פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקונדומים
    יוסי
    03/03/2009

אני וחברה שלי רוצים לקיים יחסי מין וכל פעם שאני שם את הקונדום הוא מוריד לי אותו וזה נהיה רופף ואז אין אפשרות של חדירה וניסיתי כבר עם כמה סוגי קונדומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקונדומים

הוספת תגובה

• קונדום אחד...צרת רבים...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/03/2009

נסה לאונן ולהלביש את הקונדום. לאחר שתצליח, אז נסה ביחסי מין מלאים.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה לאחותי - וגינוזם
    שולה
    02/03/2009

שלום רב, אחותי נשואה כבר 3 שנים ועדיין לא הצליחה לקיים יחסי מין מלאים עקב התופאה הויגינזם כמו כן טופלה אצל סקסולוג ולא כל כך וזר העם יש טיפול יותר רציני והאם אפשר להכנס להריון דרך טיפול אחר היא בת 30 ישר כח ותודה רבה שולה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לאחותי - וגינוזם

הוספת תגובה

• כמה זמן טופלה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/03/2009

האם נסתה לפנות לטיפול נוסף?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור שלחוץ משפיכה מהירה
    יעקב
    02/03/2009

אני בחור חרדי לא נשוי בו 20 ולא מקובל לדבר על מין בחברה שלנו. אני מדי פעם מסתכל באינטרנט על סרטי סקס ולאחר שתיים שלוש דקות של זיקפה יוצא לי הזרע, וזאת כשאני כלל לא נוגע באיבר המין. כך קורה לי תמיד כבר שניםץ האם זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה
    בחור שלחוץ משפיכה מהירה

הוספת תגובה

• באיזו תדירות זה קורה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי

יעקב
    12/03/2009

זה יכול לקרות פעם בהרבה זמן. וזה יכול לקרות לפעמים יום אחא יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקב

יעקב
    12/03/2009

זאת אומרת. שכל פעם שאני מתגרה מהאינטרנט זה מתרחש. רק שלא יוצא לי לעשות זאת הרבה. דבר נוסף שאןלי קשור. אין לי שום תענוג מלאונן. אף פעם לא בא לי. אף פעם לא עשיתי את זה. תמיד ניסיתי ואני מיד מפסיק, כי אין לי מזה הנאה. האם זה קשור? האם זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מתאר משהו שיכול להיות טבעי

עידן
    12/03/2009

לגילך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני וסכרת
    יון
    02/03/2009

האם סכרת יכולה להשפיע על תפקוד מיני אצל גברים ואצל נשים? ואם כן איך זה משפיע? ומה הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה
    תפקוד מיני וסכרת

הוספת תגובה

• סוכרת ותפקוד מיני

02/03/2009

סוכרת היא אחת המחלות הנפוצות בעולם המערבי. קרוב ל- 10% מאנשים מתחת גיל 60 סובלים ממחלה זו ומספרם כפול מעל גיל זה. כמות הסובלים מהמחלה בעולם המערבי ממשיכה לטפס בשל שינויים באורחות החיים, אשר כוללים הזדקנות אוכלוסייה, הפחתה בפעילות גופנית, צריכת מזון עשיר בקלוריות, השמנה ועוד. בסוכרת שכיחות גבוהה של סיבוכים, הנובעים מבעיות בכלי דם קטנים וגדולים. בין הסיבוכים המוכרים והנפוצים אשר סיבתם פגיעה בכלי הדם הקטנים ניתן למנות את הרטינופתיה (פגיעה ברשתית), נפרופתיה (פגיעה כלייתית) ונוירופתיה (פגיעה עצבית, אשר מתבטאת בירידה בתחושה), לעומת זאת בין הסיבוכים הנובעים מבעיות בכלי הדם הגדולים מוכרים בעיות הלבביות (אשר עשויות להגיע להתקף לב), מוחיות (עד מצב של אירוע מוחי, או שבץ) וכן הפגיעה בכלי דם היקפיים (פריפריות).

אחת הבעיות הנפוצות ביותר בין חולי סוכרת בעיה בתפקוד מיני, אך למרות שכיחות הבעיה הנושא בדרך כלל לא עולה והמודעות לכך נמוכה הן בקרב המטפלים והן בקרב המטופלים.

ליקויים בתפקוד מיני מופיעים בכמחצית מגברים חולי סכרת מתחת גיל 60 (!). בקרב נשים המידע מועט יחסית, אך בשל הגורמים לבעיות אין ספק שהשכיחות דומה. הבעיות העיקריות הן בעיות חשק, בעיות עוררות (כגון, בעיות סיכוך בנשים ובעיות זקפה בגברים), בעיות באורגזמה (כגון, קושי להגיע לאורגזמה בנשים וגברים וכן שפיכה אחורית אצל גברים) והפרעות כאב. עם זאת, תפקוד מיני הוא יותר מסך חלקיו, וכך לדוגמא, פגיעה בחשק, עשוייה לגרום לבעיה בעוררות וזו לכשעצמה עשוייה להוביל לבעיה בזוגיות. כלומר בתחום התפקוד המיני, חשובה הגישה ההוליסטית, במסגרתה הבעיה המינית היא חלק במטופל ויש להתבונן ולבדוק גם את ההשלכה על הזוגיות והתא החברתי.

למה זה קורה?

הסיבות להפרעות בתפקוד מיני מגוונות וכוללות פגיעה בכלי דם, שינויים הורמונאליים, פגיעות עצביות, תופעות לוואי של תרופות וכמובן השפעה של גורמים נפשיים. תתכן מעורבות מעבר להפרעות רפואיות אלו, שכן תפקוד מיני לקוי משפיע על מצב רגשי, נפשי, זוגי ואלו לכשעצמם עשויים לפגום בפעילות ברמה החברתית. גורמים סביבתיים, כולל השמנה או עודף משקל, פעילות גופנית ירודה ועמידות לאינסולין מובילים בסופו של התהליך לרמת סוכר גבוהה בדם, אשר בשילוב עם גורמי סיכון אחרים (כגון, יתר לחץ דם ועודף שומנים), גורם לעלייה בכמות רעלנים בדופן כלי הדם והעצבים. גורם נוסף נובע מההשפעה על המאזן ההורמונאלי, עם השפעה על הורמוני המין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

יון
    03/03/2009

האם שימוש באינסולין מסוג לנטוס, ליזון האינסולין בגוף יכול למנוע בעיות בתפקוד המיני (למשל זיקפה)? אשמח לתשובתך. יון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט עשוי להאט את התהליך

06/03/2009

ולדחות בהרבה את הופעת הסיבוכים המשניים. בתנאי שזה בא לצד אורחות חיים, כלומר, פעילות גופנית ותזונה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות...
    מתוסכל
    02/03/2009

היי הסיפור הוא כזה.. אני וחברה שלי באים מבתים דתיים.. אני כבר שנים שלא מגדיר את עצמי דתי והיא "דתייה לייט" כלומר שנינו לא שומרים נגיעה ויש ביננו מגע מיני, אך ללא חדירה! אני כבר לא בתול ובעל נסיון רב, אך היא בתולה ורוצה להשאר כך עד לאחר החתונה! אנו חווים סקס נפלא, אני מביא אותה לרמות שהיא לא יכולה לדמיין היא תמיד גומרת, לפחות פעם אחת אם לא יותר, מה שאי אפשר להגיד עליי... אבל לא על הבעיה הזו אני בא לדבר, איתה אני מתמודד, יש ימים טובים יותר ויש פחות.. הבעיה היא אחרת: כבר פעם שניה שהיא נכנסת ל"סטרס" שמא אולי נכנסה להריון!!! (בפעם האחרונה שזה קרה, שלושה ימים אחר כך היא קבלה ווסת אז למזלי היא נרגעה.) אנחנו מבצעים חיכוך של אברי המין אחד בשני חיצונית בלבד, תמיד יש לפחות לאחד מאיתנו תחתון. בפעמים בהם נכנסה ללחץ, אני הייתי בלי תחתון והיא כמובן נשארה עם. לא משנה כמה היא נהנת באותו רגע מהאקט, אני יודע שיום למחרת על הבוקר היא תתקשר אליי ותתחיל לדבר על זה שהיא מפחדת, ושאולי היא נכנסה להריון ושהיא רוצה לעשות בדיקה... השאלות שלי הם כאלה: א. האם באמת ריאלי שבחורה תכנס להריון משפשוף מבעד לתחתון ללא כל מגע ישיר וללא שהגבר גומר?! אומנם יש טפטוף קטן אבל לפי ידיעתי זהו חומר סיכה ולא זרע.. אני טועה?! ב. מה אני יכול לעשות בכדי למנוע את מצבי ה"סטרס" שלה? האם יש הוכחה מדעית או מקצועית שאוכל להביא לה על מנת להרגיע אותה? ג. בקצב הזה אני לא יודע אם אוכל להמשיך להנות מהסקס איתה. כי מילא שהיא לא יודעת לגרום לי לגמור, אנחנו עובדים על זה, כי היא חדשה יחסית בתחום. אבל גם לא לגמור וגם לסבול לאחר מכן שטיפת מח על כך שזה מסוכן ואולי היא נכנסה להריון ושצריך לבדוק את זה ומה יהיה!? אני עוד אפחד לגעת בה.. אני חייב את עזרתכם בנושא ובהקדם האפשרי בבקשה! לא יודע מה לעשות כבר.. אני אוהב אותה כל כך אבל הסיפורים האלה גומרים אותי זה לא שלא אכפת לי ממנה וממה שהיא חושבת או דואגת ממנו פשוט לפי דעתי והבנתי היא מדברת שטויות, תקנו אותי אם אני טועה.. ואני לא יכול להניע אותה מלחשוב על הנושא יום ולילה במשך שבוע לאחר ביצוע האקט ממנו כל כך נהנתה בדיוק לילה לפני! בתודה מראש על העזרה והיעוץ המתוסכל!

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות...

הוספת תגובה

• האם לא תוכלו לתת עצה? אף אחד מכם?!

מתוסכל
    08/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף פעם לא מאוחר

14/03/2009

לעיתים לוקח זמן להשיב ועמך הסליחה...

א. לא.
    ב. תראה לה מידע רב בנושא. לא תתכן כניסה להריון אם אחד מכם עם תחתונים.
    ג. אתם חייבים לפתח תקשורת בנושא, כדי שהיא תבין מה אתה מרגיש ואתה אותה. המין חייב להיות צומת נפלא של תקשורת ואינטימיות ולא מקום לצמיחת חששות ופחדים. במידת הצורך תוכלו להיעזר באיש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    חוסי
    28/02/2009

שלום אני בן 19 וניראה לי שאני סובל משפיכה מוקדמת. אני גומר בערך מחדירה הראשונה או השנייה כשאני מגורה. רציתי לשאול כיצד אפשר למנוע את זה.

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

28/02/2009

קרוב לשליש מהגברים מתלוננים על שפיכה מהירה או חוו אותה, כלומר מדובר באחת הבעיות הנפוצות בתחום הבריאות המינית. מדובר במצב בו הגבר אינו יכול לשלוט בעיתוי השפיכה ולגמור בזמן אותו הוא בוחר, וכתוצאה חווה שפיכה בפרק זמן מהיר מכפי שהיה חפץ. הבעיה נובעת לרוב מלחץ נפשי רב ומהתרכזות בפליטה במקום התרכזות בתהליך ההנאה הכולל, מה שמוביל לסף גירוי נמוך, היסחפות, חוסר ריכוז, הרגל נרכש וכדומה. ייתכן גם מקור ביולוגי-כימי - בעיה במאזן כימי במח הגבר. מקובל שמי ששופך תוך פחות מדקה מאז החדירה נכלל בקבוצת השופכים הזריזים.

עם זאת, בהחלט יש דרכים לטיפול בשפיכה מהירה. שיטה לתרגול עצמי מתוארת יפה בספרה של ד"ר הלן זינגר קפלן - פז"מ (= כיצד להתגבר על פריקת זרע מהירה) בהוצאת ביתן. חשש ומבוכה בשל הראשוניות, ניתן למנוע על ידי בנייה הדרגתית של מצבי אינטימיות המבוססים על כבוד הדדי, אמון, אהבה ולאו דווקא על מאפייני ביצוע. סביר להניח שאם יאהבו אותך, על מכלול מרכיבי האישיות שלך, הרי הזמן עד לשפיכה לא ישנה הרבה, אם נלווים אליו מרכיבי עינוג הדדי מגוונים. אינך צריך להתמקד בחדירה ובשליטה - כי ככל שתנסה יותר כך גדל הסיכוי לאובדן השליטה. דווקא חוסר התרכזות בזה והתרכזות בתחושות הגופניות- משפר את משך הזמן.

יש שיציעו לך טיפול תרופתי. מדובר בניצול תופעת לוואי של חלק מהתרופות נוגדות-הדיכאון (כגון, סרוקסאט, פבוקסיל). לא מקובל לתת תרופות אלו באופן קבוע, משום שמדובר בתרופה פסיכיאטרית עם תופעות לוואי אחרות. אני כמטפל משתמש בהן לעיתים בשלב הלמידה כתוספת (ולא כתחליף לטיפול מיני), אם כי על פי רוב בטיפול מיני טוב ויעיל לא מגיעים לשימוש בתרופה. באשר להיותך מוכר מאוד במקום בו אתה גר, אני יכול להציע שתנסה טכניקות אלו עם כאלו שאינן מסביבת מגוריך.

תוכל להיעזר בטיפול מקצועי ע"י מטפלים מיניים מוסמכים (סקסולוגים), במהלכו תלמד טכניקות של התרכזות בתחושות ותזמון שפיכה יותר מוצלח. ניתן לגשת לטיפול גם כאשר אינך בזוגיות, לפחות כדי לקטוע את מעגל ההמנעות ולהפחית את הבושה שאתה מתאר. כדי להבטיח טיפול מקצועי ומהימן כדאי שתבחר מתוך רשימת המרפאות המוסמכות לטיפול מיני באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"מ). היתרון במרפאות אלו הוא היכולת לשלב בין טיפול רפואי ועל פי הצורך גם טיפול מיני וזוגי מוסמך ומקצועי תחת קורת גג אחת.

ד"ר רפי חרותי, מומחה ברפואה שיקומית ומטפל מיני מוסמך, מנהל המרפאה לשיקום וטיפול מיני במרכז רפואי "רעות", ת"א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש סגסולוגית
    עדי
    27/02/2009

אפשר בבקשה להמליץ לי על סקסולוגיות באיזור המרכז?

לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש סגסולוגית

הוספת תגובה

• לעדי

אורית פס
    27/02/2009

תמצא רשימה ארוכה של סקסולוגים\יות באתר איט"ם הכוללת כתובות של הקליניקות רקע קצר של איש\ת המקצוע וכל מה שצריך .שיהיה בהצלחה בבחירה,זה החלק הכי חשוב בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה חלשה בתחילת קשר
    רינת
    26/02/2009

שלום אודה לתשובה מהירה אני בת 30 פלוס והתחלתי לצאת עם גבר בן 30 הקשר בסדר, כאשר הגענו למיטה בפעם הראשונה, אחרי שלושה שבועות, עמד לו ונפל מהר.. ולא הצליח.. בפעמיים אחרות אחכ היה בסדר,{עם הנחיות והובלה מצידי) ואחכ שוב בעיה של נפילה ואחכ שוב בעיה שלא הצליח לחדור.גם הסקס שהיה היה יותר טכני בלי הרבה תשוקה מצדו למרות שהוא נמשך ומאוד רוצה בקשר. קצת נבהלתי, כי מנסיוני העשיר יש לומר לא נתקלתי בבעיה כזאת, ונראה לי שגם החשק שלי יותר גבוה וגם הניסיון. יש לציין שהוא בחור קצת סגור וניסיתי לדבר איתו על כך ושיבדוק זאת. שאלתי מה יכול לגרום לכך? והאם יש סיכוי לקשר שכזה? כשסקס טוב זה נושא שחשוב לי, והוא לא ממש מייחס חשיבות לכך אשמח לתושבה

לקביעת תור
    סגירה
    זקפה חלשה בתחילת קשר

הוספת תגובה

• זקפה חלשה בתחילת קשר

רינת
    26/02/2009

מוסיפה.. זה קרה לו בעבר בקשרים קודמים ולטענתו זה לא מפריע לו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

אורית פס
    27/02/2009

נשאלת השאלה אם סקס טוב נמדד בזיקפה מפוארת וקשיחה בכל עת...
    האם בעבר זה קרה לו בתחילת קשרים או לאורך זמן?
    אם זה קורה כל הזמן כדאי לו לבדוק זאת משום שקשיי זיקפה יכולים להיות עדות למחלה כלשהי כמו סכרת.....הוא יכול לדבר על כך עם אורולוג ואפשר אורולוג שהוא גם סקסולוג.אין מקום ללחץ אך ת מי ד כדאי להיות בצד הבטוח.
    אם באוננות זה לא קורה אז אין סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה מזיק לעצור את הגמירה?
    דור
    25/02/2009

שלום, אני מתאמן בתרגילי קגל כבר כמה זמן אם אתם יודעים מה זה.
    זה תרגילים שמאמנים אותך ללחוץ על שריר הPC חזק ועקב כך לעצור את הגמירה.

בנוסף, בטח אתם יודעים שאפשר לעצור את הגמירה אם לוחצים בין פי הטבעת לאשכים
    וכך לעצור את הזקע מלצאת.

הייתי עושה את זה כבר הרבה זמן וכשהיייתי עושה את זה השפיך בסופו של דבר לא היה יוצא
    גם אם הייתי חווה אורגזמה.
    רציתי לשאול אם מה שקרא לי זה גמירה הפוכה מה שנקרא Retrograde ejaculation
    אני מבין שזה מזיק.

האם זה קורה לי כשאני לוחץ על הנקודה הזאת? האם זה מזיק ללחוץ עליה?
    והאם זה מזיק לעצור את הגמירה גם עם שריר הPC?

הוספת תגובה

• לדודי

אורית פס
    27/02/2009

מדוע מלכתחילה התחלת להתאמן על עיכוב השפיכה?
    התרגולת הזו לא מזיקה ולגברים עם בעית שפיכה מהירה היא עוזרת להשיג שליטה טובה יותר בתזמון השפיכה,
    יחד עם זאת אם תאמן את עצמך לכך שוב ושוב יתכן שתתקשה לגמור ספונטנית .סתם כך כשתרצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה למרות שזה לא כלכך קשור לסקס...
    חסוי
    24/02/2009

אני יספר את הסיפור. לפני שנתיים הייתי במסיבה של ידידה ולאחר יומיים אותה ידידה מתקשרת אליי ואומרת לי שאיזה בחורה נדלקה עלי. אמרתי לה אוקיי וכך נגמר הסיפור. עברו שנתיים ונהייתי חבר של ילדה ממש חמודה. זה נגמר מאוד מהר (בערך חודש). באותה תקופה שהיינו חברים גיליתי שהחברה הכי טובה שלה היא זאת שהייתה דלוקה עליי לפני שנתיים. אני כבר כמה ימים מרגיש משו מאוד חזק לגבי אותה בחורה שהייתה דלוקה עליי, אנחנו מדברים והכל טוב ויפה. אני לא יודע אם היא דלוקה עליי אבל מה שכן אני יודע זה שהיא נפרדה מחבר שלה לא מזמן ואני גם עוד יודע שזה נורא יפגע באקסית שלי אם אני יעשה משהו בנידון. אני ממש חייב את העזרה שלכם אנשים!! אני כל יום נשבר מחדש. תודה רבה!

הוספת תגובה

• לחסןי

אורית פס
    27/02/2009

הקשר עם חברתך היה מאד קצר מדוע אתה חש כה מחויב לאקסית שלך?
    הדילמה שלך מעידה שאתה בחור רגיש ושואף להימנע מפגיעה וזו בהחלט מעלה אך אין סיבה שלא תמשיך להכיר את הבחורה מאותה מסיבה.מס' ימים אולי לא מספיקים לעמוד על טיבה אך אני לא רואה סיבה להימנע מהמשך ההכרות.
    תלוי גם סמיכות הזמנים שבין הפרידה לבין ההכרות עם חברתה .
    ומה דעתה של החברה הטובה לגבי הנושא? זו אחריות גם שלה לתת על כך את הדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצה...

חסוי
    01/03/2009

הממ תראי אחרי הרבה זמן שחשבתי על זה אני חושב שאני לא יעשה כלום בנידון, מהשיחות שיצא לי לדבר עם האקסית הבנתי שהיא עדיין מרגישה אליי משו חזק ומכיוון שאני לא רוצה לפגוע בא החלטתי לוותר על כל נסיון כל שהוא להתחיל עם חברתה.. עוד פעם תודה רבה על ההקשבה והעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחרונה
    מור
    24/02/2009

בזמן האחר לאחר שאני גומר באוננות אני גומר הכל רגיל וטוב אבל התחושה של הכיף מאוד ירדה האם זה קורה לאחר זמן וזה טבעי כי הגוף התרגל או משהוא אחר

לקביעת תור
    סגירה
    לאחרונה

הוספת תגובה

• איך המצב רוח שלך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/02/2009

באופן כללי?
    האם אתה העצמת את החלץ בזמן האוננות?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנה בעיה באיבר מיני
    בן
    23/02/2009

שלום קוראים לי בן ואני בן 20 שהייתי בן 15 בערך בכיתה ח' הבחנתי כי יש סוג של גושים באזור האשכים שלי (על כלי הדם) כמו כן לא פנתי לרופא וחשבתי שזה יעבור או שזה בגלל שאני מתבגר (אורמונים וכאלה). אבל כיום אני בן 20 וזה עדיין לא עבר אני חושש שאולי זה גידול סרטני או משהו כזה ואיני מצליח למצוא מידע בנושא. אני די נבוך לפנות לרופא משפחה יכול ליהיות שיש לי סרטן האשך כל כך הרבה זמן ואני פשוט לא מרגיש כלום? אשמח לקבל תשובה ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    ישנה בעיה באיבר מיני

הוספת תגובה

• לא יכול להיות שיש לך סרטן האשך כ"כ

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/02/2009

הרבה זמן. אבל המבוכה תהרוג אותך הרבה לפני....גש לאורולוג וזה ירגיע אותך!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממממש צריכה תשובה לשאלה@@
    רייש
    23/02/2009

אני(בת 22) וחבר שלי (בן 26)יוצאים שנה, אנחנו מסתדרים ממש טוב ביחד כמעט בכל נושא ,מאוד אוהבים אחד את השני וגרים ביחד,העניין הוא שחבר שלי לא מקבל את זה שאני לא גומרת מחדירה, לא פעם הפסקנו באמצע האקט המיני כי הוא התעצבן באמצע על זה שאני לא מצליחה לגמור מחדירה, מטיח בי שכל החברות הקודמות שלו כן גמרו "רגיל" ושאני צריכה ללכת ליעוץ, בנוסף לזה, מהרגע הראשון ששכבנו אמרתי לו שאני לא גומרת מחדירה והיה נדמה כאילו עולמו חרב, בהתחלה כשהוא חשב שהוא זה שיוכל לשנות את זה עוד שכבנו הרבה, אבל בחצי שנה האחרונה אם לא יותר זה מסתכם בפעם בחודש ,בנוסף הוא לא מנשק אותי או מנסה לגעת בי או סתם לחבק אותי יותר מידי, לא נדבר אפילו על רומנטיות,בנוסף פתאום הוא טוען שאני לא סקסית וכן הלאה...הנושא ממש מעיק על הקשר ואני מרגישה שאני חייה עם שותף או ידיד אבל בטח שלא חבר....דיברנו על זה כמה פעמים אך תמיד זה נגמר בריב וכל אחד נפגע מהשני,בסופו של דבר אני מרגישה שהכימיה המינית לא ממש עובדת בקשר שלנו וכואב לי מאוד, מה לעשות???? האם להפרד וזהו? האם יש סיכויי?

הוספת תגובה

• נשמע בחור ממש לא תומך. לא מציעה לך

הדס
    24/02/2009

להקים משפחה עם אחד כזה. וחוצמזה רוב הבנות לא גומרות מחדירה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה

רונן
    25/02/2009

חפשי בחור שידע לספק אותך לא בעיה לזיין כשהזין מתחכך על הדגדנן וגם מבצע חדירה אם את לא מספיק סקסית בשבילו המלה ביי ביי מתאימה. נ.ב איך זה שמסתדרים טוב ובסוף רבים במקום לפתור ולהקשיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה- גמירה אחורית
    עומרי
    23/02/2009

כתבתי בכותרת "גמירה אחורית" כי אני לא יודע בידיוק איך לקרוא לזה. אני יודע שאם גבר לא משפיך הרבה זמן אז הזרע יוצא לשלפוחית השתן, השאלה שלי היא אחרי כמה זמן זה קורה(מהפעם האחרונה שהוא השפיך) והאם זה קורא בפעם אחת(הזרע יוצא במכה אחת)או לאורך זמן

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- גמירה אחורית

הוספת תגובה

• לא הבנתי את השאלה...

ד"ר רפי חרותי
    27/02/2009

שפיכה אחורית, או שפיכה יבשה מתארת תופעה בה הזרע נודד אל שלפוחית השתן במקום לצאת החוצה, וזה קורה כתוצאה מפגיעה עצבית או אנטומית, לדוגמא, לאחר ניתוחי ערמונית, פגיעה עצבית (סוכרת, פגיעת חוט שדרה) וכדומה. לא קורה בבן אדם בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן תינוקות?
    sara
    23/02/2009

האם בטוח להשתמש בשמן תינוקות כאשר אני מנסה להחדיר את המרחיבים? ובכלל, האם הוא בטוח לשימוש ביחסי מין? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    שמן תינוקות?

הוספת תגובה

• עדיף חומר סיכוך על בסיס

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/02/2009

מים. אבל יש לא מעט בחורות שאומרות ששמן תינוקות עושה את העבודה" יותר טוב.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה