מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני לסבית?אלמונית04/11/2009
שלום, אני בת 17, וממש מוטרדת:
אף פעם לא נמשכתי לגברים.
יש לי תקופות שבהן אני נמשכת לנשים מסויימות(שבאופן מוזר, תמיד גדולות ממני בהרבה)
ואז אני חושבת עליהן הרבה..אני רוצה לנשק אותן, לגעת..בקיצור..מה שאמורים להרגיש למין השני.
יש משהי שאני מרגישה כך כלפיה כמעט שנה!
האם אני יכולה להגיד בוודאות שאני לסבית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה חשובה לך ההגדרה?!
06/11/2009את מתארת תחושות של משיכה פיזית ורגשית כלפי נשים ונכון להיום זה כך. נכון להיום זה בדרך כלל אל נשים מבוגרות ממך. זה עובדתית. עם זאת, נראה שאת עדיין לא יודעת לתעל את תחושותייך אלו למקום של השלמה והנאה. להיפך, את אפילו מוטרדת.
למעשה עוד לא סיימת את גיל ההתבגרות ויכול להיות שבשנים הקרובות תקבלי חיזוקים לתחושותייך היום ולעומת זאת, ייתכן שתחווי דברים אחרים. וזה עשוי לקרות גם שנים רבות לאחר מכן.
למה את מוטרדת? למה חשוב לך לתייג את עצמך בקבוצה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה של שפיכה מוקדמת?עידו02/11/2009אני מרגיש שאני לא מצליח להשאר בפנים מספיק זמן ותמיד חברה שלי או לא גומרת או רק בפעם השניה(לעיתים רחוקות)...רציתי לדעת כמה זמן זה זמן נורמלי לקיום יחסי מין ואם יש דברים שאפשר לעשות בלי משחות ותרופות להאט את השפיכה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהזמן הנורמאלי...
ד``ר עידן מיליצ`ר04/11/20092-7 דקות ללא קשר לאורגזמה של האישה או לא.
יש את הספר פז"מ שיסביר לך מה לעשות ללא כל הדברים שהזכרת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן..מיכל02/11/2009שלום, יש לי מס' שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם:
1. לפני יומיים איבדתי את הבתולים לחבר שלי. מאתמול בצהריים אני חשה פה ושם כאבי בטן קלים כמו כאבי מחזור (זה לא בגלל שהמחזור שלי קרב, הוא בדיוק נגמר לפני כמה ימים..).
האם כאבי הבטן קשורים בצורה כלשהי לעובדה ששכבתי בפעם הראשונה?
2. אם אני על גלולות, האם זה בסדר לקיים יחסי מין ללא קונדום?
3. מהי הדרך הכי מומלצת לעשות בדיקת איידס?
תודה מראש,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לקבל תגובה כמה שיותר מהר
מיכל04/11/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ..16 וחצי02/11/2009אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין ורציתי לדעת אם זה בסדר להשים על איבר המין שלו משהו למשל מרכך כדי שזה יקל על חדירה... ועוד שאלה.. אם אנחנו מקיימים יחסי מין ללא קונדום, אבל הוא גומר בחוץ, יש סיכוי בכל זאת להריון? ומתי היא תקופת הביוץ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה תענו לי ...
16 וחצי05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכך
10/11/2009זה בסדר לשים מסכך בעת החדירה, אבל רצוי מסכך על בסיס מיים, דוגמת ג'ל PLAY של דורקס או KY. ניתן להשיג בפארמים - ללא מרשם (זה באיזור של הקונדומים...).
לגבי שאלתך השנייה - זה נקרא "משגל נסוג" וזו דרך מעולה... להכנס להריון.
אם יש לך שאלות נוספות תוכלי להתייעץ עם "דלת פתוחה" - יש להם שירות אינטרנטי / טלפוני מצויין לבני נוער בנושאים של זוגיות., מיניות, אמצעי מניעה וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעתע01/11/2009זה לא משהו בעייתי מבחינתי, אני רק רוצה לדעת:
אני בן 14 ויש לי פין באורך 15 ס"מ.
הוא עוד יגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוא עוד יגדל! וגם עכשיו אין לך במה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/11/2009להתבייש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הדרדרנו ככה?סימה01/11/2009היי לכולם
אני בחורה בת 26 סטריטית מאמינה באלוהים
עד כה אני בהלם מכך שיש עידוד להומואים ולסביות למינהם ........לי אין כלום נגד אהבה משום סוג......אבל זה לא אנשים החליטו שמשכב זכר אסור בכל הדתות הוא אסור....זה מילה של אלוהים ותראו מה קרה לשבט לוט ......
נראה לי שאנשים חושבים שמותר להם לעשות מה שמתחשק להם .......אבל אלוהים יודע מה טוב בשבילנו יותר מכל אחד אחר.....
איך אפשר לא להעריך את הדברים הטובים שהוא נתן לנו......כל הפירות והירקות כל הבשר המותר(של תרנגולות בקר כבש) הפרחים היפים .....מאיפה לדעתכם כל זה בא?
האם באמת לבנאדם מותר לעשות ככל העולה על רוחו......?
מה דעתכם בעניין אשמח מאוד לשמוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסימה תגידי קראת פעם בתורה שכתוב:
ד``ר עידן מיליצ`ר01/11/2009
"איש באמונתו יחיה"
הביטוי הזה הוא חידוש לשוני של השנים האחרונות, והוא נוצר על בסיס דברי הנביא חבקוק: הִנֵּה עֻפְּלָה, לֹא-יָשְׁרָה נַפְשׁוֹ בּוֹ; וְצַדִּיק, בֶּאֱמוּנָתוֹ יִחְיֶה (ב ד) – כלומר הנביא מבטיח לצדיק שצדקתו תצא לאור ושאמונתו הישרה באל תתן לו חיים. הביטוי בן ימינו מחליף את המילה צדיק במילה איש – והוא מבטא את רעיון הפלורליזם והסובלנות: זכותו של כל אדם להאמין במה שיבחר, כל עוד אינו פוגע מתוך אמונה זו באחרים.
צאי ולמדי על מהות ההומוסקסואליות והלסביות באשר היא ואח"כ תליני!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידנוש
סימה02/11/2009למה שאבזבז את זמני בלימוד על החוטאים יש לי דברים מעניינים אחריםללמוד עליהם ......
הבעיה שהחלטתם לבחור מה שנוח לכם וכיפי לכם מהדת וכל השאר הזזתם הצידה כאילו לא היה קיים......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל שאנשים כמוך לא נותנים חופש ו
אני04/11/2009וביטוי לכל אדם לחיות ולעשות כטוב בעיניו
מבלי לפגוע באחרים !!!!!,
בסוף יוצא שאתם בדת!!!!! ,פוגעים בכולנו בגלל האגואיסטיות שלכם !!!!!!1
ובגלל זה בין היתר יש מלחמות
תחשבי על זה ואל תהיי ראש בקיר
אמונה עיוורת ותפלה
תשאלי את עצמך את השאלות בלי שום קשר לדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהמיאוש01/11/2009שלום יש לי שאלה אני נשוי 13 שנה בחודשים אני ואישתי לא מצליחם לקיים יחסי מין כמו שצריך הוא מגיע לזיקפה אבל מדי שאני רוצה לחדור הוא יורד ומתקשה לעמוד שוב לפני זה היננו מקיימים יחסים לפחות פעם בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא עומד
04/11/2009לא סיפרת האם חל שינוי במצבך הבריאותי בשנים האחרונות, שכן מחלות ותרופות עשויות בהחלט להשפיע על טיב הזקפה והיכולת לשמור עליה. מעבר לכך ייתכנו גורמים רגשיים וזוגיים ובכל מקרה יש פתרונות טובים.
כדאי שתפנו לייעוץ במרפאה לבריאות מינית - בקישור מידע על מרפאות באיזור מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית עמידה
מיואש04/11/2009לא היתהה בעיית בריאות אני בן 36 והיא 33 לא לוקח שום תרופה או כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן והגורם רגשי
06/11/2009לדוגמא, חרדת ביצוע. יש הרבה מידע על מצב זה בפורום, היות ומדובר בתופעה נפוצה.
ניתן לשפר את המצב בטיפול מתאים (טיפול מיני) ולא רצוי לדחות פנייה לטיפול.
אגב, על ייעוץ רפואי בתחום הבריאות המינית ניתן לקבל החזר חלקי מביטוחים משלימים בקופות החולים, כלומר גם המערכת מכירה בחשיבות הטיפול בהפרעות מהסוג שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה, בבקשה!לירון01/11/2009שלום רב,
אני וחברתי התחלנו לקיים יחסי מין, אך לא מלאים.
אני החדרתי את האצבע שלי לאיבר המין שלה, אך היא טוענת שהיא לא מרגישה כלום...
האם יש סיבה לכך? מכיוון שזה אמור לגרות אותה...
אשמח לקבל תשובה.
בתודה מראש,
לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמי אמר שזה אמור לגרות אותה?
ד``ר עידן מיליצ`ר01/11/2009תגובתה טבעית לחלוטין! כנראה שעם אצבע היא לא מרגישה כלום ואולי עם איבר המין (שהוא עבה יותר, היא כן תרגיש....אבל.... היא תיהנה ממגע בדגדגן שזה מגע חיצוני!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהנוגה31/10/2009שלום,
אני בת 24 נשואה כשנה וחצי. אני ובעלי לא מצליחים לקיים חדירה מלאה כלומר, הוא מצליח להכניס מעט מאוד מאיבר מינו ולאחר מכן זה מרגיש כאילו שזה "נתקע" ולא מצליח להיכנס עוד יותר. בעבר בדקנו את הנושא אצל רופא הנשים שלי והוא אמר שהכל תקין. אנחנו מנסים בעזרת חומרי סיכה אבל ללא הועיל. בחודשים הקרובים אנחנו מאוד רוצים להכנס להריון ואני חוששת שלא אוכל להכנס להריון בגלל שהחדירה היא לא מלאה.
מה עלי עוד לעשות על מנת להקל על החדירה? והאם ניתן להכנס להריון גם מחדירה שהיא לא מלאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנגה, נדמה לי שכבר ענינו לך...
אורית פס31/10/2009בכל מקרה במצב של קשיים בחדירה כפי שאת מתארת יש לפנות לטיפול מיני.
ניתן לעזור לך,זו בעיה מוכרת ומגיבה טוב לטיפול במקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה 3-4 שנים יש לי זיקפה אך ללאאני31/10/2009שפיכה.
לא הייתי במשחק די הרבה זמן - והייתי פותר את הבעייה באוננות - גם - ללא שפיכה..
לאחרונה התחלתי קשר עם מישהי.
אני ממש נבוך ומבועת מהסיטואציה של לקיים איתה יחסי מין.
אמנם עומד לי והכול, אבל אני לא מגיע לשפיכה.
אז הייתי רוצה לדעת :
א. מדוע הגעתי למצב הזה - בגלל שלא הייתי במשחק הרבה זמן ? אני בן 48.
ב. איך פותרים את הבעייה ? האם ישנם כדורים ? האם הם בסל? לאיזה רופא פונים ? זה פתיר בכלל ? זה לא כמו הפסקת המחזור אצל נשים ?
תודה מראש - צריך תשובה בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשש מיחסי מין ושפיכה מעוכבת
04/11/2009אתה מתאר קושי לשפוך, תופעה הנקראת שפיכה מעוכבת. בדרך כלל המקור רגשי, עכבות כלשהן בקשר ליחסי מין וקשרים. עצם העובדה שלא היית בקשר מספר שנים בהחלט "תורמת" לכך. לא ברור כיצד אתה מגיע לסיפוק באוננות.
הדרך לפתרון אינה דרך כדורים. כדאי שתפנה לייעוץ במסגרתו ניתן יהיה לכוון אותך ולהתחיל להתיר את הפלונטר. לא כדאי לדחות, שכן זה רק עשוי להעמיק את מעגל החרדה עוד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם עזרה..אוננלו שוב30/10/2009בהקשר למנקה
אני לא חושב שהמנקה תנסה להימנע להיפך היא גרושה כבר כמה שנים
ולכן רמת "החרמנות" שלה בשמיים? הלא כן?
אני חושב שהיא אולי תיזרום אבל אני צריך מפתח איך לשדר לה?
לא לבוא ולהגיד לה אם היא רוצה.. אלה לאטלאט.. זה לא בדיוק עובד
כי אני הבן של האישה שמעסיקה אותה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנסה לשרשר
04/11/2009כדי שניתן יהיה להתייחס ולענות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשהשני29/10/2009שלום שמי שני
אני בת 22, בתולה.
בדר"כ אני בן אדם מאוד מיני... נהלתי מערכות יחסים והכל... עשיתי הכל חוץ מחדירה.
לאחרונה חזרתי מהודו ואני לא חרמנית.
התחלתי מערכת יחסית רצינית עם חבר שלי... אבל בכל לילה שאנחנו נכנסים למיטה אני לא אין לי שום חשק. בנוסף.. גם כשאני מאוננת אני לא מצליחה להגיע לסיפוק... וגם לא מרגישה בכלל מגורה.
אני איני יודעת אם זו תקופה שתעבור או שזוהי בעיה פיזית.
בנוסף אתמול בלילה אני וחבר שלי ניסנו לקיים יחסי מין אבל הייתי יבשה (למטה) לגמרי.
אני ממש בחששות
אשמח לקבל עזרה במיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשני
אורית פס30/10/2009יש כאן 2 בעיות.
1.קושי להיות נחדרת -ולשם טיפול בבעיה זו כדאי לך לפנות לטיפול מיני שיתייחס גם לבעיה הבאה,
2. ירידה בחשק
לא ברור אם הקושי שלך להגיע לסיפוק מתייחס לקשיי אורגזמה ,והאם בעבר כן הגעת או לא.
ירידה בחשק בגיל צעיר [שנות הפריון ]בד"כ לא קשורה לבעיה פיזית וגם קשיי אורגזמה עפ"ר לא קשורים לבעיות פיזיות באופן ישיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חרמניתשני29/10/2009שלום שמי שני
אני בת 22, בתולה.
בדר"כ אני בן אדם מאוד מיני... נהלתי מערכות יחסים והכל... עשיתי הכל חוץ מחדירה.
לאחרונה חזרתי מהודו ואני לא חרמנית.
התחלתי מערכת יחסית רצינית עם חבר שלי... אבל בכל לילה שאנחנו נכנסים למיטה אני לא אין לי שום חשק. בנוסף.. גם כשאני מאוננת אני לא מצליחה להגיע לסיפוק... וגם לא מרגישה בכלל מגורה.
אני איני יודעת אם זו תקופה שתעבור או שזוהי בעיה פיזית.
בנוסף אתמול בלילה אני וחבר שלי ניסנו לקיים יחסי מין אבל הייתי יבשה (למטה) לגמרי.
אני ממש בחששות
אשמח לקבל עזרה במיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסרת חשק ויבשה
04/11/2009את מתארת מספר בעיות - חוסר חשק מיני (לא בא לך), ירידה בעוררות (את יבשה למטה) וקושי להגיע לאורגזמה (אפילו באוננות). לא ניתן לדעת לפי הפרטים מה הביצה ומה התרנגולות, אך ברור שיש קשר בין הבעיות השונות. מעבר לכך, בעבר היית בריאה.
נסו להתמקד בינתיים בעשייה מינית שתחשקי בה. בדברים שגורמים לשניכם הנאה. אין טעם לרוץ אל החדירה רק בשביל להפרד מבתולייך. אולי המרכיב הרגשי הזה משפיע. במידת הצורך היעזרי בטיפול מיני מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה חשובה.אונללו29/10/2009יש לנו מנקה שאני דיי מחבב אותה לאחרונה היא התחילה לראות "שווה" בעיני..
אני רוצה לשכב איתה, אני חושב שהיא לא תתנגד היא גרושה והיא די חרמנית
איך לפתות אותה לשכב איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאונללו
אורית פס30/10/2009לי נשמע שלפתות מנקה המגיעה לעבוד בביתך זה סוג של הטרדה מינית.
אולי עדיף שתמצא אשה אחרת שנראית שווה בעיניך ,שאינך קשור איתה ביחסים של מעסיק- ועובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאג ודי מוטרד..גיא28/10/2009שלום שמי גיא ואני עוד חודש בן 16 וחצי..
אני אמור לקבל זימון לצו ראשון ושמעתי מחברים שיש בדיקה רפואית שבו אני נמצא ערום ליד הרופא והוא בודק את האשכים..
החלטתי לפני כשבועיים לגלח את שיער הערווה ולתת לו לגדול מחדש ושיהיה יותר יפה ומסודר, גילחת הכל היה טוב ויפה רק שעכשיו אני מבחין שצומח לי שערות על הזין עצמו ואני לא יודע עם לגלח את זה או להשאיר זה די מגעיל.. =\
מה אתם אומרים ומציעים לי לעשות? עזרתכם תעזור לי נורא..
ועוד דבר
אמרו לי שבצו ראשון נכנסים לרופא 6 בנים ומתפשטים כלומר נשארים רק בתחתונים ורק שנכנסים מאחורי הוילון אתה שוכב על המיטה ערום זה נכון? האם אני אמור להיות בלחץ או לחשוש מזה? יש מצב שהרופא ימשש לי תביצים ויעמוד לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגיא
ללא שם28/10/2009מה אתה מודאג שערות על הזין זה יפה מאד ביחוד עם זה גדל על ראש הזין בנות מתענגות על זין עם שערות ומתגרות .שים פס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגוא
אורית פס30/10/2009לענין צמיחת שיער על גבי הפין עדיף שתפנה לרופא עור ותתיעץ....
לגבי הצבא-אני מבינה את הלחץ -בהחלט אי נעימות אך ניתן להתגבר עליה,זכור שהרופא מתבונן בעין מקצועית ויקבל בהבנה כל תגובה כולל זיקפה...
זכור שנשים מתמודדות תדיר עם בדיקות גניקולוגיות ושורדות זאת למרות אי הנעימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)