מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאוננן מול סרטים כחוליםאלי1110/04/2007
שלום: יש לי שאלה אליהם אז ככה אני בן 21 מאוננן כבר המון זמן.מול סרטים כחולים ושאני מאוננן אני גומר מהר ואין לי כרגע חברה אבל בכל זאת אם יצא לי לצאת אם מישהי לשכב איתה אני מפחד שאני אגמור מהר לפני החדירה או אחרי..זה מלחיץ אותי ...תעזרו לי בבקשה תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גומר מהר מול סרט כחול
10/04/2007החיים אינם סרט כחול.
יכול להיות שתגמור מהר גם עם חברה ויכול להיות שלא.
חבל שתעסיק את עצמך במחשבות על כך, כי זה גורר אותך לחרדות ולהימנעות. אתה נמנע מהתנסות. אם תהיה לך חברה שתאהב אותה וזה יהיה הדדי, אז הדבר האחרון שיפריע לה הוא אם תגמור מהר. וגם אם זה יקרה, יש דרכים רבות להקל (חפש בפורום תחת "שפיכה מהירה".).
לך תמצא מישהי ותתרגל אליה, ועד שתגיעו למיטה ייקח קצת זמן...
לא למהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות בזיקפהאיש10/04/2007אני בחור כבן 27 עומד להתחתן אך יש לי(מצידי) בעיות של חוסר זיקפה או עמידה לזמן קצר
אך שאני מאונן אז הוא מגיע לזיקפה הייתי עם נשים אחרות לפני שיצאתי עם חברתי (ארוסתי)
והבעיה היתה גם שם אשמח אם תעזרו לי.
הלכתי גם לרופא גניקולג שנתן לי מרשם לויגראה זה עזר אני מבקש פיתרון קבוע לא זמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדת ביצוע?
10/04/2007ייתכן ומדובר בחרדת ביצוע (קרא על כך בפורום תוך שימוש במנוע החיפוש).
לדעתי, רצוי שתפנה למרפאה לבריאות מינית. כדאי שתעבור בירור למקור בעייתך – האם חרדה? האם קיימת בעייה גופנית? הטיפול יהיה בהתאם למה שיעלה בבירור. שיתוף של זוגתך רק יזרז את התהליך.
יפה שעה אחת קודם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהשרון10/04/2007אני בת 20 ואני מקיימת יחסים כבר שנה וחצי.
בחיים שלי לא חוויתי אורגזמה לא מאוננות ולא מיחסי מין..
זה לא שהבן זוג שלי לא משקיע וזה לא שאני לא נותנת מעצמי....
הייתי מעוניינת לדעת אם יש איזשהם שיטות שאני יכולה להגיע איתם לאורגזמה... יותר חשוב לי להגיע לאורגזה עם הפרטנר...
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת צריכה להיות רגועה
ron10/04/2007הבנתי כבר לפני שנים שהאורגזמה של האישה תלויה בה
ולא האיבר של הבן זוג או רמת ההשקעה שלו
אם תכנסי למיטה משוחררת מכל לחצי היום ורגועה ושלמה עם עצמך
לא תהי לחוצה על "המרוץ" לאורגזמה זה יבוא לך
ולא משנה אם הבן זוג משקיע בך שעות
הבעיה היא אצלך
והכל מנסיון אישי תאמיני לי רק להיות חיובית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא10/04/2007אנא קראי את הספר לעצמך של לוני ברבך.
עד שתקראי אותו נסי להתבונן בסבלנות באיבר המין שלך.
נסי לחוש את התחושות השונות בכל אזור בלי לנסות להגיע לאורגזמה.
פשוט מעין שיחת היכרות עם הגוף.
נסי לצאת מהלחץ של להגיע לאורגזמה ולהנות מהמגע.
המשך יבוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רפי חרותישרון09/04/2007תודה רבה...
אשתמש בעצתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבהצלחה!!!
10/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בנרתיקשרון09/04/2007אני בת 20 ובדיוק קראתי את הכתבה על יובש בנרתיק...
כפי ששמתי לב זה לרוב קורה לבנות בגיל המעבר....
ובכן כמה כמעט חצי שנה שאני סובלת מיובש בנרתיק עם כל התופעות כלומר עם הגירוד והשריפה (לא במהלך קיום היחסים)
ואותו דבר גם לגבי החדירה בכל פעם שאני בן זוגי מקיימים יחסים הכל מתנהל כשורה אך פתאום באמצע אני מרגישה תחושה ממש לא נעימה...
הייתי מעוניינת בעצה....
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריובש בנרתיק...
09/04/2007יובש בנרתיק בד"כ מופיע בגיל המעבר בשל השינויים ההורמונליים, אבל הסיפור שלך מצביע על היוצאים מן הכלל. ברפואה אין תמיד, פרט לכך שתמיד יהיו יוצאים מן הכלל...
אז קודם כל, אם עד לפני חצי שנה הכל היה תקין ופתאום חל שינוי, כדאי שתתיעצי עם רופא/ת הנשים. אולי זה בגלל גלולות, אולי שינוי אחר.
במקביל, את לא חייבת לסבול. את יכולה לקחת משהו שיקל על היובש, דוגמת מסככים למינהם (בכל הפארמות ליד הקונדומים וערכות מניעת ההריון). יש אפילו מסככים שמחזיקים מעמד 3 ימים (דוגמת, רפלנס).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אורגזמהאנה09/04/2007אני פשוט לא מצליחה לגמור. זה מטיש את בן זוגי, שמנסה ומנסה, אך ללא הצלחה. איני יודעת מה לעשות. כמו כן בחודשים האחרונים אני סובלת מירידה משמעותית בחשק המיני. למרות שבעבר לא היו בעיות חשק כלל.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנאורגזמה
09/04/2007כל אשה בריאה יכולה להגיע לאורגזמה.
אם אתאיכך מסוגלת, נסי קודם לבד במצב של רוגע, וכאשר המטרה לנגד עינייך היא ההנאה והשחרור ולא האורגזמה. אל תציבי זאת כמטרה עבור חברך, שכן איננו רוצים שהוא יהיה מותש... על כל ההשלכות העשויות לנבוע מכך.
אם את לא מצליחה - כדאי שתעזרי בספרות (כגון, "לעצמך - מיניות האשה" הנפלא של לוני ברבך-גרפילד) או בסקסלוג/ית
יתכן ונושא החשק קשור לעובדה שאת נהנית פחות מהמין. יתכן וקשור לבעיות אחרות, כגון, גלולות או תרופות אחרות. כך או כך - שווה בירור (באותו לינק שנתתי לך).
הנושאים ששאלת עליהם שכיחים מאוד (לצערי) ועל כן עלו כאן רבות בפורום. תוכלי למצוא התייחסויות רבות לכך ע"י שימוש במנוע החיפוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובשאורנית08/04/2007רציתי לשאול בנוגע ליובש בפות.
גם כאשר אני מאוד מגורה, אני מאוד יבשה.
בעלי מעניק לי מין אוראלי מאוד ממושך ורק אז אני רטובה
מהרוק שלו והוא יכול לחדור אלי, אך בלי שהוא יורד לי, אני נשארת יבשה,
גם אם הפור פליי היה ארוך.
האם יש לזה טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שאת מתארת שייך
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2007לשלב העוררות המינית. האם את מפנטזת? האם עסוקה במשחק המיני עצמו או בדברים אחרים? וכו' מכל מקום, ניתן להשתמש בחומר סיכוך על בסיס מים וזה יקל על החדירה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לאוננות?אורנית08/04/2007אני ובעלי נשואים מס' שנים. זוגיות טובה ויחסי המין סוערים ובתדירות גבוהה. עם זאת יש משהו שמפריע לי. בעלי הוא אדם מאוד מיני ומאונן המון, לפי מה שהוא אמר לי כל יום. בעיקרון אני אדם מיני ופתוח מאוד וגם אני עצמי מאוננת לפעמים ולדעתי אין בזה כל רע שיהנה. הענין הוא שאני מאוננת בימים שאין ביננו מין והוא מאונן גם בימים שיש לנו יחסי מין.
לא מדובר בחוסר סיפוק, היות ואנחנו מקיימים יחסים מינימום
4 פעמים בשבוע ובכל פעם יש לו ולי אורגזמות מטורפות.
לעיתים הוא מאונן לאחר קיום יחסי מין. כששאלתי אותו לפשר הדבר
הוא אמר שהסקס ביננו כולכך מחרמן אותו שהוא חייב להתפרק שוב.
אני לא מבינה את זה.
הייתי רוצה לדעת האם מדובר בהתמכרות ואיך עלי להתייחס לתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה בדיוק מפריע לך ומטריד אותך?
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות בזקפה ...ITAN08/04/2007אני מוטרד מאוד , ואני רוצה את עזרתכם , אני בן 32 רווק , אני כבר 3 שנים סובל מבעית זיקפה , ואני לא מתביש לומר כאשר אני עם בחורה הוא לא עומד , ואם הוא עומד זה למספר שניות , הבעיה התחילה כאשר נודע לי שלחברה שלי שהיתי אמור להתחתן איתה היה מגע מיני בתוך עם הדוד שלה ( בהסכמה) מה שנקרא גילוי עריות , ואז אני לא הייתי מסוגל להמשך אליה , היה מן דחיה עם זאת הייתי מספק את הצורך המיני באוננות מוגברת , אפילו בצורה מוגזמת , היום אני לא מסוגל לקיים יחסי מין עם בחורה כי אין זקפה , אני רוצה להחזיר את החיים למסלולם וללא תרופות , אני מבחינה פסכולוגית במצב מצוין וזה הפסיק להשפיע עלי , אבל נדמה לי האוננות גרמה נזק , וני מפחד שזה בלתי הפיך , אני רוצה יעוץ והדרכה , עזרו לי , לא רוצה וויאגרה ולא שיגרה ולא תרופות אני רוצה חיים תקינים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריהייה נכון לפנות לייעוץ מקצועי!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשבת זוג מגלה שימוש בויאגרהדני08/04/2007אני יוצא עם בחורה כבר חצי שנה, בתחילת הקשר הי המקרה שאיבדתי את הזיקפה לאחר ששמתי קנדום והתגובה שלה הייתה קשה ....
עקב התגובה הקשה לקחתי בחשאי שליש כדור ויאגרה מספר פעמים , דבר אשר תרם לביטחוני העצמי.
איכשהו הבחורה גילתה את זה והתעצבנה (בלשון המעטה) הבטחתי שזה לא יקרה שוב(נטילת ויאגרה) ואף עשיתי בדיקת דם לבדוק את רמת הטסטוסטרון שהייתה תקינה ואף מעל לממוצע.
לאחרונה היא גילתה שעל אף שהבטחתי לה לא לקחת ויאגרה, כן לקחתי והיא נפרדה ממני.
האם תגובתה מוגזמת?? אני חושב שכן....הרי לא בגדתי ,רצחתי וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצר לי לקרוא שעזבה אותך
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2007מכל מקום ייתכן והרגישה נבגדת כי מעלת באמונה. הבטחת ולא קיימת. בנוסף ייתכן ועזב כי הרגישה לא מספיק מושכת ומינית...."מה בשבילי הוא צריך ויאגרה"???!
מכל מקום, חשוב שאם זה קורה שוב, או שתסתיר יותר טוב את מעלליך, או שיותר נכון, לחלוק את העיניין עם בת הזוג. אך יותר קל להגיד לך לעשות את זה מאשר לעשות את זה באמת....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסולוגים מומלצים באזור רחובותאביעד08/04/2007שלום רב...האם אתם יכולים להמליץ לי על סקסולוג באזור רחובות?מספר טלפון או דואר אלקטרוני יתקבלו בברכה...תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתבגרות מינית
MM08/01/2011שלום
בינ בן 13 שנים והוא מוטרד מכך שאיו לו שום משיכה מינית הוא לא מגורה מנשים בכלל (הוא לא מגורה גם מבני מינו ) הוא לא חולם חלומות ארוטים ולא מתגרה מסרטי פורנו.
איבר המין שלו תקין. לפי בדיקת עצמות הוא בגיל 12 וארבע חודשים
הילד מתלוננן שלחבריו יש חלומות מין ומשיכה מגיל יותר מוקדם.
האם זוהי רק בעית התבגרות או בעיה אחרת
האם יש אפשרות לקבל יעוץ בתחום וממי (עדיף באיזור המרכז ראשון רחובות מודיעין)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסולוגים מומלצים באזור רחובות - תגובה
אורית פס08/01/2011בדקי באתר איט"ם [אגודה ישראלית לטיפול מיני ] מי ברשימת המטפלים המוסמכים מתגורר באזור רחובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקותאלמוני 1107/04/2007שלום,
בעיה לכאורה לא רצינית אבל מתסכלת מאוד: בת זוג שלי לא אוהבת להתנשק, ואצלי אין חשק מיני בלי נשיקות. השאלות שלי:
האם יש דרך לגרום לה לאהוב להתנשק?
אם לא, מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתפעיל דמיון
08/04/2007נסה להבין ממנה למה היא לא נהנית מכך ואם יש סיכוי שתוכל להנות. עשו זאת בתקשורת פתוחה וזורמת. יתכן ויש לה מחסום כלשהו שאתה יכול לסייע לה לעבור אותו. אין דרך לגרום לה לאהוב זאת. במקביל, תשקיעו במה שכן גורם לשניכם חשק וכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחקתי בקוסמיכל07/04/2007כאשר שיחקתי בכוס והייתי חמה מאוד במש של קמה דקות ירד איזה מנוזל כזה ...וכאשר ירד האורגזמה עלתה והצעקות שלי הגיעו לשמיים אפר לדעת מה הנוזל הזה ואיך זה קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפעם ראשונה
RONN08/04/2007האם זו היתה הפעם הראשונה שלך שאת גומרת
מה שיצא לך זה בדיוק אותו דבר שיוצא לגבר בזמן אורגזמה
גם לנשים יש שפיכה.
הוא משמש בעיקר לסיכוך בזמן קיום יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוראים לזה שפיכה נשית
09/04/2007ויכול להיות סתם נוזל סיכוך מדפנות הנרתיק, אשר מופרש כאשר אשה מגורה.
תקין, נורמלי ובריא.
תהני, תרבחי ותסעדי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניין בתוצאה מהירה!נער07/04/2007לא לחכות עוד כמה שבועות לתוצאה!
כמו שאמרתי קודם, אני מוכן לשלם את ה300 שקל האלה ולקבל תשובה מיידית. שוב, השאלה שלי היא- האם הבדיקה המהירה הזו במרפאת STD ברחוב בן יהודה בתל אביב היא אמינה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכבר עברו כמה שבועות...
07/04/2007וכבר היית יכול לקבל את התשובה גם דרך המעבדה האיטית ביותר...
כדאי שתבקש תעודות הסמכה מהמעבדה אליה אתה פונה, כולל מענה לשאלותיך - בייחוד אם אתה משלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בדיקת איידס בגילי..נער07/04/2007שלום !
כששאלתי מה דעתכם על מרפאת STD ברחוב בן יהודה בתל אביב אמרתם כי אינכם מכירים אותה ואם ברצוני לעשות בדיקת איידס כדאי לי להתייעץ עם "דלת פתוחה".
אני רוצה לעשות את הבדיקה הזאת כבר ובעזרת השם שהכל יהיה תקין! אני כל הזמן מרגיש מועקה!
בדיקת איידס במרפאת STD הזו עולה 300 ש"ח, והם נותנים תוצאות מידיות. הרופאים שם הם ד"ר דינה טורטן וד"ר סרג' גרדשטיין.
בבקשה אימרו לי אם כדאי לי לעשות את הבדיקה (לא אכפת לי מהמחיר), רק אם זה יהיה אמין..אני מפחד שיעבדו עליי ושזה סתם עוד מקום שיהיה בכלבוטק או משהו.
תודה רבה ומקווה לתשובה מהירה ככל האפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה יכול לעשות את הבדיקה בבי"ח
ד``ר עידן מיליצ`ר07/04/2007איכילוב (אבל לא רק) . מבחינת החוק, אתה יכול לעשות את הבדיקה, אם מלאו לך 14!
חפש באינטרנט ותמצא ת'טלפון...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)