מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור גולף בלב העובראבי14/06/2009
שלום,
שבוע 15 +2 .בת 38
בבדיקת מערכות ראשונה נראה כדור גולף בחדר בלב.
מה המשמעויות לכך?האם יש סכנה לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
ד''ר אלי רימון14/06/2009כממצא בודד אין לו משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלה בבטןרותם14/06/2009
מה הסיכוי שבעיטה בבטן (של ילד בן 6) תגרום לדימום, הפרדות שילייה (באזור מסוים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותם
ד''ר אלי רימון14/06/2009נמוך אך כדאי לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא14/06/2009
האם מותר לקיים יחסים כאשר יש פתיחה של אצבע (אולי הפתיחה נסגרה ואולי אפילו גדלה)
???? אני בשבוע 38 פלוס....ורוצה כבר ללדת ומקווה שיחסי מין יזרזו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אלי רימון14/06/2009אין בעיה , אך אל תאשימו את הרופאים אם יהיו שינויים במבנה הגולגולת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה ???
א14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר אלי רימון14/06/2009שמותר ולשיקולכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך-הסבר
א14/06/2009אודה לך אם תפרט ותסביר ל-מה כוונתך בשינויים במבנה הגולגולת...
האם מותר או אסור לקיים יחסים במצב כזה?
אני לא מבינה קודים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
א14/06/2009אוקיי ראיתי את תשובתך לעידן....
אין צורך לענות לי שוב....
רק אם אתה אומר שמאשימים את הרופאים שלא הזהירו, כדאי שתזהיר גם אתה ולא תגיד "בקיצור מותר ואין בעיה"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם מחוקעינת14/06/2009
היי ד"ק...
ילדתי לפני חצי שנה את בני,הריון היה מלא סיבוכים: צואר רחם מחוק,לחץ דם גבוה,סכרת ולקראת הסוף גם רעלת..ילדתי בשבוע 31..
תודה לאל נקלטתי שוב להריון..שאלתי היא האם הסיבוכים יחזרו בהריון הזה גם?..(בפרט אני שואלת לגבי צוואר הרחם)
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למסובכת
ד''ר אלי רימון14/06/2009כל הדברים שציינת הם סיבוכים שעלולים לחזור גם בהריון הבא
עלייך להיות במעקב הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38א13/06/2009
אני בשבוע 38 ...
במשך השבת הרגשתי דקירות שמורגשות באיזור הנרתיק/צוואר הרחם..
98% מהפעמים זה הורגש יחד עם תנועות העובר.
אני מכירה את הדקירות האלה בערך מחודש שמיני והם לא גרמו לכלום...
השבת הם היו קצת יותר מבדרך כלל (העובר גם זז הרבה)
זו דקירה קצרה מאוד..
רציתי לשאול מה זה יכול להיות? על מה זה יכול להעיד?
העובר מאוד לוחץ למטה (לפעמים) האם זה קשור אליו? הוא נגע בנקודה רגישה? או שמא זה משהו שחייב בדיקה?
תודה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אלי רימון14/06/2009יתכן תנועות אך צירים
בכל אופן לא נראה כבעיה משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרדקלה13/06/2009
שלום,
האם בכל מקרה שיש MTHFR הומוזיגוט ופקטור 5 ליידן הטרוזיגוט נותנים קלקסן? הריון ראשון היה תקין לחלוטין עם תינוק במשקל 3.800 ק"ג. ההריון היה ללא נוגדי קרישה. אבל שבוע אחרי הלידה התפתח אצלי לחץ דם גבוה שירד רק אחרי כמה חודשים. האם בהריון הבא כדאי לקחת קלקסאן ליתר ביטחון או רק במשכב לידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומית
ד''ר אלי רימון14/06/2009במשכב לידה בודאי
הבמהלך הריון אין הוריה חד משמעית אך עלייך לפנות למומחה הריון בסיכון לדיון מורחב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז או השראת לידההילה13/06/2009
האם השראת לידה זה משהו שניתן לבקש אותו (בהתחשב בהריון שנמצא בסיכון גבוה - אפלה ו DVT בעבר לאחר הריון). או האם זוהי החלטת רופא בלבד?
עד עכשיו, שבוע 37, הריון תקין ומצב עובר מצויין.
המון המון תודה על תשומת הלב וההיענות
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז או השראת לידה
פרופ' יריב יוגב13/06/2009רוב הרופאים ישרו לידה בהתחשב שהכל תקין בין שבוע 39-40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים חזקים על צוואר הרחםהילה13/06/2009
אני בתחילת שבוע 37 ומרגישה לחצים מאוד מאוד חזקים בתחתית האגן (אני חושבת שעל צוואר הרחם). זהו הריון ראשון ואני לא יודעת האם אלו צירים או לא. הלחצים מלווים בתנועות מאוד גדולות של העובר (כאילו מנסה ממש לצאת). אני נמצאת בהריון בסיכון גבוה בגלל אפלה, לאחר אירוע DVT ומקבלת קלקסן ולכן אני רוצה לדעת האם אלה סימנים מבשרי לידה כדי לדעת האם לגשת לבית החולים או לא. הכאב הוא כאב חד מאוד אך אני עדיין מחייכת. אין תדירות קבועה ללחצים.
אודה לתשובה ביום ראשון אם לא אלד (הלוואי שכן) עד אז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים חזקים על צוואר הרחם
פרופ' יריב יוגב13/06/2009במידה וחשה לחצים סדירים פני להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IUGR סימטריאגנס ועוד שני12/06/2009
אני בשבוע 28 +2 בעיוכב גדילה של 3 שבועות. ברקע טרומבופיליה פקטור 5 ןmthfr. אולטרסאונד ראשון מתאים, שקיפות עורפית מתאים וטוב (1:1181, 1 מ"מ). סקירה ראשונה(שבוע 15+5) ירידה בהיקף ראש לאחוזון 10 ומשקל אחוזון - עיכוב שבוע 5, סקירה שניה (22+1)עיכוב של שבועיים. בשבוע 25 עשינו בדיקה של זרימת דם, שיצאה תקינה ועיכוב גדילה של 3 שבועות. מאז מחפשים סיבה. אני מטופלת בקלקסן, שהעלו ל 60 מ"ג ואיתו מיקרופירין. הבת שלי נולדה 3750 והבן שלי 3850.
היינו בדעה שניה אצל פרופ' ירון מאיכילוב, ביצענו סקירה אצל דר' וולמן ואתמול היינו אצל דר יפו באיכילוב. שלחנו CGH לארה"ב, אקו לב תקין, תשובות שליליות לוירוסים, כל המחלות הגנטיות שלילי.
הבנתי מפורום תמיכה בהריון בסיכון שIUGR סימטרי בעייתי יותר מעיכוב גדילה "רגיל". האם נכון?
ביום שלישי תור למרפאה לשלילת מומים בתה"ש ופרופ' ירון המליץ על* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ההודעה..
אגנס ועוד שני12/06/2009MRI מוח.
מה עוד ניתן לעשות וכמה באמת חמור הIUGR הסימטרי על IUGR לא סימטרי.
בינתיים אמרו לנו שאו השלייה דפוקה (3.5 HCG בחלבון עוברי - אבל אז למה העיכוב סימטרי ולא פגיעה הדרגתית ומתחילה בבטן?), או שהיא פשוט קטנה (אני 1.58 ובעלי 1.80) או שהיא לא בסדר.
אשמח לשמוע ולדעת יותר
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאגנס
פרופ' יריב יוגב13/06/2009ללא ספק את בידיים טובות ומבוצע הברור המקסימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן ואפידורלהילה12/06/2009
שלום, רציתי לשאול האם יש מניעה מלקבל אפידורל אם אני מקבלת קלקסן. נאמר לי שזה תלוי במינון של הקלקסן. אני מקבלת פעמיים ביום קלקסן במינון של 60 מיליגרם
תודה רבה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ' יריב יוגב12/06/2009במידה ויחלפו 16-24 שעות ממתן הקלקסן האחרון אין מניעה. טווח השעות מייצג את ההבדלים בין בתי החולים השונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של קלקסן - דחוףרותם12/06/2009
יש לי שני ילדים בריאים לאחר 2 הריונות תקינים לחלוטין.
בהריון השלישי הייתה לי הפלה מאוחרת, הומלץ לי, בהסתמך על נתיחת השליה, להזריק קלקסן - אך יש רופאים שטוענים כי אין צורך בכך.
בדיקות דם של קרישיות יצאו תקינות.
רציתי לדעת מהם תופעות הלוואי והסיכונים שיהיו בהזרקת 60 מ"ג (משקל גופי 60 ק"ג).
גיליתי שאני בהריון - אני צריכה להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף שיש לציין
הריונית12/06/2009
זה הריון שלישי שלי אחרי לידת שני ילדים בריאים. הראושן בלידה רגילה והשני בניתוח קיסרי שעקב ריבוי מי שפיר ומצג עכוז הוחלט לנתח אותי.
בכל ההריונות שלי התגלתה סכרת הריונית אך לא קשה כמו ההריון הזה.
בהריונות הקודמים הצלחתי לשמור על איזון רק ע"י דיאטה.
בתודה מראש
הריונית בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
פרופ' יריב יוגב12/06/2009על פניו ע"פ מה שתיארת אין מקום לטיפול בקלקסן. אך לצורך תשובה סופית ומעמיקה יש צורך בניתוח מדויק של פרטי המקרה
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןהריונית12/06/2009
אני בהריון בסיכון גבוה עקב סכרת טרום הריונית כנראה שהתגלתה לי בשבוע 13 להריוני, וכן אני קיבלתי הוראה מהרופא להזריק לעצמי 3 פעמים ביום אינסולין, בבוקר, בערב ולפני השינה.
היום אני בשבוע 34 אחרי אשפוזים חוזרים בבית חולים לשם איזון סכרת שלא ממש מתאזנת בזמן שאני נמצאת במקום עבודתי (חשוב לציין שבבית חולים אני מאוזנת)
במקום עבודתי לא ממש מאפשרים לי לאכול סדיר לפי הוראות הרופא והדיאטנית, למרות שחזרתי ואמרתי הרבה פעמים למעסיקיי וכן שלחתי להם גם מכתב מהרופא בעניין זה.
מאחר שאני בשבוע מתקדם וישנם ימים שאני עובדת כ - 9- 10 שעות ביום, דבר זה מקשה עליי להשאר ערה בשעות הערב ולאכול ארוחת ערב וארוחה לפני השינה והזרקת אינסולין במועד.
אני חוששת שאני עלולה בעקבות הקושי שלי בעבודה, ללדת לידה מוקדמת.
חשוב עוד לציין שהרופא הפנה אותי באשפוז האחרון לבית חולים גם מכיוון שהניטור העוברי, לטענתו, לא היה תקין,
אחד מהרופאים בבית החולים אמר לי כי הוא מאפשר לי מנוחה בביתי שבוע וחצי אחרי האשפוז, ואילו במכתב השחרור המלצה זו לא נכתבה שם, וכן הרופא המטפל שלי שעובד באותו הבית חולים לא מסכים לאפשר לי שמירת הריון.
אני מרגישה גם שהאשפוזים החוזרים בבית החולים "משגעים" את מעסיקיי בעבודה שהם צריכים לדאוג כל הזמן למי שיחליף אותי, גם שמירת ההריון תהיה פתרון הולם להם שיוכלו להתארגן עם מחליף ולא כל פעם לקבל טלפון ממני שגם היום אני לא מגיעה לעבודה וצריך לחפש מישהו שיחליף אותי. מה עוד שאין לי כבר ימי מחלה מרוב האשפוזים שאני עוברת.
האם כל הנאמר לעיל אינו מהווה סיבה מספיק טובה לקבל שמירת הריון, שתאפשר לי בביתי לשמור על הוראות הרופא והדיאטנית ובכך לא אגיע לסיכון לי ולעוברי?
אשמח לתשובה בהקדם
הריונית בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
פרופ' יריב יוגב12/06/2009לצורך גיבוש המלצה לשמירת הריון יש צורך סמידע לגבי פרטים נוספים
תמיד יש גם אפשרות לקחת חופשה
במידה ומעוניינת אנא התייעצי עם רופא תעסוקתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים שלא ציינתי
הריונית14/06/2009זה הריון שלישי שלי אחרי לידת שני ילדים בריאים. הראושן בלידה רגילה והשני בניתוח קיסרי שעקב ריבוי מי שפיר ומצג עכוז הוחלט לנתח אותי.
בכל ההריונות שלי התגלתה סכרת הריונית אך לא קשה כמו ההריון הזה.
בהריונות הקודמים הצלחתי לשמור על איזון רק ע"י דיאטה.
בהריון הזה, משקל העובר גדול וכן יש לי ריבוי מי שפיר בנוסף לסכרת שציינתי מקודם
אשמח שתפרט לי מה כוונתך שחסר מידע על פרטים נוספים.
בתודה מראש
הריונית בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות מרובות של העוברא12/06/2009
אני בשבוע 38 פלוס...במשך כל ההריון הרגשתי את תנועות העובר ממש טוב תודה לאל...
אם כי לפעמים יותר מידי טוב..הכוונה לתנועתיות מלחיצה וארוכה כאילו הוא נלחם שם בפנים נגד משהו/מישהו שמציק לו...
אתמול בלילה שוב הוא זז המון...במשך שעתיים...לחץ לי למעלה ,לחץ למטה,לחץ בצדדים..
כל הבטן שלי מתעוותת לכל הכיוונים וממש רואים זאת בעיניים...(בעלי היה ממש בשוק)
מכיוון שהוא כבר גדול וחזק אז התנועות יותר חזקות וכבר קשה לדחוף אותו חזרה פנימה מהבליטות שהוא עושה לי בבטן. מידי פעם זה פתאומי כאילו הוא מבצע תנועת נינג'ה וזה ממש מקפיץ אותי .
רציתי לשאול האם זה תקין? האם זה יכול להעיד על משהו/מצוקה? האם צריך לעשות מעקב ניטור קפדני יותר? או בקיצור האם יש סיבה לדאגה?
אדגיש שוב שזה לא משהו חריג...ובמשך כל ההריון זו הרגשה מוכרת, פשוט עכשיו שהוא גדל, זה חזק יותר ומלחיץ ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות מרובות של העובר
פרופ' יריב יוגב12/06/2009אין שום בעיה בריבוי תנועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף פליזיעלי11/06/2009
שלום רב. אני כרגע בשבוע 6 אחרי לא מעט טיפולי IVF (בעיה מכנית בחצוצרות) וההריון הגיע מסבב בלסטוציסטים מוקפאים. כבר בשבוע 5 הגיע דימום ראשון שארך כשעתיים ופסק (דם טרי ללא ריריות). לאחר מכן ביצעתי א"ס והרופא ראה שק הריון עם חלמון וקוטב עוברי ואמר שמתאים בגודל לגיל ההריון. צוואר הרחם היה ארוך ומתוח והרופא אמר שצריך להמשיך לעקוב אחרי דופק ושהוא ראה משהו שיכוללענות על הגדרה של המטומה משק הריון שלא התפתח... אתמול שוב היה לי דימום שנמשך כמעט כל היום דם טרי שהלך והפך עם השעות לחום (דם ישן פירורי כזה). היתה גם רגישות באיזור השחלות. נפסק לחלוטין.
האם הדימומים הם סימן רע? האם יש סיבה לדאגה? ממה יכולים לנבוע? יש דרך להפסיק אותם?
אם אתן הבנות גם קוראות את ההודעה האם יש מישהי שסבלה מזה ובכל זאת המשיך והתפתח לה הריון תקין? אני אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום
פרופ' יריב יוגב11/06/2009דמום בד"כ בשלב זה קשור להפלה מאיימת
אין דרך בשלב זה להתערבות פרט לטיפול אותו את נוטלת
בצעי סונר לתקינות ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידת תאומים אחרי קיסרי.גוזלים11/06/2009
אני בהריון תאומים שני, ההריון הקודם הסתיים בשבוע 39 אחרי לידה ארוכה מאוד בקיסרי חירום אחרי שהתאום המוביל נתקע בתעלת הלידה בגלל טורטיקוליס חמור והלידה הפסיקה להתקדם.
האם אפשר להכנס ללידה רגילה בהריון תאומים לאחר קיסרי? אני מעדיפה מאוד לא להכנס לניתוח נוסף בגלל הילדים שכבר נמצאים בבית.
תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידת תאומים אחרי קיסרי.
פרופ' יריב יוגב11/06/2009כעיקרון ניתן
אנא פני לייעוץ מקדים לבית החולים בו את מתעתדת ללדת לצורך הסבר מפורט על הסיכונים האפשריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)