה לכדורי שינה ולאקמול. היא נוטלת רספרדל אוקסיקונטין ועוד כדורי שינה במשך היום. כל היום היא מתחננת לכדורים. היא פשוט מכורה.
אנחנו בייאוש גמור מה ניתן לעשות איך לעזור לה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמי מכורה לכדורי שינה ולתרופות - תגובה
פרופ` פנחס דנון30/06/2014שלום לך,
אוקסיקונטין היא תרופה הרבה יותר מסוכנת עבור אמא שלך מכדורי שינה
המלצתי לקחת אותה לרופא פסיכיאטר שמומחה בהתמכרויות או להגיע עם יועץ הביתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להמליץ על רופא כזה שמגיע הביתה
כמי30/06/2014בקשר להתמכרות רציתי לדעת האם אפשרי להיגמל גם בגילה שהוא 84 משקלה נמוך מאוד וכאמור היא סיעודית. האם יש מומחים גם להתמכרויות בקרב קשישים? כאלה עם ניסיון בגמילה?
ושוב המון תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להמליץ על רופא כזה שמגיע הביתה - תגובה
פרופ` פנחס דנון01/07/2014אפשר להגמל בכל גיל מתרופות מרשם
אינני יכול להמליץ על רופא ספציפי בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה בכל מקרה
כמי01/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה לגבי ריטליןאפי14/05/2014
הבן שלי בן 9 אובחן עם הפרעות קשב וריכוז לאחרונה, אנחנו בתהליך יעוץ לגבי טיפול כי הוא מתקשה לגבי משימות לאורך זמן ומשתעמם ממש מהר, הוא לא מפריע בכיתה כי הוא ילד נעים אבל הוא סיפר לי שבפנים הוא ממש מתוסכל. אני אישית פחות מכירה אבל לא בטוחה אם ריטלין זה טיפול מתאים, אמרו לי שהוא יכול להיות ממכר, זה נכון? הבנתי שיש גם צמחים שיכולים לעזור בקשב וריכוז וגם את זה אני לא מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה לגבי ריטלין - תגובה
פרופ` פנחס דנון14/05/2014שלום,
לגבי צמחים המלצה חד משעית לא טובה. כצמחים לא נבדקו ואושרו ע"י משרד הבריאות
לגבי שימוש בריטלין תמיד כדי לעשות יעוץ נוסף אצל איש מקצוע ולשקום טיפולים פסיכולוגיים עבור הפרעת קשב וריכוז
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להיגמל מסמים קשים בבית ?יוסף13/05/2014
לא מומלץ להגמל מסמים קשים בבית עקב תופעות גופניות מסוכנות בזמן הגמילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להיגמל מסמים קשים בבית ? - תגובה
פרופ` פנחס דנון13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקניותירון08/05/2014
שלום לפורום,
אמי מכורה קשה לקניות במשך שנים. לאחרונה היא כנראה הבינה זאת סוף סוף ומעוניינת בקבוצת תמיכה.
מחיפוש קצר לא הצלחתי למצוא קבוצת תמיכה להתמכרות לקניות אשמח לדעת אם מישהו כאן מכיר כזאת ואיך אפשר להגיע אליהם.
תודה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לקניות - תגובה
פרופ` פנחס דנון08/05/2014שלום,
לפני קבוצות תמיכה ממליץ לך להגיע לאבחון מקצועי ואולי לטיפול אישי לפי התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לערוך את האבחון?
ירון08/05/2014האם ניתן לערוך את האבחון דרך קופות החולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לערוך את האבחון? - תגובה
פרופ` פנחס דנון11/05/2014קופות חולים אינן מטפלות בנושא התמכרויות
ניתן לגשת למרפאות בריאות הנפש או לפסיכיארטרים שיש להם הסדר מול הקופות כדי לקבל החזר חלקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלות באופיטיםygl06/05/2014
שלום לצוות הנכבד.אני מקבל מתאדון במרפאה,לאחר התמכרות להרואין וקוקאין.הגעתי לסמים.עקב דיכאון כרוני ששום אישפוז או תרופות לא הקלו עלי.והיתה לי אופציה או להתאבד או לנסות הרואין.תוך מספר שבועות הדיכאון חלף אחרי 15 שנה של גהנום.כיום אני על 180 מג מתאדון.אבל צורך בפועל קרוב ל600 מג ביום.למרות שאני אדם אינטלגנט ולא נראה כלל מכור טיפוסי.אני חי מנכות נפשית.וכבר בן 51 .ככ רוצה כמה שנים נורמליות,אני כבר עייף מהשגת כספים ופוחד פחד מוות מהדיכאון.כי שום תרופה או פעילות לא הקלה עלי בעבר.הבריאות כבר לא טובה.האם יש איזה תרופות חדשות נגד דיכאון.או שאין טעם לעבור שנתיים גמילה קשה.ולחזור למצב דיכאון שלדעתי גרוע ממוות,למי שחווה דיכאון כרוני יודע על מה אני מדבר...תודה וסליחה על ההשתפכות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות באופיטים - תגובה
פרופ` פנחס דנון07/05/2014שלום רב,
מטדון הינו טיפול מיוחד ווניתן במסגרת ציבורית בלבד. עקב כך אנשים שמקבלים טיפול כזה יש להם מעקב קבוע. לכן ממליץ לך לפנות לרופא מטפל במסגרת ולבדוק אפשרויות טיפוליות לדיכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מסובוטקסרומה04/05/2014
שלום!
אחרי שימוש בנייס גאי החלטתי להיגמל ממנו לבד אך לקחתי כדורי סובוטקס בשוק שחור שזה יקר מאוד,איך להיגמל מסובוטקס לגמרי אני מרגיש שזה קשה מאוד בלי עזרה.
תעזרו לי לצאת מזה לגמרי או תדריכו אותי מה אני אמור לעשות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מסובוטקס - תגובה
פרופ` פנחס דנון04/05/2014שלום כדי לך לפנות לרופא שנותן טיפול בסובוטקס ולקבל ממנו הדרכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות????????? עזרהההמיכאל29/04/2014
חברה שלי מזה שלוש שנים סובלת מהפרעה דו קוטבית שנגרם לה עקב שימוש בסמים היתה מתופלת כל התקופה אצל רופא פרטי.והרופא כך אני חושב אפילו לא מצאה את התרופות המתאימות. כל הטיפול אצלה לא היה משהוא סתאבילי בין מאניה לדכאון בין דיכאון למניה ללא שום ניצוצ של תיקווה.עכשיו נירשמנו למכוןפסיכיאתרי דרך מכבי בתקווה להצלחה.
השאלה שלי האם יש גופים מוסדות או אפילו פרטי שהאימחות נקודתית בהקשר להפרעה דו קוטבית.
והאם אפשר כן למצוא טיפול שיחזיק אותה בקו ישר
תודה מראש ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות????????? עזרההה - תגובה
פרופ` פנחס דנון03/05/2014שלום רב,
אני ממליץ לפנות לחדר מיון כדי להתקבל לתוכנית תחלואה כפולה ולהתחיל טיפול בהשגחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא מכורה לקניותדוד20/02/2014
שלום
אימי מכורה כפייתית לקניות בעקבות הפרעה נפשית קשה כבר למעלה מעשור.
היא טוענת שהיא מבצעת את הקניות בעקבות תחושת ריקנות שהיא חווה והקניות בעצם גורמות לה להרגיש טוב יותר.
ניסינו בעבר לטפל באמא ע"י פסיכולוגים המתמחים בהתמכרויות אך לצערנו ללא הצלחה ואמא ממשיכה בשלה.
ההתמכרות של אמא הכניסה את המשפחה לחובות עתק שקשה מאוד לצאת מהם ומה שגרוע עוד יותר זה שאין לנו את הכלים לעצור אותה מלקחת הלוואות מאנשים פרטיים או למנוע ממנה לפתוח חשבונות בנק.
בקיצור המצב מאוד מאוד קשה ואנו חסרי אונים.
שאלתי היא:האם ניתן בעזרת חוות דעת של פסיכיאטר/פסיכולוג או יועץ סוציאלי, שיקבע שאין באפשרותה של אמא לנהל בעצמה את עניינה ושהיא גורמת נזק כבד לה ולסביבתה הקרובה,להגביל את אמא משפטית מלפתוח חשבונות בנק
ובעצם לעצור את הטירוף הזה שכאמור גורם לנזק כבד לה ולכל המשפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מכורה לקניות - תגובה
פרופ` פנחס דנון21/02/2014שלום רב,
בהתמכרות לקניות ישנן אפשרויות לטיפול תרופתי לכן המלצה היא לפנות לפסיכיאטר מומחה בנושא לפני פניות לבית משפט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהסולי18/02/2014
שלום, חבר ממש טוב שלי מתגורר בקנדה, לאחרונה גיליתי שהוא מכור לסמים קשים. (הרואין, בלאק דיימונד) הוא כבר שנה משתמש בסמים כדוגמת אקסטזי, אל אס די, חשיש וכד'. לפני כחודש נכנס לסמים החזקים. הוא גר שם לבד, ללא משפחה, קרובים. החבר הכי טוב שלו מתגורר בארץ. הוא לא יכול לחזור לארץ כיוון שעזב לקנדה לפני הגיוס. אני ממש דואגת לו ולא יודעת מה לעשות. כבר חלה התדרדרות במצבו הפיזי. אני לא יכולה לנסוע אליו כי אני חיילת והוא לא יכול לנסוע לפה כי יגייסו אותו... רציתי לשאול האם יש למישהו רעיון? אני ממש לא רוצה לאבד אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
פרופ` פנחס דנון18/02/2014שלום לך,
בטורונטו יש מרכז לטיפול בהתמכרויות אחת מהטובים בעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TMSנדב15/02/2014
שלום ]רופ' דנון
רציתי לשאול לדעתך האם טיפול TMS כרוך בסיכון כלשהו?
והאם התוצאות שלו יכולות להחזיק מעמד לאורך זמן? או שצריך להמשיך עם זה באופן קבוע או לפחות בתדירות יותר נמוכה כדי לשמור על התוצאות? (אני מתעניין בTMS לאוסידי במסגרת מחקרית כרגע)
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TMS - תגובה
פרופ` פנחס דנון16/02/2014נדב תפנה לחוקרים כדי לקבל הסבר על ניסוי וסיכונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביליפיינדב15/02/2014
היי פרופ דנון
רציתי לשאול אותך האם אביליפיי במינון נמוך של 2.5 מג יכול לגרום לטרדיב דיסקינזיה (בבחור בן 26)?
האם היו מקרים מתועדים בעולם עם מינון שכזה?
בגדול המטרה היא אוגמנטציה ל-OCD שמגיב חלקית בלבד לSSRI.
ניסיתי לקבל תשובות מהרופא המטפל ומעוד רופא של חוות דעת שנייה ולא הצלחתי ממש לקבל תשובה פרט לכך ש"אבילפיי הוא עם מנגנון מיוחד ולא יכול לגרום לתופעה, במינון כזה או בכלל בכל מינון." או ש"זה יכול אבל בסיכוי נמוך" וכדומה...
אני מתנצל על כך שהשאלה לא קשורה לפורום אבל רציתי לשמוע דעתך.
בתודה מראש ובכבוד רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביליפיי - תגובה
פרופ` פנחס דנון16/02/2014שלום
תשובה הינה "זה עלול לגרום אבל בסיכוי נמוך"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר מכור לסקסא22/01/2014
היי,
אני על סף גיל 30 עם רקע בעייתי משל עצמי (בעיות אכילה, בעיות רגשיות, הפרעת קשב חמורה, לקויות למידה,)שהוביל גם לשני אשפוזים פסיכיאטריים... אני יוצאת מספר חודשים עם בחור שכנראה מכור לסקס... הוא דיבר על זה בתחילת הקשר אבל חשבתי שהכוונה לדחף מיני מאד חזק וזהו... כרגע די בולט שיש לו קושי עם אינטימיות, אני יודעת שהוא צורך פורנו בכמויות גדולות... בסקס עצמו הוא מאד מנותק ממני ומחובר לפנטזיות של עצמו (כשאני יודעת שאני בעצמי בדיסוציאציה על רקע פגיעות בעבר). לאחרונה גם התחיל לצרוך פורנו בתשלום ...
הוא טוען שהוא מתפקד... בפועל לא הולך לשיעורים שלו באוניברסיטה כמו שצריך ובקושי לומד למבחנים...
לצערי ממבנה האישיות שלי אני יודעת מזה בריחה מהתמודדות ומהי תלות נפשית בחומר... אני יודעת איזה עבודה קשה אני עושה בטיפול כדי לשקם את עצמי אחרי המשברים שהיו לי וכמה קשה לי עדיין להיגמל מהקלונקס (נפשית יותר מפיזית)
האם קשר עם מי שלא מוכן להתמודד עם הבעיה שלו בסופו של דבר רק ידרדר אותי חזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר מכור לסקס - תגובה
פרופ` פנחס דנון26/01/2014שלום,
אינני יכול לעזור לך בהחלטה מה לעשות איתו אבל אני יכול להגיד לך אם הוא מוכן יש טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)