מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוטאין s והריוןמורן15/04/2013
שלום אני בהריון ראשון שבוע 6, לפני כ5 שנים ביצעתי בדיקות קרישיות עקב קרישיות יתר של אימי... נמצא שפרוטאין s אצלי הוא 61 (כמובן התוצאה מלפני 5 שנים ללא קשר להריון)
כל שאר הבדיקות נראות תקינות.
הגניקולוג הפנה אותי להמטולוג ואני מאוד לחוצה כי התור בעוד חודש רק! האם התוצאה נמוכה מדי ויש דחיפות גבוהה לתור המטולוג? הגניקולוג אמר שיתכן ואצטרך קלקסן....
מה דעתך?? אודה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטאין s והריון - תגובה
ד''ר אלי רימון21/04/2013קשה לי לקבוע בנתונים שציינת
יכולה לפנות לרופא הריון בסיכון גבוה שם תמצאי תור למועד מוקדם יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשול11/04/2013
אני בשבוע 6 להריון עם לחץ דם גבוה 145/95 אני עובדת כסייעת בגן ילדים בגן יש 3 קומות האם אני יכולה להמשיך לעבוד רגיל? יש לציין כי בשני ההריונות הקודמים גם הייתי עם לחץ גם ובשניהם יילדו אותי באחד עקב רעלת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אלי רימון21/04/2013עלייך לפנות למרפאת סיכון גבוה ויתכן שיהיה צורך בטיפול תרופתי ואפילו שמירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת אורך צוואר הרחםתותי11/04/2013
היי,
אני בת 31, הריון ראשון, שבוע 18.
לפני כחודש עברתי סרקלז' (בשבוע 14) בבי"ח איכילוב שעבר בהצלחה.
כשלושה שבועות לאחר מכן באתי למרפאת הריון בסיכון לבדיקת מעקב.
נאמר לי כי הכל תקין ברוך השם.
הרופא רשם לי בין היתר - מדידת אורך צוואר הרחם, ואמר כי בדיקה זו
נעשית באופן וגינאלי.
בנוסף כשבדק אותי אמר לי לא לקיים יסי מין עד לאחר הלידה,
מחשש לפגיעה בתפר.
אם מדידת אורך צוואר הרחם נעשית באופן וגינאלי, זה לא עלול להזיק לתפר???
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידת אורך צוואר הרחם - תגובה
ד''ר אלי רימון11/04/2013אם היה מזיק הרופא לא היה ממליץ על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות הריון תאומים פונדקאיתאלי שרה10/04/2013
לרופאים הנכבדים שלום,
עדיין בהלם ולא מעכלים שראינו 2 שקי הריון. ב"ה פעם ראשונה בשבילנו!
הרופא שלנו (פרטי) המליץ לנו על רופא פרטי לסקירת מערכות. העלות היא 2500 ש"ח למוקדמת ו 2000 ש"ח למאוחרת, וכמובן יש שקיפות עורפית בדרך שעולה 1000 וכו
דרך הקופה 240 ש"ח לסקירה.
אין צורך להסביר שאנו רוצים את הטוב ביותר. ומלוות אותנו מילותיו של הרופא "כבר הוצאתם כל-כך הרבה..לא שווה להשקיע בבדיקה חשובה כזאת"?
העלויות מצטברות ואנו עובדים קשה.
מה דעתכם? קופה או פרטי? ההריון הזה הוא הכל בשבילנו.
תודתנו נתונה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות הריון תאומים פונדקאית - תגובה
פרופ' יריב יוגב11/04/2013ישנם רופאים מצוינים המבצעים סקירות מערכות גם דרך קופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סקירה - אשמח לתגובהמיכל10/04/2013
כרגיל הצרות לא נגמרות... אני לא מצליחה להבין למה כל התקלות האלה ומתי אפשר להנות מהריון אם בכלל זאת אופציה.
עברתי 2 סקירות מכוונות מאז שחליתי באבעבועות רוח. מאז התפרצות המחלה עברו 7 שבועות ויש לי עוד סקירה אחת עוד 4 שבועות.
בשתי הסקירות לא נתגלו ממצאים בעייתיים אבל הגדלים של הראש נורא קטנים. אף רופא לא התייחס לזה. הייתי פעם אחת אצל ד"ר מרדכי תמרקין והיום בבילניסון במחלקת אולטרסאונד.
לפני 4 שבועות גיל ההריון היה צריך להיות 22W5D וגודל הראש התאים ל21.6 בהיקף ול22 BPD
היום גיל ההריון צריך להיות 26W3D וההיקף מתאים ל24 וBPD מתאים ל24W3D.
בכל מקום כתוב שגבוליות כזאת היא בעייתית אבל אף רופא לא התייחס לכך כבעייתי. כולם אמרו שאין שום סימן להדבקה ושהכל בסדר אבל האחוזון ממש חריג ואני בתחתית הנורמה. מה זה אומר? נמאס לי להיו מודאגת. אני רוצה שבדיקה אחת תצא כבר לגמרי נקייה ושישלחו אותי הביתה עם ציונים נורמליים...
אני פשוט לא מצליחה להתגבר על התחושה שחיכיתי לגיל 34 והנה אני משלמת את המחיר של הריון ראשון בגיל מבוגר יחסית.
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות סקירה - אשמח לתגובה - תגובה
פרופ' יריב יוגב11/04/2013יש צורך בייעוץ מסודר שייקח בחשבון את היקף הראש שלך מהלך ההריון ובדיקות הסונר
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי10/04/2013
שלום רב,
לאחר החזרת ביצית מופרית בתקווה להריון יקר מאוד. שתיתי במשך כיומים כמיות של חליטת קינמון מאוד מרוכז כלומר אולי תשע - עשר כוסות של חליטות קינמון כמו של שקית תה כאשר בכל כוס שקית תה קינמון (כפולה). האם יתכן שגרמתי נזק כלשהו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר אלי רימון10/04/2013באמת לא יודע
פני למרכז הטרטולוגי בביח הדסה עין כרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשול09/04/2013
שלום אני בשבוע 6 להריון עם לחץ דם 138/87 רציתי לדעת עם זה לחץ דם גבוה או רגיל? יש לציין שבשני ההריונות הקודמים הייתי בשמירה עקב לחץ דם גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אלי רימון10/04/2013ל"ד גבולי וחשוב לעקוב בשלב זה + חלבון בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שול10/04/2013אני עובדת כסייעת בגן ילדים בגן יש 3 קומות כך שכל היום אני מתרוצצת האם עם לחץ דם כזה אני יכולה להמשיך לעבוד רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת לידה מוקדמתשרון09/04/2013
שלום,
את בתי הבכורה ילדתי בלידה ואגינלית בשבוע 34+3 בשל ירידת מים. מהלך ההריון היה תקין.
התינוקת היתה בפגייה במשך 15 יום לשם השגחה.
כעת אני בהריון שני, שבוע 12+4.
רופא הנשים שלי אמר שעליי לקבל זריקת פרוגסטרון אחת לשבוע החל משבוע 16 למניעת לידה מוקדמת.
בהתייעצות עם רופא נוסף נאמר לי שבהריון הנוכחי יש פחות סיכוי ללדת לפני שבוע 34 ושעל כן הוא לא חושב שעליי לקבל את הטיפול.
מה עליי לעשות?
תודה,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת לידה מוקדמת - תגובה
ד''ר אלי רימון10/04/2013אני תומך במתן טיפול בפרוגסטרון למניעת לידה מוקדמת במקרה שלך
אפשר גם לקחת נירות פרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אצטרך תמיכה בהריון הקרובאורית08/04/2013
שלום רב ,
אני בת 32 עם הריון ראשון תקין ברובו(למעט דימום אפיזודי בשבוע 25).
פקיעת קרומים וירידת מים בשבוע 32, השגחה לשבוע בהיי ריסק והתפתחות לידה ספונטנית שבוע לאחר מכן. לידה רגילה תינוקת במשקל נמוך 1410 גרם. כחודש שהייה בפגיה לצורך עליה במשקל.
היום כמעט שנתיים אחרי הלידה, מנסים להרות. אחרי ניסיון שני ,נקלטתי ,נצפה דופק בשבוע 6 ובשבוע 7 התרחשה הפלה טבעית(לפני שבועיים). בעוד חודש חזרה לIUI.
כרגע נשלחתי לברור קרישיות יתר ואלו התוצאות שהתקבלו עד כה:
PT (Seconds)11.6
I.N.R 1
PTT sec 26.5
cardiolipin IgG Ab 1.9GPL U/ml
Cardiolipin IgM Ab 5.4MPL U/ml
Beta 2 Glycoprotein 1 IgM 6.6 U/ml
נשאלת השאלה אם בנתונים האלה עד כה, אצטרך תמיכה של אספרין , קלקסן או ייתכן רק פרוגרסטרון.
לאור העובדה שהתווספה למשוואה הפלה טבעית ,ייתכן שאקבל מדלל דם כולשהו עוד בשלב ההפריה?
אנא תשובתך בהקדם, להרגעת נפשי.
רוב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אצטרך תמיכה בהריון הקרוב - תגובה
ד''ר אלי רימון10/04/2013הבדיקות שצרפת חלקיות לגבי הקרישיות
לא ניתן לקבוע על סמך הנתונים שציינת
מציע שתגשי ליעוץ מסודר אצל רופא הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לרעלת הריוןליקה08/04/2013
כעט בשבוע 33+3, לפני כחודש הגעתי למיון לראשונה לאחר עלייה בלחץ דם 149/95 דופק 110, בדיקה פיזית תקינה מלבד בצקות ++ בגפיים תחתונות במהלך האשפוז ירידה ערכי ל״ד תקינות תוך כידי מנוחה . בדיקות דם תקינות באישפוז בדיקת שתן protein - U 24 - 484 בכמות 4.4 . שוחררתי לאחר התייצבות בלחצי דם להמשך מעכב אצל רופא מטפל.
לאחר 4 ימים הגעתי שוב למיון לאחר עלייה בלחץ דם 160/95 אצל רופא נשים במעקב שגרתי, שוב אישפוז ואיסוף שתן כמות 4 ליטל ל24 שעות 440 מיליגרם פרוטאין. שוחררתי שוב לאחר מנוחה וחזרה של לחצי דם לנורמה לשמירה והמשך מעכב .
לאחר שבוע המשך מעקב לחץ דם תקין 132/71 דופק 126
לאחר שבוע שוב המשך מעקב לחץ דם 133/82 דופק 100 איסוף שתן כמותי 348 מיליגרם ב24 שעות.
לאחר 4 ימים תנועות משונות ופנייה למוניתור שהיה מוזר ולא ברור בקופת חולים ללא הסבר ברור לסיבה. יום למחורת חזרתי למיון לניאדו שעשו מוניטור שוב NST:
R+v , BL 160-150 , ללא צירים סדירים , תנועות + ובאמת יש ממש המון תנועות בזמן שעושים לי מוניטור , הרבה יותר מהרגיל . לאחר שמסיימים היא נרגעת.
שאלתי היא האים זאת באמת רעלת הריון ועם כן, אז איך זה שערכי הפרוטאין בשתן יורדת ולחצי דם ב9 ימים האחרונים במעקב ביתי 3 פעמים ביום תקין.
ולגבי המוניטור, זה נורמלי ? ויש מאז כאבים במשך כל היום בבטן בכל תנועה שהילדה עושה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לרעלת הריון - תגובה
ד''ר אלי רימון10/04/2013מעקב ל"ד וחלבון בשתן מחשידים שמדובר בהתחלה של רעלת הריון
בשלב זה יש צורך במנוחה , מעקב ל"ד וחלבון בשתן
הערכים משתנים וזה נורמלי אבל חשובה המגמה הכוללת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילייהאינה08/04/2013
שאלה יש לי צלקת גדולה ביגלל קייסרי קודם
שילייה קידמית נמוחה ומאוד קרובה לצלקת
מה הסיכוי שהיא תגיע לצלקת כרגע אהי ב 32+2
אם היא כן תגע בצלקת מה הסיבוכם שיכולים ליהיות
תודה מראש אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילייה - תגובה
פרופ' יריב יוגב11/04/2013סיכוי נמוך
בשבוע בו את נמצאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי ד"ר רימון-שאלהתותי07/04/2013
אני בת 31, בהריון בשבוע 18.
עברתי לפני כחודש סרקלז' באיכילוב
הכל עבר בשלום ברוך השם, הייתי היום בבוקר (יום א) בביקורת
(אצלך אגב).
אמרת לי לגבי קיום יחסי מין, שאסור לי לקיים יחסי מין עד הלידה
מחשש לפגיעה בתפר.
שאלה קצת מטופשת אבל אשאל בכל זאת -
מין ללא חדירה (אוראלי, אנאלי) יש עם זה בעיה?
והאם אורגזמה בכללי -עלולה להזיק?
תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ד"ר רימון-שאלה - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/04/2013אין מניעה מאורגזמה
רצוי להימנע מיחסי מין אנאליים או אוראליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט מי שפיריעל07/04/2013
שלום
אני בשבוע 40+1. לאורך ההריון כמות מי השפיר תמיד הייתה תקינה. בשבוע 39+4 הייתי אצל הרופא שלי בבדיקה שגרתית. הוא זיהה מיעוט מי שפיר והפנה אותי למיון. במיון היה מוניטור תקין ובבדיקה נמצאה כמות מים של AFI 8. הרופאה אמרה שתקין ושחררה אותי עם המלצה לביקורת משבוע 40 כמקובל.
אתמול, בשבוע 40 הלכתי לביקורת. שוב המוניטור היה תקין, אך בבדיקת אולטרסאונד שוב נראתה כמות מים נמוכה של AFI 6-7., זאת לאחר נסיונות מדידה רבים של הבודקת כיוון שהעוברית לא זזה הרבה בבדיקה והרופאה אמרה שאולי מסתירה כיסי מים. בזמן המוניטור העוברית זזה המון והרופאה אמרה שהמוניטור מצויין כמות המים תקינה לשלב זה ושחררה אותי עם המלצה לביקורת עוד 3 ימים.
אני מאוד חוששת כיוון שממה שאני קוראת כמות המים שנמדדה אצלי נמוכה ואף ירדה בין בדיקה לבדיקה.. האם ביקורת כל שלושה ימים מתאימה במצב זה או שעשוי להיגרם נזק ועדיף ביקורת תכופה יותר או בכלל לשקול יילוד?
אם זה משמעותי בבדיקה קלינית במיון משקל העוברית הוערך כמעט נמוך- 3 קילו, אך במדידות השונות לאורך כל ההריון היא הייתה מעט קטנה ונעה בין אחוזון 35 ל 55. לפי דולברג
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט מי שפיר - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/04/2013הבדיקות שתיארת תקינות
במידה וכל מדדי ההריון תקינים אין מניעה מהמשך מעקב שמרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליית פתח מרכזיתג'ני05/04/2013
שלום רב,
בסקירה מוקדמת בשבוע 14 גילו לי שליית פתח מרכזית אחורית. הרופא לא התרגש מזה ואמר שרוב הסיכויים שהמצב ישתנה והיא תעלה בהמשך. אתמול בשבוע 15+4 הייתי אצל רופא שלי למעקב וכשהוא ראה את האבחנה שליית פתח מרכזית הוא אמר שרוב הסיכויים זה ישאר בגלל שהיא מרכזית ומכסה את כל הפתח ורוב הסיכויים שאצטרך לעבור ניתוח קיסרי.
רציתי לשאול איפה האמת? האם שליית פתח אחורית מרכזית יכולה לעלות או שברוב המקרים זה לא קורה. והאם אני צריכה לנהל אורח חיים מסויים כגון לא להתאמץ ולא לקיים יחסי מין? יש לציין שלא היו לי דימומים עד כה.
תודה מראש על התשובה ויום טוב,
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליית פתח מרכזית - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/04/2013בשלב שה לא לקיים יחסי מין
הסיכוחי שתשתנה במיקומו קיים אך קטן
יש להשלים בדיקה ןמעקב סונר בהמשך ההריון למיקום מדויק של השליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהbs04/04/2013
שלום לכם
יש לי שאלה קטנה
אני נמצאת בשבוע 7+0 ורציתי לשאול אם אני מתחילה שבוע 7 או סיימתי שבוע 7 ומתחילה 8?
תודה וים נעים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/04/2013סיימת 7 מתחילה 8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
bs08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)