מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמת או בעיה באיבר המין?יניב02/09/2008
שלום אני בן 18 וקיימתי יחסי מין רק פעם אחת. אף פעם לא הייתה לי בחורה רצינית. מאז ומעולם יש לי בעיה כשאני מתנשק עם בחורה אחרי שיש לי זקפה יוצאות לי כמו טיפות שקופות מאיבר המין. אם אני ממשיך להתנשק איתה 5 דק' כל התחתונים שלי בנוזל הסמיך הזה. אני לא גומר ואפילו הזקפה שלי לא מלאה. מה זה יכול להיות? תעזרו לי בבקשה אני מתבייש לשאול במקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה טבעי אל חשש!
עידן מיליצ'ר02/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאונן?דורון01/09/2008
שלום אני בן 42 הבנתי שזה מאד בריא לאונן ואני נהנה לאונן פעם בשבוע אבל אני מתחיל להפסיק מיפנה שאני מבין שלגבי ההלכה זה אסור. מה עלי לעשות ? אני נשוי +2 ואישתי לא ממש חמה ואני נורא מבולבל ואני לא יכול לשאול רב. עזרו לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם באמונתו יחייה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזב
דורון02/09/2008בוקר טוב לא ציפיתי לתשובה מזלזלת התהכזבתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי שהתאכזבת, התכוונתי לחזק אותך!
עידן מיליצ'ר02/09/2008ולא לזלזל!.רוצה שוב לחזק אותך לא להרגיש אשמה על פעולה טבעית ונורמאלית שאתה עושה. להזכירך, אני לא מייצג אמונה כזו או אחרת, אלא עונה מתוך ידע מקצועי, מחקר, ניסיון וגם דיעה אישית! שוב צר לי אם נפגעת, אך אני חוזר על תשובתי הראשונה אליך! עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורון
"כחול" כרמיאל05/09/2008לגבי אישתך ה"קרה" - אולי כדאי לנהל איתה שיחה אינטימית ולהבין איך אתה יכול לעזור לה לרצות יותר סקס. אולי עזרה בבית? אולי פינוקים קטנים, אמירות אישיות ומדליקות? ואולי פשוט תספר לה שאתה מעוניין ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה כנסו!(~_~)31/08/2008
האם מישהי פה ניסתה תנוחה כזאת :הגבר שוכב על הגב אם רגל אחת מורמת למעלה(האישה מחזיקה או על הרגל שלה) האישה שוכבת עליו ודופקת אותו.מישהי פה ניסתה את זה פעם?? או ראיתם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו ו...?
ד``ר עידן מיליצ`ר01/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוחה
אורי09/09/2008ואם כן או לא. מה זה משנה? נסה את התנוחה והמלץ. או שלא. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעידן מיליצ'ר או ד"ר חרותילולה30/08/2008
בוקר טוב. מה שלומכם? יש לי שאלה בחור או בחורה אשר עושים בדיקת דם למען תרומת מוח עצם (בדיקת דם שנועדה לבדוק בעצם אם הם בעלי התאמה לתרומה). האם לאותה בדיקת דם עושים בדיקות חיוניות, כגון איידס? האם מיידעים את האדם התורם אם דמו נמצא נקי או נגוע בדבר מה? תודה על התייחסותכם. שבת שלום ונפלאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת דם ומח עצם
30/08/2008הבדיקה עוברת סקירה של מחלות מדבקות, כגון, מחלות מין דוגמת איידס.
אם התוצאה חיובית מיידעים את התורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי לד"ר עידן מניצ"ר בקשהשם בדוי30/08/2008שלום ד"ר. אני בן 27 ומאז המתמיד הייתה לי בעייה עם איבר מיני אך בתקופה האחרונה זה החל להיות קיצוני ומאוד מאוד מפריע,הבעייה החלה מתוך לחץ שנוצר עקב אירועים מסוימים בעברי וזה היה משפיע עליי בזמן שאני נימצא בסיטואציה עם בחורה שאני בדרך לקיים איתה יחסים,הבחורה יכלה להיות מושכת אך מתוך לחץ וחוסר נוחות קרו לי מצבים שאיברי לא מגיב במקרים מסוימים כאילו שאין לי שום רגש בו או חשק למין בזמן שהראש שלי לא מבין הכיצד שאני לא מגיב לבחורה שנחשקת בי ורוצה בי ואני גם אמור לרצות אותה כי היא ניראת לטעמי והיא נורא מושכת אך אני לא מתפתה ולא מקבל חשק וזיקפה,היו מקרים שהייתי צריך לדמיין בראשי כל מיני דברים עלמנת להדלק מבחורה סקסית שעומדת מוכנה לקיום יחסים עימי בכל מובן המשמעות,לאחרונה הייתה לי בת זוג לתווך ממש קצר שבועיים בערך,שבמהלכם הבחורה ישנה עימי מספר פעמים ובפעם הראשונה קיימנו יחסים ואקטים מיניים מלאים והיה מושלם טוב לא מושלם אך נאמר שהיה די טוב וכך גם ביום השני שבו קיימנו יחסים,ובפעם השלישית כשהגענו לרגע שבו אנחנו הולכים לקיים יחסים שוב,הייתה לי זקפה בכל שלב המשחק המקדים כפי שנהוג לאמר אך ברגע שהגעתי לרגע שבו אני אמור להכנס לתוכה הזיקפה שלי לא הייתה מלאה בכל זאת המשכתי אך לאחר שנכנסתי לתוכה הזיקפה פשוט לא היתחזקה רק ניחלשה עד למצב שלא יכולתי להמשיך הבחורה לא הבינה וכמובן שקצת ניפגעה המצאתי איזה סיפור ויצאתי מזה אך בפעם אחרת ששוב הגענו למצב הזה מתוך לחץ של הפעם הקודמת של מה שקרה והפחד שלא יקרה שוב,הפחד גרם לזה שאותו הסיפור במדוייק באופן של הפרטים חזר על עצמו,והאירוע האחרון ממש קרה עם בחורה אקראית ממש שאיברי לא עמד כלל בזמן שהיא מאוננת לי ואני לא מגיב בכלל זה גרם לי ממש לעירעור עם עצמי ואני מרגיש שאני מוכרח לטפל בבעייה אני מקווה מאוד שישנו טיפול יעיל לבעייה שהצגתי ואני מקווה שתוכל לעזור לי או להפנות אותי למומחה שיכול לעזור,אני יוסיף ויאמר שלפני הקשר הקצר טווח שסיפרתי לגביו היו לי המון מפגשים עם מגוון של בחורות שבהם ברובם אפשר לאמר לא היו בעיות רציניות הייתי מקבל חשק וזקפה כאחד,מה הבעעיה להערכתתך המקצועית ומה אני אמור לעשות,תודה,בדוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעידן מיליצ'ר סליחה.
שם בדוי30/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן רוצים אותך!!
30/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך במייל
ד``ר עידן מיליצ`ר01/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניין יהיה לך את המייל שלי?
שם בדוי01/09/2008לא קיבלתי תשובה במייל שלי,מסיבה פשוטה שלא צרפתי אותה,אין לי מושג מי הולך לקבל תשובה לשאלתי במייל שלו,אולם אני אשמח לקבל את תשובתך למייל שלי,הכיצד נעשה זאת מבלי שזהותי תחשף לשאר חברי האתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לשאלה זהה במייל...
עידן מיליצ'ר02/09/2008אם זה לא המייל שלך, צר לי... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועצת בי מבטים357M29/08/2008אני בן 15 ושכנה שלי בת 10 בערך מסתכלת עליי כל הזמן אני יוצא אני רואה אותה נועצת בי מבטים כאלה ופעם אחת היא באה אלינו הביתה לבקש עיתון בישביל אמא שלה וגם אז היא נעצה בי מבטים כאלה וממש בהתה בי,למה היא מסתכלת עליי ככה כל הזמן??.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואל תגידו שאני פראנואיד או משהו
357M29/08/2008אנשים היסתכלו עליי בעבר אבל לא בהו בי ככה והיא לא סתם היסתכלה עליי היה לה חיוך כזה בחלק מהפעמים.הייתי רוצה חוות דעת על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי סקרנות? אולי רגש? אולי סתם....
ד``ר עידן מיליצ`ר29/08/2008אולי משהו שאתה מקרין?, עושה? ומה זה בעצם משנה?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי על גלולותאלה29/08/2008רציתי להוסיף שאני לוקחת את הגלולה בצהריים והשלשול היה בערב של אותו יום. לפחות 4 שעות אחרי.. האם יש סיכוי שהגלולה לא נספגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד פחות סביר...
30/08/2008למדי לשרשר שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותאלה29/08/2008רציתי לדעת האם בשימוש בגלולות באם יש מעט שלשול האם ההגנה מהריון פוחתת?האם יש חשש לכניסה להריון? לא מדובר בשלשול רציני אבל בשביל להסיר ספק חשוב לי לשאול תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא סביר
30/08/2008אך לא זו הדרך להסיר ספק...
בשלשול רציני יש פגיעה בספיגת תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרושים מתראיינים לכתבה!28/08/2008לכתבה שעומדת להתפרסם לרגל עשור לכניסתה של ויאגרה ודומותיה לשוק, דרושים אנשים אשר הטיפול בתרופה "שינה להם את החיים".
מדובר בראיון אנונימי בעילום שם. הכתבה לא תהיה צהובה והמידע בה יסייע לאחרים, אשר עדיין נבוכים וחוששים לפנות לאבמון וטיפול נאותים כאשר מתעוררת אצלם בעייה בזקפה.
ניתן ליצור קשר עם העיתונאית שרון -- טלפון 050-7752737 או באימייל: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמקפיץ
30/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhpvשלי28/08/2008היי, רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את הווירוס hpv? באיזה סוג של בדיקה מדובר בנשים. והאם ניתן לערוך בדיקה גם לגברים- הבנתי שהם יכולים לשאת את הווירוס ולהדביק. אודה לתשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרHPV
28/08/2008הדרך הטובה ביותר לאבחן בקרב נשים היא בדיקת משטח PAP שנעשית בעת בדיקה גינקולוגית.
אצל גברים מדובר בבדיקת דם, בדומה לוירוסים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV
שאול31/08/2008יש היום אפשרות לבצע בדיקה לאיתור הזנים השונים של וירוס הפפילומה ובעקבות תוצאות הבדיקה לטפל בוירוסים בהתאם לצורך, רוב הוירוסים אינם מסוכנים ולכן הבדיקה חשובה מאוד. אפשר לפנות למעבדה LEM ברחובות לד"ר חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בזמן משגל - אשמח לתשובה..מורן28/08/2008שלום רב אני בת 23, יש לי בן זוג מזה שנה וחצי ואנחנו מקיימים יחסי מין. יש לי בעיה, חוץ מבתנוחה המיסיונרית, כואב לי כאשר בן זוגי נכנס עד הסוף. זה מפריע לו מאוד ולי מפריע להיות כל הזמן על המשמר שלא יכאב לי. אני רוצה להדגיש, אם הוא לא נכנס ממש עד הסוף, לא כואב לי, אבל אם הוא פתאום נכנס עד הסוף אני יכולה לקפוץ מהכאב. סליחה על הבורות אבל לא ברור לי בדיוק באיזה איבר כואב לי, אני מרגישה את הכאב בבטן התחתונה בפנים. אני לא יודעת אם זה נורמלי או שיש אצלי בעיה. איבר המין של בן זוגי גדול אבל לא בצורה לא שגרתית. אני לא מרגישה שגניקולוגית תוכל לעזור לי אשמח מאוד לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעל כאב
עוז4629/08/2008כדאי ללכת לגניקולוגית, כנראה בעיה ברצפת העגן או בשרירי הבטן לא כדאי לוותר על הכיף וההנעה, לחפש ולבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך לכאוב
30/08/2008יחסי המין צריכים להיות מקור להנאה אם זה כואב ומציק לך, הרי זה לא נורמלי.
אני לא מבין מדוע את מרגישה שגינקולוגית לא יכולה לעזור? את צריכה לעבור בדיקה של האיזור ובייחוד בחלק שכואב, לפני שמחליטים על המשך הטיפול. דווקא בחלק הפנימי של הנרתיק יש פחות קצות עצבים וכמעט אין תחושה, ובכל זאת זה האיזור שאת מתארת. כדאי שתבדקי במרפאה לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בזמן משגל - המשך
מורן16/09/2008שלום רב לעצתך, הלכתי לגניקולוגית שלי במכבי, סיפרתי לה על הבעיה והיא אמרה ש"יש מה לעשות רק במקרה של כאב בתחילת החדירה" ו"שאין מה לעשות." היא גם לא בדקה אותי, למרות שהצעתי שאולי זה יכול לעזור. התקשרתי למרפאה שעובדת עם האגודה הישראלית לטיפול מיני, מפגש ראשון שם עולה 350 ש"ח. יש עוד אלטרנטיבות? יש גניקולוג של מכבי שאפשר להמליץ לי עליו באזור ירושלים או אפילו במרכז? יש טעם ללכת לגניקולוג שהוא גם סקסולוג? אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למורן
טליה18/09/2008הי מורן , לי יש את אותה הבעיה אבל רק בתנוחה המנסיונרית -אין שום סיכוי שאני יכולה לקיים יחסי מין בתנוחה הזו הבטן בתחתונה שלי נתפסת כאבי מוות אפילו עד דמעות מנסיוני מול מומחים נאמר שזה נובע מחדירה עמוקה . פניתי לאנשי מקצוע חלק אומרים שיש דבר כזה שנקרא אדמטריוזיס או משהו כזה אצלי הגניקולוג אמר שהוא לא רואה בעיה גניקולוגית ומבחינתי זה בולשיט כי את כל התסמינים של התופעה הזו הרגשתי ואי אפשר לאבחן אותה ללא ניתוח בתוך הבטן... בכל אופן עשיתי גם בדיקות שתן ואולטראסאונד ולא היה ממצא ...אמרו לי אפילו שזה קשור בביוץ.. אבל מה תמיד יש ביוץ? תעשו טובה כולה כמה ימים יש את זה לרופאים אין מה להגיד והם מעדיפים לשלוח אותך הביתה ולסיים את היום... הרבה גניקולוגים יגידו לך שאת לא מגורה ושאין בעיה גניקולוגית אך כמוני כמוך שתינו חשות את הכאב האיום הזה שמונע את הכיף של הסקס לצערי... אני אישית לא נהנית מחדירה לא מתגרה בזה עושה את זה רק עבור הבן זוג ומחכה לשניה שיגמור... הייתי שמחה אם מישהו ייעץ כאן אחרת. טליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רפי חרותי - אשמח לתגובה
מורן28/09/2008שלום רב לעצתך, הלכתי לגניקולוגית שלי במכבי, סיפרתי לה על הבעיה והיא אמרה ש"יש מה לעשות רק במקרה של כאב בתחילת החדירה" ו"שאין מה לעשות." היא גם לא בדקה אותי, למרות שהצעתי שאולי זה יכול לעזור. התקשרתי למרפאה שעובדת עם האגודה הישראלית לטיפול מיני, מפגש ראשון שם עולה 350 ש"ח. יש עוד אלטרנטיבות? יש גניקולוג של מכבי שאפשר להמליץ לי עליו באזור ירושלים או אפילו במרכז? יש טעם ללכת לגניקולוג שהוא גם סקסולוג? אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר חירותי
לולה19/09/2008אני חייבת להגיד שגם אצלי זה ככה, גם אני מרגישה בכאב חד באותה שניה שבן זוגי חודר אלי. ישנן תנוחות מסוימות בהן החדירה לנרתיק היא עמוקה יותר ובהן אני מרגידה כאב חד, כאילו נגעו לי במקום רגיש, כאילו נכנסו עמוק מדי. זה לא נעים כלל ויכול אף להרוס את כל החשק באמצע... אני לא יודעת מה לעשות עם זה, זה מציק. איך אני בודקת את זה אם איני יכולה לשים את האצבע על המקום המדויק של האיזור "הפגיע"? עליי לציין כי בבדיקה גניקולוגית אמנם לא אמרתי דבר על כך לגניקולוג, אך הבדיקה יצאה תקינה. מה אני עושה עם בעיה שכזו? מחכה לתשובה במהרה. תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק אצלך זה ככה
20/09/2008יש הרבה שזה ככה אצלן.
מה קורה שאת נוגעת בעצמך? מה קורה באוננות? מה קורה בהחדרת משהו אחר (ולא הפין)? האם בן זוגך יודע על הכאב? כיצד הוא מתכונן לפני החדירה? כיצד את מכינה אותו?
אם בבדיקה גינקולוגית לא התלוננת ולא מצאו דבר, זה לא אומר כלום. כדאי שהבדיקה תיעשה ע"י גינקולוג בעל מומחיות בסקסולוגיה ומודעות לנושא תפקוד מיני, וכדאי לכוון אותו לקיומה של בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך אני פונה לרופא כזה? זה פרטי?
טליה23/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לד"ר חירותי
לולה24/09/2008אהלן ד"ר חרותי בתגובה לשאלות שלך הנה אני עונה. כשאני ורק אני נוגעת בעצמי אז לא כואב לי כי אני שולטת על מה "נכנס" אליי ועל עוצמת החדירה. גם אם זה ויברטור אני לא מרגישה בכאב כזה כי שוב, הכאב הזה מופע רק בתנוחת דוגי סטייל שבה החדירה היא עמוקה במיוחד ולעיתים אף שבן זוגי הוא מעליי ומרים את פלג גופי העליון אליו. בזווית כזו החדירה מעט יותר עמוקה ורק בהן אני מרגישה את הכאב הספציפי הזה. באוננות אין כל כאב. בן זוגי לא יודע על כך ואני לא מכינה אותו לפני, לא יודעת למה, אולי זה לא מספיק חשוב לי. איפה יש באיזור הצפון מרפאה או רופא מומחה המטפל בבעיה מסוג כזה? כמה זה צריך לעלות פחות או יותר ? אודה לך על תשובתך. המשך יום נפלא.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת מרפאות
25/09/2008רשימת מרפאות לבריאות מינית באתר האגודה הישראלית לבריאות מינית
ניתן לברר שם עלויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחםפ תקווה27/08/2008שלום רב, עשיתי היום צילום רחם. הרופא לי יכל לבצע את הצילום אחרי שהתחיל בתהליכים הוא אמר לי שיש "בעיה תכנית" אולי ברחם הוא מתכוון!!! אני רוצה לצטט את מה שרשם בתקווה שתתנו לי תשובות. " בנסיון לצלנח רתת הקטטר ל k עובר........ inf-0.5 לכך לא ניתן לבצע צילום" אני מנסה ורוצה להבין מה זה כולי תקווה שתעזרו לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנא הפני שאלתך לפורום גינקולוגיה
28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה בבקשה..moti15627/08/2008כשאני עושה יחסי מין עם חברה שלי ואז מוציא לדקה את איבר המין שלי להרגע אני מנסה להחזיר ולא מצליח כי הכל כבר התייבש. מה עושים?? תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה דחוף?!
27/08/2008אתם עדיין במיטה? ;)
וברצינות, תמשיכו להתגרות בדרכים אחרות שמענגות את שניכם ואינן מחייבות חדירה. אם תירגעו ותתמקדו בהנאה, היובש ישתפר ועמו גם הזקפה. במידת הצורך ניתן לשלב מסככים, זה גם מגביר את ההנאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בנרתיקםאסו27/08/2008התחתנתי מזה כשבועיים לפני החתונה ניהלתי יחסי מין עם אשתי בלי חדירה וכל הזמן הרטיבה מאוד אפילו חשבתי שהיא מרטיבה יותר מדי, גם אחרי החתונה בימים ספורים הייתה לנו חדירה והיא הרטיבה ס לאחרונה, בשבוע האחרון אנחנו מנסים לקיים ליחסי מין אך הנרתיק שלה יבש ומתקשים בחדירה, למרות ניסיון ארוך בזמן הגירוי אך ללא תועלת, ואם מרטיב מרטיב מעט מאוד, ובזמן החדירה אני מרגיש שהנרתיק נעול והיא לא מגורה אלאוהיא מרגישה כאבים ולאחר שאני שופך בפנים היא טוענת ששורף לה בפנים.... האם תוכלו לעזור לנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבינתיים
27/08/2008תוכלו להשתמש בחומרי סיכה, דוגמת KY gelly או FEEL של דורקס (יש בכל בית מרקחת ואין צורך במרשם רופא).
אל תנסה לחדור אם היא יבשה או אם אתה מרגיש ש"הנרתיק נעול" כדבריך. ייתכן שהיא רגישה לזרע וזה מה שגורם לה צריבה וגם "נועל" אותה בפעם לאחר מכן. על כן נסה שימוש בקונדום ותראה אם השריפה נעלמת.
אם הבעיה ממשיכה, רצוי שתגשו לאבחון וטיפול במרפאה מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירת השפיכהתומר25/08/2008כשמתחיל תהליך האורגזמה אני יכול פשוט למנוע את השפיכה ע"י כיווץ השריר (כמו כשמתאפקים לעשות פיפי). אני עושה את זה במקרים שאני עדיין לא רוצה לגמור ורציתי לדעת האם יש בכך סיכון או נגרם נזק כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין בעיה!
עידן מיליצ'ר26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)