מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלחוש כפיתרון לשפיכה מוקדמת?מיכל19/10/2009
שלום רב
בעלי סובל ככל הנראה משפיכה מוקדמת.
ניסינו הפסקות קטנות לאורך החדירות, אך זה לא ממש מועיל וגם מוריד לי את כל החשק.
שאלתי היא ספציפית ואשמח לקבל תשובה ספציפית, מעבר להצעות לפיתרונות אחרים למצב.
הוא חשב אולי להשתמש במשחה לאלחוש כשעה קודם ואז לנגבה.
בעלי חשב שהפחתת התחושה תסייע לו להתרגש פחות ותאפשר לו להחזיק מעמד יותר זמן בתוכי.
האם משחה מסוג אמלה או דו-קאין עלולה לפגוע בפין?
האם יש סכנה במריחת עור הפין בלבד, תוך זהירות שלא להתקרב לחור השופכה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009אין כל סכנה במריחת אמלה ו/או עזרקעין 2% או 5% מתחת לעטרת הפין כ-15 דקות לפני קיום יחסי מין מלאים. אם לא יועיל בעיניין לשמו פנית....בטח לא יזיק!
עידן מיליצ'ר
נ.ב. אין צורך לנגב, זה נספג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לחשק מיניחן18/10/2009
אני בת 25, נוטלת כבר 5 שנים גלולות פמינט\מרסילון (עם הפסקה של כשנה באמצע),
כבר המון זמן שאני מרגישה שהחשק המיני שלי כמעט ונעלם..אין לי כ"כ חשק לקיים יחסי מין עם חבר שלי (אנו חברים שנתיים) או לאונן כמו פעם (פעם הייתי מאוננת כמעט כל יום). יש לציין שלאחר שאנחנו כבר מתחילים לקיים יחסים החשק חוזר אלי, ואני כן נהנית אך להתחיל את ה"פעולה" מרגיש לי קצת כמו מטלה.. וחבל לי שזה כך.. וגם לחבר שלי כבר לא נעים שהוא כל פעם צריך לשכנע אותי..
הוא היה מרוצה אם היינו מקיימים יחסים 3 פעמים בשבוע או אפילו פעמיים שזה מספר שנשמע לי ממש לגיטימי ותקין אך כמו שהמצב כרגע זה מרגיש לי הרבה כי אין לי חשק כמעט בכלל..
האם ייתכן שאני צריכה להחליף גלולות?
שמעתי שגלולות "בלארה" ידועות כגלולות שאינן פוגעות בחשק המיני..
תודה מראש על העזרה, ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני
ענת22/10/2009תראי, לפעמים החשק המיני לאו דווקא קשור בגלולות
תחשבי אם קרה משהו בינך לבין חברך, לפעמים אנחנו אפילו לא מודעות לבעיות שיש בזוגיות אבל הגוף יודע לבטא זאת היטב
יכול להיות שזה גם משהו שקשור בעבודה ,לימודים בכלל לחץ ואי נוחות יכולים לפגוע
אני לוקחת גלולות פמינט כבר 3 שנים ולא חשתי בירידה של חשק מיני עד כה. לפעמים לא הגלולות הן הגורם, תחשבי טוב מה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני???18/10/2009
שלום,
אני בת 23 נשואה ואם לתינוק בן שנה,מאז החודש השישי להריוני הרגשתי ירידה משמעותית בחשק המיני ולא ייחסתי לכך חשיבות, מאז הלידה לא קיימתי עם בעלי יחסים וזה מאוד מטריד את שנינו,חוסר החשק שלי הוא קיצוני,הייתי רוצה לדעת למי עליי לפנות לייעוץ ואיבחון,האם רופא נשים זו אופציה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני לאחר לידה
23/10/2009מדובר בתופעה שכיחה לאחר לידה, אך בשבועות הראשונים ולא במשך שנה וחצי כתיאורך.
יכולות להיות לכך סיבות מגוונות, שילוב של מקור גופני ונפשי, וכמובן התינוק החדש והשינוי הדרמטי שהביא עמו לחייכם. הבעיה נפוצה וע"כ יש נסיון טיפולי רב.
כדאי לעבור ייעוץ, אבחון וטיפול ע"פ הצורך במרפאה לבריאות מינית - ראי רשימה באתר איט"מ - האגודה הישראלית לטיפול מיני. יש רשימת מרפאות ציבוריות וכן מטפלים/ות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאונן על ידי המיטה , נורמלי ?משה15/10/2009שלום, אני בן 15 ומאז גיל 10 אני מאונן על ידי זה שאני מזיז את הגוף שלי על המיטה ואז אני גומר.
אני רוצה להיפטר מההרגל הדפוק הזה ? זה אפשרי ? אם כן, איך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה נורמאלי
23/10/2009הרבה מאוננים כך.
עם זאת, גם אפשרי לשנות את ההרגל. כמו בתחומים אחרים.
לדוגמא, נסה להנות ממגע היד על איבר המין בדרכים שונות ותוך שימוש בחומרי סיכוי וברמות גירוי עולות. לא תמיד תצליח לגמור כך, אך תמיד תצליח להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי כדורים משפרי אונותטל14/10/2009שלום רב!
אני בן 27. לי ולחברתי יש חיי מין מאוד פעילים וטובים אך ישנה בעיה מסוימת, אחרי שאני גומר אינני מצליח להגיעה לזיקפה נוספת (לפחות לא בשעה שלאחר השפיכה). אני אמנם תמיד משתדל להביא את החברה שלי לאורגזמה בדרכים אחרות אך לפעמים זה מאוד מתסכל מפני שאחרי השפיכה שנינו מבינים שהאקט פחות או יותר נגמר...
השאלה שלי היא האם במקרה כזה ניתן לבקש כדורים שיזרזו את הזיקפה השניה והאם ויאגרה ודומיה יכולים לעזור במצב כזה?
שאלה נוספת היא האם זה לגיטימי לבקש מהרופא מרשם לכדורים הללו אם אינני מאובחן כסובל מבעיות של אין-אונות?
בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריותר מפעם אחת
לאון15/10/2009מהו סקס ומדוע יש "זמן התקררות" לאחר הסקס?
ובכן במקרה שלך - ההגדרה לסקס היא פעילות גופנית.
כאשר אתה עושה סקס אתה בעצם מפעיל את הגוף שלך בצורה שגורמת לו לאחר הגמירה - להיות עייף מאוד, מזיע, חסר אנרגיה כי סקס הוא פעילות גופנית.
איך תוכל לגרום לסקס להיות מוכן מהר יותר אחרי הפעילות הגופנית המאמיצה הזאת?
ובכן אני לא בעל נסיון בנושא כי לא גמרתי יותר מ0 פעמים עם בת זוג ככה שאין לי באמת מושג באמת איך לזרז את זה.
אבל אני כן יודע שאחרי ריצה של 5000 מטר, לא משנה איזה כדור תיקח, כדיי לרוץ עוד פעם תצטרך לנוח.
עכשיו אני יודע שבמבט ראשון זה נראה כאילו הסקס מגמר אחרי שאתה גמרת, אבל זה לא האמת.
אחרי הגמירה הראשונה אתה יכול ללכת למקלחת, לנוח לצידה עם מבט בעיניים שלה וליטופים, בהחלט לא חייב של מין.
אחרי שאתה מרגיש שאתה מוכן לשלב שני, בין אם זה שעה אחרי או חצי שעה, אתה תמשיך את מה שעשית ממקודם.
אני חושב שלשכב בן ליד בת זוג ערומים או חצי ערומים מתלטפים גם אם זה לא מיני, זה מטפח את הקשר, חוץ מזה אני חושב ששניכם תשמחו לבלות שעה ככה צופים תוך כדיי בטלויזיה בסרט רומנטי.
אחרי הסרט אפשר לשאול אם היא רוצה סיבוב 2, ואז להמשיך.
אני חושב שזאת תהיה התנסות נעימה יחסית לזה שהיא מעוניינת ביותר בפעם אחת.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודך תקין ונורמטיבי!!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/10/2009יחד עם זאת, כדור ויאגרה ודומיו יכולים לעזור ב"זרוז" זקפה נוספת לאחר השפיכה.
לדעתי .... לא מומלץ בשלב זה של חייך וגילך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד ביטחון עצמילאון13/10/2009
אני בן 21 ומערכות הזוגיות שלי מעולם לא הגיעו לשלב של מין, היו לי 2 מערכות יחסים רציניות, וכשזה הגיע לזמן שבו צריך להוריד את הבגדים ולהנות הבנות ניתקו קשר... לא מצאתי בעצמי משהו רע שמצדיק את היחס וחפרתי במשך חצי שנה לשתי הבנות שיחדשו את הקשר אבל הן היו מאוד עקשניות וגרמו לי להסתכל על עצמי בזכוכית מגדלת, לחפש מה גורם בי להיות לא מושך ואני יכול להגיד שהיו לי הרבה נסיונות מאז, הצעתי לידידות להתחיל איתי קשר אבל הן תמיד סרבו עם המשפט "אני אהיה שמחה כשתימצא מישהי" זה הוביל אותי למצב של הסתכלות פנימית עמוקה, ועד עכשיו אני לא מצליח להבין מה גורם לכולן לסרב...
המצב הזה גרם לי לחיות בפחד וחוסר ביטחון עצמי ועברה שנה מאז שהייתי בקשר עם מישהי בין אם זה חיבוק או נשיקה בלחי...
אין לי ידידות עכשיו ואני בן 21 וכבר שנה... אני מנסה להצביע על כך שויתרתי ושכבתי עם "נותנת שירות" מאוד נהניתי אבל... זה לא כמו השימחה של להיות עם בת זוג. גם אמרו לי המשפחה שזה לא חוקי ובוטה בצורה שתגרום להרבה אנשים להסתכל עליי בצורה אחרת.
הלכתי עד היום רק פעם אחת ל"נותנת שירות" (והפסקתי).
אני רוצה לדעת אם זה חוקי לשכב עם "נותנת שירות" או לחלופין אם מישהו יודע איך אני יכול לחזק את הביטחון העצמי שלי / לגרום לבחורה לא לדחות אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזאת עלולה להיות שאלה לא רלוונטית
לאון15/10/2009לפורום הנוכחי...
האם המצב שתיארתי קיים רק אצלי או שזה נפוץ?
מישהו פה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטחון עצמי ושירותי ליווי
23/10/2009אתה שואל שתי שאלות שונות ונפרדות:
האם זה חוקי לשכב עם "נותנת שירות" - זו שאלה מוסרית ואתית. גם לחוק יש מה להגיד על זה, אבל הפורום אינו נציג החוק או המוסר וניתן לך לחשוב ולהגיע למסקנות.
ה אם מישהו יודע איך אני יכול לחזק את הביטחון העצמי שלי / לגרום לבחורה לא לדחות אותי - אם מישהו היה יודע הוא היה רושם על זה פטנט. אין קסם. זה תהליך לימוד ארוך במהלכו אתה לומד את העבר ובונה את העתיד. ניתן לבדוק את הדימוי העצמי בזכוכית מגדלת ולהתחיל לעבוד על שיפור ועל חוויות מתקנות ומעצבות. זה תהליך. כדאי שתגש לטיפול מיני פרטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוקןרונן12/10/2009שלום
כיצד ניתן לבצע חוקן מושלם מבלי להגיע לתאונות עבודה במהלך סקס אנאלי שמלווה ב"בריחת מים"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריצירתיות
לאון15/10/2009אני יכול לראות שאתה יצירתי מאוד כשזה מגיע לדיבורים על סקס.
תנסה קודם כל עם בני אדם ואחר כך תחליט אם להשתמש בדברים מהסוג הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ודחופה !!רז11/10/2009שלום, יש לי בעייה חמורה שאני חייבת פתרון.
אני בת 15, ויש לי חבר אוהב ואנחנו אוהבים וביחסים טובים.
לפני חודשיים בערך, היינו במיטה והחלטנו שהוא יכניס רק את הראש של איבר מינו לתוך האיבר שלי.
הוא גמר בחוץ, ואחר כך נכנסתי להתקלח ושטפתי את האיזור. [ יש לציין שאני בתולה ]
שבועיים אחר כך קיבלתי מחזור....
הייתי אמורה לקבל לפני שבועיים, והמחזור מאחר.
אין לי בחילות \ כאבי ראש \ חום וגם לא היה לי לפני כן ...
קיבלתי מחזור אחרי שהדבר קרה, ועכשיו ,חודש אחרי.. הוא מאחר.
האם יש סיכוי שאני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה תשובה ...?
רז12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סמיסומו12/10/2009האם קיימתם עוד פעם יחסים אחרי שהיה לך מחזור ?
כי אם לא קיימתם ומאז המחזור לא נגעתם אחד בשני בצורה ההיא אז אין לך מה לדאוג ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא קיימנו.
רז12/10/2009מאז שקיבלתי מחזור לא נגענו אחד בשני שוב בצורה ההיא.
אבל , זה עדיין מוזר מפני שהמחזור שלי תמיד סדיר פחות או יותר ואם הוא מאחר זה רק בכמה ימים ספורים.
אני לא מקבלת וזה מאוד מדאיג אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזעם בעיית הראש
ללא שם13/10/2009לשאלות מטומטמות כאלה לא עונים אפילו לבת 15 נראה שזו שאלת קלוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחור ללא השם
רז15/10/2009אני ביקשתי ממך לענות ? ....
מישהו ביקש שתענה ?
שאלות מטומטמות , וביזבזת את הזמן שלך על תגובה לשאלה "מטומטמת" שכזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחורה שמדברת אל הבחור ללא השם
לאון15/10/2009שלום, אני מתערב כי אין טעם בקללות, על זה כולם מסכימים.
יש בעיה בהבנה של ההודעה שלך:
"המחזור בא שבועיים אחרי זה"
"המחזור מאחר לבוא שבועיים"
זה ניגוד שעל פי המילים האלה לא ניתן יהיה אפשר לענות על השאלה בבהירות.
התגובה של הבחור ללא שם היא מעליבה. בהחלט אין לה מקום.
אני מניח שהוא פשוט לא יודע לבטא את עצמו.
עכשיו אני רוצה להסביר את התשובה להודעה שלך ואני מזכיר שאני לא רופא.
ברגע שיש מחזור, לא משנה אם המחזור מאחר או מגיע בזמן - ברגע שהדם יוצא - את יכולה להיות בטוחה שאת לא בהריון.
המשמעות של הריון היא שהרחם עסוק בליצור תינוק. בעת שתינוק נוצר - הגוף לא שולח עוד "ביצית" שהיא מה שיוצרת את ההריון - כי יש כבר אחת עסוקה.
לכן אם המצב הוא שיש דם את יכולה לנשום לרווחה שאת לא בהריון.
אם המחזור עד עכשיו מאחר ואין שום סימנים לדם, יש בשביל כך ערכה לבדיקת הריון - היא נמצאת בחנויות של סופר-פארם וניתנת לכל אישה בלי קשר לגילה.
אני מאוד ממליץ לך ולחבר שלך להשתמש באמצעי מניעה - קונדום.
בגלל גילך הצעיר מאוד אני חושב ששינוי הורמונלי - כלומר גלולות - יפריע בגדילה שלך ואני שוב מזכיר שאני לא רופא, אם את רוצה לדעת בוודאות , תיצרי קשר עם רופא משפחה.
אני גם רוצה להוסיף שבגיל 15 אין לך אפשרות פיזית לגדל תינוק - דבר שיגרום לנזק נפשי וגופני אם תעשי הפלה בעקבות כך.
זאת ההחלטה שלך אם להנות עם חבר שלך בגיל הזה, אין חוק שאוסר על כך - כל עוד הוא לא מעל גיל 18, ואני רוצה להסביר לך שגם אם את מורשית וגם אם זה נראה כיף, אין לך אפשרות לגדל את התינוק הזה ועדיף להשים גומי מאשר להרוג מישהו.
בקשר לאיך ללבוש קונדום - אני ראיתי שיש בקושי אנשים שיודעים איך ללבוש אחד , כולל מבוגרים.
אז אני אסביר.
הקונדום הוא בעצם גומי שנועד למנוע חדירה של הזרע של הגבר אלייך ולגרום להריון
חשוב ביותר ביותר מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!
גם לפני הגמירה יוצא זרע , כמויות שקשה לראות בעין וגם הם יגרמו להריון אם אין משהו שבולם אותם.
1- יש לקרוע את האריזה בעדינות כדיי לא לפגוע בקונדום,
2- הגומי צריך להיות שלם ואסור שיהיו בו חורים, יש להמנע משימוש בציפורניים כדיי להשאיר אותו שלם.
3- שמים את הקונדום ככה שהעיגול יהיה מעל הקצה ותופסים את הקצה העליון בלי ציפורניים.
בקשר לקצה - הוא חור קטן של אוויר , כמו בלון קטן בתוך הבלון הגדול - הוא נועד כדיי למנוע מהלחץ שנוצר בגמירה לקרוע את הקונדום.
4- בזמן שתופסים את הבלון הקטן באצבעות, מגלגלים את הקונדום למטה עד לגזע של הזין, מקום החיבור לבטן.
5- בהחלט חשוב מאוד
ברגע שהגבר גומר עדיף שבהקדם האפשרי הוא יפסיק את התנועה קדימה ואחורה שהוא עושה, כדיי למנוע מהקונדום להחליק - אז לתפוס את הקונדום מהגזע של הקונדום- איפה שהבטן של הגבר - ואז להוציא בעדינות החוצה ככה שלא ישפך כלום בפנים.
בנוסף הייתי רוצה להוסיף שהעצה שנתנתי מדברת גם על "רק הראש" ולא רק על חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלתנטאלי11/10/2009שלום,
אני נשואה טרייה כחמישה חודשים וילדתי לפני כחודשיים, אני ובעלי ביחד כבר 4 שנים ובכמה חודשים האחרונים אני מרגישה שמתחילה בעייה בתחום המיני, אנחנו מבלים המון יחד, רומנטיים מאוד אבל לא עושים הרבה סקס, כלומר בעיניי שנינו אנו לא עושים מספיק. אני מרגישה עירנית ויש לי חשק מיני בצהריים והוא חושק יותר בערב לפני השינה חשוב לציין שאני בשלב הזה כבר גמורה מעייפות ולא יכולה אפילו לחשוב על סקס. דיברנו על העיניין רבות, באופן מאוד פתוח ואנחנו כל פעם מנסים להגיע לעמק השווה אך עדיין,מרגיש לי שזה הדבר האחרון באדג'נדה שלנו וזה לא היה כך ואני לא רוצה שזה יהיה כך, מין זה חשוב לדעתי ואני פוחדת שככל שהזמן יעבור נמשך אחד לשני פחות ופחות ובכך לאט לאט תדאך תשוקתינו ואהבתינו.מה עושים? איך אפשר לגשר על פערי החשק ואיך ניתן לעורר את העניין מחדש? אני מאוד רוצה חיי מין בריאים וכיפים וגם חיי זוגיות טובה ובריאה אני צעירה ולשניניו מגיע שזה יהיה הדבר הכי מרגש בחיינו.האם אני תמימה? האם זה אמור לדאוך עם השנים ואני פשוט אמורה לקבל את זה?מבולבלת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחידוש יחסי קשר מיניים עם בעלך
לאון15/10/2009קודם כל, אני אהבתי את צורת הביטוי שלך, אני אדם שאוהב לקרוא ואין לי שום תעודה.
ולנושא...אם הבנתי נכון את כל העיניין, למעשה את עייפה בסוף היום כי בסוף היום את דאגת לילדה היקרה שלך והוא רוצה דווקא בזמן הזה, וכשאת רוצה בצהריים, הוא בעבודה.
אם הבנתי את כל הדברים האלה נכון והם אמיתיים אז מצאתי פיתרון אפשרי.
בקשר לסקס כאשר ילדים נולדו כבר, זה רק הטבע שאת תרגישי ככה שאין לך זמן לעשות כל כך הרבה פעילות גופנית ביום אחד.
וזה ברור ששניכם רוצים והבעיה היחידה היא השעה של הרצון להיות ביחד.
ובכן, אני חושב על פיתרון וזה יעלה כסף D: אבל זה יחזק את הקשר.
מה אם תבקשי מקרובת משפחה שלך, או דודה, או אפילו בייבי סיטר בתשלום - שבמשך 5 שעות תשמור על הבת שלך ועל הבית.
וכל שבוע , יהיה יום אחד שבו מישהי אחרת תהיה עם הילדה בזמן שאת תהי עם בעלך בבית מלון.
אם את רוצה לחסוך בבית מלון אז הפיתרון היחיד הוא בבית של המטפלת / קרובה.
אני יודע שזה רק פיתרון אחד ויכול להיות שיש עוד פיתרונות, החשוב הוא תמיד להמשיך לחפש.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה נוסףחגית10/10/2009שלום רב
לאחרונה עברתי להשתמש בגלולות מילאן ואני וחבר שלי הפסקנו להשתמש בקונדומים.
אם זאת אני קצת חוששת שזה לא מספיק ואני עדין יכולה להיכנס להריון.
האם החששות הללו מבוססים? האם יש הבדל אם גומרים בפנים או בחוץ? בנוסף האם יש אמצעי נוסף שאפשר להשתמש בו בנוסף לגלולות על מנת להקטין את הסיכוי להיכנס להריון? אנחנו לא רוצים לחזןר להשתמש בקונדומים אבל אולי יש משהו אחר כמו אזה נוזל קוטל זרע או משהו כזה? ואם כן איך אפשר להשיג את זה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות / קונדום ????
לאון15/10/2009על קונדום נאמר שהסיכוי שהוא יגן נגד ההריון הוא 99.9 % מתוך מאה וזה הכוונה לשימוש לא נכון בו - כאשר בטעות לא משמשים נכון בו וגורמים לקרע או שימוש בחומר סיכה לא נכון ולכן הסטטיסטיקה מאשרת שהוא בטוח כל עוד הוא לא קרוע.
איך לקרוע קונדום? זה פשוט - מפעילים יותר מדיי לחץ, שורטים אותו בעת הפתיחה או ההשמה עם הציפורניים, שמים חומר סיכה לא נכון.
על גלולות נאמר שהן יגנו נגד ההריון 99.9% בדיוק כמו הקונדום וזה הכוונה לשימוש לא נכון בו - לא לקחת בזמן המדויק, לשכוח את הימים הבטוחים.
לכן התוצאה של המסכנות האלה יכולה להיות ברורה - שימוש בשני אמצעי המין האלה במקביל תקטין את הסיכון כי גם אם קרה שהקונדום נקרא, הגלולה נלקחה ביום הנכון ולכן היא "מחסה" עליו.
כמובן שבעת שימוש נכון כל אחד מהם מספיק , אבל אם את מרגישה שאת רוצה להיות בטוחה יותר ממה שאת עכשיו - יש את הקוטל זרע - כמו שאמרת - ואני גיליתי שהוא נמכר אפילו בתוך הקונדום עצמו, תלוי איזה סוג.
עכשיו בקשר לגמירה בחוץ...
אם הגלולה לא נלקחה נכון אז יש מליארדי מליארדי מליארדי תאי זרע שיכולים לטייל עד שהם מגיעים לשחלה ומבצעים הריון.
אם הוא יגמור בחוץ, יכול להיות שהזרע שהיה מגיע לשחלה , שזה קשה מאוד כי מתוך מליארדים רק אחד הוא זה ששורד את ההגעה לשם - אז בהחלט זה יגרום לירידת הסיכוי.
למה אני אומר "שהסיכוי ירד" ולא "יעלם" ?
בעת הסקס עצמו נפלטים תאי זרע בלי קשר לגמירה.
אז אני רק רוצה להזכיר שאני בחור שאוהב לקרוא הרבה, אין לי תעודה או משהו כזה ואני לא רופא.
אני מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את נוטלת ת'גלולות
ד``ר עידן מיליצ`ר17/10/2009באופן רציף ונכון, אין מקום לדאגה. יחד עם זאת אם את אכן חוששת, את יכולה להשתמש בספונג' שזה כמו דיאפרגמה עם קוטל זרע שכל פעם שמקיימים יחסי מין אפשר להשתמש.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסיםאדווה10/10/2009הי..רציתי לשמוע דיעה מבחוץ:אני יוצאת עם בחור מזה כשלושה חודשים.בחור טוב,מתייחס אליי בכבוד ובהערצה.בהתחלה היה לי כייף איתו ,להכיר אותו..גם הרבה זמן שלא הייתי במע' זוגית ..והאמת שלא יצאתי מהבית לבילויים בגלל בחברות נשואות/רחוקות וכו' ככה שפתאום נהניתי לצאת לבלות ולא תמיד נהניתי איתו,לא בגלל משהו רע..אלא כי שנינו שקטים יחסית ויצא שלעיתים רבות אין לנו על מה לדבר ומדברים באמת על ..מזג האויר וזה שיגע אותי...גם הוא לא אוהב אתגרים אלא בילוי שקט ויצא שהיינו הרבה בים,סרט..ים... ואין לנו על מה לדבר אז מסתכלים אחד על השני וככה גם ירד לי החשק להתנשק אפילו....
הוא גם לא חיזר ממש ..ז"א התנהג יפה ומנשק ומתגפפים אבל אף פעם לא הביא לי משהו..סתם שיהיה לי להיזכר בו עד הפעם הבאה..
העניין הוא שלמרות זה הוא בחור טוב וכל הזמן דאג שיהיה לי טוב אבל הדברים האחרים מורידים לי מההתלהבות ואני מפחדת לעזוב אותו ולהפסיד את ההזדמנות,גם לנסות ואולי אתאהב למרות המגרעות מחד או להיתקע במקום שלא בהכרח טוב לי מאידך.צריכה דיעה אובייקטיבית......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהערכה
תמיר10/10/2009היי,תרשי לי להציג את הדעה שלי בתור בחור ובתור זה שרואה זאת מנקודת מבט אחרת.
קודם כל,את מתארת בהחלט מערכת זוגית תקינה ושיש אהבה וקרבה וחיבור יפה בינכם .
רק מה ,את בעצם אומרת שהוא לא מחזר מספיק ולא מקרקר סביבך יתר על המידה.
לגיטימי לגמרי ,אולי הוא לא אחד שכזה וזה מאוד טבעי . לדעתי עם הזמן דברים יכולים להשתנות
ויותר מכך את יכולה להתחיל במצווה בעצמך ולקרקר עם איזה מתנה קטנה לאהובך.זה יהיה נחמד
שונה מאתגר ורומנטי ואני די בטוח שזה יהיה הדדי בעקבות הזמן וזה מה שיפריח לך את המערכת הזוגית מעלה מעלה ואתם תהיו כל כך מאושרים וחשוב יותר את זו שתרגישי נפלא יחד איתו.
אני מאחל הרבה בהצלחה ואל תעשי את הטעות לסיים קשר מהר כי אני כבר נפגעתי בעברי
ולמדתי היטב את הטעות .לכן ,אני מאחל המון בהצלחה ושבוע טוב .
תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמיר
אדווה11/10/2009תודה קודם כל..קניתי לו מס' פעמים..זה כבר לא משנה האמת כי אתמול הוא בחר להיפרד..:(הוא הרגיש שאני מרוחקת..זה ממש לא היה כמובן בגלל המתנות כן או לא ..לגבי זה הוא אמר שהוא הביא לי הלב שזה נשמע ממש טוב..איך יכול להיות כשרק כשמאבדים משהו זה מתחיל להיות כל כך כואב ודבילי להפסיד בגלל שטויות????אני מייסרת את עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך על מה
תמיר11/10/2009אדווה אין לך על מה לייסר את עצמך.את צריכה להבין שאת עשית מצידך כמה שאפשר ואני שמח לשמוע שכן הענקת לו וכן פירגנת .מה שאני מציע הוא לברך על שנגמר ולהפיק את הלקח .
כל דבר הוא לטובה ! קחי את זה כאורח חיים ותביני כמה פשוט ונכון .
שתהיה לך שנה טובה לך ולי ובהצלחה בזוגיות .
תמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעד אסטרטגי הכי טוב שיכולת לנקוט בו
לאון15/10/2009הדעה שלי אובייקטיבית אבל שונה לחלוטין.
שבוע לפני את הרגשת חוסר משיכה אליו.
שבוע אחרי הוא נפרד.
ניתן לראות באופן חד וחלק שהדעה שלך עליו הייתה נכונה.
ניתן כנראה היה לראות בתנועות גוף שלו, בדיבורים מעשים צורת קול , וכל דבר טבעי אחרי שרק הקול הקטן בתוכך ידע - שזה יגמר ביניכם.
הדעה שלי האובייקטיבית פה נגמרת.
לקח?
תקשיבי לאנסטינקט.
לפני התיאור שלך על הפרידה רציתי לכתוב שפרידות כואבות מאוד ולכן הצעד האסטרטגי הוא לבדוק מה קורה לאיש הזה שגורם לך לא להרגיש משיכה ענקית לפני להחליט לעשות צעד לבד.
למה הדעה הזאת לא אובייקטיבית? אפשר לראות בבירור שהוא לא היה מעוניין בזה ואת הרגשת את זה , זה הטבע שהכין אותך נפשית לדבר הזה. אני יכול לנחם אותך בכך שיש זוגות שנפרדים בלי להודיע על זה בכלל ואני יצאתי מזה וגם את תוכלי לצאת הרי מדובר בנזק הרבה יותר קטן מזה שאני עברתי.
חחח למרות שאין לי ביטחון להתחיל קשר חדש אבל זה בטיפול אני כל כך מלא תיקווה שאני כבר יכול לראות את זה בתור עובדה שאני אחזור להיות חברמן ומעוניין בקשר בעתיד הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת ביחסי מיןשרון10/10/2009שלום שמי שרון אני בת 23 אני מקיימת יחסי מין כבר תקופה ארוכה גם עם פרטנרים קבועים למשך תקופה ארוכה ולא מצליחה להגיע לאורגזמה בשום דרך במהלך היחסי מין. הצורה היחידה שאני גומרת היא לבד כאשר אני שוכבת מעל כרית וזזה אחורה וקדימה. איך אני יכולה להמיר את הפעולה הזאת למין כדי שאוכל לגמור גם עם בן זוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזה כיף לו
ללא שם14/10/2009ממש כיף הזין שלו עובד כמו ויברטור את בטח נהנית עד השמים אפשרות נוספת לחבר את הזין של בעלך למקרר ותחסכי חשמל.אגב אל תשכחי להכניס את הזין של בעלך לספר השיאים של גינס.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה זו מתיחסת לזרמים באיבר המין
ללא שם14/10/2009של הבעל של סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שתתחילו להרגיע
סיגל15/10/2009כדאי בתתחילו להרגיע חבורת חולי נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
לאון15/10/2009שלום שרון.
שמתי לב שמישהו ענה לך בצורה של בדיחה, מצטער אם הוא הביך אותך, הוא לא אחד מאנשי הצוות וגם אני לא.
הרגשתי שאני רוצה להתערב למרות שאני לא מנוסה עד כדיי כך , אבל אני חושב שאולי התשובה אינה נמצאת ביחס האישי בינך לבין הפרטנר שלך, אלה לכך שחיי המין שלך זקוקים לגיוון.
אני לא מתכוון חס וחלילה לכך שצריך להחליף את הפרטנר, אלה את המשחקים של המין שאתם עוברים יחד.
בנושא הזה קיימים המון ספרים שמלמדים דברים חדשים על סקס, וצריך להראות כמה שיותר מוטיבציה וסקרנות בנושא - לנסות דברים חדשים.
אני לא יודע כמה זמן נמשך הסקס שלך וכמה זמן המשחק המקדים, וזה גם לא ענייני, אני מנסה להצביע על כך שכמות הזמן של המשחק המקדים והסקס עצמו, כמות הגירוי שנוצר בעת הסקס ולפניו, הכל משפיע על ההרגשה שלך והאפשרות לגמור.
הנה דוגמאות שאת צריכה לשקול לנסות:
שבוע שלם מותר לקיים רק משחק מקדים במשך 2 שעות ביום ורק ביום השביעי מותר גם לחדור.
כשתנסי את זה, הגבר יכנס לריגוש גדול מזה שאין לו אפשרות להחדיר, וינסה למצוא מבטים חדשים על הנושא של משחק מקדים.
יש תנוחות שיוצרות יותר לחץ, יותר חיכוך.
יש תנוחות שמאפשרות לך להיות זאת ששולטת בזוית של החיכוך המהירות, והחוזק. (תנוחת המאפיונרית).
יש תנוחות בהן הגבר יכול בזמן שהוא מחדיר גם בנוסף ללטף את הדגדגן ולגרום גירוי מקסימלי.
וכמובן יש קודומים שהם יוצרים יותר גירוי, והאהוב עליי - יש טבעת שמתלבשת על הקונדום שהיא רוטטת והיא בעצם ויברטור במהלך החדירה.
מלבד אלה יש עוד המון אלמנטים שיכולים לעזור:
ריח אהוב שממלא את החדר, קצפת שתעזור לתיאבון, מצעי מיטה ממשי עדין, מיזוג נעים, בגדים סקסיים, תחתון סקסי לגבר או לאלה המטורפות נרות שעווה.
כמובן שהפרטנר שלך יכול תמיד לרדת על הברכיים ולרדת.
הכל למטרה טובה :) .
אני רוצה להוסיף שאני לא מומחה בנושא אני שכבתי עד היום רק פעמיים אבל קראתי על זה ממש המון ואפילו שאלתי אנשים שכן עושים את זה, אני מקווה שזה יעבוד למרות שאני לא יכול להבטיח שזה יעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף
לאון15/10/2009אני רוצה להוסיף שלמרות שאין לי נסיון גדול בחדירה שעליה את בעצם כן שאלת, יש לי נסיון של שנים בזה שאני גורם לבנות לגמור (יד או לשון).
כפויות טובה D: . בכל מקרה, אני רוצה להצביע על כך שאפשר בקלות לגרום לבחורה לגמור עם היד או הלשון , עם נשיקות וליטופים.
הכל למטרה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרמים באיבר המין דחוף!סיגל10/10/2009רציתי לשאול בעלי בן 43 ובשבוע האחרון הוא טוען כי יש לו מעין זרמים באיבר המין ללא קשר לקיום יחסים מה זה יכול להיות? לטענתו לא חווה דבר כזה בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריותר חשמל פחות עמל
ללא שם14/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם אנשים משועממים שחיים
סיגל15/10/2009אתם אנשים משועממים החיים מסיבלם של אחרים רק לא לוקחים בחשבון שהעולם הוא עגול ואף פעם אתה לא יודע לאן תגיע ולמי תזדקק שיבושם לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי למטה
לאון15/10/2009עניתי במקום אחר, בבקשה תקראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לגביי יחסי מיןלא רלוונטי10/10/2009אני וחברה שלי כבר שנה ביחד. אנחנו צעירים והיא לא מוכנה ליחסיי מין מלאים שזה בסדר מבחינתי.
תקופה ארוכה היינו עושים אחד לשני ביד אבל שמתי לב שהיא לא גומרת אפילו כשהי עם כל החשק וזה ורטוב היא בעצמה אומרת שרוב הבנות לא גומרות מחדירה (במיקרה הזה אצבעות) אנערף..
אני שואל אם זה קשור אליי ואני צריך להתייאש או משהו, או לנסות ללכת לכיוון של מין אוראלי?
היא לא תבקש ממני כי היא תתבייש. הצעות? תודה למי שיעזור
אגב בן אני בן 17 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבר מזל
לאון15/10/2009אחי תגיד תודה ענקית
לי היה מקרה הפוך - הבנות רק גומרות ממני ואני בחיים לא גמרתי עם בת זוג
איזה מזל יש לך אתה
מת להיות כמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות חשקנתי09/10/2009שלום, אני בת 22(עם חבר קבוע כבר 4 שנים ) בשנתיים האחרונת יש לי ירידה משמעותית בחשק המיני וחשבתי להתחיל להשתמש ב טיפות חשק.האם זה מסוכן ויכולות להיות השפעה בטווח הרחוק? באיזה תדירות אפשר לקחת?האם זה ממולץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם לא יועיל...לא יזיק!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/10/2009עדיין לא פותחה הנוסחה הכימית (החוקית) לחשק מיני. במידה ואת מרגישה ירידה מאוד קשה, יהייה נכון לפנות לאיבחון באשר לסיבה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא לא חוקי???
לאון15/10/2009לעידן מליציאן
אם אתה מתכוון לכתוב הודעה בה אתה אומר שאתה רופא רישמי במדינת ישראל
תדאג לא לפרסם דברים לא חוקיים
אני רואה בהודעה שלך מסר הפוך ממה שכתבת: אני הרופא הלא חוקי
או במילים אחרות- אם אין משהו חכם לרשום בנושא - אל תכתוב אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)