מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת מי שפיר לאחר המטומהח17/06/2009
שלום.
בשבוע 6-8 היה דימום בינוני והוא פסק.
כעת שבוע 15,ועוד שבועיים מתוכנן דיקור מי שפיר.(עקב גיל 38).
האם אין סכנה מוגברת לזיהום בזמן הדיקור עקב הדימום שהיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה
ד''ר אלי רימון17/06/2009אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חגית17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם קצרמישהי17/06/2009
שלום, רציתי לדעת מה הסיכון בצוואר רחם קצר מן הרצוי- כ 27 ס"מ בשבוע 24 בהריון של תאומים מונוזיגוטים (זהים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובנוסף- מה הטיפול הדרוש?
מישהי17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואר מקוצר
ד''ר אלי רימון17/06/2009אין צורך בטיפול אלא מעקב בלב
לא נמצא טיפול יעיל בתאומים
יש להבדק כדי לראות אם יש פתיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףויקה17/06/2009
שלום.
אני בשבוע 23 והיום ביצעתי סקירה מורחבת. בסקירה התגלתה "כליה ימין היפואקוגנית" אך גודלה תקין. הרופא אמרה שבצבע של הכליה הוא אפור, אבל הצבע יתבהר קצת מסקירה מוקדמת. רציתי לדעת מה ניתן לעשות בנושא?
שאלה נוספת:
בחלבון עוברי יצא HCG-3.26 ויש לי שילייה קדמית נמוכה. רציתי לשאול, האם זה מסוכן לטוס השבוע לאירופה? אין לי כאבים או דימומים במהלך הריון עד כה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקה
ד''ר אלי רימון17/06/2009בנושא הכליה מעקב בסונר בשלב זה
אל תטוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה דחופה -11 ימים חום בהריבת16/06/2009
מזה כ-11 ימים אני סובלת מחום הנע בין 38 ל-38.9.
ערכתי בדיקות מקיפות לשלילת וירוסים ספירות דם אקג (מחר יש לי אקו לב)
תרבית שתן, משטח גרון, משטח אף, בירור גניקולוגי , סקירת מערכות וכל זאת ללא מציאת סיבת החום. אני חסרת אונים לא יודעת למי לפנות חוששת לשלומי ולשלום העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
ד''ר אלי רימון16/06/2009תמונ מתאימה לזיהום במזהמים לא רגילים
יש לפנות לרופא זהומים
יתכן שיש לבצע בירור באשפוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף, לגבי הזרקת קלקסן!!טלי16/06/2009
אני בהריון, אחרי אובדן של הריון ראשון לפני שנה ו-3 חודשים, בשבוע 22 בשל APLA
אני ממש ממש בהתחלת ההריון, שבוע 1+5
הייתי היום אצל ההמטולוגית שהורתה לי להתחיל מיידית להזריק קלקסן 80 מ"ג + אספירין 75..
לעומתה, רופאת הריון בסיכון, מאוד בעד קלקסן אבל רק לאחר שתהיה בטוחה שמתפתח הריון, כלומר רק בשבוע הבא אני אמורה להגיע אליה, לעשות US ולראות שאכן ההריון מתפתח ויש שק הריון בתוך הרחם וכו'..
היא נגד קלקסן מעכשיו.. כי אם יקרה חלילה משהו.. היא לא רוצה שאהיה "עם בטן מלאה דם".. לדבריה..
עוד טיעון שהוסיפה זה שלא "עשיתי" קרישים שלא קשורים להריון, אני לא מטופלת בשגרה במדללים, לא עברתי 20 אובדנים שמצדיקים להתחיל קלקסן עוד לפני שנצפה שק.. וההמטולוגית אומרת שחובה לקחת קלקסן כבר עכשיו.. בשביל למנוע סיכונים של הפלות בשליש הראשון וכו'...
יש לציין שבהריון הראשון עד השבוע ה17 הכל היה תקין לחלוטין מבחינת מדדים והתפתחות ורק בשבוע 17 התחיל לעלות ל"ד והתחילו להתגלות סימני טרום רעלת..
אני לא יודעת מה לעשות..
למי להקשיב?? איך להחליט מה נכון ומה לא?
האם בדר"כ נהוג להזריק קלקסן מבטא חיובית? ביום א' האחרון עשיתי את הבדיקה, בטא= 622
או האם להקשיב לרופאת הריון בסיכון ולהמתין עוד שבוע???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
ד''ר אלי רימון16/06/2009כבר השבתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגליבין נמוך אחרי אנטיביוטיקהעינת16/06/2009
לד"ר שלום רב
אני בהריון בשבוע 26. לאחר שקיבלתי אנטיביוטיקה תוך-ורידית לטיפול בחידק בדרכי השתן, יש לי ערכי המוגלובין ו-RBC נמוכים:
המוגלובין 11.4
RBC 3.76
אני לוקחת תוסף ברזל SLOW-FE כדור אחד כל יום וכן כדור PRENATAL אחד ליום. האם יש צורך להעלות את המינון של התוספים, ו\או להוסיף ויטמין B12? האם מצב זה נחשב אנמיה, האם זה מסכן אותי ואת העובר?
תודה רבה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
ד''ר אלי רימון16/06/2009לא מדובר באנמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסאלה16/06/2009
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 13 (הריון מס' 2).בהריון בראשון לא היו בעיות עם בלוטת התריס.
בבדיקה של בלוטת התריס התוצאות :
5.0 T3- FREE
0.04 TSH
14.3 T4- FREE
מה אומרות תוצאות אלו?
תודה,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלה
ד''ר אלי רימון16/06/2009הרושם שמדובר ביתר פעילות
גשי בהקדם לאנדוקרינולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב בהריון בסיכוןיעל16/06/2009
שלום,
אני ממש בתחילתו של הריון (שבוע 8) שהושג ב IVF.
לפני כשנה עברתי ניתוח לכריתת שרירן עם פתיחת בטן.
המנתח אמר לי שכשאכנס להריון אצטרך מעקב של הריון בסיכון ולידה בניתוח קיסרי.
מה בעצם מטרת המעקב במצב כמו שלי?
מאיזה שלב של ההריון יש צורך במעקב שכזה (אני מניחה שכרגע זה ממש מוקדם עדיין).
תודה,
בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבתיה
ד''ר אלי רימון16/06/2009החשש המרכזי לקראת סוף ההריון מקרע של צלקת הניתוחית ולכן מומלץ ניתוח קיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה דומה
אור17/06/2009קצת לעודד אותך.
גם אני עברתי ניתוח פתיחת בטן להוציא שרירנים. השרירנים חזרו. ויחד עם זה אני בהריון תאומים בשבוע 36. הכול תקין. בתחילת ההריון אמרו לי שאהיה חייבת בניתוח קיסרי. עתה זו בחירה שלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרתשמרית15/06/2009
רציתי לדעת מבחינת סכרת מה הערכים הנורמלים אחרי ארוחה?
אני מאובחנת בסכרת הריון שבוע 30 - הריון ראשון
הערכת משקל העובר גדול 1800 ..
אני בודקת לעצמי את הסוכר ביוםיום ....ישנם ערכים גבוהים לא יותר מ 180 אחרי ארוחה (שעתיים)
לא מטופלת ע"י אינסולין ..
מה המלצתך ??
חוששת מלידה קיסרי ונורא רוצה להצליח לאזן את הסכרת כמו שצרייך
אך העובר גדל וגדל ואני ל איודעת מה יהיה הלאה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר אלי רימון15/06/2009אני מבין את מצוקתך
המפתח בסוכרת הריון הוא איזון ערכי הסוכר
הערכים שציינת הם חריגים ( המקובל 140 לאחר שעה ו-120 לאחר שעתיים)
כנראה שתזדקקי לאנסולין
עלייך להתיעץ בהקדם עם רופא הריון בסיכון שיאזן את הסוכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MTHFRשרונה15/06/2009
האם כשיש לי קרישיות יתר MTHFR הומוזיגוט, אני צריכה לקחת קלקסאן במהלך הריון או לאחריו? או שניתן להסתפק בחומצה פולית 5 מ"ג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרונה
ד''ר אלי רימון15/06/2009החלטה תלויה בסיבוכי הריון קודמים, אירועי קרישה לך או למשפחה
יעוץ מורכב ולכן ממליץ יעוץ רופא הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות ועוד (ארוך)חסוי15/06/2009
בוקר טוב לכולם.
אני נמצאת בשבוע 17+0 להריוני הראשון. אני קוראת בפורומים שיש נשים שכבר מרגישות את תנועות העובר. אני עדיין לא מרגישה כ ל ו ם........
1. האם אני אמורה להילחץ? באיזה שבוע אני ארגיש אותו?
2. אני מרגישה באופן כללי ממש טוב, חוץ מעייפות, אפילו הבחילות די עברו לי.. האם זה בסדר?
3. הבטן שלי יותר קטנה בבוקר ויוצאת בדרך כלל רק בערב.. האם זה תקין?
4. בימים האחורנים אני ממש מצוננת: כואב לי נורא הגרון. אני לא לוקחת שום תרופות.. האם זה מסוכן לעובר?
אשמח לכל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטניה
ד''ר אלי רימון15/06/2009. האם אני אמורה להילחץ? באיזה שבוע אני ארגיש אותו? לא, משמעותית משב 25
2. אני מרגישה באופן כללי ממש טוב, חוץ מעייפות, אפילו הבחילות די עברו לי.. האם זה בסדר?כן
3. הבטן שלי יותר קטנה בבוקר ויוצאת בדרך כלל רק בערב.. האם זה תקין? לא יודע
4. בימים האחורנים אני ממש מצוננת: כואב לי נורא הגרון. אני לא לוקחת שום תרופות.. האם זה מסוכן לעובר-לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת... העמסת 100 תקינהמבולבלת15/06/2009
אני בשבוע 9. הריון שני לאחר סוכרת הריון בהריון הראשון ובדיקות תקינות ללא סוכרת לאחר ההריון.
בשבוע 6 עשיתי בדיקת המוגלובין A1C שיצאה לא תקינה (6.3 בשבוע 6. סוכר בצום היה תקין)
(אל תשאלו למה עשיתי אותה. ממש סתם לדיאטנית שלי היה חשק לשלוח אותי לכל מני בדיקות שונות)
רופא מעקב הריון שלח אותי בשבוע 7 לעשות העמסה של 50.
העמסה של 50 יצאה תוצאה לא תקינה (155).
שוחחתי עם הדיאטנית שעושה לי גם מעקבים בהריון (סוכרתי) והיא המליצה להשיג מכשיר ולהתחיל לבצע בדיקות סוכר.
התחלתי לבצע בדיקות סוכר.
אני בדיאטה עוד לפני ההריון (אני כבר כ- 5 חודשים בדיאטה) וכל הערכים שלי בבדיקות העצמאיות תקינות למעט בצום שבמקם 90 יוצא 100 וקצת (105, 103, 110). ניסיתי בשבוע האחרון לאזן בארוחת לילה (מעט פחמימות וממרח שומני) ולא עזר - אני עדיין לא מצליחה לרדת מערכים באזור 100 וקצת בצום.
ביינתיים - רופא מערב הריון שלח אותי להעמסה של 100. עשיתי אותה בשבוע 9 בדיוק ואלה התוצאות
זמן 0 (צום) - 84 (?!??! בצום לא היו לי ערכים נמוכים במדידות עם גלוקומטר. לעומת זאת ב-2 בדיקות מעבדה שונות שנעשו בצום תמיד יצאו ערכים תקינים. האם יש הבדל בערכים בין דם ורידי לטיפות/דגימות של גלוקומטר???)
זמן 60 - 140
זמן 120 - 131
זמן 180 - 86
???
אני יודעת. אני בדיאטה כבר כמה חודשים ועושה עבודה יפה אבל..
איך מסבירים את A1C ??
איך נראה לכם כל הסיפור ??
מה זה אומר ?? ומה הייתם ממליצים ??
הרופא מעקב החליט בנתיים להתייחס להריון שלי כלא סוכרתי וביקש לחזור על A1C.
בכל מקרה אני ממשיכה עם הדיאטה ומדי פעם בודקת רמת סוכר בגלוקומטר (עדיין לא מצליחה לאזן סוכר בצום...).
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר אלי רימון15/06/2009לדעתי יש להתיחס כאל סוכרת הריון ולהמשיך איזון בדיאטה
ערכים מתחתל-100 הם סבירים מבחינת האיזון
ערך A1C גבולי
המבחן יהיה בהמשך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלות
--',--@16/06/2009תודה על תשובתך.
יש לי בעיה של איזון סוכר בצום (103, 105, 108...) ואשמח לקבל ממך טיפים.
דיאטנית המליצה לי על ארוחת לילה של קרקר שיפון וממרח שומני. עוד הוסיפה שיקח זמן עד שסוכר בצום ירד.
שאלותי:
1. כמה זמן שינה צריך לעבור בין ארוחת לילה למדידה עם היקיצה בבוקר? נאמר לי לא יותר מ-8 שעות האם נכון??
2. כמה זמן עלי להקפיד על ארוחת לילה ע"מ לראות תוצאות משום שעדיין אני לא רואה כאלה ומתי (אחרי כמה זמן של ארוחת לילה בסגנון שהוצא לי) יש לעבור לדיאטה/טיפול אחר ?
3. יש תפריטים/ארוחות לילה אחרות שאתה ממליץ (אם זו לא עוזרת) ?
4. היית ממליץ לי לעשות בדיקת סוכר באמצע הלילה/ לפנות בוקר ע"מ לקבל עוד נתונים ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת
ד''ר אלי רימון16/06/2009כמה זמן שינה צריך לעבור בין ארוחת לילה למדידה עם היקיצה בבוקר? נאמר לי לא יותר מ-8 שעות האם נכון??כן
2. כמה זמן עלי להקפיד על ארוחת לילה ע"מ לראות תוצאות משום שעדיין אני לא רואה כאלה ומתי (אחרי כמה זמן של ארוחת לילה בסגנון שהוצא לי) יש לעבור לדיאטה/טיפול אחר ? שבוע
3. יש תפריטים/ארוחות לילה אחרות שאתה ממליץ (אם זו לא עוזרת) ? פני לדיאטנית לפירוט
4. היית ממליץ לי לעשות בדיקת סוכר באמצע הלילה/ לפנות בוקר ע"מ לקבל עוד נתונים ?אין צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה !!
מבולבלת17/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר בציריםהילה15/06/2009
האם מורגשות תנועות עובר בזמן צירים או רק התכווצות של הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
ד''ר אלי רימון15/06/2009קשה לחוש תנועות בזמן צירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןהילה14/06/2009
יש לי שאלה בקשר לקיום יחסי מין ובתגובה לתשובת ד"ר רימון.
האם קיום יחסי מין בשבוע 37,38,39 יכול באמת לעשות שקע בראש העובר?
האם יצמח שם שיער?
זה באמת רציני?
כל רופא ששאלנו הרי אמר שאין שום בעיה עם קיום יחסי מין
זה תשובה שנכתבה ברצינות,אני כבר לא יודע למה להאמין.
אני מפחד על העובר עכשיו,אלוהים אדירים מה עשיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן
ד''ר אלי רימון14/06/2009התגובה קשורה לשאלות הנפוצות שגם אתה מוטרד מהן
רבים סבורים שיחסי מין גורמים "שקעים " בגולגולת ולאחר הלידה כשהעור על פני הגולגולת עדיין בצקתי מתמלאים חששות , קושרים זאת ליחסי מין ואף "מאשימים את הרופאים שלא הזהירו אותם
לסיכום מותר ואין בעיה עם ראש העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטא דחוף...רינת14/06/2009
ווסת אחרון שלי בתאריך 12.05.09 או 13.05.09 . עשיתי היום (14.06.09) בדיקת דם:
349.7 (HCG QUANT (s
באיזה שבוע אני? האם הרמה הזו מתאימה לשבוע שאני נמצאת? התחלתי היום לקחת קלקסן,זה כבר מאוחר?
בבקשה תענו לי אני אחרי 2 הפלות...וממש רוצה שההריון הזה יחזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת
ד''ר אלי רימון14/06/2009את בשב 4-5, רמת בטא תקינה
התחלת לקחת קלקסאן אפילו מוקדם מהמקובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)