מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לגמור כבר חודשאורית30/07/2009
שלום רב,
אני כותבת בשם אחי בן ה28.
אחי בחור צעיר מטופל אצל פסיכיאטר (OCD, חרדות, סכיזופרניה) בתרופות ריספרידון+ציטאלופארם לכל הבעיות הנ"ל הוא מכור לאוננות מזה שנים( יכול להיות 6-7 פעמים ביום)
יש לו חברה הוא מקיים איתה יחסים ומקבל זקפה אך תיכף מיד היא יורדת והוא לא מצליח לגמור.
באוננות הוא כן היה מצליח עד שהחל את הטיפול התרופתי וגם באוננות אינו מצליח לגמור(בערך כחודש)
הפסיכיאטר החליף לו את הרסיטל בתרופה חלשה יותר.
גם אם הוא יצליח לגמור בסופו של דבר, נשארת בעיית ההתמכרות לאוננות והבעייה שאיננו מספק את חברתו ולא גומר כשהוא מקיים עימה יחסים(בלי כל קשר לתרופות).
הם מאד מוסכלים ונואשים וזקוקים לעזרה/עצה
מה עליהם לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח לגמור
31/07/2009קודם כל זה יפה שאח שלך משתף אותך בפרטים כה אינטימיים.
מלבד התדירות לא ברור לי במה מתבטאת ההתמכרות של אח שלך לאוננות. האם היא מגיעה על חשבון פעילויות אחרות? האם הוא גומר באוננות?
יכול להיות שהסיבה שהוא לא מצליח לגמור ביחסי מין קשורה בכך שכבר גמר באוננות כמה פעמים קודם, וכמובן יש קשר למחלות הבסיס ולתרופות אותן הוא נוטל.
כל הנושאים האלו זקוקים להתייחסות במסגרת טיפול מיני מסודר. יש רשימת מרפאות ציבוריות לטיפול מיני באתר איט"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מיןמיכאלה30/07/2009אהלן יש לי שאלה בנוגע למין אנאלי
האם אישה שלא גומרת מחדירה של נרתיק יכולה לגמור מיחסי מין אנאליים?
האם זה מסוכן יחסי מין אנאליים ? מה הסיבוכים אם הם קיימים?
מה הוא אחוז הנשים שנהנות ומקיימות יחסי מין אנאליים?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש נשים הגומרות ממין אנאלי
ד``ר עידן מיליצ`ר03/08/2009יחסי מין אנאליים אינם מסוכנים אם הם נעשים באופן לא מסכן....כמו כל יחסי מין אחרים. יש מקום במין אנאלי לעשותו בהדרגתיות ועם הרבה סיכוך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ילד בן 13 ויש לי שאלה דחופהאננמי30/07/2009תקשיבוו אני וחברה שליי אתמול עשינוו מין סקס כזה עם בגדים איך להססביר היא אומר שחדרתי עלייה דרך התחתונים שלה היא לא קיבלה מחזור בחיים שלה יש מצב שהיא יכולה להיכנסס להריון ?? עםם כןן תגידוו לי איךך ניפטרים מיזההה בבקשהה תענוו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם הייתם שניכם
ד``ר עידן מיליצ`ר31/07/2009עם בגדים, אין מצב להיריון. אם אין לה מחזור ולא היה לה עדיין...אין מצב להריון.
רק בוא ואל תעשו מה שאתם עדיין לא מוכנים אליו רגשית......
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיניסמוסמירי29/07/2009אני נשואה שנתיים וסובלת מוגיניסמוס. אני משתמשת במאמני נרתיק וזה הולך לי די בסדר השימוש איתם, ניסיתי לקחת צעד קדימה בתרגול ונתתי לבעלי להחדיר לי מאמן, כמובן שחששתי כי הרגשתי שאני לא בשליטה, אבל הוא היה סובלני מעודד ומקסים, והצלחנו שהוא יחדיר לי את המאמן. אח"כ ניסינו לקיים יחסים עם חדירה אני הייתי למטה והוא מעליי ממש כמו בתנוחה שאני מחדירה את המאמן ולא הצלחנו. ניסינו גם תנוחה שאני מעליו וזה ממש קשה לי.
בבקשה, מה אתם מייעצים לי ?.? אני יודעת שיש שיפור ניכר במצבי בכך שאני מצליחה להחדיר משהו לנרתיק שלי וזה שנתתי לו להחדיר זה גם קפיצה, אך איך נגיע לדבר האמיתי אחרי כ"כ הרבה שנים?????
אודה לתשובתם!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריהייה נכון
ד``ר עידן מיליצ`ר31/07/2009להיוועץ עם מי שמטפל בך/ם באשר למה איך ומתי לנסות יחסי מין מלאים. יתכן ומהרתם מידי לנסות ולא היית מוכנה נפשית ליחסי מין מלאים. אם אתם מטופלים, פתחי את זה בטיפול ואין לי ספק שינחו אותך/ם באופן כזה שיביא אתכם ליחסי מין מלאים בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהההה בקשהגל28/07/2009אני בת 17.5 ויש לי בעייה.
המגע עם הדגדגן מאוד לא נעים לי (בלתי נסבל). גם מגע צמוד לדגדגן, ולא ממש עליו לא כ"כ נעים. המקום היחיד שאפשר לגעת זה מתחת לדגדגן ובשפתיים הקטנות.
רציתי לדעת אם זה ייתכן שזה בעיה פסיכולוגית? כי אני באמת מיואשת וזה מלחיץ אותי.
נגיד וזה כן בעיה פסיכולוגית אז מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנורמלי
29/07/2009תנסי לבדוק איפה נעים לך ואיפה עושה לך טוב.
יש כאלו אצלן הדגדגן עצמו רגיש מאוד עד כדי אי נעימות, בשל הצפיפות הרבה של קצות העצבים באיזור. חפשי את חצי הכוס המליאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמורדנית28/07/2009חבר שלי ואני התחלנו לא מזמן לקיים יחסי מין. כבר מהפעמים הראשונות הרגשתי מוזר שאני לא מצליחה לגמור אבל חשבתי שהסיבה היא בגלל הכאבים של הפעמים הראשונות. ועכשיו שכבר אין כאב אני עדיין לא מצליחה, ויותר מזה החשק יורד לי באמצע.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדנית
אורית פס03/08/2009האם לבד באוננות את כן מגיעה לאורגזמה?
במידה ולא יש מקום שתתנסי קודם בלמידה של מה מעורר עבורך וגורם לתגובת האורגזמה כשאת נינוחה לבד, ולא צריכה להוכיח כלום לחבר.
במידה ולבד את כן מגיעה דברי והנחי את החבר לגבי טכניקות הגרוי שיעילות עבורך,
מניסוח שאלתך אני מסיקה שאת מצפה לאורגזמה בעקבות חדירה אך כידוע מרבית הנשים לא מגיעות לאורגזמה בעקבות חדירה וכדאי לנסות בגרוי ידני,אורלי או בחיכוך.
נינוחות,ויכולת להתעורר בעקבות משחק מקדים יעיל מספיק הם תנאי מקדים,גם שימוש בפנטזיות מיניות כדי לא לאבד את החשק באמצע יועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויברטורנועה28/07/2009שלום,
שאלה: האם כדאי להשתמש בויברטור על מנת להגדיל את פתח הנרתיק?
לתשובתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרויברטור, לא מגדיל את פתח הנרתיק!
ד``ר עידן מיליצ`ר03/08/2009יחד עם זאת, ניתן לתרגל עם ויברטור את שחרור שרחר פתח הנרתיק כדי להקל על החדירה. אך ויברטור בראש ובראשונה מיועד לגרימת הנאה ואורגזמה ולא להגדלת פתח הנרתיק!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםהיי28/07/2009לאחר כמה זמן הזרע מאבד את האפקט שלו (מת) במגע עם האוויר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי חזרה
12/08/2009בתוך הנרתיק הוא יכול לשמור על חיות שעות רבות ואף ימים.
בחוץ זה מאוד תלוי בתנאים - הוא יתחיל לאבד מאיכותו לאחר כשעה בהתאם לתנאים.
למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מהחדירהנועה27/07/2009אני בחורה מוסלמית, שאף פעם לא קיימתי חדירה.
אני נשואה כבר חודשיים, אבל יש לנו בעיה בקיום יחסי מין, יותר נכון לומר, שיש לי בעיה..
אחרי החתונה נסענו לפריז לירח דבש..שם שכבנו בפעם הראשונה כאשר אני הייתי עדיין בתולה, עם קיום המין הראשון ופתיחת כרום הבתולין הרגשתי כאבים חזקים ודיממתי הרבה, היו לי סחרחורות וכמעט התעלפתי..
מאז ועד עצם כתיבת שורות אלה, אני מפחד ממה שנקרא "חדירה".. ואם אני צוברת אומץ ומחליטה שהיום אני רוצה שנעשה חדירה ולא לא רוצה לפחד, אנחנו מכניסים את איבר מינו של בעלי רק 1-2 ס"מ.. ואני אומרת לו מספיק אני לא רוצה להמשיך.
גם בשלב המשחק המקדים, ומרוב פחד, אני כמעט ולא מרטיבה, כי אני כל הזמן חושב שעוד מעט אנחנו מגיעים לחדירה..
קניתי LOVE GEL שזה מרטיב את איבר מינה של האישה ואיבר מינו של הבעל ומבצעים חדירה בקלות.. אבל אני עדיין לא השתמשתי בו בגין הפחדים שיש לי..
דיברתי עם מתקשרת והיא עשתה לי מה שנקרא דימוי מודרך בטלפון, קניתי רסקיו (פרחי באך), אולם כלום לא עזר לי..
בעלי חיכה לי מספיק זמן, וזו זכותו לקבל את הדבר הזה.. ואני לא יכולה לתת לו...
מה אני צריכה לעשות??? מה הבעיה שלי??
בקשה עיזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד שאלה ברשותכם..
נועה29/07/2009מה היא התנוחה הנכונה בעת ביצוע החדירה.. תנוחה שלא תגרום לכאב וגם תעזור להחדרת איבר מינו של הבעל בייתר קלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי-עצה
לי04/08/2009מה שלי עוזר - זו תנוחה שהגבר שוכב על גבו ואת לאט לאט מכניסה בעזרת הידיים אם צריך את איבר מינו לשלך ובעדינות מתיישבת עליו וזזה לאט לאט למעלה למטה ואז את מתרגלת .אם את מתביישת להישאר מעל תחבקי אותו ותתגלגלו כך שתהי על גבך....
טיפ שנתן לי רופא הוא שבעלך יחדיר אצבע וילחץ בפנים על השריר כלפי מטה (לכיוון הישבן) זה אמור לשחרר את השריר...
ו...את אומרת שלא נעים לך מבעלך - הוא צריך להבין אותך, גם לך מגיע גם את חיכית אבל אתם יכולים "לפצות" אחד את השני במין אוראלי- שזה מדהים לא פחות!!! מין אוראלי זה לענג את איבר המין עם הפה...
בהצלחה,
תעדכני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה לבשר שסוף סוף הצלחתי..
נועה05/08/2009וזה לא כואב דווקא נעים..
תודה רבה לך לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
דנה08/08/2009אני שמחה שלמוע!!!
מה השתנה? איך הצלחת בסוף?
שכולנו נלמד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירגעי ותחשבי מחשבות חיוביות..
נועה09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשי את זה איתי אני אשה חמה ואז עם ב
נעימה18/10/2009בעלך יהיה קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי !!!מזל טוב וכל הכבוד!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה שלום,
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009כנראה שיש לך וגיניזמוס או וסטיבוליטיס. מה שיהייה נכון לעשות זה להפסיק לנסות לקיים יחסי מין מלאים ולפנות לייעוץ מקצועי לטיפול. זה מאוד יעזור לך ולבעלך, ויביא אתכם לקיום יחסי מין מלאים!! אל תחכי. יש בכל קופ"ח סקסולוגים שיכולים לעזור לך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוץ מזה....מזל טוב לחתונה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
אורית פס21/10/2009נועה,את צריכה לפנות לטיפול מיני ולא למתקשרים סביב בעית חדירה,
פני למטפלת מינית או מרפאה לטיפול מיני -אפשר דרך קופת חולים,או פרטי ויעזרו לך בצורה מקצועית,
נשים רבות סובלות מקשיים בחדירה -הבעיה מוכרת ויש לכך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
אורית פס21/10/2009ראיתי באיחור שכבר ענו לך וכבר הצלחת-אז כל הכבוד ראי את תשובתי כמבוטלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין אחרי לידהאלינה27/07/2009שלום
אני ילדתי לפני 4 חודשים לידת וואקום עם חתך ותפר אחד. ניסינו עם בעלי לקיים יחסי מין, אבל יש לי כאבים בזמן החדירה. התפרים לא כואבים בכלל, הכאב הוא בפנים. האם זה בסדר? מתי הכאב צריך לעבור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים לאחר לידה
27/07/2009הכאב היה אמור לעבור כבר. גשי לבדיקה גינקולוגית כי חלק מהתפרים הם פנימיים ואולי ימצאו משהו שגורם לכאב.
בינתיים עשו כמה שיותר סקס. בלי חדירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות יתראמינימי26/07/2009שלום, אני בן 33, רווק ובתול.
לאחרונה התחלתי קשר רציני ראשון עם בחורה, כשאני נכנס איתה למיטה אני ישר מקבל זקפה
השבוע היא רצתה לרדת לי ובשניה שהיא ליקקה לי אותו גמרתי, הספקתי להזיז לה את הראש, היא לא כל כך הבינה מה קורה ואמרתי לה שגמרתי ושאני כנראה מתרגש מדי.
יום למחרת זה קרה שוב.
כשאני מאונן לבד עם עצמי אני מצליח לעצור את עצמי מלגמור ואני מצליח לשמור על זקפה לאורך זמן אבל עכשיו עד שהגעתי לדבר האמיתי אני מפשל (או יותר נכון הוא מפשל) - אני לא יודע מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
דנה08/08/2009אני מניחה שאתה מתרגש מהמעמד שאינך רגיל אליו - להיות באקט מיני עם בחורה.
אם כשאתה לבד הכל בסדר, אז עם הזמן שתתרגל לרעיון, ותרגיש איתה יותר בטוח אז גם הביצועים המיניים איתה ישתפרו.
מניסיון-גם חבר שלי בהתחלה התרגש ואולי היה חרד לביצועים שלו, ואיבד את הזיקפה אפילו בלי לגמור. ולא התרגשתי מזה תמכתי בו וזה עב רלו לחלוטין-ולהפך- רק עומד לו כל הזמן (;
יש מה להיות אופטימי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מיליצ'ר או ד"ר חירותיתותי26/07/2009מה שלומכם? שבוע טוב
יש לי שאלה
דברתי עם חברה שלי ויצא שהיא אמרה לי שכדי לאונן היא לוקחת מלפפון קר מהמקרר
ומשתמשת בו כאיבר מין. שאלתי אותה אם זה לא קר מדי וכי יכול להיות שהקור עלול
להיות מזיק לאיבר רגיש כמו שלנו, היא ביטלה את זה ואמרה כי עכשיו בקיץ, אין משהו
יותר כיף מאשר לאונן עם חפץ קר.
שאלתי היא, האם אוננות ו\או החדרה של חפץ קר לתוך הנרתיק עלולה לעשות נזק כלשהו?
מחכה לתשובה, תודה ושבוע מעולה.
:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם הדבר נעשה לא באופן פוגע
ד``ר עידן מיליצ`ר27/07/2009אז אין בעיה מבחינת הקור של המלפפון. אם הוא לא מוחדר באופן שיפגע בנרתיק. מאו באופן כזה שהוא יכול להשבר בפנים...אז אין בעיה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מסקסיעל25/07/2009בת 27 כבר קיימתי יחסי מין בעבר אבל ככל שעובר הזמן אני מאבדת את הביטחון שלי במיטה כל פעם שאני עושה סקס אני נהנית פחות ופחות זה כבר הפך להיות מאוד טכני ולא מצליחה להתגרות. אני לא יודעת מה הסיבה העיקרית לזה, ברגע שאני מתקרבת לזה עם גבר אני ננעלת ומתרחקת וזה מאוד קשה לי המצב הזה.
בעת חדירה אני סובלת מכאבים, אני לא יודעת אם זאת הסיבה לחרדה שלי מסקס, אני כבר לא יודעת מה לעשות... אפילו עברה לי מחשבה שאולי אני לסבית, אבל לא נראה לי כי אני לא נמשכת לבנות.
הביטחון שלי ממש ירד ואני לא יודעת מה לעשות...
מה אני יכולה לעשות, זה לא נוח לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמקפיצה
יעל27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמוניםדפנה24/07/2009האם כיום יש בגלולות כמויות של הורמונים, שיכולות להשפיע על החשק המיני ברמה של לדכא אותו? או שיש גם גלולות עם מעט הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות
רותם26/07/2009יש גלולות שאין בהן הרבה הורמונים וככה גם פחות סיכוי (אם בכלל) לתופעת לוואי שכזו
אני למשל לוקחת פמינט כבר 3 שנים ולא הרגשתי ירידה בחשק המיני בכלל, כדאי לך לדבר עם רופא נשים מה יכול להתאים לך בדרך כלל אם אין מניעה לתת אז יתנו גלולות עם מינון נמוך של הורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
דפנה31/07/2009תודה לך. זה רק פמינט או שיש היום עוד סוגים בשוק עם מינונים נמוכים של הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כל מיני
רותם03/08/2009אני לא מכירה אבל אני השתמשתי רק בפמינט, תלכי לרופא הוא יוכל להתאים לך הכי טוב מה טוב לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בחשק המיניnelly23/07/2009שלום רב,
אני בחורה בת 27, בריאה באופן כללי. לוקחת מזה שנתיים ציפרלקס, כדור של 10 מ"ג ליום לאחר שאובחנתי כסובלת מדיסטימיה קלה.
יש לי חשש די מבוסס שאני סובלת מזה זמן די רב בירידה בחשק המיני, ככל הנראה כתופעת לוואי של הכדורים. מה ניתן לעשות? האם האפשרות היחידה היא להחליף כדור (תהליך לא פשוט וקושי מנטאלי די גדול עבורי).
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעם כל הקושי,
ד``ר עידן מיליצ`ר25/07/2009יהיה נכון לשנות את הכדור למשפחת ה- SNRI . אין אני בקיע בפרטים שלך, אך האם אין לך ליווי פסיכלוגי לכל מה שאת עוברת?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ויש
nelly26/07/2009אני כמובן משלבת טיפול פסיכולוגי לצד הכדורים אך בנושאים אלו אצטרך כמובן להתייעץ עם פסיכיאטר (אינני עוד בליווי של אותו פסיכאטר ראשוני אשר בהחלטה משותפת החלטתי להתחיל ליטול את הכדורים, בגלל שלא הייתי מרוצה כלל מהיחס האישי - דבר אשר הינו חשוב, שלא לומר קריטי בייעוץ מסוג זה).
בטיפול עלו נושאים שונים אשר קשורים גם הם למיניות העשויים להשפיע על הירידה בחשק המיני. אפשר לומר שהקושי הגדול הוא ביכולת לבודד את הגורם הבעייתי ביותר (או גורמים). לתחושתי - לכדורים יש השפעה על הנושא.
כיצד היית ממליץ לגשת לנושא? האם גם לראות פסיכיאטר לגבי האפשרות להוריד מינון/להחליף כדור וגם אולי סקסולוג/ית? אין לי מושג היכן להתחיל. מיותר לציין שהדבר מאוד פוגע באיכות חיי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)