מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למומחיםלולה17/10/2008
לא זוכרת מי , אבל אמרו לי שאם אני מורחת בנרתיק יוגורט ביו טבעי (כזה עם החיידקים הידידותיים) במצב שיש פטריה, זה יכול לעזור מאוד. מה דעתכם על זה? זה באמת עוזר? תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי על כך לפני כמה דקות
17/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריוןלינוי17/10/2008שלום רב, האים ע"י זה שאני וחברי היינו בג'קוזי והוא הכניס את איבר מינו לנרתיק והוציא אחרי כמה שניות, יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם הוא גמר...
17/10/2008אז כן. לזרע לא משנה אם הוא יצא אל הנרתיק כאשר אתם בין הסדינים או בתוך הג'קוזי. גם בג'קוזי צריך אמצעי מניעה, כגון, קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התותב עזר לך בקיום יחסי מיןיוסי17/10/2008אני לפני השתלת תותב ,ורוצה לדעת איך אתה מתפקד במיטה,עזור אני מתלבט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם התייעצת עם ...
17/10/2008הרופא שהציע להשתיל לך תותב?! הוא הכתובת לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וסטיותלי16/10/2008שלום למומחים אשמח לתשובה מהירה. היום נודע לי שאני בהריון ממש בהתחלה. אני מקיימת יחסין מין מגוונים בתדירות גבוהה. שאלתי היא האם יש סכנה בפיסטינג מתחילת ההריון ועד סופו? הכי נח לי לגמור בפיסטינג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא נעניתי
לי17/10/2008האם השאלה שלי לא רצינית שלא נעניתי, או שאין באפשרותכם לעזור לי, אני ממש זקוקה לתשובה. למי עליי לפנות מלבד הגניקולוג שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום רפואה גינקולוגית.
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2008בעיקרון, באופן כללי פיסטינג לא מומלץ, ללא קשר להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן תודה על תשובתך.
לי19/10/2008האם אפשר לדעת מה הסיבות לכך שפיסטינג אינו מומלץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשל פגיעה בשרירי רצפת האגן
20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמותסמדר16/10/2008היי אני בת 27 ויש לי בן זוג כחצי שנה הסקס מעולה רק ש... לפני חודשיים התחלתי ליטול כדורים נוגדי חרדה (ציפרלקס) ומאז כמעט ולא חוויתי אורגזמות לוקח לי גם זמן להיות רטובה (מה שלא היה בעבר) למרות שחשק מיני יש (והרבה) אני יודעת שזה בהשפעת הכדורים אבל אני זקוקה להם, אמנם אני לא חווה כרגע חרדה מאחר והכדורים שיפרו את המצב אך הפסיכיאטרית הורתה לי להמשיך לפחות עוד 4 חודשים על מנת לקבל את ההשפעה המקסימלית אני מאוד נהנית מהמין אבל הייתי שמחה להנות כמו פעם הגעתי למצב שאני "מוותרת לעצמי" מאחר ולוקח לי הרבה יותר זמן להגיע לאורגזמה אם בכלל לא נעים לי לבקש מבן הזוג להשתהות כל כך הרבה.... יש הצעות?\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציפרלקס
17/10/2008אם אלו תופעות שהחלו לאחר נטילת הכדור, כדאי להתייעץ עם הרופא ולעבור לכדור אחר. מדובר בתופעות לוואי ידועות של הכדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מהמומחים!!!מה עושים??שיפרה15/10/2008שלום, אני בת 31, יוצאית כחודש עם בחור בגילי. התקשורת בינינו טובה, מבחינתי ישנה משיכה מינית, אך התנהגותו לא ממש ברורה לי: הוא לא מנסה להתקדם בנושא מעבר לנשיקה, גם כאשר ישנן הזדמנויות ובעצם "מתבקש" שנתקדם שלב- משום מה העניינים לא ממש זורמים, הקשר הארוך ביותר שהיה לו נמשך כשנה והיה בתקופת התיכון!, מאז חווה קשרים של חודש-חודשיים. יש לציין שהבחור מוצא חן בעיני מאוד, חוץ מהעניין הזה... אני חוששת לבזבז את זמני וסתם להתאכזב, מה דעתכם? מה עליי לעשות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך
17/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שדילגתם עליי...נטע15/10/2008אני בת 22 וכמעט שנה עם חבר שלי. אנחנו מקיימים יחסי מין בערך ארבעה חודשים, ותמיד קורה אותו הדבר: כל החלק החיצוני של הוגינה שלי תמיד יבש ונצרב בקלות. הנרתיק שלי תמיד מתכווץ בהתחלה מה שמקשה מאד על חדירה, ולוקח לי בערך דקה עד שאני עושה הרפייה והשרירים שוב מתרחבים ואז הכל בסדר. יש מספר תנוחות שאני יכולה לעשות וכל השאר כואב לי. אני לא גומרת אף פעם בשום צורה, חוץ מכשאני מאוננת לעצמי.אני תמיד מגיעה לשלב בו החשק שלי מתגבר קצת, אבל מתישהו הוא יורד ואז כל מה שאני רוצה זה לסיים מהר. יש מחשבה שתמיד צצה לי בזמן שאני מקיימת יחסי מין ואני לא מצליחה להיפטר ממנה, והיא המחשבה שגם ככה אני לא אגמור ועדיף לסיים עם זה, ואני מתקשה מאד לשלוט בזה. זו הפעם הראשונה שלי שאני מקיימת יחסי מין עם מישהו. האם זה מצב טבעי התחלתי שעובר עם הזמן? (מצטערת על פירוט היתר...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא בכוונה...
17/10/2008אם את מסוגלת לגמור באוננות, את יכולה ללמוד לגמור גם במהלך יחסי מין - לא בחדירה דווקא. רק כחמישית מהנשים מסוגלות לגמור מחדירה ורובן צריכות גירוי ישיר על הדגדגן (כמו שאת עושה באוננות).
מעבר לכך, נסי להנות מהאינטימיות ומכל מה שסובב את האקט. שתפי את חבר שלך במחשבותייך ולמדו להיות פתוחים, מה שישפר את ההנאה של שניכם (בייחוד אם מבחינתך מדובר בקשר מיני ראשון). את בהתחלת המסע, אז אל תרימי כבר ידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמור בחוץקרן15/10/2008יש לי שאלה- איזה בחור סיפר לי שאם כשיורדים לו,והוא לא גומר בתוך הפה אלא בחוץ אז איבר מינו מתכווץ וחוטף מכת קור לאיזה שבועיים או שנאבד לו החשק המיני או משהו בסגנון... האם יכול לקרות דבר שכזה ? או שהוא חרטט עליי? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשטויות ,הבחור חירטט
אורית פס15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללארינת15/10/2008האם גבר בגיל 40 יכול להגיע לאורגזמה 4-5 פעמים במשך 5 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
א15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר חרותי
רינת15/10/2008אשמח לקבל תשובה ממקור מוסמך לשאלה עם גבר בשנות ה 40 לחייו יכול לקיים יחסי מין 5 פעמים במשך 4-5 שעות וגם להגיע לאורגזמה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי
17/10/2008זה מאוד אינדיבידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה אישור חתום עי עו"ד?
א15/10/2008אם אני אומר לך שזה אפשרי זה לא מספיק אמין בשבילך? את חושבת שמישהו עשה מחקר מדעי ובדק כמה פעמים אפשר לגמור ובכמה זמן?אז מי יכול לתת לך תשובה מוסמכת? ואיזה חשיבות יש לאינפורמציה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון או לאדפי14/10/2008היי, 1) מה הסיכוי להיכנס להריון אם הגבר מחדיר רק כ 5 ס"מ מאיבר מינו ולא את כולו ? האם דרושה מינימום חדירה מבחינת עומק ? 2) מה הסיכוי שערכת ההריון טועה במתן תשובה שלילית אם המחזור מאחר בשבועיים ? עד כמה ערכות הבדיקה (ע"פ השתן) אמינות ומדוייקות ? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרועוד שאלה אחת...
דפי15/10/2008האם יש כדורים או תזונה מסויימת שעוזרת לעורר את החשק המיני אצל נשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין בעיה פיזית
17/10/2008אז התשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת מהריון
17/10/20081) כמו ביחסי מין רגילים - לא משנה העומק אליו נכנס האיבר ואם זה רק חלק מהאיבר. מספיק שנכנס זרע, ואפילו אם הגבר שפך בפתח הנרתיק ("משגל נסוג")
2) הערכות מאוד אמינות, אך אם יש לך ספק לגבי אופן ביצוע הבדיקה, את יכולה לבצע עם ערכה מסוג אחר.
מקווה שהכל בסדר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםאיתן14/10/2008אילו הורמונים קשורים בחשק המיני אצל גברים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרההוא מהשאלה הקודמת ;)
17/10/2008כרגע עניתי על שאלתך. ההורמון החשוב בנושא חשק הוא טסטוסטרון. יש הורמונים הקשורים אליו (כגון, LH FSH פרולקטין), אשר גם אותם בודקים במקרה של חוסר חשק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאיתן14/10/2008שלום, אני בן 21. אני מרגיש שהחשק המיני שלי חלש ויש תקופות שבהן הוא נעלם, בנוסף אני מרגיש שגם הזיקפה שלי לא משהו. בתחילת גיל ההתבגרות (גיל 12 בערך) הכל היה בסדר ובגיל 13 בערך הייתה לי תקופה דיכאונית (סתם משהו של גיל ההתבגרות, בעיקר בגלל שחשבתי שדברים בגוף שלי לא בסדר). בתקופה הזו החשק המיני שלי נעלם ואני יודע שזה טבעי (בעקבות הדיכאון, הייתי ממש בבאסה עמוקה), העניין הוא שמאז הוא לא חזר לקדמותו. זה לא שאין לי חשק מיני בכלל אבל אני מרגיש שזה לא זה. לדוגמא פעם הייתי חולם על יחסי מין ומאז זה קרה לי אולי פעם אחת. אני אפילו זוכר התאהבויות שהיו לי בגן והיום גם אם קורה שבחורה מוצאת חן בעיני זה ממש לא מגיע לעוצמות הרגש האלה. אלה רק דוגמאות אבל בשורה התחתונה אני מרגיש שמשהו חסר ושהחשק המיני לא עוצמתי כמו שהוא היה וכמו שהוא צריך להיות . אני דתי ולכן עד עכשיו לא יצא לי לבדוק את העניין "תכל'ס", והרבה זמן שכנעתי את עצמי שהכל בסדר (בגלל שיחות שעשיתי בעניין עם אנשים לא מקצועיים שניסו להרגיע אותי) אבל אני מרגיש שמשהו לא בסדר. מה דעתכם על העניין (האם הבעיה פיזית\פסיכולוגית)? ומאיפה להתחיל? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרירידת חשק
17/10/2008אתה מתאר ירידת חשק מיני, ייתכן בקשר לדכאון בגיל ההתבגרות. עם זאת, אתה מתאר שקיים חשק, רק שאתה חושב שצריך להיות חזק יותר ולהתבטא אחרת. במקביל, ואל תבלבל - עוצמות הרגש שאתה חווה (כגון, התאהבות) אינן כמו בעבר. לא יצא לך להתנסות ביחסי מין מטעמי דת, אבל אין קשר בין ה"תכלס" כפי שאתה מכונה, לבין הרגש שחווים. לא ברור מה קורה באוננות ומה תדירותה, ואיך אתה חווה זאת.
משאלתך ברורים הגורמים הרגשיים/פסיכולוגיים. קשה על סמך המידע להתייחס לגורמים פיזיים. ניתן לעשות בדיקות כדי לשלול אותם בקלות יחסית. כדאי שתפנה למרפאה אשר עוסקת בבריאות מינית, שם תוכל לבדוק את כל הגורמים תחת קורת גג אחת. התגבר על מחסום הבושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מוחלטשירה13/10/2008שלום אני חצי שנה אחרי לידה ומניקה באופן מלא. ואין לי חשק, בכלל אף פעם וגם שאנחנו כבר עושים משהו אז כואב לי כי הנרתיק יבש ונראה לי אולי שגם בגלל התפרים. מה עושים? ניסינו ג'ל אבל עדיין לא בא לי בכלל, ובעלי מרגיש שאני עושה לו טובה כל פעם שאנחנו שוכבים, והוא צודק... אני נואשת, ונראה לי שהוא עוד יותר אשמח לכל עצה שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמן הידועות הוא ש...
ד``ר עידן מיליצ`ר14/10/2008הנקה מייבשת.....ומורידה את החשק. לא, אני לא אומר לך להפסיק להניק. רצונך הוא כבודך, אבל בהנקה הורמון הפרולקטין גבוה והחשק נמוך. ייתכן ויש עוד סיבות,,,,,
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה להגיע לזקפה, לאן לפנות?אני13/10/2008שלום, יש לי בעייה קצת מעצבנת. בזמן האחרון, בערך שבוע, אני מתקשה להגיע למצב של זקפה. גם עם כל הגירויים ( חברה שלי, לבד בבית .... ) אני מגיע ל 4\3 זקפה, הכוונה האיבר מתקשח, אני יכול לגמור, אבל קשה לבצע חדירה ומין. אני בן 18 ד'א. אני החלטתי שאני רוצה ללכת לרופא ולקבל עזרה רפואית, כי אני וחברה שלי בדיוק התחלנו לשכב, ואני לא יודע מה לעשות. האם אתם יודעים לאן להפנוות אותי באיזור ראשון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם זה קורה רק כשאתה מנסה לחדור או
ד``ר עידן מיליצ`ר14/10/2008שבכל מצב....גם באוננות לבד. האם לחברה שלך יש ניסיון מיני?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קשה ליטל12/10/2008היי. אני יוצא עם משהי כחצי שנה , נראה לי שהיא סובלת ולא נהנת שאני מלטף לה את החזה , היא גם אומרת את זה אומנם לא בצורה גלויה אבל בהתנהגות שלה ע"י תפיסת הידיים שלי כאשר אני מתקרב לשם . היא מודה שיש לה רגישות גבוהה ומוגזמת (לדעתי כרונית) ומבקשת שאשלים עם כך. אותי החזה מאוד מגרה ולא מצליח להתגרות ממשהו אחר . מה דעתך לעזוב אותה , כי המצב לא ישתנה ? איך ניתן לגשר על בעייה כזו ואם בכלל ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש בחורות שיש להן רגישות בחזה
ד``ר עידן מיליצ`ר14/10/2008והן לא נהנות במגע בו. בקשר, כמו בקשר, יש מקום להתחשב בצד השני. במקרה הזה...היא הצד השני!! קפיש?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)