מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפיהשושה04/11/2008
שלום, אני נשואה מעל 25 שנים,בעלי מחפש ריגושים בשביל שנינו,לכן יזם בסוף שבוע בצימר מעסה נחמד(עם תעודות של מעסה מוסמך) שיעסה אותי, והציע שלהבא הוא יבוא ויבצע עם כמובן עם הסכמתי לעיסוי עם "הרפיה",בהתחלה לא הסכמתי לחוות את פורקני לפני אדם זר,אך עם הזמן התחלתי להשלים עם כך ורציתי אולי לחוות משהו חבוי שלא חביתי לעולם ולרצות את בעלי,וקבענו לעוד שבועיים פגישה עם המעסה רק הפעם עם הרבה חששות עם "הרפיה". רציתי לדעת מה אתם חושבים על כך האם זה מעשה "זנותי"או לא מוסרי?או שזה מקובל אולי אני מרובעת וכן קורים בסביבתי דברים כאלה. אודה לכם על תשובתכם שושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לומר
אורית פס04/11/2008שהרפיה מסוג שתיארת היא מקובלת בקרב זוגות,יחד עם זאת בתחום של מין ניתן למצוא ה-כ-ל .
אמי חוששת שאת נענית לרעיונות של בעלך יותר כדי לרצות מאשר כדי לחוות ריגוש עוצמתי,
חשוב שתזהי בכנות מה את מרגישה על רקע ההתנסות שכבר היתה ואל תחששי "לאכזב " את בעלך
ולסרב להמשיך בכך,העובדה שאת מלאת חששות לקראת המפגש הבא היא איתות לכך שיש מקום לשתף את בעלך בהתלבטויות ואולי לחשוב ביחד על דרכים נוספות להכניס לחיי המין ריגוש וגיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפיה
שושה07/11/2008שלום, אני לא יכולה לאמר שאני רק רוצה שלבעלי יהיה טוב,אלא אני מאד רוצה להתנסות בזה,לאחר הטמעת נושא זה לתת מודע שלי,כי זה נראה לי משהו שונה ידיים שונות ריגוש שונה,אך יש לי מחסום של חשש מהבושה של פורקן ליד אדם זר. רוצה לציין שמאז שאנו מדברים על כך ,בעלי התקרב אלי מאד באופן לא רגיל(מאז שהמעסה עיסה אותי לפני כשבועיים והייתי רק עם תחתונים,ובנוסף עיסה לי את ישבני והחזה,ובמיוחד לאחר העיסוי אמרלבעלי בחוץ שנודף ממני ריח מאד טוב מגופי ואני מאד סקסית. יש לציין ניסינו הרבה דברים כמו תנוחות פנטזיות וגם כל מיני צעצועים. מחכה לתגובה ממך שושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגיע להרפיה
עוז4608/11/2008ולהשאר בחיים. נכון, הפנטזיה קורצת ומושכת ומעלה ריגוש נעים, אבל כדי להגיע למלוא ההנעה רצוי להיות מוכנים מנטלית. כלומר, להגיע לפנטזיה בהדרגה ורצוי עם מדריך. אפשר קבוצתי ואפשר זוגי/ פרטני. וכך למנוע את ההנעה השלמה ממחסומים פנימיים שלא טופלו. חבל להגיע לא מוכנים מכל הבחינות. ישנם המון מדריכים - סקסולוגים וכו"( אני מעדיף באופן אישי את ההדרכה הטנטרית). והכי חשוב להיות שלמה אם ההחלטה כמו אם התוצאות הנובעות ממימוש הפנטזיה, שלא תואמות תמיד את הציפיות ולפעמים מתעלמים ממנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחגית או רפי בבקשה..נ04/11/2008
התחלתי לקחת גלולות יסמין ובגלל שהיו לי המון תופעות שלא יכולתי לסבול עברתי לפמינט לאחר 3 ימים. האים זה בסדר ועדיין יש הגנה? ומתי אפשר להתחיל לקיים יחסים בטוחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר חגית כהנא06/11/2008כשמתחילים גלולות יש לעיתים תופעות לואי שחולפות
לא היה נכון להחליף מבחינת הגנה בשבוע הראשון לנטילה אין הגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות +שיער על איבר המיןאלי03/11/2008
לכל הרופאים שלום , אני בן 22 וכמה כמה זמן (לא מעט) יש לי נקודות לבנות , על כל איבר המין . הנקודות לא כואבות אבל מידי פעם יוצאת נקודה וההרגשה היא כמו שיוצא פצע בגרות. הלכתי לפני שנתיים בערך למרפאה בת"א ואמר לי הרופא (שלא היה כל כך נחמד) שהכל בסדר ... אני לא מרוצה מהתשובה הרפואית שקיבלתי ובנוסף הנקודות לא נעלמו , הן מפריעות לי מאוד ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא ? האם אפשר להסירם בדרך כל שהיא ? ואם כן היכן ... שאלה נוספת , יש לי שיערות על איבר המין , לכל אורכו ולא רק בבסיס , אני מידי פעם תולש אותם עם פינצטה אבל רציתי לדעת אם יש דרך יותר יעילה כמו לייזר ומה הם הסיכונים ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי שלום!
ד``ר עידן מיליצ`ר03/11/2008הנקודות הן כנראה שומן לא מזיק שלא אמור להפריע לך. לגבי השיער, אם אתה שואל אותי, הייתי ממשיך לעשות את מה שאתה עושה....פינצטה, ולא דברים אחרים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ביחסי מיןקתי02/11/2008
שלום,אני בת 24 בזוגיות עם גבר שאני אוהבת כבר שנה וחצי.בערך לפני כ3 חודשים שמתי לב שאנחנו לא מקיימים יחסי מין בתדירות של פעם.הבעיה היא כנראה אצלי,פשוט אין לי חשק לפעמים,אין כבר את המשיכה הזאת שהייתה.אני לוקחת גלולות....האם יכול להיות שזה נגרם מהגלולות?ואם לא מה ניצן לעשות בנידון כי כן חשוב לי הקשר והיחסים שלנו. מראש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי!!!!!אני צריכה עזרה
קתי06/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא כנראה
עוז4608/11/2008אצלנו, ואף פעם לא רק אצלי. בעיה נפוצה שחשוב לשיםלב אליה. בפורום המקביל, פורום טנטרה, ישנה בעיה שמחדדת את השאלה :כיצד לענג את הגבר? והתשובות שניתנו שם די מקיפות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנאות טנטרה בהריוןאושרת02/11/2008
שלום רב, אני בשבוע ה-23 להריוני, רציתי לדעת האם יש בעיה לקיים סדנאות טנטרה בשבועות אלה? האם זה מהווה סיכון לעובר? תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנאות טנטרה
אורית פס04/11/2008אני לא רואה סיכון בההשתתפות בסדנה כזו,יחד עם זאת פני למנחי הסדנה ובררי מולם ביתר פירוט
אלו הפעלות ותרגולות צפויות שם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת עוצמת השפיכהמשה01/11/2008
אני מבקש עזרה. אני בן 50 ולפעמים לא מרגיש שאני גומר או העוצמה כל כך חלשה שאני לא נהנה . אשתי טוענת שגמרתי . איך מגבירים את העוצמה ? יש לי בעיה רפואית אולי ? מה לבדוק ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באופן טבעי חלים עם הגיל
אורית פס01/11/2008שינויים בכושר הזיקפה ובעוצמת האורגזמה.
האם גם באוננות המצב כנ"ל?
יש לשים לב באלו פעמים זה תקין ובאלו לא,ומה משפיע על כך.
עם הגיל יש צורך ביותר זמן מנוחה בין אורגזמה אחת לשניה לעיתים גם של מס' ימים,
מאחר ואינך שבע רצון מהחויה המינית יש אפשרות שתפגוש אורולוג -סקסולוג שישלול סיבות פיזיולוגיות לבעיה........ויאבחן אם יש כאן בעיה הניתנת לטיפול,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרבקה31/10/2008
שלום רב, אני משתמשת בגלולות פמינט ואני יודעת שהמינון ההורמונים בו נמוך. השאלה שלי : הם עדיין מספיק חזקות כדי להגן מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן!! כל שעלייך לעשות זה ליטול
ד``ר עידן מיליצ`ר31/10/2008באופן סדיר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטלת שתן בסקסאור30/10/2008
שלום לכם...ערב טוב יש לי בעיה. חבר שלי בזמן קיום סקס, רוצה שאני ירק עליו בפנים, ירק עליו בפה, ירביץ לו ויטיל מימיי עליו. האם אתם יכולים להסביר לי מה זה? למה הוא מיתנהג ככה? התודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה לציין שכלפיי חוץ הבן אדם מ
אור30/10/2008ניראה רגיל, איש צבא קבע זה יספר שנים,בן 35 ואני גם בגילאיי ה30 בחור מושך מאוד, לא סובל מדיכאון או משהו נפשי. מתפקד כלפיי חוץ ממש בצורה רגילה ונורמאלית. למה הוא מיתנהג ככה במין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן שלום לך אתה יכול בירשותך לענות
אור01/11/2008אפילו בקצרה יש אפשרות שתיתן לי איזשהו כיוון של מחשבהאפשרי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו בקשה כחוויה או הרבה פעמים?
ד``ר עידן מיליצ`ר03/11/2008יתכן ויש מרכיב רציני של סאדו-מזוכיזם בהתנהגותו המינית. אך לפני שנחפז להשארות ומסקנות, האם זה קורה הרבה שהוא "מתרפס" במיטה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן תודה על תשובתך,זה לא חד פעמי
אור03/11/2008הוא גם לפעמיים מרביץ לי בפנים בסקס. זה לא חד פעמי, זה דיי נפוץ אצלו, ביומיום הוא לא מרביץ לי,מיתנהג יפה מאוד, אבל בסקס כאילו ניהייה אדם שונה, הוא נותן לי סטירות בפנים, רוצה שגם אני יטיל מימיי עליי, ורוצה להטיל מימיו עליי. יש לציין שגדל עם אמא מאוד נוקשה וקשה. כמו כן הוא רוצה לירוק עליי, ושאני ירק לו בפה,בתוך הפה, הוא לא מכריח אותי,אבל הסקס אצלו נעשה בעצבים עם הרבה עצבים וכעס. למה?מה זה? הוא לא מכריח אותי,אבל נורא אוהב את זה ושוב תודה על תשובתך העיניינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא גם ביקש
אור03/11/2008להטיל מימיו בתוך הפה שלי, הוא שאל עם אני מסוגלת? אמרתי לו לא. מאז הוא לא מבקש. אך עידן, אני כן היבחנתי במשהו מוזר ונוקשה ועצבני וחסר סבלנות בהיתנהגות שלו, כמו כן,הוא לא מסוגל "לישכב"עם בחורה,כל עוד הוא לא מכיר אותה לעומק. זה יכול להימשך במשך שנה ויותר.............. הוא לא מקיים יחסי מין עם כל אחת,גם עם עובר הרבה מאוד זמן. הוא אוהב להיתבודד, אך מאידך גיסא הוא פעיל,הוא דינמי,והוא הרבה זמן עובד בקבע,כך שמבחינה זאת הכל תקין, רק בסקס.... מה זה אומר? בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן מתשובתיך פיתאום מיתבהר לי הכל
אור03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה למשל?
עידן03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עידן,למשל,שניראה לי מאוד שהוא
אור04/11/2008סדיסט מכיוון שההיתרפסות היא לא חד פעמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהוא לא אוההב
אור04/11/2008שמנשקים או מחבקים אותו, אני חושבת שסדיסט הוא אחד שלא מגלה אהבה באמצעות חיבה כמו נישוקים וחיבוקים,אלא באמצעות כאב, זה נכון עידן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
אורית פס01/11/2008יכול להיות שחבר שלך שואב השראה ורעיונות מחומרים פורנוגרפיים אליהם נחשף,דבר שהוא חיובי כשלעצמו עמ"נ לבנות פתיחות מינית ולהיות מעודכן אך אין זה אומר שכל רעיון אמור להתחבב גם עלייך,
את יכולה לברר אתו בעצמך מדוע הוא נמשך למין עם איפיונים לא לגמרי מקובלים ושגרתיים ע"י שאלה פשוטה.בסופו של דבר אם הוא מרגיש מספיק נוח להציע לך את הנ"ל אין סיבה שלא תרגישי נוח להבין קצת יותר איך הוא מבין שהוא נמשך לכך,
כל מה שמקובל על שניכם ואין בו נזק פיזי או נפשי לגיטימי,אןלי חברך סתם מעונין להתנסות ולגוון,ו\או להדהים אותך באקטים "חדשניים".אני מבינה ממך שהענין מדאיג אותך......
חשוב שתהיי כנה עם עצמך ועם החבר ותסרבי למה שדוחה אותך או לא מקובל עלייך מסיבה זו או אחרת,הוא אמור לכבד את הגבולות שמתאימים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא בבקשה-פמינטןרדית30/10/2008
האים גלולת פמינט מגינה מפני הריון מהיום הראשון שלוקחים אותה? ועוד שאלה: התחלתי לקחת גלולות יסמין ובגלל שהיו לי המון תופעות שלא יכולתי לסבול עברתי לפמינט לאחר 3 ימים. האים זה בסדר ועדיין יש הגנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי שאלה ראשונה
גילי04/11/2008אני לא בטוחה לגבי השאלה השניה לכן לא רוצה להטעות אותך.. אבל לגבי השאלה הראשונה, בחודש הראשון שלוקחים גלולות את לא מוגנת מהריון. בחודש הראשון צריך לקיים יחסי מין עם קונדום בנוסף לגלולות בחודש השני את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר מהרע30/10/2008
כשאני נכנס למיטה ושוכב עם מישיהי אני די גומר מהר וזה מטריד אותי ניססיתי פעם לאונן לפני השכיבה וזה לא עזר אני רוצה עזרה אני מיואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבת על פנייה לטיפול בקושי שלך?
ד``ר עידן מיליצ`ר30/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ע05/11/2008לא אפ'פעם חשבתי על פנייה אולי תעזרו לי פה אני רוצה עזרה זה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה יחסי מיןא.מ30/10/2008
אני בן 22 ושוכב עם חברה שלי בתדירות גבוהה, כשהכל טוב ורגוע זה היה כ7 פעמים בשבוע. בטיולים בחו"ל אפילו פעמיים ביום. לאחרונה לעיתים יש בינינו מריבות קלות, דבר שאולי גם השפיע על יחסי המין. אני הגעתי למצב שאני גומר מהר, פעם אחת ממש תוך דקה..פעם לא הייתה לי את הבעיה הזו והיא הייתה מסופקת. אני מרגיש חוסר בטחון וגם היא מתאכזבת מהמצב. לעיתים הייתי מנסה לאונן שעה לפני, במטרה לעכב את הגמירה בסקס אך אינני מעוניין בזאת.. ניסינו מספר פעמים שהיא תרד לי ואחרי חצי שעה נשכב, והיה בסדר והיא גמרה בפעמים אלו. אני לא רוצה להגיע למצב שכל פעם היא תצטרך לעשות זאת, כי זה מוציא את הכיף ממין ספונטני ולא תמיד יש זמן להספיק את שני האקטים הללו. אני מרגיש שאם לא שכבנו כל 24 שעות הגמירה הבאה תהיה מהירה..אני מנסה מאוד לשלוט בזה אבל אולי זה גם פסיכולוגי..נמאס לי להגיע לחוץ מגמירה מהירה והיא מרגישה לחץ שהיא תצטרך להתאמץ להספיק לגמור. האם אוננות שמתבצעת מהר תגרום גם לשפיכה מהירה בקיום יחסי מין? מקווה שתוכלו לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה,עצה?
א.מ31/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,הרגלי אוננות יכולים להשפיע
אורית פס01/11/2008על יחסי המין,כך שאם תנסה להאט קצב באוננות זה יכול להשפיע לטובה על יכולת השליטה שלך גם ביחסי המין,
אין מה לעשות-בשנות העשרים לחייהם הדחף המיני של גברים גבוה ונטיה לשפיכה מהירה היא נפוצה,
יש אפשרות לטפל בכך במיגוון דרכים,בין הדרכים הפשוטות זה לשים קונדום להקהית התחושה או ג'ל השהיה שניתן להשיג בבתי מרקחת או חנויות סקס,חשוה להאריך במשחק מקדים ולהימנע ממגע
ישיר ומהיר מדי באבר המין,גם לזכור לנשום יעזור,ואוננות מס' שעות לפני יחסי מין גם היא דרך יעילה .
אם כלום מהנ"ל לא יעזור פנה אלינו שוב.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
א.מ02/11/2008ראשית חברתי כרגע על גלולות ואני עדיין מעדיף לשכב ללא קונדום עקב הנעימות והידיעה כי המצב היה יותר טוב גם בלי קונדום. קשה לי לחשוב על לבקש ממנה לרדת לי חצי שעה לפני סקס כי זה לא לעניין כל פעם. אולי לעיתים אאונן(כנראה מבלי לספר ?) לפני הפגישה, כי ממש תוך חצי שעה אני מסוגל להעמידו שוב ולהתחיל במשגל. אני באמת פשוט לא מבין את הקטע שפעם סקס כל 24 שעות היה נמשך 15-20 דק' והיום אני כאילו דורש עוד ועוד גמירות ביום מעצמי..קצת מצער אותי וממש הייתי רוצה תרגילים לעיכוב השפיכה שכן אוננות עם היד זה לא כמו להיות בתוך אישה. מה עוד ניתן לעשות? מקווה שתוכלו להוסיף עזרה,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבספרים הבאים תמצא מידע
אורית פס04/11/2008והנחיות לתרגולת שנועדו לעזור ולשלוט טוב יותר במועד השפיכה.
1.פז"ם- כיצד להתגבר על פליטת זרע מוקדמת \הלן סינגר קפלן
2.גבר ,מין והצלחה \דר.לוין, דר. צוקרמן
עלול להיות מעיק עבור חברתך לתת לך מין אורלי ברוב הפעמים לפני יחסי מין.האם בדקת איתה איך זה בשבילה?
"עבודה עצמית " היא פתרון טוב,לגבי השאלה אם לספר לה או לא זה תלוי במידת הקירבה \ אמון \ פתיחות שביניכם.יש זוגות שמדברים ביניהם על אוננות ,יש שלא........לא חובה הכל לספר....העיקר שיהיה לך נוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי בבקשהה *מחזור*שיר29/10/2008
שלום... רציתי לשאול שאלה.... לפעמים המחור שלי הוא כמו הר געש ואני צריכהלהחלחף טמפון (מההכי גדולים) כל שעה בערך... ולפעמים אפילו מספיק אחד גדול לכל היום ואפילו יש עוד המון מקום לספיגה... האם זה בסדר? אם יוצא ממש קצת דם זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינטאורטל29/10/2008
האים גלולות פמינט גורמות לנפיחות בחזה וכאבים קטנים? רגישות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר חגית כהנא30/10/2008עקרונית אין זה המקום לשאלות על גלולות אבל אענה
בתחילת שימוש בגלולות יתכן גודש בחזה אי נוחות בבטן הפרשות דמיות בין וסת לוסת ולעיתים שינויים במצב הרוח בד"כ תופעות אלו נעלמות במהלך שלשת החודשים הראשונים לטיפול ואין להם נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה/עצה: קרירות מינית-מגע קפואאיתי29/10/2008
אני נמצא ביחסים עם בחורה בת 25 שלמיטב ידיעתי אין לה נסיון מיני כלל, גם לא נשיקה עם גבר. הכל טוב בינינו בכל התחומים ויש משיכה רומנטית אבל הבעיה היא בחוסר מתח מיני. אציין שאני אדם מיני מאוד ומעולם לא נתקלתי בתופעה דומה. ניסיתי פעם לקחת את כף ידה בידי והמגע היא קפוא,כמו איבר מת, חוסר תגובה, לא מצב של רתיעה אלא חוסר תגובה כלל. על נשיקה אין על מה לדבר, זה כאילו שאין גישה בכלל. די מתוסכל. מישהו יכול לתת לי בבקשה כוון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת מידע לשאלה
איתי29/10/2008אציין כי הקשר נמשך כבר כמה חודשים. אנחנו יכולים לשבת לילה שלם יחד ולהנות ושיהיה הרבה מתח רומנטי באויר אבל משהו לקראת עניין מיני...אין מתח מיני בכלל. מצידה ואז גם לי אין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איתי
ד''ר חגית כהנא30/10/2008אתה בקשר עם בחורה חסרת נסיון .
קרוב לודאי שמסיבותיה שלה היא חוששת להתמסר.
שוחח איתה על כך בלי כעס.
יש צורך בהרבה סבלנות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית
איתי30/10/2008תודה על תגובתך. בקשר לשיחה: מה אני אמור לשאול אותה? אני ממש רחוק מכעס, אל דאגה. אני יודע שהיא חסרת נסיון. יצא לי הרבה פעמים להיות עם בחורות חסרות נסיון ברמה זו או אחרת. לכל בחורה/נערה יש את הנשיקה הראשונה, שינה משותפת ראשונה, וכו' וכו'. העניין פה הוא שאני סבלן מאוד, כבר מעל 3 חודשים ואולי יותר מדי. כאשר גבר לוקח יד של אישה אז או שיש תגובה חיובית של מגע חם וכו' או רתיעה ומשיכת היד וכו'. פה יש משהו אחר לגמרי. זה כאילו אני אוחז באיבר מת וקר. חוסר תגובה. את חושב שעוד ועוד סבלנות תעזור?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורשיר29/10/2008
שלום... רציתי לשאול שאלה.... לפעמים המחור שלי הוא כמו הר געש ואני צריכהלהחלחף טמפון (מההכי גדולים) כל שעה בערך... ולפעמים אפילו מספיק אחד גדול לכל היום ואפילו יש עוד המון מקום לספיגה... האם זה בסדר? אם יוצא ממש קצת דם זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
ד''ר חגית כהנא30/10/2008כל מחזור יכול להיות שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)