מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות חשובותמישהו02/06/2011
1)האם כולם נבדקים לפני קיום יחסי מין ללא קונדום? (כלומר גם הגבר וגם האשה או השרוב לא עושים את זה?).מה עושים במקרה בו האשה מפחדת מבדיקת דם?
2)האם אפשר לפתח דלקת גרון (וירוס) מירידה לבחורה?,במשך כשבועיים היו לי בבוקר כאבי גרון וראש.ובלוטת הלימפה שלי בצוואר הייתה נפוחה...אך זה היה עובר במשך היום,לפניי כמה ימים ירדתי לבחורה עד שהיא גמרה ואז למחרת בלילה פתאום הכאב גרון והראש החמירו ממש ובמהלך הים אני גם מרגיש אותם,הבלוטת לימפה עדיין נפוחה גם במהלך היום...הייתכן שהגוף שלי נלחם בחיידק וזה שירדתי למישהי גרם להחמרת המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות חשובות - תגובה
04/06/20111) איני יודע מי נבדק ומי לא - אך מומלץ להבדק לפני התחלת קיום יחסי מין ללא קונדום.
2) ניתן להדבק ממין אוראלי, ממש כמו שניתן להידבק מנשיקה. זה לא אומר שצריך להימנע מההנאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופהאנונימי01/06/2011שלום אני רציתי לשאול אני בן 14 ויש לי על הפין ועל האשכים מין נקודות לבנות קנות כמו פצעים ואני לא יודע מה זה האם צריך טיפול או מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה דחופה - תגובה
04/06/2011זה כנראה בלוטות חלב. בגיל ההתבגרות ניתן לראות זאת באיזורים שמנוניים כמו גם על הפנים. בדרך כלל לא נדרש טיפול וזה הולך ופוחת עם ההתפתחות המינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין זקוף מדיאמיר31/05/2011שלום, אני בן 16 ועדיין לא שכבתי עם בחורה. אבל בכל זאת יש שאלה שמציקה לי. יכול להיות שזה שטויות אבל בכל זאת...
הבעיה שלי "לכאורה" היא שאיבר המין שלי עומד זקוף מדי, כלומר, יוצר זווית חדה מאוד עם הגוף שלי (הבטן התחתון). האם זה לא אמור להפריע במהלך חדירה? כלומר, להפריע הכוונה שמרוב שאיבר המין שלי יהיה צמוד לגוף שלי לא אצליח להכניס אותו לאיבר המין של הבחורה שאני איתה.
יכול להיות שאני סתם פרנואיד ויכול להיות שזה ככה אצל רוב הגברים אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת. אם לא הייתי ברור בשאלה, אשמח לחדד אותה, אני חושב ומקווה שכן הייתי ברור.
תודה על התשובה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיבר מין זקוף מדי - תגובה
04/06/2011היית ברור מאוד. לאיבר המין יש יכולת של גמישות בבסיסו וכך הוא מתאים עצמו לנרתיק בעת חדירה. עם השנים הזווית אותה אתה מתאר משתנה ובעת זקפה האיבר מתרחק מהבטן.
מאחל לך חיי מין ארוכים ומענגים. בלי לחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחדשות זרע אחרי אוננותארז30/05/2011כמה זמן בממוצע לוקח לזרע להתחדש אחרי אוננות של גבר?
כלומר הזמן שבו הזרע והאנרגיה המינית חוזרים לעצמם כמו שהיו לפני האוננות.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתחדשות זרע אחרי אוננות - תגובה
30/05/20113 ימים על מנת להגיע לאיכות מיטבית, אך כמובן ניתן להנות הרבה לפני גם עם זרע פחות איכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית גמירהויקטוריה30/05/2011שלום רב .אני יוצאת עם בחור מזה כחודשיים כשרק התחלנו לצאת הוא הזהיר אותי שלוקח לו שעה לגמור בזמן יחסיים.
חשבתי שהוא צוחק עד שבאמת זה קרה שעה על השעון עד שהוא גמר :(
זה לא נעים לי זה כואב לי ובטח שלא משהו שאפשר לעשות על בסיס יומי
ושיהיה מובן כל השעה עומד לו לפני שזה מגיע זה כאילו בורח לו
משהו לא מובן
האם ניתן לטפל בזה? ואם כן איך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיית גמירה - תגובה
נטע ידיד09/06/2011זה בהחלט דורש טיפול אני יכולה להבין מה את מרגישה, חשוב שתפנו לטיפול מיני מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בעת החדירהנתנאל29/05/2011אני בן 21 ויש לי חברה כ6 חודשים.
כשאני וחברה שלי מקיימים יחסי מין(עם קונדום), כשאני מנסה לחדור אליה במצב שאני מעליה
אני לפעמים לא מצליח להכניס את האיבר שלי בצורה טובה, הוא כאילו לא נכנס טוב אליה
ואז אני צריך לכוון עם היד שלי ולפעמים אני צריך להשאיר אותה במשך כל הסקס, יש לציין שממש לא נוח לי בסיטואציה. היו פעמים שהצלחתי לחדור בצורה טובה והוא נכנס טוב ויכולתי להנות "בלי ידיים" אבל אני לא מצליח לשחזר.
אני מנסה במצב של זקפה אבל האם יש מצב שהזקפה שלי לא מספיקה לשם כך? כלומר שהיא לא מלאה או משהו כזה, יש לציין שאני משתמש בקונדום...
או שלנסות להחליף תנוחה פשוט? שמתי לב גם שאני שולט יותר בגמירה שלי כשאני חודר אליה טוב ולא "נתקע"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה בעת החדירה
אפי05/06/2011ממש לא בעיה!
מי אמר שאסור להשתמש ביד כדי לכוון? אני מאוד מנוסה וזה דוקא מחרמן אותי להחזיק את האיבר ולהכניס אותו בול למקום ולהסתכל עליו נכנס פנימה.
אם אתה מחזיק אות האיבר בבסיסו, אתה יכול גם לשחק: להכניס קצת ולהוציא כמה פעמים או לשפשף אותו בדגדגן
החזקה והכנסה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בעת החדירה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר07/06/2011בחיים כמו בחיים אתה מתאר מצב טבעי. לפעמים יש צורך לכוון את איבר המין לתוך הנרתיק. לפעמים זה קורה ללא עזרה "ידנית". לא הבנתי מדוע אתה אמור להשאיר את היד למשך כל זמן המין. אחרי שחדרת אתה יכול לעזוב.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזורמורן29/05/2011שלום רציתי לדעת האם ניתן להחדיר ויברטור בזמן המחזור?
האם זה יכול לעשות נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחזור - תגובה
30/05/2011אין מניעה רפואית לכך. תהני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מוזרה.ליז28/05/2011שלום יש לי שלה שלא ניראה לי שנתקלתה בא פעם
אבל כאשר גבר נותן לאשה "בתחת" אז האישה מרגישה לא הכי נעים האי נעימות נובעת מזה שהאישה מרגיש כאילו יש לה לשירותים אבל אין לה וזה גם יכול לכאוב האם זה טיבעי ?מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה מוזרה. - תגובה
נטע ידיד28/05/2011חשוב שתשמני היטב את האזור ואת הפין של הגבר. אם זה כואב ולא נעים לא חייבים יש דרכים רבות אחרות להנות מהן. המין צריך להיות משהו נעים וכפי זו חוויה ששניים שותפים לה ולכן שני בני הזוג צריכים להנות ממנה ולאהוב את מה שקורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי כמה שאלותמור כהן27/05/2011אני בת 12 ויש לי ידיד שלפני כמה ימים היתקשר עליי ואמר לי שהוא רוצה לעשות אהבה ואני אמרתי לו שאני לא יודעת ואני עכשיו נורא מתלבטת כי אני הרי בת 12 זה לא גיל קטן מדי כדי לעשות אהבה
מחכה לתושבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לי כמה שאלות - תגובה
אורית פס27/05/2011את צעירה מדי ,ואני מציעה לך לפנות לתחנת ייעוץ של "דלת פתוחה",שם תוכלי לקבל ייעוץ חינם ודיסקרטי בקשר ליחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידולונים בבסיס איבר המיןבוב27/05/2011שלום,
לפני מספר ימים שמתי לב שבבסיס איבר המין הופיעו לי מעין גידולים עוריים קטנטנים (כ-2 מ"מ). בהתחלה חשבתי שזה נובע מגירוי העור באיזור בעת גילוח אבל אתמול חברה שלי סיפרה לי שגם לה הופיע משהו דומה.
האם יתכן שמדובר במשהו מדבק?
ראוי לציין שזה לא מגרד, צורב, כואב, מציק או כל דבר אחר... זה פשוט שם...
תודה רבה,
בוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגידולונים בבסיס איבר המין - תגובה
אורית פס27/05/2011בכל מצב של שינויים באברי המין יש לפנות לגורם רפואי, אורולוג לגברים וגניקולוג לנשים.
וטוב ששמתם לב לשינויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקוד מינירוני27/05/2011שלום רב,
האם זה בטוח לשים קונדום בכיס או בארנק (באריזה שלו כמובן)?
ושאלה שנייה:
גברים שנגמלו מעישון סיגריות חוזרת הזקפה כמו מי שלא עישן מעולם?
ובאופן ספציפי: היו כמה פעמים בעבר שעישנתי סיגריה (אולי 10 סיגריות כל החיים) ונרגילה (לא יותר מ12 פעמים בחיים). אני בן 23. בהנחה שהתפקוד המיני שלי נפגע, תוך כמה זמן ממתי שהפסקתי לעשן יחזור ל התפקוד המיני כמו אדם שלא עישן מעולם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתפקוד מיני - תגובה
אורית פס27/05/2011בהחלט ניתן לשים קונדום בכיס או בארנק.
לא נראה לי שכמות העישונים שלך היא כזו שיכולה להשפיע משמעותית על התפקוד המיני,אך טוב שהפסקת לגמרי לעשן,הן לטובת הבריאות הכללית והן לטובת התפקוד המיני שכמובן יכול רק להשתפר כאשר גבר שומר על כושר ומצב בריאות אופטימלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות ותופעות לוואירונן26/05/2011אז קודם כל לילה טוב....
אז מה שבעצם רציתי לדבר עליו הוא בקשר לאוננות....
אני בן 18 ואיך אני אגיד את זה....
תמיד אבל תמיד אחרי האוננות הרגשתי כל כך רע גם מבחינה נפשית וגם מבחינה פיזית....
מבחינה נפשית זה מתבטא בכך שאני מתחרט ומרגיש רע עם זה שעשיתי ביד...
מבחינה פיזית זה מתבטא בהמון המון דברים.....
אני מרגיש נורא נורא כייף אחר כך, השרירים נחלשים, קשה לנשום....
מופיעים לי פצעונים על הפנים ועל הגוף.... וגם בניסוי עצמי שעשיתי על עצמי.... זה גם גורם לשיער הגוף לצמוח הרבה יותר ממה שהוא(וכנראה גם בגלל זה אני שעיר נורא)...
לא אוננתי שבוע ובקושי צמח לי שיער על הפנים.... אבל כשאוננתי תוך יומיים היתי צריך להתגלח.....
כששכבתי עם בחורה בלי קונדום הייתה לי הרגשה פשוט אחרת(מרוצה,קצת עייף אבל לא מתחרט על שום דבר) אבל עם קונדום הייתה לי עוד פעם ההרגשה שאחרי האוננות....
את האמת אני רוצה כל כך להפסיק לאונן.... אבל עכשיו בעיקר בתקופת הבגרויות... אי אפשר שלא לחשוב על המין השני.... דבר שמוביל לסרט כחול ואחרי זה גם לזה....
תמיד אומרים שאוננות לא מזיקה...אבל אני רואה משהו אחר לגמרי....
האם יש לי אולי בעיה הורמונלית?
האם באמת יש כאלה שהאוננות פוגעת בה? במהלך האוננות אני מרגיש מצויין... הבעיה היא כמה דקות אחר כך....
אשמח אם תעזרו לי... תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות ותופעות לוואי - תגובה
אורית פס27/05/2011הרפואה לא מצאה שום קשר בין אוננות ופצעים על הפנים או צמיחת שיער מוגברת כך שאפשר להירגע מהפחדים האלו, בעבר האמינו בכך,וכיום זה נשמע מגוחך .
בגיל 18 גבר נמצא בשיא אונו המיני ,הדחף המיני מאד גבוה ולכן טבעי ומובן שתאונן,חבל שזה מעורר בך תחושות שליליות של אשמה וחטא,נסה להזכיר לעצמך שזה טבעי ורוב הגברים בעולם מאוננים...אלה אם כן אתה דתי [מה שלא צוין] ואז חל עליך איסור הלכתי,בעבודתי התוודעתי לדתיים המאוננים אף הם.כך שבכל מקרה ...נסה לסלוח לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ......יניב26/05/2011רוב הגברים ששכבתי איתם בתנוחה המסיונרית אהבו מאוד שכשאני שוכבת על הגב והם מעלי אני מרימה את הרגליים הכי גבוה שאני יכולה ונורא נהנו מזה השאלה שלי מה יכול ליגרום להם כל כך להנות בעת החדירה כשאני מרימה רגליים למעלמה ??
האם ככה האיבר שלהם ניכנס יותר עמוק ?? והאם כשהאבר ניכנס יותר עמוק הם יותר נהנים ??[אני מדברת על הרוב ] ......
אשמח לתשובה תודה מראש [=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה ...... - תגובה
אורית פס27/05/2011נכון,כאשר אשה מרימה רגליים בתנוחה המיסיונרית החדירה עמוקה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשכב בלי קונדום אחרי המחזור?חיים25/05/2011שלום,
חברה שלי למדה ומניסיון שהיה לה בחיים אמרה לי שכשבוע אחרי המחזור אפשר לעשות בלי קונדום ולגמור בפנים כי זה לא תקופת ביוץ והיא הסבירה לי משהו על זה שהרחם נבנה אחרי המחזור משהו כזה,
בחודש שעבר באמת זה מה שעשינו בשבוע הראשון שאחרי המחזור והיא קיבלה הכל רגיל,
אני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד לי על זה כי חברים הלחיצו אותי..?
היא הייתה אצל רופאת נשים ומהמחזור הבא היא מתחילה לקחת גלולות, האם אפשר לסמוך על זה?
אשמח לפירוט בנושא,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר לשכב בלי קונדום אחרי המחזור? - תגובה
נטע ידיד26/05/2011אתה מודאג בצדק ניתן להכנס להריון בכל זמן במהלך החודש, יש להשתמש באמצעי מניעה כדי להיות בטוחים, אין כזה דבר ימים בטוחים גם אם היא לא נכנסה הפעם להריון אין זה אומר שלא תוכל להכנס להריון ב"ימים הבטוחים" לכאורה בפעם הבאה. תשתמשו כרגע בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי הגלולות?
חיים26/05/2011אוקיי, אז את אומרת שכל ההסבר שהיא נתנה לי על הרחם ואיך הוא נבנה אחרי מחזור וכל זה לא תופס?
ומה לגבי הגלולות? מהמחזור הבא היא תתחיל לקחת את הגלולות.
אפשר לסמוך על זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל תסמך הכל כלם
אילן28/05/2011שים קונדום ותעשה את אהבה בראש שקטן
תהיה גבר אחראי על תמסך על אף אחד
כי שהיא תהיה בהריון הנטל היה עלך גם
תשים קנדום ותעשה סקס בראש שקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בפין מתחת לעטרהיורם25/05/2011שלום, כבר תקופה ארוכה שיש לי יובש בפין (איזור ממש לבן ומתוח ) מתחת לעטרה, שכואב ביחסי מין.
הלכתי לרופא משפחה ובגלל מבוכה הראתי לו בקצרה, הוא העיף מבט ורשם לי 2 בדיקות שתן, רק אחרי שהתעקשתי הוא נתן לי משחה למרוח נגד פטריות.
השאלה שלי היא האם אפשר להיפטר מהעור היבש הזה מתחת לעטרה, והאם שווה ללכת לאורולוג בשביל זה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריובש בפין מתחת לעטרה - תגובה
נטע ידיד26/05/2011כדאי שתלך לאורולוג או לרופא עור ומין לבדיקה יותר מעמיקה, אין שום סיבה שתחוש אי נוחות או כאבים בזמן מגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)