מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להגיע לאורגזמהסלווא23/10/2008
אני שנתיים נשואה ורק לפני תקופה ואחרי שילדתי ילדה שהיום היא בת שנה . אני התחלתי לחשוב על ההנאה המינית והסימנים שלה . אחרי שהתחלתי לקרוא פה ושם . וגליתי שאני נהנתי אך אף פעם לא הגעתי לאורגזמה . ברצוני לדעת מה הסימן הבולט שמעיד על הגעתי לשאי ההנאה . וגם איך להגיע . מבקשת עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואי תתחילי ב
ד``ר עידן מיליצ`ר25/10/2008לקרוא אחד משני ספרים: לעצמך-מיניות האישה של לוני ברבך, או עינוגי אישה של רייצ'ל סוויפט!
זה יעזור ו.....תגיעי!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד המיני!דימה23/10/2008
שלום! אני בן 21 ויש לי מספר בעיות בתפקוד המיני! מאז ומעולם אין לי זקפת בוקר, האם זה תקין? ממה שאני שומע מחבריי לכולם יש בתדירות גבוהה! בנוסף לזה כשאני מנסה לקיים יחסי מין עם חברה שלי אני גומר עוד לפני שאיבר המין שלי עומד ובקושי מצליח לקיים יחסים! אני ממש סובל מזה, כאילו איבר מיני בוגד בי, זה ממש שובר אותי אני מרגיש מושפל ומאוכזב מעצמי. חברה שלי תומכת בי אבל בכל זאת אני מרגיש ממש לא טוב. ידוע לי על בעיית "וריקוצלה" שיש לי עוד מתקופת הצבא, האם זה קשור? אני ממש מתבייש לפנות לטיפול רפואי. אני מנסה להבין למה זה קורה לי. מבקש עזרה נואשות! תודה רבה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מתייחסים?
דימה24/10/2008בבקשה תעזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך בפורום אחר
25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עצה...אשמח לתשובה ממומחהחסויה22/10/2008הייתי אצל חבר שלי בזמן שאני במחזור ולא יכולנו להתאפק ושכבנו אני יודעת שזה דוחה כי הייתי במחזור אבל עדיין שכבנו בנוסף לכך הוא גמר לי בפנים ללא שום אמצעי מניעה...האם יש איזשהוא סיכוי קלוש שאכנס להריון???בבקשה ענו בדחיפות......תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסיכוי נמוך מאוד
25/10/2008כדאי להקפיד על קונדום גם בשעת מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע למשיכה מינית בקשרגבר בן 3022/10/2008יש לי חברה כבר שנה, אלא שאחרי מספר חודשים(3) של מין טוב מאד. ירד לי החשק, מה שאני רוצה לדעת זה האם יש לי בעיה, או האם זה פשוט מצב נורמלי. האם בכלל יש קשרים וזוגיות לאורך זמן לאורך שנים עם מיניות טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשיכה מינית בקשר
אורית פס22/10/2008ידוע שקיים פוטנציאל בתחילת קשר לתשוקה וריגוש מוגברים-תקופת ההתאהבות הזו מתמתנת באופנ טבעי ועדיין אפשר להנות ממין טוב אך יתכן ותידרש מעט יותר השקעה כדי לשמור על מין מספק ומהנה.
המצב שאתה מתאר נורמלי בקרב אנשים רבים,יש בעיה אם לגמרי איבדת חשק ולא אם הוא ירד לאחר 3 חודשים ראשונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות והשמנהאלונה22/10/2008שלום, ישלי חברה כבר כמעט שנה, התשמשנו בקונדום כאמצעי מניעה וכעת הגיעה הזמן שנעבור לגלולות, נבדקנו והכל בסדר הבעיה היא שיש לה נטייה להשמנה היא בעיקר חוששת להשמין ואני חושש יותר שאם תשמין היא תסתגר בעצמה אני אישית לא כל כך מבין בזה אבל אני מעוניין לעזור לה ולייעץ לה הרופא שלה נתן לה פמינט ורציתי לדעת אם אנחנו יכולים להיות רגועים מהבחינה הזאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתם יכולים להיות רגועים
25/10/2008השמנה אינה נובעת רק מתופעת לוואי של תרופות, אלא גם מהזנחה (חוסר הקפדה על תזונה נכונה והשבתה מפעילות גופנית). אם חברתך תקפיד על אורחות חיים - גם משקלה יישמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זיקפההילה22/10/2008שלום, אני בן 30 נשוי כבר שנה. יש לי חרדת ביצוע. לקחתי ויאגרה תקופה ממושכת אך לעיתים החרדה גדולה מאוד כך שגם הויאגרה לא עוזרת. טופלתי מס' פעמים אצל סקוסולוגים ללא הצלחה ממשית. סה"כ כאשר אני לא בלחץ אני מצליח לקיים יחסים גם בלי הויאגרה, אך הלחצים לא מרפים. ברגע שני חושב על חדירה הזיקפה מתחילה לרדת. וניסתי את השיטה ההדרגתית(בלי חדירה תחילה וכו') - לא עוזר לי. רציתי לראול האם טבעת לפין יכולה לעזור במקרה שלי ומה הסיכונים, איך אני יכול לדעת איזה טבעת מתאימה לי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדת ביצוע
ד''ר חגית כהנא22/10/2008אני חושבת שאתה זקוק לטיפול ע"י סקסולוג שהוא גם רופא כיון שלפי הסיפור אתה בחרדה ויתכן שבנוסף לשיחות אתה זקוק גם לעזרה תרופתית. כ"כ העובדה שבמשך שנה היית אצל מספר מטפלים מעידה על חוסר סבלנות וקוצר רוח. כ"כ ויאגרה אינה הטיפול לחרדת ביצוע.
אתה זקוק לטיפול תומך תרופתי ורגשי. יש לצרף לפחות לחלק מהמפגשים גם את אשתך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפנטז על דודהאיש הקש20/10/2008אני בן 15 והרבה פעמים מפנטז על דודה שלי שהיא דופקת אותי אני דיי מתביש בזה או שזה אומר שאני סוטה או משהו,זה לגיטימי שבן 15 מפנטז על דודה שלו שגדולה מימנו באיזה 20-30 שנה?!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנטזיה היא דבר נורמאלי...
עידן מיליצ'ר21/10/2008על כל אחד ואחת ובכל מצב. כל עוד אנו יודעים ומבינים מה מותר ומה לא....זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה!!חסויה20/10/2008אם אני במחזור ושכבתי עם חבר שלי האם יש איזשהו סיכוי להיכנס להריון????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן! אל תשמחי על זה זה לא יעיל
איש הקש20/10/2008תיקחי אמצעי מניעה (קונדום או גלולות)במקום לשמוח על סיטואציות בהן כביכול יש סיכוי נמוך להריון,לא בעיה לקחת גלולות ולעשות סקס בשקט אין שום בעיה לקחת גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה חלשהר19/10/2008אני נוטל כדורי ריספרדל ומזה אני סובל משפיכה חלשה מה הפתרון לכך? האם נטילת ויאגרה היא לא מסוכנת וגורמת לחוסר הנאה ממין ללא הכדור? האם גאודון יכול להיות תחליף טוב? האם ישנם צמחי מרפא שיכולים לעזור? כל פתרון אחר יצירתי יתקבל בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה כוונתך
20/10/2008כשאתה אומר שפיכה חלשה?
ויאגרה אינה מיועדת לבעיות שפיכה, אלא לחיזוק הזקפה.
לגבי החלפת תרופה פסיכיאטרית - חשוב להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל/ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
ש21/10/2008בהשוואה למצב קודם, השפיכה היא חלשה אין עוצמה בשפיכה הזרע לא יוצא בזרם חזק אלא בזרם דליל ונראה שבקושי עוצמת האורגזמה גם חלשה יותר, בצורה משמעותית התרופה כנראה קשורה לזה, גם לפי הפסיכיאטרית וגם לפי זה שקודם האורגזמה והשפיכה היו חזקות השאלה היא איזו תרופה (גאודון?) יכולה להוות תחליף ? והאם יש משהו אחר שניתן לעשות? צמחי מרפא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינדיבידואלי
25/10/2008כפי שהצעתי לך - רצוי שתתייעץ לגבי שינוי תרופתי עם הפסיכיאטר/ית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה, מופנה לרופא/השושי19/10/2008שלוםרב, האים בגלל נטילת גלולת פוסטינור המחזור יכול לאחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
20/10/2008אך ייתכנו גם סיבות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלאש-באק בזמן סקסשרון19/10/2008שלום לכם לפני מספר שנים עברתי כמה אירועים לא קלים בשירותי הצבאי. בעקבות כך טופלתי אצל פסיכולוג למשך תקופה. כיום - מעל לשנה אחרי השחרור, אני עדיין סובל מ"פלאש-בק" בזמן סקס. כמה שזה מוזר - אבל זה פשוט ככה. אני שוכב עם בחורה ופתאום רצה לי במחשבה האירוע שעברתי. מן הסתם - הדברים האלו פוגעים לי בחיי המין - קשה להינות ככה ושלא נדבר על עוצמת האורגזמות שפוחתות. ניסיתי לפנות שוב לטיפול אבל זה עולה המון כסף ואין לי אותו. למי אני אמור לפנות ? אני חושב שלמרות שאני לא משרת אני עדיין זכאי לקבל טיפול שכזה ולא על חשבוני. (לא ביקשתי שום אחוזי נכות על הבעיות שיש לי כי אני חושש מנזק תדמיתי) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה שלא תזמי בעצמך?
ד20/10/2008יש הרבה גברים ביישנים שלא להוטים למין ואין בעיה שתיקחי את העניינים לידיים הגבר לא חייב ליזום,בקשר למה שששטונק אמר הגבר לא צריך "לזיין" אותך ולהיות להוט לזה כל הזמן תיקחי את הענינים לידיים ותפסיקי לחכות שהוא יעשה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית בתפקוד המינידודו18/10/2008שלום רב. אני בן 36 יש לי חברה בת 34.5 והיא בתולה רק לאחרונה ניסתי לבצע חדירה ללא הצלחה אין לי זיקפה מלאה. גם כשייש זה לזמן קצר מאוד עד שאני שם את הקונדום הוא כבר נופל. גם באוננות יש לי תופעה דומה. לפני שנה וחצי (כאשר לא היתה לי חברה) נבדקתי ע"י אורלוג שלא מצא משהוא מיוחד רק נתן לי ויאגרה שאלתי היא מה לעשות? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריהייה נכון שתפנו יחד לייעוץ מקצועי
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2008שיעזור לשניכם במצוקתכם. יכול להיות, ששלא קשר ללחץ שאתה מצוי בו, שהיא גם מכווצת את פתח הנרתיק ואז יורדת לך הזיקפה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מינידן18/10/2008שלום אני בן שלושים ורק 4 פעמים בחיים ראיתי בחורה והיה לי חשק מיני אליה יש לי בעיה של חוסר חשק מיני רציתי לדעת האם הבעיה מוכרת והאם אפשר לטפל בזה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר חשק הוא פונקציה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2008של מרכיב גופני ומרכיב אישי פסיכולוגי. יהייה נכון לפנות לבדיקת שני המרכיבים האלו, ע"מ לאבחן את מקור חוסר החשק ומה יהייה הכי נכון ויעיל לטפל בך. אל תהסס!!! פנה כי יש נמה לעשות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בחשק המיניאושרת18/10/2008שלום רב! אני נמצאת בשבוע ה-15 להיריוני, מעולם לא היה לי תיאבון גדול ליחסי מין, אבל לאחר כ-חודש להיריוני ירד לי החשק המיני בצורה דרסטית ומוחלטת, אני לא מסוגלת להיות עם בעלי במצב אינטימי, שלא לדבר על מגע קל, אני דוחה אותו כל הזמן ולא מעוניינת במגעו. על מנת לתקן את המצב, פניתי למטפלת בפרחי באך, אשר הכינה לי תמצית פרחים אותה אני נוטלת 4 פעמים ביום, התמצית פתרה חלק מהבעיה והיא - חוסר סבלנות, עצבנות, אך בעיית חוסר החשק המיני עומדת בעינה ומתחזקת מרגע לרגע. אני מאוד מבקשת את עזרתכם ולו רק לטובת בן-זוגי שכנראה מאוד סובל מן הבעיה למרות שאינו מתלונן על כך! תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנא התייחסותכם....
אושרת19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק חוסר חשק
20/10/2008אלא גם דחייה. הבנתי שאת לא מסוגלת להיות בכלל במצב אינטימי - חיבוק, נשיקה, ליטוף.חוסר חשק עשוי להיות בשל השינויים ההורמונליים המתרחשים בהריון, אך זה לא מסביר את חוסר הצורך באינטימיות.
מה היה בהריון הקודם? מה היה לפני הההריון? מה מידת משיכתך כלפי בעלך? מה קורה באוננות? מה בכל זאת אתם עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק כללי.
אושרת23/10/2008ראשית, תודה על תגובתך. זהו היריוני הראשון. מידת המשיכה שלי כלפי בעלי יורדת, אני בנאדם סגור מבחינה מינית, לכן מעולם לא אוננתי. בינתיים אנחנו לא עושים שום דבר, זאת אומרת לא מקיימים יחסי מין. אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
25/10/2008האם פנית לייעוץ - פרטני או זוגי?
כדאי שתבדקי עם עצמך באוננות, למרות ואולי בשל העובדה שאת מתארת סגירות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה דחופה מאוד!!!!!!!!!!חן17/10/2008היי לכולם אני חייבת מכם עצה דחופה!!!!!!!!! אבא שלי מאוהב דלוק חושק לא יודעת איך לקרוא לזה כבר על דודה שלי שהיא בת גילי בת 19 זה נמשך כבר כמה חודשים ואין לי מושג מה עליי לעשות בנושא אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה את חושבת שזו שאלה לפורום זה?
17/10/2008ואם זה כמה חודשים אז למה פתאום זה דחוף מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי...
חן18/10/2008אין לי כבר למי לפנות ובהתחלה הייתי בטוחה שזה שהמבטים שלו הםם סתמים וזה בטח יעבור...אבל זה רק מחמיר לרגע לרגע...למשל היום דיברנו במשפחה על מישהו שפוטר מהעבודה בגלל מעשה מגונה ואבא שלי אמר למשל דוגמא של הטרדה מינית ותיאר את זה על דודה שלי זאת אומרת אמר אם למשל לדודה שלי זה היה קורה. מתחננת לעזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי רוצה להשים מצלמה נסתרת כדאי שיהיו לה הוכחות כי אם היא תגיד לאבא שלי על המצב הזה שיספיק להסתכל המון המון אנשים יפגעו מהנושא בבקשה עזרו לי!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היית רוצה לדעת?
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עליי לעשות...
חן19/10/2008מה אתם מצעים לי לעשות בבקשה עזרו לי!!!!! אין לי עם מי לדבר על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת שזה נכון לדבר
עידן19/10/2008עם מישהו מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
חן19/10/2008המון אנשים יפגעו מהנושא הזה כל כך סומכיך על אבא שלי הוא יפגע בכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
חן20/10/2008רציתי להגיד לכל מי שהגיב לי שאמא שלי דיברה עם אבא שלי על הכל ופשוט הוא ניהיה ממש שונה הוא מתנהג כאילו שלא קרה כלום מה צריך לעשות?? אפשר להאמין לדבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
20/10/2008חן אולי כדאי שתתייעצי עם ה"דלת הפתוחה" - זה יתאים לך, כי זה אנונימי. את יכולה לדבר בטלפון ולשתף ברגשות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי להיתקשר?
חן22/10/2008אפשר להיתקשר אליך רפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלת פתוחה
25/10/2008טלפון 03-5101511
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חגית
חן22/10/2008אני לא יכולה להגיד את זה לאבא שלי זה נורא מביך אני הבת שלו ודודה שלי היא בת גילי שניינו בנות 19 אוף באמת שאין לי מושג מה לעשות:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)