מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר כהנא, בבקשה...מישהי13/12/2008
אני בת 21 (כמעט), נשואה 3 חודשיים, דתייה. לפני החתונה "שמרתי נגיעה", ולכן לא היה לי שום ניסיון מיני. אפילו לא חיבוק או נשיקה. הפעם הראשונה שקיימתי יחסים עם בעלי הייתה חודש וחצי לאחר החתונה, בעיקר בשל פחדים שלי מהכאב שאמור להיות. בסוף שתייתי יין, הייתה חדירה (לא יודעת אם מלאה או לא) ואציין שלא חשתי כאבים מטורפים. הבעיה היא שמאז כל פעם שאנחנו מנסים שוב מאוד מאוד כואב לי ולכן אני משתדלת להימנע מלנסות. זה מאוד פוגע לנו ביחסים כיוון שהוא מרגיש שאני מרוחקת וקרירה. הלכתי לגניקולוגית, וברחתי ממנה כלעומת שבאתי. בעיקר בשל חוסר הסבלנות שלה. בעלי, שהוא אדם רגיש, עדין ותומך, מתקשה להבין את הבעיה וטוען שיחסי מין זה דבר שאמור לבוא באופן טבעי. לדעתי הוא אובד עצות כמוני. קראתי על "ואגיניסמוס", קראתי על דלקות, קראתי על חשק מיני ירוד. קראתי על הכל. ונותרתי מבולבלת ומפוחדת. (למה זה כ"כ מסובך?) התוכלי לשפוך עבורי קצת אור, לכוון, או לפחות לנטוע תקווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הכל בגלל אורך חיים שלכם.
א14/12/2008לדעתץי זה חולני. להכיר ולהתחתן עם מישהו בלי שיש משיכה מינית, בלי שום התנסות. על סמך מה התחתנת איתו - המלצת הרב?כי הוא נחמד? ומעניין למה את מצפה. את חושבת שהגוף והנפש לשך שונים מכל אלה שכותבים בפורום ומספרים על התנסויות שלהם ומה הם מרגישים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיי מין ונישואין
ד''ר חגית כהנא15/12/2008יקירתי נשים רבות חוששות מהכאב שביחסי מין. הטבע האנושי לא היה מתקיים אם באמת היה בכך כאב. כפי שכבר התנסית הכאב אינו קיים בד"כ. אבל... את חוששת מאד ולכן נמנעת.
אני מעריכה שמדובר בוגיניזמוס. אבל השם אינו חשוב חשוב שתלמדו לקיים יחסי אישות טובים ומהנים.
אני ממליצה חום להגיע לטיפול מיני ביחד.
ניתן להעזר ברשימת המטפלים של איט"ם או במרפאות הציבוריות הקרובות למקום מגוריכם.
הטיפול בד"כ קצר ויעיל ובסופו חיי המין מהנים ולא גורמי סבל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניגל12/12/2008
חבר שלי ואני, בני 25 לערך, יוצאים כבר 6 שנים יחד, אוהבים מאוד ומרוצים מהקשר. אני נוטלת גלולות כבר מתחילת הקשר. הבעיה היא, שלפני כ-4 שנים החל להופיע אצלי "יובש", שהקשה על החדירה בעת קיום יחסי מין. ניסיתי כל מיני תרופות סבתא, ג'לים, טיפולים, אך ללא הועיל. בעקבות זה, חלה ירידה בחשק המיני של שנינו ואנו ממעטים לקיים יחסי מין (בערך פעם-פעמיים בחודש). לאחרונה, הגינקולוגית שלי הציעה לי להפסיק עם הגלולות והוסיפה "שהכל בראש שלי" ושללה ויסטיבוליטיס. האם יש פתרונות נוספים? אנו מעדיפים שלא להשתמש בקונדום, איזה אמצעי מניעה יהיה רצוי עבורנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל
אורית פס13/12/2008כדי לבחון עם הירידה בחשק המיני קשורה לגלולות ההמלצה היא להפסיק לתקופה של 3 חודשים או לשנות את סוג הגלולה בעצה אחת עם הגניקולוג\ית.
מדוע אתם מעדיפים להימנע משימוש בקונדום?
נסו להקל על החדירה ע"י שימוש בשמן טבעי כמו שמן שקדים או שמן זרעי ענבים כמסכך,הג'לים על בסיס מים נוטים להתיבש מהר והתחושה לא נעימה\יעילה .
נסי לשפר את החשק ע"י חשיפה לסרטים\ספרות ארוטיים ואם אין שיפור לאורך זמן פנו לטיפול מיני שיעזור לאבחן את הסיבות ליובש ויתן כלים לשינוי המצב.
אופציות נוספות שכדאי לבחון כתחליף לגלולות הן שימוש בדיאפרגמה שמשום מה בארץ אינו נפוץ[בארה"ב הוא כן ],ספוגיות מניעה ועוד-שעל היתרונות\חסרונות של כל שיטה יש לברר עם הגניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה מהירה . .לינוי12/12/2008
אני והחבר שלי התחלנו לשכב לפני כשבועיים,שכבנו ביחד כ 5 פעמים אבל אני לא כ"כ נהנית כי הוא גומר מהר מידי.הוא אומר שזו פעם ראשונה שזה קורה לו עם בחורה ושהוא נמשך אליי כנראה יותר מידי ? האם זוהי הסיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שזו סיבה
ד``ר עידן מיליצ`ר12/12/2008יכול להיות שזה תירוץ. המשיכו לקיים יחסי מין ואם השפיכה המהירה תמשיך.... וגם תפריע לך..... דברי איתו וראו מה האופציות לטיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמוריאל11/12/2008
בוקר טוב יש לי חבר ויש לי בעיה שמאוד מפריעה חי ואשמח לקבל עזרה. כשאנו שוכבים אני מרגישה לא מספיק רטובה בנרתיק וזה די "מקשה" עליי בקיום יחסי המין הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות אם יש משהו שאפשר לשים לפני או כל דבר שיכול להביא לי לפתרון. אשמח מאוד זה חשוב לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה להיעזר
ד``ר עידן מיליצ`ר11/12/2008במסככים על בסיס מים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וחוסר חשקתמר09/12/2008
התחלתי מערכת יחסים לפני כחודשיים, ולפני שבועיים בתחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט לאחר 5 שנים בהן לא לקחתי גלולות. שמתי לב שמאז שהתחלתי עם הגלולות החשק המיני שלי מאוד ירד. האם תיתכן השפעה כה מהירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
ד''ר חגית כהנא11/12/2008תתכן השפעה של הגלולות על החשק המיני
נסי לפחות לסיים את החדש הראשון ולראות מה ההשפעות האחרות של הגלולה אם חל שיפור השארי עם הגלולות אם לא ניתן להחליף לסוג אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
סיוון15/12/2008לא הוכח שיש קשר בין גלולות וחשק מיני, נשים שמדווחות על ירידה בחשק המיני לעיתים מושפעות מהסביבה שלהן, עבודה, משפחה , לחצים במע' יחסים ועוד אני לוקחת פמינט כבר 3 שנים ולא חשתי ירידה בחשק מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות וחוסר חשק מיני
יולי15/12/2008ממה שאני יודעת על עצמי ועל חברות שלי, כן יש השפעה של חלק מהגלולות על חשק מיני. לפני שנתיים לקחתי גלולות שלא אזכיר את שמן ובאמת פחת לי החשק המיני. אחר כך החלפתי לפמינט והחשק הימני חזר. אני מניחה שזה גם משתנה מבחורה לבחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת הגלולות
דורין17/12/2008אצלי הפמינט לא השפיעו על החשק המיני בכלל. אולי זה תלוי בכל אחת והגוף שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין זיקה לפוריותליאת09/12/2008
שלום רציתי לדעת אם יש קשר בין בעיה בזיקפה (חלשה) לבין פוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בכלל.....
ד``ר עידן מיליצ`ר09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנוחהליאת09/12/2008
לפי התורה ניתן לקיים את החדירה כאשר הגבר מלמעלה. בתנוחה כזו אני פחות מרגישה את האיבר. האם בד"כ בתנוחה הזו אישה פחות מרגישה? מה ניתן לעשות? יכול להיות שבגלל שהזיקפה כאשר הוא בפנים לא מספיק חזקה אני לא מרגישה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקיים בכל תנוחה שתרצי
ד``ר עידן מיליצ`ר09/12/2008...וגם הוא יסכים. בטוח שיהיו תנוחות שתרגישי יותר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיכל09/12/2008
שלום! רציתי לדעת מתי יש אפשרות להכנס להריון, ביום הביוץ? לפני או אחרי? אם מס' הימים הממוצע ממחזור למחזור שלי הוא 26 זה בסדר? בגלל שאני שומרת נידה זה יוצא שיש לי רק יום פוטנציאלי אחד...יכול להיות?תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
ד''ר חגית כהנא11/12/2008עליך לקיים יחסי מין בין היום ה 10 ל 17 למחזור
כל יום או יום כן יום לא
אם אחרי חצי שנה לא הרית גשי לרופא לבחון אם את מפספסת ביוץ ואז יש לטפל בכך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הביוץליבנת09/12/2008
האם ניתן להיכנס להריון רק ביום הביוץ או שאפשר גם לפני או אחרי? קיבלתי את המחזור האחרון ב2/12/08 ולפי חישוב מועד הביוץ הוא ב-10/12/08, קיימתי יחסים ב-8/12/08, האם אני בהריון? האם ניתן להיכנס להריון במועד הביוץ בלבד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי פוסטינור
ד''ר חגית כהנא09/12/2008הסיכוי להריון נמוך אך רצוי לקחת מידית פוסטינור - עד 72 שעות ממגע מיני
נא לגשת לרופא/ת נשים לקבלת אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובהמור07/12/2008
לא בתדירות גבוהה פעם בשבוע משהוא כזה יכו להיות לפעמים תקופה ארוכה יותר,. אבל כבר כמה שנים וזה התחיל רק לפני חודש חוחצי משהוא כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
מור08/12/2008לא בתדירות גבוהה פעם בשבוע משהוא כזה יכו להיות לפעמים תקופה ארוכה יותר,. אבל כבר כמה שנים וזה התחיל רק לפני חודש חוחצי משהוא כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור07/12/2008
בזמן האחרון לאחר שאני גומר באוננות אני כבר לא מרגיש כמו פעם את ההנאה ואת האורגזמה למה זה קורה וזה כאילו ממש נעלם האם יכול להיות בגלל שהגוף כבר התרגל כי קראאתי שזה יכול להיות קשור לטוסטוסטרון האם הרגל כזה יכול לפגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אתה מאוננן בתדירות גבוהה?...
ד``ר עידן מיליצ`ר07/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לפתור את זהאור04/12/2008
שלום רב ישנן בחורות שמגיעות לאורגזמה דרך גירוי הדגדגן לעיתים קרובות ולעיתים אך ורק דרכו. למרות שהן נהנות מחדירה בכדי להגיע לאורגזמה הן זקוקות לגירוי דרך הדגדגן. האם ניתן להגיע לאורגזמה דרך חדירה ע"י תרגול כלשהו עם בן הזוג???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך היחידה שאני מכיר
ד``ר עידן מיליצ`ר04/12/2008היא כאשר האישה יושבת על הגבר, איבר מינו בתוכה והיא מתחככת גם על הדגדגן.
לא מכיר דרכים אחרות.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
לופו09/12/2008אפשר גם לחדור לפות וגם להעביר את הפין למגע בדגדגן תוך חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בהתנהגות בעקבות שימוש בסרוקסטיניב03/12/2008
מאז אישתי החלה שימוש בסרוקסט אישיותה השתנתה , מתנהלת כמעט ללא רגשות , במצב רוח תמידי ובעיקר ללא שליטה בדחפים מיניים , מפלטרטט עם מגוון של גברים אין טיפוס מסוים מבני נוער ועד בכלל , מגיבה לפעמים כמו בת טיפשעשרה מסוגלת לקום פתאום וללכת לראות מישהו שמצא חן בעיניה או לרצות להשאר במקום שבו יש מישהו שמוצא חן בעיניה , לעשות "עיניים" , לפלטרט בטלפון , ללטף יד של גבר , להציג ישבן , רגליים מביטה בצורה מוגזמת "סידרתית" בחבילות של גברים ללא שליטה / מחשבה , קורה גם כשאני נוכח , וקרה גם כשהילדים נכחו , כאילו ומשהוא ייצרי משתלט עליה , או ישות אחרת האם התופעה מוכרת/ידועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתך
ד''ר חגית כהנא03/12/2008לדעתי כדאי לפנות לפסיכיאטר שמטפל בה
יתכן והיא סובלת ממשהו אחר ולא רק מדכאון וחרדה בגללו קבלה סרוקסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר כהנא שלוםנטלי02/12/2008
ד"ר כהנא שלום! שמי נטלי ואני בת 23 מזה 5 שנים שאני נוטלת גלולות באופן קבוע, ויש לי חבר קבוע. בחצי שנה האחרונה אני מרגישה שחל שינוי בגופי אני ממש מרגישה כאבים בזמן חדירה עד כדי כך שאני לא מסוגלת. כאשר אני מקיימת יחסי מין וחברי חודר אלי שורף לי בטירוףףף אני לא מצליחה לגמור (מחדירה בטוח לאאא) וגם שאני גומרת שורף לי בטירוף מה לעשות אני כבר ממש סובלת וכואב לי ניסיתי חומרי סיכה אבל גם הם שורפים לי בזמן הגמירה. יש קטע מסויים שאיבר הגבר חודר אלי וזה ממש כואב. מחכה לתשובה דחופה ...... נ.ב. לפני כמה חודשים סבלתי מדלקת באגן ובשתן נבדקתי והכול היה תקין לאחרההחלמה.(אבל הכאבים בזמן סקס הופיעו עוד הרבה לפני הדלקת באגן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר חגית כהנא03/12/2008ראשית עליך להבדק אצל רופא/ת נשים
יתכן שאחרי נטילת אנטיביוטיקה התפתחה פטריה
יתכן שאינך די רטובה דבר שגורם לצריבה וחיכוך לא נעים בנרתיק
המנעי משימוש בחומרי סיכה האם את משתמשת בקונדום? אם כן נסי קונדום היפואלרגי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע למחלות מין דחוף בבקשה עזרה.סתיו02/12/2008
אני מקווה שאפשר לשאול פה שאלות בנושא זה...אבל זה ממש דחוף וגם לא ענו לי בפעם הקודמת שהשארתי פה הודעה אז עוד פעם ,אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין ללא קונדום בגלל שהיא לוקחת גלולות ורציתי לשאול אם יש סיכוי להדבק במחלת מין כלשהי למרות ששנינו שכבנו אך ורק עם עצמנו והיינו בתולים לפני ההתנסות המינית אחד עם השנייה וגם חשוב להזכיר שאף אחד מהמשפחה שלי או שלה לא נשא שום מחלת מין בעבר אבל בגלל שאני וחברה שלי עוד צעירים אז רציתי לשאול עוד פעם כדי להיות בטוח שאנחנו לא נידבק בשום מחלה.אני חייב עזרה זה באמת דחוף ואני מאוד לחוץ אני ממש יודה לכם אם תענו לי הפעם .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתיו שלום
ד''ר חגית כהנא03/12/2008נראה שאתה מאד אחראי אבל לא צריך להיות כל כך לחוץ
אם אתם הראשונים אחד של השני אין סיכוי למחלות מין
אני מאחלת לכם הרבה הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הורדת לי אבן מהלב ..!
סתיו03/12/2008תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)