פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למומחים שלום
    תותי
    09/05/2011

מה שלומכם?
    יש לי שאלה ואשמח את חוות דעתכם.
    לפני כשבוע אובחן אצלי DVT (טרומבוזה) בשוק רגל שמאל.
    לאחר אשפוז הכולל כדורים וזריקות מדללי דם, נראה כי אחד הגורמים
    העיקריים להופעת הטרומבוזה היה השימוש שלי בגלולות ולאחר מכן
    במדבקת 'אוורה'.
    נאמר לי להפסיק עם אמצעי מניעה אלו לאלתר. כעת אני מבררת על אמצעי מניעה אחרים שלא יהיו על בסיס הורמונים, משהו קל ונוח לשימוש, לא כואב ולא מסורבל
    וכמובן לא על בסיס אסטרוגן והורמונים.
    מה אתם מציעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למומחים שלום

הוספת תגובה

• למומחים שלום - תגובה

אורית פס
    10/05/2011

בעיקרון עלייך לקבל מידע זה מהגניקולוג\ית שלך,שאלי אותו על דיאפרגמה שהיא פופולרית יותר בארה"ב ומשום מה לא "מתאקלמת" בארץ,אך ברגע שלומדים ל"הלביש "אותה על צוואר הרחם היא יעלה ולא כרוכה בשום הורמונים שיזיקו לך..
    יחד עם זאת יש לזכור שרק לגלולה אחוזי מניעה גבוהים של מעל 90%.
    גם קונדום הוא אופציה ואם יש לך בן זוג קבוע אז גם הוא יכול לעזור במניעה [עוד דבר שאיננו פופולרי בארץ] ע"י קשירה זמנית והפיכה של צינורית הזרע,
    אני לא חושבת שרק נשים צריכות להיות אחראיות על המניעה ולהאביס את גופן בגלולות על כל ההשלכות הנובעות מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה עם קונדום
    עמוס
    08/05/2011

שלום רב,
    לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין סדירים לאורך כשנה. בחודשים הראשונים הייתי משתמש בקונדום אבל לאחר מכן בת זוגתי עברה לגלולות ומאז הפסקתי להשתמש בקונדום.
    לאחר שלוש שנים בהם לא קיימתי יחסי מין עם אף אישה אני מנסה לקיים יחסי מין עם בת זוג חדשה אך סובל מבעיות זיקפה חוזרות ונשנות כל פעם שאני מגיע לשים את הקונדום. הוא פשוט יורד, אני מאבד חשק ומרגיש כאילו אני יוצא מזה. אני מצליח להעמיד אותו בחזרה לפרקים אך זה לא מצליח להחזיק לאורך זמן.
    במידה וזוגתי לא יכולה לקחת גלולות מה אתם מציעים לי לעשות כדי להתגבר על הבעייה?

בעבר היו לי בעיות זיקפה הקשורות להתרגשות מפעם ראשונה

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה עם קונדום

הוספת תגובה

• היי אשמח להתייחסותכם

עמוס
    14/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה עם קונדום - תגובה

נטע ידיד
    14/05/2011

ישנם אצמעי מניעה נוספים פרט לגלולות ולקונדום, אני ממליצה שתלכו לרופאת נשים לקבל המלצות. מעבר לכך יש לבדוק האם הבעיה היא הקונדום או בעיה רגשית אחרת שגורמת לפגיעה בזקפה. לשם כך מומלץ לפנות לטיפולמיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה עם קונדום - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/05/2011

זה קורה במשפחות הכי טובות. הרבה גברים עלולים לפתח בעייה בזקפה כאשר הם מנסים לשים קונדום. יהייה נכון לאונן ולשים קונדום וככה ייהיה לך יותר קל כאשר תקיים יחסי מין מלאים. אם זה עבד פעם, זה אומר שזה יעבוד!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי אורגזמה?
    שירלי
    08/05/2011

היי, יש לי שאלה קצת מסובכת.. אני בת 28, ביחסי מין אני לא גומרת אף פעם מחדירה וגם לא ממש נהנית ממנה (לא סובלת, אבל לא נהנית) אני גומרת רק ממין אוראלי. אבל באוננות "גיליתי" ;) שיש לי שתי סוגי גמירות.. אחת כרגיל מהדגדגן ואחת שהיא לגמריי נרתיקית. (הן שונות לגמריי.. והאמת שכדי להרגיש מסופקת לגמריי אני צריכה את שתיהן והיתי רוצה את שתיהן ביחסי מין) הגמירה הנרתיקית כשאני עושה גירויי במקום מסויים (לא בדגדגן אלא במקום יותר קרוב לנרתיק) ואז אפילו חדירה של אצבע גורמת לי לגמור.

השאלה בעצם היא למה בייחסי מין אני לא גומרת את ה"סוג" הזה של הגמירה? למה לבד אפילו חדירה של אצבע מביאה אותי לזה, ואיבר מין של גבר לא? דבר אחר שזה גרם לי לחשוב זה אולי אני בכלל מפספסת את כל ההנאה של חדירה ונשים אחרות נהנות ביחסי מין מכל האקט של החדירה (באותה המידה שאני נהנית עם רק אצבע כשאני לבד)

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    סוגי אורגזמה?

הוספת תגובה

• תוספת..

שירלי
    08/05/2011

רציתי גם לשאול אם התחושה הזאת של "חוסר סיפוק" היא נורמלית? גם כשאני גומרת בזמן יחסי מין (אוראליים) וגם באוננות.. גם עם האורגזמה חזקה אני לא מרגישה "אחחחח" כאילו רוגע כזה ופורקן. (עד לפני כמה שנים כן הרגשתי. ולא כי האורגזמנות היו יותר חזקות, ממש לא.. אולי פשוט החשק המיני שלי גבר מאז). לרוב אני פשוט עוד יותר מגורה אחרי זה ומרגישה צורך לעוד.. אני הרבה פעמים (בלי קשר לסקס) מרגישה במהלך היום בגוף תחושה של "לפני גמירה".. בכל הגוף, כאילו הגוף שלי בטבעית ככה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה-?!או לא
    אנונימית
    07/05/2011

שלום-אני מקיימת יחסי מין כבר כשנתיים-עם בן זוג קבוע-הוא גם הבן זוג הראשון שקיימתי עימו יחסים.הבעיה שכאשר אנחנו מקיימים יחסי מין נרתיקי אני לא יכולה לגמור אני גם לא חושבת שגמרתי אי פעם דרך הכנסה לנרתיק-אבל אוראלי ואנאלי אני כן מסוגלת ליגמור-מה הבעיה איתי?!ומה אפשר לעשות?.אשמח לקבל עצות-תודה מקרב לב!

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה-?!או לא

הוספת תגובה

• אורגזמה-?!או לא - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

אין לך כל בעיה כ80% מהנשים גומרות בעזרת הדגדגן בלבד, תמשיכי להנות בדרך שאת רגילה אליה. החדירה יכולה להיות נעימה גם בלי לגמור בנרתיק ויכולה להיות חלק מהמשחק המיני, את יכולה לגמור לפני או אחרי החדירה בהתאם למה שמתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף דחוף דחוף דחוף
    עמרי
    07/05/2011

יש לי שאלה מאד מאד דחופה ובבקשה תענו לי מהר אם אתם יכולים :
    אם גמרתי במהלך היומיים- שלושה האחרונים הרבה , האם הגמירה שלי מכילה פחות תאי - זרע מאשר אם הייתי מחכה כמה ימים (מאשר במצב הרגיל) ?
    או במילים אחרות, אם גמרתי הרבה ביומיים-שלושה האחרונים , הסיכוי להיכנס עם חברתי להריון קטן\יורד?
    *לא השתמשנו באמצעי מניעה..

חייב תשובה עיניינית ודחוף תודה תודה תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף דחוף דחוף דחוף

הוספת תגובה

• עזרה דחוף דחוף דחוף דחוף - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

חברתך יכלה להכנס להריו גם מתא בודד אחד. יתכן ומלאי הזרעים שלך מדולדל במקצת אבל סיכוייך להכניס את חברתך אינם פוחתים בשל כך. חשוב שתדאג להשתמש באמצעי מניעה ולא תסמוך על המזל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    שני
    07/05/2011

אני מאוננת ע"י לחיצת הדגדגן בעזרת המותניים, בצורה זו אני מגיעה ליותר הנאה כי הדגדגן שלי מאוד רגיש. כל פעם קורה לי דבר מוזר שאני מרגישה שאני כנראה הולכת לגמור אבל זה ישר עולה למעלה ו "בורח" מה שמתסכל אותי נורא, גם בעת יחסי מין עם בן זוגי מאוד קשה לי להגיע לאורגזמה. למה זה קורה?מה צריך לעשות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

את צריכה להשתחרר ולאפשר לעצמך להנות מהגמירה יתכן ואת עוצרת אותה כי תחושת השחרור ומצב של חוסר יכולת לשלוט על הענינים לכמה רגעים מפחידה אותך. תני לעצמך לגמור, היי מרוכזת בהנאה שלך בלבד ותשתחררי מכל מיני מחשבות ומעצורים. בנוסף תנסי לגרות את עצמך בדרך אחרת בלטיפות שונות ובתנוחה שונה, תנסי לגם געת באזורים שליד הדגדגן ולאו דווקא ישירות בדגדגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף
    נערה
    07/05/2011

אני וחבר שלי שוכבים כבר חצי שנה ואני נורא מתוסכלת מכל העיניין שעדין לא הצלחתי לגמור .. איני יודעת מהי התחושה עד כדי כך מפריע לי שאני קמה עם זה בבוקר והולכת לישון עם זה בלילה ..
    אני חסרת אונים אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףף - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

האם את גומר באוננות? את צריכה לחוש מהי גמירה לבד עם עצמך וללמוד איך להגיע אליה זה יקל עליך להסביר לבן זוגך מה לעשות. את יכולה להיעזר בויבראטור קטן כמו רוקט פוקט כדי לאונן ולחוות גמירה. אם לא תצליחי אני ממליצה לפנות לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף

נערה
    08/05/2011

ניסיתי לאונן לעצמי ולא הצלחתי לענג את עצמי כלל ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף - תגובה

אורית פס
    10/05/2011

צריך התמדה וסבלנות בתהליך הזה,אם אין לך סבלנות כדאי לך לפנות לטיפול מיני שם תקבלי הנחיות שיקצרו את הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ארייאל
    11/05/2011

אם עדין לא מצאת פיתרון לבעית הגמירה אשמח לתת לך כמה טיפים שכן יעזרו לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לירידות לבחורים
    יוסי
    07/05/2011

שלום לכם,
    רציתי לברר בקשר לנושא ירידות לבחורים-
    אני בחורה בת 22, אני לא יכולה להגיד שאני נהנית מלרדת לבחור וגם אף פעם לא ירדתי ללא קונדום, אך נראה שמדובר בחלק בלתי נפרד מהצלחה של מערכת יחסים.
    השאלה שלי היא כזו- ראשית אשמח לשמוע מבחורות על התחושות האמיתיות שהן חוו כתוצאה מכך שהן ירדו לבחורים.
    שנית- ארצה גם לשמוע ממומחים עד כמה סיכויי ההידבקות במחלות כתוצאה מירידות, איך אפשר להפחית, באילו מחלות ניתן להידבק, האם גם כשבחור יורד לבחורה זה אותן סיכויי הידבקות, האם כשאיבר המין של הבחור נקי אחרי מקלחת זה מפחית סיכויי הידבקות? האם יש סוגי בחורים שסיכויי ההדבקה מהם גדולים יותר, כלומר נשאי מחלות מסוימים- כמו בחורים שחולים יותר מאחרים בחיי היומיום?
    בנוסף- ארצה גם לשמוע האם באמת ירידות לבחור זה אכן חלק הכרחי במערכת זוגית מכיוון שכל בחור שאני נתקלת בו רוצה ורואה בזה חלק חשוב.

תודה,
    יום מקסים שיהיה..:-)

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לירידות לבחורים - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

ירידות לבחור אינן תנאי למערכת יחסים מינית. תעשי רק מה שא רוצה. במערכת יחסים יציבה וממושכת שיש בה גם אהבה ואנטימיות בני הזוג לומדים להנות מהמין בכל מיני דרכים. העקרון הוא לא לעשות משהו שלא אוהבים, מין זה משהו כפי ולא עונש.
    באשר להדבקות במחלות מין לא ניתן להדבק כאשר עושים מין אוראלי עם קונדות, בהחלט ניתן להדבק ללא קונדום ובאשר להדבקות ממך זה בהחלט אפשרי כאשר מדובר במחלות מין מסויימות. אדם שנוטה לחלות יותר יכול להדביק את האחר גם ע"י נשיקה זה תלוי במערכת החיסונית אין קשר בין הדבקות במחלות מין וחולי כללי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומר
    מייק
    07/05/2011

שלום,
    כשאני שוכב עם חברה שלי, אני נהנה מאוד, אך בזמן האחרון (3-4 חודשים) אני פשוט לא גומר.
    כשרק התחלנו לשכב, בפעם הראשונה שלי לקח לי שעה לגמור, אחר כך בערך 15 דקות שזה האידיאל, ואז התחילה תקופה קצרה שגמרתי תוך 3-4 דקות. ברגע שהצלחתי לשלוט על זה,אני מסוגל לקיים יחסי מין לזמן ארוך מאוד, ולא יצא לי מאז לגמור בתוכה אפילו פעם אחת.
    קורה לפעמים שאני מרגיש בדקות הראשונות קרוב, אבל ברגע שאני מעביר את התחושה הזאת אני לא מסוגל לגמור.
    חשבנו שאולי שבגלל אחרי שהיא גומרת, היא הרי נהיית יבשה ואז פשוט לא נעים לי. אבל הוכח אחרת, כשהיא גמרה מספר פעמיים ונהייתה רטובה מחדש, ועדיין לא גמרתי אחרי 45 דקות, ואז ויתרנו.
    מצד שני, כשאני מאונן אני גומר בסדר גמור.
    מה לא בסדר איתי? אני מאמין שזה פסיכולוגי, אבל פשוט לא יודע מה לעשות בנידון.
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומר

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת

ד"ר אילן בירן
    07/05/2011

מדבריך עולה שפיתחת 'שפיכה מעוכבת' שהיא קושי או חוסר יכולת לגמור במשגל. אתה גם צודק שהסיבה פסיכוסקסואלית ולא גופנית כי הרי באוננות אתה גומר בקלות. יתכן שמקור הבעייה במאמציך המרובים לא לגמור מהר מדי. אם זאת הסיבה אז יקל עליך להתגבר על עיכוב השפיכה: נסה להתמקד בהנאות ההתעלסות ואל תנסה לגמור. אם השפיכה לא תחזור תוך כשבועיים - מוטב שתפנה לסקסולוג התנהגותי שינחה אותך מה לעשות. העיקר - אל תהיה לחוץ כי בעייתך תיפתר במהרה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    דרומית
    06/05/2011

שלום רב
    אני בת 28 ויש לי נסיון מיני מאוד גדול (אני דו מינית)
    לעולם אבל לא הגעתי לאורגזמה עם גבר ואף לא עם אישה....כמובן נהניתי מאוד והגעתי לכמעט אבל לא ממש לאורגזמה עצמה
    ללעומת זאת כשאני מאוננת מול סרטי לסביות במיוחד (ומדי פעם סרטי פורנו של אישה וגבר) אז כן יכולה להגיע לאורגזמות מטורפות אפילו
    למה ה יכול להיות??? הרי אם זאת היתה בעיה ממש רפואית אז גם כשאני מאוננת לא היתי גומרת לא??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• גומרת רק באוננות

ד"ר אילן בירן
    07/05/2011

טוב שאת יודעת להשיג "אורגזמות מטורפות" באוננות: נסי לאונן כך בחברת בת/בן זוגך, בהמשך למדי אותה/ו לגרות אותך כמו שאת מגרה את עצמך ואחר כך לימדו לשלב גירויים אלה גם במצבי חדירה. המיניות שלך בריאה ולכן טובים סיכוייך להצליח לגמור גם ביחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בא לו
    ענת
    06/05/2011

אני וחבר שלי כבר מעל לשנתה וחיצ ביחד, לפני כ8 חודשים עברנו לגור ביחד ולפני כ4 חודשים שמתי לב לירידה משמעותית בחשק המיני שלו. שנינו בני 26 סטודנטים, אני מביהנ את כל הלחץ הנובע מכך, לימודים, מציאת עבודה, התחלת חיים וכו אך לי אף פעם אין בעיה כזו של חוסר חשק הוא לעומתי לא רוצה בתקופות שונות ולא רוצה לדבר על זה זה יכול להגיע לחודש בלי סקס, חוץ מזה הכול מושלם הוא אוהב אותי אנחנו מבלים ויוצאים ותמיד בחברה וכשאנחנו לבד הוא מראה לי חיבה ואהבה ולא מוריד ממני את הידיים הכול חוץ מהסקס עצמו. אני לא יודעת מה לעשות לדבר איתו לא עוזר הוא נסגר ומתעצבן אני אוהבת אך אני לא חושבת שהמצב תקין

לקביעת תור
    סגירה
    לא בא לו

הוספת תגובה

• לא בא לו - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

זה אכן מתסכל כאשר יש פערים בחשק המיני. בהחלט יתכן שהוא נמצא בתקופה לחוצה כל אחד מגיב אחרת במצבי לחץ ודאגה. תנסי להרפות לזמן מה ולראות מה קורה בהמשך, לחץ שלך רק יגרום לתגובה הפוכה. את כן יכולה לדבר אתו במצב של רגיעה ולנסות להסביר לו שיש לך צרכים אחרים משלו ולחשוב ביחד איך ניתן להתגבר על כך. אם הוא יאמר שזה זמני הייתי עוזבת את זה כרגע. אם אין שינוי אני ממליצה לכם לגשת לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר נפול
    קובי
    06/05/2011

שלום..
    יש לי שאלה
    הפין שלי עומד כלפי מטה הוא אמנם נוקשה וגדל אבל כל האיבר נופל למטה..אלא אם כן אני יושב או שוכב ואז הוא עומד למעלה..קיימתי כך יחסי מין הרבה פעמים...מה הגורם לזה? שהייתי צעיר יותר הוא היה עומד למעלה.. כיום אני בן 25
    לפי מה שאני מתאר יש סיבה לדאגה?
    יש אפשרות לטפל בזה שהוא יעמוד למעלה כמו שהוא צריך ליהיות?

לקביעת תור
    סגירה
    איבר נפול

הוספת תגובה

• איבר נפול - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

מי קבע כיצד הוא צריך להיות? האם זה מה שאתה רואה בסרטים? מה שחשוב שהאיבר מתפקד כמו שצריך אין לך כל בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מאוחרת
    אבי
    06/05/2011

שלום למנהלי הפורום!
    סובל משפיכה מאוחרת שנובעת מטיפול בציפרלקס לדכאון (לא הייתה בעיה לפני).
    שאלות קצרות ברשותכם:

האם זה נכון שתרגול של כיווץ איזור המפשעה (כאילו עוצר את השתן, אך לא בזמן השתנה) יכול לעזור? האם זה יכול לגרום לבעיות אורולוגיות?

שאלה נוספת, האם גם כיווץ איזור הישבן יחד עם המפשעה גם יכול לעזור או שזה לא קשור?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מאוחרת

הוספת תגובה

• לתרופות ממשפחת SSRI

ד"ר אילן בירן
    07/05/2011

כמו הציפרלקס שאתה מקבל יכולה להיות תופעת לוואי של עיכוב השפיכה. יש רופאים שאפילו רושמים תרופה זו לסובלים משפיכה מוקדמת (לדעתי יש לעשות כך רק במקרים קיצוניים ובשילוב עם טיפול התנהגותי בו לומד המטופל לשלוט בשפיכה). כיווץ שרירי רצפת האגן וודאי שלא יזיק אבל ספק אם תגמור בזכותו. אם עוד כמה שבועות או בסיום הטיפול בציפרלקס לא תתאושש השפיכה - כדאי שתתייעץ אז עם סקסולוג מקצועי. ובינתיים נסה להתמקד בהנאות ההתעלסות ואל תתאמץ לגמור. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבוהל מאוד מבדיקת דם
    מבוהל
    05/05/2011

עשיתי בדיקת דם לפני כמה ימים וקיבלתי תשובה היום.
    עשיתי בדיקה למחלות מין והופיע לי herpes hsv 1+2 igm- positive
    דיברתי עם הרופא שלי והוא הרגיע אותי ואמר לי שזה רק אומר שהגוף שלי פגש בנגיף בחצי שנה האחרונה ויש לי בדם נוגדנים והכל בסדר ואני בריא לחלוטין. בנוסף הוא אמר שניתן לקיים יחסי מין ללא דאגה.

חברה שלי לא מתרצה מהתשובה הזאת, היא טוענת שהיא יכולה להידבק ושזה מסוכן לה.
    אני לא יודע מה לעשות, איך לנהוג מבחינה מינית כרגע. באופן עקרוני אנחנו מקיימים יחסי מין מוגנים ע"י קונדום. יצא לנו פעמים אחדות לבצע מין אוראלי, האם לא נוכל לעשות זאת יותר לעולם?!

האם אני מסוכן? האם אנחנו יכולים לקיים יחסי מין עם קונדום מבלי לדאוג? ומה זה אומר לגבי, זה ישאר לנצח? איך מטפלים בזה? ואיך זה נדבקים בזה?

בנוסף,
    חברה שלי טוענת שאם היא תידבק בזה, היא לא תוכל ללדת לידה רגילה, אלא רק בניתוח קיסרי, האם נכון הדבר?

סליחה על כמות השאלות, אני פשוט מבולבל לגמרי.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    מבוהל מאוד מבדיקת דם

הוספת תגובה

• מבוהל מאוד מבדיקת דם - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

נשמע שאתה סתם מבוהל. אנשים חיים עם נוגדנים בגוף ומנוגדנים לא מתפתחת מחלה. אם הרופא אמר לך שהכל בסדר הכל בסדר, אני ממליצה שתלך עם חברתך לרופא נוסף כדי לקבל מידע רחב וכדי שתרגיעו את עצמכם. בכל מקרה קונדום מגן מפני הדבקות במחלות מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש במשחת בן גיי למשחקי מין
    ליליאן
    01/05/2011

האם החדרת אביזר מין מסוכך במשחת בן גיי לפי הטבעת באופן חד פעמי יכול לגרום לנזק בריאותי???

הוספת תגובה

• שימוש במשחת בן גיי למשחקי מין - תגובה

נטע ידיד
    03/05/2011

אם כבר השתמשת תחכי ותראי, איני חושבת שיש בעיה רק תדאגי להשתמש בסיכוך מתאים או בשמנים מתאימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה