מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלותלי18/05/2008
צהריים טובים,
אני מחפשת רופא בשם ד"ר זיו, הריון בסיכון גבוה. האם ידוע לכם היכן הוא עובד ?
שאלה שנייה,
האם רצוי להתנקות מגלולות לפני כניסה להריון ?
המון תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות
פרופ' יריב יוגב18/05/20081. איננו מדור לחיפוש קרובים/רופאים
2. אין צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפת פירות וירקות בסבוןליאן17/05/2008
שלום
אני בחודש חמישי עם תאומים. על פי כתבות והצלצות לתזונה בהריון התחלתי עם היכנסי להריון לשטוף פירות וירקות בסבון ( כלים) , היום קראתי שבארצות הברית משרד הבריאות טינו ממליץ כן... כי יתכן וחודר סבון לפרות או לירקות בעת השטיפה! כעט אני חרדה מאוד לעוברים! כבר קרה לי ששטפתי ואחרי ביס גיליתי טעם של סבון, כמובן ששטפתי טוב בשנית אבל האם יתכן שאכלתי סבון? זה חודר שיליה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת פירות וירקות בסבון
פרופ' יריב יוגב18/05/2008אין בכך כל סכנה לעוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IUGRמיכל17/05/2008
שלום רב,
עברתי הפסקת הריון עקב IUGR. בניתוח פתולוגי נמצא כי הקרומים ללא תסנין דלקתי חריף. בשכבת הדצידואה הקפסולרית נראים כלי דם אמהיים, רובם בעלי דופן תקין. באחד מכלי הדם נראית שכבה עבה של שריר חלק בדופן. סיסי השילייה קטני ם. קשרים סינסיציאלים רבים. נראו אוטמים. מוקדים רבים של פיברין והיסטיוציטים. בין הסיסים. המוקדים בגודל משתנה. הסיסים המוקפים בפיברין ובהיסטיוציטים נמקים לעיתים.
שכבת הדצידואה הבזלית עבה בחלקה ובאחד מכלי הדם האימהיים בדצידואה הבזלית נראה נמק פיברונואידי של חלק מהדופן.
באיזור אחד נראו מספר כלי דם כוריוניים עם טרומבים מורליים ובהם סימני התארגנות.
בדיקות הקרישיות שעשיתי נמצאו תקינות.
איברי העובר נמצאו תקינים.
הוחלט לתת לי אספירין, טרנדט ושוקלים מתן קלקסן.
שאלתי היא, מהי הסבירות (באחוזים) שדבר זה יחזור בהריון הבא? והאם מלבד הטיפול הנ"ל יש דברים נוספים שיוכלו לעזור?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IUGR
פרופ' יריב יוגב18/05/2008ע"פ הפרטים שסיפקת קשה לתת תשובה. באיזה שבוע הופסק ההריון ממצאים נוספים במהלכו וכו. כדי לתת לך חחעוץ מסודר ולמנוע הופעה בהריון חוזר עלייך להתייעץ עם רופא המומחה להריון בסיכון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לאמטומהיולי16/05/2008
שלום אני בשבוע ה9+1 להריון, הריון ראשון, בשבוע ה- 7 היה לי דימום רציני הלכתי להיבדק העובר דופק וגודל תקינים אך נימצא אצלי המטומה בגודל של 27-30 מ''מ.
הדימום הפסיק באותו היום
בשבוע ה- 9 חזרתי לרופא לבדיקה חוזרת והעובר יש דופק וגודל תקינים לגיל ההריון אך ההמטומה במקום שהיא תספג היא גדלה יותר, היא גדולה יותר מהריון עצמו.
הרופא אמר ש 50% שתהיה הפלה ו50% שיהיה הריון מוצלח, בנוסף בהתחלה ההמטומה הייתה ליד צוואר הרחם כלומר מתחת לעובר ועכשיו היא מעל העובר הרופא אמר שלהמטומה קשה לצאת החוצה כי ההריון מפריעה.
אני ממש לחוצה והאמת שאיני יודעת מה לעשות,רציתי לדעת מה הסיבוכים וההשלכות של זה,ממה אני צריכה להימנע ,האם יש טיפול ומה לדעתך כדי לעשות.
שלום אני בשבוע ה9+1 להריון, הריון ראשון, בשבוע ה- 7 היה לי דימום רציני הלכתי להיבדק העובר דופק וגודל תקינים אך נימצא אצלי המטומה בגודל של 27-30 מ''מ.
הדימום הפסיק באותו היום
בשבוע ה- 9 חזרתי לרופא לבדיקה חוזרת והעובר יש דופק וגודל תקינים לגיל ההריון אך ההמטומה במקום שהיא תספג היא גדלה יותר, היא גדולה יותר מהריון עצמו.
הרופא אמר ש 50% שתהיה הפלה ו50% שיהיה הריון מוצלח, בנוסף בהתחלה ההמטומה הייתה ליד צוואר הרחם כלומר מתחת לעובר ועכשיו היא מעל העובר הרופא אמר שלהמטומה קשה לצאת החוצה כי ההריון מפריעה.
אני ממש לחוצה והאמת שאיני יודעת מה לעשות,רציתי לדעת מה הסיבוכים וההשלכות של זה,ממה אני צריכה להימנע ,האם יש טיפול ומה לדעתך כדי לעשות.
הדימום הפסיק באותו היום
אני ממש לחוצה והאמת שאיני יודעת מה לעשות,רציתי לדעת מה הסיבוכים וההשלכות של זה,ממה אני צריכה להימנע ,האם יש טיפול ומה לדעתך כדי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה
פרופ' יריב יוגב18/05/2008ישנם גורמים רבים היכולים להביא לדימומים במהלך תחילת ההריון. המטומה הינה הממצא שרואים בסונר והיא מבטאת קריש דם. בשלב זה פרט למעקב בלבד אין הוכחות כי טיפול אחר יעיל. הדעות חלוקות לגבי השפעת מנוחה. לצורך המשך תיכנון מעקב ההריון אנא התייעצי עם רופא המומחה להריון בסיכון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד מתי יש צורך בתמיכת אוטרוגסטאן?נית15/05/2008
אני בת 37.5 מתחילה שבוע 7 לאחר הצלחה בטיפול IVF שלישי (הריון ראשון).
מחכה לשבוע הבא שבו אבקר ביחידה להריון בסיכון גבוה בעיקר בשל בעיית לחץ דם עוד לפני הריון.
מאז ההחזרה אני לוקחת אוטרוגסטאן (2*100) שלוש פעמים ביום.
עד מתי אני צריכה לקחת תמיכה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת פרוגסטרון
ד''ר אלי רימון15/05/2008כל מקרה לגופו
מקובל עד שב 10-12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלת הריוןאפרת15/05/2008
האם רמות גבוהות של חלבון בשתן ובצקות ללא עליה בלחץ דם יכולים להיות סימן לרעלת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת הריון
ד''ר אלי רימון15/05/2008בהחלט כן, תופעה זו תוארה כמקדימה הופעת יתר ל"ד ברעלת הריון
יש להתיעץ עם רופא כליות לשלול מחלת כליות וסוכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם גבוה בהריון ולקיחת אלדומיןאפקה15/05/2008
בוקר אור,
אני בשבוע ה-9 להריוני הראשון.
אתמול ביקרתי לראשונה במחלקת הריון בסיכון גבוה בבלינסון.
בהוראה טלפונית של אותה המחלקה, אני לוקחת עוד לפני ההריון norvasc נורבסק 7.5 מ"ג ביום.
עכשיו, אחרי שאני כבר בשבוע ה-9 נזכרו להגיד לי שהנורבסק עובר בשיליה ואינו מומךץ ללקיחה בהריון.
הרופאה במרפאה הנ"ל ביקשה שאפסיק לקחת תרופות ללחץ דם גבוה ושאראה מה קורה.
נתנה הוראה כי במידה ולחץ הדם עולה על 145/95 להתחיל לקחת אלדומין 3 פעמים ביום.
אבל לחץ הדם שלי הוא בסקלה הזו עוד לפני שהפסקתי בכלל את לקיחת הנורבסק
כעת, כשהפסקתי לקחת את הנורבסק, לחץ הדם עולה בעיקר מהלחץ הנפשי שנכנסתי אליו.
איך יתכן שנותנים לי לקחת 9 שבועות שלמים תרופה שלא מתאימה לי?
מה הנזק שנעשה לעובר עד כה?
האם הנזק ניתן לתיקון?
למה נזהרים כל כך עם האלדומין?
האם זה נכון שלאלדומין יש המון תופעות לוואי? ואם כן, מהן השכיחות?
אני בלחץ וחייבת תשובה ואודה לכם על המענה
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתל"ד
ד''ר אלי רימון15/05/2008אלדומין תרופה שכיחה בטיפול ביתר ל"ד בהריון
שיעור ת הלוואי נמוך ושכיח יות בשילוב עם תרופות אחרות או טיפול ממושך לשנים רבות
התרופה נחשבת בטוחה בהריון, ניתן לעלות במינון עד 1500 מ"ג ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון14/05/2008
שלום
עברתי טיפול IVF וכיום אני בהריון בשבוע רביעי יש לי כאבי בטן תחתונה חזקים וכאבי גב תחתון חזקים מידי פעם.
לוקחת 3 פעמים ביום דרך הפה UTROGESTAN 200 MG, ב19 לחודש מתוכנן לי אולטראסאונד
השאלות שלי הן:
האם צריך לדאוג מהכאבים? וללכת לרופא?
כמו כן אני סובלת מעצירות קשה כבר כמה שנים ושותה תה LIDO האם זה תקין במהלך ההריון?
ושאלה אחרונה האם ניתן לנסוע נסיעות ארוכות של כמה שעות האם זה יכול לסכן את ההריון?
תודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר אלי רימון15/05/2008כאבי הבטן חריגים- נא לפנות לרופא
תה לידו- אנני יודע פני ליעוץ טרטולוגי בבי"ח אסה"ר או הדסה ירושלים
אין מניעה מנסיעות ארוכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון13/05/2008
שלום
עברתי טיפול IVF וכיום אני בהריון בשבוע רביעי יש לי כאבי בטן תחתונה חזקים וכאבי גב תחתון חזקים מידי פעם.
לוקחת 3 פעמים ביום דרך הפה UTROGESTAN 200 MG, ב19 לחודש מתוכנן לי אולטראסאונד
השאלות שלי הן:
האם צריך לדאוג מהכאבים? וללכת לרופא?
כמו כן אני סובלת מעצירות קשה כבר כמה שנים ושותה תה LIDO האם זה תקין במהלך ההריון?
ושאלה אחרונה האם ניתן לנסוע נסיעות ארוכות של כמה שעות האם זה יכול לסכן את ההריון?
תודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר אלי רימון15/05/2008כאבי הבטן חריגים- פני לרופא
תה לידו- אנני יודע פני למרכז יעוץ טרטולוגי בבי"ח אסה"ר או הדסה עין כרם
אין מניעה מנסיעה ארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי+אינהבין ובדיקת מי שפירמיכל13/05/2008
שלום,
ברצוני לדעת מתי עדיף לבצע את בדיקת חלבון עוברי+אינהבין - היות והבדיקה נערכת פעם בשבוע בלבד בקופ"ח יוצא שעלי לעשותה בשבוע 16+0 או 17+0 (הוסת האחרונה הייתה ב-30.1 וכעת אני בשבוע 14+6). איזה מועד עדיף מבחינת מהימנות הבדיקה? האם מומלץ להוסיף את בדיקת האינהבין? מהם אחוזי הניבוי לתסמונת דאון עפ"י הבדיקות הנ"ל?
אני שואלת לגבי העיתוי לביצוע הבדיקה מאחר ובמידה והתוצאה אינה טובה נותר בידי זמן קצר להחליט האם לעשות מי שפיר. עד מתי ניתן לעשות מי שפיר - האם 19+6 (כלומר עד שבוע 20 בלבד)? כמו כן, במידה ותוצאות בדיקת החלבון העוברי+אינהבין+שקיפות עורפית הינן טובות, האם עדיין יש המלצה לביצוע מי שפיר?
ושאלה אחרונה..הריוני מוגדר בסיכון גבוה עקב סוכרת טייפ 1. האם מומלץ לנשים עם סוכרת קדם הריונית לבצע בדיקת מי שפיר, היות ויש סכנה למומים? האם הבדיקה עלולה להוות סיכון יתר עבורי והעובר מאשר לנשים שהריונן אינו מוגדר בסיכון?
אודה מאוד על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון גנטי
ד''ר אלי רימון15/05/2008אין הבדל בין 16-17
עם האנהיבין שיעור הניבוי כ- 80%
דיקור מאושר עד שב 20 אך בנסיבות מיוחדות גם אח"כ
הסיכון בנשים עם סכרת קדם הריונית למומים מבניים המאובחנים בסונר ולא במי שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרהחסוי13/05/2008
שלום,
אני בהריון תאומים שבוע 27. כבר זמן רב (שבועות רבים) יש לי מידי פעם תחושת עקצוץ חשמלי שמלווה בהירדמות קלה של הירך (בסמוך למפשעה). ביומיים האחרונים זה החמיר- העקצוץ נמשך זמן רב יותר, כמו זרם חשמלי ארוך ושורף שעובר לאורך הירך, ובתדירות גבוהה הרבה יותר. זה קורה רק באותה ירך ובאותה נקודה בכל פעם. האם זה קשור להריון? מה הסיבה לכך והאם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר?
ד''ר אלי רימון13/05/2008התופעה נובעת מלחץ של הרחם בד"כ
פני לאורטופד לאבחנה
בד"כ אין טיפול למעט לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עוברמלי13/05/2008
גיל הריון--------- 29
BPD 78 מ"מ מתאים 31.3
head cir מ"מ מתאים לשבוע 32.1
AB CIR 256 מ"מ מתאים לשבוע 29.6
יחס hc/ac 1.13
femur len 59 מ"מ מתאיםן לשבוע 30.6
גיל הריון 31 משקל ילוד 1585
האם תקין ? היקף הראש לא גדול?
אני עם סכרת הריון ללא אינסולין רק דיאטה.
אני בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר גדול
ד''ר אלי רימון13/05/2008העובר כולו גדול
ראשית יש צורך באימות גיל ההריון לפי סונר מוקדם או לפי גיל צרבלום בסונר
סכרת יכולה להביא לעובר גדול
בשלב זה למעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןמזל13/05/2008
שלום, אני נמצאת בשבוע 6 להריוני ואני עובדת בבית ספר כסייעת לילדה נכה במסגרת תפקידי עליי להרים אותה לשירותים לפחות פעמיים ביום כעת בגלל ההריון קשה לי להרים אותה ואני גם חוששת מהפלה ( היא די כבדה) שאלתי היא האם אוכל להוציא שמירת הריון? ואיך ניתן לעשות את זה.? אציין שבעוד חודש וחצי אנחנו יוצאים לחופש הגדול,אבלעכשיו זה בדיוק השבועות הכי קריטיים להפלה . אודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
ד''ר אלי רימון13/05/2008הדבר בסמכותו של רופא נשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה מהירה
מזל14/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון בסיכון גבוה כן או לא ?דקלה12/05/2008
שלום רב,
יילדתי את ילדתי לפני כ 10 חודשים והיום אני שוב פעם בהיריו שבוע 18 , הלידה הראשונה שלי לא היתה קלה, ונאלצו להכניס אותי לניתוח אחרי הלידה לתפירת צואר הרחם.
אני נוהגת לעבודה כשעה הלוך וכשעה חזור, אני לא ישנה בלילות מאחר והקטנה שלי לא ישנה גם היא,ואני מרגישה שההיריון הזה מעייף יותר מתמיד ומלווה במחושים באזור הבטן ומטה,קשה לי לעבור מישיבה לעמידה יש לי כאבים באזור איבר המין שאני צריכה לעמוד לרגע ואז להתחיל ללכת, זה כאב כמו מי שעושה ספורט פעם ראשונה על אופני ספינינג מרגיש את הכאב הזה, האם יש קשר לניתוח שעברתי ?
בנוסף אני לא רחוקה מלעשות תאונת דרכים מאחר ואני "נירדמת" על ההגה, אני יוצאת בשעה 6 בבוקר מהבית ומגיעה בשעה 4 אחה"צ.
שאלתי היא האם יש עילה להיריון בסיכון גבוה ?
אנא תגובתך
דקלה
כניסה לפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי שהגבתם לשאלה שלי, תודה.
דקלה12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים והקאותנילי11/05/2008
שלום, אני בשבוע 10 להריון, מטופלת בקלקסן ואספירין.
השבוע היו לי כאבי בטן עזים מתחת לסרעפת, הקאות ושלשולים . התופעות נמשכו ערב אחד ובבוקר נעלמו. האם קיימת אפשרות שהעובר נפגע מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים והקאות
פרופ' יריב יוגב12/05/2008הסיכוי לפגיעה בעובר נמוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)