מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרע דליל ושקוףאורן14/07/2008
יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר כמה שנים. כאשר אני גומר וגם לפני כן, תוך כדי גירוי מיני, אני פולט כמות גדולה של נוזל זרע דליל מאוד, שקוף, ממש דומה למים. אני יודע מאחרים ומאחרות שבדרך כלל הנוזל סמיך בהרבה וצבעו לבן יותר מאשר שקוף. אני מוטרד בשאלה האם יש קשר בין זרע דליל לבין עקרות? ואם לא - על מה זה יכול להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד''ר חגית כהנא17/07/2008גש לאורולוג שיבדוק אותך ותבקש גם הפניה לבדיקת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף פעם לא גומרתאנונימית13/07/2008
היי..אני בת 23 יש לי חבר כבר 7 חודשים, ואף פעם לא גמרתי איתו במהלך סקס. העניין הוא שאין לי ממה להשוות, כי לפני שהכרתי אותו היו הפעמים הראשונות שלי ומן הסתם בפעמים הבודדות הללו אף פעם לא נהנתי במהלך הסקס, כי תמיד כאב לי מאוד וכבר פחדתי מהכאב, ממה שהבנתי המבנה של איבר מיני הוא צר, ולקח זמן עד שהנרתיק התרחב. בפעם הראשונה שלי ושל חבר שלי היה כאב שהלך ונמוג במהלך השעות, ואח"כ הכל היה בסדר אני אפילו נהנת במהלך סקס, רק שאני לא מגיעה לאורגזמה. הייתי רוצה לדעת עם הגמירה אצל נשים היא עניין פיסי או עניין פסיכולוגי. אפילו הייתי רוצה לדעת אם זה קשור אולי לניתוח פשוט שעשיתי לפני 4 שנים, הוצאת ציסטה מהשחלה השמאלית, ששייתכן משפיע על כל העניין הזה. עשיתי בדיקה גינקולוגית לפני חצי שנה והכל היה תקין. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא יודעת למה אני אף פעם לא גומרת, העניין מתחיל לתסכל את שנינו. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכולוגי
ענת15/07/2008הוצאת סיצטה לא פוגעת ביכולת הפיזית להגיע לאורגזמה, אך עלולה לפגוע ביכולת הרגשית להגיע אליה אם את עדין מפחדת שיש בך איזשהו ליקוי פיזי שמונע ממך להגיע אליה- ובכך את הופכת את העניין לנבואה המגשימה את עצמה. את גם לא תגיעי לאורגזמה אם תמשיכי לאלץ את עצמך להגיע אליה, ולהרגיש מתוסכלת שהיא לא מגיעה. זה עובד לפי העיקרון של ויקטור פראנקל שטען שכאשר הצורך חזק מדי דווקא אז המטען הרגשי שסביבו יכשיל את הנסיון לספק אותו. במילים אחרות- כל עוד את רוצה בזה יותר מדי, זה לא יבוא. תוותרי על הרעיון להגיע לאורגזמה. תתרכזי בהנאה של הכאן-ועכשיו מהמין, תתרכזי בתחושות הגופניות שלך ומה עושה לך טוב. האורגזמה עצמה לא חשובה. אבל משהו חשוב שאני רוצה לציין- ותקף מאוד לגבי נשים, זה שרובנו- לצערי הרב- לא אוהבות את עצמו מספיק, וממוקדות יותר בלספק את הציפיות של הגברים מאשר לספק את הרצונות האיישים שלנו. תחפשי בתוכך אם את מרגישה אולי לא ראויה לטוב, או שרק אם את מספקת צרכים של אחרים- רק אז את ראויה לטוב. אורגזמה זה עניין מאוד אנוכי. כמו כן, תנסי להיפטר מכל מני הנחות לגבי מה את אוהבת ומה את לא אוהבת במין- תתנסי במגוון רחב יותר בלי לעצור בעד עצמך רק כי זה לא מסתדר עם הרעיונות שלך לגבי עצמך. לפעמים אורגזמה נמצאת דווקא במקום שלא היית מחפשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת
אורי15/07/2008איני יודע עד כמה את מכירה את גופך. דפדפי אחורה, במספר תגובות, הגולש רועי מפנה לספרות מקצועית בנושא זה. לאחר שתכירי את גופך אני בטוח שגם האורגזמה המיוחלת תגיע. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי ל נהנה מהמין! קשה לי! איך נהיהאביגיל13/07/2008
אנו נשואים שנה + ומנסים להרות. בעלי לא נהנה מהמין. לא נמשך לחזה שלי. ממש כך. זה יכול להיות?! רואה בכל רק צד טכני. מה יהיה עלינו?.... אפשר עצות מועילות?! תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך הגעתם עד הלום
רועי14/07/2008אני מתקשה לבין איך הגעתם למצב שאתם נשואים שנה ואין לכם מין טוב ועוד יותר מהכל בעלך הוא זה שלא נהנה מהמין? אתם ממשפחה חרדית במקרה? לא שכבתם לפני החתונה? כי אחרת אני מתקשה מאוד להבין ובמצבך נדרש טיפול אישי ומסור של סקסולוג טיפול זוגי וטיפול יחידני של כל אחד מכם ובעיקר שלו כדי להבין מה דוחה אותו ולמה אולי בכלל הוא לא נמשך לנשים וצריך להוציא את זה . אבל בואי לא נסיק מסקנות מרחיקות לכת פשוט תגשו לטיפול זה יהיה שווה את הכסף לדעתי כי אחרת לא ניתן להמשיך את מערכת היחסים הזאת ככה לטווח הארוך בטח שלא כדאי להביא ילדים במצב כזה. זאת דעתי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיית אונסאלון13/07/2008
שלום, אני בן 30, הומו, ויש לי המון פנטזיות אונס. בשני התפקידים.. אני מוריד סרטים באינטרנט, שיש בהם סצנות של אונס של בחורות, לפעמים אמיתיות לחלוטין! או סתם ביום של מין בכפייה. אני מתגרה מזה מאוד. ואחרי זה כשאני גומר אני מרגיש כמו חרא רציני שיש לי בעיה. יש לי כל מיני פנטזיות, גם של שליטה, שחלק מהן אני מתכוון לממש, אבל מה לעשות עם העניין הזה? אשמח לכל עצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיות
ד''ר חגית כהנא14/07/2008אין כל רע בפינטוז פנטזיה על אונס מאד מקובלת
לגבי המימוש ? אני מקווה שלא תנסה או תתנסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין..
אלון14/07/2008את אומרת לי שכשאני רואה בחורות נאנסות בסרט לא מבוים ומתגרה מזה מינית, אין בזה שום בעיה?? את סגורה על זה? יש לך מושג איזה גועל אני מרגיש אחרי זה? זה לא נראה לך סימן לפסיכופטיה קלה? אם הייתי רואה סרט פדופילי, עם נערות בנות 8 וזה היה עושה לי את זה, גם אז היית אומרת שאין שום בעיה כל עוד אני לא מממש את זה? או שאולי כאן זה לא המקום לשאול על זה.. .? אפשר אולי תשובה קצת יותר עניינית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא ענתה תשובה מושלמת
רועי14/07/2008כל פנטזיה היא לגיטימית , אין לנו הרבה שליטה על מה שעובר לנו בראש אבל כל זמן שהוא עובר רק בראש זה בסדר. הבעיה אצלך היא שאתה חש שהפנטזיה היא לא לגיטימית ולכן אתה עצבני. אז תן לי להרגיע אותך ולומר שכל פנטזיה בין אם היא על יחסים הומואים או על אונס או על משחקי תפקידים היא לגיטימית ויש זוגות שמשחקים כיחסי מין מקדימים את משחק האונס. אז שוב אם אתה חש שהפנטזיה היא שלילית אז אין לי אלא לומר לך תפסיק מצד שני אין לך שליטה על זה ושום כדור או טיפול שתעשה לא יעצור את זה. מה שכן אם תהפוך את הפנטזיה למציאות ותעשה באמת מעשה שיפגע במשהי ללא הסכמתה זה משהו אחר וכאן אתה נחשב לאחד שלא מסוגל לשלוט בעצמו ויש לאשפזו על מנת שלא תהווה סכנה לציבור. אז מה למדנו ===> פנטזיות סבבה תהנה ===> משחקים בהסכמה סבבה תהנה ===> מציאות =כלא תהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון!
ד``ר עידן מיליצ`ר18/07/2008יהייה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי בנושא. מתוך מה שקראתי לא ניתן להבין האם זה רק מה שמניע אותך ביחסי מין. האם רק בפנטזיה או במימושה אתה מגיע לסיפוק מיני וכו'. יהייה נכון לשבת מול איש מקצוע ולבדוק את העיניין לגופו ולעומקו. אני יוצא מנקודת הנחה שאם פנית, זה דבר שמציק לך!
אל תהסס! פנה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה פנטזיות אונס עושות לנו את זה
ענת15/07/2008לי עצמי, כאישה, יש פנטזיות של אונס. חקרתי את הנושא וגיליתי שאין מדובר בפנטזיה נדירה. ההסבר הלוגי ביותר לפנטזיות אלו הוא שבמקרה של אונס, האחריות לסקס היא על האנס ולא על הקורבן, כך שהקורבן לא צריך להרגיש רע על שעשה סקס (=משהו אסור בעיניי הסופר אגו) משום שזה נכפה עליו. כלומר- הנאנס חופשי מאחריות ולכן קל לו יותר להשתחרר מבחינה מינית. (רק בפנטזיה, כמובן! במציאות כמובן שזה לא כך). כמו כן, גם התחושה שמישהו רוצה אותך בכזה להט שאינו מסוגל לשלוט בעצמו ולרסן את דחפיו- מחמיאה לאגו ומורידה עכבות של חוסר בטחון עצמי- כי הרי ברור שאת\ה נחשק ביותר על ידי האנס. אני חושבת שאצל נשים גם נוספת כאן נטיה ביולוגית בסיסית של הרצון להיכבש, אך לא אכנס לזה. בצד האקטיבי של האונס הסיפוק נובע מתחושה של שליטה (צורך בסיסי אצל בני אדם) והתעלמות מעכבות המביאה לסיפוק עצמי גחמני-תינוקי. בדס"מ פועל על פי אותם עקרונות לדעתי. אני אדגיש שוב ושוב שמדובר רק בעולם הפנטזיה- במציאות, מעט מאוד אנשים מזוכיסטים כל כך שהם באמת רוצים להיאנס. במציאות, פנטזיה מעין זאת אפשר לממש ע"י משחק תפקידים- שהוא בריא ומאוד מהנה, אך כשמדובר במעשה האמיתי הפלילי- כמובן שאין זה לגיטמי. אבל מה שיפה בעולם הפנטזיות, זה שהם רק בינך לבין עצמך. כל עוד אינך נמצא בחרדה פן אתה עלול לממש את הפנטסיה (ואז, כדי לך ללכת לראות פסיכולוג לפני שתפגע במישהו), אין שום בעיה לפנטז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת לא לעודד גברים לאונס בבקשה.
MOM16/10/2010לדעתי בן אדם שחושב או מפנטז יכול ומסוגל לפעמיים גם לממש את זה. במקום לפנטז על אונס שזה הרע והגרוע מכל תחשוב אך לענג ולא להכאיב לאישה אני בהלם ממך בתור בחורה. אני אוהבת עדינות רוך ואהבה מבטים מבט תשוקה.. יש פנטוזים אחרים לחשוב עליהם אבל להגיע לאונס זה כמו שתגידי פנטזיה על לרצוח משהו זה נשמע לך הגיוני נו באמת איזה מין חברה נעשנו נדפק לנו הראש מרוב החופשיות.שהכל מותר כבר עוד מעט יהיו יותר הומאים ועלינו יצחקו שאנחנו הלא בסדר. כמו שהגרושות צוחקות על הנשואות שהם פרימטיביות. ושהן לא יודעות כלום על הבעל בגלל זה הם עדיין נשואות . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות
אורי15/07/2008אני מקווה בשבילך שאת רוב הפנטזיות שלך לא תממש. הן בגדר הפלילי. להנות מסצנת אונס שמראש אתה יודע שהן אמיתיות (ולא מבויימות) מעיד על תקלה מסויימת. אתה זקוק לטיפול מקצועי, וככל שתקדים כך ייטב. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה
ענת15/07/2008אף פעם לא שמת לב שהמון המון אנשים בוחרים לראות סרטים אמיתיים של אסונות נוראיים? לך ליוטיוב אפילו ותראה כמה צפיות יש לסרטונים בהם אנשים עשו דברים מטומטמים שגרמו למותם או לפגיעה חמורה בעצמם ובמקרה תעדו את הכל במצלמה. אני חושבת שזו נטיה טבעית של אנשים להרגיש מעין סוג של עוררות רגשית כשהם רואים אסונות אמיתיים ולכן להימשך לפקטור הריאליות של כל העניין. זה ש"עושה לו את זה" להביט בסרטונים, לא אומר שום דבר על הנטיה שלו במציאות- לא הייתי ממהרת לשפוט. עצם העובדה שהוא מרגיש אשם על כך כבר מעידה שיש לו מצפון- מה שמוריד את הסבירות שהוא פסיכופת. אבל בכל אופן- כמובן וברור ומחייב שאם הנטייה לפנטס הופכת לנטייה לפעול כך גם במציאות- הרי שצריך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלון15/07/2008אני מסכים איתך לגבי עניין המצפון. באמת חשבתי אח"כ שעצם העובדה שאני כותב על זה מעידה על זה שאני לא אעשה כלום. גם לא חשבתי שאני הולך לעשות. העניין שלי הוא שאני מרגיש אשם על עצם העובדה שאני צופה בזה.. שלא לומר מתגרה מזה. אבל העובדה היא שאני מצליח לנתק את עצמי מלחשוב שזאת מישהי אמיתית. וכשאני חושב על זה אני מתחיל לחשוב שאני בבעיה. אז יכול להיות שזה בסדר בעקרון. תודה בכל אופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
ענת15/07/2008גם אשמה מיותרת היא דבר מזיק, וכדאי מאוד להיפטר ממנה. כשבנאדם מפחד מהמחשבות של עצמו, הוא יוצר פקק מנטאלי לא בריא. כל עוד אתה בריא מספיק בנפשך לדעת לוסת את התנהגותך, אתה יכול בכיף לגלוש בדמיונך לאילו פנטזיות שעולות על רוחך בלי להרגיש אשם. אני בעמדה שעינוג עצמי *מכל סוג שהוא*, כל עוד אינו פוגע באף אחד ואינו מזיק פיסית לפרט עצמו- אין בו כל פסול, ולהפך- הוא מעשיר את חיי הפרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון אל תקשיב לענת...
שני17/07/2008להינות מסיצנת אונס של בחורה מעיד שמשהו לא בסדר. גש לטפל בעצמך. אף אישה (חוץ מענת הזאת כנראה) לא רואה עצמה בסיטואציה כזו ואף אחת לא מתגרה מזה אלא אם כן היא חולה בראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
קשת18/07/2008יש לך את הזכות להביע את דעתך, אך יש גם דרך נעימה לעשות זאת. אני דווקא מסכימה עם מה שענת כתבה לאלון. כל עוד הוא משאיר את הפנטזיות האלו ואת הגירוי הזה אצלו, ולא עושה דבר בנידון- זה בסדר גמור. הוא לא עשה שום דבר רע.. ואני אשתף אותך ואומר לך- (כתבתי זאת גם בהודעתי הקודמת)- שגם אני הייתי מעוניינת לחוות דרך משחק מיני כמובן "משחק אונס". זה לא אומר שאני צריכה טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון
ענת18/07/2008פנטזיות אונס הן נפוצות מאוד. מאוד. אינני מעודדת בשום פנים ואופן איזשהו סוג של כפייה מינית- ברצוני שזה יהיה ברור כשמש. אף אישה אינה רוצה לחוות אונס אמיתי, זה על בטוח. אני מתחלחלת מהמחשבה שמישהו באמת יכריח מישהי שאינה רוצה לשכב איתו, זה מזעזע. הייתי בשמחה יורה לאנסים אמיתיים בראש ויורקת על גופותיהם. זה נגד הטבע הנשי הבסיסי לשכב עם גברים שאינן רואות כראויים להן. אך מאידך, זה בהחלט הגיוני לטבע הנשי לרצות שבחיר ליבן יפגין את כוחו, ובכך יוכיח שהוא נושא גנים טובים וחזקים. אינני מדברת על אלימות של ממש- למרות שכן יש אי-אלו מזוכיסטיות שיהנו ממנה (וזה בסדר)- אלא פשוט על תחושה כללית של חולשה לעומת הצד השני. את הסיבות למדוע תחושה כזאת מעוררת מינית כבר מיניתי בפוסט קודם. אולי כדאי לי לציין שגברים רבים גם נהינים להיות בצד הפסיבי של אונס-לכאורה, ובהחלט ניתן לפגוש גברים שיהנו אם אישה תקשור אותם למיטה ותעשה בהם ככל העולה על רוחה. אני דובקת עדין בעמדתי ש*כל עוד אינך פוגע ביצור חי אחר* אין שום רע בלענג את עצמך פיזית ומנטאלית. *כל עוד אינך פוגע ביצור אחר*, בהדגשה חזקה. אני חושבת שיש להיזהר מאוד ממצב של הדחקה והכחשה של מחשבות שהן בגדר הטאבו- כי דווקא ההתכחשות שלהן ורגשות האשמה הכרוכות סביבן נוטות לגרום לבנאדם להיטרף על דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשת -אי אפשר להינות משני העולמות
שני20/07/2008אונס זה אונס . לא הפגנת כח גברית ולא בטיח. קפיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיראי שוב את מה שענת כתבה
קשת20/07/2008היא הסבירה מצוין למה הכוונה. קפיש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחורה שעברה אונס...
שני21/07/2008ממש לא תשמח לקרוא מה שאתן כותבות. תבחיני בין המושג "אונס" לבין הפגנת כח לגיטימית מצידו של הפרטנר שלך. זה לא אונס. הוא פשוט לוקח את המושכות ואולי שולט אבל זה לא אונס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני סלע ישמח לממש לך את הפנטזיה...
שני21/07/2008ואז נראה אם תמשיכי בפנטזיות המזעזעות האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני מתוקה
קשת22/07/2008הציניות שלך לא מצחיקה. פתחי את הראש שלך, ואם לא בא לך, את מוזמנת לא להגיב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשרוף אותו על המוקד
ענת26/07/2008ולעולם לא פינטזתי או אפנטז על אונס אמיתי. אונס אמיתי זה דבר מזעזע, כפי שכבר כתבתי מאה פעם. אני מבינה מדוע קורבן לאונס תרגיש פחד וסלידה מפני הרעיון שאני הצגתי, ומובן לי לחלוטין שאת נוטה להכליל את החוויה הטראומטית שלך על מקרים אחרים ולהגיב אליהם בחריפות. אבל העולם הוא לא שחור לבן, וחוסר היכולת שלך להבחין בצבעוניות שבין-לבין מונעת ממך להבין שאני לא באה מהמקום שאת מדמיינת שאני באה ממנו.. כלומר- מעמדה שאיכשהו מעודדת אונס אמיתי או רואה בזה משהו חיובי אפילו בקצת. הרי ברור שאני מדברת על משחקי-תפקידים בין בני זוג שאוהבים ומעריכים זה את זה, ולא על חלאות אדם שמבצעים פשע איום וכופים את עצמם על חפים מפשע. אבל אני לא אמשיך להתווכח על זה... אין טעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת אשה מאוד חכמה
שיר14/08/2010הגעתי לפורום הזה כי יש לי אותה הבעיה כמו של אלון.
תודה לענת החכמה והנאורה, וכמעט היחידה שהצליחה להבין מהה באמת הבעיה של אלון..
תודה לקשתשתמחה בה..
אה, ושני.. אני עברתי אונס ועדיין אני חושבת שהמרחק בין המציאות לפנטזיות הוא רב.
וזה בסדר לפנטז על מה שרוצים. לא כולם מעוניינים לממש את הפנטזיות שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יקרה שהבחור אנס מה יגידו ?
MOM16/10/2010ילכו לענת החכמולוגית והיא תגיד שזה אי שפיות זמנית בוא ניצא מהנחה חברה שענת לא מבינה מה זה אונס ומה זה עידוד לאונס כנראה שענת אוהבת המון כח מהצד השני ויש לה בעיה והיא מפנטזת לעוד. כנראה שהיא ילדה שמתחכמת. הבחור צריך טיפול .וגם ענת נקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לכל המומחיםתותי12/07/2008
מה שלומכם? יש לי שאלה. אני אשמח לקבל תשובה אחת וסופית לגבי מהם הימים הבטוחים, מתי הם מתרחשים, מהי הסבירות להיכנס להיריון במהלכם ובמהלך הימים האחרים בחודש. כל הזמן אומרים לי דברים סותרים ואני לא סגוורה על התשובה. תודה רבה ושבוע מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימים בטוחים
ד''ר חגית כהנא13/07/2008ימי הביוץ מתרחשים 14 יום לפני המחזור שעוד לא הגיע מעצם התשובה אפשר להבין שהימים הבטוחים אינם בטוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בפותשאלה חשובה11/07/2008
שלום חבר שלי הכניס לי אצבעות לפות והתחיל לגרד לי וקצת כואב מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לגינקולוג/ית
ד``ר עידן מיליצ`ר12/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור החודשי וחשש להריון.מורן10/07/2008
שלום לכולם! יש לי שאלה מאוד דחופה שמלחיצה אותי, אשמח לקבלת תשובות כנות: המחזור שלי אינו סדיר כ"כ, לפעמיים הוא מקדים או מאחר במספר ימים או שבוע, לכן הדבר מקשה עלי לדעת מתי אני אקבל בפעם הבאה. העניין הוא שחודש שעבר- קיבלתי (הכוונה היא ליום הראשון של הדימום) בתאריך 4.6 עבר יותר מחודש (היום כבר 10.7) והמחזור שלי לא מופיע, אין לי תחושת נפיחות או כאבים כמו בדר"כ... לא קיימתי יחסי מין אבל כן הייתי במצב אינטימי עם החבר שלי, הוא גמר ואחר"כ וניגב מעט עם ידו את השפיך ולאחר כמה דקות הוא הביא לי ביד... זוהי הסיטואציה שמדאיגה אותי שיכול להיות שחלילה זרע הגיע לנרתיק שלי (זה קרה ב- 19.6 בערך). מה לעשות??? אני לחוצה מאוד... האם לבצע בדיקת הריון ביתית או לחכות עוד כשבוע? אין לי גיניקולוג ולכן אין לי למי לפנות כאיש מקצוע עם הבעיה שלי. תודה מראש לכל מי שיכול לענות לי ברצינות! (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירושלמית
אורי11/07/2008גשי להבדק. ישנן ערכות לבדיקה עצמית. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלת מיניתאנונימית10/07/2008
היי, אני בחורה בת 29 ויש לי חבר כשלוש שנים. תמיד היו לנו בעיות בתחום המיני. החל מהשנה הראשונה, בה היו לו בעיות להגיע לזיקפה מלאה ולכן לא קיימנו יחסי מין מלאים, מה שהיה מאוד מתסכל עבורי, אך נשארתי סבלנית כלפיו. בררנו את הנושא רפואית, ומבחינה רפואית לא נמצאה כל בעיה אצלו. בהמשך אכן הצלחנו לקיים יחסי מין מלאים, אולם, בתדירות נמוכה-אחת לחודש, ולא נראה כי זה מפריע לו. כך, עד היום. שמעתי על תופעה הנקראת "א-מיניות". אפילו שאלתי אותו אם הוא הומוסקסואל....הוא ענה שלא, ואף התעצבן עליי. מה לעשות?? הוא לא בדיוק מהמדברים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה להסביר את עצמך
רועי11/07/2008אני מבין שהוא לא מהמדברים אבל אם את כן מהמדברים אז דברי. קודם כל תסבירי שאת מתוסכלת ולמה את מתוסכלת. דברי על הצרכים שלך ועל החשיבות שיש לבן או בת הזוג בקשר בקיום הצרכים שכן אחרת מה מבדיל בינגם לבין חברים טובים . נסי להניח מה גורם לאין אונות מצידו האם הוא בריא האם הוא מתאמן האם הוא מעשן האם הוא שותה . אם הוא מתאמן ואינו מעשן אז כדאי ללכת לכיוון האם יש משהו אחר שמדליק אותו אולי את לא מדליקה אותו וכל שעלייך לעשות הוא לגרות אותו כמו ללבוש בגדים סקסים או להפתיע אותו במקום ציבורי אולי סרטים יעשו לו את זה. מקוה שזה יעזור רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלת
אורי15/07/2008בעיות שנימשכות 3 שנים לא יפתרו מאליהן. מפנייתך אני מבין שהנושא עולה בשיחות בינך לבינו, אך גם זה לא עוזר. גבר,שאני מבין שגילו בסביבות השלושים ומשהו, שאינו מגלה עיניין במין (שלא לדבר על התלהבות) מעיד על ליקוי חמור. לדעתי טיפול מקצועי, שיגלה את שורש הבעיה וינסה לתת מענה בריא, בהחלט יכול לעזור. אם גם זה לא יעזור עלייך לשקול פרידה (עם כל הצער שבדבר). ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידן מיליצ'ריעל10/07/2008
היי, רציתי לקבוע איתך פגישת יעוץ איך אני עושה את זה ? אשמח לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך טלפון ואימייל למעלה
רועי10/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה
ד``ר עידן מיליצ`ר10/07/200803-6999948
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן מיליצ'ר
יעל13/07/2008התקשרתי ביום חמישי בבוקר ולא היה מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל!!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/07/2008השאירי הודעה ואני אחזור אלייך. כאשר אני נמצא מול מטופלים, איני עונה לטלפון. 03-6999948
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מהמומחים פה אשמח לתשובהתותי09/07/2008
יש לי שאלה שמעניינת אותי ואני אשמח לתשובה. זה מספר גברים אמרו לי בזמן שירדו לי בעת קיום יחסי מין שאני "טעימה". כמובן שזה כיף לשמוע שיש לי טעם טוב שם למטה וששנינו נהנים מכך. עכשיו לשאלה. שמעתי שיש מספר מאכלים שאם הגבר אוכל אותם לפני קיום יחסי מין, זה גורם לזרע שלו לקבל טעם אחר, עדין יותר או מתקתק. האם ישנם מאכלים כאלו גם לנשים, מה שיכול להועיל או להעלות את רמת הטעם (או הריח) שם למטה אצל האישה? אודה לכם על תשובתכם שבת שלום ותודה :) תותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתותי
אורית פס10/07/2008אכו,ידוע שמאכלים שונים יכולים להשפיע על טעם וריח של נוזל השפיכה הגברי,למשל מאכלים חריפים מאד ישפיעו על ריח שפיכה דומיננטי ולא נעים,מאחר ולנשים אין עפ"ר שפיכה שופעת כמו לגברים ענין זה פחות רלונטי עבורן [תזונה ],לנשים כאשר הן בריאות ולא סובלות מהפרשות שאינן תקינות,פטרת או דלקות,יש ריח גניטלי קל שעבור גברים רבים דווקא מעורר,
נשים רבות מוטרדות שמא הגבר מאד סובל בעיקר כשנותן גרוי אורלי ושאלתך לכן מאד רלבנטית,
ההגיון הפשוט לענין תזונה הוא רבוי נוזלים [שמדלל ריחות זיעה ],פירות\ירקות וכל מה שאנו כבר יודעים שמשפיע לטובה על בריאות כללית,אך לא ידוע לי על מאכלים ספיציפיים שיגבירו טעם וריח נעימים,-בעיקר היגיינה בסיסית,
בחנויות סקס יש שמן על בסיס סיליקון בעל טעמים וריחות של פירות מדיווח של אחת מהמטופלות שלי שמן מסג' כזה מאד עזר לה להתגבר על רתיעה שהיתה לה גם לקבל וגם לתת מין אורלי עם תחושת נינוחות-שאלי על כך בחנות כמו "סיסטרס" בת"א.
ריח חריג יכול להעיד על בעיה ואז יש לפנות לרופא נשים ולא להתבייש לדווח על התסמינים.במקרה שלך נראה שאין בעיה וטוב שכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחק מקדיםאור09/07/2008
בן זוגי לרוב מחכה שאני יתחיל את המשחק המקדים והוא לא חושב שלרוב הגבר הוא זה שצריך להתחיל במשחק. עד כדי שאתמול בלילה היה לנו ויכוח בענין הייתי רוצה שתסביר לו שבדרך כלל הגבר הוא זה שצריך לחזר לרוב (לא תמיד) אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחק מקדים
ד''ר חגית כהנא09/07/2008זוגיות כמו מין דורשת תקשורת שיתוף הבנה התחשבות....
אין כללים יש רצון וצורך
נשמע שאתם עסוקים במאבקי כוח שמחבלים לכם בהנאה בזוגיות ובמין
לעיתים את צריכה ליזום ולעיתים הוא כמו בכל דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מהמומחים יכול לענות לי ?תותי08/07/2008
שאלתי שאלה כבר ביום שבת ואף אחד לא עונה. חיכיתי לתשובה של עידן מיליצ'ר, מסיבה כזו או אחרת הוא לא עונה וכבר כמה אנשים פה היון מאוד רוצים לקבל תשובה. אז בבקשה - רפי, חגית, עידן מי שלא יהיה, תנו תשובה. מחכה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה?
ד''ר חגית כהנא09/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשי לי לשאול מה השאלה?!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אתם לא עונים לי בבקשה תעזרו לי.מירית08/07/2008
אני כבר שאלתי אותכם על הנושא של ההריון ואף אחד לא ענה .. אני לא יודעת מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקה
רועי08/07/2008יש ערכות לבדיקת הריון ואם את חושבת שיש מצב אז תבדקי אם קיבלת מאז מחזור אין צורך בבדיקה את לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מירית08/07/2008אני יודעת שאם אני מקבלת מחזור אז אני לא בהריון הבעיה שהמחזור מאחר לי ביום, והבדיקת הריון הזאת אני לא סומכת עליה כי זה בכלל לא תוצאות בטוחות יש דרך אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי אם תחכי לתשובה בפורום הזה...
שני08/07/2008את תימצאי את עצמך בהיריון עם תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית לכי תעשי בדיקת דם
תותי08/07/2008זוהי הבדיקה הכי אמינה שיש, יותר מערכת ההריון שמוכרים בסופרפארם. לאחרייה תדעי אם את בהריון או לא. אבל את תתמהמהי עם זה, לכי כבר מחר בבוקר! בדיקות כאלה מבצעים בשעות הבוקר בלבד בקופ"ח. בהצלחה יקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון??מירית08/07/2008
קיימתי יחסים לפני בערך כשבועיים ולא השתמשנו באמצעי מניעה ואני גם לא יודעת אם היתה שם חדירה מלאה ועכשיו אני מפחדת מלהיכנס להריון אז איך אני מבררת את העניין אם אני כן או לא? בבקשה תעזרו לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים לא מוגנים
ד''ר חגית כהנא09/07/2008מאחר ולא השתמשת בפוסטינור שהיא גלולה למניעה אחרי יחסי מין לא נותר לך אלא להמתין למחזור להשתמש בקונדום ולקבוע תור לרופא/ת נשים להתאמת אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם הסיכויים להריון במקרה הנ"ל?נטע06/07/2008
אני לא כ"כ בקיאה בזה אבל ברצוני שיענו לי על שאלה שמטרידה אותי כבר כמה ימים .. האם גם כאשר יש חדירה מאחורה אפשר להיכנס להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן,
אורית פס06/07/2008התנוחה לא משנה,כל עוד החדירה היא לפתח הנרתיק או בסביבתו,כן,,,,,,שפיכה נחוצה גם בשביל להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הכוונה למין אנאלי?
ד``ר עידן מיליצ`ר10/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)