מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה היתמכרות למין.לירון.25/09/2010
אני אמא בת 31, ביתי(15) אובחנה כמכורה למין,אין יום שאנחנו לא שומעים מהחדר שלה אנחות וקולות של יחסי מין, שלחו אותה לקבוצת תמיכה אך הקבוצה לא ממש עוזרת אלה רק מגרה אותה וגורמת לה לירצות עוד. הגעתי למצב שהיא נישכבה על בעלי וניסתה לפתות אותו לישכב איתה הוא ברח לה ונעל את עצמו במיקלחת. היא פיתתה מוכר בחנות לישכב איתה,שהמוכר הזמין מישטרה היא ניסתה לפתות גם אותו והשוטר אכן היתפתה ושכב איתה. יש לה חבר קבוע והיא שוכבת איתו כול הזמן. אנחנו לא יודעים כבר מה לעשות ניסינו כול קבוצת תמיכה ופסיכולוג אפשרי וזה ממש לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון אצל פסיכיאטר
פרופ` פנחס דנון26/09/2010במקרה שלה מומלץ אבחון אצל פסיכיאטר של ילדים ונוער
איניני מכיר פסיכיאטר שמתמחה בנושא אצל מתבגרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה, תמיכה, חיבוק.....לי24/09/2010
אני נשואה למכור, כבר שנים שהוא מכור, אני יודעת על כך 3 שנים (עד אז הוא הצליח יופי להסתיר ממני) אבל עליתי על זה, ובשלוש שנים האחרונות הוא הולך לפגישות ב-NA ומצליח לשרוד, אבל החובות הכספם מפרקים לנו את המשפחה יש לנו 3 ילדים ואני נמצאת בצומת הכי סואנת שהייתי כל חיי איך להמשיך, והאם להמשיך, מיותר לשתף שכל השיחות, הריבים, הניסיונות להבין מה עושים נגמרם בזאת שאני אשמה, ובגללי הא מהמר, ושאני דוחפת אותו לשם, פשוט הזוי, אני יודת שאני צריכה להיפרד ממנו אבל הדבר היחידי שמפחיד אותי הוא הנושא הכלכלי כיצד אצליח לשרוד כלכלית לפרנס 3 ילדים, אני אומנם עובדת אבל עם משכורתי אין ביכולתי לפרנס אותנו???
בא לי למות, אני כ"כ לא יודעת מה נכון לעשות ואיך הכי נכון לעשות..
מי שמכיר את הסיטואציה מוזמן בברכה לשתף אותי ולנסות לעזור לי...
חג שמח לכולנו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמותת אפשר
פרופ` פנחס דנון24/09/2010עמותת אפשר נותנת טיפולים לבני משפחה
גם במרכזים פרטיים אפשרות הזו קיימת
טיפול אצל מכורים הינו ארוך טווח
עם מחשבה שאי אפשר להפסיק לבדוק אתם שוב ושוב
ישנם מכורים רבים שהצלחו להגמל ונשארו נקיים בעזרת טיפול ומשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בעלי מהמר
א.ג24/09/2010לצערי גם בעלי מהמר כפייתי,השבוע גילתי כי הוא חייב הרבה מאוד כסף וזה לאחר
שבשנה שעברה לקחתח הלוואות בכדי לסגור לו את כול הפינות שלא יהיה חייב לאף
אחד כמובן גם הוא הלך לטיפול שעלה לא מעט כסף אני עד היום משלמת את ההלואות
שלקחתי ,התעכזבתי מאוד מאוד מימנו שגליתי שיש עדיין חובות כך הוא מציג את זה
שזה חובות מהעבר מה שאני ממש לא מאמינה כי אז אמרתי לו בברור שאני מבקשת
שנסגור את כול החובות שלא יהיה לו צורל להמר בכדי להחזיר חובות , השאלה מה
אני עושה כמובן שאין לי כסף להחזיר גם הפעם והאם זה נכון לסדר לו את הדרך
הוא שהוא צריך להיתמודד לבד .כיום אני לא מדברת איתו ומחזיקה אותו בבית
ביגלל הילדים .יש לציין שכמובן הוא מסתיר והסתיר תמיד את זה שהוא מהמר
רק שהוא נכנס לחובות כבדים אז הוא משתף אותי .מה אני עושה ?
תודה על שיתוף הפעולה .א.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות הינה בעיה לטווח ארוך
פרופ` פנחס דנון26/09/2010בגלל זה גם טיפול אצל מכורים הינו ארוך טווח
עם מחשבה שאי אפשר להפסיק לבדוק אתם שוב ושוב
ישנם מכורים רבים שהצלחו להגמל ונשארו נקיים בעזרת טיפול ומשפחה
אין טיפול חודש חודשיים וגמרנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד כפייתימ23/09/2010
שלום,
אני לא יודעת אם לקרוא לזה התמכרות אבל אני מגרדת בראש בצורה כרונית.. לא כי באמת מגרד (אין לי כינים או משהו כזה)
אלא זאת נהייתה התנהגות אובססיבית כמו למשל כסיסת ציפורניים
אני כבר עושה זאת בלי לשים לב ועור הקרקפת שלי נפצע מכך וזה עדיין לא גורם לי להפסיק.. אני מודעת לכך שזה עושה פצעים ונזקים כי אני לא מפסיקה
השאלה אם יש לכך פתרון..?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה למ'
דפנה הלמן24/09/2010שלום לך,
ראשית הייתי ממליצה להבדק אצל רופא עור על מנת לשלול ממצא פתוגני.אם אין ממצא שמצביע על בעייה גופנית כלשהי,הייתי ממליצה לפנות לייעץ פסיכולוגי בעניין.ייתכן וזה נובע מהתנהגות טורדנית כלשהי,כפי שציינת וניתן להתייחס לפשר ההתנהגות האובססיבית.
אשמח לענות על שאלות נוספות
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקלונקסניצן20/09/2010
פרופסור שלום. אני בן 28 בריא ללא מחלות. בשל בעיות שינה על רקע מתח
לפני כ-4 שנים, לקחתי קלונקס במינון 0.5 כדור אחד בערב למשך שבועיים רצוף.
מאז הפסקת הקלונקס התחילה תופעה של קפיצות/התכווצויות לא רצוניות של השרירים בגוף אי שקט נפשי וגופני. התופעה לא חלפה ועוררה חרדה רבה.
טיפול בציפרלקס במינון המירבי למשך מספר חודשים לא עזר להפסקת התופעה או להפחתת החרדה.
התופעה כבר נמשכת יום יום כ-4 שנים.
לאחר בדיקות גופניות רבות-נשללו בעיות רפואיות/נוירולוגיות.
לאחרונה,קראתי באתר מסוים כי אלו עשויות להיות השלכות של תופעות גמילה מבנזודיאזפינים שעלולות ללוות את הנגמל מספר שנים או אפילו באופן קבוע לכל החיים היות ומדובר בכדורים הממכרים את המוח.
ארצה לשמוע את חוות דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס
פרופ` פנחס דנון22/09/2010ניצן שלום,
קלונקס הינה תרופה ממשפחת בנזודיאזפינים
כל תרופות ממשפחה זו ממכרות לכן המלצה בדרך כלל לא להשתמש בהן יותר ממספר חודשים
אבל במקרה שלך עקב זמן ארוך שעבר מאז נטילה קלונקס איננה אחראית על תופעות שאתה סובל מהן כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבור פרופסור פנחס דנוןשני15/09/2010
הייתי רוצה לדעת איזו מחלוקת קיימת בנוגע להתמכרות. אני רוצה להכין סמינר בנושא התמכרות ואני צריכה מחלוקת כלשהי. לאחר קריאה בנושא הבנתי כי ישנם גורמים פזיולוגים, פסיכולוגים וסוציולוגים אולם אין קביעה כי אחד מהגורמים הוא הגורם להתמכרות אלא ייתכן שילוב של חלק מהם וברצוני לגעת ולדעת על מחלוקת שבה ישנן מספר תשובות (ייתכן תשובות 'כן' מול 'לא') הנוגדות אחת את השניה. קיבלתי תשובה כי מחלוקת אפשרית היא בין גורמים תורשתיים וגורמי סביבה הקשורים להתמכרות.האם נכון לומר כי אדם שמתמכר (לא חשוב לאיזה סם או פעולה) יכול להיות מושפע (ו/או מונע) מגורמים תורשתיים וגם מגורמים סביבתיים? במידה וכן, זו איננה המחלוקת שאני מחפשת. ברצוני למצוא שאלה בנוגע להתמכרות אשר לא ייתכנו מספר גורמים יחדיו אלא או X או Y. אודה לך מאד אם תוכל לסייע לי
בברכה ובתודה מראש
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל השאלות וכל התשובות
פרופ` פנחס דנון16/09/2010לכל השאלות בקשר להתפתחות של התמכרות תשובות הן כן ולא
ככל הגורמים שהזכרת יש משמעות אבל משקל שלהם משתנה מבן אדם לאחר
לאחד יש התמכרות פיזיולוגית ולשני התמכרות סביבתית . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהבדוי, ת"א08/09/2010
אילו קבוצות תמיכה קיימות באזור ת"א, לנגמלים מסמים קלים? האם NA היא התשובה היחידה? הרי קיימים הבדלים סוציו-אקונומיים משמעותיים בין מכורי גראס למכורי קריסטל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש רק מרכזים פרטיים
פרופ` פנחס דנון13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל התמכרות מתקבלת בברכה ב-NA ...
לי24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לספורט!?חייב שינוי07/09/2010
שלום רב,
אשתי אינטלגנטית חברותית ופרפקציונסטית, בשנים האחרונות נושא הספורט הפך להיות החלק המרכזי בחייה וכמו דברים אחרים אין פשרות בנושא. וכיום זה מכסה שבעה ימים בשבוע מספר שעות ביום. שמעתי התייחסויות שונות בנושא התמכרות לספורט (התמכרות חיובית, התמכרות זה התמכרות, אין הגדרה להתמכרות לספורט). האם ניתן לשפוך אור בנושא. אני חייב לציין שהנושא משפיע בכל הרבדים (הזוגי, ילדים, חברים, משפחה) וזה רק בתהליך של התגברות כל השנים.
מה אפשר לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לחייב שינוי
דפנה הלמן08/09/2010שלום לך,
ראשית,אני ממליצה לך לשתף את אשתך בעובדה כי הספורט הפך להיות חלק מרכזי וזה פוגע בזוגיות או בתיפקוד המשפחתי.במידה והיא תתכחש הייתי ממליצה לפנות לייעוץ זוגי.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ יעוץ משותף אצל גורם מומחה
פרופ` פנחס דנון12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתמודד?אילנה06/09/2010
היום אני כבר לא מעשנת 8 חודשים בערך... עישנתי סיגריות ועוד (חשיש)... בערך מגיל 18... 6 שנים היתי מעשנת כבדה... כשהפסקתי לעשן , הרגשתי הקלה... הרגשתי מצוין עם עצמי...כעבור כמה חודשים.. 4 חודשים בערך.. התחילו לי תופעות לוואי כמו חרדות חוסר שינה עצבנות קשה להתרכז... גם כשעייפה המוח תמיד רץ...כאילו מאבדת כיוון .. גם כאילו הגוף שלי ניהיה חלש יותר.. כל מצב שאני נמצאת בו זה משפיע גם על הגוף..(צמרמורת,דפיקות לב, גלי חום.. ועוד)
היתי רוצה לדעת מה עלי לעשות .1 אחרי כמה זמן זה עובר? או שרצוי שאפנה לטיפול ...
זה מאוד מפריע לי בחיי היום יום שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לאילנה
דפנה הלמן06/09/2010שלום לך,
ראשית אני ממליצה לך לעשות בדיקות אצל רופא המשפחה על מנת לבדוק את המצב הגופני שלך.
כדאי להתייעץ איתו לגבי אי השקט והחרדות מהן את סובלת.רופא המשפחה יכול להמליץ לך על טיפול תרופתי אנטי חרדתי.במידה והתופעה מתגברת מומלץ לפנות להתייעצות פסיכיאטרית.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלוקתשני06/09/2010
הייתי רוצה לדעת איזו מחלוקת קיימת בנוגע להתמכרות. אני רוצה להכין סמינר בנושא התמכרות ואני צריכה מחלוקת כלשהי. לאחר קריאה בנושא הבנתי כי ישנם גורמים פזיולוגים, פסיכולוגים וסוציולוגים אולם אין קביעה כי אחד מהגורמים הוא הגורם להתמכרות אלא ייתכן שילוב של חלק מהם וברצוני לגעת ולדעת על מחלוקת שבה ישנן מספר תשובות (ייתכן תשובות 'כן' מול 'לא') הנוגדות אחת את השניה. אודה לכם מאד אם תוכלו לסייע לי.
בברכה
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לאפרת
דפנה הלמן06/09/2010שלום ,
מחלוקת אפשרית היא בין גורמים תורשתיים וגורמי סביבה הקשורים להתמכרות.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צומת דרכיםספיר05/09/2010
שלום ,
אני נמצאת הזוגיות מזה 4 שנים , בן הזוג שלי מאד בטוח בקשר הזה ורוצה להתחתן
אני מבחינתי קצת מבולבלת בקשר להחלטה האם הוא האחד
הזוגיות בנינו טובה יש לי בעיה אם תחושות האהבה אני לא מרגישה את אותם פרפרים בבטן והתחושה של התרגשות שצריכה להיות ע"פ סיפורים
ולכן יש הרבה חששות וספקות , אני נמצאת בצומת חשובה בחיים ואני רוצה להיות שלמה אם ההחלטה אך מצד שני אני לא רוצה לערער את בן זוגי מה עליי לעשות ?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה ללמיכל
דפנה הלמן05/09/2010שלום רב,
השאלה הזו -מה לעשות ,היא מסוג השאלות שאינן מתאימות לפורום באינטרנט.
חייך מספיק חשובים לעניות דעתי על מנת שתהיה התייחסות מעמיקה יותר לבחירות שלך.
אני ממליצה לפנות לייעוץ בעניין כדי לחדד ולהבין את הקונפליקט שבו את נתונה
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצומת דרכים
ספיר06/09/2010שלום דפנה ,
אשמח לדעת לאיזה סוג ייעוץ יש לפנות ? האם נכון לפנות לפסיכולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות למיןשלום05/09/2010
האם יש מושג של התמכרות לפעילות מינית בעיתית -דג' בגידה או סטיות מסוימות -אני מדבר על מצב שאדם אומר לעצמו אני לא רוצה לעשות זאת וגם אינו מגורה מבחינה מינית ובכול זאת קם ועושה כאילו שהוא חייב ואין לו שליטה על כך
האם זה נחשב התמכרות ואייך מטפלים בזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה היא כן
פרופ` פנחס דנון05/09/2010כדי להתחיל לטפל קודם חייבים להגיע לאבחון מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמהדינה03/09/2010
אני מאוד מבולבלת בחיי כרגע
אני מרגישה חוסר שביעות רצון, חוסר חיות ובלי אהבה למרות שאני בזוגיות כבר 5 שנים (בלי ילדים)
מצד אחד אני מאוד רוצה לעזוב את ה"נחלה" ולמצוא אהבה למרות שהיא נכונה להקמת משפחה ומספקת צורכי בטחון ויציבות.
האם כדאי לאזור אומץ או להסתפק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לדינה
דפנה הלמן03/09/2010דינה שלום,
כפי שציינת את נשמעת מבולבלת.
אלו דילמות משמעותיות בחייך.האמביוולנציה להשאר או לעזוב הינה תוכן שיש צורך להבינו באופן מעמיק. ייתכן שחוסר החיות או החיוניות שאת מתארת אינה קשורה לזוגיות ומדובר בחויה אישית שלך.אני סבורה כי טיפול דינמי יכול לחדד סוגייה זו.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתמכרתליזה02/09/2010
שלום לכולם, זוהי לא שאלה או בקשה, רוצה רק לשתף את העולם
אני בת 32 כמעט אמא לילדה מדהימה בת 4, יפה וחכמה ( כנראה שלא כל כך ) יש לי פוטנציאל זה ברור. לאחרונה בן זוגי ואני התחלנו להשתמש בסם המוות- הרואין. למה? אין לי תשובה, מאיפה האומץ להרוס כך את חיי ואת חיי ביתי המדהימה? שוב, כנראה שהרבה שכל אין לי.
הכל מודע, הכל מתרסק לאט לאט ונדמה לי שעד שלא אאבד הכל ( כולל את כל השיניים בפה ) זה לא יעצור. עצוב לי על עצמי מאד, תמיד הייתי כזאת שהולכת על הקצה אבל הפעם זה משחק באש כל כך רע ומסוכן שאפילו את עצמי הפתעתי. כל לילה אני מבטיחה לעצמי שאפסיק, שיש לי מה להפסיד, רואה אמהות ברחוב וכל כך מקנאה שהן נורמליות
כרגע הכל עדיין בסדר על פניו, נראת מתפקדת אבל אני יודעת שאני הורסת את החיים שלי ושל ביתי
זהו, זה מצבי נכון לרגע זה, הלוואי ואתפקח לפני שיהיה מאוחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לליזה
דפנה הלמן03/09/2010ליזה שלום,
מאוד מדאיג מה שאת כותבת.
אני ממליצה לך לפנות בדחיפות לעזרה מקצועית.
אשמח לענות לשאלות נוספות
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למישהו מביןגיא קרית אתא31/08/2010
שלום אני בן 18
יש לי רגעים של עצבים,לחץ,משברים שבעקבות זאת אני פונה לשתייה יש לי כל הזמן בקבוקים זמינים בחדר של אלכוהל.
יש לי איזה שהיא בעיה ? האם אני תלוי בשתיה?
אשמח לעזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
פרופ` פנחס דנון01/09/2010ברגעי משבר אתה אמור לחלוק את את תחושות לא טובות עם אנשים כמו משפחה או חברים. בריחה לאלכוהול איננה דרך טובה ונכונה וכמובן גורמת לתלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור כדור השינה AMBIENCRאילה30/08/2010
גורם לתלות ו/או להתמכרות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: הייתי מעוניינת לדעת, באם...
אילה30/08/2010תודה וסליחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמביאן
פרופ` פנחס דנון30/08/2010אמביאן הינו כדור שינה מקובל מזה כמספר שנים בעולם.
כדורי שינה לא נוטלים באופן קבוע רק באופן מזדמן (פעם בכמה ימים, שבועות וכוי)
אחרי שימוש של שבועים ברצף כדור עלול לגרום לתלות ויתרה מכך להתכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לוקחים רק במקרי צורך?
אילה02/09/2010במקרים שממש לא נרדמים, פעם אחת ולא לעיתים קרובות?
לא ימכר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילה
פרופ` פנחס דנון05/09/2010אחרי שימוש של שבועים ברצף כדור עלול לגרום לתלות ויתרה מכך להתכרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)