מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד התחושה באיבר המיןירון16/08/2008
שלום, אני בן 40 ובשנה האחרונה אני מרגיש ירידה חדה בתחושת הגירוי שיש לי באבר המין. התוצאה היא שכשאני מקיים יחסי מין עם קנדום אני לחלוטין לא מסוגל לשמור על זיקפה ונאלץ להשתמש בכדורים וגם אז אני לא מצליח לגמור. ללא קנדום אני מצליח לשמור על זיקפה אך לפעמים אני צריך להסתכל כדי לראות אם הוא בפנים ומין אוראלי אני כמעט לא מרגיש. כשאני מאונן התחושה טובה אך לא כמו פעם. אני מודע שבגלל ברית המילה עם השנים התחושה יורדת אך מה ניתן לעשות? האם ישנו טיפול רפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהייה נכון שתפנה לאורולוג
ד``ר עידן מיליצ`ר16/08/2008המומחה בתחום התפקוד המיני. תעבור בדיקות דם ואחרות אשר יעזרו לאבחן ולקבוע איזה טיפול ,אתה צריך.....במידה ואכן אתה צריך טיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ומדובר של איבוד תחושה טבעי
ירון17/08/2008שבא עם השנים, האם יש טיפול לחדש את ההרגשה. משהו בסגנון של פילינג למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אכן זה מה שאתה מרגיש ...
עידן מיליצ'ר17/08/2008זה מה שיש. עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה ופחד מחדירה.לנה16/08/2008
שלום אני בת 24 ויש לי חבר כבר כמעט שנתיים. מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין (גיל 18)היו לי לעיטים קרובות כאבים בזמן החדירה וכאבים אחרי יחסי המין. עשרות פעמים כבר איבחנו אצלי פיטריה בנרתיק ובכל פעם נאלצתי לקחת תרופות שונות (אגיסטן, כדורים לבליעה וכו'... כל פעם משהו שונה). בשנה האחרונה המצב רק מחמיר הפיטריה מופיע לעיטים יותר קרובות ובפעם האחרונה שאובחנתי אצל גיניקולוג ולקחתי תרופות היא אפילו לא עברה (עד אז היא תמיד הייתה עוברת אפילו אם זה לכמה שבועות או לחודש). הגיניקולוג שלי תמיד מסביר לי שאין מה לשעות ושיש עוד הרבה נשים כמוני אבל המצב הזה מתסכל אותי מאוד. מבחינתי, יחסי מין מקושרים ישירות עם כאב בחדירה ובחודשים האחרונים רק המחשבה על חדירה מעוררת בי חוסר חשק ופחד( גם בזמן שאין לי פיטריה). אני לא יודעת מה לעשות, כי מדובר בבעיה פיזית שהפכה לבעיה נפשית והמצב הזה גורם לריחוק ביני לחבר שלי שאותו אני אוהבת מאוד. ולמרות שהוא מבין ואני משתפת אותו בהכל עדיין חוסר החשק שלי לקיים יחסי מין מתסכל אותו ופוגע במערכת יחסים שלנו... אשמח להכוונה לטיפול ואולי לעוד כמה מילים שיעזרו לי להתמודד עם המצב הזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה...
לנה19/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בעת חדירה
ד''ר חגית כהנא20/08/2008העובדה שיש לך כאבים בחדירה מתחילת קיום יחסי מין מחשידה שהבעיה אינה רק פטריה והיום כפי שאמרת את במעגל סגור שבו יחסי מין = כאב
כדאי לפנות לסקסולוג שהוא רופא נשים שיוכל לעשות הפרדה בין החלק הרגשי והרפואי ולטפל בהתאם
באמת אין סיבה לסבל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמצלה על סקסולוג\גיניקולוגם
לנה21/08/2008באזור פ"ת רצוי דרך קופת חולים מכבי. ותודה על התשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר כהנא בבילינסון
ד``ר עידן מיליצ`ר24/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכול להיות הסיבה?נטע לי15/08/2008
שגבר לא שוכב עם אשתו חוץ מפעם בחודש מתחלית הנישואין ואין לו בעיות זקפה וגם כאשר משתפרות המצב הכלכלי ועוד דברים לא חוזר לו החשק.....נראה רגשית אדיש בסקס ....ורק מאשים את אשתו בחוסר חשק וגם כשהיא משפרת דברים כלום לא עוזר? יש לציין שהבחור נוטל סרוקסט? אך אין מחלת נפש או משהו?וגם מסרב ללכת לרופא בגין הבעיה המינית?בטענה שהכל בסדר אצלו זה כבר שנתיים ככה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן ויש עוד סיבות אבל...
ד``ר עידן מיליצ`ר15/08/2008מן הידועות הוא שסרוקסט עלול להוריד את החשק המיני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן קיום יחסי מיןמורן15/08/2008
אני בת 25 ונשואה כשנה, עד עתה אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין בתנוחה לצד ומאחור כעת אנחנו מנסים להיכנס להריון וכאשר אנחנו מנסים בתנוחה הרגילה אני חשה כאבים עזים ובלתי נסבלים גם בזמן החדירה עצמה ועוד יותר כאשר הוא גומר השאלה שלי היא האם אפשר להיכנס להריון בתנוחות אחרות ומה הסיכוי ואם לא אז מה ניתן לעשות? כאשר הייתי אצל הרופאת נשים גם הבדיקות שלה הם מאוד כואבות, היא לא מצליחה להכניס שום דבר מלבד בדיקה עם האצבעות וגם זה בקושי רב וכששאלתי אותה ממה זה נובע היא אמרה שהנרתיק שלי צר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד``ר עידן מיליצ`ר15/08/2008ניתן להכנס להריון בכל תנוחה. מוזר לי שהכאב שלך הוא כתוצאה מנרתיק צר. מה?....בתנוחות שלא כואב לך הוא לא צר? או שגם בתנוחות אלו היו לך כאבים. אם אכן כך, יש לפנות לייעוץ מקצועי , טיפול מיני, ללא קשר להריון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הוא לא במקום
מורן17/08/2008האם יכול להיות שבתנוחות אחרות הוא לא נכנס למקום הנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתרגשבדוי15/08/2008
יש מישהי שאני ממש רוצה ואני מאד נמשך אליה ועוד לא שכבנו השבוע באנו לשכב אבל מרוב שחשבתי על זה שאולי הוא לא יעמוד .. אז הוא איכזב אותי.. אפילו שהוא עמד לרגע והייתה חדירה פחדתי שהוא יצנח וזה מה שקרה? אמרו לי שזה חרדת ביצוע... איך לעזאזל אני מתמודד עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תהיה לחוץ !
noam@15/08/2008תירגע, קח נשימה עמוקה ואל תחשוב על זה, תזרום !! תסתכל עליה עירומה, תחשוב כמה שאתה אוהב ונמשך אליה ! זה יעזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסתי
בדוי16/08/2008זה היה לי גם הגיוני באותו רגע... אמרתי לעצמי להרגע והיא באמת כוסית על ובכל זאת לא הלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה?
ירון17/08/2008קח סיאליס ואתה פנתר ל-72 שעות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה באיבר המין - צריכה תשובהברקת14/08/2008
הי לכל המומחים, שאלה דחופה. אתמול חבר שלי ואני היינו ביחד, הוא שכב על הגב ואני עליתי עליו כשגבי אל פניו, מסתבר שלא עמדתי בזווית טובה והחלקתי על הפרצוף של חברי, כשהשן שלו פגעה לי בשפתיים הפנימיות של הפות וגרמה לדימום. תחילה נבהלתי גם מהתגובה שלי וגם מהכאב שהרגשתי, קמתי ונגבתי את המקום. בתחילה לא ראיתי את היכן נפצעתי. לאחר כמה שעות בזמן מתן שתן הצלחתי לראות היכן נפצעתי, ואכן בשפה השמאלית הפנימית של הפות יש לי שריטה קטנטנה. המקום כבר לא מדמם וכואב רק מעט אך בכל זאת - האם יש לי סיבה לדאגה? אשמח לתשובה מהירה. תודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
ד``ר עידן מיליצ`ר15/08/2008אל תקיימי יחסי מין מספר ימים ואם זה אכן כפי שאת מתארת, זה יחלוף!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחיםסול14/08/2008
אני ממש מבקש שאחד המומחים יענה לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה?!
14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעה בתפקוד המיניסול14/08/2008שלום רב! אני בת 28, נשואה. כבר פרק זמן ארוך של כמעט 4 שנים שקשה לי מאוד לקיים יחסי מין. אין לי שום חשק מיני, לא מרגישה שום צורך בקרבה ומין וגם כאשר אני עושה זאת, זה מאד קשה לי, זה מרתיע אותי. היום אני מרגישה שאני ממש שונאת מין. לא עברתי שום התעללות מינית בעבר או אונס, אבל יש הפרעת אכילה. אני ממש זקוקה לדעת מה קורה איתי ואיך אוכל לעזור לעצמי. האם קיימים מרכזים או מרפאות שמטפלים בבעיה הזו ללא תשלום? תודה - סול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין כלל חשק
14/08/2008ברור לך שלא ניתן לדעת מה קורה איתך דרך פורום כזה או אחר.
את מתארת חוסר חשק כמעט מוחלט, עד למצב של המנעות ואפילו גועל. זה עשוי להיות קשור למשהו בעברך (ואת שוללת משהו מודע בקשר לאונס או התעללות), אך ייתכנו גורמים רבים אחרים, הקשורים בקשר הזוגי, בדימוי עצמי ונשי, מצב נפשי ועוד כהנה וכהנה. דברים אלו רצוי לברר במסגרת בירור במרפאה לטיפול מיני.
התחום אינו בסל הבריאות, אך יש מגוון מרפאות ציבוריות. תוכלי להתענין בקופת החולים שלך וכן להיעזר ברשימה אשר באתר האגודה לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמות - שואלת שוב(!) את המומחיםשרונה13/08/2008אני בת 37, אם ל-3. בעבר, נהניתי מאוד מסקס וחוויתי אורגזמות "מכובדות" בקלות. בנוסף, מדי פעם הייתי חווה אורגזמות ספונטניות ורבות עוצמה (בזמן השינה). לצערי, מאז שההריון הראשון הגיע לשלבים מתקדמים ועד היום (כ-9 שנים!!), האורגזמות שלי הלכו ונחלשו. כלומר, כיום אני מגיעה לאורגזמה במהירות יחסית כמו בעבר, אבל האורגזמות הלכו ונחלשו וכעת הן כל כך חלשות, עד שלעיתים אני תוהה אם "היה או לא היה"... האורגזמות הספונטניות נעלמו. גם החשק, מן הסתם, התפוגג לו - הרי, בשביל מה לי להתאמץ?... המצב זהה הן באוננות והן ביחסי מין. התרופפות של רצפת האגן נשללה ע"י הגניקולוג. אני בטוחה שלא מדובר בעניין נפשי. בוודאות. אם כבר, להיפך: הלקות המתסכלת הזאת פוגעת במצבי הנפשי. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה המשונה הזאת (שלא שמעתי עליה אף פעם, עד שלביש מזלי נתקלתי בה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנודה לך מאוד אם ...
שני13/08/2008תגלי לנו מה זה אורגזמות בעת השינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שזה נשמע...
שרונה15/08/2008אורגזמות א-ד-י-ר-ו-ת תוך כדי שינה, מבלי שהתכוונתי לכך, "ללא מגע יד אדם" ;-) אל תשאלי אותי למה ואיך זה קורה, אבל כשזה קורה לי, זה הרבה יותר חזק, עמוק, מורגש בכל הגוף - שונה מאוד (לטובה!) מהאורגזמות ה"רגילות", מוצלחות ככל שתהיינה. אני חושבת שזה ההבדל שמדברים עליו כשמשווים בין אורגזמה נרתיקית לאורגזמה מגירוי הדגדגן. לא בטוחה. בכל מקרה, זה משהו מדהים, שאין לתאר! אוף, אני מתגעגעת לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב (!)
14/08/2008הבעיה אינה משונה ואינה נדירה. תתכן ירידה בעוצמת האורגזמות, על רקע נפשי (וזה יכול להיות סתם מתח ועייפות של יום יום, שחיקה, הקמת משפחה וגידול 3 ילדים על האחריות שבכך והירידה בפרטיות במקביל ועוד כהנה וכהנה).
ייתכנו גם גורמים פיזיולוגיים, וגם במקרה זה לא צריך מחלות קשות - מספיקה לידה או שתיים בשל לגרום לשינויים עצביים, עישון, שינויים הורמונליים, גלולות וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לי... יש תקווה?
שרונה15/08/2008אומנם לא נוטלת תרופות/הורמונים, אך גם אחרי 3 לידות, גם מעשנת (לא מעט), גם עם 30 ק"ג מיותרים שצברתי עם ההריונות, גם קושי (לא חמור) בשליטה על הסוגרים-בעקבות ההריונות והלידות... :-( אני מבינה שכל אחד מאלה יכול להוות סיבה, כך שכולם יחד זה לא ממש מעודד, נכון????? מאיפה להתחיל? למי לפנות? הייתכן שמצבי בלתי הפיך? לא רוצה!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר דו מינינטלי12/08/2008בן הזוג שלי הוא דו מיני שכבר 10 שנים לפחות לא היה עם אישה במיטה , לפני 3 שנים הכרנו ומאז אנחנו בלתי נפרדים בכל תחום ודבר בחיינו וחיים אהבה מטורפת והדדית דבר אחד שעוד לא התנסנו בו זה סקס אחד עם השני וזה הפחד הגדול שלנו, הוא מפחד מהתגובה שלי או מחוסר הצלחה ולכן מתקשה ליזום צעד כזה ... איך ניתן לעזור לו להשתחרר מהמחסום הזה ולהיפתח אליי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך 3 שנים בלי סקס?
שני13/08/2008שברתם את השיאים אפילו של דוסים מבני ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי. תחליטי.
14/08/2008לא ברור לי מה עשיתם בכיוון. את מספרת על המרכיב הרגשי, נפשי זוגי בקשר, אך אין שום תיאור של המרכיב הפיזי. סקס הוא רק חלק ממרכיב זה. האם יש צעדים נוספים בדרך? מה הם כוללים אצלכם? מה קיים מתחת למחסום לכאורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"תקלות" בעת קיום יחסי מיןאלון12/08/2008שלום, אני בן 24 ולעיתים בעת קיום יחסי מין עם חברתי, יש לי "תקלות": כאשר חברתי יורדת לי (אני שוכב), האיבר שלי גדל אך לא נעמד זקוף כמו שאני מאונן. לפעמים יש לי נפילה בזיקפה כאשר אני שם קונדום או ממש לפני חדירה. כאשר אני שוכב והחברה שלי עליי, הזיקפה נחלשת וקשה לי לבצע חדירה. במצבים אחרים שאני מעליה או מאחוריה, לרוב אין בעיות והכל חלק. חשוב לציין שכאשר אני מאונן לבד יש לי זיקפה טובה. אני וחברה שלי מאוד פתוחים ומדברים על הכל, יש לנו סבלנות ומשחק מקדים. אנחנו מאוד נמשכים אחד לשני ואוהבים מאוד ולכן חשוב לי הנושא ע"מ ששנינו נהנה. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם אחת הבנות שאיתן הייתי, וגם אז המקרה היה פעם תקין פעם לא. מהי המלצתכם? האם הבעיה ניתנת לטיפול? אשמח לקבל עזרה/המלצות.. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה תקלה...
14/08/2008אתה מתאר תופעה הנקראת "חרדת ביצוע" ברמה קלה, שכן בחלק רב מהמקרים אין נפילה של הזקפה. המנגנון הפיזיולוגי של זקפה תקין לחלוטין אצלך, אך לעיתים אתה מתמקד בזקפה ובחדירה ומלחיץ את עצמך. הלחץ לכשעצמו מהווה אוייב מספר אחת של הזקפה וגורם לנפילתה.
יש על כך הרבה מידע בפורום, היות ומדובר בתופעה נפוצה. השתמש במנוע החיפוש של הפורום, על מנת למצוא מידע על "חרדת ביצוע".
ואם יש לך עוד שאלות, בקשות - אל תהסס להתייעץ שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי לתשובתה של דר' כהנה מ6/8מיכל11/08/2008שלום רב לדר' כהנה! אני מודה שבצפייה רבה חיכיתי לתשובת אחד מאנשי המקצוע. עם זאת, נדמה לי שתשובתך לא רק שלא נתנה מקום לשאלתי, אלא אף העבירה את הכדור למגרש אחר והוא חיי שלי, בחירותי וכיוצא בזה. תחושתי היתה שיש זילזול בבקשתי לעזרה, משום הבחירה שלי לאהוב בחור צעיר. ובכן, דר' כהנה- איני יודעת אם אני רוצה להיות אמו של הבחור (ושאר דברים שציינת שם). אני בהחלט מודעת לבעיות שבהתנהלותי ולמחירים. ולידיעתך- אני בטיפול כבר מספר שנים, כך שההצעה לשלוח אותי לטיפול (מה גם שנכתבה במידה לא מועטה של זילזול), לא היתה במקומה. בסך הכל רציתי לשפר משהו בחיי המין שלי ושל "הילד שאני רוצה לגדל" כדברייך. אני מבינה שמבחינתך אין מקום לעסוק בכך ולהתייעץ על כך. צר לי על כך, ואף יותר מזה- צר לי ביחס לעצמי שבחרתי להתייעץ. ובכל זאת- מודה לך על הזמן שהקדשת לענות לשאלתי. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת רואה מיכל????
שני12/08/2008מסתבר שהתשובות וההתייחסות שקיבלת מגולשי הפורום קצת יותר מקצועיים ומעניינים מאשר "אנשי המקצוע" של הפורום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן וד"ר כהנא הובנה שלא כהלכה
14/08/2008בכל אופן היא ביטאה את דעתה האישית.
לכל אחד זכות להתייעץ, לשפר ולשנות. מקווה שתמשיכי להכנס לפורום שלנו ולהתייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר חגית כהנא19/08/2008בודאי לא היתה בכוונתי לפגוע בך או לזלזל בבחירותיך
אני שמחה שאת בטיפול
וצר לי שלא הבנת את הכוונות החיוביות שבתשובתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצועבדוי11/08/2008יש לי בעיה שמפריעה לי לא קצת זמן... אני בן 23 ומאז שאני זוכר את עצמי, אני לא מסוגל להשתמש בקונדום.. הייתה לי חברה 4 שנים וחברה שנה וחצי שלקחו גלולות וכבר התרגלתי להשתמש בלי. אבל עכשיו שאני פוגש מישהי ואני רוצה לשכב, רק המחשבה אפילו של הקונדום מורידה לי אותו.. או שהוא יורד עוד לפני ששמתי אותו מהלחץ (מהנסיון) או שאני מצליח לשים ואז שאני חודר הוא יורד כי אני לא מרגיש כלום ולא נהנה ... מה לעשות?! איך מטפלים בחרדת ביצוע...? או שזה אולי לא חרדת ביצוע בכלל וזה פשוט כי באמת הבלון על הזין זה פשוט לא נעים ומוריד את כל החשק... HELP?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררק רוצה להוסיף
בדוי11/08/2008שבלי קונדום אין שום חרדה והעניינים הולכים יופי טופי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו שיכול לעזור לך...
שני11/08/2008פשוט תחשוב על כל מחלות המין והאיידס שאתה עלול לחטוף ואז תאמין לי תרצה גם תרצה לשים קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה לא חרדת ביצוע, אלא...
14/08/2008חרדת קונדום. כדאי שתנסה הרבה סוגים של קונדומים, (כולל AVANTI של דורקס, שלא עשוי מגומי). תתאמן באוננות. כן, כן... ממש תתאמן ותתרגל, וזה יפחית את אי הנוחות והלחץ שכרוכים בשימוש בקונדום. לך, תתרגל איתו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמי ענת בת 18 , דימום לאחר קיוענת10/08/2008שלום אני בת 18 בתולה,אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין יבש לפני יומים ועכשיו אמור להתחיל אצלי מחזור... חבר שלי החדיר לי אצבעות במרחק של 4-3 סנטימטר האם יש אפשרות שקרום הבתולין נקרע ? באותו הערב לא היה דימום חזק בכלל ממש טיפה קטנה בצבע וורוד\אדום אבל אחרי 24 שעות ירד לי קצת דם ואני לא בטוחה אם זה המחזור כי בדרך כלל יש לי כאביי בטן ועכשיו לא היה לי וירד דם...יכול להיות שקרום הבתולין נקרע והדם ירד אחרי יממה שלמה ? גם שורף לי מאוד למטה ,אשמח אם תענו בהקדם האפשרי ! תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכנראה שריטה שטחית
14/08/2008אם הכל עבר אז אין חשש. לא סביר שזה הקרום, שכן הוא גמיש למדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולמת על נשים...טלי09/08/2008שלום, אני בת 25, יש לי בן זוג כבר 5 שנים ואני סטריטית לגמרי... עם זאת, הרבה פעמים קורא לי שאני חולמת על נשים... מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה אומר שאת...
09/08/2008חולמת על נשים.
אין בכך רע או טוב. נורמלי. מקווה שאת לפחות נהנית מהחלומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)