מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכהש22/11/2008
יש לי בעיה שהשפיכה היא די חלשה ובמיוחד דלילה האם הדבר מצביע על בעיה כלשהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין במה שציינת בכדי
ד``ר עידן מיליצ`ר23/11/2008להעיד על בעיה. יחד עם זאת אני לא יודע בן כמה את ואם זה מטריד אותך, תמיד ניתן לעשות בדיקת זרע.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 38
ר23/11/2008וזה מטריד אותי מבחינת תפקוד מיני הרגשתי יותר טוב שהיו לי "כמויות" מבחינת עקרות לא נראה לי שיש בעיה כבר הכנסתי להריון בעבר בת זוג ונראה לי שמספיק קצת זרע בשביל זה שוב זה מטריד אותי מבחינת תפקוד מיני והנאה ממין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קצת כמו לשתות קולה בלי גזים
ש23/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שאתה מזיין הרבה יותר מהשפיך שא
שטונק24/11/2008מהשפיך שאתה מסוגל ליצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשגית 3421/11/2008
אני אישה כבת 34 נשואה כמעט 12 שנים. כשהכרתי את בעלי הייתי בתולה, הידע המיני שלי היה דל ביותר וגם שלו... התחתנו יחסית מהר וכיום יש לנו 3 ילדים מקסימים. הבעיה היא שבעלי לא חובב מין בלשון המעטה, כך היה תמיד, רק שבעבר נושא זה לא הפריע לי וכיום מעסיק אותי מאוד. אני לא מרגישה נחשקת, מחוזרת,נשית וכמובן שאני לא מסופקת. אני נראית טוב. בדר"כ אני היא היוזמת סקס. בעלי "בישן" לא יוזם לא מגוון ולא מדבר תוך כדי... לפעמים אני מנסה לדובב אותו ומתחילה איתו לשוחח, קצת עקיצות אך הוא לא משתף איתי פעולה ואז אני מרגישה "זולה" הצעתי לו לראות סרטים כחולים, אך זה לא מושך אותו גם בגדים סקסים לא ממש משפיעים עליו. אני יודעת שהוא לא בוגד בי היות וכך היה תמיד, זה לא שקרה משהו והוא השתנה. להפך זאת אני שזקוקה ליותר... אני יודעת שיש הרבה גברים שהיו מתים להתחלף איתו... ועוד דבר אחרון כשאנחנו מקימים יחסים זה רק סיבוב אחד ואז הולכים לישו, אני רק מתחילה להתחמם.... בעלי סובל מתפקוד מיני ירוד הבא לידי ביטוי בשפיכה מוקדמת והעסק לא הכי קשה. השאלה שלי היא: במידה ובעלי יקח ויאגרה, האם זה יעזור לתשוקה שלו? לחשק המיני? זה לא משהו פנימי? אז יעמוד לו יותר זמן אבל מה עם התשוקה הלהט? אני ממש מתוסכלת ואף חשבתי על גרושין אנא עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערי חשק וויאגרה
22/11/2008את מתארת סיטואציה מורכבת אשר קיימת כבר 12 שנים. אולי קיווית שהמצב ישתנה עם הזמן, אך כאשר מתעלמים ולא מטפלים - מצבים כאלו רק הולכים ומתקבעים ורמת התסכול עולה, ממש כמו שאת מתארת.
את מתארת פערי חשק, שזה טבעי בין בני זוג, אך זה גורם לכך שאת מרגישה פחות נחשקת ואף זולה, כאשר את זוהי שיוזמת (כנראה בגלל שתמיד את זו היוזמת).
לבעלך שפיכה מהירה ובעייה בזקפה. צריך לטפל בכך ואני לא אופתע אם אחד גורם לשני ואם בעיות אלו קשורות לחשק הנמוך של בעלך. לא בטוח ששוחחתם על כך באופן פתוח, מלבד עקיצות, אך לא כאן המקום לברר זאת.
ויאגרה עשוייה להשפיע על שיפור הזקפה, ואולי באופן עקיף גם על שיפור השפיכה והחשק, אך ה"עסק" יותר מורכב מכך. זה אמור לשפר את מידת המשיכה והתשוקה של בעלך.
כדאי שתגשו יחדיו לטיפול זוגי/מיני, בייחוד אם את כבר שוקלת מצב של גירושים. יש דבר או שניים שניתן לשפר ולשנות לפני כן.
רשימת מרפאות ומטפלים מוסמכים - באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה לתת עיסוייובל21/11/2008לבחורה נשואה וסקסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנו ו... מה היית רוצה שנעשה עם זה?!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעהנטע19/11/2008החבר שלי מפציר בי כבר זמן רב לעבור הסרת שיער בלייזר בפשעות, וטוען שזה יכול להגביר הנאה ביחסים. אני קצת חוששת מהפרוצדורה, אבל הוא כבר קבע לנו תור לפרופורציה ומפציר בי ללכת. אני לא ממש מתלהבת מהרעיון... אבל מפחדת לאבד אותו. מה אפשר לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא מבינה אותך!
לולה20/11/2008למה את נותנת לחבר שלך את זכות הדיבור פה? זה משהו שהוא רוצה אותו יותר ממך, הוא חושב פה כרגע לא עלייך אלא על עצמו, כמה כיף יהיה לו אם תסירי שיער מהמפשעה. ולמה הוא קבע לך תור? אם דברתם על זה ואת ממש לא מתלהבת מהרעיון הזה והוא לוחץ בכוח, חמודה שלי, יש כאן משהו דפוק. חבר שלך מעוניין פה לספק את עצמו נטו. בא לו שתהיי חלקה בשבילו, לשם ההנאה שלו. נראה שלא אכפת לא ממש מה את חושבת על העניין, אלא ברצונו האישי. מעארכת יחסים בוגרת לא בנויה על זה, אלא על הקשבה, הבנה, הדדיות ושיתוף. ולמה את פוחדת לאבד אותו? אם לא טוב לא - שיילך! את לא צריכה לפחד ממנו אם הוא יחליט לעזוב אותך. איך חיית לפני שהוא נכנס לחיים שלך? נכון שהצלחת יפה גם לפני שהוא הגיע? מדובר פה בגוף שלך וברצון שלך. אל לא ואני חוזרת שוב - את לא תעשי משהו שהוא בניגוד לרצון שלך, רק כי מישהו קבע לך. אם המצב מתנהל ככה - עשי חושבים עם עצמך אם כדאי ומתאים לך להישאר במערכת יחסים הזו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער..
שירה20/11/2008רגע, החבר שלך כבר קבע לך תור לפרופורציה אפילו בלי לשאול אותך מראש? איזה מן דבר זה? ולמה את בכלל מסכימה? אני חושבת שאת חייבת שיהיה לך חוט שדרה משלך, ואל תסכימי לשום דבר שאת לא מעוניינת בו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריוןאבי19/11/2008שלום אני ואישתי רוצים מאוד להיכנס להריון וכאשר אני גומר בתוכה ולאחר דקה יוצא יש נזילה של הזרע שלי כלפי חוץ לפעמים בכמות יותר גדולה לדעתי מהרצוי שאלתי היא האם זה דבר נורמלי וכך צריך להיות כי א ני מאוד משתדל להמתין עד דקה בתוכה וזה לא ממש עוזר בנתיים או שאני עושה משהו לא תקין וזה פוגע בכניסה שלה להריון תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה קורה אצל כולם וזה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008תקין ולא מחבל בסיכויי הכניסה להיריון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשפיך בתוך משפך
שטונק24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנה בשימוש מכשיר ה///nav19/11/2008שלום רב
ברצוני לשאול לגבי מכשיר ה/// ,הבנתי ממכם שהוא לא יעיל ולא יגדיל את איבר המין אבל שאלתי היא אם בכל זאת החלטתי להשתמש בו בלי ציפיות מיותרות האם שימוש נכון בו עלול לגרום נזק ?האם ידוע לכם מקרוב על אנשים שניזוקו ממהמכשיר ?או להתיחס אליו בגדר לא יעיל אך לא יזיק ?(חוץ מהנזק הכספי כמובן) אשמח לתשובה מכל אחד מכם שיש לו מידע תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהגדלת איבר המין עם ///
רמי20/11/2008אני לא יודע איך הגעת למסקנה מראש שהוא לא עובד. אני אישית השתמשתי בו משו כמו 5 חודשים וראיתי גדילה של משהו כמו 3.2 ס"מ. אז זה לא הפך אותי לזיין מטורף אבל עדיין נתן תוצאה יפה.
הבאסה היחידה היא שאני קניתי אותו לפני משהו כמו שנה והוא עלה אז 1800 שקל - היום הוא עולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי אתה מריח כמו פרסומת.....
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
אור07/04/2009שלום,
האם קיבלת כבר תשובה לשאלתך? אני נמצא היום בדיוק באותו המצב ומעונין לדעת את התשובה בדיוק לאותה השאלה. אולי יש לך כבר תשובה ממקור כלשהו? אולי יש לך כבר נסיון על מנת לענות בעצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהראובן18/11/2008שמעתי אם מאוננים הרבה אז נכון שיש שפיכה יש מלא זרע שיוצא אבל האם זה נכון שזה מוריד את ספירת הזרע ומזה ספירת זרע והאם אוננות בינונית גבוהה יכולה להשפיע על כניסה להיריון????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך בפורום השכן...
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008סקס ונוער.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלימימי18/11/2008שלום אני בת 22 ועם חבר שלי כבר 3 שנים. משעמם לנו עם סקס "רגיל" ואנחנו רוצים לנסות אנאלי ניסינו כמה פעמים אבל זה כואב לי מאוד מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
גיא19/11/2008צריכים להקפיד על סיכוך טוב של האזור בגלל שלהבדיל מהנרתיק - אין בו הפרשה ספונטנית של חומרי סיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולין בגיל 27 האם זה נורמלי?ממתק17/11/2008הסיבות לא חשובות מה שמפחיד אותי שאיבוד הבתולין כבר לא נראה לי מצוי איבדתי את החשק למשהו שעוד לא ניסיתי? זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני "איבדתי" את שלי בגיל 27
אני21/11/2008ותאמיני לי כשזה יקרה לא תרצי להפסיק (גם "לפצות" את עצמך על השנים היבשות...) במצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת/ה כותב/ת זה הגיוני
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008אבל עם האוכל בא התיאבון! לאט לאט יש מקום לבניית אינטימיות רגשית ופיזית ואז גם יבוא החשק למגע מיני מלא! וכל השאר היסטוריה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...אורן17/11/2008כתבתי על 2 בעיות ושאלות שרציתי להגיד.. פשוט הפרדתי אותן ל2 נושאים שונים... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי...
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידסאורן17/11/2008היי, רציתי לשאול שאלה מאוד חשובה בקשר לאיידס ולקיום יחסי מין. אני בתול, ובן-זוג שלי תמיד קיים יחסי מין עם קונדום. הוא רוצה לקיים יחסי מין בלי קונדום, מפני ששנינו כביכול "נקיים". האם יש ממה לפחד? והאם זה בסדר שנקיים יחסי מין בלי קונדום? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרומה בדבר לגשת יחד ולעשות בדיקה?!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008ככה שניכם תהיו שקטים ונינוחים!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפהאורן17/11/2008שלום, יש לי בעיה מסויימת כבר המון זמן. רוב היום עומד לי ואני כבר לא שולט בזה. זה מגיע כבר למצבים מוגזמים, כמו למשל, ליד המשפחה וליד חברים. בנוסף, אני רוצה לציין שהחשק המיני שלי מאוד גבוה, וזה משפיע לרעה על הזוגיות שאני נמצא בה. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה בלי ללכת למומחה או רופא בתחום? כי אני ממש מתבייש ואין מצב אני יעשה את זה... עזרו לי בבקשה. תודה מראש, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי אורן!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008האחד בוכה שהמרק סמיך והאחד בוכה שהוא דליל. אין לי הרבה מה להציע לך בסוגיה איתה פנית אלינו. אתה בחור צעיר ובריא ומתפקד באופן טבעי ונורמאלי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפיה באתרי סקסרוחמה17/11/2008ליועצים שלום יש לי ילד בין 15 ,שצופה מידי יום באתרי סקס באינטרנט מזה 6 חודשים .לדעתי זה כבר לא מתוך סקרנות. אני רוצה לומר לו את דעתי (הלא חיובית) בנושא אבל אני חוששת ,שהעברת המסר יכולה להתפרש בצורה לא טובה עם השלכות לא טובות להתפתחותו המינית. אני זקוקה דחוף לעזרת מומחים בנושא. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוא נתמודד אם האמת בלי שטויות
כ17/11/2008הבן שלך צופה באתרי סקס להנאתו וכנראה מספק את עצמו,מה יש להגיד על זה שום דבר זה לא דבר שלילי ואין צורך להביע את דעתך,נכון שיש דעה רווחת שיש להרחיק מכל אחד שהוא לא בן 18+ כמעט כל מה שקשור למין אבל אין לזה באמת משמעות או סיבה הגיונית זה רק דעה דיי מטופשת שהתפתחה מהורים ביישנים ומגוננים שרואים במין דבר "מלוכלך" במקצת לכן רצו להרחיק את הילדים ה"תמימים" שלהם מכל מה שקשור לזה אבל ברור שזה לא יותר משטות חסרת היגיון.תני לו לצפות חופשי להנאתו אין מה להתעסק בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמורה להגיד לו את דעתך
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008אבל לא להיות נגטיבית, אלא להנחות אותו יותר על ההבדל בין אתרי פורנו למציאות. תני לו פרופורציות נכונות שמיניות ומגע הם חלק מקשר ואינטימיות ולא כמו שהוא רואה! תני לו יחס חיובי אך גם תגיבי לתדירות הרבה שלההסתכלות. שאלי אותו מה הוא חושב? וגם אם לא יענה לך.... זה בסדר! רק אל תהייה נגטיבית כי הוא יחסם!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לעידןשגית 3417/11/2008שלום עידן, אני אישה כבת 34 נשואה כמעט 12 שנים. כשהכרתי את בעלי הייתי בתולה, הידע המיני שלי היה דל ביותר וגם שלו... התחתנו יחסית מהר וכיום יש לנו 3 ילדים מקסימים. הבעיה היא שבעלי לא חובב מין בלשון המעטה, כך היה תמיד, רק שבעבר נושא זה לא הפריע לי וכיום מעסיק אותי מאוד. אני לא מרגישה נחשקת, מחוזרת,נשית וכמובן שאני לא מסופקת. אני נראית טוב. בדר"כ אני היא היוזמת סקס. בעלי "בישן" לא יוזם לא מגוון ולא מדבר תוך כדי... לפעמים אני מנסה לדובב אותו ומתחילה איתו לשוחח, קצת עקיצות אך הוא לא משתף איתי פעולה ואז אני מרגישה "זולה" הצעתי לו לראות סרטים כחולים, אך זה לא מושך אותו גם בגדים סקסים לא ממש משפיעים עליו. אני יודעת שהוא לא בוגד בי היות וכך היה תמיד, זה לא שקרה משהו והוא השתנה. להפך זאת אני שזקוקה ליותר... אני יודעת שיש הרבה גברים שהיו מתים להתחלף איתו... ועוד דבר אחרון כשאנחנו מקימים יחסים זה רק סיבוב אחד ואז הולכים לישו, אני רק מתחילה להתחמם.... בעלי סובל מתפקוד מיני ירוד הבא לידי ביטוי בשפיכה מוקדמת והעסק לא הכי קשה. השאלה שלי היא: במידה ובעלי יקח ויאגרה, האם זה יעזור לתשוקה שלו? לחשק המיני? זה לא משהו פנימי? אז יעמוד לו יותר זמן אבל מה עם התשוקה הלהט? אני ממש מתוסכלת ואף חשבתי על גרושין אנא עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוא לא חייב להיות היוזם
כ17/11/2008אין בעיה אם זה שתזמי את בסקס לא תמיד האישה צריכה להיות הנחשקת והמחוזרת לגברים רבים זה חסר והם לא ממש מתלוננים,תיקחי שליטה ותעלי עליו (בכל מיני תנוחות בלי להתביש)ותעשי אותו זה הרבה פעמים מאט את הגמירה של הגבר תנסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מיןמירי16/11/2008שלום !! יש לי חבר קבוע כבר שנה אנחנו יחד וכיף לנו מאד יחד יודעים להנות מהחיים ומהמין שלנו אבל בשבועיים האחרונים נולדה בעיה שאני מקווה שהיא לא בעיה אנחנו מקיימים יחסי מין בחשק ואהבה מלא.. והחבר שלי לא מצליח לגמור.. זה נראה לי קצת גורם לו לאי נעימות או אולי לחסר בטחון גם.. אני מנסה להעביר את זה לעשות לו עיסוי וכאלה אומרת לו שאולי זה ממתח ולחץ.. אבל הייתי מאד שמחה לשמוע מה אתם חושבים האם זו בעיה שכדאי לספר עליה לרופא או אולי תופעה שאמורה לחלוף??. אשמח מאד אם אוכל לקבל תשובה למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא גומר
ד''ר חגית כהנא17/11/2008אם הבעיה נולדה רק לאחרונה קרוב לודאי שמדובר במתח אוהתלבטות כלשהי בחיים
נסו להנות זה עם זה בלי להתכונן לאורגזמה פשוט תגעו ותהנו
קרוב לודאי שברגע שירגע הבעיה תפתר
אם לא פנו לטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)