מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה לפנחס דנון!שלומי04/05/2015
תקשיב אין לי אפשרות להיות אצל הרופא הזה בטיפול כי הייתי בעבר בטיפול בפרומקין שזו מרפאה שקשורה לפרדסיה והוא עובד בפרדסיה אז אי אפשר דיברתי איתו על זה בבקשה תפנה אותי אל רופא אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפנחס דנון! - תגובה
פרופ` פנחס דנון05/05/2015דר' זיו כרמל בכפר סבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנחס דנון!
שלומי07/05/2015אתה מבין בהתמכרויות לתרופות נרקוטיות כגון ריטלין וגם/או כל מה שקשור למחלות אחרות כמו סכיזופרניה.אם כן אז אני יכול לבוא אליך לטיפול לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנחס דנון! - תגובה
פרופ` פנחס דנון09/05/2015שלום
אתה יכול לקבוע בקליניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנחס דנון!
שלומי20/05/2015שלום לך שוב.ברצוני לדעת יותר מידע עליך ועל הניסיון שלך עם תרופות לפני שאני מגיע לפגישה אצלך ובכן:
יש לי שתי שאלות שברצוני שתגיב עליהם כי זה מאוד חשוב לי לדעת והנא הן:
1)האם אתה מכיר בעצמך או נתת למישהו בעבר או שמתוך הידע שלך אתה מכיר תרופות חלופיות לריטלין?
2)אני צריך לדעת אם תוכל לשלב לי טיפול אינטגרטיבי כי אני בעבר נגמלתי מריטלין למשך תקופה של חודשיים כשהייתי מאושפז בבית חולים אבל עדיין לא תפקדתי רוב הזמן ישנתי ורוב הזמן הלכתי ממקום למקום והייתי מאוד עצבני אך היה דבר אחד שעזר לי הסביבה היא גרמה לי לשכוח מהכמיהה ולהרגיש שלישון זה חובה עשתה לי סדר בראש אבל עדיין הראש לא תפקד(חוסר ריכוז אדיר קרה לי אחרי כמה ימים מאז ההפסקה של נטילת כדורי הריטלין,אבל עדיין הצלחתי לשמור על שגרה כלשהי היה לי קשה אבל התגברתי על כל המחשבות שהפריעו לי לחשוב שהם חלק מהמחלה שלי הסכיזופרניה, בעזרת (סביבה עם גירויים שגורמים לך להרגיש טוב עם עצמך ושאתה לא צריך להרשים אף אחד ושאתה חי בשלום עם אחרים בקיצור
במצב פסיכוטי,פרנואיד). ובכל זאת תפקדתי בבית חולים למרות התופעות לוואי שהרגו אותי כמו אי שקט ניכר ועצירויות ונדודי שינה פה ושם וגם חוסר ריכוז אדיר שהזכרתי את זה ובעיקר סבלנות לאנשים. רק הסביבה איכשהו הרגיע את האי שקט ואת הצורך לקחת. הרגשתי שאין ציפיות שאני בשליטה והרגשתי מחוייב כלומר הרגשתי חזק יותר נפשית.אז מזה אני מסיק ואומר לך שטיפול בתרופות וגם טיפול עם פסיכולוג או מדריך או מה שלא יהיה יתן לי הרגשה של סביבה חופשית עם הגבלות ותקל עלי פסיכולוגית לחשוב אחרת.אז בקיצור ישרן ולעניין נקצר אם אתה חושב שאתה יכול לספק לי את הכלים האלו כמו מדריך,פסיכולוג או שיהיה משהו אחר שיעזור לי פסיכולוגית וגם נפשית להתגבר על הכמיהה ועל התופעות לוואי וגם בנוסף תחליף לריטלין אם אתה מכיר אז תגיד לי כאן ואז אחרי זה אני אהיה מוכן לבוא לפגישה מצדי שיימשך מעקב של מספר פגישות כל חודש כמה שצריך אתה מבין שאני צריך לדעת שאתה יכול לעזור לי אחרת זה יהיה בזבוז זמן שלי ושלך אם אין פתרון לזה. ואם אתה תוכל להביא לי את הנייד שלך או להביא לי מספר פקס שאני אשלח לך עוד מידע על האשפוזים שלי ועל התרופות שאני מקבל כיום ואו שקיבלתי בעבר בקיצור כל העבר הרפואי שלי והנוכחי אז אני אשמח כדי שתוכל להבין יותר טוב על מה מדובר.זהו מצפה לתגובה מהירה ממך ואל תשכח במיוחד השתי שאלות הללו עליהן מדובר כל העניין.זהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנחס דנון! - תגובה
פרופ` פנחס דנון20/05/2015בוקר טוב,
תשובה לשאלתך אנו במיינד קליניק מומחים בטיפול להתכרויות (טיפול הוא משולב אבל פרטי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנחס דנון!
שלומי20/05/2015כן אבל לא ענית לי על שתי השאלות.זה לא רלוונטי, מה שצריך להיות רלוונטי זה אם אתה יכול לעזור לי עם הבעיה הספציפית הזאת אם אתה בעבר נתקלת אם יש לך את הטיפולים שנדרשים עבורי כדי להבריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנחס דנון! - תגובה
פרופ` פנחס דנון20/05/2015בוקר טוב,
תשובה לשאלתך אנו במיינד קליניק מומחים בטיפול להתכרויות (טיפול הוא משולב אבל פרטי)
לא אעשה אבחנה בפורום לכן ללא בדיקה אין תשובה לשאלותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנחס דנון!
שלומי20/05/2015אני מבין אותך אבל אני רק רוצה לדעת האם טיפלת בעבר באנשים שהיו מכורים לריטלין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנסח דנון!
שלומי21/05/2015אל תיקח את זה כל כך קשה אני רק רוצה תשובה ישירה ישר ולעניין האם טיפלת בעבר באנשים שהיו מכורים לריטלין.בבקשה תגיב לפחות.זה לא בסדר רוב הרופאים שאני מדבר איתן לפחות משאירים מספר נייד ואם לא אז עונים לפחות על השאלה.תחשוב אני יבוא אליך תגיד לי לא זה בזבוז זמן של שנינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפנסח דנון! - תגובה
פרופ` פנחס דנון27/05/2015תשובה לעניין הינה לא יכול לקבוע שום תחזית או תוכנית על בסיס התכתבויות שלך. אני יכול לקבוע רק בבדיקה
לכן אין שום תושבה חד משמעי לשאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור פנחס דנון!
שלומי08/06/2015האם יש לך עוד רופאים המתמחים בהתמכרויות חוץ ממה שהבאת לי עד עכשיו שיש להם קליניקה באזור השרון ונתניה?.עוד דבר אני צריך את הנייד שלך כי אני רוצה להתקשר אליך ולהתייעץ איתך לגבי משהו שלא קשור לפורום הזה אבל קשור להתמכרויות וזה מתאים רק לנייד אז בבקשה אם תוכל להוסיף אותו ביחד עם התשובה לשאלה שלי אני יודה לך מאוד.תודה.יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכור לשימוש באינטרנטאנונימי04/05/2015
אני כל הזמן במחשב בטלפון או בקונסולה אי נפרדתי מחברה שלי כי היא הפריעה לי לשחק lol החיים שלי מתפרקים מה לעשות???(לא מעוניין בטיפול פסיכיאטרי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכור לשימוש באינטרנט - תגובה
פרופ` פנחס דנון14/05/2015טיפול פסיכולוגי אצל מומחה להתכרויות או טיפול בנוירופידבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור לשימוש באינטרנט - תגובה
דפנה הלמן14/07/2015שלום לך,
פרידה מחברה אינה עילה להתפרקות של ממש,אלא בחויה שלך.זה הבדל...אני מליצה לך לפנות לקופת החולים אליה אתה שייך ולבקש טיפול פסיכותרפי.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לפנחס דנון!שלומי02/05/2015
היי אני גר באזור השרון בנתניה אם יש לך אז תכתוב,אני מעדיף לבוא אליך אם אתה יכול לעזור לי בזה אבל בכל מקרה אם יש לך באזור נתניה אז תרשום לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפנחס דנון! - תגובה
פרופ` פנחס דנון03/05/2015דר ארתורו לרנר בנתניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפנחס דנון!
שלומי03/05/2015יש לך רופא אחר באזור נתניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לפנחס דנון!
שלומי04/05/2015תקשיב הייתי מטופל בפרומקין שזו מרפאה שהיא חלק מפרדסיה מפנים אנשים שהתאשפזו בפרדסיה לשמה אז אי אפשר לפנות אליו כי אני הייתי מטופל כבר בפרומקין אצל רופא בבקשה תביא לי רופא אחר מהסביבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלה לפרופסור פנחס דנון.שלומי01/05/2015
הבנתי שאתה מתמחה בהתמכרויות ורציתי לדעת אם תוכל לעזור לי בעניין עם הבעיית התמכרות לריטלין.אתה חושב שיש תחליף תרופתי לזה?.בבקשה אני צריך עזרה אני קיבלתי כמה התקפים אפליפטים ככה תיארו אמא ואבא שלי כשהם ראו אותי ועשו לי בדיקת mri וראו שאני לא סובל מאפיפסיהואני לא מסוגל להפסיק עם הכדורים האלה.אני סובל גם מסכיזופרניה שזה מתבטא במחשבות רדיפה,דחיקה ומצבים שלא יודע אם תוכל לעזור לי בזה אבל מצב בו אני מוצא את עצמי מטפס על קירות אם אני לא מאונן אני לא מצליח להפסיק לאונן אני מכור לאונניות ואני מרגיש שזה גורם לי רוגע ושלווה ובעיקר תלות וזה משהו שקרה לי רק לאחרונה מאז הפעם האחרונה שקרה לי התקף.אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי בחלק מהבעיות או בכולן אני אשמח לבוא אליך לפגישה.אם אתה צריך עוד פרטים כמו התרופות שאני לוקח כיום הטיפול הנוכחי שלי או משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שאלה לפרופסור פנחס דנון. - תגובה
פרופ` פנחס דנון02/05/2015איפה אזור המגורים שלך
לפי זה אמליץ רופא באזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה!
שלומי02/05/2015אני גר בנתניה באזור השרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית התמכרות לריטלין!שלומי28/04/2015
שלום אני שלומי ואני מכור לריטלין ואני מחפש עזרה בכל מה שקשור להתמכרויות.אני סובל גם מסכיזופרניה אני מקבל כדורים פסיכאטרים נגד זה אבל בעיקרון הבעיה שלי היא כזאת לאחרונה קרה לי התקף אפלפטי לפי מה שתיארו האנשים שהיו סביבי ועשו לי בדיקת mri ולא גילו שום סימן לאפליפסיה ואומרים שזה בגלל הריטלין וקשה לי מאוד להפסיק אם מישהו יכול לעזור כל עזרה תתקבל בשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית התמכרות לריטלין! - תגובה
פרופ` פנחס דנון30/04/2015שלומי שלום,
אתה צריך להגיע למומחה בהתכרויות כדי להגמל מריטלין.
אי אפשר לתת המלצות בפורום לגמילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינה ואלכוהול לחיזוקדניאל12/04/2015
שלום. אני בת 25 סטודנטית ועובדת בעבודה של משמרות עם ילדים אני נוטה לקחת כדורי שינה שאינם מהמרשם שלי )סטילנוקס( על מנת לסדר את שעון השינה ולהנות בדרך מהעירפול של הכדור כאשר מחזקת עם כוס יין. ביום חמישי סבא פנרגן לי בתבנית שלמה ועד ראשון נטלתי כבר 6 כדורים מכיוון שהמינון להשפעות גודל. סבתא הזהירה אותו שלא יצא לי הכל כי זה ממכר ואותי הדריכה לקחת רק חצי כדור מה שלא קורה. לאן עלי לפנות? האלה יש קבוצה כמו NA , AA גם לזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי שינה ואלכוהול לחיזוק - תגובה
פרופ` פנחס דנון13/04/2015שלום לך,
עקב שימוש בעיתי בכדורי שינה ואלכוהול ממליץ לך להגיע לפסיכיאטר לטיפול בגמילה. לאחר מכן אפשר לפנות לטיפולים פסיכולוגיים, קבוצתיים או תוכניות כמו AA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אח מכור להימוריםסמדי21/03/2015
יש לי אח שמקבל קיצבת נכות מביטוח לאומי
ומבזבז את כל הכסף בהימורים ובנוסף מלווה מאמא שלי כסף כי כח הכסף הולך לו בהימורים, אם הוא לא מקבל הוא מעליב את כל מי שסביבו ויוצא שהיא נכנעת ללחצים
ולאיומים שלו ומביאה לו כסף,
ברצוני לציין שלא מדובר במשפחה אמידה,
הוא בפירוש מכור כבר שנים, הוא מכחיש
שהוא מכור, האם זה נכון לתת לו כסף שהוא צריך
ואם לא מבקשת פתרון, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אח מכור להימורים - תגובה
פרופ` פנחס דנון22/03/2015שלום
כסף צריך להיות "גלגל הצלה" עבור בן אדם מכור
חייבים לתת כסף אך ורק בתניי של הסכמה לקבלת עזרה מקצועית ולא באופן מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח מכור להימורים
סמדי22/03/2015בהמשך לתגובתך בנושא הנ״ל אני שואלת
אם במקרה אחי לא מודה שהוא מכור
ולא רוצה עזרה מקצועית האם בכל זאת זה נכון לתת לו כסף או לא
שכן יש לו בנוסף גם בעיה נפשית שזה מחמיר את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח מכור להימורים - תגובה
דפנה הלמן23/03/2015שלום לך סמדי,
בנסיבות הקיימות איני מצדדת בתמיכה או סיוע כספי
אחדד את דברי בהמשך לדבריו של פרופ דנון ואןמר כי רק בתנאים של הסכמה לטיפול בהתמכרויות, ממליצה לסייע לו כספית.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מהתמכרותאבי06/03/2015
שלום אני בן 32 ולפני כמה חודשים אובחנתי עם add וחרדות ובנוסף לחרדות נרשם לי ריטלין של ארבע שעות. לקחתי אותו פעמיים והרגשתי איתו באופוריה ותחושת איי..לא ידעתי איך להגיב לתחושה והאם זה טוב בשבילי והחלטתי להפסיק.הבעיה היא שכל דבר שאני עושה שמזכיר לי את התחושה הזו גורם לי רצון וחשק לקחת ריטלין דוגמא לקח זה ספורט והאופוריה של אחרי מאוד מזכירה לי את הריטלין האם נתקלתם בתופעה כזו והאם להמשיך בספורט ולהסתכן בהתמכרות לריטלין עקב התחושה העזה להמשיך את האופוריה מהאימון של הספורט.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מהתמכרות - תגובה
פרופ` פנחס דנון08/03/2015יש התמכרות גם לספורט אבל התמכרות זו פחות מסוכנת מהתמכרות לריטלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות בעסקיםאנונימי18/02/2015
שלום,
מחפש כתובת להתיעצות בקשר לבן משפחה שלדעתי מכור להשקעות וחלומות התעשרות
האם יש כתובת לנושא הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות בעסקים - תגובה
פרופ` פנחס דנון19/02/2015האם קרוב משפחה שלך מוכן להגיע לאבחון ?
במידע ותשובה חיובית כדי לפנות לאבחון ראשוני אצל פסיכולוגים, פסיכיאטרים או עובדים סוציאליים שמטפלים בהתמכרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא מעוניין
אנונימי20/02/2015אני צריך כתובת להתייעצות בנוגע להתערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא מעוניין - תגובה
פרופ` פנחס דנון25/02/2015ע"פ כללי פורום לא יכול להמליץ לך באופן שמי
אבל עו"ס או פסיכולוגיים שמומחים באבחון וטיפול אצל מכורים הם כתובת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלה לגבי חברה טובה שלירונן18/02/2015
שלום, אשמח מאוד להתיחסות
לחברה טובה שלי יש בעיה ואני לא ממש יודע איך להתיחס לזה
היא בת30, יש לה עבר עם אלכוהול- כיום לא שותה.
כבר כמה שנים שהיא מסניפה באופן יומיומי בונדורמין(כדור שינה)
היא אומרת שזה כדור חלש והכל בסדר ושזה לא ממכר, אבל אני באמת כבר לא יודע אם להאמין לה.
היא מחלקת למשך היום רבעים של כדורים ומסניפה בכל הזדמנות שיש לה, היא טוענת שזה ממסטל אותה קצת וזה טוב לה.
השאלה היא- האם מדובר בהתמכרות?
קראתי קצת על הכדור הזה ולא מצאתי הוכחה לכך שהוא אכן ממכר, הוא רק גורם לבעיות שינה ברגע שמפסיקים איתו, אבל היא לא נעזרת בו בכלל לשינה, היא סתם קצת מתמסטלת מזה.
מה יקרה אם היא תפסיק? האם יהיה לה קשה? האם זה באמת כדור חלש כמו שהיא אומרת ואפשר פשוט להפסיק איתו?
אני לא יודע איך להתיחס לזה, כי היא בסדר, אני לא יודע אם אני צריך לדאוג או לא.
בבקשה אני אשמח קצת למידע
מדובר בהתמכרות לכל דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה לגבי חברה טובה שלי - תגובה
פרופ` פנחס דנון19/02/2015שלום,
מדובר בהתמכרות לכדור בונדורמין כגיל שלושים בן אדם לא צריך לטול כדורי שינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. איך גורמים לה להפסיק?
רונן19/02/2015האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. איך גורמים לה להפסיק? - תגובה
פרופ` פנחס דנון25/02/2015טיפול וגמילה לאחר אבחון מקצועי אפשרי בכל תרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות SUBUTEXמישהי21/01/2015
אני בקשר עם בחור בן 32, נרקומן לשעבר עם ותק של כ10 שנים.. (אני בעצמי מתקשה לעכל)
היה על הרואין נדמה לי, אח"כ מתדון במרפאה לגמילה. סיים לפני כשלוש שנים. מאז מעשן גראס מדי פעם.
עכשיו לוקח SUBUTEX. משום מה יש לו מרשם לזה.
אני לא באה מהעולם הזה ולא מבינה בזה כלום. מה שאני רוצה לדעת, האם ה-SUBUTEX משפיע על תורשתיות?
ובכלל אם אפשר קצת פרטים כיצד זה יכול להשפיע על העתיד, על ילדים משותפים במידה ו...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות SUBUTEX - תגובה
פרופ` פנחס דנון22/01/2015שלום
סבוטקס הינה תרופה לכל דבר. אין הבדל בין בן אדם שסובל מיתר לחץ דם ולוקח תרופה כל יום לבין בן אדם שלוקח סובוטקס להתמכרות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון גראס יומירינה30/12/2014
שלום, בעלי מעשן גראס כל יום , דבר המפריע לי מאוד. הוא מתעצבן אם אני מעירה לו וממשיך בשלו. בימים שהוא לא מצליח להשיג סמים הוא עצבני, חסר סבלנות, פוגעני , ורב איתי על שטויות. וכשהוא מעשן הוא מקסים אלי, רגוע וסובלני. עצוב לי להגיד אבל לפעמים אני נלחצת כשאין לו גראס כי אז אני יודעת שמחכה לי בבית בעל עצבני וחסר סבלנות. כמובן שהוא לא מקשר ומכחיש כל קשר בין מצבי הרוח שלו לבין צריכת הגראס. אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות… הדבר פוגע לנו קשות בזוגיות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון גראס יומי - תגובה
פרופ` פנחס דנון04/01/2015שלום רב,
עישון יומי של גראס הינו התמכרות לכל דבר.
צריך לדבר איתו כדי להפסיק או להוריד את המינון
לנסות להגיע לטיפול ועזרה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מהימוריםטובה22/12/2014
שלום לך פרופסור דנון היכן ניתן לקבל סיוע לגמילה מהימורים?
אגב אני אם למטופל שנמצא אצלך במחלקה
ובהזדמנות זו אומר לך תודה על הטיפול של הצוות הנהדר שלך
בבירכת חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מהימורים - תגובה
פרופ` פנחס דנון24/12/2014שלום,
אפשר לפנות לעמותת אפשר או למהמרים אנונימיים כדי לקבל יעוץ ראשוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל לשעבר מכור למין ובן צורך פורנויוכי17/12/2014
שלום, בת 47 פלוס 3 בנים מתגרשת בקרוב לאחר תהליך תביעה קשה למימוש זכויותינו. בדיעבד גיליתי שבעלי לשעבר מכור למין ,החיים בבית היו גיהנום נוראי של העדרויות הבעל עד אור הבוקר,התרחקות עד כדי התעמרות קשה כלפיי.בנוסף לטראומת הנישואין התווסף גם מצב של הסתה והמרדה קשה של הילדים כלפיי מצד הבעל לשעבר וגילוי שבני צורך פורנו קשה בפלפון.הכי מדאיג כעת זה הבן בן ה14 שממשיך לצפות בפורנו לאחר שקיימתי איתו שיחות רבות (השבוע בקשתי מהבן לתת לי את הפלפון בבוקר כשמתארגן לביס עד היציאה כחצי שעה וכשחוזר מאימון למשך שעה וחצי כדי שיקדיש זמן ללימודים בכיתה ט)ולקחתי את הפלפון ממנו לתקופה מסויימת.אין שיתוף פעולה מצד הבעל והבן מתנכר לי ומסרב לדבר איתי.אני שוקלת לקחת ממנו שוב את הפלפון כי הוא מתחיל להתרחק מהלימודים,ממני,מהארוחות המשפחתיות ומהספורט שכל כך אוהב.אני חוששת מאוד שיתמכר כמו אביו ויהיה מעורב בפגיעה.אני מרגישה שניסיתי להתקרב אליו בכל דרך ושכעת צריכה לשחרר ולתת לו להרגע,להיות עם עצמו ולחשוב על הבקשה שלי לשימוש בטוח ונכון בפלפון. מבקשת את דעתכם לגבי לקיחת הפלפון עד להסכמתו של בני לקיים שימוש בטוח בפלפון ולקבל מידע על ההשלכות של בנות זוג לבעלים מכורים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל לשעבר מכור למין ובן צורך פורנו - תגובה
פרופ` פנחס דנון20/12/2014המלצתי לפנות ליועץ או-ולפסיכולוג עבור בנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולהדני14/12/2014
אני היתמכרתי לגת , עד כדי כך שבימים שאני לא צורך את הסם אני חולה לגמרי ממש גהינום, בנוסף פרצה אצלי מחלת הסכיזופרניה לפני כ 15 שנים עקב מנת לסד בהודו..
מה לעזאזל עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה
אבי15/12/2014שלום לך
אני לא ממש יכול לעזור בעצות לגמילה מגת, גם אחי מכור אששש לדבר הזה, אבל לגבי הסכיזופרניה שאובחנת, אני לא ממליץ לשבת בשקט, אני שמעתי שיש על מקרים כאלה זכויות בביטוח לאומי, ומדובר בהרבה כסף, יש לי חבר שפנה לאיזה חברה למימוש זכויות שהשיגה לו על המחלה הזו 2000 ₪ לחודש, לך תבדוק את הזכויות שלך, או שאתה כבר טיפלת בעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכיזופרניה - תגובה
פרופ` פנחס דנון20/12/2014שלום לכם
גת הינו חומר ממכר ומחוץ לחוק במדינות רבות בעולם. אבל לא אצלנו
לכן צריכים לפנות לרופא מומחה בטיפול בהתמכרויות כדי לקבל עזרה וטיפול בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)