מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שמסקרנת אותייוסי09/08/2008
ככה: יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי כל הזמן, וכתבתי אותה בפורום של ספורט,והם מחקו לי את ההודעה ששאלתי,מקווה שכאן יענו לי אז ככה: אני מתאמן הרבה בחדר כושר, בשביל לפתח שרירים צריך לאכול חלבונים, החלבונים בונים את השריר, עכשיו, כאשר גבר מקיים יחסי מין עם בחורה ,הוא פולט מהאיבר מין שלו זרע, הזרע זה חלבונים (אני חושב). עכשיו , השאלה שלי אחריי אימון בחדר כושר,שאני מתאמן קשה ,חוזר הביתה אוכל חלבונים, ובלילה מקיים יחסי מין, זה לא "מתבזבז" החלבונים בסקס? והשריר לא מקבל כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך בפורום נוער...
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עניתם לי?אורלי08/08/2008
שלום, אני ממש צריכה תשובה. אני שואלת שוב ומקווה להענות: אני בת 20 והתחלתי לקחת גלולות, ולא ברורים לי כמה דברים. מתי עלי להתחיל עם החפיסה הבאה? אם למשל סיימתי אחרי 21 יום ביום שני, אני צריכה לקחת את הכדור הראשון ביום שנין שאחרי זה? ולגבי הכיסוי של הגלולות. האם בתקופת הזמן שבין החפיסות, וכשהמחזור כבר נגמר(משהו כמו יום) אני מוגנת, או שלא? ממה שהרוקח אמר לי אני לא כ"כ סגורה על הדברים (הוא היה מאוד לא סימפטי :( ) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
דנה10/08/2008קודם כל הכל כתוב בהוראות אבל הכל אופן, אחרי 21 גלולות יש הפסקה של 7 ימים ואז את מתחילה שוב נגיד לקחת גלולה אחרונה ביום שני, גלולה הבאה צריכה להיות 7 ימים אחרי כלומר יום שלישי בזמן של ה7 ימים האלו את יכולה לקיים יחסים בכיף,ואת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האיבר הוא שריריאיר08/08/2008
אם האיבר הוא שריר אולי כדאי שיתחיל להרים משקלות, ואולי הוא יגדל יתעבה ויתחזק....... שאלות של דבילים !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחחחחח XD
(~_~)08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-)
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקשמואל07/08/2008
האם יש אמת בתכשירי ההשהיה שנמכרים שנמכרים בחנויות סקס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אבל אפשר לקנות גם בפארמים
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008עזרקאין 2% או 5% או תכשיר הקרוי אמלה
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ככשמואל07/08/2008
האם תיתכן ירידה בכמות השפיכה ואיך מגבירים את הכמות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין מחלה, אין סיבה לירידה בכמות
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008השפיכה אלא אם כן מאוננים ו/או מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה, והגוף לא מצליח ל ייצר מספיק זרע. אם לא תהייה תדירות גבוהה אז יצא יוןתר זרע.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בפעם הראשונה....אנונימי07/08/2008
שלום. אני בן 14. אתמול אוננתי בפעם הראשונה שלי . האמת שלא שיפשפתי אבל אוננתי בדרך אחרת. ופתאום הרגשתי את הזרע עולה.סתומרת אני מתחיל לגמור. זה הדאיג אותי מאוד מאוד. שפשוט עצרתי אותו לא נתתי לו לצאת . אני עד עכשו מבוהל מאוד. עצרתי אותו ולא נתתי לו לצאת ואחר כך. נבהלתי ולא הצלחתי להרדם בלילה. האם זה מזיק לעצור את הגמירה? עוד עניין. מתחת לאיבר המין שלי יש מין בלוטות פנימיות כאלו כמו אבנים קטנות כאלה בעלות צורה לא מוגדרת. אשמח לקבל עזרה, יעוץ ותשומת לב. תודה מראש, אנונימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מבהיל אותך?
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשפיך מה רע בזה? אל תעצור את עצמך
(~_~)10/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלה מלפני יומייםמשה06/08/2008
שלום רב רציתי לדעת מדוע לא נעניתי לשאלתי מלפני יום ב5 לחודש לגבי איך בדיוק מודדים את איבר המין אנ א ענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודדים מקו האשכים עד לקצה הכיפה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/08/2008ומסביב בזיקפה, כדי למדוד היקף
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכבות...אמאוהבת06/08/2008
שלום , אני בת 34, בזוגיות מאושרת מזה כשלוש שנים. הבעיה היא שבכל הקשור לסקס אני מלאה בעכבות באופן שמפריע בסופו של דבר לשנינו - הסקס ביננו סהכ טוב וכך גם התקשורת. ברור לי שהעכבות האלה הם זכר לתקיפה מינית קשה שעברתי לפני כשש שנים וגם לחינוך בעייתי מאד מבית. עברתי טיפול לפני כמה שנים שלא צלח - וכרגע בעקבות קושי כלכלי אני לא יכולה לפנות לטיפול והייתי שמחה לקבל המלצות לספרים העוסקים בנושא בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר חגית כהנא06/08/2008לפי הסיפור שלך את זקוקה לטיפול וקריאת ספרות לא תספיק
במרפאות הציבוריות העלות נמוכה יחסית וזו אופציה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות.. גלולות.. שאלה למומחיםברקת06/08/2008
הי מה שלומכם? שאלה לי לפני כמה שנים, אם להיות מדויקים אז ב-2001 התחלתי לקחת גלולות "מרסילון". נטלתי אותן כשלוש וחצי שנים. עכשיו. אני זוכרת כי הייתי תקופה מסוימת במהלך נטילת הגלולות שבה סבלתי ממיגרנות נוראיות על בסיס יומיומי, מה שהפריע לי בעבודה וכמו כן פגע בשגרת החיים. אני מעוניינת לקחת שוב גלולות אך הדבר מציק לי. אני סובלת אומנם ממיגרנות אך כבר לא ע"ב יומיומי ויודעת בחלקן אין לשלוט בהן, מודעת למה אני אוכלת ולמה שאסור לי לאכול על מנת למנוע התפרצות. כמו כן יום יומיים לפני מחזור יש לי לרוב מיגרנה וגם במצבי לחץ. יש תחליף? האם נטילת גלולות מעודדת מיגרנות? האם גלולות עם רמת הורמונים נמוכה יותר יכולה לעזור בעניין? אשמח מאוד לתשובה. יום נפלא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומיגרנות
ד''ר חגית כהנא06/08/2008יש לך נטיה למיגרנות שגלולות יכולות להחמיר אך לא בהכרח - נטילת גלולות הינה ניסוי ותהייה גשי לרופא/ת נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהaxl06/08/2008
איבר המין שלי בגודל 13 סנטימטר ולא עבה במיוחד איך אני יכול להגדיל אותו ללא לקיחת כדורים למינהם או לעשות ניתוחים אל תגידו לי שזה הגודל הממוצע כי זה לא =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו באמת
ד''ר חגית כהנא06/08/2008לא ידוע על דרך פלא להגדיל את איבר המין
הדרך הטובה ביותר היא ללמוד לאהוב את איבר המין שלך במלוא גודלו והדרו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה ששמעתי..
axl06/08/2008יש מן תיאוריה האומרת שמפני שאיבר המין הוא שריר אפשר לחזק אותו ולעבות אותו השאלה היא אם את\ם מכירים מקום שבו מלמדים או נותנים מידע באינטרנט לגבי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמידע באינטרנט אינו אמין דיו
ד``ר עידן מיליצ`ר06/08/2008בכדי לעשות את מבוקשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=-
axl07/08/2008אין דרכים להגדיל את איבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדול יש ניתוח אך לא עושים אותו
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008למי שאין תופעה הנקראת מיקרו פניס. ראק על זה בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדול על הגודל
09/08/2008ראשית, הפין שלך לא קטן אלא לגמרי נורמלי. תהיות לגבי גודל הפין מטרידות גברים מימים ימימה ואף תורמות לפרנסת שרלטנים רבים. לפי קריטריונים רפואיים פין נחשב תקין במידה ואורכו יותר מ- 6.5 ס"מ במתיחה מקסימלית (כשהוא רפוי) או יותר מ- 10 ס"מ בזקפה מלאה. בעיקרון, פין שמאפשר קיום יחסי מין עם חדירה נחשב לפין תקין. בתחום זה אתה יכול להיות רגוע – גודל ותפקוד הפין שלך תקינים לחלוטין. מאוד טבעי שהפין מתכווץ ומצטמק במצבים מסוימים, כגון כאשר קר, כמו שהוא גדל במצבים אחרים ללא קשר למידת הריגוש המיני (כגון, בזמן התעוררות בבוקר).
לגבי האתרים בהם אתה נתקל באינטרנט (או במודעות בעיתונים), אשר עוסקים בשיפור התפקוד המיני והגדלת הפין בדרכים מופלאות, הרי מדובר באתרים מסחריים למטרות רווח, וכך גם השיטות המוצעות בהן. מדובר בהונאה, רמאות וניסיון לנצל תמימותם של גולשים הנבוכים לפנות לטיפול מקצועי. הרווח המושג, אינו באורך הפין, אלא בעיקר של בעל האתר. אם נתייחס לספרות רפואית מדעית, המתבססת על עובדות ותוצאות מחקרים מבוקרים, הרי שאין גלולה או שיטה טבעית להגדלת איבר המין.
בטיפול קצר מועד ניתן לסייע לך ללמוד לשפר את הדימוי העצמי ולהעלות את הביטחון העצמי שלך, וזה יעזור הן בצבא והן ביצירת קשרים. כדאי שתפנה למרפאה מוסמכת, מתוך רשימת המרפאות המוסמכות לטיפול מיני באתר של האיגוד הישראלי לטיפול מיני (איט"מ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא מקיימים יחסי מיןטל05/08/2008אני וזוגי חיים יחד כבר 3 שנים ונישאים בקרוב. אנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר כמה חודשים. בכלל! לא חדירה ולא אורלי כלום. הוא מטבעו חסר חשק מיני, אך בזמן האחרון הגענו לשיאים חדשים ומשונים. חודשים בלי כלום. האם זה הגיוני? האם גבר יכול לא לגמור כל כך הרבה זמן? או שהוא בטח מאונן ואיני יודעת?! אני מודאגת. אפילו לירח דבש לא בא לטוס... בשביל מה? גם ככה זה לא יהיה רומנטי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשאלות שלי רציניות! תענו לי בבקשה.
טל08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה חשבת שיקרא שהוא יפרפר על הרצפה
(~_~)08/08/2008ויצא לו כסף מהפה או משהו?? הוא לא צריך את זה כל כך כניראה,את ניסית ליזום סקס? הוא לא צריך להיות היוזם כל הזמן ואת יכולה לברר אם משהו מפריע לו אולי הוא לחוץ ממשהו בכל מקרא אין שום סיבה שלא תזמי סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*קצף
(~_~)08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דיברת איתו על זה?
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008האם משהו השתנה או כך היכרת אותו? מה קורה אם את יוזמת? כשיש מין הוא טוב?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותאלה05/08/2008התחלתי לקחת גלולות לפני שבועיים פעם ראשונה ביום הראשון של המחזור. מאז ועד עכשיו אני עדיין מדממת.ולא כתם פה כתם שם אלא ממש.פשוט לא הפסיק המחזור. אמנם בעוצמה פחותה יותר. האם זה הגיוני? האם להפסיק לקחת את הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות
ד''ר חגית כהנא06/08/2008בתחילת השימוש בגלולות תתכנה תופעות לואי כמו בחילות גודש בחזה אי נוחות בבטן ודימום בד"כ כתמי
התופעות הנ"ל נעלמות ואינן מסוכנות אלא חלק מתהליך ההסתגלות של הגוף לגלולות.
אחרי שבוע את מוגנת מהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא גלולותאלה05/08/2008אני לוקחת גלולות בשם יסמין. רציתי לדעת מה אחוז ההגנהמהריון שמספקת הגלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם את לוקחת באופן סדיר בלי
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2008לפספס, אז ההגנה היא גבוהה מאוד כמעט 100% אין לך מה לדאוג אם את מקפידה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן מיליצ'ר - בשבילךתותי04/08/2008הי עידן מה שלומך ? רציתי לשאול שאלה בנושא מין אנאלי. אילו טיפים אתה יכול לתת בנושא? אני יודעת שצריך ורצוי להיעזר בהרבה שמן סיכה איכותי ע"ב מים, חדירה זהירה איטית וכמובן שרצוי להתרוקן לפני. השאלה מה זה להתרוקן, שירותים "כבדים" מספיקים או שרצוי לעשות חוקן לפני? האם חוקן בכלל זה בריא? כל כמה זמן אפשר לעשות את זה? שמעתי גם שזה יכול לעשות טחורים או לפתח טחורים נוספים למי שכבר סובל מזה, האם זה נכון? ראיתי תשובה ארוכה ומפורטת שלך פה למישהי ששאלה גם בנושא זה. אשמח לפירוט נוסף. שיהיה שבוע מעולה, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמורכב
טל04/08/2008לגבי הגמירה המהירה יש דרכים לעבוד על זה כמו ללכת לטיפול אצל סקסולוג או אוננות כלומר לאונן יותר ושליטה עצמית כלומר לזיין לעצור לאונן לעצור ולהמשיך וכדומה . כתבו על זה כאן לא מעט כדאי לך לחפש באתר פשוט בשורת חיפוש. לגבי בעיית המין האוראלי זה לא הכי נעים להיות המורה והדרך הטובה ביותר לדעתי ללמד צריך להיות באמצעות סרט טוב וספר טוב שגם לא בעיה למצוא באינטרנט. לגבי בעית של רטיבות אז אני לא רואה בזה שום בעיה אלא אם יש גם ריח לוואי שזה בעצם מה שמפריע לו מעבר לזה כדאי שיצפה ויקרא על עינוג ועל החשיבות של עינוג בת הזוג . אם את מרגישה שאתם צריכים לגוון את חיי המין שלכם אז כדאי אולי לקרוא סיפורים ביחד עם חבר שלך שכותבים אנשים באינטרנט על חוויות המין שלהם או אפילו פנטזיות ואם יש אחד שמגרה אתכם למה שלא תנסו ותכנסו למשחק, אם את מרגישה שהוא לא זורם אז תסחפי אותו ואם זה לא הולך אז תזדקקו לטיפול זוגי לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסע במעלה החלחולת....
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2008יחסי מין אנאלים הם דרך טבעית לביטוי המיניות כחלק מהרפרטואר המיני למימוש האהבה התשוקה וחדוות המין בזוגיות. . פי הטבעת הוא אזור ארוגני מאוד גם אצל נשים וגם אצל גברים וככזה המגע בו יכול לענג. את שני המינים.
במחקרו של הנט (HUNT )בשנת 1977 דווח על 25% מהנשים שניסו לקיים מין אנאלי. אצל רדבוק REDBOOK) )בשנות ה-80 דווח על 43% אשר ניסו יחסי מין אנאליים, אך רובן ציינו שפעילות זו אינה חביבה עליהן....בלשון המעטה!. יחד עם זאת יש נשים שאכן נהנות ממין אנאלי פגשתי ...בעבודתי...נא להירגע ?, נשים שמעידות שגירוי החור האנאלי מזרז להן את האורגזמה, בכלל המגע והחיכוך באיזור גורם להן לעונג שונה מהעונג הנרתיקי. כמו כן, לא מעט גברים מעידים על הנאה מרובה ממגע מסביב לפי הטבעת ובתוך החלחולת... ולא, הם לא הומוסקסואלים בהכרח.
"מאחורה" "באגזוז" "זיון בתחת" "מעשה סדום","שלא כדרך הטבע" כל אלו ואחרים, מבטאים את המגע המיני האנאלי. הישבן, החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק (רימינג) ועד החדרת איבר המין או חפצים, כמו דילדו או סטרפאון, לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג וכאמור, אין בו בכדי להעיד על נטייה מינית כזו או אחרת.
מומלץ לקיים מין אנאלי מספר שעות לאחר ארוחה (לא מיד) ולאחר מתן צואה....אין רצון שיקרה ביחסים, משהו שיפגע בכבודנו בעודנו מרפים את אחורינו.
בשלב ההכנה, יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן (למהדרים). קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. במידה ולא....אוופססס... על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושי שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת אצבע עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. חשוב להשאיר את האצבע מספר דקות בתוך הרקטום מבלי להזיזה, כל זאת על מנת לתת לשרירי פי הטבעת להתרגל ל"אורח החדש".
לאחר מכן, כשנוח עם האצבע, ניתן להכניס אצבע נוספת ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם, עלולה לגרום לכאב ואפילו לפציעה של פי הטבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2008בשלב ההכנה, יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן (למהדרים). קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. במידה ולא....אוופססס... על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושי שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת אצבע עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. חשוב להשאיר את האצבע מספר דקות בתוך הרקטום מבלי להזיזה, כל זאת על מנת לתת לשרירי פי הטבעת להתרגל ל"אורח החדש".
לאחר מכן, כשנוח עם האצבע, ניתן להכניס אצבע נוספת ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם, עלולה לגרום לכאב ואפילו לפציעה של פי הטבעת. חשוב לציין כי ביחסים הטרוסקסואלים, כאשר הגבר הוא האקטיבי, ין לקיים יחסים אנאליים ומיד יחסי מין בנרתיק. איסור זה קיים מחשש לזיהום. יש לנקות קודם את איבר במין ואז, אם עוד כוחך בין מותניך,אפשר לקיים יחסי מין בנרתיק!
תופעות לוואי:
1) יתכן ותוך כדי ו/או מיד אחרי, יהיה לחץ לרוץ לשירותים ולחרבן.
2) שחרור נפיחה הוא דבר טבעי העלול להתרחש כשמין אנאלי מתממש.
3)יתכנו כאבים בעכוז מספר ימים לאחר ה"שימוש.
4)לא רצוי לקיים מין אנאלי למי שסובל מטחורים.
5)אין מניעה לקיים "רימינג"- מין אוראלי-אנאלי...כל עוד מקפידים על היגיינה!
5)לא רצוי לקיים "פיסטינג"- הכנסת אגרוף לפי הטבעת....כן , כן... יש דבר כזה! לא מומלץ!!
ולבסוף, רק לידיעתכם, עד 1988 היו אסורים בישראל מעשי סדום גם אם נעשו בהסכמה. תיקון חוק העונשין באותה שנה, ביוזמת שולמית אלוני, שינה את החוק.
אז מותר....מי שמעוניין, נסו ואולי גם תהנו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בסקסהמחכה04/08/2008שלום למומחים וכולם אני צריכה עצה ידידותית/מקצועית: אני בת 28 יש לי חבר מדהים ואנחנו אוהבים מאוד. ברמה המנטלית החיבור שלנו ממש טוב אבל בסקס המצב קשה ביותר: קודם כל, הוא לא יודע "להפעיל" את המשחק המקדים, לקח לי זמן לעבוד על זה, היום המצב יותר טוב, עדיין לא מושלם. דבר שני הוא מאוד אוהב לחדור (ואני נהנית שהוא בתוכי) ומצד שני הוא גומר נורא מהר, אנחנו לא כמעט לא מגוונים בתנוחות ולא במקומות ("כי אלה דברים שאתה עושה עם סתם בחורה ולא עם אהבת חייך שאתה מכבד אותה ולא רוצה שזה יהיה זול") ושיא השיאים הוא שהוא לא מוכן לרדת לי כי אני רטובה מדי!! שאגב עד שהכרנו לא ידעתי שזו בעייה זה מעולם לא הפריע לאף אחד, להפך... אנחנו אוהבים מאוד ואני לא רוצה שזה יהרוס הכל. כמובן שדיברנו על זה אבל הוא מאוד פגיע וכדי לא להרוס לי הוא מעדיף פשוט לוותר לפעמים.... חבר'ה, עצה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמורכב
טל04/08/2008לגבי הגמירה המהירה יש דרכים לעבוד על זה כמו ללכת לטיפול אצל סקסולוג או אוננות כלומר לאונן יותר ושליטה עצמית כלומר לזיין לעצור לאונן לעצור ולהמשיך וכדומה . כתבו על זה כאן לא מעט כדאי לך לחפש באתר פשוט בשורת חיפוש. לגבי בעיית המין האוראלי זה לא הכי נעים להיות המורה והדרך הטובה ביותר לדעתי ללמד צריך להיות באמצעות סרט טוב וספר טוב שגם לא בעיה למצוא באינטרנט. לגבי בעית של רטיבות אז אני לא רואה בזה שום בעיה אלא אם יש גם ריח לוואי שזה בעצם מה שמפריע לו מעבר לזה כדאי שיצפה ויקרא על עינוג ועל החשיבות של עינוג בת הזוג . אם את מרגישה שאתם צריכים לגוון את חיי המין שלכם אז כדאי אולי לקרוא סיפורים ביחד עם חבר שלך שכותבים אנשים באינטרנט על חוויות המין שלהם או אפילו פנטזיות ואם יש אחד שמגרה אתכם למה שלא תנסו ותכנסו למשחק, אם את מרגישה שהוא לא זורם אז תסחפי אותו ואם זה לא הולך אז תזדקקו לטיפול זוגי לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)