פורום התמכרות, התמכרויות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות להימורים
    מיכל
    02/05/2010

היי,
    אחי בן 25 שאינו גר בבית, למיטב ידעתנו הוא מהמר כמעט כל ערב בקלפים נוסע מדי כמה חודשים להפלגות הימורים וכדומה. יש לו עסק די מצליח אבל בשנה האחרונה הוא די מזלל לא מגיע לעבודה ונותן לו להתנהל לבד (מה שכמובן לא קורה)
    במהלך השנה הוא לקח מספר הלוואות מהבנק, הורים וחברים ולפני חודש הוא בא בפניה שנעזור לו לנהל את העסק ושלא יגע בכסף, מצד אחד הוא אומר שהוא הפסיק עם ההימורים מצד שני הוא עדין לא מגיע לעבודה וישן בימים (כך שאנחנו מניחים שהוא מהמר בלילות)
    על מנת להרים את העסק דרוש השקעה של סכום לא מבוטל בסביבות ה 50,000 ש"ח
    אני מאוד מפחדת לעזור לו ושתזרים המזומנים ישתפר הוא יחזור לסורו
    לצערי הוא כבר מאמין לשקרים של עצמו וההורים שלי כבר מתייאשים

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות להימורים

הוספת תגובה

• לנסות להגיע לטיפול

פרופ` פנחס דנון
    03/05/2010

כדי לטפל בביעה ,יש לפנות לפסיכיאטר על מנת להפסיק התמכרות להימורים.
    שיטות הטיפול כוללות טיפול קבוצתי (מהמרים אנונימיים),פסיכותרפיה (בשלב מתקדם של הטיפול),טיפול קוגניטיבי-התנהגותי (כולל טכניקות הרפיה ודמיון מודרך) וכן טיפול משפחתי.במקרים קשים יש מקום לטיפול תרופתי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות למחשב
    רוני
    02/05/2010

אני בן 22, ואני מאמין שאני מכור למחשב ו/או לאינטרנט. ייקח המון מקום וזמן לכתוב למה אני חושב ככה, אבל אני מאמין שיש לא מעט סימפטומים שמעידים על כך.. הבעיה היא שלמיטב ידיעתי עדיין לא הגדירו את הנושא הזה כהתמכרות.. איך אפשר לאבחן את זה/לטפל בזה?

כל עזרה שהיא תתקבל ברכה

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות למחשב

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי

פרופ` פנחס דנון
    03/05/2010

טיפול פסיכולוגי מסוג התנהגותי קוגניטיבי הינו טיפול לבחירה
    באיזור המרכז ישנן כמה קליניקות פרטיות כמו מכון גרין, מרפאת הבטים או מיינד קליניק שמטפלות בנושא
    בנוסף כל פסיכולוג שמומחה בתחום התמכרויות התנהגותיות

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית כל תודה רבה

רוני
    03/05/2010

שנית, האם האבחון עולה כסף? ואיך בדרך כלל דבר כזה עובד וכמה זה עולה(הטיפול עצמו)

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון במסגרת ממשלתית או קופ"ח

פרופ` פנחס דנון
    04/05/2010

שלום לך

אבחון במסגרת ממשלתית או קופ"ח לא עולה כסף
    במסגרות פרטיות כמובן בתשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה רבה פעם נוספת

רוני
    05/05/2010

שנית, בשביל לקבל אבחון מקופ"ח, האם עליי לפנות לרופא המשפחה או בדרך אחרת?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא משפחה יכול להפנות לפסיכיאטר

פרופ` פנחס דנון
    06/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור לשינה .
    מתן
    29/04/2010

אני בן 23 ,סטודנט לתכנות ועובד בעבודת סטודנטים .
    לצערי הגעתי למסקנה הכואבת שאני מכור לשינה ברמה שמפריעה לחיי היום יום שלי ולאיכות חיי.

אני חייב לשון לפחות 12 שעות ביום וגם אז אני יכול להרגיש עייף.
    אני מבטל ימי עבודה בשביל להשאיר טווח שינה של 12 שעות לפחות -. עד כדי כך שאני עובד פעמיים בשבוע בלבד.
    אני לא יוצא עם חברים יום לפני משמרת בוקר (10:00 תחילת העבודה) רק בשביל לשון מוקדם .
    למרות שהלימודים שלי מתחילים רק ב18:00 בערב ,מה "שמאלץ" אותי לקום ב17:00 , אני מרגיש מעיין חוסר נוחות , או פחד לצאת יום לפני לבלות עם חברים בגלל העובדה שהבילוי יגזול ממני שעות שינה.
    אני עסוק רוב שעות הערב בחישוב שעות השינה שנשארו לי , אם אני רואה שירדתי מטווח ה12 שעות אני מריגש רע וחוסר נוחות מחלחלת בי.

ההתמכרות "אוכלת" את חיי היום יום שלי , כמו שאמרתי :
    *אני מבטל ימי עבודה בשביל לשון.
    *אני מבטל את חיי החברה שלי בשביל שעות שינה.

ואם זה לא מספיק , שעות השינה המרובות גורמות לתוצאה ההפוכה ואני מוצא את עצמי עייף גם אחרי שעות שינה מרובות .
    אני לא מסוגל לנהל יום "מלא" שכלל עבודה ולימודים , כי אני מריגש פשוט עייף עד כדי חולשה כללית , כך שאני נאלץ להפריד את חיי היום שלי ל-לימודיםאו עבודהאו סידורים.

לצערי איני יודע איך לטפל בבעיה זאת.
    האם לפנות לרופא המשפחה ?
    או שיש גוף אחר?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    מכור לשינה .

הוספת תגובה

• מכור לשינה . - תגובה

דפנה הלמן
    21/05/2012

מתן שלום,
    בהמשך להמלצה של פרופ' דנון אני ממליצה לפנות טיפול פסיכולוגי על מנת להעמיק את ההבנה בהתמכרות. ייתכן ומדובר בהתנהגות המנעותית הנובעת מקשיים רגשיים כלשהם.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למעבדת שינה

פרופ` פנחס דנון
    29/04/2010

שלום,

אני ממליץ לפנות לרופא משפחה ודרכו למעבדת שינה לצורך אבחון מדויק

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די נמאס לי
    אני
    28/04/2010

שלום,

אני מרגיש כל כך רע, עובד בעבודה שלא אוהבים אותי ומתנהגים אלי לא יפה, למרות כל המקצועיות שלי , וההשקעה שלי הרבה מנקלים לי קשה קשה , מרוב קושי אני חוזר הביתה ושותה, למרות שאני נמצא בצוכנית של AA לא יודע מה לעשות זה חזק ממני, שום דבר לא עוזר אולי לעזוב את העבודה וזה לא שווה את הבריאותהנשפית שלי

אבל מצד אחד אין מי שיעזור לי כלכלית, חייב עבודה לשלם שכר דירה וכד' לחיות בכלל יאוש יאוש כמה שמדברים בקבוצה בא לי לשתות היום, קשה לי להכיל את כל המועקה הנשפית שאני עובר בעבודה

מה העצה לעזוב עבודה כזאת, אם היא גורמת לי לשתות מעוגמת נפש?

לקביעת תור
    סגירה
    די נמאס לי

הוספת תגובה

• מענה לאני

דפנה הלמן
    29/04/2010

שלום לך,
    השתייה היא פתרון הרסני להתמודד עם הדכאון.ישנם פתרונות אפקטיביים ולא הרסניים.אני ממליצה לך לפנות לטיפול משולב-תרופתי ושיחות בהקדם האפשרי.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור להימורים
    אנט
    26/04/2010

בני בן 23 מהמר רציני. כל הלילות משחק במשחקי הפוקר וביום הוא ישן.
    הוא ויתר על מקום עבודה טוב בטענה שמשכורת מנימום לא מספיקה וחבל על המאמץ.
    בקלפים הוא מרוויח יותר ויש לו אדרנלין גבוה.
    שוחתתי עמו בכל הדרכים אם בטוב ואם ברע אך לא עוזר. אפילו הגעתי לזה שאמרתי לו
    אני לא אמו יותר, שלא יפנה אלי יותר וידע שבסוף אני אסלק אותו מהבית.
    אך הוא לא מתייחס וממשיך ללכת.
    כבר שבוע אני לא מדברת אתו והוא ממשיך בשלו.
    מבקשת לדעת איך להתייחס אליו. מאחר ואני כבר הרמתי ידיים.
    עד היום שילמתי יותר מ100,00 של חובות הימורים

אנא עזרתכם הדחופה.

לקביעת תור
    סגירה
    מכור להימורים

הוספת תגובה

• מענה לאנט

דפנה הלמן
    26/04/2010

אנט שלום,
    ראשית את מתמודדת עם סיטואציה מאוד מתסכלת.שנית,היגיע הזמן לתכלס,אם הוא ממשיך להוציא כספים על הימורים,הייתי מתנה את המשך שהייתו בבית בהגעה לגמילה בלבד
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי לאלכוהוליזם
    דנה
    26/04/2010

רציתי לדעת האם ישנו טיפול תרופתי שיכול לעזור בגמילה מאלכוהול?

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול תרופתי לאלכוהוליזם

הוספת תגובה

• מענה לדנה

דפנה הלמן
    26/04/2010

דנה שלום,
    אכן יש טיפול תרופתי לגמילה.על כך ישיב פרופ' דנון.יחד עם זאת אני ממליצה על טיפול משולב.קרי:גם טיפול פסיכולוגי.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לאב משתקם מאלכוהוליזם
    דנה
    26/04/2010

שלום רב,
    אבי אלכוהוליסט. לאחר נסיונות קצרים וכושלים בעבר להפסיק לשתות ולאחר שפעם אחת החזיק מעמד כחודש וחצי בסיוע תמיכת אלכוהוליסטים אנונימיים הוא מנסה כעת לעשות זאת בעצמו.
    הוא מחזיק מעמד כבר 5 חודשים אך אומר שקשה לו ושכל יום הוא מלחמה. הוא לא מעוניין לחזור לקבוצת תמיכה ומתנגד לטיפול יחידני. האם להניח לו? האם ללחוץ בכל זאת על טיפול?
    האם ישנו מומחה באזור השרון שביכולתכם להליץ עליו או לפחות ספר תמיכה כלשהו?

הוספת תגובה

• מענה לדנה

דפנה הלמן
    26/04/2010

דנה שלום,
    אני לא ממליצה על תרפייה עצמית בשלבים אלו.
    יחד עם זאת לא ניתן לכפות עליו טיפול כלשהו. אני ממליצה לעודד אותו להיות במסגרת מעקב כלשהי-מרפאה לבריאות נפש,עמותת אפש"ר או כל טיפול פסיכותרפי אחר במסגרת פרטית
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חני
    19/04/2010

שלום רב,
    שאלתי היא כיום מה כמות הסיגריות הממוצעת שאדם שמעשן מעשן?
    פעם, בתקופת אבא שלי, אני יודעת שזה היה קופסא וחצי ליום בערך. היום פחות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מענה לחני

דפנה הלמן
    19/04/2010

שלום לך,
    לא ברורה לי שאלתך,אשמח אם תהיי ספציפית יותר, במידה וזה רלוונטי לגבייך.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכורה לקניות - זקוקה לעזרה
    תפי
    18/04/2010

פעם בחודש אני מחליטה שזהו
    שאני לוקחת אחריות ומפסיקה עם הקניות
    ופשוט לא מצליחה
    זקוקה לעזרה!!

הוספת תגובה

• מענה לתפי

דפנה הלמן
    19/04/2010

שלום לך,
    על מנת להבין את בעיית ההתמכרות לקניות,יש צורך להעמיק במידע.באופן כללי,במידה והעיסוק בקניות הופך להיות מרכזי בחייך וזה משפיע לרעה על התיפקוד היומיומי הרי שיש לטפל בבעייה.
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות להימורים

שלום,
    לפי כ - 8 חודשים בני בן ה - 21 השתחרר מצה"ל. מאז השחרור הוא לא עשה עם עצמו כלום , לא עובד , לא לומד. כל הלילה הוא מחוץ לבית וחוזר ב - 6 בבוקר וישן בימים. חבריו לפני כחודשים קראו לנו לשיחה וסיפרו שהבן שלנו מהמר בפוקר בסכומים גדולים. דיברנו עם בננו ואמרו שאנחנו יודעים שהוא מהמר והוא אמר שהוא מכחיש שהוא מהמר. לפי כחודש דיברנו איתו ואמרנו לו שאם המצב לא ישתנה ( ימצא עבודה וינהל אורך חיים נורמלי ) הוא יעזוב את הבית. לצערנו המצב לא השתנה ואמרנו לו לעזוב את הבית, אך כעבור שבוע של חוסר וודאות לגביו התקשרו ואמרנו לו לחזור הביתה בתנאי שהוא לא מהמר והוא ימצא עבודה, הוא הבטיח שהוא יעמוד בתנאי זה ויחפש עבודה. לפי שיחה עימו הבנו שיש לו תוכנית להשיג סכום כסף גדול על מנת לפתוח עסק בעתיד. הסברנו לו שאנחנו ניתן לו את הכסף והאמצעים לפתיחת עסק ויצא מעולם הפוקר אך הוא עדיין באותו המצב, בלילות לא נמצא בבית ובימים ישן, ומכחיש שהוא מהמר.
    הגענו להחלטה שאני ואימו נשב ונדבר איתו והוא נתן לנו להבין שלא אכפת לו מה אנחנו מאמינים או חושבים שהוא עושה בלילות שהוא לא נמצא בבית. כמו כן חבריו אמרו לנו שהוא אמר להם שהוא לא יצא לעבוד בעבודה רגילה ששכרה 4000-6000 שהוא מרוויח סכומים גדולים יותר בהימורים.
    הבנתי שטיפול פסיכולוגי וכדומה לא אפקטיבי מכוון שהוא מכחיש את ההתמכרות ולא ישתף פעולה.
    מה ניחן לעשות עם המקרה של בני ?

לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות להימורים

הוספת תגובה

• מענה לבנצי

דפנה הלמן
    08/04/2010

שלום לך,
    ראשית,התחלתם עם כוון חשיבה נכון שאתם מעמתים אותו עם העובדות,אז המשיכו בקו .קרי:אמרו לו מה אתם חושבים.יש מקום לברר איך הוא מרגיש עם איך שחייו כרגע מתנהלים.אם הוא מסופק,אז הבהירו לו שאתם אינם מרוצים ואינכם חייבים לשתף פעולה עם אורח חייו הנוכחי.בנוסף,הבהירו לו את עמדתכם הריגשית שאתם מפחדים שהוא יתדרדר יותר ויותר.
    אני מסכימה שאם אין הכרה בהתמכרות ,הוא לא ימהר להפסיק,אך יש מקום לבחון אם יש סבל מבחינתו ואם כן זוהי התחלה לפנייה לטיפול.
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אני יכולה לעשות על מנת להקל על המצוקות שלי?
    פרופ` פנחס דנון
    05/04/2010

בעלי מעשן חשיש מאז היותו נער על בסיס יומיומי, כיום הוא בתחילת שנות ה-40 ואני באמצע שנות השלושים ולנו 3 ילדים.
    הסיפור שלנו עצוב מאוד. אני הכרתי אותו לפני 11 שנים באתר הכרויות. הייתי בת 25, בחורה טובה ותמימה והחל מהפגישה השניה הוא נתן לי לעשן ואז בעצם ראיתי שהוא מתעסק עם זה על בסיס יומיומי. החל מהפעם הראשונה שניסיתי כמו בספר בראשית "וירא כי טוב".. כאילו נפקחו לי העיניים והרגשתי שהגעתי לגן עדן וכך במשך שנה וחודשיים התאהבתי בו ועשיתי איתו סמים ואהבה, עד שהגיעה הנפילה, התקף פאניקה נוראי שהביא אותי למחרת לרופא משפחה. לאחר מכן עוד כמה התקפי פאניקה שהנורא שבהם היה בחוץ, בערב, כשחזרתי מהעבודה. זה היה סרט אימה שלא אשכח אותו כל חיי אבל זה בעצם מה שהציל אותי מהתופת. החלטתי להפסיק לעשן החל מאותו יום. הגמילה הייתה קשה ביותר, מלווה בחרדות, התקפי פאניקה ודכאון, שאת רובה עברתי לבד. היו כמה מפגשים עם פסיכולוג אבל לא נטלתי תרופות. לאחר חצי שנה שהייתי נקיה נכנסתי להריון ומיד לאחר הלידה נכנסתי שוב להריון. אחרי כל הריון היו לי התקפי פאניקה ודכאון אחרי לידה. עד היום אני סובלת מבעיות באישיות, שריטות שנשארו לי מאז. אני חסרת בטחון וסובלת מפחדים.טופלתי נפשית לסרוגין, גם תרופתית. נולדה לי במהלך השנים עוד בת. בעלי ממשיך לעשן והוא לא יפסיק לעולם. כבר השלמתי עם זה. שום דבר שבעולם לא יעזור לו כי הוא לא רוצה לעזור לעצמו. אני אוהבת אותו למרות שבעצם כל החיים נהרסו לי מאז שהכרתי אותו. כיום אני גם פוחדת מלהיות לבד. הוא לא מעשן לידי וליד הילדים, אבל אני רואה את כל התופעות מהצד וכבר התייאשתי ומזמן הנחתי לנושא. למשל עכשיו הוא טוען ש"יבש" כלומר אין חומר והוא עצבני כבר יומיים. הלוואי ויכולתי לדבר עם אישה במצבי שיש לה בעל שמכור לחשיש. מה אני יכולה לעשות על מנת להקל על המצוקות שלי?

הוספת תגובה

• מענה לאנונימית

דפנה הלמן
    05/04/2010

שלום לך,
    את מתייחסת בפניתך גם אלייך וגם אל בעלך .לכן ברצוני להתייחס לכל אחד בנפרד.לגבייך,על פי הנאמר עדיין אני מתרשמת שאת סוובלת ולכן הייתי ממליצה לך לפנות להתייעצות בעניין . זאת על מנת להבין לעומק את הבחירה שלך להשאר בקשר הנישואין הזה. ניתן לפנות למרפאות לבריאות הנפש או לקליניקות פרטיות.
    בנוגע לבעלך,כל עוד הוא אינו מודע למצבו לא ניתן יהיה לעשות שינוי.את מציינת כי הוא"יבש".אז יש לבחון זאת ברצף הזמן.יש מקום בשלב הזה לעודד אותו ולחזק אותו על כך ולהבהיר לו את רצונך. יש מקום להעזר בגורם כלשהו על מנת להצליח בבחירה שלו-הפסקת העישון.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לחשיש
    אנונימית
    04/04/2010

היי,

אני עם חבר שלי כבר קרוב ל 3 שנים. מאז שאני מכירה אותו הוא מעשן המון חשיש. מהבוקר עד הלילה הוא מעשן באנגים בכמויות. כל פעם ששאלתי אותו למה הוא מעשן כלכך הרבה הוא אומר לי שהוא עובר תקופה קשה ושזה לא קשור אלי ושטוב לו איתי.
    עד היום ניסיתי לנקוט בכל מיני צעדים שיגרמו לו להפסיק, לדבר איתו, לתת אולטימטום ולדבר עם הסובבים אותו אבל כלום לא עזר. בשבוע האחרון עברנו לגור יחד ואמרתי לו שאני לא מוכנה שיכנס לי באנג הביתה. שאין לי בעיה עם ג'ויינטים. במשך שבוע שלם הוא הסתובב בבית כאילו מישהו מת והיה בדיכאון עמוק. הוא כל הזמן נסע לבית של הוריו כדי לעשן, ואמר שהוא לא מרגיש את הג'ויינט. היום בבוקר מצאתי באנג בדירה שהוא ניסה להחביא ממני.
    אני כלכך נעלבתי שהעפתי אותו מהבית.
    אני מאוד דואגת לו. הוא מבין את הבעיה שלו, יודע שהיא לא עושה לו טוב, אבל תמיד מנסה להתחמק משיחות על זה ומגמילה. אני לא יודעת איך להתנהג והוא ממש חשוב לי. גם אם לא נהיה יחד יותר לעולם, הוא חייב להפסיק. זה הורס אותו!!!
    מה אני עושה בבקשה חייבת תשובה, ניסיתי את אל סם והם לא עונים ואני לא יכולה לשבת ללא מעש.
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לחשיש

הוספת תגובה

• מענה לאנונימית

דפנה הלמן
    05/04/2010

שלום לך,
    אני ממליצה לעמת את חברך עם העובדה שהשימוש בחשיש מפריע לך בקשר עימו.בנוסף לכך שהוא פוגע בו.
    במידה והוא מעלה קושי להפסיק בעצמו,הציעי לו לפנות לטיפול פסיכותרפי בעניין.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אבל...

אנונימית
    07/04/2010

לצערי הוא לגמרי נגד טיפולים. הוא מבין שיש לו בעיה אך הוא לא מבין איך ולמה זה משפיע עלי כפי שזה משפיע. הוא חושב שזהו משהו פרטי שלו ושזה לא צריך להפריע לאף אחד. הוא יודע כמה זה מפריע לי. אנחנו מדברים ורבים על זה המון. חשבתי אפילו לעשות התערבות עם המשפחה שלו כדי להבהיר לו את המצב. אך אני לא יודעת עד כמה זה יעזור. הוא מודע לכל ההשלכות של העישון אך הוא לפי דעתי מפחד להפסיק מתוך הפחד להבין שזה אכן חזק ממנו. האם יש דרך נוספת חוץ מטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחשיש
    בן 19
    01/04/2010

שלום לכולם אני בן 19 וחצי היום מעדיף להישאר בעילום שם מעשן חשיש כבר שנה ומשו.
    עברו עליי חיים ממש קשים וזה היה "הבריחה" שלי
    אין לי כסף ללכת לפסיכטארים או כאלו, הפסקתי לעשן היום אחריי שהייתי לוקח איזה משו כמו 10-11 באנגים ביום אם לא יותר.
    וזה מאוד מאוד קשה אני קם בבוקר מזיע כולי כל הגוף שלי רק משתוקק ורוצה את זה.
    אם לא היה לי פה מישו לדבר איתו (חברה שלי) אני מאמין שעוד היום הייתי חוזר לזה.
    והיא בין כה וכה תלך עוד יומיים או שלוש ואני מפחד להישבר כי אני מאמין שזה מה שיקרה.
    יש מישו שאולי מבין אותי או עבר דבר כזה שיכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בנידון.
    בחיים לא האמנתי שחשיש מסוגל לעשות לי דבר כזה זה ברמה של "קריז" ואני ממש לא צוחק.

תודה לכל העוזרים שיהיה חג שמח וכשר :)

לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחשיש

הוספת תגובה

• כל הכבוד :)

פרופ` פנחס דנון
    04/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחשיש היא כמו גמילה מכל סם !!

בעילום שם
    11/04/2010

היי, אני בת 25 ועישנתי מגיל צעיר מאוד, בערך 15.
    אני נקייה היום כבר 5 חודשים ו16 ימים ואין יום שעובר שאני לא מודעת לכך שאני בגמילה.
    אתה עושה משהו מדהים ואין לי מילים לתאר כמה שאני גאה בכך ומעריכה אותך על ההחלטה שקיבלת ועל כך שאתה נקי אפילו אם זה רק יום אחד- כל יום הוא עולם ומלואו!
    גמילה מחשיש יכולה להיות מלווה בדיוק בתסמינים שתיארת - הזעה, דפיקות לב, חוסר שקט עצום ועוד - זה עובר! תוך שבוע- שבועיים אתה כבר תרגיש אחרת לגמריי!!!!!!!! תמשיך עם הניקיון שלך בשביל עצמך ובשביל הבריאות שלך!
    הניסיון שלי היה מר עם חשיש וגם עם הרבה סמים אחרים - והיום אני בתוכנית גמילה מהכול.
    אתה תראה שככל שהזמן יעבור אתה תרגיש יותר טוב, יותר עירני, יותר שמח, יותר מרגיש ויותר חי.
    אל תישבר! אני כאן אם אתה צריך עצה או תמיכה!
    תהיה חזק למרות שאני בטוחה שאתה בן אדם חזק אם כבר הגעת להחלטה שאתה רוצה לחיות את החיים שלך ללא שימוש בסמים!
    כל יום - רק להיום! אם נהייה לך קשה תקציב לעצמך 10 דקות ללא עישון, כשהן יעברו תציב לעצמך עוד 15 דקות וכך לאט לאט תעבור עוד יום נקי.
    אתה חזק!
    המון הצלחה, כוח, שלווה, ואהבה...
    נעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן פרופסור דנון היקר
    אידן
    27/03/2010

הייתי אצלך בהתייעצות צ גמילה ממריחואנה ביום שלישי בערב
    שמי אידן עם אתה זוכר
    אתמול בלילה לקחתי פעם שניה את האטומין פעם ראשונה הייתה 20 מג פעם שניה 40מג(אתמול)
    בלילה היו לי נדודי שינה מאוד קשים של להתהפך מצד לצד ולהשתגע הצוואר לא מצא תנוחה בכרית ממש חשבתי שאני פסיכי
    כל שניה אני קמתי מזיע בהרבה יותר ממה שאני רגיל להזיע עם תנועות מאוד חדות כל תנועה שהרגשתי)
    היה לי איזה חלל ריק בהרגשה הכללית מאוד הפריע
    היום כל היום הייתי בבלבול מאוד קשה השרירים בגופי הרגישו מוזר ורגליי כל הזמן מתנועעות כאילו אני בעצבים, מאוד חסר שקט ומנסה להתרוצץ כדי להפיג זאת אבל בקושי.
    בבקשה פרופסור דנון אני מבקש את עזרתך הכנה
    אידן

לקביעת תור
    סגירה
    אהלן פרופסור דנון היקר

הוספת תגובה

• קבלת ב-e mail תשובה

פרופ` פנחס דנון
    28/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גניבת כסף בפוקר פייסבוק
    משה
    26/03/2010

כאחד שאינו משחק וניזון ממידע אבקש לדעת האם יש מצב שמשהו ירמה ויגנוב ממשהו אחר כסף בפייסבוק בפוקר

לקביעת תור
    סגירה
    גניבת כסף בפוקר פייסבוק

הוספת תגובה

• תמצאו לכם חיים!!!

מיואשת
    14/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם

עבד
    29/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה