פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי למומחים - שאלה דחופה
    תותי
    14/07/2011

קבלתי מחזור ביום שישי בערב, ה- 1.7. היו לי כחמישה ימים מחזור.
    בלילה שבין שני לשלישי (האחרון) עשיתי סקס לא מוגן. בוקר אחרי קמתי עם כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל. מה הסיכוי לדעתכם
    שהייתי בביוץ באותו לילה? יש סיכוי להיריון???
    מחכה לתשובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי למומחים - שאלה דחופה

הוספת תגובה

• היי למומחים - שאלה דחופה - תגובה

נטע ידיד
    16/07/2011

קשה לדעת זאת בודאות בכל מקרה חשוב שתדעי שאין ימים בטוחים ושניתן להכנס להריון מיד אחרי המחזור החודשי. כרגע תצטרכי לחכות עד הבדיקה או המחזור הבא במידה ויהיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אונות
    רון
    14/07/2011

אני בן 52 היתחתנתי עם בת 48 היא חמה מאד וגם אני אבל במיטה אני עייף וחלש לא עומד לי ואני לא מצליח לגמור וזה מתסכל אותה מאד למרות שהיא מסייעת
    אתמול לקחתי ויאגרה 50 וזה רק עזר לזיקפה אבל לא לגמירה
    כשהיא הלכה לעבודה הבטתי באתר סקס ורציתי לבדוק אם גם שם אני לא מסיים וחשתי עייפות אבל גירוי כן
    מה אפשר לעשות כדי שאדגרה ולא אהיה עייף וגם אגמור

לקביעת תור
    סגירה
    אין אונות

הוספת תגובה

• אין אונות - תגובה

16/07/2011

לגבי העייפות כדאי שתבחר שעה בה אינך עייף... הכדורים בהחלט עשויים לשפר את הזקפה וכדאי שתתנסה כמה פעמים.

אגב, האם הקושי לשפוך קיים גם באוננות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו אנשים מבוגרים
    בוני
    13/07/2011

(60 פלוס) בקשר מספר חודשים.יש משיכה הדדית אבל הוא מתקשה לגמור.לפעמים הוא מעמיד פנים שגמר,אבל אני יודעת שלא כך הדבר.אני כמובן מתוסכלת אך משתדלת לא להראות זאת .איך עלי להגיב במצב הזה? להעמיד פנים יחד איתו או לומר שאני יודעת שלא גמר ? אני יודעת שגברים זקוקים נואשות לחיזוק האגו לכן זה מה שאני עושה.יחד עם זאת הוא יודע לפנק ולענג אותי.אני מבינה שזאת בעיה די נפוצה בגיל מבוגר 0וכבר נתקלתי בה בעבר).מהי לדעתכם התגובה הנכונה? תודה על התשובה!

לקביעת תור
    סגירה
    אנחנו אנשים מבוגרים

הוספת תגובה

• אנשים מבוגרים

חיים
    13/07/2011

שלום לך,
    אני אומנם צעיר יותר אך יש לי את אותה הבעיה.
    זה יכול לנבוע משתי סיבות:
    א. הוא משתמש בויאגרה או בדומיה הכדור מצוין לזיקפה ומשהה את האורגזמה.
    ב.הוא היה ללא אשה זמן רב ורגיל לאונן.
    עם האשה הראשונה לא גמרתי והסתרתי עם הנוכחית אם אני לא מצליח לגמור וזה ברוב המקרים.אז בת הזוג שלי עושה לי ביד ואני גומר.
    את צריכה לדבר איתו ולהסביר שגבר לא יכול לזייף אורגזמה ולעזור בכך שתאונני לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו אנשים מבוגרים - תגובה

נטע ידיד
    17/07/2011

לא בהכרח הסיבה קשורה אליך יתכן והתופעה הזו מוכרת לו מן העבר, יתכן והיא קשורה לדברים אחרים בחייו. את נהנת ומקווה שגם הוא נהנה, הכי נכון שתשוחחו בפתיחות על היחסים ביניכם לרבות יחסי המין והרגשות סביב זה בתקווה שהוא יעלה את הנושא. חשוב שתתני לו את ההרגשה שאת פתוחה לשמוע כל דבר ולטפל יחד אתו בכל בעיה ולא לקום וללכת בעקבות הידיעה שמשהו אצלו אינו "תקין". שוב שתצייני עד כמה את נהנית מהמגע שלו ומכך שהוא יודע לפנק ולענג אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה שלי חרמנית
    דניאל אוחיון
    10/07/2011

אזז ככה קוראים לי דני אני עוד מאט 17 וחברה שלי מאד חרמנית עליי היא כל הזמן רוצה לעשות איתי את זה וכל הזמן מדברת איתי כחול רק כחול וזה מחרפן אותי היא אמרה לי הבית שלי ריק כמה פעמים וכל פעם שבאתי עליה היא רצה לעשות איתי יחסי מין היא בת 17 והיא בתולה והיא ממש רוצה לעשות את זה אמרתי לה שאני לא רוצה שהיא תדבר איתה כחול ותזכיר לי יחסי מין יותר האם זה היה טעות להגיד לה את זה ?

לקביעת תור
    סגירה
    חברה שלי חרמנית

הוספת תגובה

• לא אתה בסדר גמור

אילן
    11/07/2011

יש סקס בטעם טוב
    ויש לעבר את הגבול ולהית חולה מין (אחד שרוצה מין בלי גבול)
    תראה אתה תגד לה שאתה רוצה רגש של אהבה של חברות
    ועז שיש רגש ריגשי ואתה אוהב אותה אז תוכל לעשות איתה

עם היא חופרת לך
    תעזוב אותה שתלך למישהו אחר
    והיא תבין שקודם כל אהבה וכימייה ורגש ועז אפשר לעשות מעשה אהבה(סקס)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי סרטים באינטרנט
    יובל
    10/07/2011

היי,

רציתי לשאול אם סרטים של בחורות מתנשקות עם בגדים או בלי חלק עליון,
    נחשב לפורנו או אירוטיקה???? או שרק סרטים "קשים" (אותם אני לא מסוגל לראות) זה פורנו??

האם זה נורמלי שאני אוהב לצפות בכך פעם בכמה זמן....? (אני נשוי בן 30),
    אני מספר לאשתי על הצפייה בסרטים אלו - האם זה נחשב בגידה?

תודה,

יובל

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סרטים באינטרנט

הוספת תגובה

• שאלה לגבי סרטים באינטרנט - תגובה

16/07/2011

ההבדל בין פורנו לבין אירוטיקה (או פורנו רך) הוא דק ותלוי גם בעמדות ותפיסות של המתבונן. גם השאלה אם זה נורמאלי או לאו קשורה בכך.

אם זה נעים לך ולא על חשבון פעילויות אחרות זה תקין לחלוטין וכלל אינו נחשב לבגידה. ממש לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות
    סוזאבי רינסקי
    10/07/2011

איך יודעים שבעלי בוגד בי?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידות

הוספת תגובה

• בגידות - תגובה

אורית פס
    10/07/2011

לפעמים מרגישים באינטואיציה,לפעמים יש סימנים לכך [מדבר בחשאי בטל,יוצא מגונדר ומבושם ועוד ועוד].לפעמים לא יודעים ולפעמים משלמים [המון כסף] למשרד חקירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה לשיפור מצב רוח וליבידו של גבר
    ראובן
    09/07/2011

שלום.
    האם יש תרופות המשפרות לטובה את הליבידו של גבר או את מצב הרוח? בן זוגי טרוד בלחצים שמובנים עלי ועוברת עליו תקופה לא קלה. פסיכולוג כרגע זה לא בא בחשבון. אולי יש משהו תרופתי שיכול לחזק ולשפר את מצב הרוח ואת החשק המיני.
    תודה על עצתכם.

הוספת תגובה

• תרופה לשיפור מצב רוח וליבידו של גבר - תגובה

אורית פס
    10/07/2011

אפשר לבדוק רמות טסטוסטרון בדם ולקבל תוספת באם הרופא מאשר זאת.
    או- טיפול תרופתי נוגד דכאון,או: ממתינים בסבלנות תוך כדי תמיכה בבעל עד שיחזור לעצמו,כולנו עוברים תקופות קשות אך הן חולפות לפעמים באופן ספונטני וללא התערבות.
    פניה לגורם מקצועי תעזור לאבחן כמה מצבו חמור,אפשר גם דרך קופ"ח בעלות סבירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי
    נוי
    07/07/2011

איך אפשר להנות ממין אנאלי ללא כאבים? האם כולן יכולות...?

לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• מין אנאלי - תגובה

11/07/2011

צריך לעשות הכנות שכן פי הטבעת נועד ליציאה בכיוון ההפוך ואת מנסה להרגיל אותו למצב של אין כניסה... כלומר, ניקיון של המקום, הרפייה של השרירים, הכנה ממושכת עם אצבע והרבה חומר סיכה. ואם כואב לא ממשיכים. לא כולם יכולים ולא כולם נהנים מזה, על כן זו לא צריכה להיות מטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה כואבת
    יניב
    07/07/2011

אני בת 16 וחצי ויש לי חבר בן 17 וחצי אנחנו כבר יוצאים שנה אני מאוד מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו וגם הוא אוהב אותי ... ליפני חודשיים התחלנו לישכב הוא כיבד אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי וזה היה נפלא .. צפינו ביחד בפורנו והתחרמנו מזה .. יום אחד הוא אמר לי שזה נורא יחרמן אותו אם אני יעשה אורגיה איתו ועם חבר טוב שלו ... מאוד התנגדתי וחשבתי שהוא לא אוהב אותי מדוע הוא רוצה לחלוק אותי עם עוד אנשים ... אבל אנחנו כול כך אוהבים אחד את השני והוא אמר לי שזה ביגלל שהוא נורא אוהב אותי ובגלל שיש לי ראש פתוח ... בסוף הסכמתי . הינו אצלו בבית ריק היתי בחדר חבר שלי בא והרגיע אותי ואמר לי שהוא אוהב אותי מצצתי לו ואחרי זה התחרמנו אבל ממש לא היה בא לי סקס לא היה לי כח לימצוץ לו והוא ממש ממש ניסה לשכנע אותי בסוף ירדתי לו והוא גמר לי בפה זה היה דוחה אבל לא היה אכפת לי ... אחרי זה החבר שלו נכנס והיתי איתו לבד הוא חיבק אותי חזק והפיל אותי על המזרון וזה היה מלחיץ הרגשתי מאוד מלוכלכת ואמרתי לו שאני חייבת הפסקה ואני לא יכולה אחד אחרי השני הוא אמר לי שאני לא זזה והתחיל לגעת בי ולנשק אותי הוא החדיר לי אצבעות לכוס וזה עצבן אותי אמרתי לו שיוציא אבל הוא החדיר עוד יותר חזק את האצבעות שלו וזה כאב לי אחרי זה נתן לי ללכת שטפתי את עצמי ולא הרגשתי טוב אבל היתי לחוצה .. חזרתי לחדר ואז אמרתי לו שאולי הוא ירד לי הוא אמר שהוא לא אוהב והוציא את הזין שלו כדי שאני אמצוץ לו מצצתי גם לו ואז הוא אמר לי להיסתובב שכבתי על הבטן והוא הכניס לי את הזין לתחת זה היה ממש ממש רעעעע שנאתי את אותו רגע .. שרטטי אותו צעקתי ואז הוא הפסיק והתחיל לעשות לי רגשי אשמה "אם את לא רוצה לא צריך ." אחרי זה החבר שלי נכנס ושוב רצה לישכב איתי כל כך הרגשתי רע ומלוכלך לא היתי מסוגלת עמדתי ליבכות והסברתי לו שאני לא מסוגלת ככה במכה אחד אחרי השני ושאני חיבת הפסקה הוא אמר לי "יאו איזו קרציה בישביל מה הבאתי אותך כדי שתבלבלי לי את השכל " נורא נפגעתי ואמרתי לו שהוא מדבר אלי כמו בובה הוא כל כך לחץ עלייי הרגשתי שאני שונאת אותו שכבתי על המזרון כמו איזו נערת ליווי מסריחה ... אבל אחרי זה הוא הקפיץ אותי הביתה ולא דיבר איתי כל הדרך הוא אמר לי שהוא נעלב ממני אני כל כך אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו יכל להיות שהעלבתי אותו ?? אני לא יודעת קשה לי לכעוס עליו ... ואני מפחדת שהוא יפרד ממני בגלל זה.. הוא מאוד אוהב אותייי ואנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני מה עלי לעשות ???

לקביעת תור
    סגירה
    אהבה כואבת

הוספת תגובה

• אהבה כואבת - תגובה

אורית פס
    10/07/2011

כבר עניתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה..
    מפחדת...
    06/07/2011

אני בת 18 ובתולה, אני מרגישה מוכנה לקיום יחסי מין אבל מפחדת מאודדדד מהפעם הראשונה..מהכאב, מהדם,מהכל!
    רציתי לשאול אם אפשר לקרוע את קרום הבתולין לבד כך שבפעם הראשונה אני יהנה ולא אלחץ ויכאב לי עוד יותר? האם רופא נשים יכול לעשות את זה לפי בקשתי? או שמדובר בניתוח לקריעתו?

אני צריכה את עזרתכם, זה רודף אותי המון זמן.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה..

הוספת תגובה

• רעיון טוב אבל ...

יניב
    07/07/2011

בישביל לקיים יחסי מין באופן הראוי .. כלומר להנות ממנו ולהרגיש בעננים כמו שהוא אמור ליגרום לך להרגיש .. רצוי מאוד שתעשי את זה עם מישהו שאת מאוד סומכת עליו ומאוד נמשכת אליו ומעל הכל רק אם את שלמה אם עצמך ועם הגוף שלך במאה אחוז ואתה רוצה מאוד מאוד לקיים יחסי מין תקיימי .. אין לך מה לפחד ברגע שתיהי בפעם הראישונה שהיא הכי חשובה ... תיהי עם בחור מתחשב בעל ניסיון

..מתוך נסיון שלי עדיף שבפעם הראישונה את תיהי מעליו ואת תכניסי לך את האיבר שלו לאבר שלך ..פחות תילחצי כי תשלטי במצב ותכירי את הסקס כמו שיהיה לך נוח לגבי ניתוח אין לי מושג .... אבל בטח כבר המומחים יענו לך ...

בהצלחה [=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה.. - תגובה

אורית פס
    10/07/2011

לא תמיד חדירה ראשונה כואבת או כרוכה בדימום זה מיתוס שת-מ-י-ד כואב ומדמם.
    רופא יכול לבתק קרום בתולין בפרוצדורה פשוטה,כמו כן את יכולה לעשות זאת ע"י תרגול [רב פעמי] עם מרחיבים וגינליים איתם עובדים לאורך זמן ובהדרגה מגודל אצבע ועד גודל אבר מין גברי בזיקפה.
    בד"כ נשים מתגברות על חששן זה ,האם על החשש משימוש בקונדומים התגברת?
    אם לא ילך כדאי לך לפנות לייעוץ מקצועי,לעיתים פחד משתק מדי מעיד על בעיה שניתן לטפל בה ביתר יעילות ע"י גורם מקצועי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מחזיק הרבה זמן
    יוני
    06/07/2011

שלום,
    בן 22.
    הבעיה שיש לי זה שבעת קיום יחסי מין, אני חייב לגעת בו כל הזמן על מנת שהוא ישאר עומד, והוא יכול לרדת בין רגע, זאת אומרת הוא לא נשאר עומד יותר מכמה שניות בלי שאני נוגע בו, ושאני מנסה לשים קונדום הוא תמיד כבר יורד וזה מאוחר מדי. שאני מקיים יחסי מין בלי קונדום זה רק לכמה דקות כי אני גומר מהר.
    מה עושים? אני צריך לקיים יחסים עם קונדום וזו בעיה...חשוב לציין שזה תמיד היה ככה.

לקביעת תור
    סגירה
    לא מחזיק הרבה זמן

הוספת תגובה

• לא מחזיק הרבה זמן - תגובה

11/07/2011

לגבי שפיכה מהירה תמצא הרבה מידע בפורום. זו תופעה שכיחה.

לגבי הצורך שלך בגירוי פיזי מתמיד על הפין ונפילת האיבר - זה נשמע כמו חרדת ביצוע. אתה עסוק בזקפה במקום בהנאה ובכייף שבמגע האינטימי. אפשר ללמוד להתרכז בתחושות המיניות ובשיפור ההנאה במסגרת טיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שמעניינת אותי
    שרה
    06/07/2011

הנכדות שלי מתקרבות לגיל שאפשר להתחיל וביתי, האמא שלהן כאמור, רוצה ללכת ולחסן אותן כנגד סרטן צוואר הרחם... אפשר קצת מידע בנושא? כי היא אמרה לי שיש המון ברשת ואני ממש אשמח לקבל. בנוסף, אם אני אמצא אני אשתול פה בעצמי, כי זה חשוב לכל הנשים כאחד. אבל עד שאמצא, אם למישהו יש - אני אשמח. תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמעניינת אותי

הוספת תגובה

• שאלה שמעניינת אותי - תגובה

אורית פס
    10/07/2011

חפשי מידע דרך גוגל.פשוט ויעלה מלוא המידע לו את זקוקה.אם את מתקשה בכך הנכדות יוכלו לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה וחשק מיני
    לאוניד
    05/07/2011

אני היום בן 23
    הבעיה שלי היא כאשר אני מתחיל לעשות יחסי מין הכול טוב ויפה אבל תמיד בעמצה יחסי המין הזקפה של הפין פשות נעלמת ואני לא יודע מה הבעיה . אולי אני פשות לא מיתחרמן או משהוא אחר ?האם אני צריך לשתות ויאגרה ? חברים אציעו לי כדורים בשם maca 500
    male formula
    האם כדי לשתות אותם ?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה וחשק מיני

הוספת תגובה

• בעיות זקפה וחשק מיני - תגובה

אורית פס
    10/07/2011

הפורמולה הנ"ל לא מוכרת לי.
    בעיקרון לא מומלץ לקבל טיפול מהחבר'ה.אם לא משתפר פנה לסקסולוג\ית .
    רופא מש' או רופא אחר יכול לתת לך מירשם לויאגרה אם ימצא שנחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 16 ,בריא וסובל מאי זקפה.
    בני
    05/07/2011

כבר שבועיים שלוש שאיני מצליח להגיע לזקפה,גם לבד .גם זקפת הבוקרוהזקפות הספונטניות כבר לא מופיעות כלל. נוסף על כך ,אני סובל בשבוע האחרון מגרויים בדרכי השתן.איני נוטל תרופות כבר זמן רב ואין לי כל בעיה בריאותית רצינית.
    איני מוי בלחץ,אני באותה סביבה בה הצלחתי לתפקד עד עכשיו טוב. למעשה,אני יותר רגוע,מאחרוהתקופה המדוברת כבר הייתה לקראת סיום הלימודים.מה יכול לגרום לבעיה? האם יש שקר בין שתי התופעות? בתודה,בני.

הוספת תגובה

• אני בן 16 ,בריא וסובל מאי זקפה. - תגובה

11/07/2011

יכול להיות קשר בין הבעיה שיש לך בדרכי השתן לבין הבעייה המינית ועל כן כדאי שתבדוק את עצמך שוב לאחר שתחלים לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי לגמור פעם שניה
    דניאל
    05/07/2011

שלום,
    אני בן 25, ובאופן כללי בריא.
    בדרך כלל אני מאונן פעם ביום, לפעמים פעם ביומיים או שלושה.
    למעט מתי שאני במערכת יחסים קבועה שבה אנו מקיימים יחסים פעם ביום או יומיים,
    תמיד שהייתי עם בחורה הייתי גומר פעמיים.
    בחודשים האחורנים אני מרגיש חרמן מתמיד, ואני מאונן בקביעות כל ערב.
    עם זאת, עם שתי בחורות שהייתי בזמן האחרון, התקשתי לגמור פעם שניה, וקרה לי כמה פעמים שבמהלך הסקס הזקפה פשוט נעלמה וכמובן שלא הצלחתי לגמור שוב.
    חשבתי שאולי זה בגלל הקונדום שהוא משבית שמחות ידוע, אז אתמול שזה קרה ביקשתי מהבחורה לרדת לי, והזקפה חזרה, אחרי כמה דקות הייתי קרוב לגמור, אבל אז היא שינתה תנוחה וזה נעלם שוב. ממה זה יכול להיות, ואיך אני מטפל בזה?
    יתכן שזה קשור לעובדה שבחודשים האחרונים אני מעשן מריחואנה כמעט כל יום?
    עד היום מריחואנה רק עשתה אותי חרמן יותר, האריכה את זמן המשגל והגבירה את ההנאה.אפילו פעם אחת מיד שגמרתי הזקפה לא נעלמה, והבחורה ירדה לי עד שגמרתי שוב.. עם זאת עד לפני כמה חודשים הייתי מעשן רק בסופי שבוע.

שמעתי שיש תרגילים לחיזוק השריר ושליטה בשפיכה.
    אשמח לקבל לינק לחומר מקצועי בנושא

תודה רבה
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה
    קושי לגמור פעם שניה

הוספת תגובה

• קושי לגמור פעם שניה - תגובה

11/07/2011

הזמן בין הגמירה ליכולת להתחיל סיבוב נוסף נקרא תקופה רפרקטורית והוא הולך ומתארך עם הגיל. אתה עדיין בגיל בו לא צריכה להיות בעייה להגיע לסיבוב נוסף, אלא אם כן אתה שם זאת כמטרה וממוקד בכך. משאלתך נראה שזה המצב וזה מלחיץ אותך ועל כן הזקפה נופלת. חרדת ביצוע קלאסית. אל תשים את הסיבוב הנוסף כמטרה אלא את ההנאה מכל האקט.

למריחואנה כנראה אין קשר.

התרגילים עליהם אתה מדבר קרויים שיטת קגל . תגגל ותמצא על כך מידע רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה