מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מאד חשובה !חנן19/01/2010
שלום לכולם אני וחברה שלי עשינו את זה פעם ראשונה בלי קונדום .. וזו הייתה ההרגשה הכי טובה בעולם ולא בא לי להפסיק עם זה, השאלות שלי הן כאלה
מה אני צריך לעשות בכדי להיות בטוח ב 100 אחוז שהסקס שאני עושה בלי קונדום יהיה בטוח ללא מחלות וללא סיכונים ? מה אני צריך לעשות כדאי להיות רגוע עם עצמי בעת ביצועיי בלי קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד חשוב
ד''ר חגית כהנא19/01/20101. שחברתך תקח גלולות
2. אם אתה וחברתך נבדקתם והינכם בריאים הכל טוב אחרי הגלולולת אם לא תמשיכו עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמת תקופה ארוכהירון18/01/2010
אני בן 21 עוד מעט ויש לי חברה כבר 7 חודשים ועדיין לא הצלחנו לקיים יחסי מין מלאים (חדירה) כי אני גומר מהר מאוד רק מסקס יבש אפילו עם הבגדים.
גם כשהיא יורדת לי אני גומר מהר מאוד.
מה לעשות? אין שום שינוי כבר תקופה ארוכה!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
אורית פס18/01/2010כדאי לך לפנות לטיפול מיני, כי יש טיפול פשוט ויעיל שמתרגלים לפי הנחיות הסקסולוג\ית וכך משיגים שליטה טובה יותר בעתוי השפיכה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי אפשר לפנות?
ירון19/01/2010את מכירה מטפלת כזאת?
לא עדיף לנסות כדורים או תרופות או שזה לא המקרה הזה? אני מאוד חושש שגם תרגילים לא יעזרו בנושא הזה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהב17/01/2010
שלום רב,
לאחרונה נתקלתי בבעיה שנורא מטרידה אותי, כאשר אני ליד החברה הכל טוב ויפה, גם אם היא מראה סימנים וגם אם לא אני מתפקד סבבה, בנוסף רוב הפעמים שאני קם בבוקר יש זיקפה אבל כשזה מגיע למצב המיני קצת לפני חדירה או כאשר אני סתם שוכב לידה אני פשוט לא מצליח להחזיק את הזיקפה ואם אני מצליח וכן נכנס אני גומר יחסית מהר.
אני מניח שלא מיותר לציין שיצאתי לפני חצי שנה מקשר ארוך טווח שבו לא יצא לי לחוות בעיות שכאלו כלל, אפשר להגיד שהמצב אפילו היה הפוך, בנוסף היה מספר סטוצנים שאולי לא הגיעו למצב של חדירה אבל גם בשניהם לא הייתה בעיה כלל.
אני בן 23 ומתאמן במכון בתדירות דיי גבוהה (אני לא יודע אם יש לזה קשר) ואני מחפש את הסיבה ואת הפתרון לבעיה המביכה הזאת. אני יכול בוודאות להגיד שכל פעם שזה קורה זה רק מלחיץ אותי יותר שאולי אני מפתח איזה משהו.
אני מתלבט אם לקבוע תור לרופא בנושא ומעדיף להימנע אם אין צורך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זיקפה
אורית פס18/01/2010מאחר ואין לך בעיות עם זיקפות בוקר,ואם גם באוננות איל לך קשיי זיקפה סימן הוא שמקור הבעיה אינו אורגני [פיזיולוגי ],אלה קשור יותר להיבט ריגשי כלשהו כמו: לחץ,התרגשות, חרדת ביצוע וכו',לשם כך אתה לא זקוק בהכרח לרופא אתה יכול לפנות גם לסקסולוג\ית שהרקע שלו טיפולי.
לא ציינת,אך רלבנטי בהקשר זה לדעת כמה זמן אתה בקשר עם הפרטנרית החדשה שלך,והאם נבנתה כבר מספיק נינוחות שתאפשר תפקוד טוב יותר,נשמע שעדיין לא--אז יש למה לשאוף. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ב19/01/2010קודם כל, תודה אורית על התשובה וההתייחסות.
אני והפרטנרית בתחילת הדרך, מכירים כחודש וקצת.
האם יש משהו לעשות בנדון מלבד פניה לטיפול חיצוני? בתור סטודנט נורא קשה לי למצוא זמן לרופאים וזאת הסיבה לכך שפניתי אליך פה, כי היא נורא חשובה לי והנושא נורא כואב.
אתמול במקרה נפלט לה שזה מפריע לה ושהיא מרגישה לא מסופקת. אוסיף ואציין שקשה להתעלם גם מהעקיצות החוזרות ונישנות אף על פי שדיברתי איתה על הנושא והסברתי לה כי זה לא עוזר כלל.
אני חושב שמה שנוצר פה הוא מאין לולאה שכזאת, על כל פעם שניסינו לקיים אקט מיני ואני התרגשתי קצת פשוט לא הייתי אני (מהניסיון שלי) מה שגרם לזה שכל פעם עתידית נראת מפחידה אף יותר. מה את ממליצה לעשות בדרך שגם היא תבין אותי?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמת?גיא16/01/2010
רוצה להציג בעיה:
בגיל 17 הייתה ההתמזמזות הראשונה (ללא סקס או משהו דומה) שלי, שלוותה בכאב ביצים חזק מאוד...
כמה ימים לאחר מכן גם ההתנסות המינית (האורלית) הראשונה שלי, וגמרתי די מהר
מאז עברו כמה שנים, ומאז בכל פעם שאני מתחרמן עם בנות או משהו כזה, אני מרגיש שעומד לי ויש לי שפיכה קטנה, לא כמו שאני גומר בזמן שאני מאונן או משהו כזה.
למשל בהתחרמנות של כמה שעות זה יכול לקרות כמה פעמים וכמובן שעדיין עומד לי אחרי זה.
אבל ברגע שממשיכים יכול להיות שהבחורה רק תיגע לי בזין כמה פעמים ואני אגמור.
בכל הזמן הזה מאוד פחדתי להיקשר לבנות ולהגיע איתן לכדי סקס בגלל אותה תופעה.
הזכרתי את הכאב ביצים כי אולי יש לו השלכה פזיולוגית על הגמירה תוך כדי התחרמנות, וכמובן שהבעיה הזאת גוררת גם את השפיכה המוקדמת.
יש לציין שכשאני מאונן אני יכול למשוך הרבה זמן
האם אלו 2 בעיות שונות או שהבעיה הראשונה שציינתי היא נופלת תחת ההגדרה של שפיכה מוקדמת?
פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גיא
ד''ר חגית כהנא19/01/2010כאשר גבר נרגש ומגורה ביחסי מין תתכן שפיכה מהירה
נסה להנות מהסיטואציה ולא להתעסק יותר מידי בכמה ואיך פשוט להנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה-תשובה דחוףאני16/01/2010
לבעלי שפיכה מהירה של כ-פחות מדקה. הלכנו ליעוץ אצל אורולוג-סקסולוג.
היועץ נתן לנו משחה של דו-קאין שהיא התחליף ל-אמלה.
הבעיה היא שללא המשחה יש לבעיה זיקפה טובה מאוד וכשהוא שם את המשחה הוא לא מקבל זיקפה בכלל. (אנחנו מודעים לעובדה ששמים את המשפחה רק בחלק העליון של הפין).
ממה הדבר נוצר ומה אפשר לעשות בנידון?האם יש פתרון נוסף לבעיה זו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מהירה
אורית פס16/01/2010אכן,משחות האילחוש מחלישות גם תגובה רצויה של הנאה ולכן קשיי הזיקפה של בעלך כאשר שם משחה.
קיים מודל טיפולי התנהגותי בו גבר מתרגל עפ"י הנחיות ספציפיות כיצד לשלוט טוב יותר במועד השפיכה, זה ,וכך אין תלות באמצעי תרופתי כזה או אחר, התרגולת של גבר באוננות לבד ואח"כ עם בת זוגו,אפשר לקרוא על כך בספר כמו : "פז"ם-שפיכת זרע מהירה"\הלן זינגר קפלן.
ואם לווי של איש מקצוע בתהליך זה עוד יותר יעיל.
ס"הכ שפיכה מהירה מגיבה טוב לטיפול זה ובאחוזי הצלחה גבוהים,אז יש למה לשאוף......בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך אורית!!!
אני16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה דחופה!!!מורן15/01/2010
היי,
אני בת 22 ולראשונה נטלתי גלולת מליאן ביום שישי שעבר.
ביום הראשון בה נטלתי אותה הייתי ביום 3 למחזור וכרגע עבר שבוע מיום אחרון לניטלתה.
יש לציין כי אני מקבל תמחזור מידי 28 יום וכי במהלך השבוע היו יומיים בהם נטלתי הכדור בהבדלי שעות של חצי שעה-שעה מיום ליום.
האם אני יכולה לקיים יחסי מין ללא קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי,מישהו עונה לי??
מורן17/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותעינת14/01/2010
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות נגד היריון להסדרת המחזור שלי. אבל שמעתי שגלולות יכולות לגרו לפצעים בפנים... האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נכון
18/01/2010אך לעיתים גלולות משמשות גם לטיפול באקנה. כל מקרה לגופו. תתייעצי עם הגינקולוג/ית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץמישהי13/01/2010היי
אני בת 22 חברי בן 25 אנחנו יוצאים כבר קרוב ל3 שנים והתחלנו לקיים יחסים רק בחודשיים שלושה האחרונים(הרגשתי מוכנה רק בתקופה האחרונה..) הוא הראשון שלי מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים אבל אני יודעת להרגיש תחושת הנאה..ואיתו לצערי אינני מרגישה כך...
עד לפני חודשיים כשעדיין לא קימנו יחסים במצבים אינטימים שהיו לא נהנתי במיוחד..אבל הבלגתי כי ציפיתי\קיוויתי שכשנתחיל לקיים יחסים הכל ישתנה.... אני לא מרגישה שהוא יודע איך לגרום לי להנות, איך לגעת... אני טיפוס דיי ביישן וגם דיי פסיבית במיטה(כל המצב פשוט גורם לי לחוסר חשק ולחוסר שיתוף פעולה שבטח לא מועיל למצב..)ואין לי את האומץ להגיד מה בדיוק עושה לי טוב(עם החבר הקודם הייתי יותר פתוחה וגם דיי נהנתי אבל מעולם לא הצלחתי לגמור עם גבר..) אנחנו מתראים בערך פעם בשבועיים הוא גר רחוק...וכשאנחנו מגיעים למצב אינטימי קודם כל הכל תמיד אותו הדבר אין גיוונים..לרוב בפעם הראשונה (ולרוב זה מסתיים בזה..) הוא גומר תוך פחות מ2 דקות ככה שאני אפילו לא מספיקה להנות לשנייה זה מתסכל אותי בטירוף!!! ואני גם לא מסתירה את זה ככה שאני מרגישה שהוא נפגע מזה והוא טוען שהוא לא מצליח לשלוט בזה.ואם אנחנו לאחר שעה + מנסים שוב לרוב אין זיקפה ואם יש אז גם בפעם הזאת הגמירה (שלו!) מגיעה מהר מאוד... והוא טוען שזה פשוט מהלחץ ומהפחד לאכזב אותי..בהתחלה שרק התחלנו לשכב היו הרבה פעמים שבכלל לא עמד לו והוא טוען שיש כנראה איזשהי בעיה... אני פשוט לא יודעת מה לעשות ..אנשים כל כך מתלהבים מסקס שאני לצערי לא מבינה למה... אני רוצה לדעת איך אפשר לטפל בנושא באיזה דרך?למי פונים?מה הסיבה שכל זה קורה...?יש קשר בין זה שהוא לא קיים יחסים קרוב ל3 שנים(וזה וודאי הוא גבר נאמן מאוד..)יכול להיות שמשהו נפגע?הלוואי שיש פתרון...
תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מהירה, חרדת ביצוע ושאר ירקות
18/01/2010את מבקשת ייעוץ, אך נראה שאתם זקוקים לטיפול. אמנם לחבר שלך יש חרדת ביצוע ושפיכה מהירה, אך גם תדירות יחסי המין שלכם עשוייה להסביר זאת. הוא מגיע להוט מאוד למיטה. ואופס. אין קשר לכך שלא קיים יחסי מין 3 שנים.
מעבר לכך, יש לכם תקשורת מינית דלה ולקוייה. את פסיבית במיטה ואינך מכוונת אותו לדברים שנעימים ומענגים אותך. זה בהחלט דורש טיפול והתייחסות.
כדאי שתפנו לטיפול מיני-זוגי. יחד. ותשפרו את כל המרכיבים עליהם שאלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיו לי תפרים בנרתיק לאחר הלידהhanan13/01/2010אני ילדתי לפני חודשיים, עד היום אני לא מצליחה לקיים יחסי מין עם בעלי,ואני מרגישה כאבים בעת החדירה(למרות שהיא לא מלאה). השתמשתי בג'ל ועזר לי קצת אבל עדיין יש כאבים שדומים לכאבים שהיו לי בחדירה ראשונה שהייתה לי, האם זה טבעי? יש מה לעשות בעניין הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים אחרי לידה
ד''ר חגית כהנא14/01/2010ראשית כדאי להבדק ע"י גניקולוג/ית
אחרי חודשיים תתכן עדין אי נוחות .
כדאי לנסות לכוץ ולהרפות את הנרתיק - כשאת בשירותים להטיל שתן ולנסות לעצור כך מספר פעמים במהלך כל הטלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגביי בעייהmelody13/01/2010שלום רב,
האמת שזו פעם ראשונה שאני כותבת פה וזה כי לא ממש ידעתי עם מי אוכל להתייעץ בעניין ולמי לפנות לגורם שלא "משוחד".
יש לי חבר קבוע מזה כשנה. אנו צמודים (חברים טובים )כבר 3 שנים . כשהתפתחה מערכת היחסים ביננו לרומנטית ואינטימית הסקס היה מושלם! הוא ענה על כול צרכיי וכן גם אני.היינו מקימים יחסים בתדירות גבוהה.
אנו מאוד קרובים אחד לשנייה, פתוחים ומדברים על הכול.
מאז שעברנו לגור יחד לפני כחצי שנה כמות הסקס פחתה באופן משמעותי מצד הבן זוג שלי.
כשדיברתי איתו על כך ושאלתי אם יש בעייה או מה קורה נענתי שזאת שגרה וזה לגיטימי והוא עדיין חושק בי כבהתחלה, ושחשוב לו "לשמור על הגחלת" שלא נעשה יותר מידי סקס כדי שלא יימאס לי.
אבל הבטיח לקחת לתשומת ליבו את הנושא.
מאז הנושא חוזר מידי חודש בחודשו ובכול פעם שאני מדברת על המצב הוא אומר שאני מדמיינת ושאין באמת בעייה. מאוד מפריע לי השינוי הזה. מפריעה לי העובדה שבראשונה הוא היה אדם מאוד מיני שגרם לי להפתח לחוויות ודברים ופתאום כול הרצון לסקס צריך לבוא רק ממני, ושזה גם באופן מסוים משפיל שאני צריכה "לבקש" סקס. כמו כן מפריעה לי העובדה שהוא חושב שאין בעייה בכלל .
בפעם האחרונה שדיברנו על זה השיחה התלקחה לכדי ריב ממשי עם צעקות . חשוב לי לציין כי בן זוגי ואני עוברים תנליך של התחזקות בדת וכי החלטנו לנסות לשמור נידה .
הוא טוען שזה חלק מהעניין. אך הסברתי לו שחיים בזוגיות ומשקבלים החלטות צריך להתייעץ עליהם. הוא לא יכול לעשות שינוי עם עצמו לא לדבר על זה וגם לצפות ממני להבין . זאת הטענה שלי
בינתיים אנו לא שוכבים כבר חודש. וכבר דיי התחיל לרדת לי מהעניין וממנו .
מה עושים ???? כמה אפשר לדבר ? יש פתרון מילולי בכלל מצב שכזה ???
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדעתי אישית בלבד!
מיריקל15/01/2010היי!
יכול להיות שבן זוגך ממש לא מבין איך לשלב דת עם סקס? אולי הוא חושב שצריך "להיתנזר" ממין בכדי להצליח בתהליך החזרה בתשובה? אם כן, הוא לא בדת הנכונה. הוא בטח אם כבר, רוצה להיות רב ולא נזיר...
עוד משהו - אצל גברים, כשזה נוגע לפין ולאגו - צעקות, עלבונות ובכי לא עוזרים.
אם מאוד חשוב לך להיות איתו, תתבוננים מהצד על התנהלות שלו, תשימי לב מתי כן בא לו, בלי לחץ, בנחישות ורגישות...
אני לא פמיניסטית ולא שוביניסטית, פשוט אני מקבלת את זה שנשים וגברים שונים, ואין פה ויכוח, לגברים בדרך כלל צריך להתייחס בחוכמה, ולגרום להם לחשוב שכל רעיון מצויין (גם אם היה שלך מהתחלה) היה שלו.
עוד מחשבה - אולי כדי ללכת להייעץ עם רב?
אל תוותרי על עצמך ומה שחשוב לך, אם הוא לא ירצה לעזור לקשר, לדעתי, זה יהיה בהמשך רק יותר גרוע, כי זה יכול להגיע גם לדברים אחרים שחשובים לך, אבל לו הם חשובים פחות.
מקווה מאוד שתובנות שלי יעזרו לך...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלודי
אורית פס16/01/2010אפשר בהחלט להבין את התיסכול שלך.
בעיקרון אני נתקלת בלא מעט זוגות שהמעבר למגורים משותפים הפחית משמעותית מכמות יחסי המין ביניהם,ואפשר לייחס זאת בגדול לכך שכעת כשיש התקדמות בחיזוק והמחויבות לקשרףובן הזוג כעת יותר "מובן מאליו " אז בהכרח תהיה ירידה בתשוקה , ואין זה אומר שצריך להשלים עם המצב, אני חושבת שטוב שאת "נלחמת" עם החבר על מה שחשוב לך,נסי לא בהאשמות אלה יותר דגש על מה את מרגישה ומה הוא חושב על כך.....
לא לגמרי ברור משאלתך מה התדירות של יחסי המין ביניכם למעט שבחודש האחרון לא היה....שבהתחלה היה בתדירות גבוהה [מה זה בשבילך תדירות גבוהה?] ואז פחת משמעותית ?
יתכן שצרכיו של בן הזוג השתנו או עמדתו לגבי הנושא וחשוב כפי שאמרת שישתף אותך,חשוב שתבהירו היטב מה כ"א חושב וצריך-להבין את מימדי הפער ביניכם ולגבש מין הסכם חדש שיהיה פשרה ביניכם ויתאים יותר למצב שהשתנה,
אם לא תצליחו לבד כדאי לכם להיעזר באיש מקצוע שיוביל אתכם בכיוון לפשרה רצויה בלי זעזוע והרס מיותרים לזוגיות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעמאיר13/01/2010מה זאת אומרת התנזרות של שלושה ימים? מה כאילו לא לאונן שלושה ימים אם כן אני ניסיתי גם שבועה וזה אותו הדבר יש לך עצה אחרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכוונה רק לגבי בדיקת זרע. נסה לשרשר
18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרו לישוש13/01/2010לבעלי אין חשק מיני ואני זאת שברוב הזמן דורשת יש לנו המון ויכוחים על הנושא
מחקה לתשובה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרS
שוש19/01/2010עדיין מחקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהששוש13/01/2010האם גבר יכול לביים גמירה וזאת משום שיש פעמים שבעלי גומר ואני מרגישה ויש פעמים שבכלל
לא נראה לי שגמר
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשוש
הרמן13/01/2010ל'שאלתך תבדקי באיבר מינך אם בעלך גמר תראי ותדגישי את השפריץ שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו נשים, גם גברים יכולים לזייף
ד``ר עידן מיליצ`ר17/01/2010גמירה.
עידם מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפסת תשובה
שוש19/01/2010למה גבר צריך להכיע למצב שהוא מזייף גמירה
הוא גם טוען שזה בכלל לא נכון אני בטוחה שהוא לא גמר
תודה על תשובתך עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלותרז12/01/2010שלום לכם,
יש לי כמה שאלות לגבי נוזל הזרע,
איך ולמה יש ריח לנוזל הזרע?
אם נוזל הזרע לפעמים בצבע לבן לפעמים שקוף ולפעמים לבן זה בסדר? ומהם התסמינים לכך?
כשאני מאונן אז הכמות הזרע שלי לא כל כך גדולה האם זה תקין?
יש לי עוד בעיה...
אשך הימני שלי גדול בהרבה מאשך שמאל שלי האם זה יכול לפגוע בזרע או באיכותו והאם אני יכול להיות עקר מכך?
ולמה יש לי אשכים בגדלים שונים?
תודה רבה,
רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום רז
ד``ר עידן מיליצ`ר15/01/2010לזרע יש ריח המשתנה גם בהתאם למה שאנו אוכלים . כך ששינוי בריח הוא תקין.
כך גם לגבי הצבע...לפעמים סמיך יותר ולבן, לפעמים דליל יותר ושקוף.
לא יודע מה זה אומר כמות לא כ"כ גדולה אבל אם זו כמות של כפית אז זה תקין.
לגבי האשכים בד"כ גופנו לא סימטרי ולכל אחג=ד כמעט יש ביצה אחת יותא גדולה. אבל אם אתה מוטרד מזה, יהייה נכון שאורולוג יבדוק יתרשם ויגיד לך האם זה תקין או לא.
יומ' שובח!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
רז16/01/2010מה זאת ומרת בכמות של כפית? איך אני אמור לדעת באיזו כמו בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים פה הם רק בתפקיד צופיםאני10/01/2010מצד שני זה תמיד ככה. תמנה אזרח פשוט להיות רופא הוא יעשה עבודה טובה ומהירה פי עשרות מרופא שאליו צריך תמיד הרי לחכות בתור לפחות שעה, חצי שעה זה תור אמיתי וחצי שעה לכבוד שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה על הביקורת הבונה
11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)