מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלת - אורגזמה ללא מגעדני22/07/2011
היי, אני בת 28 ומאז שאני ילדה אני מצליחה להגיע לאורגזמה אך ורק באמצעות "טיפוס" - על מוט, דלת או כל דבר שגורם לתחושת מאמץ הטיפוס. אני משוחררת ופתוחה מינית ותמיד ניסיתי עם בני הזוג שלי להגיע לאורגזמה ע"י הדגדגן או אורגזמה וגינלית. לא רק שמעולם לא הצלחתי, אלא אני יכולה לומר שאין לי שום תחושת הנאה בדגדגן או מחדירה שמתקרבת אפילו לתחושה שיש לי בזמן "טיפוס". אני מאוד מתוסכלת ולא מבינה למה אני לא מצליחה להגיע להנאה הזו בשום דרך אחרת. לא מצאתי אינפורמציה בנושא בשום מקום לגבי הסוג הזה של אורגזמה. אני אשמח מאוד לדעת אם יש תשובות בנושא, ואם המשמעות היא שזו הדרך היחידה שבה אני יכולה להנות מינית. התביישתי בזה שנים והחלטתי שאני חייבת לבדוק את הנושא, תודה רבה רבה, כל פיסת מידע תעזור לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת - אורגזמה ללא מגע - תגובה
אורית פס27/07/2011לא ברור [ללא אבהנה יסודית] מדוע רק כך את גומרת,יתכן שחויות ראשונות מאד של עוררות וריגוש מיני התרחשו בעת טיפוס ומאמץ וכך נוצר במוחך [ובגופך] קישור בין מאמץ של טיפוס להנאה ואורגזמה.
הדרך לשנות זאת דורשת תרגול סובלני ומתמיד של אוננות בטכניקות אחרות עד שתלמדי להגיע גם בדרך אחרת. אם לא ילך -גורם מקצועי יוכל לעזור לך בכך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה נשיתשואלת21/07/2011
הנני גומרת רק עם וויברטור וגם זאת גיליתי רק לאחרונה. בהתחלה חשבתי שאינני מסוגלת לגמור ומה זה בכלל. עכשיו נוצר פיצול או שאני מאוננת עם עצמי או שאנו מקיימים יחסים ואיני גומרת. בן זוגי משתעמם מהויברטור וזה אכן לוקח כחצי שעה. אולי גם המוטיבציה שלו ירדה מלענג אותי, כי הוא יודע שכנראה שלא אצליח לגמור ושיש לי דרך אחרת. אני מרגישה עייפה ולא מעוררת לקראת יחסי המין איתו והם הפכו לפחות מענגים או בגלל החוסר עוררות או שזה קשור לכך שגיליתי דרך אחרת. בחדירה לאחר מספר תנועות הוא גומר בדרך כלל.איך עכשיו מחזירים הנאה ליחסי מין?האם יש דרך שיענג אותי בלי שישתעמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה נשית - תגובה
אורית פס27/07/2011טוב שהתברר לאחרונה שאת כן גומרת למרות שרק לבד ורק עם ויברטור,כדי להגביר את הסכוי להיות אורגזמית גם עם בן הזוג כדאי לך לתרגל אוננות ללא ויברטור [יתכן שיקח זמן]צריך התמדה וסבלנות,כשתתרגלי להגיע לאורגזמה במגע ידני [בטכניקה היעילה עבורך] הסכוי שגן בן זוגך ילמד זאת [תראי לו או תנחי אותו למה את זקוקה] יגדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם באמצע הסקסרון21/07/2011
היום קיימתי יחסי עם חברתי, לפני הסקס דחפתי לה אצבע לשנייה שתיים ולאחר מכן התחלנו בתנוחת דוגי אם אתה מכיר, הרבה פעמים כואב לה בתנוחה זו אבל לפעמים שרטוב לה מספיק לא כואב לה, הפעם לא כאב לה אך באמצע הסקס אני רואה שיורד לה דם ממה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם באמצע הסקס - תגובה
אורית פס27/07/2011זוהי שאלה לרופא,אם אין זה מחזור חודשי יש מקום בשביל השקט לברר עם רופא,לא ניתן בפורום זה לתת מענה לכול בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוגי מסרב לעשות לי מין אוראליגלי21/07/2011
אני נמצאת בקשר זוגי 3 חודשים,+מגורים משותפים הכול מצויין,ובקרוב אנחנו מתחתנים,אני בת 30 וגם הוא,הבעיה שהכי מפריעה לי זה שהחבר שלי לא מעניק לי מין אוראלי,למרות שאני עושה לו הכול!!!!אבל הוא מצידו,ממש לא,כול פעם יש לו סיבה למה לא,הדבר נורא פוגע בי ומתסכל אותי,במיוחד שאני אוהבת את זה,וזה הדבר העיקרי שעוזר לי לגמור,אני בחורה נקייה ומטופחת,אבל כול זה לא ממש עוזר לי,
מה לעשות???
אני מטיחה בו שהוא לא אוהב אותי,אחרת היה עושה זאת
אני פגועה ומתוסכלת,
ביחוד שהוא בקרוב יהיה בעלי,אז מה יהיה אז????
אנה עיזרו לי,אני ממש לא יודעת איך לנהוג בבן זוגי,
אני מתעמתת איתו על כך המון ,זה לא ממש עוזר לי....
לתשובתכם הדחופה אודה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כך אל תרדי לו גם את
טניה ר.27/07/2011הוא מונע ממך משהו שנעים לך, תמנעי גם את ממנו.
זוגיות בנויה על הדדיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוגי מסרב לעשות לי מין אוראלי - תגובה
נטע ידיד27/07/2011אני מבינה את תחושת התסכול שלך הענין הוא שבמין לא נכון להכריח משהו לעשות משהו שהוא לא אוהב. במקום לכעוס נסי לדבר אתו באופן רגוע ולברר מדוע הוא נרתע ממין אוראלי במטרה להבין אותו. אתם אנשים שונים כל אחד אוהב, מרגיש, מתגרה בדרך אחרת, עליך ללמוד לכבד את רצונותיו והוא את שלך. נסו למצוא דרך אחרת שתענג אותך במידה והוא אינו מעוניין במין אוראלי. אין קשר בין הרגשות שהוא חש אליך לרתיעה שלו ממין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק...?אני 2220/07/2011
אני 5 חודשים בלי מערכת זוגית
וגם היו הרבה פעמים אפשר לומר בסביבות 8 חודשים שגם בקשר עם האקס
היו הרבה פעמים שלא נהנתי במיטה....
יצא לי להיות במצב שהיה יכול להתפתח ל...אינטימיות,אבל לשמחתי לא,
כי הבנתי שזה לא מה שאני צריכה...אני צריכה את הקשר מאהבה וחיבור
זה גם מה שגרם לחודשים העגומים יותר בסקס עם האקס...
האם זה מוזר? שאני כ"כ הרבה זמן בלי?
אני גם לא מרגישה צורך או רצון לאונן...
אני מנסה להכיר בחור לקשר שממנו בנוסף לעוד דברים
יהיה את הסקס,אבל אולי אני פשוט לא כ"כ אוהבת את זה?
או שזה פשוט האקס שהשאיר לי טעם רע ...
וגם הבעיה שאני באתר הכרויות,ויש כ"כ הרבה מגוון
שאני לא יודעת איך לבחור ,אם לבחור לפי המראה שמאוד חשוב לי
או בחור שמתפתח קשר נפשי קצת אבל פחות מתלהבת מהמראה...
האקס לא היה כזה יפה,אבל בהתחלה הוןא התאמן הרבה והיה יותר רזה בזכות זה
וגם הקשר בינינו היה מדהים
אבל בהמשך המראה שלו הפך להיות פחות טוב ואפילו חשבתי לעצמי ,אני נראית מעולה מה אני צריכה להסתפק בזה.... מה גם שהקשר שלנו דעך...
אבל עובדה אני 5 חודשים בלי אפשרות אמיתית לקשר....
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק...? - תגובה
אורית פס27/07/2011נשים רבות מעבירות פרקי זמן ארוכים ללא זוגיות מסיבות שונות וזה בסדר,
גם העובדה שללא זוגיות פחות בא לך היא נורמלית לגמרי ,כך הדברים פועלים אצלך בנקודת זמן זו ואת יכולה להרגע ולקבל את המצב.
בקשר לחלק השני של השאלה :איך לבחור בחור מהמגוון העצום שבאתר -בענין זה את יכולה להיעזר בגורם מקצועי שיעזור לך להגדיר מה חשוב לך בבן-זוג איך למיין\לסנן\ לאבחן מועמדים פוטנציאליים כך שלא תשחיתי את זמנך לששוא באינספור פגישות סרק מאכזבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות גברית וכניסה להריוןמיכאל20/07/2011
שלום לכולם,
אנחנו רוצים להיכנס להריון.
במקביל לחישוב זמני הביוץ, רציתי בבקשה לשאול, כמה זמן רצוי לגבר להתנזר מסקס או אוננות בשביל להגיע לאיכות זרע טובה על מנת להגדיל את הסיכויים להיכנס להריון?
האם 24 שעות מביאות איכות/כמות זרע טובה יותר? 48 שעות? אולי שבוע?
אשמח למקורות רפואיים. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות גברית וכניסה להריון - תגובה
20/07/20112-3 ימים יספיקו.
אך גם לאחר 24 שעות יכולה להיות איכות מצויינת, אם אין שום בעיה ברקע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכייצד להרגיע את חבר שלי ??יניב19/07/2011הי אני וחבר שלי בשנות ה20 לחיינו .. הוא החבר הראשון שלי ואני החברה השנייה שלו ..
אנחנו יוצאים כצי שנה ומאוד אוהבים .... יש לציין שהוא הראשון ששכבתי איתו. שכבתי איתו כלאחר חודשיים שהינו ביחד הוא תמיד מחכה לי ומכבד ומחמיא מאהב למופת ..
אבל בהתחלה כאב לי וירד לי דם הוא נבהל מהדם אבל הסברתי לו שזה טיבעי ובהמשך אם ניהיה קשובים זה לזה נוכל להנות ממש ...
בהמשך עדין היה כואב לי ... והיו פעמים שהיתי מאוד עיפה ולא היה באלי הוא עשה לי פרצופים מאוכזבים אך שתק כי כיבד אותי בזמן האחרון באלי ממש סקס איתו אבל הוא מסרב בתוקף ואומר שהוא ממש מפחד להכאיב לי ושהוא אף פעם לא נהנה איתי כי הוא הרגיש שהוא מזיק ליאני כל כך רוצה לישכב איתו ולהנות אבל הוא נסגר יש לו ממש טראומה כייצד אני מרגיע אותו ומתקנת את מה שהיה המצב עושה לי רע ועצוב לשנינו ממש התווכחנו ... זה מעליב מאוד הוא לא רוצה לשכב איתי בשום צורה ....
ממש מסרבב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכייצד להרגיע את חבר שלי ?? - תגובה
אורית פס27/07/2011לאחר שניסית בדיבורים מעודדים והרגעה אך ללא הועיל יש מקום להיעזר בגורם מקצועי ולו לפגישה או שתיים כדי לשבור את מעגל ההימנעות אליו נכנס החבר,לפעמים מה שלא מקבלים מבן הזוג מקבלים ביתר קלות מאיש מקצוע המייצג סמכות מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי -לחוצה...מיכל19/07/2011שלום, אני וחברי קיימנו מין אנאלי והוא גמר לי בישבן.
1. האם אני יכולה להיכנס להריון מזה?
2. אלו תופעות יכולות להיות מגמירה בישבן?
3. האם אפשר להידבר באיידס למרות ששנינו לא נשאים?
אני ממש לחוצה, אודה לתשובתך,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין אנאלי -לחוצה... - תגובה
20/07/20111. לא.
2. אם עשיתם הכנה טובה לא צריכה להיות בעיה.
3. חד וחלק - לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאגרה ושות'תורמוס17/07/2011האם התרופות ממשפחת התרופות האלה גם מעכבות את השפיכה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרויאגרה
חיים18/07/2011כן,
הכדורים האלה גם מעכבים שפיכה.
ממליץ לך על סיאליס קצת יותר יקר אבל יעיל ל36 שעות לא עושה כאבי ראש ולא מושפע מהאוכל שאכלת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאגרה ושות' - תגובה
18/07/2011הכדורים הם משפרי זקפה. הם יעכבו שפיכה לפעמים, ורק במקרים בהם השפיכה המהירה נגרמת בשל בעיית זקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ומתי אפשר לקיים יחסי מיןנרקיס17/07/2011היי, אני שעה קוראת על ביוץ ועדיין לא מבינה.
אני מקבלת מחזור כל חודש כמעט סדיר כל ה14 לחודש... וזמן המחזור הינו 4-5 ימים...
מתי אני יכולה לשכב שוב עם החבר שלי לאחר המחזור כדי לא להכנס להריון?
ואילו רציתי להכנס להריון מתי עליי לשכב עם חבר שלי?
אשמח לתשובה
בברכה
נרקיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לשחק בטוטו?
אילן23/07/2011תשתמשו בקונדום ולא צרך להית מודאגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ומתי אפשר לקיים יחסי מין - תגובה
נטע ידיד27/07/2011באופן תיאורטי הביוץ יהיה 14 יום אחרי קבלת המחזור החודשי - באמצע החודש שלך, אלא שלא הייתי סומכת על כך, אין ימים בטוחים מאחר וניתן להכנס להריון גם מיד לאחר הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזקפה אצל בחור צעיר ובריאליאת17/07/2011בן זוגי הטרי הוא בן 32. לאחרונה התחלנו לקיים יחסי מין. הפעם הראשונה הייתה טובה והוא תפקד עם זקפה מלאה. הפעם השנייה ובאותיה היו ללא זקפה טובה, היו גם פעמים שהתחילה זקפה וירדה. יש לציין כי אני מרגישה שיש בינינו משיכה עזה - הן מצידו והן מצידי.
בן זוגי הוא בחור בריא ועד כמה שידוע לי לא נוטל תרופות. האם זאת יכולה להיות רק תקופה שתחלוף?
מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות בזקפה אצל בחור צעיר ובריא - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2011הבחור נמשך אלייך והוא פשוט בלחץ!!! כשיש לחץ בראש, יורד הלחץ באיבר המין! זה מאוד פשוט. נסו להכנס למיטה וללא כל קשר למה שקורה לא לקיים יחסי מין מלאים ....זה יעבור!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת21/07/2011ראשית, הרגעת אותי ותודה לך על כך.
שנית - זה קורה כבר שבועיים (נפגשים ע"ב של פעם ביומיים) זה לא מוגזם להתרגש כ"כ הרבה זמן..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזקפה אצל בחור צעיר ובריא - תגובה
נטע ידיד27/07/2011נשמע שלבן זוגך יש חרדת ביצוע, משהו ביחסים שלכם נותן לו את החושה שהןא חייב להצליח או להיות במיטבו. כדאי שתפנו לטיפול מיני. בכל מקרה את צריכה לשדר חום ואהבה ולא לשים את הבעיה במרכז הבמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרולקסeli16/07/2011נשאלתם כבר בנוגע לפרולקס ולא עניתם אז מדוע אתם לא עונים לשאלה
אני אשאל שוב מה דעתכם על פרולקס????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרולקס - תגובה
16/07/2011היצרנית היא חברה הבינלאומית 'הורפאג' משוויץ. מדובר בתוסף תזונה המכיל תערובת של שני חומרים טבעיים ארגינין ופיקנוג'נול בהם משתמש הגוף כדי ליצור חומר הנקרא תחמוצת ניטרית (NO). נוסף על כך שמדובר בתמצית המכילה נוגדי חימצון המסייעים להגנה על כלי הדם מפני נזקי הרדיקלים החופשיים, השילוב בין שני החומרים תורם להגברה של זרימת הדם לאיבר המין ובכך מסייע לגברים להגיב באופן ספונטני ואופטימלי לגירוי מיני.
בשונה מתרופות טבעיות אחרות, הפרלוקס מגובה מחקרית. גברים שנבדקו הגיעו לזקפה מהירה בעקבות גירוי מיני ,שיפרו את יכולתם לשמור עליה למשך זמן ארוך יותר וחוו עלייה בתדירות של זקפות הבוקר. אותם חבר'ה נהנו גם מעלייה בתדירות יחסי המין (מממוצע של 4.4 ל-10.7 משגלים בחודש) והעידו כי ביטחונם העצמי לגבי יכולתם המינית עלה.
ארגינין הינו חומצת אמינו המשמשת כתוסף שנים רבות, אך אף פעם לא הוכח מחקרית כמשפר תפקוד מיני. החידוש בתוסף זה הוא השילוב שלו עם פיקנוג'נול, חומר שמקורו בקליפת גזע אורן צרפתי. כנראה חומר זה מסייע בשפעול ארגינין בתהליך ייצור הזקפה. זו פעם ראשונה שתוסף טבעי נבדק מול פלסבו (תרופת דמה) במחקרים קליניים. בשונה מתרופות מדובר בתוסף אשר אינו מחייב מרשם רפואי. עם זאת, בעבודות הוכחה יעילות רק במקרים של הפרעת זקפה קלה עד בינונית. כמו כן, התוסף אסור לשימוש באנשים עם בעיות בכליות וכבד ועל כן אם יש חשש רצוי להתייעץ במרפאה לבריאות מינית טרם השימוש. המשתמשים בתוסף זה צריכים לקחת אותו יום יום ללא קשר למועד ותדירות יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרולקס הוא תוסף תזונה שעובד חזק
חנן22/09/2011אני התביישתי מהרופאת משפחה כי היא מכירה את ההורים שלי ולא יכולתי לבקש ממנה מרשם לויאגרה, כשגיליתי את האפשרות לקבלת פרולקס ללא מרשם זה בהחלט הציל אותי ואת חיי המין שלי עם אישתי.
ממליץ בחום, מה גם שזה טבעי לחלוטין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה שאני כותב פהאנונימי16/07/2011אני גבר בן 26 יוצא עם בחורה בת 36 שיש לה ילדה קטנה ,הכל טוב ויפה יש לי כמה דברים שאני מת לשאול ולא יודע איך להתמודד איתם,כל פעם שבת הזוג מנשקת אותי ומחקבקת אותי אז קורה מצב שעומד לי איבר המין ואז אני נבוך ולפעמים גם בציבור וזה מפריע לי מאוד ולא יודע מה עושים בנידון?דבר שני לאחרונה חיי המין שלנו מאוד טובים אך לפעמים אני גמור מאוד מהר ולפעמים לא מצליח לספר לאישה הנאה מלאה אשמח אם מישןו יוכל לענות ולעזור לי בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפעם ראשונה שאני כותב פה - תגובה
נטע ידיד16/07/2011אני מבינה שזה יכול להביך כשיש פתאום זקפה מחד, מאידך הזקפה מראה שהתגובות שלך לגירוי נורמאליות ובריאות לחלוטין. איני בטוחה שאנשים שמים לב שיש לך זקפה, מי שחש בכך זה בעיקר אתה. התופעה רגילה ונפוצה בין גברים, תשתחרר מהמחשבות השליליות ותהנה מכך שהכל בסדר אצלך. באשר לגמירה מהירה זה יכול להתרחש כתוצאה מגירוי יתר בפרט במקרים בהם קיים מרווח גדול יחסית בין קיום יחסי מין. ניתן לתרגל שליטה על הפליטה המהירה במידה וזה מתרחש בתדירות גבוהה, ישנם ספרים בנושא וכן מידע באינטרנט. באשר לספוק בת זוגך גם אם אתה גומר לפניה חשוב שתמשיך לגרות אותה עד שגם היא תגיע לסיפוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיייבת תעזרה שלכם בדחוף בבקשה ..אוריין אסולין16/07/2011אני וחבר שלי קימנו יחסים לא מוגנים בלי קונדום ובלי כלום הוא גמר לי בפנים והייתי בדיוק יום אחרי המחזור ואחרי כמה שעות שהוא גמר לי בפנים קיננו פוסטינור השאלה שלי אים יש חשש שאני יכולה להיכנס להריון גם אים נטלתי פוסטינור ?
ואגב ..
אני כבר כמה ימים לא מריגשה טוב כול שניה יש לי פיפי ואני שותה הרבה מזה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחיייבת תעזרה שלכם בדחוף בבקשה .. - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/07/2011מתוך מה שאת כותבת סביר להניח שהריון אין. לגבי זה שיש לך פיפי.... אולי תפני ת'שאלה לפורום אורולוגיה ויתנו לך מענה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לאחר ניתוחבני15/07/2011עברתי ניתוח הסרת ערמונית,ניפגעו לי שרירים ועצבים .בנושאמין מצבי קשה האם ישאפשריות או שיטות לשיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתופעות לאחר ניתוח - תגובה
16/07/2011יש תרופות לשיפור הזקפה, כגון, ויאגרה, סיאליס ולויטרה. אם הן אינן פועלות ניתן לנסות הזרקות לאיבר המין או מכשיר ואקום. גש למרפאה לבריאות מינית לקבל טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)