מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםדניאל16/11/2008
שלום, חברה שלי מתלוננת על כאבים אחרי הסקס, אחרי החדירה יותר נכון, יש לה כאבים באיזור שהולך לכיוון הבטן בערך... מה זה יכול להיות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר חגית כהנא17/11/2008האם הכאב בא אחרי אורגזמה?
האם הוא בזמן החדירה
תתאר אותו מעט יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
דניאל17/11/2008הכאב בא מהוואגינה, למעלה יותר, בכיוון הבטן. זה בדר"כ מופיע אחרי החדירה ואחרי האורגזמה... היא אמרה שזה כאילו "קורע" כזה בכאב עצמו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמלה ומין אנאליתוהה16/11/2008
האם מותר למרוח משחת אמלה בפי הטבעת על מנת להקל על כאב בעת קיום מין אנאלי? או שזו משחה למריחה חיצונית בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פי הטבעת זה חיצוני ומותרלמרוח אמלה.
ד``ר עידן מיליצ`ר16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרליאן14/11/2008
אני בת 13 וחבר שלי בן 16 וקשה לו לגמור בזמן האחרון לא משנה כמה אני עושה אותו הזין שלו נופל כזה אחרי כמה זמן בלי לגמור ): וגם שאני מוצצת לו אחרי זה הוא לא נעמד הוא אמר שנוזל סיכה יכול לעזור מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה??? בבקשה תענו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי לקרוא על בחורה צעירה
ד``ר עידן מיליצ`ר15/11/2008שמקיימת יחסי מין, אבל זו כבר בעיה שלי!
מכל מקום שני דברים:
1) תגידי לחבר שלך שאולי יאונן פחות ואז כשצהיו יחד הוא יגמור יותר.
2) חומר סיכה שמים על האיבר או על היד ומעבירים על האיבר. קונים בכל פארם נקרא K-Y או פמינה או כל אחד אחר על בסיס מים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה קניתי KY ועוד אחד כזה
ליאן17/11/2008מרחתי לו קצת על הזין ונראה שכיף לא יותר אפשר גם למצוץ ככה או שצריך להוריד קודם את הג'ל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שיש בעיה למצוץ לו
כ17/11/2008כשעוד יש נוזל סיכה על האיבר במיוחד אלה על בסיס מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא מאבד כוח מהר אז
כ17/11/2008אולי כדי שתעשו את זה פחות או שהוא לא יאונן יכול להיות שכשאתם שוכבים אז נגמרו לו המצברים כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהצ13/11/2008
שלום אני בתחילת שנות ה30 ויש לי ניסיון מכובד במין אך השבוע חוויתי דבר שאין לי הבנה, לבעלי ולי יש סקס מספק ומגוון ולפני מס ימם קיימנו יחסי מין ולא הצלחתי להגיע לאורגזמה, הייתי מאוכזבת אך המשכתי הלאה יום למחרת זה קרה שוב למרות שלא חשבתי על זה והפעם הייתי יותר מופתעת כי הייתי אחרי מסיבה שגרם לי רק לרצות לחזור הביתה ולהתפנק עם בעלי, בעלי ניסה להרגיע אותי ושום הסבר לא היה לי הגיוני [מתח עייפות אלכוהול,,,] השבוע אוננתי מס פעמים ושמתי לב שלוקח לי ממש הרבה זמן להגיע לסיפוק האמת שאני מודאגת כי אני לא מבינה למה זה קורה לי כי אני בחורה מינית שלא אוהבת לוותר על הנאה זו זה נורמלי מחכה בקוצר רוח לשמוע עצתכם תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי לחלוטין
14/11/2008אני לא יודע מה הסיבה לכך שהתקשית להגיע לאורגזמה לאחר המסיבה. זה לא תלוי ברמת החשק, שברור שאצלך היתה גבוהה. בפעמים הרבות כבר לא היית מרוכזת בהנאה שלך, אלא באכזבה מהפעם הקודמת, במחשבות מסוג "הנבואה שמגשימה את עצמה" וברצון להגיע לאורגזמה, מה שהסיט אותך מכך.
כל זאת בהנחה שאת בריאה ואינך נוטלת תרופות כלשהן.
תחזרי אל ההנאה. הנאה. הנאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלאורטל13/11/2008שלום לכם, בשבוע ההפסקה של הגלולות אים יש דימום זה אומר שאין הריון והכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן כן.
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהליבנת13/11/2008מזה מספר ימים אני מרגישה מין כאב ליד הפות. היום כשהסתכלתי במראה ראיתי ליד הפות (לא על השפתיים, אלא ליד) מין סימן לבן כזה, כמו פיטרייה. האם זה באמת פיטרייה? זה די כואב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררק בבדיקה
14/11/2008בפורום לא ניתן להשיב על שאלה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה ומין אורליאיתי13/11/2008לאישתי יש קנדידה בוגינה. בזמן האחרן זה לא מציק לה, אבל אנו מעריכים שיש נוכחות. למרות שאנו מקיימים יחסי מין באופן שוטף לא חשתי מעולם בסימני הדבקות. רציתי לדעת האם יש סכנה שהפטרת תעבור לחלל הפה של אישתי אם היא תעניק לי מין אורלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
ד''ר חגית כהנא13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר חירותי או לד"ר מיליצ'רלולה11/11/2008שבוע טוב. מה שלומכם ? יש לי שאלה אני יוצאת עם בחור ולאחרונה התחלנו לקיים יחסי מין, רק מה לעשות שלא עומד לו. בגדול הוא בחור בריא, רק מה - מעשן. אני יודעת שעישון עלול לגרום ואימפוטנציה ובכלל -זה מסריח לי ולא בריא. אבל הבעיה שיש לו חצי זיקפה, וברגע שהוא שם קונדום גם זו נעלמת לה. לא עוזרים יותר מדי נשיקות ומגע לאיזור הזה. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שזה ממש לא נורא, זו פעם ראשונה, בטח הוא לחוץ, חרדת ביצוע וכאלה. לא הלחצתי ולא עשיתי מזה סיפור. אני מהבחורות שממש לא עושה עניין אם זה קורה, למה להלחיץ סתם את הבנאדם? גם ככה הוא מרגיש לא נעים עם העניין. זה לא אומר שהוא לא נמשך אלי, הרי זה לא קשור אחד לשני כלל. על זה שלא עמד לו בפעם הראשונה הוא תירץ בזה שהוא לא היה הרבה זמן עם בחורה ושהוא התרגל רק לעשות ביד. בינינו, תירוץ עלוב, ממש לא נכון, אבל לא אמרתי לו כלום כדי לא לפדח אותו עוד יותר. שוב ניסינו לעשות סקס, וואלה לא עומד. ומה שעומד בקושי, נופל עם לבישת הקונדום. אני בחורה עם נסיון מיני ומעולם לא נתקלתי הדבר כזה. אני יודעת "לטפל" לרוב בעניינים שכאלה רק שהפעם, כל אלו לא ממש עוזרים. אנחנו ממש בתחילת קשר, כך שהליכה לטיפול או ייעוץ מיני לא באים בחשבון כרגע. מה אתם אומרים על זה? ממתינה לתשובה, שבוע טוב ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשוב... חרדת ביצוע
12/11/2008יפה שמתעניינים בשלומנו. טוב, תודה...
את שואלת, אך יודעת בעצם את התשובה. לחבר החדש שלך חרדת ביצוע. יפה שאת מפרגנת ולא מלחיצה. בשלב ראשון, דווקא כדאי להגביר את מינון האינטימיות בינכם, אך להוציא את איבר המין של חברך מהתמונה. לא נראה שהוא משתלב. לאחר שתפתחו אמון רגשי ופיזי, ותכירו היטב מבחינת היכולת ההדדית שלכם לענג, תוכלו לשקול לשתף את הפרטנר הסורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר חירותי
לולה13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהשירלי11/11/2008שלום, אני נשואה באושר לבעלי 4 שני כמעט והסקס בינינו טוב מאוד עד לפני שנה כי יש לנו ילד (מן הסתם זה תמיד יורד) יש לי שאלה שמביכה אותי ואין לי את מי לשאול, איך אני אמורה לדעת שאני מגיעה לאורגזמה לסיפוק? תמיד בעלי גומר ראשון ולפעמים אני לא מספיקה להנות מהסקס וזה מכעיס וכשאני כועסת יוצא לי בכי וזה לא נעים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה זו אורגזמה?!
12/11/2008את לא צריכה להיות נבוכה לשאול כזו שאלה. זו שאלת מיליון הדולר...
קשה לתאר במילים הרגשה סובייקטיבית כמו אורגזמה. אם היתה לך בעבר, היית יודעת... בעקרון מדובר בהרגשה של פורקן, של עלייה חדה ברמת הריגוש והעונג.
האם ניסית להגיע לכך באוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
שירלי13/11/2008תשובה לד"ר לא הצלחתי, אני רגועה,רפויה יש מצב שאני לא יכולה להגיע לסיפוק אף פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
14/11/2008כל אישה בריאה יכולה להגיע לכך.
תקראי את הספר - "לעצמך - מיניות האישה" של לוני ברבך-גרפילד. תנסי עם עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי לא גומררוית11/11/2008אני וחבר שלי שוכבים כבר שנתיים והוא אף פעם לא מצליח לגמור בתוכי. אני הבחורה הראשונה שהוא שוכב איתה, הוא לא הראשון שלי ואף פעם לא נתקלתי במקרה כזה. גם שאני יורדת לו או עושה לו ביד הוא לא גומר. הוא טוען שכיף לו אבל כנראה לא מספיק. הדרך היחידה שהוא גומר היא שהוא עושה לעצמו ביד. מישהו כאן יכול לתת לי כיוון איך מטפלים בבעיה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מעוכבת
12/11/2008אני יוצא מתוך נקודת הנחה שחבר שלך צעיר ובריא ואינו נוטל תרופות כלשהן, אוקיי?!
אם זה כך, ייתכן ומדובר בשפיכה מעוכבת, בייחוד לאור העובדה שאת הראשונה שלו. ייתכן והוא הרגיל את עצמו לגמור בדרכים אחרות. בד"כ מדובר במקור רגשי, כמו עכבות וחוסר יכולת להשתחרר בנוכחות אחרים (ואורגזמה הרי זה סוג של שחרור). ניתן לטפל בכך במסגרת טיפול מיני, אשר מתמקד בחלק הפסיכו-סקסואלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך על תגובתך
רוית13/11/2008תוכל בבקשה להפנות אותי היכן ניתן לקבל טיפול כזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בפורקןרועי10/11/2008שלום, ישנה תופעה שמטרידה אותי ומדירה שינה מעיניי. לפני כמה ימים התחילה אצלי תופעה מוזרה שקשה לי אפילו להסבירה במילים. כשאני גומר, הנוזל לא יוצא. יש תחושה שגמרתי אבל אז אני מסתכל ורואה שהנוזל לא יצא. רק אם אני מתאמץ לשפשף את איבר המין, יוצא הנוזל. וזה כבר בשלב שאני מרגיש כאילו גמרתי ואני באפיסת כוחות והשפשוף כדי שהנוזל ייצא נהיה מאוד קשה. אנא עזרו לי, זה מאוד מטריד אותי. לא קרה לי בעבר אף פעם. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם אכן בעייה בפורקן?!
12/11/2008נראה שהשפיכה לא עוצמתית כמו שהיית רגיל, אך מה עם הפורקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיזרו לי..כ10/11/2008שלום רב,אני ובן זוגי אנחנו בני 30-31..אנחנו לא יוצאים תקופה ארוכה, שכבנו(אבל בעצם לא שכבנו) כלומר יש לו זיקפת בוקר,ועומד לו שהוא מגורה,אבל כשהוא עומד להחדיר הוא ממש נופל,הוא מכיר את התופעה הזאת,היה לו עוד מקרה אחד..ולא היו לו הרבה בנות..רק התחיל בגיל 27..הוא אומר שזה חרדת ביצוע..הוא חשב שאיתי זה יסתדר כי יש אהבה ומשיכה,אבל גם איתי זה לא קרה..אחרי שזה קרה הוא הסתגר בחדר,לא אכל והתבייש ממני,דאגתי לו מאוד,ואני תמכתי ועדיין תומכת בו ומחזקת אותו.. האם כדאי להמשיך ככה ואולי זה יסתדר לבד?אם לא,מה לעשות?לאן לפנות?יכול להיות בגלל שלא היו לו בנות?שהתחיל בגיל מאוחר?למה זה קורה?יש כדורים?אפשר אולי להתחיל עם ויאגרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן... חרדת ביצוע
12/11/2008אכן נראה שמדובר בחרדת ביצוע, אבל זה קורה גם במקרים של אהבה ומשיכה ולעיתים אף מחמיר בקשר חשוב ומשמעותי.
לעיתים זה עשוי להסתדר, בייחוד עם בת זוג תומכת ומפרגנת. עם זאת, ייתכן תסריט שזה לא מסתדר לבד, בייחוד לאור הרקע שאת מתארת. כדי למנוע מזה להתגלגל כמו כדור שלג, כדאי שתפנו יחדיו לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליטה מאיבר המיןגולן08/11/2008שלום, אני הומו ויש לי בעיה של פליטה מאיבר המין. כאשר בן הזוג שלי יורד לי, הוא מתלונן כל הזמן שאני פולט ושזה מגעיל אותו (טיפות בודדות-לא זרע). וכבר תקופה מאוד ארוכה אנחנו התרחקנו מבחינה מינית, ויש לי תחושה שזה בגלל זה. הבעיה הזאת מאוד מתסכלת אותי כי אני יורד לו כל הזמן וזה כבר פוגע בי רגשית... אני לא יודע מה לעשות, בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרprecum
12/11/2008מדובר בנוזל שמופרש בזמן שאתה מגורה מינית, ובלי קשר לשפיכה. זה מסכך את השופכה לקראת השפיכה. זה נורמלי לחלוטין. לא צריך לעשות שום דבר כדי למנוע את זה. דבר על כך עם חבר שלך ונסה להבין מה באמת מפריע לו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ?דודו06/11/2008האם יש הבדל אצל אישה בין אורגזמה לבין גמירה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרההבדל
עוז4608/11/2008הוא בשם. אבל כן, יש מספר סוגי אורגזמות.רק מה, לא כל אחת מצליחה להגיע למספר סוגים וישנם נשים שלא יודעות לצערי אורגזמה מה היא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונעמה05/11/2008איך ומתי ולמה קונדום יכול להיקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקונדום
ד''ר חגית כהנא06/11/2008קונדום נקרע בד"כ בהתקנה לא נכונה והתיחסות לא עדינה או אם פג תוקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)